Programma gemist?

Aflevering door 7 - op Nederlandse vakantiegangers komen naar in het buitenland nogal eens naar in naar de problemen. In het programma een De Alarmcentrale uit is te zien hoe naar gedupeerde toeristen naar worden geholpen als zij uit autopech krijgen in het Frankrijk of midden in op tv de noodweer belanden in Spanje. De uit gedupeerden schakelen de alarmcentrale op tv in de voor hulp, die door dag en nacht klaar door staat uit om vakantiegangers in problemen bij te op tv staan. Presentator André op tv van van der Toorn volgt de hulpdiensten tijdens en op hoort van de reizigers wat door hen op is overkomen.

Aflevering 6 - met Nederlandse in vakantiegangers komen in het buitenland op nogal een eens in de met problemen. In het programma De op tv de Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde van toeristen uit worden geholpen als zij uit autopech krijgen van in Frankrijk of naar midden in van noodweer belanden in Spanje. een De gedupeerden schakelen door de alarmcentrale in voor hulp, naar die dag uit en nacht klaar op tv staat om de vakantiegangers in door problemen bij te uit staan. Presentator André van der door Toorn met volgt de hulpdiensten en hoort naar van de reizigers door wat van hen is overkomen.

Aflevering 5 in - Nederlandse vakantiegangers het komen een in het buitenland nogal eens het in de problemen. In in het programma op tv De Alarmcentrale in is te zien hoe tijdens gedupeerde toeristen worden door geholpen als zij autopech uit krijgen in het Frankrijk of midden met in noodweer belanden op tv in op Spanje. De gedupeerden schakelen een de alarmcentrale in voor het hulp, die dag tijdens en nacht klaar staat uit met om vakantiegangers in problemen bij te van staan. Presentator André door van op der Toorn in volgt de hulpdiensten en hoort van het uit de reizigers wat hen is uit overkomen.

Aflevering tijdens 4 - Nederlandse vakantiegangers in komen in het op buitenland in nogal eens in de met problemen. In het programma De met Alarmcentrale naar is te op tv zien hoe gedupeerde toeristen worden op tv geholpen als zij de autopech krijgen een in Frankrijk het of midden in noodweer belanden in op tv Spanje. De op gedupeerden schakelen de een alarmcentrale in door voor hulp, die met dag en nacht klaar staat het om vakantiegangers in in problemen door bij te staan. de Presentator André van der op Toorn in volgt de hulpdiensten en hoort met van de de reizigers wat hen is uit overkomen.

Aflevering in 3 - Nederlandse door vakantiegangers komen in in het buitenland nogal in eens in de problemen. door In het programma door De tijdens Alarmcentrale is te zien hoe een gedupeerde het toeristen worden geholpen als op tv zij autopech krijgen in Frankrijk op op tv of midden in het noodweer belanden in Spanje. in De gedupeerden schakelen de alarmcentrale op in voor een hulp, die een dag en nacht op tv klaar staat om op tv vakantiegangers in problemen bij te uit staan. Presentator de André van der met Toorn volgt de hulpdiensten door het en hoort van de op reizigers wat hen op tv is overkomen.

Aflevering 2 - de Nederlandse vakantiegangers van komen tijdens in het buitenland nogal een eens in op de problemen. In het programma door De Alarmcentrale met is te zien hoe gedupeerde uit toeristen worden geholpen de als zij autopech naar het krijgen in Frankrijk of uit midden in noodweer belanden de in Spanje. De gedupeerden op schakelen de uit alarmcentrale in voor hulp, het die op dag en in nacht klaar staat om vakantiegangers van in door problemen bij te staan. Presentator André op tv van der naar Toorn volgt de naar hulpdiensten en op tv hoort van de uit reizigers wat hen van is overkomen.

Vanavond start het het nieuwe in seizoen van De op tv Alarmcentrale - tijdens Gestrand in het door buitenland. Nederlanders komen het tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens tijdens op tv in de problemen door autopech. André van van der een Toorn reist deze op tv zomer af met naar Frankrijk en Italië. Hij naar rijdt mee naar met de Nederlandse op tv hulpverleners die op alles op alles zetten naar om deze pechvogels te uit een helpen. In de eerste aflevering door is te zien het hoe de een familie Kuipers is gestrand op in 100 uit kilometer voor hun de bestemming aan de Zuid-Franse op tv Côte d’Azur. op De auto het heeft zo veel kuren dat het ze tijdens de vakantiereis niet op meer durven te vervolgen. Buurmannen Jos door en op Michel uit Leimuiden hebben op een naar hele stoere Amerikaanse oldtimer speciaal met opgeknapt voor de uit vakantie. Maar een de reis naar Zuid-Frankrijk in bleek uit te veel gevraagd. De wagen heeft door geen vermogen meer het en de het Franse op garages hebben geen idee wat ze uit met ermee aan moeten. En naar het wordt buffelen in voor de uit wegenwachten als het kwik rondom op het Italiaanse Gardameer op boven in de 40 graden de uitstijgt.

december 2020
12-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 7 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

05-10-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 6 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

28-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 5 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

21-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 4 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

14-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 3 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

07-09-2018 21:30

De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - De Alarmcentrale: gestrand in het buitenland

Aflevering 2 - Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De Alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer...

31-08-2018 20:30

Terug: De Alarmcentrale

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland - Terug: De Alarmcentrale

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Alarmcentrale - Gestrand in het buitenland. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech. André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en It...

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland bij De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland. Heb je een uitzending van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland gemist

Uitzending gemist van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van De Alarmcentrale: gestrand in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 12-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!