Programma gemist?

Als naar er bewijs wordt gevonden op dat Sonny Alize op tv toch heeft neergestoken, op tv blijft Eva geloven in een de een schuld van Daniel. Na een uit het ingeving vindt ze tijdens het bewijs dat op tv Daniel voorgoed achter de tralies kan naar doen in laten verdwijnen.

De de rechercheurs dringen er op bij Anna op aan de uit juiste versie van door tijdens haar ontvoering te vertellen. het Ze verdenken haar tijdens van het door simuleren van een shock waardoor ze tijdens tijdens geen verklaring hoeft af door te leggen zolang haar vader de Ramon op nog leeft.

Alize een hoort van een rechercheur Bax dat Paul Anna op tv heeft ontvoerd. tijdens Carlo Everse een voert Gabors opdracht uit en ontvoert met uit Juliette. Hij geeft de een politie en Daniel tot 5 de uur de tijd tijdens om Anna te op tv vinden, anders met zal Julliette tijdens sterven.

Alize op tv ontwaakt uit haar coma en door naar wijst Daniel als dader aan. Hij op ontkent en overtuigt de Paul dat Alize tijdens in de met war is. uit Als rechercheurs op de op tv hoogte raken van het Daniels door recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee naar dat Anna nog naar een in leven is.

Daniel werkt aan door met een plan dat Herman als schuldige met aanwijst van in Anna's de verdwijning. Gabor neemt wraak op met Daniel door opdracht het te de geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt uit de vermiste camerabeelden van in de tas tijdens van het Marc.

Alize op verblijft in kritieke toestand in met het ziekenhuis. naar Daniel wordt het ondervraagd en zegt dat een hij een woedende naar Sonny met een door mes tegenkwam bij zijn het huis. uit Als Alize Paul een vertelt waar Anna is, van kan Daniel zijn tijdens geheim niet langer een verzwijgen.

In de naar kelder onder naar het huis van Herman Kasteel een doet Daniel van een belangrijke ontdekking die met door hij alleen zijn vrouw Alize het toevertrouwt.

De politie vindt het het van lijk van naar Jimmy in een rivier van vlakbij Gabors vakantiehuis. van Uit een email blijkt in dat Gabor ene Pijke in inhuurde om naar de motor van Jimmy uit te naar laten verdwijnen. Ondertussen op wordt de in liefde tussen Daniel van en Eva sterker.

Daniel wordt als het door gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde uit gevangenis op tv als zijn schoonvader Herman gestuurd. door De met recherche focust zich op Jimmy, uit de die sinds Anna's vermissing tijdens niet meer gezien is bij op het uit hostel waar door hij verbleef.

Daniel bezoekt van met Eva op tv bekende plekken op en krijgt een aantal tijdens herinneringen terug van op hun tijd samen. Dan slaat met de paniek door toe, hij een denkt dat hij door schuldig is en besluit alles door naar achter zich te laten. Slechts één van persoon kan hem van een tegenhouden.

Een met geheugentest moet eindelijk definitief uit uitwijzen of de Daniel echt een aan geheugenverlies lijdt. door Eva stemt in een dag met door Daniel door de te brengen in in ruil de voor bekendmaking van de door mol door wie Daniel een haar steeds uit een stap voor tijdens blijft.

Marc werkt de mee het aan de reconstructie van naar Anna's laatste avond op de op universiteit. Als blijkt het dat Anna het zwanger was, wordt ook van een hij verdachte in de zaak. tijdens Herman deelt met Daniel uit dat Anna hem op tv geld vroeg om in in voorgoed naar Thailand te van vertrekken.

Mark biecht op tv op het politiebureau het op dat hij verliefd door is op tv op zijn stiefzusje Anna, van met een wie hij op de avond van de het haar vermissing ruzie had. de In zijn zoektocht naar informatie een tijdens besluit Daniel zijn naar schoonvader Herman op door te zoeken in de het gevangenis.

Bloedonderzoek in wijst uit dat Daniel op tv onder invloed het was van ketamine een tijdens de nacht in van Anna's vermissing. Rechercheur Valk op tv ontdekt dat tijdens Paul op de universiteitscampus op tv in drugs met handelde en pakt hem het de op.

In de het hoop Daniels geheugenverlies op uit op tv te heffen, confronteert naar zijn vrouw Alize haar man met op een op tv geheim uit hun van verleden. Door de vondst het van een leeg graf op naar bij de locatie van Anna's laatste de telefoontje, wordt Daniel op steeds meer van verdacht.

april 2019
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord