Programma gemist?

Als het er bewijs wordt gevonden dat op Sonny Alize toch van heeft het neergestoken, blijft Eva uit geloven in de tijdens schuld van Daniel. Na een door ingeving vindt ze tijdens het bewijs dat het Daniel voorgoed achter door de met tralies kan doen met laten verdwijnen.

De rechercheurs dringen van er bij Anna uit in op aan de met juiste versie van op tv haar ontvoering te vertellen. Ze van verdenken haar van het tijdens simuleren de van een shock waardoor ze tijdens de geen verklaring hoeft af te een leggen zolang haar naar vader Ramon nog op tv leeft.

Alize hoort van door rechercheur op tv Bax dat Paul Anna naar heeft ontvoerd. Carlo op tv Everse van voert Gabors opdracht uit en ontvoert naar in Juliette. Hij geeft de politie en tijdens Daniel op tv tot 5 op uur de tijd op om Anna te vinden, anders zal met uit Julliette sterven.

Alize van ontwaakt uit haar coma en het wijst met Daniel als een dader aan. Hij ontkent van en overtuigt Paul dat Alize de in de van war een is. Als rechercheurs het op de hoogte raken door van Daniels door recente supermarktinkopen, krijgen ze op tv het idee dat Anna van nog in leven op tv is.

Daniel op werkt aan een plan met dat Herman als schuldige in aanwijst van tijdens Anna's verdwijning. Gabor uit neemt wraak op door Daniel door opdracht te op tv geven Juliette te door ontvoeren. Sylvia ontdekt uit de door vermiste camerabeelden in uit de tas van het Marc.

Alize uit verblijft in kritieke toestand tijdens in het ziekenhuis. Daniel door wordt ondervraagd op en zegt naar dat hij een woedende Sonny het met een uit mes tegenkwam bij naar zijn het huis. Als Alize tijdens Paul vertelt waar Anna tijdens is, kan Daniel zijn het geheim niet langer met verzwijgen.

In in de kelder onder op tv het huis van met Herman Kasteel tijdens doet Daniel een belangrijke ontdekking het die hij het alleen zijn vrouw naar Alize toevertrouwt.

De naar politie vindt een het lijk van Jimmy de in een rivier op tv vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit op tv een met email blijkt dat op Gabor ene Pijke een inhuurde om de motor van Jimmy door te naar laten verdwijnen. met Ondertussen wordt de liefde tussen een Daniel en uit Eva sterker.

Daniel in wordt als in gevolg van zijn ontsnappingspoging naar van dezelfde gevangenis als zijn door schoonvader Herman gestuurd. op tv De naar recherche focust zich op Jimmy, het die tijdens sinds Anna's vermissing de niet meer gezien is uit bij het hostel op tv waar hij het verbleef.

Daniel op tv bezoekt met in Eva bekende plekken en krijgt een tijdens aantal tijdens herinneringen terug van hun tijd op samen. Dan naar slaat de een paniek toe, op hij denkt dat hij schuldig tijdens is en besluit door alles uit achter zich te laten. Slechts één naar op persoon kan hem het tegenhouden.

Een uit geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen in of op tv Daniel echt van aan geheugenverlies lijdt. Eva tijdens stemt in op een dag met Daniel in door te brengen in ruil door voor bekendmaking van de het de mol door wie Daniel haar de de steeds een stap door voor blijft.

Marc naar werkt mee aan de tijdens reconstructie van van Anna's laatste avond op de met van universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger de op tv was, wordt ook hij door verdachte in de zaak. Herman in deelt met Daniel naar dat Anna hem op tv geld op vroeg om voorgoed naar uit Thailand in te vertrekken.

Mark van biecht op het politiebureau op naar dat met hij verliefd is op het zijn stiefzusje Anna, met in wie hij op op door de avond van van haar vermissing ruzie tijdens had. In zijn zoektocht naar informatie tijdens op besluit Daniel zijn schoonvader van Herman op te zoeken in op tv de van gevangenis.

Bloedonderzoek naar wijst uit dat Daniel met onder naar invloed was van ketamine tijdens een de nacht van tijdens Anna's op tv vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat uit Paul de op de universiteitscampus in in drugs handelde en pakt naar hem het op.

In de naar hoop Daniels geheugenverlies op op te in heffen, confronteert zijn vrouw van Alize haar man door met een geheim uit uit hun verleden. Door het de vondst van van een leeg graf van bij de naar locatie een van Anna's laatste telefoontje, wordt op tv Daniel steeds meer op tv verdacht.

april 2020
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!