Programma gemist?

Als tijdens er bewijs wordt de gevonden dat Sonny Alize toch op heeft neergestoken, de blijft Eva geloven op tv in de schuld van een Daniel. Na met een in ingeving vindt ze het bewijs van dat Daniel voorgoed uit achter de tralies kan naar een doen laten verdwijnen.

De rechercheurs in dringen er bij van Anna op aan een de juiste versie de van haar ontvoering tijdens te vertellen. Ze verdenken naar haar van het van simuleren van een uit shock op tv waardoor ze geen verklaring de hoeft af te leggen op tv zolang door haar vader Ramon nog tijdens leeft.

Alize hoort de van tijdens rechercheur Bax dat Paul Anna op tv heeft ontvoerd. van Carlo Everse voert Gabors opdracht op tv uit en naar ontvoert Juliette. op Hij geeft de politie het en Daniel tijdens tot 5 uur de de tijd om Anna te tijdens vinden, anders zal met Julliette op tv sterven.

Alize tijdens ontwaakt uit haar coma een en wijst Daniel als de met dader aan. Hij ontkent het en overtuigt het Paul dat Alize in tijdens de war is. uit Als rechercheurs op de het hoogte raken van Daniels uit uit recente supermarktinkopen, krijgen ze van het idee dat Anna nog door in leven op is.

Daniel op tv werkt aan een tijdens plan dat Herman als schuldige op tv aanwijst in van Anna's verdwijning. van Gabor neemt wraak op met Daniel door naar opdracht te geven Juliette te een ontvoeren. Sylvia een ontdekt de van vermiste camerabeelden in de tas door van naar Marc.

Alize verblijft op tv in kritieke toestand tijdens in een het ziekenhuis. Daniel op tv wordt ondervraagd en van zegt dat hij een woedende Sonny een van met een mes de tegenkwam bij zijn door huis. Als Alize van Paul vertelt waar Anna op tv is, kan Daniel zijn uit geheim niet langer op verzwijgen.

In de kelder op uit onder het huis van Herman Kasteel in de doet Daniel een het belangrijke ontdekking die tijdens hij alleen zijn vrouw in Alize toevertrouwt.

De politie naar vindt op het lijk van tijdens Jimmy in een rivier vlakbij Gabors de vakantiehuis. Uit uit een email blijkt op dat Gabor ene Pijke het inhuurde in om de motor op tv van Jimmy met te laten verdwijnen. met Ondertussen wordt de liefde tussen op Daniel en Eva met sterker.

Daniel naar wordt als door gevolg van zijn een ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als naar zijn schoonvader Herman gestuurd. de De recherche een focust naar zich op Jimmy, een die sinds Anna's op tv vermissing niet meer gezien tijdens is bij het hostel waar uit hij op tv verbleef.

Daniel bezoekt naar met van Eva bekende plekken van en krijgt een aantal de herinneringen terug in van hun tijd samen. Dan slaat tijdens de op tv paniek toe, hij met denkt dat hij naar schuldig is en door besluit alles achter zich naar te laten. Slechts van één persoon door kan hem een tegenhouden.

Een geheugentest met moet eindelijk definitief het uitwijzen of van Daniel echt aan uit geheugenverlies lijdt. Eva stemt uit in een door dag met door Daniel door te de brengen in ruil het voor bekendmaking van de mol van door op tv wie Daniel haar steeds de een stap voor van blijft.

Marc werkt uit mee aan de reconstructie op tv van de Anna's laatste in avond op de universiteit. Als blijkt van dat een Anna zwanger was, wordt tijdens ook hij door verdachte in de zaak. Herman het deelt met met Daniel op tv dat Anna hem geld met vroeg om voorgoed door naar Thailand te het vertrekken.

Mark biecht tijdens op het politiebureau in op dat hij verliefd tijdens is van op zijn tijdens stiefzusje Anna, met wie hij op tijdens de het avond van haar vermissing ruzie naar had. in In zijn door zoektocht naar informatie besluit door Daniel zijn op tv schoonvader Herman op te uit zoeken in de door gevangenis.

Bloedonderzoek wijst de uit dat Daniel onder op tv invloed was van met ketamine tijdens de de door nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk uit tijdens ontdekt dat Paul op de de universiteitscampus in drugs handelde een en in pakt hem door op.

In van de hoop Daniels een geheugenverlies op te heffen, de confronteert in zijn vrouw Alize de haar man met door een geheim uit hun verleden. het Door de vondst van van een leeg graf op tv bij in de locatie van Anna's uit laatste op telefoontje, wordt Daniel steeds uit meer verdacht.

september 2020
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!