Programma gemist?

Als op er bewijs wordt tijdens gevonden dat tijdens Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft op met Eva geloven in de de schuld van Daniel. Na door een de ingeving vindt ze tijdens het bewijs dat Daniel voorgoed achter naar de tralies het kan doen uit laten verdwijnen.

De rechercheurs dringen van er bij in Anna op aan de in juiste versie van in haar in ontvoering te vertellen. Ze verdenken de uit haar van het in simuleren van een een shock waardoor ze geen verklaring door hoeft af te een leggen zolang haar uit vader Ramon nog met leeft.

Alize de hoort van rechercheur Bax door dat Paul uit Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse uit door voert Gabors opdracht uit naar en ontvoert het Juliette. Hij geeft de uit politie en Daniel tot op tv 5 uur de tijd het om naar Anna te vinden, anders zal op tv Julliette van sterven.

Alize de ontwaakt uit door haar coma en wijst op tv Daniel als dader aan. Hij op ontkent en overtuigt het Paul dat Alize uit in de met war is. Als rechercheurs de door op de hoogte raken van Daniels van recente supermarktinkopen, door krijgen ze de het idee dat van Anna nog in leven het is.

Daniel op werkt aan van een plan dat Herman naar als schuldige naar aanwijst van Anna's verdwijning. op tv Gabor neemt wraak op uit Daniel door opdracht te van geven het Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt van de door vermiste camerabeelden in naar de tas van in Marc.

Alize uit verblijft in in kritieke toestand in het ziekenhuis. met Daniel wordt met ondervraagd en tijdens zegt dat hij een uit woedende Sonny met een van mes een tegenkwam bij zijn huis. Als tijdens Alize Paul vertelt op tv waar het Anna is, kan Daniel zijn de geheim niet in langer verzwijgen.

In door de kelder onder het op tv huis van Herman naar Kasteel door doet Daniel een belangrijke ontdekking uit die hij alleen met zijn op tv vrouw Alize toevertrouwt.

De de politie vindt het lijk uit van Jimmy in in een rivier vlakbij van Gabors vakantiehuis. Uit een met email met blijkt dat Gabor ene in Pijke inhuurde het om de motor van het Jimmy uit te laten verdwijnen. Ondertussen in wordt de in liefde tussen Daniel en Eva een sterker.

Daniel op tv wordt als gevolg van zijn op ontsnappingspoging met naar dezelfde van gevangenis als zijn schoonvader Herman de gestuurd. tijdens De recherche focust een zich op Jimmy, die een sinds Anna's vermissing naar niet meer gezien het is bij het hostel waar een hij het verbleef.

Daniel bezoekt tijdens met Eva bekende plekken een en krijgt een een op aantal herinneringen terug van door hun tijd uit samen. Dan slaat de paniek toe, het met hij denkt dat hij schuldig is op en door besluit alles achter zich op te het laten. Slechts één persoon kan hem uit met tegenhouden.

Een geheugentest naar moet eindelijk definitief het uitwijzen of Daniel echt een aan van geheugenverlies lijdt. van Eva stemt in in een dag met Daniel door te een brengen in ruil op tv voor bekendmaking uit van de uit mol door wie Daniel haar een steeds een stap door voor de blijft.

Marc het werkt mee door aan de reconstructie van van Anna's laatste avond op de door een universiteit. Als blijkt op dat Anna zwanger was, wordt ook het tijdens hij verdachte in de zaak. Herman in deelt een met Daniel dat Anna hem door geld door vroeg om voorgoed naar het Thailand te naar vertrekken.

Mark een biecht op het politiebureau op met naar dat hij verliefd is op naar zijn stiefzusje Anna, in met wie hij op de de de avond van haar vermissing ruzie tijdens op tv had. In zijn zoektocht door naar informatie besluit de Daniel zijn schoonvader Herman van op het te zoeken in in de gevangenis.

Bloedonderzoek wijst het uit dat van Daniel onder invloed was in van ketamine op tv tijdens de nacht van Anna's naar op vermissing. Rechercheur Valk op ontdekt dat Paul een op de universiteitscampus in drugs handelde de en pakt hem de op op.

In de de hoop naar Daniels geheugenverlies op te op heffen, confronteert op tv zijn vrouw Alize haar man met het een door geheim uit met hun verleden. Door de vondst van uit een leeg door graf bij de locatie tijdens van Anna's op laatste telefoontje, wordt Daniel naar naar steeds meer verdacht.

mei 2020
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!