Programma gemist?

Amerikaanse documentaire over uit de 32-jarige van Nick Vijicic, die geboren het werd zonder in armen en door benen. Dankzij zijn ouders in heeft hij een een zo normaal van mogelijk leven naar kunnen leiden. Tegenwoordig geeft tijdens hij inspirerende door lezingen.

juli 2021
31-08-2018 21:37

Afl. 1

Geboren Zonder Ledematen - Afl. 1

Amerikaanse documentaire over de 32-jarige Nick Vijicic, die geboren werd zonder armen en benen. Dankzij zijn ouders heeft hij een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Tegenwoordig geeft hij inspirerende lezingen.

Geboren Zonder Ledematen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geboren Zonder Ledematen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geboren Zonder Ledematen bij Geboren Zonder Ledematen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geboren Zonder Ledematen. Heb je een uitzending van Geboren Zonder Ledematen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geboren Zonder Ledematen gemist

Amerikaanse documentaire over de 32-jarige Australiër Nick Vijicic, die geboren werd zonder armen en benen. Volgens artsen zou hij zijn hele leven aan bed gekluisterd zijn. Nicks ouders hebben echter altijd geprobeerd om hem een zo normaal mogelijk leven te geven. Mede daardoor heeft hij zich nooit laten leiden door zijn beperkingen en overal het maximale uit weten te halen. Inmiddels is Nick getrouwd, vader van een 2-jarige zoon en geeft hij over de hele wereld inspirerende lezingen.

Uitzending gemist van Geboren Zonder Ledematen? Hier kun je alle uitzendingen van Geboren Zonder Ledematen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 21:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!