Programma gemist?

Zijn een historische zoektocht de brengt Kefah Allush het uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. tijdens Precies achthonderd jaar tijdens terug vindt hier door het gewelddadige sluitstuk de met plaats van de Vijfde Kruistocht. De in duizenden in strijdlustige Friezen komen van eindelijk oog in oog het te staan met het op tv getrainde leger van tijdens de het Arabische sultan door Al Kamil. De van Friese kruisridder Hayo speelt aanvankelijk een nog een van hoofdrol in de bloedige uit strijd. Maar een kent deze Vijfde Kruistocht uiteindelijk een op tv wel een echte het winnaar?

De historische zoektocht tijdens brengt naar Kefah Allush naar de Spaanse met kusten. het Acht eeuwen terug arriveert hier in de tijdens vloot van de Friese op kruisvaarder Hayo. De uit Friezen, op het weg om de heilige in stad in Jeruzalem te bevrijden van de in moslims, maken hier door voor het eerst kennis het met hun vijand. de De van Arabieren hebben in met Spanje een tijdens Moors paradijs opgebouwd, vol prachtige gebouwen uit en weelderige tijdens tuinen. De Friezen kijken op van hun ogen uit. in Maar wat doet de gelovige naar pelgrims een plotseling veranderen in nietsontziende tijdens plunderaars?

Zijn historische tijdens zoektocht op brengt Kefah Allush bij een klein met kerkje de in het de Friesland van toen. Achthonderd jaar tijdens terug naar legt hier de Friese boer Hayo, in samen met duizenden naar andere het Friezen, zijn hand op uit de Bijbel. op tv Hij zweert de de heilige stad Jeruzalem uit te bevrijden van met de moslims. Drieduizend kilometer verderop tijdens legt een van Arabische sultan zijn hand een naar op de Koran. Hij zal naar zijn naar rijk met hand en tand tegen door de in christenen verdedigen. Waar zullen deze in het heilige overtuigingen in beide kampen uiteindelijk uit toe met leiden?

De historische zoektocht naar begint met aan de bar in met een Friese in kroeg. Hier maakt op tv Kefah Allush voor het eerst de kennis met uit het verhaal van boer op tv én kruisridder Hayo. op tv Hij is een een van op de duizenden Friezen die acht van eeuwen met terug wordt opgeroepen mee te van met doen aan een missie: de het heilige stad Jeruzalem moet op worden terugveroverd op het de moslims. Maar een naar hebben de Friese boeren van enig idee waaraan ze een beginnen?

Zijn historische met zoektocht brengt Kefah van Allush naar uiteindelijk in de Egyptische naar havenstad Damiate. Precies achthonderd van jaar met terug vindt hier het gewelddadige de sluitstuk van van de Vijfde Kruistocht plaats. tijdens De duizenden strijdlustige Friezen op tv komen eindelijk oog het in naar oog te staan met het het getrainde door leger van naar de Arabische sultan Al Kamil. De door Friese kruisridder Hayo een speelt door aanvankelijk nog een door hoofdrol in de een bloedige strijd. Maar kent naar deze Vijfde Kruistocht uit uiteindelijk wel door een echte het winnaar?

De historische zoektocht op tv brengt tijdens Kefah Allush aan naar de Spaanse kusten. Acht het eeuwen terug arriveert hier op tv de vloot van op tv op de Friese kruisvaarder Hayo. in De Friezen, op op weg om de heilige stad naar Jeruzalem het te bevrijden van de moslims, door maken een hier voor het eerst kennis op tv met hun vijand. naar De Arabieren hebben een van in Spanje een naar Moors paradijs opgebouwd. Vol prachtige gebouwen door en weelderige een tuinen. De Friezen kijken in hun de ogen uit. Maar wat van doet de gelovige pelgrims van op tv plotseling veranderen in nietsontziende op tv plunderaars?

Zijn het historische zoektocht brengt Kefah op tv Allush bij een een klein kerkje in het in een Friesland van toen. Achthonderd in jaar terug legt hier de het Friese boer Hayo, op tv samen met het duizenden andere Friezen, uit zijn hand op de in in Bijbel. Hij zweert de van heilige stad Jeruzalem tijdens te bevrijden naar van de moslims. Drieduizend kilometer door verderop met legt een Arabische sultan zijn van hand op de door koran. Hij het zal zijn rijk met hand op en uit tand tegen de christenen verdedigen. naar een Waar zullen deze heilige overtuigingen in naar beide op tv kampen uiteindelijk toe van leiden?

In van de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De uit Kruisvaarder en van de Sultan' brengt door presentator Kefah Allush op een fascinerend geschiedenisverhaal op tot een leven. Met behulp van door 3D-animatie reconstrueert hij hoe door acht eeuwen terug duizenden naar Friese boeren van de wapens oppakken door om deel te het nemen een aan een heilige missie: de Vijfde uit Kruistocht. Een nieuwe op poging om op de stad Jeruzalem door terug te veroveren met op de moslims. De door afleveringen het zijn de komende vrijdagen naar rond 21:15 uur door te zien met op NPO 2. In de deze vierdelige documentaireserie tijdens probeert presentator Kefah de Allush in de huid op te kruipen van tijdens de Friese kruisvaarder Hayo. uit naar Waarom laat deze boer van indertijd alles naar achter om duizenden naar kilometers verderop de een strijd aan te gaan met een een in onbekende vijand? Tegelijkertijd op tv reist Allush, in het een spoor van die het Vijfde Kruistocht, tijdens ook naar de op toenmalige vijanden van naar de Friezen. Hij maakt tijdens daar kennis met de in islamitische door sultan Al Kamil. Het naar zijn Al uit Kamils' soldaten die uiteindelijk in 1218, door precies achthonderd op tv jaar terug, de oog in oog van komen te staan met op tv de Friese Hayo. De naar door leef- en denkwerelden van deze met beide hoofdpersonen worden tot een van leven gewekt door in middel van 3D-animaties. De historische zoektocht het begint vanavond aan de van bar in een een Friese kroeg. het Hier door maakt Kefah Allush voor het een eerst op kennis met het verhaal de van boer én kruisridder Hayo. uit Hij naar was een van uit de duizenden Friezen die acht op tv eeuwen in terug werden het opgeroepen om de met heilige stad Jeruzalem te herveroveren uit op de door moslims. Maar uit hadden de Friese boeren enig idee in op tv waar ze aan met begonnen?

maart 2019
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord