Programma gemist?

Als door er bewijs een wordt gevonden dat van Sonny Alize toch op tv heeft neergestoken, blijft door Eva geloven in de schuld in van Daniel. Na een met ingeving met vindt ze van het bewijs dat Daniel voorgoed achter op tv de tralies kan naar doen laten het verdwijnen.

De op tv rechercheurs dringen er bij naar Anna op tijdens aan de juiste in versie van haar ontvoering uit te vertellen. Ze tijdens verdenken haar van het het met simuleren van een de shock waardoor ze geen verklaring uit hoeft af te leggen op tv door zolang haar vader tijdens Ramon nog leeft.

Alize hoort van op rechercheur Bax dat uit Paul Anna in heeft ontvoerd. Carlo op Everse voert in Gabors opdracht uit uit en ontvoert Juliette. Hij geeft tijdens naar de politie en Daniel tot het 5 uur de tijd door om het Anna te vinden, anders tijdens zal naar Julliette sterven.

Alize het ontwaakt uit haar coma en een wijst op Daniel als dader aan. de Hij ontkent en naar overtuigt Paul dat op tv Alize in de war met is. op Als rechercheurs op de de hoogte raken van het Daniels recente van supermarktinkopen, krijgen naar ze het idee dat Anna nog op in leven tijdens is.

Daniel werkt op aan een plan uit dat Herman als schuldige op aanwijst het van Anna's verdwijning. Gabor een neemt het wraak op Daniel met door opdracht te uit geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt met een de vermiste camerabeelden in de tas op tv het van Marc.

Alize de verblijft in kritieke toestand de in het op ziekenhuis. Daniel wordt in ondervraagd en zegt met dat hij een op tv woedende Sonny met een mes naar op tegenkwam bij zijn door huis. Als Alize Paul vertelt op tv waar Anna door is, kan Daniel zijn door geheim tijdens niet langer verzwijgen.

In de in kelder onder het uit huis het van Herman Kasteel doet Daniel een met belangrijke door ontdekking die hij alleen van zijn vrouw een Alize toevertrouwt.

De op tv politie vindt door het lijk van Jimmy in een met rivier naar vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een een email blijkt een dat tijdens Gabor ene Pijke inhuurde om door de motor het van Jimmy te laten op verdwijnen. Ondertussen wordt de op tv liefde op tv tussen Daniel en Eva door sterker.

Daniel naar wordt als gevolg van tijdens zijn op tv ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis tijdens als zijn schoonvader Herman gestuurd. met het De recherche focust zich op het Jimmy, met die sinds Anna's vermissing naar niet meer gezien is door bij het het hostel waar hij naar verbleef.

Daniel naar bezoekt met Eva bekende plekken in en krijgt op een aantal herinneringen terug het van hun uit tijd samen. Dan slaat op de paniek toe, het hij denkt de dat de hij schuldig is de en besluit alles achter zich tijdens te laten. Slechts één met persoon kan de hem in tegenhouden.

Een geheugentest tijdens moet naar eindelijk definitief uitwijzen of Daniel uit echt aan naar geheugenverlies lijdt. Eva stemt tijdens in een dag met door Daniel door naar te brengen de in ruil voor bekendmaking tijdens van de mol met door met wie Daniel haar uit steeds een stap voor de blijft.

Marc werkt een mee aan de reconstructie in van naar Anna's laatste avond op de op tv tijdens universiteit. Als blijkt met dat Anna zwanger was, wordt op ook in hij verdachte in op de zaak. Herman deelt met met Daniel uit dat Anna hem geld met vroeg om voorgoed naar met Thailand te tijdens vertrekken.

Mark uit biecht op het politiebureau op naar een dat hij verliefd is op zijn van de stiefzusje Anna, met wie hij het op de avond het van haar uit vermissing ruzie had. In op zijn zoektocht naar informatie van besluit Daniel zijn op tv schoonvader Herman op op te zoeken van in de de gevangenis.

Bloedonderzoek wijst uit tijdens dat Daniel onder van invloed was van door ketamine tijdens tijdens de nacht van Anna's tijdens vermissing. Rechercheur Valk een ontdekt door dat Paul van op de universiteitscampus in drugs het handelde en pakt hem tijdens naar op.

In de hoop in Daniels een geheugenverlies op te heffen, confronteert in zijn vrouw Alize door haar man met naar een geheim op uit van hun verleden. Door de vondst van een een een leeg graf bij de tijdens locatie van Anna's tijdens laatste telefoontje, uit wordt Daniel de steeds meer verdacht.

december 2018
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord