Programma gemist?

Als er in bewijs in wordt gevonden dat Sonny Alize toch in op heeft neergestoken, blijft Eva op geloven in de op tv schuld van Daniel. Na een op ingeving de vindt ze het uit bewijs dat Daniel voorgoed op achter de tralies door kan doen laten van verdwijnen.

De op tv rechercheurs dringen van er bij Anna op aan op tv de de juiste versie van haar op ontvoering te vertellen. Ze op verdenken naar haar van het simuleren de van een shock waardoor ze door geen het verklaring hoeft af door te leggen zolang van haar vader Ramon nog uit leeft.

Alize op hoort van rechercheur op tv Bax dat Paul Anna heeft naar ontvoerd. tijdens Carlo Everse voert tijdens Gabors opdracht uit en tijdens ontvoert Juliette. door Hij geeft de politie naar en Daniel tot 5 uit uur op de tijd tijdens om Anna te vinden, anders naar zal Julliette op sterven.

Alize op ontwaakt uit haar coma en naar tijdens wijst Daniel als naar dader aan. Hij op tv ontkent en overtuigt Paul dat Alize een naar in de war is. Als op tv rechercheurs op een de hoogte op tv raken van Daniels van recente supermarktinkopen, krijgen de ze het idee de dat Anna nog in leven het is.

Daniel werkt aan op een in plan dat het Herman als schuldige aanwijst een van Anna's verdwijning. Gabor neemt het wraak op Daniel in door opdracht te naar geven Juliette naar te ontvoeren. Sylvia uit ontdekt de vermiste in camerabeelden in op de tas van uit Marc.

Alize verblijft van in kritieke toestand in door het ziekenhuis. Daniel naar wordt ondervraagd tijdens en zegt op dat hij een woedende Sonny naar met een in mes tegenkwam bij zijn een huis. Als Alize op door Paul vertelt waar Anna met is, kan in Daniel zijn geheim naar niet langer verzwijgen.

In de in kelder de onder het huis van Herman Kasteel het doet Daniel uit een belangrijke ontdekking die de hij alleen op zijn vrouw tijdens Alize toevertrouwt.

De met politie vindt met het lijk van Jimmy in een naar rivier vlakbij een Gabors met vakantiehuis. Uit een email de blijkt dat Gabor ene Pijke naar in inhuurde om de een motor van Jimmy te laten verdwijnen. het tijdens Ondertussen wordt de liefde in tussen Daniel en met Eva sterker.

Daniel wordt tijdens als naar gevolg van zijn ontsnappingspoging naar tijdens dezelfde gevangenis als zijn van schoonvader Herman tijdens gestuurd. De recherche tijdens focust zich op in Jimmy, die de sinds Anna's vermissing niet meer het gezien is op tv bij het hostel waar door hij het verbleef.

Daniel naar bezoekt met Eva bekende tijdens plekken en krijgt uit een van aantal herinneringen terug van hun tijd van samen. Dan slaat uit de in paniek toe, hij denkt dat naar hij schuldig is de en besluit in alles achter zich te door laten. Slechts één naar persoon kan hem door in tegenhouden.

Een geheugentest op tv moet eindelijk door definitief uitwijzen in of Daniel echt de aan geheugenverlies lijdt. van Eva stemt in het een dag met Daniel door te de brengen in ruil op een voor bekendmaking van de mol door op tv met wie Daniel haar steeds een stap door voor tijdens blijft.

Marc werkt mee in het aan de reconstructie door van Anna's laatste avond op op de universiteit. Als blijkt de dat in Anna zwanger was, wordt ook een hij op tv verdachte in de zaak. Herman tijdens deelt met Daniel van dat Anna hem op geld de vroeg om voorgoed naar Thailand door te van vertrekken.

Mark biecht in op het politiebureau op op tv dat hij verliefd naar is het op zijn van stiefzusje Anna, met uit wie hij op de avond van uit haar op vermissing ruzie had. In in zijn het zoektocht naar informatie besluit van Daniel zijn schoonvader Herman naar op op te zoeken in de tijdens gevangenis.

Bloedonderzoek wijst met uit dat Daniel in onder tijdens invloed was van ketamine tijdens de van nacht van Anna's naar op vermissing. Rechercheur Valk het ontdekt dat Paul op de op tv universiteitscampus in drugs handelde in en pakt hem in een op.

In van de hoop Daniels geheugenverlies de op te heffen, confronteert uit zijn uit vrouw Alize haar man met de de een geheim uit hun verleden. Door uit de vondst van in een leeg graf de bij door de locatie van Anna's laatste tijdens het telefoontje, wordt Daniel steeds meer op verdacht.

januari 2019
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord