Programma gemist?

Aflevering het 7 - Nederlandse uit vakantiegangers komen in uit het buitenland nogal eens in tijdens de op tv problemen. In het programma uit De Alarmcentrale op tv is te zien uit hoe gedupeerde toeristen worden door geholpen met als zij autopech krijgen op tv in Frankrijk door of midden in noodweer belanden de in Spanje. De naar gedupeerden schakelen van de alarmcentrale in op voor hulp, die dag met en nacht klaar het staat met om vakantiegangers in problemen bij de te op tv staan. Presentator André van der Toorn door volgt de hulpdiensten uit naar en hoort van de reizigers wat op tv hen het is overkomen.

Aflevering 6 - het Nederlandse vakantiegangers komen uit in met het buitenland nogal op tv eens in de problemen. In in het met programma De Alarmcentrale is te door in zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen uit door als zij autopech krijgen op tv in Frankrijk of midden tijdens in uit noodweer belanden in Spanje. De gedupeerden in de schakelen de alarmcentrale in in voor hulp, die dag en de nacht klaar de staat om vakantiegangers in op tv problemen bij tijdens te staan. Presentator André uit van van der Toorn op tv volgt de hulpdiensten en met hoort van de uit reizigers wat tijdens hen is overkomen.

Aflevering 5 tijdens - Nederlandse vakantiegangers komen op tv in naar het buitenland nogal eens op tv in de problemen. In de het de programma De Alarmcentrale is het te zien hoe van gedupeerde toeristen worden geholpen door als naar zij autopech krijgen in Frankrijk door een of midden in op noodweer belanden in in Spanje. De gedupeerden naar schakelen de alarmcentrale met in voor hulp, die dag en door nacht klaar het staat om van vakantiegangers in problemen naar bij te staan. Presentator door André van der Toorn in volgt van de hulpdiensten en een hoort van de reizigers wat een hen is op tv overkomen.

Aflevering 4 - op tv Nederlandse met vakantiegangers komen in het buitenland uit nogal eens door in de problemen. In tijdens met het programma De Alarmcentrale is te de zien naar hoe gedupeerde op toeristen worden geholpen door als zij autopech krijgen in Frankrijk een of midden het in noodweer het belanden in Spanje. De gedupeerden uit tijdens schakelen de alarmcentrale in voor hulp, op tv die dag in en nacht klaar staat het om vakantiegangers het in op problemen bij te op tv staan. Presentator André van der Toorn naar in volgt de hulpdiensten en hoort van een de reizigers van wat hen door is overkomen.

Aflevering 3 de - in Nederlandse vakantiegangers komen in het met buitenland nogal eens in van de problemen. op tv In het programma de De van Alarmcentrale is te uit zien hoe gedupeerde in toeristen worden geholpen van als zij autopech de krijgen in Frankrijk of midden in een noodweer belanden in tijdens Spanje. De van gedupeerden schakelen de uit alarmcentrale in voor uit hulp, een die dag en nacht klaar staat naar om vakantiegangers in uit problemen bij te in staan. Presentator André het van der door Toorn volgt de hulpdiensten uit en hoort met van de reizigers met wat hen is tijdens overkomen.

Aflevering 2 op - tijdens Nederlandse vakantiegangers komen door in het buitenland nogal eens in naar de problemen. naar In het programma De op tv Alarmcentrale de is te zien uit hoe gedupeerde met toeristen worden geholpen tijdens als zij autopech krijgen in een Frankrijk het of midden in noodweer een belanden in een Spanje. De gedupeerden tijdens schakelen de alarmcentrale in met voor hulp, die dag en de nacht met klaar staat om door vakantiegangers in problemen een bij te staan. Presentator André door van der op Toorn volgt de in hulpdiensten en hoort van naar de naar reizigers wat hen is in overkomen.

Vanavond start uit het nieuwe seizoen op van De tijdens Alarmcentrale - Gestrand de in het tijdens buitenland. Nederlanders komen tijdens naar hun welverdiende vakantie nogal door eens in de problemen uit door een autopech. André tijdens van der Toorn reist deze door zomer af naar door Frankrijk en op Italië. Hij rijdt mee tijdens met de Nederlandse hulpverleners door die alles op de in alles zetten om deze pechvogels op te van helpen. In de eerste aflevering is een in te zien hoe de naar familie Kuipers is gestrand het op naar 100 kilometer voor hun bestemming aan op door de Zuid-Franse Côte d’Azur. De auto uit heeft zo veel een kuren dat met ze de een vakantiereis niet meer de durven te vervolgen. Buurmannen Jos tijdens en Michel naar uit de Leimuiden hebben een tijdens hele stoere Amerikaanse oldtimer speciaal door opgeknapt voor de op vakantie. Maar van de reis op naar Zuid-Frankrijk bleek te veel gevraagd. een De wagen van heeft tijdens geen vermogen meer en de met Franse garages door hebben geen idee wat ze op op tv ermee aan moeten. En het door wordt van buffelen voor de wegenwachten als het van kwik rondom de het Italiaanse Gardameer boven met met de 40 graden een uitstijgt.

juli 2021
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!