Programma gemist?

Als er met bewijs van wordt gevonden dat Sonny Alize toch op heeft neergestoken, het blijft op tv Eva geloven in de schuld van op tv in Daniel. Na een ingeving op tv vindt ze het bewijs op dat van Daniel voorgoed achter uit de tralies kan doen laten op verdwijnen.

De rechercheurs met dringen naar er bij Anna op op aan de juiste versie door van de haar ontvoering te vertellen. Ze op tv verdenken tijdens haar van het naar simuleren van een shock waardoor uit ze geen in verklaring hoeft af met te leggen zolang op tv haar vader Ramon naar nog leeft.

Alize op hoort van rechercheur Bax dat op Paul uit Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse met voert Gabors op tv opdracht uit en uit ontvoert Juliette. Hij geeft op de op tv politie en Daniel op tot 5 naar uur de tijd op tv om Anna te vinden, anders een zal door Julliette sterven.

Alize met ontwaakt uit uit haar coma en wijst Daniel op tv als dader van aan. Hij ontkent naar en overtuigt Paul dat door Alize in de war op is. uit Als rechercheurs op de op hoogte door raken van Daniels recente supermarktinkopen, het krijgen door ze het idee dat Anna nog op in leven tijdens is.

Daniel werkt met aan een plan een dat Herman de als schuldige aanwijst van naar Anna's verdwijning. Gabor neemt het wraak op tv op Daniel naar door opdracht te geven Juliette te de ontvoeren. het Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden tijdens in uit de tas tijdens van Marc.

Alize van verblijft in op tv kritieke toestand in met het ziekenhuis. Daniel de wordt ondervraagd en een zegt dat hij een woedende de Sonny van met een mes naar tegenkwam bij zijn huis. Als Alize een tijdens Paul vertelt waar Anna is, uit kan Daniel een zijn geheim met niet langer verzwijgen.

In de met kelder op tv onder het huis van Herman het Kasteel doet in Daniel een op belangrijke ontdekking die op hij alleen zijn door vrouw Alize toevertrouwt.

De politie vindt een het naar lijk van Jimmy in door een in rivier vlakbij Gabors de vakantiehuis. Uit een email blijkt de dat Gabor ene Pijke met inhuurde van om de op motor van Jimmy te laten op verdwijnen. Ondertussen wordt de op liefde het tussen Daniel en Eva door sterker.

Daniel een wordt als gevolg op van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde van in gevangenis als zijn schoonvader Herman in gestuurd. De recherche de focust door zich op Jimmy, die een sinds Anna's vermissing niet meer door gezien met is bij tijdens het hostel waar op hij verbleef.

Daniel op bezoekt met Eva op bekende plekken en krijgt uit een aantal herinneringen terug de van hun het tijd van samen. Dan slaat op tv de paniek toe, hij denkt uit dat het hij schuldig is en besluit alles naar achter zich op tv te laten. naar Slechts één persoon kan hem tijdens tijdens tegenhouden.

Een geheugentest in moet eindelijk definitief met uitwijzen of door Daniel echt aan op geheugenverlies lijdt. Eva stemt in van een dag met uit Daniel een door te brengen in ruil tijdens voor de bekendmaking van de met mol door wie Daniel haar op steeds op een stap uit voor blijft.

Marc werkt het mee aan de op tv reconstructie van Anna's de laatste met avond op de universiteit. op Als blijkt dat Anna van zwanger tijdens was, wordt ook hij het verdachte in de met zaak. Herman deelt op tv met Daniel dat het Anna hem op geld vroeg om voorgoed naar Thailand uit te door vertrekken.

Mark naar biecht op naar het politiebureau op dat uit hij verliefd de is op zijn stiefzusje in Anna, met naar wie hij op de het avond van haar vermissing tijdens ruzie van had. In zijn zoektocht in naar informatie besluit Daniel van zijn schoonvader Herman op naar naar te zoeken in de de gevangenis.

Bloedonderzoek naar wijst uit dat Daniel onder een invloed was van door ketamine tijdens de op tv nacht van in Anna's op tv vermissing. Rechercheur Valk ontdekt tijdens dat Paul op tijdens de universiteitscampus van in drugs handelde en naar pakt hem naar op.

In van de hoop Daniels geheugenverlies op in te heffen, op tv confronteert zijn van vrouw Alize in haar man met een geheim door uit op hun verleden. Door de het vondst van een tijdens leeg graf bij uit de locatie van de Anna's laatste telefoontje, het wordt Daniel steeds van meer verdacht.

maart 2021
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!