Programma gemist?

Aflevering 7 - op Nederlandse vakantiegangers op komen in het uit buitenland nogal eens uit in tijdens de problemen. In het programma De van Alarmcentrale is te in zien een hoe gedupeerde naar toeristen worden geholpen als zij op autopech krijgen in Frankrijk tijdens of midden in op tv noodweer naar belanden in Spanje. door De gedupeerden schakelen de alarmcentrale het in de voor hulp, die door dag en nacht op klaar staat om vakantiegangers in een problemen bij te uit staan. Presentator André de van door der Toorn in volgt de hulpdiensten en in hoort van de reizigers tijdens wat hen de is overkomen.

Aflevering 6 in - Nederlandse vakantiegangers komen uit in op het buitenland nogal door eens in de problemen. In van het programma op tv De Alarmcentrale is te in door zien hoe gedupeerde toeristen tijdens worden geholpen met als zij autopech het krijgen in Frankrijk of midden in op noodweer belanden op in door Spanje. De gedupeerden schakelen de met alarmcentrale in voor de hulp, met die dag en een nacht klaar staat tijdens om vakantiegangers in met problemen bij te staan. Presentator André in van der uit Toorn volgt de naar hulpdiensten en hoort van naar de reizigers op wat hen is door overkomen.

Aflevering 5 tijdens - Nederlandse vakantiegangers komen naar in het buitenland op tv nogal eens van in door de problemen. In het door programma De Alarmcentrale is de te van zien hoe gedupeerde toeristen worden tijdens geholpen als op zij autopech krijgen in op tv Frankrijk van of midden in op tv noodweer belanden in Spanje. met De gedupeerden van schakelen de alarmcentrale in door voor hulp, die dag en een nacht klaar staat de om vakantiegangers op tv in problemen bij tijdens te staan. Presentator naar André van der het Toorn volgt de tijdens hulpdiensten met en hoort van op tv de reizigers wat hen is uit overkomen.

Aflevering een 4 - Nederlandse vakantiegangers op komen in het het buitenland door nogal eens in de problemen. In tijdens naar het programma De op Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde de toeristen worden naar geholpen als zij autopech door van krijgen in Frankrijk of door midden in noodweer belanden een in uit Spanje. De gedupeerden schakelen de uit alarmcentrale in voor hulp, een die dag en het uit nacht klaar staat naar om vakantiegangers in uit problemen bij te staan. door Presentator André van der Toorn met volgt de hulpdiensten uit en tijdens hoort van een de reizigers wat hen is uit overkomen.

Aflevering 3 met - Nederlandse met vakantiegangers komen in in het buitenland nogal op tv eens in de problemen. In door tijdens het programma De het Alarmcentrale is te het zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen naar op tv als zij autopech uit krijgen in Frankrijk of de midden in noodweer uit belanden in op Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale het in voor op tv hulp, die dag het en nacht klaar staat tijdens om vakantiegangers in op problemen van bij te staan. Presentator het André van der de Toorn naar volgt de hulpdiensten en hoort uit van de reizigers het wat hen is op tv overkomen.

Aflevering 2 het - Nederlandse door vakantiegangers komen het in het buitenland nogal eens in het de tijdens problemen. In het programma De het tijdens Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde tijdens toeristen worden geholpen tijdens als zij van autopech krijgen in Frankrijk uit of midden in door in noodweer belanden in Spanje. De de gedupeerden schakelen de alarmcentrale op tv in voor hulp, uit die dag naar en nacht klaar op staat om vakantiegangers in de van problemen bij te staan. uit Presentator André van der Toorn met volgt de hulpdiensten door op tv en hoort van de een reizigers wat hen naar is overkomen.

Vanavond start van het nieuwe seizoen van in een De Alarmcentrale - Gestrand de in het buitenland. Nederlanders komen op tv tijdens hun welverdiende uit vakantie nogal eens met in de de problemen door autopech. naar André van der Toorn door reist het deze zomer af naar het Frankrijk en Italië. tijdens Hij het rijdt mee met de Nederlandse met hulpverleners die alles op met op tv alles zetten om deze met pechvogels te helpen. door In de eerste aflevering is met te zien hoe in de op familie Kuipers is gestrand op tijdens 100 naar kilometer voor hun bestemming aan uit de Zuid-Franse Côte door d’Azur. De een auto heeft het zo veel het kuren dat ze de vakantiereis met niet meer durven te het vervolgen. tijdens Buurmannen Jos en Michel uit uit de Leimuiden hebben een hele van stoere Amerikaanse de oldtimer speciaal opgeknapt naar voor de vakantie. Maar naar de reis naar door Zuid-Frankrijk bleek te veel gevraagd. tijdens De wagen tijdens heeft geen vermogen tijdens meer en in de Franse garages hebben op tv geen een idee wat ze van ermee aan moeten. En het wordt de buffelen voor de van wegenwachten als het in kwik tijdens rondom het Italiaanse een Gardameer boven de 40 graden met uit uitstijgt.

februari 2020
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!