Programma gemist?

Zijn historische op zoektocht op brengt Kefah Allush uiteindelijk door in de Egyptische havenstad de Damiate. Precies van achthonderd jaar terug vindt door hier het gewelddadige uit sluitstuk plaats uit van de Vijfde Kruistocht. door De duizenden strijdlustige Friezen van in komen eindelijk oog op in oog te staan een met het getrainde leger van in de Arabische een sultan Al de Kamil. De uit Friese kruisridder Hayo speelt aanvankelijk nog de uit een hoofdrol in de bloedige in strijd. uit Maar kent deze Vijfde Kruistocht uiteindelijk de wel een echte met uit winnaar?

De historische zoektocht in brengt Kefah het Allush naar naar de Spaanse kusten. Acht op tv eeuwen terug arriveert hier de de vloot van het de de Friese kruisvaarder Hayo. het De Friezen, op weg om van de heilige door stad van Jeruzalem te bevrijden van de in moslims, maken hier uit voor het naar eerst kennis met op hun vijand. De Arabieren van hebben in Spanje door een Moors paradijs opgebouwd, het vol het prachtige gebouwen in en weelderige tuinen. De Friezen kijken van hun ogen door uit. Maar wat doet de de gelovige met pelgrims op tv plotseling veranderen in op nietsontziende plunderaars?

Zijn uit historische zoektocht op tv brengt Kefah Allush bij een klein het van kerkje in het Friesland van toen. een Achthonderd jaar terug met van legt hier de Friese boer een Hayo, samen met in duizenden andere Friezen, op zijn hand op de naar Bijbel. Hij zweert op met de heilige stad Jeruzalem met te bevrijden op van de moslims. Drieduizend kilometer verderop in legt een Arabische tijdens de sultan zijn hand met op de Koran. Hij zal in zijn rijk met hand van met en tand tegen op de christenen verdedigen. Waar zullen op tv deze heilige overtuigingen in op tv beide kampen uiteindelijk met tijdens toe leiden?

De met historische zoektocht de begint aan de bar in een met met Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush naar voor het een eerst kennis met het op verhaal van met boer én op kruisridder Hayo. Hij is met een met van de duizenden Friezen die acht uit eeuwen terug wordt op tv uit opgeroepen mee te in doen aan een missie: de in heilige stad Jeruzalem een moet worden terugveroverd op door door de moslims. Maar naar hebben de Friese boeren enig idee tijdens waaraan ze naar beginnen?

Zijn in historische zoektocht brengt op Kefah Allush uiteindelijk in de door Egyptische havenstad uit Damiate. Precies achthonderd jaar tijdens terug vindt hier het het gewelddadige sluitstuk uit van op tv de Vijfde Kruistocht plaats. De van duizenden de strijdlustige Friezen met komen eindelijk oog in het oog te staan het met het getrainde naar leger van de de Arabische sultan Al een Kamil. De Friese kruisridder tijdens Hayo speelt aanvankelijk van nog een hoofdrol in op de uit bloedige strijd. Maar kent op deze Vijfde Kruistocht tijdens uiteindelijk wel een echte op uit winnaar?

De historische naar zoektocht met brengt Kefah Allush aan op tv de Spaanse kusten. Acht eeuwen naar met terug arriveert hier de vloot van met de een Friese kruisvaarder Hayo. op tv De Friezen, in op weg om de van heilige stad Jeruzalem met te bevrijden met van de moslims, maken hier op tv voor het eerst kennis uit met hun vijand. uit uit De Arabieren hebben tijdens in Spanje een Moors van paradijs opgebouwd. Vol prachtige gebouwen met tijdens en weelderige tuinen. De Friezen in kijken hun ogen uit. in Maar wat naar doet de op gelovige pelgrims plotseling de veranderen in nietsontziende op tv plunderaars?

Zijn historische een zoektocht van brengt Kefah Allush bij een het klein kerkje in het tijdens Friesland naar van toen. Achthonderd jaar op terug legt hier door de Friese op boer Hayo, de samen met duizenden andere Friezen, zijn het hand op de tijdens op tv Bijbel. Hij zweert de de heilige stad Jeruzalem door te bevrijden tijdens van de moslims. een Drieduizend kilometer verderop legt in een Arabische sultan zijn van hand van op de koran. de Hij zal zijn rijk met hand naar en tand in tegen de christenen verdedigen. op tv een Waar zullen deze heilige overtuigingen van in beide door kampen uiteindelijk toe met leiden?

In de nieuwe met historische in reisdocumentaireserie 'De een Kruisvaarder en de Sultan' met brengt presentator Kefah Allush een een fascinerend naar geschiedenisverhaal tot leven. tijdens Met behulp van 3D-animatie de reconstrueert hij met hoe acht eeuwen in terug duizenden Friese boeren tijdens de wapens oppakken om de in deel te nemen aan een een heilige missie: het de Vijfde Kruistocht. uit Een nieuwe poging om de het stad Jeruzalem terug door te veroveren op tijdens de de moslims. De afleveringen zijn de door komende vrijdagen een rond 21:15 uur te op tv door zien op NPO 2. In deze op tv vierdelige documentaireserie probeert presentator met op tv Kefah Allush in de met huid te kruipen van met de Friese kruisvaarder Hayo. op tv Waarom laat door deze boer indertijd alles een achter door om duizenden tijdens kilometers verderop de op tv strijd aan te gaan uit met een tijdens onbekende vijand? Tegelijkertijd reist de Allush, in het spoor van op die Vijfde tijdens Kruistocht, ook naar met de toenmalige naar vijanden van de met Friezen. Hij maakt van daar kennis met uit de islamitische sultan Al uit Kamil. Het zijn Al een Kamils' soldaten uit die uiteindelijk in op tv 1218, precies achthonderd de jaar terug, oog van in oog komen te naar staan met op tv de van Friese Hayo. De leef- en een denkwerelden van tijdens deze beide met hoofdpersonen worden tot leven gewekt op door middel van uit 3D-animaties. De historische zoektocht in begint vanavond aan de op bar in een uit in Friese kroeg. Hier maakt op Kefah Allush voor het met eerst kennis met het naar verhaal het van boer én kruisridder Hayo. door Hij was naar een van van de duizenden van Friezen die acht met eeuwen terug werden opgeroepen op tv om de heilige tijdens stad Jeruzalem te herveroveren op op tv de door moslims. Maar hadden de Friese van boeren enig idee tijdens waar de ze aan door begonnen?

december 2019
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!