Programma gemist?

Als er bewijs door wordt gevonden het dat Sonny Alize op tv toch naar heeft neergestoken, blijft Eva naar geloven in de door schuld van Daniel. Na een een tijdens ingeving vindt ze op tv het bewijs dat Daniel voorgoed naar achter de het tralies kan op tv doen laten verdwijnen.

De in rechercheurs dringen er bij Anna een op aan met de juiste op tv versie van haar ontvoering te op tv vertellen. Ze in verdenken haar van door het simuleren op van een naar shock waardoor ze geen verklaring naar hoeft af te de leggen naar zolang haar vader Ramon nog een leeft.

Alize hoort door van naar rechercheur Bax dat Paul van Anna heeft ontvoerd. Carlo het Everse voert Gabors door opdracht uit en ontvoert op tv Juliette. Hij uit geeft de op politie en Daniel tot 5 door uur de naar tijd op tv om Anna te vinden, van anders zal Julliette uit sterven.

Alize ontwaakt een uit haar coma en op wijst uit Daniel als dader aan. Hij met ontkent en overtuigt de Paul op tv dat Alize in de uit war is. Als rechercheurs een van op de hoogte door raken van Daniels met recente supermarktinkopen, krijgen ze met het idee naar dat Anna nog in leven op tv is.

Daniel in werkt aan een plan van dat Herman van als schuldige aanwijst op van Anna's in verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel van door een opdracht te tijdens geven Juliette te in ontvoeren. Sylvia ontdekt de het vermiste camerabeelden in de de tas van op Marc.

Alize verblijft in naar kritieke toestand een in het met ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd in en door zegt dat hij op een woedende Sonny met een het mes tegenkwam het bij zijn huis. Als in Alize Paul vertelt naar waar Anna tijdens is, kan Daniel zijn geheim van niet langer uit verzwijgen.

In de kelder op met onder het huis van met Herman Kasteel doet Daniel een een in belangrijke ontdekking die hij alleen de zijn op vrouw Alize toevertrouwt.

De met politie vindt het lijk van op tv Jimmy in op een rivier vlakbij een Gabors uit vakantiehuis. Uit een uit email blijkt dat Gabor ene Pijke met inhuurde een om de in motor van Jimmy te laten verdwijnen. een Ondertussen wordt op de met liefde tussen Daniel en een Eva sterker.

Daniel wordt als uit tijdens gevolg van zijn ontsnappingspoging een naar dezelfde uit gevangenis als zijn schoonvader een Herman gestuurd. De recherche een focust zich met op Jimmy, met die sinds Anna's vermissing niet naar meer met gezien is bij het hostel in waar hij de verbleef.

Daniel bezoekt met de Eva bekende door plekken en het krijgt een aantal in herinneringen terug van uit hun tijd een samen. Dan slaat in de paniek toe, door hij denkt dat hij schuldig een is en besluit door alles de achter zich te laten. Slechts één uit persoon de kan hem in tegenhouden.

Een uit geheugentest moet eindelijk van definitief uitwijzen tijdens of Daniel echt aan in geheugenverlies lijdt. Eva stemt in tijdens een uit dag met op tv Daniel door te brengen in ruil door voor bekendmaking tijdens van in de mol door wie het Daniel haar op tv steeds een stap voor het blijft.

Marc werkt op tv mee aan de een reconstructie een van Anna's laatste avond in op de universiteit. Als uit blijkt dat Anna door zwanger was, de wordt ook hij verdachte op in de uit zaak. Herman de deelt met Daniel dat Anna in hem geld vroeg op om een voorgoed naar Thailand te op tv vertrekken.

Mark biecht op met het de politiebureau op dat het hij verliefd tijdens is op zijn stiefzusje Anna, uit met wie hij op uit de door avond van haar met vermissing ruzie had. tijdens In zijn zoektocht op tv naar informatie besluit Daniel het zijn schoonvader Herman een op te zoeken van in de het gevangenis.

Bloedonderzoek op tv wijst uit in dat Daniel onder invloed in was van ketamine tijdens de in nacht de van Anna's vermissing. met Rechercheur Valk het ontdekt dat Paul op de universiteitscampus naar in drugs handelde op tv een en pakt hem de op.

In met de hoop Daniels geheugenverlies door op op tv te heffen, confronteert met zijn vrouw Alize haar man met met een geheim op tv uit naar hun verleden. Door de vondst van tijdens een uit leeg graf bij de een locatie van Anna's laatste tijdens telefoontje, door wordt Daniel naar steeds meer verdacht.

december 2021
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!