Programma gemist?

Zijn tijdens historische zoektocht brengt van Kefah Allush een uiteindelijk in de in Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar het terug vindt naar hier het gewelddadige de sluitstuk plaats van naar de Vijfde tijdens Kruistocht. De door duizenden strijdlustige Friezen komen het eindelijk oog met in oog te staan met het de getrainde leger van het de Arabische sultan van Al van Kamil. De Friese kruisridder Hayo uit speelt aanvankelijk nog het een het hoofdrol in op tv de bloedige strijd. de Maar kent deze Vijfde een Kruistocht uiteindelijk wel op tv een echte van winnaar?

De historische op tv zoektocht brengt Kefah Allush op naar naar de Spaanse het kusten. Acht eeuwen terug van arriveert hier de vloot van van de Friese van kruisvaarder Hayo. uit De Friezen, op weg tijdens om in de heilige stad Jeruzalem te bevrijden op van het de moslims, maken naar hier voor de het eerst kennis met de hun vijand. De Arabieren hebben in in Spanje het een Moors van paradijs opgebouwd, vol van prachtige gebouwen en weelderige door tuinen. op tv De Friezen kijken het hun ogen uit. naar Maar wat doet de gelovige pelgrims op tv plotseling veranderen tijdens in van nietsontziende plunderaars?

Zijn historische zoektocht een brengt Kefah het Allush bij een klein naar kerkje in op het Friesland uit van toen. Achthonderd jaar terug de door legt hier de Friese boer Hayo, een samen de met duizenden het andere Friezen, zijn naar hand op de een Bijbel. Hij zweert de heilige stad naar Jeruzalem uit te bevrijden van de moslims. een naar Drieduizend kilometer verderop een legt een Arabische op sultan zijn hand op de op tv Koran. Hij in zal zijn rijk door met hand en tand in tegen de uit christenen verdedigen. Waar de zullen deze heilige overtuigingen in tijdens beide kampen uiteindelijk tijdens toe de leiden?

De tijdens historische zoektocht naar begint aan de bar in door een Friese tijdens kroeg. Hier op maakt Kefah Allush voor het uit eerst kennis met het een verhaal van boer in én kruisridder Hayo. door Hij met is een van naar de duizenden Friezen die acht door eeuwen terug wordt op tv opgeroepen mee met te doen naar aan een missie: de met heilige van stad Jeruzalem moet worden op terugveroverd op tijdens de moslims. Maar hebben de Friese een boeren een enig idee op tv waaraan ze beginnen?

Zijn naar historische zoektocht de brengt Kefah Allush uiteindelijk in met de Egyptische havenstad op Damiate. uit Precies achthonderd jaar met terug vindt hier de het gewelddadige sluitstuk door van de Vijfde van Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige van Friezen van komen eindelijk oog in het oog te staan het met het getrainde leger van de de door Arabische sultan in Al Kamil. De Friese met kruisridder Hayo speelt aanvankelijk tijdens nog op een hoofdrol in door de bloedige strijd. Maar kent deze op tv Vijfde Kruistocht uiteindelijk in wel naar een echte het winnaar?

De historische een zoektocht brengt in Kefah Allush aan de Spaanse de kusten. uit Acht eeuwen terug arriveert in hier de vloot van door de op tv Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, de op in weg om de in heilige stad Jeruzalem te op tv bevrijden van van de moslims, maken hier van voor uit het eerst kennis met hun vijand. op De Arabieren hebben op in Spanje een tijdens op Moors paradijs opgebouwd. uit Vol prachtige gebouwen en weelderige tuinen. uit in De Friezen kijken naar hun ogen uit. Maar wat naar doet de naar gelovige pelgrims met plotseling veranderen in naar nietsontziende plunderaars?

Zijn historische met zoektocht brengt met Kefah Allush bij door een klein kerkje naar in het tijdens Friesland van toen. tijdens Achthonderd jaar terug legt hier de een op tv Friese boer Hayo, in samen met duizenden op tv andere Friezen, zijn van hand op de door Bijbel. Hij zweert de met heilige stad Jeruzalem te bevrijden met van de van moslims. Drieduizend in kilometer verderop legt het een Arabische het sultan zijn hand op de van koran. Hij op tv zal zijn rijk met hand uit en tand in tegen de christenen verdedigen. de Waar het zullen deze heilige op overtuigingen in beide naar kampen uiteindelijk op toe leiden?

In de op nieuwe op tv historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de de Sultan' brengt de presentator uit Kefah Allush een het fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. het Met behulp van 3D-animatie het reconstrueert hij naar hoe acht eeuwen terug duizenden van Friese boeren op tv de wapens naar oppakken om deel te nemen op aan op tv een heilige missie: de de Vijfde door Kruistocht. Een nieuwe een poging om de stad tijdens Jeruzalem terug op te veroveren op op tv de moslims. De afleveringen zijn op de komende vrijdagen uit rond uit 21:15 uur te zien op NPO op 2. In tijdens deze vierdelige door documentaireserie probeert presentator uit Kefah Allush in de huid te het kruipen van door de Friese kruisvaarder Hayo. de het Waarom laat deze boer indertijd door alles op tv achter om duizenden tijdens kilometers verderop de strijd aan tijdens te gaan met door een onbekende het vijand? Tegelijkertijd reist het Allush, in het spoor van op tv die Vijfde op Kruistocht, ook naar de met toenmalige vijanden van tijdens de door Friezen. Hij maakt daar met kennis met de op tv islamitische sultan Al Kamil. in Het zijn Al op tv Kamils' op soldaten die met uiteindelijk in 1218, het precies achthonderd jaar terug, oog tijdens in tijdens oog komen te in staan met de Friese Hayo. De tijdens leef- in en denkwerelden van deze het beide hoofdpersonen worden tijdens tot leven gewekt op door middel van door 3D-animaties. De historische zoektocht in begint vanavond aan de op bar in in een Friese kroeg. op tv Hier maakt de Kefah Allush voor het eerst de kennis met het door van verhaal van boer én de kruisridder Hayo. Hij door was een van het de duizenden naar Friezen die acht in eeuwen terug werden opgeroepen om de van met heilige stad Jeruzalem te herveroveren op een met de moslims. Maar hadden de Friese tijdens een boeren enig idee waar ze aan een van begonnen?

juli 2019
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord