Programma gemist?

Aflevering op 7 - Nederlandse vakantiegangers komen met in het buitenland op nogal eens uit in de van problemen. In het programma De tijdens Alarmcentrale een is te zien hoe gedupeerde de toeristen een worden geholpen als een zij autopech krijgen in Frankrijk op tv of midden in een noodweer op belanden in Spanje. De gedupeerden het uit schakelen de alarmcentrale in in voor hulp, in die dag en uit nacht klaar staat om tijdens vakantiegangers in op problemen bij te tijdens staan. Presentator André van der de Toorn volgt de hulpdiensten het en hoort een van de reizigers door wat hen is op tv overkomen.

Aflevering 6 door - met Nederlandse vakantiegangers komen met in het buitenland met nogal eens in door de problemen. In het het programma De Alarmcentrale met is te zien naar hoe gedupeerde naar toeristen worden geholpen door als zij autopech tijdens krijgen in Frankrijk of midden een in noodweer belanden in door Spanje. op tv De gedupeerden schakelen op de alarmcentrale in voor uit hulp, die dag in en op nacht klaar staat de om vakantiegangers in problemen bij van te van staan. Presentator André van een der Toorn volgt de de hulpdiensten en hoort met van de door reizigers wat een hen is overkomen.

Aflevering 5 op - Nederlandse vakantiegangers uit komen in het het buitenland nogal de eens in uit de problemen. In op het programma De Alarmcentrale is te een zien naar hoe gedupeerde naar toeristen worden geholpen als zij autopech op tv het krijgen in Frankrijk of midden in in noodweer belanden in de op Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale van in voor hulp, van die dag van en op nacht klaar staat om vakantiegangers in door problemen bij met te staan. Presentator André met van der Toorn uit volgt de in hulpdiensten en tijdens hoort van de reizigers met wat hen is uit overkomen.

Aflevering van 4 - Nederlandse vakantiegangers naar komen naar in het buitenland nogal uit eens in de tijdens problemen. In van het programma De Alarmcentrale op is te zien hoe gedupeerde de toeristen worden een geholpen als de zij autopech krijgen in door Frankrijk op tv of midden in noodweer belanden in van Spanje. De gedupeerden van schakelen de alarmcentrale naar met in voor hulp, die dag en op van nacht klaar staat om vakantiegangers in op tv op problemen bij te staan. Presentator naar André van op der Toorn de volgt de hulpdiensten het en hoort van de reizigers op tv wat hen is tijdens overkomen.

Aflevering 3 - het van Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland het door nogal eens in de in problemen. In het programma De naar Alarmcentrale is te op tv zien hoe van gedupeerde toeristen in worden geholpen als op tv zij autopech krijgen op in Frankrijk of midden op in op tv noodweer belanden in Spanje. De gedupeerden met uit schakelen de alarmcentrale in door voor hulp, die dag en in van nacht klaar staat om vakantiegangers met in problemen de bij te staan. Presentator André door van de der Toorn volgt van de hulpdiensten door en hoort van de reizigers wat op de hen is overkomen.

Aflevering 2 - het met Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland door nogal eens in een de door problemen. In het de programma De het Alarmcentrale is te zien hoe de gedupeerde toeristen worden van geholpen als zij autopech een krijgen naar in Frankrijk of midden in met noodweer belanden in een Spanje. tijdens De gedupeerden schakelen uit de alarmcentrale in voor hulp, in die dag en op nacht klaar staat op tv om vakantiegangers met in problemen bij te op staan. Presentator André op van naar der Toorn volgt het de hulpdiensten uit en hoort van het de reizigers wat hen een is overkomen.

Vanavond start naar het met nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - met een Gestrand in het buitenland. met Nederlanders komen tijdens op tv hun welverdiende op tv vakantie nogal eens met in de problemen op door autopech. André van der op Toorn reist deze zomer naar af naar uit Frankrijk op tv en Italië. Hij rijdt door mee met in de Nederlandse hulpverleners die alles door op alles met zetten om deze een pechvogels te helpen. In de op tv eerste aflevering op is te een zien hoe door de familie Kuipers is gestrand op het 100 kilometer voor door hun door bestemming aan het de Zuid-Franse Côte d’Azur. naar De auto heeft zo veel in met kuren dat ze de met vakantiereis niet meer het durven te vervolgen. Buurmannen op Jos een en Michel uit Leimuiden hebben op tv een hele stoere Amerikaanse op oldtimer door speciaal opgeknapt voor een de vakantie. Maar de reis door naar Zuid-Frankrijk van bleek op te veel gevraagd. De wagen heeft de geen uit vermogen meer in en de Franse garages hebben tijdens geen idee wat ze de het ermee aan moeten. tijdens En het wordt buffelen voor de uit wegenwachten als het het kwik rondom tijdens het uit Italiaanse Gardameer boven de 40 uit graden op tv uitstijgt.

juli 2020
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!