Programma gemist?

Zijn in historische zoektocht brengt Kefah Allush door uiteindelijk in de de Egyptische op havenstad Damiate. een Precies achthonderd jaar de terug vindt hier het tijdens gewelddadige sluitstuk met plaats van de Vijfde Kruistocht. De uit duizenden van strijdlustige Friezen komen eindelijk oog tijdens in oog het te staan met met het getrainde naar leger van de het Arabische sultan Al Kamil. De met Friese kruisridder met Hayo speelt aanvankelijk het nog een hoofdrol in uit de bloedige strijd. van in Maar kent deze Vijfde Kruistocht uiteindelijk naar wel een de echte met winnaar?

De historische het zoektocht brengt Kefah Allush op naar tijdens de Spaanse kusten. Acht eeuwen op tv terug arriveert hier van op de vloot van naar de Friese kruisvaarder uit Hayo. De Friezen, op weg om op op de heilige stad Jeruzalem uit te bevrijden van op de moslims, maken hier voor naar het door eerst kennis met naar hun vijand. van De Arabieren hebben in tijdens Spanje een Moors paradijs opgebouwd, met op vol prachtige gebouwen en weelderige tuinen. met De Friezen kijken de een hun ogen uit. Maar tijdens wat doet de op gelovige pelgrims plotseling uit veranderen in nietsontziende naar plunderaars?

Zijn historische van zoektocht brengt Kefah door Allush bij een tijdens klein kerkje in het het Friesland van met toen. Achthonderd jaar met terug legt hier de op Friese boer Hayo, in samen met duizenden van met andere Friezen, zijn hand op een de Bijbel. op tv Hij zweert de heilige stad in Jeruzalem te bevrijden het van een de moslims. met Drieduizend kilometer verderop legt een op Arabische sultan de zijn hand met op de Koran. Hij zal zijn op tv rijk met met hand uit en tand tegen door de christenen verdedigen. Waar zullen deze tijdens heilige overtuigingen met in beide tijdens kampen uiteindelijk het toe leiden?

De historische zoektocht met begint een aan de met bar in een Friese kroeg. Hier in maakt Kefah Allush met voor het in eerst kennis met een het verhaal van boer in én door kruisridder Hayo. naar Hij is een het van de duizenden Friezen die uit acht het eeuwen terug wordt opgeroepen mee te naar doen aan een in in missie: de heilige stad naar Jeruzalem moet naar worden terugveroverd op de uit moslims. Maar hebben de op Friese boeren enig een idee waaraan ze een beginnen?

Zijn het historische zoektocht brengt Kefah Allush uit uiteindelijk een in de Egyptische havenstad op tv Damiate. Precies achthonderd naar jaar terug vindt tijdens hier een het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde tijdens Kruistocht plaats. in De duizenden strijdlustige Friezen een komen eindelijk van oog in oog van te staan met op tv het op tv getrainde leger van een de Arabische sultan Al Kamil. De de Friese tijdens kruisridder Hayo speelt aanvankelijk nog de een hoofdrol in met de bloedige strijd. in Maar kent op tv deze Vijfde Kruistocht naar uiteindelijk wel een echte door van winnaar?

De historische zoektocht een brengt Kefah op Allush aan de Spaanse een kusten. Acht eeuwen op tv terug arriveert het hier de vloot van door de Friese op tv kruisvaarder naar Hayo. De Friezen, op weg om tijdens naar de heilige stad Jeruzalem te met bevrijden van de tijdens moslims, maken hier de voor het door eerst kennis met op hun vijand. De Arabieren hebben met in Spanje met een Moors paradijs het opgebouwd. Vol prachtige met gebouwen en weelderige tuinen. door De Friezen kijken in hun ogen tijdens uit. door Maar wat doet de gelovige pelgrims in tijdens plotseling veranderen in nietsontziende door plunderaars?

Zijn historische zoektocht uit uit brengt Kefah Allush op bij een klein in kerkje in het het Friesland van toen. Achthonderd uit jaar terug een legt hier de Friese boer op tv Hayo, samen met duizenden naar andere Friezen, de zijn hand op op de in Bijbel. Hij zweert de heilige stad de Jeruzalem te bevrijden naar op van de moslims. een Drieduizend kilometer verderop legt een het Arabische sultan zijn uit hand op de koran. tijdens Hij zal zijn tijdens tijdens rijk met hand en het tand tegen de christenen op tv verdedigen. Waar van zullen deze heilige overtuigingen met in beide kampen uit uiteindelijk toe tijdens leiden?

In de de nieuwe historische reisdocumentaireserie op 'De Kruisvaarder een en de op Sultan' brengt presentator Kefah van Allush een door fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp op tv met van 3D-animatie reconstrueert een hij hoe acht eeuwen terug in duizenden Friese tijdens boeren de wapens met oppakken om deel te op nemen op tv aan een heilige missie: in de Vijfde Kruistocht. Een in nieuwe de poging om de stad op tv Jeruzalem terug te veroveren in op uit de moslims. De afleveringen zijn op de komende vrijdagen rond met 21:15 uur te de zien naar op NPO 2. In deze vierdelige naar documentaireserie van probeert presentator Kefah een Allush in de huid op tv te met kruipen van de Friese naar kruisvaarder Hayo. Waarom op tv laat deze boer indertijd tijdens alles een achter om duizenden kilometers verderop met de strijd aan te uit gaan met in een het onbekende vijand? Tegelijkertijd reist Allush, in met het de spoor van met die Vijfde Kruistocht, ook naar naar de toenmalige vijanden naar van de Friezen. een Hij maakt op tv daar kennis een met de islamitische een sultan Al Kamil. een Het zijn Al met Kamils' soldaten die met uiteindelijk in 1218, met precies achthonderd jaar terug, oog een in oog komen in te staan met op tv de uit Friese Hayo. De van leef- en denkwerelden van een deze beide hoofdpersonen worden tot uit leven gewekt door tijdens middel van de 3D-animaties. De historische het zoektocht begint naar vanavond aan de bar in uit een Friese kroeg. op tv Hier maakt een Kefah Allush voor het tijdens eerst kennis met de het verhaal van op boer naar én kruisridder Hayo. op tv Hij was een van de de duizenden Friezen die een acht de eeuwen terug werden opgeroepen om op de heilige stad door Jeruzalem te herveroveren een op de moslims. Maar op hadden op de Friese boeren enig idee uit waar van ze aan het begonnen?

april 2019
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord