Programma gemist?

Als naar er bewijs wordt gevonden in dat van Sonny Alize toch heeft met neergestoken, blijft Eva geloven op in door de schuld van Daniel. in Na een ingeving vindt ze naar het op bewijs dat Daniel voorgoed tijdens achter tijdens de tralies kan tijdens doen laten verdwijnen.

De rechercheurs dringen door er bij Anna tijdens op in aan de juiste op tv versie van haar ontvoering uit te vertellen. Ze verdenken het haar van op tv het simuleren naar van een shock waardoor met ze geen verklaring hoeft op af te leggen een zolang haar op vader Ramon in nog leeft.

Alize hoort van van een rechercheur Bax dat in Paul Anna heeft ontvoerd. met Carlo Everse voert van Gabors opdracht uit uit en ontvoert Juliette. Hij naar geeft de politie en door Daniel tot op tv 5 uur door de tijd op tv om Anna te vinden, anders uit zal Julliette tijdens sterven.

Alize de ontwaakt uit haar tijdens coma en wijst Daniel uit als dader een aan. Hij ontkent en overtuigt naar Paul dat van Alize in de war tijdens is. Als rechercheurs op op een de hoogte met raken van Daniels recente supermarktinkopen, tijdens krijgen ze het idee uit in dat Anna nog in leven op tv is.

Daniel door werkt aan de een plan dat Herman op tv als schuldige op aanwijst van Anna's een verdwijning. Gabor neemt wraak op tijdens Daniel de door opdracht te naar geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt tijdens de vermiste camerabeelden door door in de tas van van Marc.

Alize verblijft in een kritieke toestand op tv in tijdens het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd met en zegt dat het hij een tijdens woedende Sonny met een op tv mes het tegenkwam bij zijn naar huis. Als Alize de Paul vertelt waar het Anna is, kan Daniel met zijn geheim niet langer in verzwijgen.

In de uit kelder onder het een huis van Herman uit Kasteel doet de Daniel een belangrijke uit ontdekking die hij uit alleen zijn vrouw Alize met toevertrouwt.

De tijdens politie vindt het lijk naar van een Jimmy in een rivier vlakbij Gabors tijdens van vakantiehuis. Uit een email blijkt naar dat Gabor ene Pijke uit inhuurde het om de motor van Jimmy van te in laten verdwijnen. Ondertussen wordt de op tv liefde tussen Daniel de en met Eva sterker.

Daniel naar wordt als gevolg van zijn op ontsnappingspoging naar dezelfde met gevangenis als van zijn schoonvader Herman gestuurd. uit De uit recherche focust zich op met Jimmy, die sinds tijdens Anna's vermissing het niet meer een gezien is bij het tijdens hostel waar een hij verbleef.

Daniel in bezoekt met Eva bekende plekken door en krijgt door een aantal in herinneringen terug van de hun tijd samen. Dan met slaat de paniek toe, op hij denkt dat het hij schuldig met is op en besluit alles achter een zich te laten. tijdens Slechts één persoon kan hem tijdens van tegenhouden.

Een geheugentest de moet eindelijk definitief op tv uitwijzen het of Daniel echt aan geheugenverlies uit lijdt. Eva op stemt in een in dag met Daniel door het te brengen in ruil op tv voor bekendmaking naar van de het mol door wie van Daniel haar steeds uit een stap voor door blijft.

Marc het werkt mee aan in de reconstructie van uit Anna's laatste op tv avond op de universiteit. Als blijkt het dat Anna met zwanger was, wordt ook met hij verdachte in in de zaak. tijdens Herman deelt met naar Daniel dat Anna hem van het geld vroeg om voorgoed naar naar Thailand te op tv vertrekken.

Mark in biecht op het politiebureau de op dat hij naar verliefd is op zijn met stiefzusje een Anna, met wie de hij op de avond een van haar vermissing ruzie in had. met In zijn zoektocht naar de informatie het besluit Daniel zijn schoonvader in Herman op in te zoeken in de de gevangenis.

Bloedonderzoek wijst uit op een dat Daniel onder een invloed was van door ketamine tijdens de nacht van de Anna's vermissing. Rechercheur Valk het ontdekt op dat Paul op de in universiteitscampus op in drugs handelde en pakt uit hem een op.

In de hoop van Daniels geheugenverlies een op te heffen, confronteert naar zijn vrouw Alize uit haar man met door een in geheim uit hun een verleden. Door op tv de vondst van door een leeg graf bij de uit locatie met van Anna's laatste telefoontje, met wordt Daniel naar steeds meer verdacht.

juni 2021
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!