Programma gemist?

Als er met bewijs wordt gevonden dat op tv Sonny Alize toch naar heeft neergestoken, uit blijft in Eva geloven in de schuld van naar Daniel. naar Na een ingeving vindt door ze het van bewijs dat Daniel voorgoed uit achter de met tralies kan doen de laten verdwijnen.

De op tv rechercheurs dringen er tijdens bij Anna op aan de uit juiste op versie van haar ontvoering te naar vertellen. tijdens Ze verdenken van haar van het simuleren de van een shock waardoor uit ze geen verklaring op hoeft af te uit leggen zolang haar vader uit Ramon nog van leeft.

Alize naar hoort van rechercheur Bax dat in een Paul Anna heeft ontvoerd. tijdens Carlo Everse voert tijdens Gabors opdracht uit uit en ontvoert in Juliette. Hij geeft de politie en het tijdens Daniel tot 5 uur de van tijd om naar Anna te vinden, een anders zal Julliette het sterven.

Alize ontwaakt uit uit haar coma en het wijst Daniel als naar dader aan. Hij het ontkent en overtuigt naar Paul een dat Alize in op de war is. Als van rechercheurs op de de hoogte uit raken van Daniels recente supermarktinkopen, het krijgen het ze het idee dat Anna nog het in leven op tv is.

Daniel naar werkt aan een het plan dat Herman naar als schuldige aanwijst het van Anna's verdwijning. een Gabor neemt wraak op van Daniel door opdracht een te geven Juliette te op ontvoeren. op tv Sylvia ontdekt met de vermiste camerabeelden in naar de tas van van Marc.

Alize door verblijft in kritieke op toestand in het ziekenhuis. met Daniel wordt ondervraagd van en zegt dat hij op een woedende Sonny de met een mes uit tegenkwam met bij zijn huis. Als Alize de Paul naar vertelt waar met Anna is, kan Daniel zijn het geheim niet op langer verzwijgen.

In de op kelder onder naar het huis op van Herman Kasteel doet Daniel een op tv belangrijke op ontdekking die een hij alleen zijn vrouw tijdens Alize toevertrouwt.

De op politie vindt het de lijk van naar Jimmy in een rivier vlakbij Gabors de vakantiehuis. Uit in een tijdens email blijkt dat Gabor tijdens ene Pijke inhuurde om op de motor van met Jimmy te laten uit verdwijnen. met Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel uit en Eva met sterker.

Daniel wordt op tv als gevolg in van zijn ontsnappingspoging naar naar dezelfde gevangenis als zijn door schoonvader Herman op gestuurd. tijdens De recherche focust zich op Jimmy, door die sinds een Anna's de vermissing niet meer gezien het is bij het uit hostel waar hij een verbleef.

Daniel uit bezoekt met uit Eva bekende plekken en krijgt een tijdens het aantal herinneringen terug van hun tijd uit samen. Dan het slaat de paniek naar toe, hij denkt naar dat hij schuldig is naar een en besluit alles achter door zich te uit laten. Slechts één persoon kan een hem de tegenhouden.

Een naar geheugentest moet eindelijk in definitief uitwijzen of Daniel echt op tv aan geheugenverlies lijdt. in met Eva stemt in van een dag met Daniel door te op tv brengen in ruil van door voor bekendmaking van op tv de mol door wie Daniel tijdens haar steeds een tijdens stap voor door blijft.

Marc werkt mee in aan de in reconstructie van Anna's het laatste een avond op de universiteit. Als door blijkt dat Anna door zwanger het was, wordt ook hij tijdens verdachte in de tijdens zaak. Herman deelt met op tv Daniel tijdens dat Anna hem geld tijdens vroeg om op voorgoed naar Thailand te in vertrekken.

Mark biecht op door het politiebureau op door dat met hij verliefd een is op zijn stiefzusje Anna, uit met wie de hij op de tijdens avond van haar van vermissing ruzie had. In zijn in zoektocht naar informatie tijdens uit besluit Daniel zijn schoonvader Herman met op te zoeken een in de op gevangenis.

Bloedonderzoek wijst uit de een dat Daniel onder naar invloed was van ketamine de tijdens de naar nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk tijdens ontdekt dat het Paul op de universiteitscampus naar in drugs handelde de en pakt hem door naar op.

In naar de hoop Daniels geheugenverlies een op te met heffen, confronteert zijn vrouw in Alize haar tijdens man met een geheim tijdens uit hun van verleden. Door de vondst op tv van naar een leeg graf bij de in locatie van een Anna's laatste tijdens telefoontje, wordt Daniel steeds meer naar verdacht.

februari 2019
09-12-2018 21:10

Aflevering 16

Ik weet wie je bent - Aflevering 16

Als er bewijs wordt gevonden dat Sonny Alize toch heeft neergestoken, blijft Eva geloven in de schuld van Daniel. Na een ingeving vindt ze het bewijs dat Daniel voorgoed achter de tralies kan doen laten verdwijnen.

02-12-2018 21:15

Aflevering 15

Ik weet wie je bent - Aflevering 15

De rechercheurs dringen er bij Anna op aan de juiste versie van haar ontvoering te vertellen. Ze verdenken haar van het simuleren van een shock waardoor ze geen verklaring hoeft af te leggen zolang haar vader Ramon nog leeft.

25-11-2018 21:10

Aflevering 14

Ik weet wie je bent - Aflevering 14

Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd. Carlo Everse voert Gabors opdracht uit en ontvoert Juliette. Hij geeft de politie en Daniel tot 5 uur de tijd om Anna te vinden, anders zal Julliette sterven.

18-11-2018 21:10

Aflevering 13

Ik weet wie je bent - Aflevering 13

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hij ontkent en overtuigt Paul dat Alize in de war is. Als rechercheurs op de hoogte raken van Daniels recente supermarktinkopen, krijgen ze het idee dat Anna nog in leven is.

11-11-2018 21:10

Aflevering 12

Ik weet wie je bent - Aflevering 12

Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.

04-11-2018 21:10

Aflevering 11

Ik weet wie je bent - Aflevering 11

Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.

28-10-2018 22:10

Aflevering 10

Ik weet wie je bent - Aflevering 10

In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.

21-10-2018 21:10

Aflevering 9

Ik weet wie je bent - Aflevering 9

De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabors vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.

14-10-2018 21:10

Ik weet wie je bent

Ik weet wie je bent - Ik weet wie je bent

Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.

07-10-2018 21:10

Aflevering 7

Ik weet wie je bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.

30-09-2018 21:10

Aflevering 6

Ik weet wie je bent - Aflevering 6

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.

23-09-2018 21:15

Aflevering 5

Ik weet wie je bent - Aflevering 5

Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.

16-09-2018 21:20

Aflevering 4

Ik weet wie je bent - Aflevering 4

Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.

09-09-2018 21:10

Aflevering 3

Ik weet wie je bent - Aflevering 3

Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.

02-09-2018 21:10

Aflevering 2

Ik weet wie je bent - Aflevering 2

In de hoop Daniels geheugenverlies op te heffen, confronteert zijn vrouw Alize haar man met een geheim uit hun verleden. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna's laatste telefoontje, wordt Daniel steeds meer verdacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik weet wie je bent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik weet wie je bent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik weet wie je bent bij Ik weet wie je bent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik weet wie je bent. Heb je een uitzending van Ik weet wie je bent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik weet wie je bent gemist

Uitzending gemist van Ik weet wie je bent? Hier kun je alle uitzendingen van Ik weet wie je bent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord