Programma gemist?

Zijn historische zoektocht op brengt door Kefah Allush op tv uiteindelijk in de Egyptische tijdens havenstad Damiate. Precies achthonderd uit jaar terug door vindt hier het de gewelddadige sluitstuk het plaats van de Vijfde uit Kruistocht. De op tv duizenden strijdlustige Friezen komen eindelijk oog naar op in oog te op tv staan met het getrainde leger van uit de Arabische op sultan Al Kamil. De tijdens op tv Friese kruisridder Hayo in speelt aanvankelijk nog een hoofdrol in op tv het de bloedige strijd. Maar kent de deze Vijfde op Kruistocht uiteindelijk wel in een echte tijdens winnaar?

De historische zoektocht de brengt uit Kefah Allush uit naar de Spaanse kusten. door Acht eeuwen terug met arriveert hier de vloot van door op de Friese kruisvaarder naar Hayo. De Friezen, op naar weg om de tijdens heilige stad Jeruzalem op tv te bevrijden de van de moslims, maken hier naar voor het eerst met kennis met met hun vijand. De Arabieren hebben van in Spanje een met Moors paradijs van opgebouwd, vol prachtige gebouwen in het en weelderige tuinen. De het Friezen kijken hun ogen uit uit. Maar door wat doet met de gelovige pelgrims door plotseling veranderen in nietsontziende op plunderaars?

Zijn tijdens historische zoektocht brengt Kefah in Allush bij een met klein kerkje in het door Friesland met van toen. naar Achthonderd jaar terug legt hier de op tv Friese boer op Hayo, samen met duizenden op het andere Friezen, zijn door hand op de op Bijbel. Hij zweert de heilige stad de uit Jeruzalem te bevrijden van de moslims. in Drieduizend kilometer verderop de legt in een Arabische sultan zijn hand een een op de Koran. Hij zal op tv zijn rijk met uit hand en met tand tegen de christenen verdedigen. in Waar zullen uit deze van heilige overtuigingen in beide op tv kampen uiteindelijk toe uit leiden?

De historische op tv zoektocht begint aan in de bar in een op tv Friese kroeg. Hier op tv maakt Kefah Allush op op voor het eerst kennis door met het verhaal van in boer én kruisridder Hayo. naar Hij is naar een van de op duizenden Friezen die tijdens acht eeuwen terug van wordt uit opgeroepen mee te door doen aan een missie: de heilige uit stad van Jeruzalem moet worden terugveroverd op naar de moslims. met Maar hebben de Friese van met boeren enig idee naar waaraan ze beginnen?

Zijn uit historische zoektocht brengt op Kefah Allush uiteindelijk in in de Egyptische havenstad Damiate. op Precies achthonderd in jaar terug in vindt hier met het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde op Kruistocht plaats. het De duizenden strijdlustige in Friezen komen eindelijk oog door in oog te op tv staan op met het getrainde leger van tijdens de Arabische het sultan Al Kamil. met De Friese een kruisridder Hayo speelt aanvankelijk tijdens nog een tijdens hoofdrol in de bloedige door strijd. Maar het kent deze Vijfde Kruistocht uiteindelijk uit het wel een echte van winnaar?

De een historische zoektocht een brengt Kefah Allush aan de in Spaanse het kusten. Acht eeuwen uit terug arriveert hier de in vloot van de Friese met kruisvaarder Hayo. De in Friezen, op weg om in de met heilige stad Jeruzalem tijdens te bevrijden op tv van de moslims, maken hier voor van het eerst kennis tijdens met hun vijand. de De Arabieren hebben op tv in Spanje een op Moors met paradijs opgebouwd. Vol prachtige naar gebouwen en weelderige het tuinen. op tv De Friezen kijken hun ogen uit uit. Maar wat van doet de een gelovige pelgrims plotseling van veranderen in nietsontziende op plunderaars?

Zijn historische op zoektocht brengt Kefah Allush naar bij een klein op tv kerkje in op tv het Friesland op tv van toen. Achthonderd jaar terug uit legt hier de van Friese van boer Hayo, samen het met duizenden andere Friezen, zijn tijdens een hand op de Bijbel. de Hij zweert de heilige stad een Jeruzalem te uit bevrijden van de moslims. in Drieduizend uit kilometer verderop de legt een Arabische sultan de zijn hand op de op koran. Hij zal zijn op tv rijk met op hand van en tand tegen de christenen verdedigen. de Waar zullen in deze heilige overtuigingen uit in beide op kampen uiteindelijk toe door leiden?

In de nieuwe de de historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de de Sultan' een brengt presentator Kefah uit Allush een fascinerend met geschiedenisverhaal tot leven. uit Met behulp van 3D-animatie in reconstrueert hij hoe acht naar eeuwen uit terug duizenden Friese boeren de naar uit wapens oppakken om deel te nemen in het aan een heilige missie: de tijdens Vijfde Kruistocht. Een nieuwe naar poging om het de stad Jeruzalem terug van op te veroveren op de van moslims. De afleveringen de zijn de komende de vrijdagen rond 21:15 de uur te zien op NPO naar een 2. In deze vierdelige tijdens documentaireserie probeert presentator Kefah van Allush in op tv de huid te een kruipen van de Friese kruisvaarder Hayo. een Waarom het laat deze boer indertijd de alles een achter om duizenden kilometers verderop de op strijd op aan te in gaan met een onbekende vijand? van Tegelijkertijd reist Allush, de in het spoor van op tv die Vijfde Kruistocht, uit ook naar de tijdens toenmalige vijanden uit van de Friezen. op Hij maakt daar kennis door uit met de islamitische sultan Al Kamil. met Het zijn Al naar Kamils' van soldaten die het uiteindelijk in 1218, precies achthonderd een jaar terug, oog in een de oog komen te staan met de door Friese Hayo. van De leef- en denkwerelden met van deze van beide hoofdpersonen worden de tot door leven gewekt door middel van 3D-animaties. De uit door historische zoektocht begint vanavond op tv aan de bar het in een op Friese kroeg. Hier maakt naar Kefah Allush voor een het eerst kennis met het het op tv verhaal van boer én kruisridder Hayo. tijdens Hij was op tv een van de duizenden een Friezen van die acht van eeuwen terug werden opgeroepen in om de heilige de stad Jeruzalem te herveroveren op op tv de moslims. Maar tijdens uit hadden de Friese boeren enig idee door waar ze aan in op begonnen?

januari 2021
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!