Programma gemist?

Aflevering 7 het - Nederlandse in vakantiegangers komen in het het buitenland nogal in eens in de tijdens problemen. In het een programma De Alarmcentrale is te tijdens het zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen naar als zij autopech het krijgen in tijdens Frankrijk of midden in op noodweer belanden in van Spanje. De in gedupeerden schakelen de alarmcentrale door in tijdens voor hulp, op tv die dag en in nacht klaar staat om van vakantiegangers in problemen de bij te van staan. Presentator André door van der Toorn uit volgt de hulpdiensten en hoort op tv van de naar reizigers wat hen op is overkomen.

Aflevering 6 - op in Nederlandse vakantiegangers komen van in het buitenland nogal eens in door de van problemen. In het programma De op tv Alarmcentrale een is te zien met hoe gedupeerde toeristen naar worden geholpen als zij autopech in krijgen in het Frankrijk of midden door in noodweer belanden op tv in de Spanje. De gedupeerden schakelen van de alarmcentrale het in voor hulp, die dag en van op nacht klaar staat om vakantiegangers tijdens in problemen bij van te staan. Presentator op tv André van van der Toorn volgt de op tv hulpdiensten en hoort uit van met de reizigers wat op hen is overkomen.

Aflevering 5 - van Nederlandse vakantiegangers komen in in het een buitenland nogal eens het in de problemen. uit In het programma De naar Alarmcentrale is tijdens te zien van hoe gedupeerde het toeristen worden geholpen als zij een autopech uit krijgen in Frankrijk of midden in het noodweer belanden naar in Spanje. tijdens De gedupeerden tijdens schakelen de alarmcentrale in de voor hulp, die dag en naar nacht klaar tijdens staat om vakantiegangers in in problemen bij het te staan. Presentator tijdens André van een der Toorn volgt het de hulpdiensten en hoort de van de reizigers wat naar uit hen is overkomen.

Aflevering 4 in - Nederlandse een vakantiegangers komen van in het buitenland nogal eens naar in tijdens de problemen. In het uit programma De Alarmcentrale is naar te zien hoe de gedupeerde toeristen uit worden geholpen als zij op tv autopech krijgen in in Frankrijk of midden met in noodweer belanden van in op Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale naar in voor de hulp, die dag in en nacht klaar een staat om vakantiegangers in van problemen bij te een staan. Presentator André de op tv van der Toorn van volgt de hulpdiensten en op tv hoort van de op reizigers wat hen op tv is overkomen.

Aflevering de 3 - Nederlandse vakantiegangers komen een in het buitenland op nogal eens in door de de problemen. In in het programma De Alarmcentrale in is te zien naar hoe gedupeerde toeristen naar worden geholpen als zij uit autopech in krijgen in Frankrijk een of midden in noodweer belanden op in door Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale in in met voor hulp, die dag een en nacht van klaar staat om een vakantiegangers in problemen van bij te staan. met Presentator André van der de Toorn volgt een de hulpdiensten en hoort op tv van de van reizigers wat hen is van overkomen.

Aflevering 2 - de van Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland het nogal eens de in de problemen. In op het programma De door Alarmcentrale is tijdens te een zien hoe gedupeerde met toeristen worden geholpen als zij van autopech krijgen in in Frankrijk of door midden in door noodweer belanden in Spanje. De met gedupeerden schakelen in de alarmcentrale in op tv voor hulp, die dag en tijdens nacht klaar in staat om naar vakantiegangers in op tv problemen bij te staan. Presentator André de van tijdens der Toorn volgt een de hulpdiensten op tv en hoort van naar de reizigers wat hen is in overkomen.

Vanavond start het met nieuwe op seizoen van De Alarmcentrale - tijdens Gestrand in het op tv buitenland. Nederlanders komen met tijdens hun van welverdiende op tv vakantie nogal eens in de de problemen door autopech. André een van op der Toorn reist deze het zomer af naar Frankrijk uit en Italië. op Hij rijdt mee met uit door de Nederlandse hulpverleners die alles op een uit alles zetten om deze uit pechvogels te helpen. In een de eerste met aflevering is te zien hoe uit op tv de familie Kuipers is een gestrand op het 100 kilometer voor hun bestemming aan tijdens de op Zuid-Franse Côte door d’Azur. De auto heeft zo de veel kuren dat op tv ze de vakantiereis in niet meer uit durven te vervolgen. Buurmannen naar Jos en tijdens Michel uit Leimuiden hebben een op hele stoere Amerikaanse in oldtimer speciaal opgeknapt een voor de vakantie. uit Maar de de reis van naar Zuid-Frankrijk bleek te veel naar gevraagd. De een wagen heeft geen door vermogen meer en van de Franse garages van hebben geen idee van wat ze ermee aan moeten. met En het op tv wordt buffelen voor de door wegenwachten op tv als het kwik met rondom het tijdens Italiaanse Gardameer boven de 40 graden door een uitstijgt.

oktober 2020
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!