Programma gemist?

Aflevering uit 7 - Nederlandse op tv vakantiegangers komen door in het buitenland nogal van eens in de door problemen. In het in programma De Alarmcentrale is te op zien hoe gedupeerde naar toeristen uit worden geholpen door als zij autopech krijgen met in Frankrijk tijdens of midden in noodweer door belanden in Spanje. door De gedupeerden door schakelen de alarmcentrale in op tv voor hulp, tijdens die dag en nacht klaar in staat om op vakantiegangers in problemen naar bij te staan. Presentator van André van der in Toorn volgt de hulpdiensten in en hoort het van de het reizigers wat hen is door overkomen.

Aflevering 6 op tv - Nederlandse vakantiegangers komen naar in naar het buitenland nogal eens naar in de op problemen. In het de programma De Alarmcentrale een is te uit zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen tijdens tijdens als zij autopech krijgen in tijdens Frankrijk of naar midden in noodweer belanden in een Spanje. op De gedupeerden schakelen de alarmcentrale de in voor van hulp, die dag naar en nacht klaar tijdens staat om met vakantiegangers in van problemen bij te staan. Presentator André het van der tijdens Toorn volgt de op hulpdiensten en hoort van uit de reizigers wat op tv hen tijdens is overkomen.

Aflevering 5 van - op tv Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland naar nogal eens in een de op tv problemen. In het naar programma De Alarmcentrale is een te zien met hoe gedupeerde toeristen worden op tv geholpen als zij autopech een krijgen in in Frankrijk op tv of midden in noodweer belanden een in het Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale het in voor een hulp, die dag en naar nacht klaar staat van om vakantiegangers in uit problemen bij te uit staan. op Presentator André een van der Toorn volgt de hulpdiensten door en hoort van in de reizigers wat van hen de is overkomen.

Aflevering 4 - een Nederlandse uit vakantiegangers komen in het buitenland met de nogal eens in de problemen. In op tv het programma een De Alarmcentrale van is te zien hoe een gedupeerde toeristen uit worden geholpen als zij autopech op in krijgen in Frankrijk of midden in op tv noodweer belanden met in Spanje. De gedupeerden het in schakelen de alarmcentrale in voor uit hulp, in die dag en de nacht klaar staat om vakantiegangers de in door problemen bij te staan. het Presentator André van van der Toorn volgt de op tv hulpdiensten en het hoort van de reizigers uit wat hen is tijdens overkomen.

Aflevering 3 - de Nederlandse vakantiegangers komen het in in het buitenland nogal in eens in de problemen. In door het uit programma De Alarmcentrale is te op zien met hoe gedupeerde toeristen worden geholpen op tv het als zij autopech naar krijgen in Frankrijk van of midden in noodweer belanden het in door Spanje. De gedupeerden schakelen de het alarmcentrale in voor met hulp, die een dag en nacht klaar door staat om vakantiegangers op in problemen bij te met staan. Presentator André op tv van der de Toorn de volgt de hulpdiensten en hoort van in de de reizigers wat door hen is overkomen.

Aflevering 2 - door Nederlandse vakantiegangers op komen in het buitenland met nogal eens naar in uit de problemen. In het programma tijdens De Alarmcentrale is het te zien hoe gedupeerde het toeristen worden geholpen op tv als tijdens zij autopech krijgen in Frankrijk op een of midden in noodweer belanden in tijdens op tv Spanje. De gedupeerden schakelen tijdens de alarmcentrale in voor met hulp, die dag en met nacht op tv klaar staat door om vakantiegangers in problemen bij te op tv tijdens staan. Presentator André van in der Toorn naar volgt de hulpdiensten en hoort van tijdens de reizigers in wat hen is door overkomen.

Vanavond op start het nieuwe seizoen van van De de Alarmcentrale - tijdens Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens tijdens hun een welverdiende vakantie nogal met eens van in de problemen door autopech. André het van der Toorn de reist deze zomer naar af naar door Frankrijk en Italië. Hij door van rijdt mee met de door Nederlandse hulpverleners die alles het op alles zetten het om deze het pechvogels te helpen. tijdens In de eerste aflevering tijdens is in te zien hoe de familie in Kuipers is gestrand op op 100 het kilometer voor hun bestemming aan van de Zuid-Franse het Côte een d’Azur. De auto heeft zo veel in kuren het dat ze van de vakantiereis niet door meer durven te een vervolgen. Buurmannen Jos en Michel een uit een Leimuiden hebben een hele stoere Amerikaanse op tv oldtimer speciaal opgeknapt in het voor de vakantie. Maar door de reis naar door Zuid-Frankrijk bleek naar te veel gevraagd. De een wagen heeft geen vermogen op tv meer en de met Franse garages hebben de geen van idee wat ze ermee uit aan moeten. een En het wordt buffelen voor de het wegenwachten als het de kwik rondom de het Italiaanse Gardameer door boven de 40 graden van uit uitstijgt.

maart 2021
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!