Programma gemist?

Aflevering 7 naar - Nederlandse in vakantiegangers komen in van het buitenland naar nogal eens in de problemen. op tv In het programma De het Alarmcentrale door is te zien hoe gedupeerde op tv toeristen worden geholpen door als zij op autopech krijgen in Frankrijk tijdens uit of midden in een noodweer belanden in met Spanje. De gedupeerden schakelen in de alarmcentrale in voor op hulp, die dag met en het nacht klaar staat om vakantiegangers in met problemen in bij te staan. Presentator in André van der Toorn tijdens volgt de in hulpdiensten en hoort van de de de reizigers wat hen is naar overkomen.

Aflevering van 6 - Nederlandse vakantiegangers komen naar in van het buitenland uit nogal eens in door de problemen. In in het programma De Alarmcentrale tijdens is te een zien hoe gedupeerde toeristen worden het geholpen als zij het autopech krijgen in van Frankrijk het of midden in noodweer belanden met in Spanje. De gedupeerden een schakelen tijdens de alarmcentrale in de voor hulp, die het dag en nacht het klaar staat om vakantiegangers op in problemen bij een te staan. Presentator met André van het der Toorn volgt de het hulpdiensten en het hoort van de reizigers het wat hen is op tv overkomen.

Aflevering 5 - door Nederlandse in vakantiegangers komen door in het buitenland het nogal eens in de problemen. door In het door programma De op tv Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde naar de toeristen worden geholpen naar als zij autopech krijgen in in Frankrijk of midden het in noodweer belanden in van Spanje. De gedupeerden het schakelen de een alarmcentrale in van voor hulp, die dag en naar nacht klaar staat het om uit vakantiegangers in problemen bij uit te de staan. Presentator André van met der Toorn volgt de hulpdiensten met en hoort met van de op reizigers wat de hen is overkomen.

Aflevering een 4 - Nederlandse vakantiegangers op komen in het buitenland tijdens nogal eens naar in de op tv problemen. In door het programma De Alarmcentrale van is te zien hoe gedupeerde uit toeristen een worden geholpen op als zij autopech krijgen in Frankrijk van of midden van in noodweer op tv belanden in Spanje. het De gedupeerden schakelen de naar alarmcentrale het in voor hulp, op die dag en het nacht klaar staat op om vakantiegangers in problemen bij te de staan. Presentator André uit van der tijdens Toorn volgt de hulpdiensten met en met hoort van de reizigers wat naar hen is in overkomen.

Aflevering een 3 - Nederlandse vakantiegangers komen op tv in het het buitenland nogal van eens in met de problemen. In op tv het programma De Alarmcentrale de is te zien hoe in gedupeerde op tv toeristen worden geholpen als van zij autopech krijgen een in Frankrijk de of midden in noodweer belanden in het Spanje. De uit gedupeerden het schakelen de alarmcentrale in voor tijdens hulp, die dag en door nacht klaar door staat om vakantiegangers in met de problemen bij te staan. Presentator naar André de van der Toorn naar volgt de hulpdiensten en hoort een van de een reizigers wat hen is op tv overkomen.

Aflevering van 2 - Nederlandse vakantiegangers komen het in het buitenland in tijdens nogal eens in in de problemen. In het door programma De Alarmcentrale is op tv te een zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen door als tijdens zij autopech krijgen in Frankrijk naar of midden in van noodweer belanden in in Spanje. De gedupeerden op schakelen de met alarmcentrale in voor hulp, de op tv die dag en nacht naar klaar staat om vakantiegangers op tv in problemen bij het te staan. Presentator André het met van der Toorn volgt de naar hulpdiensten en tijdens hoort van de een reizigers wat hen op tv is overkomen.

Vanavond start het in nieuwe seizoen van van De Alarmcentrale - door Gestrand in in het buitenland. Nederlanders door komen tijdens hun welverdiende op het vakantie nogal eens in de met problemen in door autopech. André van van der Toorn reist deze zomer naar af naar Frankrijk de de en Italië. Hij de rijdt mee met de in Nederlandse hulpverleners die alles op met het alles zetten om deze pechvogels door te helpen. In een de eerste aflevering is het te de zien hoe de tijdens familie Kuipers door is gestrand op door 100 kilometer voor hun bestemming aan uit de door Zuid-Franse Côte op tv d’Azur. De auto heeft zo veel door kuren dat tijdens ze de in vakantiereis niet meer naar durven te vervolgen. Buurmannen op Jos en met Michel uit Leimuiden de hebben een met hele stoere Amerikaanse oldtimer de speciaal opgeknapt voor de uit vakantie. Maar de reis op naar naar Zuid-Frankrijk bleek te veel met gevraagd. De op tv wagen heeft geen vermogen meer in naar en de Franse in garages hebben geen idee wat ze uit ermee aan moeten. op van En het wordt buffelen van voor de wegenwachten op als het op tv kwik rondom het Italiaanse Gardameer boven op tv de op tv 40 graden met uitstijgt.

november 2019
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!