Programma gemist?

Aflevering 2 een - In De Grote de in Tuinverbouwing gaan tuinman uit Ivo Putman en styliste Suzanne van in der Hoeven op elke week uit op pad om mensen te de verrassen met met een getransformeerde tuin en het interieur. Kok Jeremy van Vermolen verwent tijdens het team met allerlei het bijzondere gerechten van op de uit barbecue. In een de rubriek 'Lodewijks Groene door Geluk' toert van Lodewijk wekelijks in de zijn speciale bus door de het land naar om de mensen op de een plezierige de manier te leren door over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat in op tv hij de bewoners zien hoe de makkelijk en tijdens simpel het is om met van op groen aan de slag te gaan. in Ook een toont Lodewijk verschillende trucjes een hoe je bijvoorbeeld op eenvoudig het regenwater op tv kan met afkoppelen van het met riool. Daarnaast bezoekt hij tijdens scholen om op tv kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te door geven. Tuinicoon Rob uit Verlinden reist tijdens in zijn rubriek op tv 'Robs tijdens Wereld' door zowel Nederland in als het in buitenland op zoek naar door de meeste op bijzondere planten.

Aflevering 1 - naar naar In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman door met Ivo Putman en styliste Suzanne van van der Hoeven elke de week met op pad om mensen van te verrassen met een het getransformeerde tuin met en door interieur. Kok Jeremy Vermolen met verwent het een team met allerlei bijzondere gerechten van een de in barbecue. In de met rubriek 'Lodewijks Groene met Geluk' toert Lodewijk wekelijks een in zijn op tv speciale bus door het van land om de de mensen op tijdens een plezierige manier te leren tijdens de over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat in met hij de bewoners zien het hoe makkelijk en simpel met het op tv is om met groen aan door de slag te gaan. op tv de Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe een je bijvoorbeeld uit eenvoudig het door regenwater kan afkoppelen van het uit riool. op tv Daarnaast bezoekt in hij scholen om kinderen van bewustwording van duurzaamheid van mee te geven. uit Tuinicoon Rob Verlinden reist uit in zijn rubriek van 'Robs Wereld' door in zowel Nederland de als het buitenland op de zoek naar de op tv meeste bijzondere het planten.

Aflevering 39 in - Robs Grote door Tuinverbouwing uit is terug in een nieuw jasje: op De Grote het Tuinverbouwing. met In het programma sluit door het nieuwe gezicht Lodewijk een Hoekstra op zich aan bij het op tv huidige team. Lodewijk spant zich tijdens al jaren tijdens met hart en ziel met in door om een groene op en duurzame leefomgeving de voor jong en oud het te maken. tijdens In de rubriek 'Lodewijks Groene de Geluk' toert op Lodewijk wekelijks uit in zijn speciale naar bus door het land een om tijdens de mensen op een plezierige op manier te leren tijdens over duurzaamheid. een Tuinicoon Rob met Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek van 'Robs Wereld' op tv door een zowel Nederland als het buitenland op in zoek naar op de de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman de en styliste uit Suzanne in van der Hoeven gaan in elke week op het pad om mensen tijdens te verrassen met een van getransformeerde tuin en naar interieur. van En kok Jeremy Vermolen verwent een het team met allerlei de tijdens bijzondere gerechten van de op barbecue.

Aflevering 38 - tijdens Robs Grote Tuinverbouwing op tv is terug in tijdens tijdens een nieuw jasje: De Grote een Tuinverbouwing. op tv In het programma sluit het nieuwe tijdens gezicht in Lodewijk Hoekstra zich door aan bij het huidige team. met Lodewijk op spant zich al naar jaren met hart een en ziel in om een op groene en op duurzame leefomgeving voor op jong en oud een te maken. op tv In de rubriek 'Lodewijks Groene door Geluk' toert op Lodewijk wekelijks in in zijn speciale de bus door naar het land om de mensen op uit een plezierige tijdens manier het te leren over door duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist tijdens in zijn in nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door naar naar zowel Nederland als op tv het buitenland op zoek naar op tv de meeste bijzondere planten. met Tuinman Ivo tijdens Putman met en styliste Suzanne van der Hoeven uit door gaan elke week op pad met om mensen te een verrassen met de een getransformeerde tuin en interieur. op En de kok Jeremy Vermolen verwent een het team uit met allerlei bijzondere gerechten van het de door barbecue.

Aflevering 37 - naar Robs het Grote Tuinverbouwing is terug met in een nieuw jasje: op tv De de Grote Tuinverbouwing. uit In het programma sluit het nieuwe naar de gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan het bij het huidige team. naar Lodewijk spant van zich het al jaren met hart en uit ziel de in om een uit groene en duurzame leefomgeving voor jong in en oud te naar maken. In de de rubriek op 'Lodewijks Groene tijdens Geluk' toert Lodewijk wekelijks in naar zijn speciale tijdens bus door het door land om de mensen op op een plezierige manier naar te door leren over duurzaamheid. Tuinicoon in Rob Verlinden tijdens reist in zijn nieuwe van rubriek 'Robs een Wereld' door zowel naar Nederland als het buitenland op van zoek naar de tijdens meeste op tv bijzondere planten. Tuinman op tv Ivo Putman op tv en styliste Suzanne de van der Hoeven gaan elke op week op pad om op mensen met te verrassen met een getransformeerde een tijdens tuin en interieur. En kok uit Jeremy Vermolen een verwent het uit team met allerlei bijzondere op tv gerechten van de de barbecue.

Aflevering 36 - op tv Robs Grote tijdens Tuinverbouwing is uit terug in tijdens een nieuw jasje: De door Grote Tuinverbouwing. In naar het programma sluit het het nieuwe gezicht Lodewijk een Hoekstra naar zich aan bij het huidige team. de Lodewijk spant naar zich het al jaren met van hart en ziel in in om een met groene en duurzame tijdens leefomgeving voor jong en uit oud te maken. In de met rubriek 'Lodewijks de Groene van Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn met speciale bus door door de het land om de door mensen op een een plezierige manier te op leren over in duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in tijdens een zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door met zowel Nederland als uit uit het buitenland op zoek op naar de meeste het bijzondere planten. Tuinman met Ivo Putman een en styliste Suzanne van der een Hoeven gaan elke week een op pad het om op tv mensen te verrassen met een door getransformeerde tuin en interieur. een En kok van Jeremy Vermolen verwent het op tv team met naar allerlei bijzondere gerechten van op de in barbecue.

Aflevering het 35 - Robs Grote Tuinverbouwing uit van is terug in een nieuw jasje: de De tijdens Grote Tuinverbouwing. In het het programma sluit op tv het nieuwe gezicht met Lodewijk Hoekstra met zich aan bij het uit huidige team. Lodewijk de spant zich de al jaren met hart een en ziel in om een het groene en het duurzame leefomgeving een voor jong en door oud te met maken. In de tijdens rubriek 'Lodewijks Groene uit Geluk' toert Lodewijk wekelijks tijdens in zijn speciale bus door van het het land om door de mensen op een uit plezierige manier op te leren over duurzaamheid. de Tuinicoon Rob Verlinden reist in de zijn nieuwe met rubriek 'Robs Wereld' door in zowel naar Nederland als het buitenland op het door zoek naar de in meeste bijzondere planten. Tuinman op Ivo Putman uit en styliste Suzanne uit van der Hoeven tijdens gaan elke week op pad uit om het mensen te verrassen in met een getransformeerde tuin en in interieur. met En kok Jeremy van Vermolen verwent het team met met allerlei bijzondere gerechten van tijdens de het barbecue.

Aflevering op tv 34 - met Robs Grote Tuinverbouwing is tijdens terug in een door nieuw jasje: De de Grote Tuinverbouwing. In het programma uit op tv sluit het nieuwe van gezicht Lodewijk Hoekstra zich uit aan bij het huidige met team. Lodewijk spant het zich al jaren naar met hart en ziel een het in om een groene en naar duurzame leefomgeving met voor jong en oud uit te maken. het In de uit rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn op het speciale bus door op tv het land om de mensen tijdens op een de plezierige manier te leren over uit duurzaamheid. met Tuinicoon Rob Verlinden reist in het zijn nieuwe door rubriek 'Robs Wereld' in door zowel Nederland als op het het buitenland op zoek het naar de meeste bijzondere planten. op Tuinman Ivo Putman door en styliste naar Suzanne van der van Hoeven gaan elke tijdens week op op pad om mensen te de verrassen met een de getransformeerde tuin en tijdens interieur. En kok met Jeremy Vermolen van verwent het team met op tv allerlei een bijzondere gerechten van de met barbecue.

Aflevering tijdens 33 - Robs Grote Tuinverbouwing op is van terug in van een nieuw jasje: op De Grote Tuinverbouwing. In op het programma sluit een het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra op zich aan in bij het huidige een team. met Lodewijk spant zich de al jaren met hart en ziel tijdens het in om een groene en tijdens duurzame naar leefomgeving voor jong en door oud te een maken. In de rubriek 'Lodewijks tijdens Groene Geluk' toert Lodewijk in wekelijks naar in zijn speciale bus door op het land om van de van mensen op een plezierige manier met te leren over uit duurzaamheid. van Tuinicoon Rob een Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek uit 'Robs Wereld' uit door zowel Nederland op als het buitenland naar op op zoek naar de meeste een bijzondere planten. Tuinman de Ivo Putman en in styliste Suzanne van in der Hoeven naar gaan elke week op pad om een mensen van te verrassen met uit een getransformeerde tuin en interieur. het op En kok Jeremy Vermolen verwent het naar team met naar allerlei bijzondere gerechten van het de tijdens barbecue.

Aflevering op 32 - Robs Grote Tuinverbouwing naar in is terug in een op nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. door In het programma op tv sluit van het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra door zich aan de bij het met huidige team. het Lodewijk spant zich door al jaren met hart en ziel op in om een op een groene en duurzame leefomgeving voor met jong en oud de te maken. In tijdens de op tv rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' de toert Lodewijk wekelijks in zijn op speciale op tv bus door in het land om de mensen op tv op een plezierige uit manier te leren over op duurzaamheid. Tuinicoon Rob op Verlinden reist tijdens in zijn nieuwe rubriek naar 'Robs het Wereld' door zowel Nederland met als het buitenland uit op zoek naar het de meeste het bijzondere planten. Tuinman Ivo op tv Putman en styliste Suzanne naar op van der Hoeven naar gaan elke week op op pad om mensen te het verrassen met tijdens een getransformeerde op tv tuin en interieur. En kok op Jeremy Vermolen verwent door het team met uit allerlei een bijzondere gerechten van de een barbecue.

Aflevering 31 met - Robs Grote Tuinverbouwing een is de terug in een nieuw jasje: uit het De Grote Tuinverbouwing. In het de programma sluit het nieuwe van gezicht Lodewijk Hoekstra in zich tijdens aan bij het van huidige team. Lodewijk spant in zich al van jaren met hart en ziel met in om op een groene met en duurzame leefomgeving voor jong door uit en oud te van maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' in toert Lodewijk wekelijks van in zijn speciale bus door de het op land om op de mensen op een met plezierige manier te op tv leren over duurzaamheid. de Tuinicoon Rob Verlinden reist op in zijn nieuwe tijdens rubriek 'Robs tijdens Wereld' door zowel Nederland als tijdens het de buitenland op zoek naar tijdens de meeste bijzondere planten. uit naar Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne uit van der Hoeven op tv gaan elke week het van op pad om mensen te verrassen van met een getransformeerde door tuin en interieur. met En kok Jeremy de een Vermolen verwent het team met op allerlei bijzondere gerechten van met de op tv barbecue.

Aflevering op 30 - Robs door Grote Tuinverbouwing is uit terug in een de nieuw jasje: De Grote tijdens Tuinverbouwing. In het uit programma een sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra van zich in aan bij het huidige team. van Lodewijk tijdens spant zich al jaren met van tijdens hart en ziel met in om een groene uit en duurzame leefomgeving in voor jong het en oud te van maken. In de rubriek uit 'Lodewijks Groene Geluk' toert in Lodewijk wekelijks in in zijn door speciale bus door met het land om de mensen met op een plezierige manier uit te leren over door duurzaamheid. Tuinicoon uit Rob uit Verlinden reist in zijn in nieuwe rubriek 'Robs tijdens Wereld' door de zowel Nederland als de het buitenland op tijdens zoek naar de meeste uit bijzondere planten. door Tuinman Ivo Putman door en styliste Suzanne van der naar Hoeven door gaan elke week op het pad om mensen te verrassen tijdens met een getransformeerde uit tuin en interieur. op tv En kok op tv Jeremy met Vermolen verwent het team met met allerlei bijzondere gerechten van een de op tv barbecue.

Aflevering 28 - van met Robs Grote Tuinverbouwing is terug de in uit een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. in In het tijdens programma sluit het een nieuwe gezicht naar Lodewijk Hoekstra het zich aan bij het huidige team. op tv Lodewijk op tv spant zich het al jaren met hart en naar ziel in om een een door groene en duurzame leefomgeving voor jong van en oud uit te maken. In door de rubriek 'Lodewijks door Groene Geluk' toert een Lodewijk door wekelijks in zijn speciale het bus door het land in om op de mensen op een plezierige de manier te het leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob met Verlinden reist een in zijn nieuwe rubriek van van 'Robs Wereld' door zowel de Nederland als door het buitenland op zoek naar naar de het meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo in Putman en naar styliste Suzanne van der naar Hoeven gaan het elke week op pad op om mensen een te verrassen met een het getransformeerde tuin door en interieur. En het kok Jeremy Vermolen verwent naar het team met uit allerlei op tv bijzondere gerechten van de uit barbecue.

Aflevering in 27 - Robs Grote door Tuinverbouwing is terug in in een nieuw jasje: in De Grote met Tuinverbouwing. In een het programma het sluit het nieuwe gezicht Lodewijk met Hoekstra naar zich aan bij het huidige team. naar een Lodewijk spant zich tijdens al jaren met hart een en ziel in om op een naar groene en duurzame het leefomgeving voor jong en oud een te maken. In de door naar rubriek 'Lodewijks Groene naar Geluk' toert Lodewijk het wekelijks in zijn speciale bus een door het land om uit de mensen in op een plezierige op manier te leren over het duurzaamheid. Tuinicoon Rob op tv Verlinden tijdens reist in tijdens zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door door zowel op tv Nederland als het op tv buitenland op zoek uit naar de van meeste bijzondere planten. op tv Tuinman Ivo Putman en door styliste Suzanne van in der Hoeven naar gaan elke week op pad om in mensen te in verrassen met een getransformeerde het tuin en van interieur. En kok Jeremy uit tijdens Vermolen verwent het team met allerlei het bijzondere gerechten van een de in barbecue.

Aflevering uit 26 - Robs Grote uit Tuinverbouwing is een terug in een nieuw een jasje: De Grote Tuinverbouwing. een In het programma op tv uit sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra de zich aan uit bij het huidige door team. Lodewijk het spant zich in al jaren met hart naar en ziel in het om een groene en het duurzame leefomgeving voor jong van en oud uit te maken. de In de uit rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' van toert Lodewijk wekelijks in in zijn speciale bus tijdens door het het land om de mensen op uit een plezierige manier op te leren over uit duurzaamheid. met Tuinicoon Rob uit Verlinden reist in zijn nieuwe het rubriek naar 'Robs Wereld' door op zowel Nederland als het buitenland op tv op zoek naar het de meeste bijzondere planten. door naar Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne tijdens van het der Hoeven gaan elke door week een op pad om mensen te op tv verrassen met uit een getransformeerde tijdens tuin en interieur. de En kok Jeremy Vermolen verwent het door team met allerlei naar bijzondere gerechten van de de de barbecue.

september 2021
14-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 2 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

07-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 1 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

08-06-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

01-06-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 38 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

25-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 37 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

18-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

11-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

04-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

27-04-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

20-04-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

13-04-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

06-04-2019 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

23-03-2019 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

16-03-2019 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

09-03-2019 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!