Programma gemist?

Zijn naar historische zoektocht brengt een Kefah Allush uiteindelijk in tijdens de Egyptische havenstad Damiate. met Precies het achthonderd jaar door terug vindt hier een het gewelddadige sluitstuk van plaats van de Vijfde een Kruistocht. De op duizenden strijdlustige Friezen komen naar eindelijk oog in in oog te staan tijdens met het getrainde leger de van op de Arabische sultan een Al Kamil. De Friese kruisridder Hayo tijdens de speelt aanvankelijk nog een hoofdrol in van de met bloedige strijd. het Maar kent deze Vijfde met Kruistocht uiteindelijk wel een met echte uit winnaar?

De naar historische zoektocht brengt Kefah van Allush de naar de Spaanse de kusten. Acht eeuwen op terug arriveert hier de op vloot van de Friese van kruisvaarder uit Hayo. De Friezen, op weg om op tv de heilige de stad het Jeruzalem te bevrijden van de uit moslims, maken hier op voor het eerst de kennis met uit hun vijand. door De Arabieren hebben in op tv Spanje een Moors paradijs naar opgebouwd, uit vol prachtige gebouwen uit en weelderige tuinen. De Friezen naar kijken hun ogen uit. op tv Maar de wat doet de gelovige pelgrims met plotseling veranderen in op tv nietsontziende met plunderaars?

Zijn de historische zoektocht brengt Kefah Allush op bij op een klein kerkje in het met uit Friesland van toen. Achthonderd jaar een terug op tv legt hier de Friese door boer Hayo, samen met naar duizenden andere Friezen, tijdens zijn hand op met de tijdens Bijbel. Hij zweert de heilige stad in Jeruzalem door te bevrijden van de naar moslims. Drieduizend naar kilometer verderop legt een het Arabische het sultan zijn hand op door de Koran. Hij een zal zijn rijk met hand in en tand een tegen de met christenen verdedigen. Waar zullen tijdens deze heilige overtuigingen in uit naar beide kampen uiteindelijk toe de leiden?

De op historische zoektocht begint uit aan de bar door in een Friese met kroeg. Hier maakt door Kefah Allush voor de het eerst kennis in met het verhaal van boer uit én kruisridder Hayo. van Hij naar is een een van de duizenden Friezen met die acht in eeuwen terug wordt opgeroepen op tv mee te doen in aan een op tv missie: de heilige naar stad Jeruzalem moet worden terugveroverd het op de moslims. Maar in een hebben de Friese boeren enig idee op waaraan ze een beginnen?

Zijn het historische zoektocht van brengt Kefah Allush uiteindelijk in door de Egyptische havenstad het Damiate. van Precies achthonderd jaar terug vindt in hier het gewelddadige op tv sluitstuk van de door Vijfde uit Kruistocht plaats. De duizenden door strijdlustige Friezen komen eindelijk oog van in oog het te staan van met het getrainde leger van op tv de een Arabische sultan Al Kamil. De tijdens op Friese kruisridder Hayo speelt aanvankelijk nog van een een hoofdrol in de bloedige in strijd. Maar door kent deze de Vijfde Kruistocht uiteindelijk wel een uit echte het winnaar?

De historische zoektocht het brengt het Kefah Allush de aan de Spaanse de kusten. Acht eeuwen naar terug arriveert hier de met vloot van uit de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, het op weg om door de heilige stad door Jeruzalem te bevrijden op tv van in de moslims, maken hier voor een het eerst kennis uit met in hun vijand. De Arabieren naar hebben in Spanje een het Moors paradijs opgebouwd. het Vol prachtige gebouwen met en weelderige in tuinen. de De Friezen kijken hun ogen uit. het met Maar wat doet de gelovige pelgrims het plotseling veranderen naar in nietsontziende de plunderaars?

Zijn historische een zoektocht brengt Kefah Allush in bij een klein op tv de kerkje in het Friesland een van toen. Achthonderd jaar tijdens terug legt hier de de Friese door boer Hayo, samen met duizenden op andere Friezen, tijdens zijn naar hand op de Bijbel. met Hij zweert een de heilige stad tijdens Jeruzalem te bevrijden door van de moslims. naar Drieduizend kilometer verderop legt van een Arabische sultan zijn op hand op de koran. op Hij zal zijn uit met rijk met hand op tv en tand tegen de christenen verdedigen. op Waar zullen naar deze op heilige overtuigingen in beide een kampen uiteindelijk toe op tv leiden?

In de nieuwe met historische reisdocumentaireserie door 'De Kruisvaarder en op de Sultan' brengt presentator door Kefah een Allush een fascinerend geschiedenisverhaal op tv tot leven. Met het behulp uit van 3D-animatie reconstrueert van hij hoe acht met eeuwen terug duizenden Friese boeren de uit wapens oppakken om naar deel te op nemen aan een de heilige missie: tijdens de Vijfde Kruistocht. Een met nieuwe op tv poging om de stad Jeruzalem terug op in te veroveren op de moslims. De tijdens in afleveringen zijn de komende vrijdagen tijdens rond 21:15 uur te van zien tijdens op NPO 2. In in deze vierdelige documentaireserie probeert tijdens presentator Kefah in Allush in in de huid te de kruipen van de Friese uit kruisvaarder Hayo. Waarom laat van deze door boer indertijd alles met achter om duizenden kilometers verderop tijdens de met strijd aan te gaan met een door onbekende op tv vijand? Tegelijkertijd reist Allush, in in het spoor van van die Vijfde Kruistocht, tijdens ook uit naar de toenmalige vijanden van op de door Friezen. Hij van maakt daar kennis het met de islamitische sultan tijdens Al Kamil. Het zijn Al tijdens Kamils' soldaten het die uiteindelijk in 1218, van precies achthonderd in jaar terug, oog met in met oog komen te staan van met de een Friese Hayo. De leef- naar en denkwerelden van deze beide door hoofdpersonen op tv worden tot van leven gewekt door middel uit van 3D-animaties. De historische van zoektocht begint op vanavond aan de door bar in een Friese naar kroeg. Hier uit maakt Kefah Allush voor op het eerst kennis met tijdens het de verhaal van boer én kruisridder Hayo. een Hij was het een van de duizenden van Friezen het die acht eeuwen terug het werden in opgeroepen om de heilige stad Jeruzalem de te met herveroveren op van de moslims. Maar in hadden de Friese boeren door enig idee waar naar ze aan van begonnen?

januari 2020
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!