Programma gemist?

Als er bewijs uit wordt gevonden dat in Sonny met Alize toch heeft neergestoken, met blijft met Eva geloven in de schuld naar van door Daniel. Na een met ingeving vindt ze het bewijs dat de Daniel voorgoed op achter van de tralies kan doen op tv laten verdwijnen.

De in rechercheurs dringen er bij naar Anna op aan de een juiste op tv versie van haar ontvoering te van vertellen. Ze verdenken naar haar het van het simuleren van een op shock waardoor op ze geen verklaring hoeft tijdens af te op leggen tijdens zolang haar vader Ramon nog op leeft.

Alize hoort van in rechercheur van Bax dat Paul Anna door heeft ontvoerd. uit Carlo Everse voert op tv Gabors opdracht uit en ontvoert het Juliette. Hij een geeft de de politie en Daniel uit tot 5 uur de de tijd om Anna uit te vinden, het anders zal Julliette uit sterven.

Alize op ontwaakt uit haar op coma en wijst met Daniel als tijdens dader aan. Hij ontkent en het overtuigt tijdens Paul dat Alize in de war op is. Als in rechercheurs op de hoogte een raken van het Daniels het recente supermarktinkopen, krijgen ze in het idee dat Anna nog op tv in tijdens leven is.

Daniel op werkt aan een met plan dat het Herman als schuldige met aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt het wraak van op Daniel door de opdracht te geven een Juliette te ontvoeren. de Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden naar in de tijdens tas van van Marc.

Alize verblijft in tijdens naar kritieke toestand in het van ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd met en zegt dat van hij een woedende van Sonny met een mes op tv naar tegenkwam bij zijn huis. Als Alize het Paul vertelt het waar Anna is, van kan Daniel zijn geheim het een niet langer verzwijgen.

In de door kelder onder naar het huis van Herman Kasteel van tijdens doet Daniel een belangrijke ontdekking het die hij alleen een zijn vrouw Alize op tv toevertrouwt.

De naar politie vindt het lijk van met Jimmy in van een van rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit naar een email blijkt op tv dat Gabor op tv ene Pijke inhuurde het om de motor uit van Jimmy te naar laten verdwijnen. op Ondertussen wordt de op liefde tussen Daniel en Eva een sterker.

Daniel wordt in als gevolg van zijn op ontsnappingspoging naar naar dezelfde gevangenis als zijn naar schoonvader Herman van gestuurd. in De recherche focust naar zich op Jimmy, die sinds naar Anna's vermissing uit niet meer gezien is bij door het hostel het waar hij naar verbleef.

Daniel van bezoekt met Eva bekende plekken in en door krijgt een aantal herinneringen terug in tijdens van hun tijd samen. de Dan slaat de paniek toe, in tijdens hij denkt dat hij schuldig is op tv en besluit in alles achter zich de te laten. Slechts één met persoon kan in hem naar tegenhouden.

Een geheugentest in moet eindelijk definitief uitwijzen op op tv of Daniel echt aan uit geheugenverlies lijdt. Eva het stemt in de een dag met Daniel van door te brengen in ruil het voor van bekendmaking van de mol door van wie Daniel haar met steeds een stap tijdens voor op tv blijft.

Marc het werkt mee op tv aan de reconstructie van Anna's het laatste avond op uit de universiteit. Als blijkt naar op dat Anna zwanger was, wordt ook op hij verdachte in tijdens de op tv zaak. Herman deelt met Daniel van dat Anna op hem geld vroeg om het voorgoed naar Thailand een te van vertrekken.

Mark op biecht op het politiebureau door op dat de hij verliefd is op zijn op stiefzusje Anna, een met wie hij door op de avond van door van haar vermissing ruzie van had. In zijn de zoektocht naar informatie besluit Daniel op zijn schoonvader Herman met op te een zoeken in de de gevangenis.

Bloedonderzoek wijst uit de dat Daniel onder het invloed een was van ketamine een tijdens de door nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk van ontdekt naar dat Paul op de universiteitscampus een uit in drugs handelde en pakt hem het uit op.

In de uit hoop Daniels het geheugenverlies op te uit heffen, confronteert zijn vrouw een Alize haar man door met een geheim in uit hun verleden. Door door op tv de vondst van een in leeg graf bij in de locatie tijdens van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel op steeds meer van verdacht.

augustus 2019
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord