Programma gemist?

Zijn op tv historische zoektocht brengt Kefah naar Allush uiteindelijk in de een een Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd op tv jaar terug vindt op hier het op tv gewelddadige sluitstuk plaats van op tv de naar Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen een komen eindelijk oog in in naar oog te staan met het op getrainde leger van van de Arabische sultan het Al tijdens Kamil. De een Friese kruisridder Hayo in speelt aanvankelijk nog een hoofdrol in tijdens de bloedige de strijd. Maar van kent deze Vijfde naar Kruistocht uiteindelijk wel een echte tijdens een winnaar?

De historische zoektocht van brengt Kefah Allush van naar de de Spaanse in kusten. Acht eeuwen terug arriveert tijdens hier de van vloot van met de Friese kruisvaarder Hayo. De tijdens Friezen, het op weg om van de heilige stad op Jeruzalem te bevrijden van de moslims, op tv van maken hier voor het eerst de kennis met in hun vijand. De Arabieren hebben op tv in Spanje naar een Moors paradijs opgebouwd, naar vol door prachtige gebouwen en het weelderige tuinen. naar De Friezen kijken hun een ogen uit. Maar wat op tv doet de gelovige pelgrims naar uit plotseling veranderen in nietsontziende naar plunderaars?

Zijn op historische zoektocht uit brengt Kefah Allush bij een klein naar kerkje in het op Friesland van het toen. Achthonderd naar jaar terug in legt hier de Friese boer Hayo, een samen door met duizenden andere Friezen, met zijn hand van op de Bijbel. door Hij zweert in de heilige stad door Jeruzalem te bevrijden van van de moslims. Drieduizend kilometer een verderop legt een het Arabische uit sultan zijn hand op de een Koran. Hij zal door zijn rijk met met hand en tand een tegen tijdens de christenen verdedigen. Waar tijdens zullen deze heilige door overtuigingen in beide kampen door uiteindelijk in toe leiden?

De historische de zoektocht door begint aan de bar uit in een Friese kroeg. uit Hier door maakt Kefah Allush voor het tijdens eerst door kennis met het verhaal van boer een én het kruisridder Hayo. naar Hij is een van de uit duizenden Friezen die de acht de eeuwen terug wordt opgeroepen mee het te doen op aan een missie: de naar heilige een stad Jeruzalem moet door worden terugveroverd op de moslims. met Maar op tv hebben de Friese boeren enig op idee waaraan ze op beginnen?

Zijn door historische zoektocht de brengt Kefah Allush uiteindelijk in de op Egyptische havenstad door Damiate. Precies achthonderd jaar van terug vindt naar hier het gewelddadige uit sluitstuk van de tijdens Vijfde Kruistocht plaats. door De met duizenden strijdlustige Friezen komen eindelijk van oog in het oog te staan met tijdens het getrainde leger uit van de Arabische in sultan Al Kamil. door De Friese uit kruisridder Hayo uit speelt aanvankelijk nog een op tv hoofdrol in de door bloedige strijd. door Maar kent deze van Vijfde Kruistocht uiteindelijk op tv wel een echte op winnaar?

De van historische zoektocht in brengt Kefah Allush aan met de Spaanse kusten. Acht op eeuwen een terug arriveert hier de het vloot van de op Friese kruisvaarder op Hayo. De Friezen, met op weg om de door heilige stad uit Jeruzalem te bevrijden van de in moslims, de maken hier voor door het eerst kennis met de hun vijand. De Arabieren met hebben in Spanje met een met Moors paradijs opgebouwd. met Vol prachtige gebouwen en weelderige door tuinen. op tv De Friezen kijken door hun ogen uit. Maar op wat doet de gelovige pelgrims op plotseling veranderen in uit nietsontziende op plunderaars?

Zijn historische zoektocht in brengt Kefah Allush naar met bij een klein kerkje in het op Friesland de van toen. Achthonderd van jaar terug legt hier de een een Friese boer Hayo, samen met duizenden op andere van Friezen, zijn tijdens hand op de Bijbel. Hij met zweert uit de heilige stad Jeruzalem te het bevrijden van tijdens de moslims. Drieduizend uit kilometer verderop legt een Arabische naar sultan van zijn hand op de koran. op tv de Hij zal zijn rijk met hand een en tand tegen op de christenen verdedigen. uit Waar zullen deze tijdens heilige overtuigingen op tv in het beide kampen uiteindelijk toe de leiden?

In op de nieuwe historische reisdocumentaireserie met 'De Kruisvaarder naar en de Sultan' brengt een presentator Kefah Allush een in uit fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. door Met behulp van van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht in eeuwen terug naar duizenden van Friese boeren de wapens de oppakken om naar deel te nemen aan een op heilige missie: de uit Vijfde Kruistocht. tijdens Een nieuwe poging om tijdens de stad het Jeruzalem terug te het veroveren op naar de moslims. De naar afleveringen zijn de komende vrijdagen rond van op 21:15 uur te zien het op NPO 2. In deze tijdens vierdelige documentaireserie probeert door presentator de Kefah Allush in de huid te van kruipen uit van de Friese kruisvaarder Hayo. door Waarom op laat deze op boer indertijd alles achter om een duizenden kilometers verderop op tv de strijd aan te op tv gaan met een in onbekende vijand? Tegelijkertijd door door reist Allush, in het spoor de van die Vijfde door Kruistocht, de ook naar de toenmalige vijanden tijdens van de Friezen. in Hij maakt daar uit kennis met de de islamitische sultan van Al Kamil. Het zijn op tv Al Kamils' soldaten die van uiteindelijk in 1218, met precies achthonderd met jaar een terug, oog in oog komen te uit staan met tijdens de op tv Friese Hayo. De leef- een en denkwerelden van deze beide de hoofdpersonen worden van tot leven gewekt een door de middel van 3D-animaties. De door historische zoektocht begint van vanavond aan de bar in van een Friese kroeg. met Hier een maakt Kefah Allush voor de het eerst kennis met op het verhaal van boer naar én kruisridder Hayo. naar naar Hij was een van van de duizenden Friezen die acht met in eeuwen terug werden met opgeroepen om de heilige stad Jeruzalem van het te herveroveren op de moslims. de Maar het hadden de Friese boeren enig op tv idee waar met ze aan op begonnen?

oktober 2020
19-01-2019 09:30

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk plaats van de Vijfde Kruistocht. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

12-01-2019 09:30

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush naar de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het...

05-01-2019 09:45

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

29-12-2018 09:50

De roeping

De Kruisvaarder en de Sultan - De roeping

De historische zoektocht begint aan de bar in een Friese kroeg. Hier maakt Kefah Allush voor het eerst kennis met het verhaal van boer én kruisridder Hayo. Hij is een van de duizenden Friezen die acht eeuwen terug wordt opgeroepen mee te do...

21-09-2018 21:10

Smeulende puinhopen

De Kruisvaarder en de Sultan - Smeulende puinhopen

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush uiteindelijk in de Egyptische havenstad Damiate. Precies achthonderd jaar terug vindt hier het gewelddadige sluitstuk van de Vijfde Kruistocht plaats. De duizenden strijdlustige Friezen komen e...

14-09-2018 21:10

Pelgrim en Plunderaar

De Kruisvaarder en de Sultan - Pelgrim en Plunderaar

De historische zoektocht brengt Kefah Allush aan de Spaanse kusten. Acht eeuwen terug arriveert hier de vloot van de Friese kruisvaarder Hayo. De Friezen, op weg om de heilige stad Jeruzalem te bevrijden van de moslims, maken hier voor het ...

07-09-2018 21:10

Een heilige overtuiging

De Kruisvaarder en de Sultan - Een heilige overtuiging

Zijn historische zoektocht brengt Kefah Allush bij een klein kerkje in het Friesland van toen. Achthonderd jaar terug legt hier de Friese boer Hayo, samen met duizenden andere Friezen, zijn hand op de Bijbel. Hij zweert de heilige stad Jeru...

31-08-2018 21:15

Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

De Kruisvaarder en de Sultan - Nieuw: De kruisvaarder en de sultan

In de nieuwe historische reisdocumentaireserie 'De Kruisvaarder en de Sultan' brengt presentator Kefah Allush een fascinerend geschiedenisverhaal tot leven. Met behulp van 3D-animatie reconstrueert hij hoe acht eeuwen terug duizenden Friese...

De Kruisvaarder en de Sultan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kruisvaarder en de Sultan bij De Kruisvaarder en de Sultan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kruisvaarder en de Sultan. Heb je een uitzending van De Kruisvaarder en de Sultan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kruisvaarder en de Sultan gemist

Uitzending gemist van De Kruisvaarder en de Sultan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kruisvaarder en de Sultan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!