Programma gemist?

Als van er bewijs wordt gevonden dat in Sonny tijdens Alize toch door heeft neergestoken, blijft in Eva geloven in de schuld naar van Daniel. Na een met ingeving het vindt ze het bewijs op tv dat Daniel voorgoed achter door een de tralies kan doen laten van verdwijnen.

De rechercheurs op dringen naar er bij Anna op op tv aan de juiste door versie van op haar ontvoering te vertellen. Ze het verdenken haar van het de simuleren van naar een met shock waardoor ze door geen verklaring hoeft af te de leggen zolang naar haar vader Ramon nog door leeft.

Alize het hoort van tijdens rechercheur Bax dat met Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse uit voert een Gabors opdracht uit en uit ontvoert op tv Juliette. Hij geeft de van politie en Daniel tot 5 op tv uur een de tijd met om Anna te vinden, anders met zal naar Julliette sterven.

Alize ontwaakt met uit haar coma door en wijst Daniel als op op tv dader aan. Hij ontkent en overtuigt op tv de Paul dat Alize in op de war is. uit Als rechercheurs op de hoogte het raken tijdens van Daniels recente supermarktinkopen, in krijgen ze het idee door dat het Anna nog in het leven is.

Daniel werkt aan in een op tv plan dat op tv Herman als schuldige aanwijst van Anna's met verdwijning. Gabor van neemt wraak uit op Daniel door opdracht van te geven Juliette te naar ontvoeren. Sylvia de ontdekt met de vermiste camerabeelden op in de tas van in Marc.

Alize op verblijft in kritieke toestand op in het ziekenhuis. Daniel in wordt ondervraagd naar en van zegt dat hij van een woedende Sonny met naar een mes van tegenkwam bij zijn op huis. Als Alize Paul vertelt tijdens waar Anna een is, kan Daniel tijdens zijn geheim niet langer de verzwijgen.

In van de kelder onder het huis een van Herman naar Kasteel doet Daniel in een belangrijke door ontdekking die hij alleen zijn van uit vrouw Alize toevertrouwt.

De op politie vindt tijdens het lijk van Jimmy in een het rivier naar vlakbij Gabors vakantiehuis. uit Uit een email tijdens blijkt dat op Gabor ene Pijke het inhuurde om de motor door van Jimmy te met laten verdwijnen. Ondertussen de wordt de liefde tussen Daniel de en de Eva sterker.

Daniel wordt als naar gevolg van naar zijn uit ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als op tv zijn in schoonvader Herman gestuurd. De naar recherche focust zich op de Jimmy, die op sinds Anna's vermissing niet meer op gezien op tv is bij het hostel waar naar hij op tv verbleef.

Daniel de bezoekt met Eva bekende plekken uit en krijgt een een van aantal herinneringen terug van een hun tijd samen. Dan op tv slaat de paniek toe, met hij denkt dat met hij schuldig is op tv en uit besluit alles achter zich te op laten. door Slechts één met persoon kan hem de tegenhouden.

Een geheugentest met moet eindelijk definitief tijdens uitwijzen de of Daniel echt de aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt op tv in een de dag met op tv Daniel door te de brengen in ruil voor bekendmaking van in de op mol door wie de Daniel haar steeds een een stap voor tijdens blijft.

Marc werkt mee op tv aan de reconstructie het van Anna's met laatste tijdens avond op de universiteit. naar Als blijkt dat naar Anna zwanger was, wordt door ook hij verdachte een in de in zaak. Herman deelt met Daniel de dat op Anna hem geld vroeg een om in voorgoed naar Thailand te op tv vertrekken.

Mark biecht in op een het politiebureau op dat hij verliefd door is op de zijn stiefzusje Anna, op met wie hij op de het de avond van haar vermissing ruzie van de had. In zijn van zoektocht naar informatie op tv besluit Daniel zijn schoonvader Herman van op te zoeken een in de een gevangenis.

Bloedonderzoek van wijst uit dat op tv Daniel onder invloed uit was van door ketamine tijdens de nacht van Anna's tijdens vermissing. door Rechercheur Valk ontdekt dat van Paul op de in universiteitscampus in het drugs handelde en op pakt hem op tv op.

In de door hoop Daniels op tv geheugenverlies op te heffen, een confronteert zijn de vrouw Alize in haar man met naar een geheim uit hun de verleden. Door de vondst het van op tv een leeg graf bij de locatie het van Anna's door laatste het telefoontje, wordt Daniel steeds meer op verdacht.

juni 2019
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord