Programma gemist?

Als er bewijs op op wordt gevonden dat Sonny Alize de toch heeft neergestoken, blijft in Eva geloven in van uit de schuld van Daniel. Na door een ingeving vindt ze door het bewijs dat de door Daniel voorgoed achter tijdens de tralies kan doen in laten verdwijnen.

De rechercheurs in dringen er bij in Anna op aan de het juiste versie tijdens van haar ontvoering te het van vertellen. Ze verdenken haar van het in het simuleren van een shock waardoor op tv ze geen verklaring hoeft met af te leggen door zolang haar vader op tv Ramon nog naar leeft.

Alize hoort uit van rechercheur Bax door dat het Paul Anna heeft op ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit uit en op tv ontvoert Juliette. Hij door geeft de op tv politie en Daniel naar tot 5 uur de tijd het om met Anna te vinden, anders het zal Julliette op sterven.

Alize in ontwaakt uit een haar coma en wijst een Daniel als dader in aan. Hij ontkent en een overtuigt Paul dat het Alize in de war in is. Als rechercheurs een op in de hoogte raken van Daniels uit recente in supermarktinkopen, krijgen ze het het idee dat Anna nog een op tv in leven is.

Daniel uit werkt aan een op plan dat de Herman als schuldige aanwijst van met Anna's verdwijning. Gabor tijdens neemt wraak op tv op Daniel door naar opdracht te geven Juliette te uit ontvoeren. Sylvia van ontdekt de met vermiste camerabeelden een in de tas van een Marc.

Alize verblijft in op het kritieke toestand in het het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd van en zegt dat uit hij een woedende Sonny door met een uit mes tegenkwam bij in zijn huis. Als Alize het Paul vertelt waar van Anna is, kan op tv Daniel zijn naar geheim op niet langer verzwijgen.

In met de kelder onder het huis het van Herman op tv Kasteel doet een Daniel een belangrijke ontdekking het die op hij alleen zijn vrouw Alize een toevertrouwt.

De politie uit vindt met het lijk van door Jimmy in een rivier vlakbij Gabors met vakantiehuis. door Uit een op email blijkt dat Gabor met ene Pijke inhuurde op om de motor van Jimmy op te laten verdwijnen. op Ondertussen de wordt de het liefde tussen Daniel en Eva naar sterker.

Daniel met wordt als gevolg van tijdens zijn op tv ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis de als zijn op schoonvader Herman gestuurd. De recherche naar focust zich tijdens op Jimmy, die sinds Anna's op vermissing niet uit meer gezien het is bij het door hostel waar hij met verbleef.

Daniel uit bezoekt met Eva op tv bekende plekken en krijgt een tijdens aantal herinneringen terug op van op hun tijd tijdens samen. Dan slaat de tijdens paniek toe, hij denkt uit dat hij met schuldig is en besluit alles in achter zich naar te een laten. Slechts één persoon op kan hem op tegenhouden.

Een geheugentest moet met eindelijk tijdens definitief uitwijzen door of Daniel echt aan de geheugenverlies lijdt. Eva stemt in in een van dag met Daniel met door te brengen in ruil naar voor bekendmaking van de de mol door van wie op Daniel haar steeds een stap door voor door blijft.

Marc in werkt mee aan de tijdens reconstructie tijdens van Anna's laatste avond in op de van universiteit. Als blijkt dat in Anna zwanger een was, wordt ook tijdens hij verdachte in van de zaak. Herman deelt met Daniel een dat met Anna hem geld vroeg met om voorgoed naar Thailand in het te vertrekken.

Mark biecht op op tv het uit politiebureau op dat hij in verliefd is op de zijn stiefzusje het Anna, met wie hij op met de avond van op haar tijdens vermissing ruzie had. In uit zijn zoektocht op tv naar informatie besluit uit Daniel zijn schoonvader Herman op met te zoeken door in de op tv gevangenis.

Bloedonderzoek van wijst uit door dat Daniel onder invloed was van door ketamine tijdens tijdens de van nacht van Anna's de vermissing. Rechercheur Valk de ontdekt dat Paul op tijdens de universiteitscampus in op tv drugs handelde en pakt met hem door op.

In de hoop met van Daniels geheugenverlies op te heffen, met confronteert zijn vrouw in Alize haar van man met een de geheim uit hun verleden. naar Door een de vondst van een uit leeg graf bij de locatie tijdens van Anna's naar laatste telefoontje, op wordt Daniel steeds meer een verdacht.

oktober 2020
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!