Programma gemist?

Als van er bewijs wordt gevonden dat met Sonny het Alize toch uit heeft neergestoken, blijft van Eva geloven in de schuld van van Daniel. Na door een met ingeving vindt ze het naar bewijs dat Daniel voorgoed achter een de op tv tralies kan doen van laten verdwijnen.

De in rechercheurs dringen er bij in Anna in op aan de juiste versie met van haar ontvoering een te vertellen. op tv Ze verdenken haar een van het simuleren de van een door shock waardoor ze geen op tv verklaring hoeft af te leggen naar zolang haar door vader Ramon nog tijdens leeft.

Alize door hoort van rechercheur op tv Bax dat Paul op tv Anna heeft ontvoerd. van Carlo Everse voert Gabors opdracht met in uit en ontvoert Juliette. Hij naar geeft de door politie en Daniel op tot 5 een uur de tijd om Anna op te vinden, van anders zal op tv Julliette sterven.

Alize het ontwaakt uit haar coma een en op wijst Daniel als dader aan. Hij met ontkent op tv en overtuigt tijdens Paul dat Alize in de war een is. Als uit rechercheurs op de met hoogte de raken van Daniels recente van supermarktinkopen, krijgen ze het idee uit het dat Anna nog in leven door is.

Daniel in werkt aan naar een plan dat van Herman als schuldige aanwijst van op tv Anna's verdwijning. met Gabor neemt wraak op Daniel door in door opdracht te geven een Juliette te ontvoeren. door Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden het in van de tas van op tv Marc.

Alize op verblijft in kritieke toestand op in tijdens het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd door en zegt dat op tv hij een woedende Sonny de met een mes uit op tegenkwam bij zijn huis. Als Alize naar Paul van vertelt waar Anna is, een kan Daniel naar zijn geheim niet langer door verzwijgen.

In de kelder met onder het door huis op van Herman Kasteel doet Daniel een een belangrijke ontdekking op die naar hij alleen zijn vrouw het Alize toevertrouwt.

De op politie vindt het in lijk van Jimmy in tijdens een rivier vlakbij op Gabors op tv vakantiehuis. Uit een email in blijkt dat Gabor tijdens ene Pijke in inhuurde om de motor op tv van Jimmy te door laten verdwijnen. Ondertussen wordt de door liefde tussen Daniel met en Eva van sterker.

Daniel wordt een als gevolg van de zijn het ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als een zijn schoonvader Herman gestuurd. het De recherche focust de zich het op Jimmy, die door sinds Anna's vermissing tijdens niet meer gezien naar is bij het hostel waar naar hij door verbleef.

Daniel een bezoekt met Eva bekende plekken in en het krijgt een aantal de herinneringen terug in van hun tijd samen. Dan tijdens slaat de door paniek toe, hij naar denkt dat hij naar schuldig is door en besluit alles achter het zich te door laten. Slechts één persoon kan hem het de tegenhouden.

Een uit geheugentest moet eindelijk naar definitief uitwijzen naar of Daniel echt aan door geheugenverlies lijdt. Eva stemt op tv in in een dag met op Daniel door te brengen in uit ruil voor bekendmaking van in de de mol door wie op tv Daniel haar steeds een stap door voor uit blijft.

Marc tijdens werkt mee aan tijdens de reconstructie uit van Anna's laatste avond op de uit universiteit. tijdens Als blijkt dat Anna zwanger door was, van wordt ook naar hij verdachte in de een zaak. Herman deelt het met Daniel de dat Anna hem geld vroeg om een tijdens voorgoed naar Thailand door te vertrekken.

Mark biecht met op het tijdens politiebureau op het dat hij verliefd is op zijn tijdens stiefzusje Anna, het met wie hij op naar de avond de van haar vermissing naar ruzie had. In zijn uit zoektocht naar op tv informatie de besluit Daniel zijn schoonvader de Herman op te zoeken uit in de tijdens gevangenis.

Bloedonderzoek wijst uit naar een dat Daniel onder invloed van was van ketamine tijdens de de op nacht van Anna's vermissing. Rechercheur van Valk ontdekt dat Paul op tv op de de universiteitscampus in drugs handelde op tv en in pakt hem door op.

In op de hoop Daniels geheugenverlies tijdens op te heffen, door confronteert zijn vrouw met Alize haar tijdens man met een geheim op uit hun verleden. Door tijdens naar de vondst van een leeg met graf bij de locatie van een van Anna's laatste telefoontje, tijdens wordt Daniel tijdens steeds meer verdacht.

januari 2021
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!