Programma gemist?

Aflevering 25 - met naar In De Grote tijdens Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen door naar met Anouk van een Kooijk en één van de twee in in stylistes, Anne Pater of de Rosanne Weerheim, uit wekelijks op pad om mensen uit te verrassen met uit een getransformeerde tuin èn uit interieur. Daarnaast gaat tijdens het team door ook balkons naar aanpakken en geven Anne en van Rosanne creatieve in en groene DIY-tips die de iedereen makkelijk een thuis kan toepassen. Kok een de Jeremy Vermolen verwent het team van met allerlei een bijzondere gerechten van de op tv barbecue. In de rubriek tijdens 'Lodewijks Groene uit Geluk' gaat uit Lodewijk Hoekstra dit uit seizoen op met pad om wat grotere projecten naar aan te pakken. Zo op naar maakt hij met- en voor van kinderen het een beleeftuin op een basisschool. Rob de Verlinden bezoekt door in zijn rubriek de '50-tinten vreugde' door snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen het van de met kijkers.

Aflevering 24 van - In De Grote het met Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen naar met tijdens Anouk van Kooijk het en één met van de twee stylistes, Anne Pater de of het Rosanne Weerheim, wekelijks op pad uit een om mensen te verrassen met op tv een getransformeerde op tv tuin èn van interieur. Daarnaast gaat op het team ook met balkons aanpakken en geven Anne en op tv op Rosanne creatieve en groene uit DIY-tips die naar iedereen makkelijk thuis kan toepassen. een Kok Jeremy Vermolen verwent in het team met het op allerlei bijzondere gerechten van tijdens de barbecue. In van de rubriek met 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra een dit een seizoen op pad om wat een grotere op projecten aan te pakken. op Zo maakt hij op met- en het voor kinderen een van beleeftuin op een basisschool. Rob door Verlinden bezoekt met in naar zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, in daar de beantwoordt hij vragen van de met kijkers.

Aflevering een 23 - In De op tv Grote in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen tijdens met Anouk het van Kooijk en één tijdens van de door twee stylistes, Anne tijdens Pater of van Rosanne Weerheim, wekelijks op pad door om met mensen te verrassen door met een getransformeerde tuin èn met interieur. tijdens Daarnaast gaat op het team ook balkons op aanpakken en door geven Anne en tijdens Rosanne creatieve en groene naar DIY-tips die iedereen van makkelijk thuis door kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent een naar het team met allerlei tijdens bijzondere gerechten van een de barbecue. naar In de rubriek 'Lodewijks uit Groene Geluk' gaat met Lodewijk Hoekstra dit van seizoen op pad om wat naar grotere projecten tijdens aan door te pakken. Zo maakt hij met- naar tijdens en voor kinderen naar een beleeftuin op een op tv basisschool. Rob Verlinden bezoekt in door uit zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, in daar in beantwoordt hij vragen van de op tv kijkers.

Aflevering op 22 - In met De Grote Tuinverbouwing gaat met tuinman Ivo Putman samen van met uit Anouk van uit Kooijk en één van de twee door stylistes, Anne Pater op tv of Rosanne tijdens Weerheim, een wekelijks op pad om mensen te met verrassen met een naar naar getransformeerde tuin èn interieur. tijdens Daarnaast gaat het team ook een balkons aanpakken het en van geven Anne en Rosanne op tv creatieve en groene DIY-tips die de het iedereen makkelijk thuis op tv kan toepassen. Kok op tv Jeremy Vermolen verwent het uit team met allerlei bijzondere uit gerechten van naar de barbecue. In de een rubriek 'Lodewijks tijdens Groene Geluk' door gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op het met pad om wat met grotere projecten aan te pakken. op Zo het maakt hij met- en uit voor kinderen een beleeftuin op het een basisschool. naar Rob op Verlinden bezoekt in zijn van rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar uit tijdens beantwoordt hij vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering met 21 - het In De Grote Tuinverbouwing gaat door tuinman Ivo Putman samen op tv uit met Anouk van het Kooijk en één van de twee op stylistes, Anne met Pater of Rosanne Weerheim, het wekelijks op pad uit om mensen te uit verrassen op met een de getransformeerde tuin èn uit interieur. Daarnaast gaat de het team ook balkons met aanpakken en geven Anne en tijdens Rosanne creatieve en door groene DIY-tips de die met iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok de de Jeremy Vermolen verwent het team op met allerlei bijzondere naar gerechten van de barbecue. van In in de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' uit op gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen de op pad om in wat grotere projecten tijdens aan te pakken. door Zo van maakt hij met- en voor kinderen van een beleeftuin op een een basisschool. Rob het van Verlinden bezoekt in een zijn rubriek '50-tinten vreugde' het snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij de vragen van de de kijkers.

Aflevering 20 een - In De Grote met Tuinverbouwing gaat tuinman het Ivo Putman samen op uit met Anouk van Kooijk en een één van naar de twee stylistes, uit Anne Pater op of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad naar om mensen te naar verrassen met een met getransformeerde tuin èn op tv interieur. Daarnaast met gaat het team ook met balkons naar aanpakken en geven met Anne en Rosanne creatieve en met groene een DIY-tips die iedereen tijdens makkelijk thuis kan toepassen. uit Kok Jeremy Vermolen uit verwent het team met op tv allerlei bijzondere met gerechten het van de barbecue. In in de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' een met gaat Lodewijk Hoekstra dit van seizoen op pad om wat een grotere projecten op aan te pakken. Zo door maakt hij de met- en met voor kinderen een beleeftuin op naar een basisschool. Rob op het Verlinden bezoekt in zijn op tv rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, met daar beantwoordt hij naar vragen van de met kijkers.

Aflevering uit 19 - In De op Grote Tuinverbouwing de gaat tuinman van Ivo Putman samen met naar Anouk van Kooijk op en één van de twee een stylistes, naar Anne Pater tijdens of Rosanne Weerheim, een wekelijks op pad om mensen op tv te verrassen met een naar het getransformeerde tuin èn interieur. het Daarnaast gaat het team ook op balkons op tv aanpakken en geven Anne en het Rosanne creatieve uit en groene DIY-tips met die iedereen makkelijk thuis een kan toepassen. Kok de tijdens Jeremy Vermolen verwent het team met op allerlei bijzondere de gerechten van met de barbecue. tijdens In de rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra naar op tv dit seizoen op pad van om wat van grotere projecten aan te pakken. Zo het maakt hij met- in en voor kinderen tijdens een beleeftuin op uit een basisschool. tijdens Rob Verlinden op tv bezoekt in zijn rubriek '50-tinten op vreugde' snijbloemkwekers, daar in met beantwoordt hij vragen op tv van de kijkers.

Seizoen 2 - uit Aflevering naar 15 - Magazine waarin mensen de verrast worden met de een getransformeerde tuin van het en interieur. In De Grote Tuinverbouwing door gaan tuinman Ivo van Putman en uit styliste Suzanne van der in Hoeven elke week door op pad om mensen naar te tijdens verrassen met een getransformeerde de tuin en van interieur. Kok tijdens Jeremy Vermolen verwent een het team met allerlei bijzondere op gerechten van het de barbecue. uit In de rubriek 'Lodewijks Groene uit Geluk' toert in Lodewijk wekelijks in zijn speciale van bus door het van het land om de mensen op door een van plezierige manier te leren over in duurzaamheid. In verschillende woonwijken van laat hij de van bewoners zien hoe uit een makkelijk en simpel het is de om met groen aan van op tv de slag te gaan. Ook toont van Lodewijk verschillende trucjes de hoe je bijvoorbeeld door eenvoudig het regenwater een kan afkoppelen van van het riool. het Daarnaast bezoekt hij een scholen om een kinderen bewustwording een van duurzaamheid mee met te geven. Tuinicoon uit Rob Verlinden reist in zijn rubriek naar van 'Robs Wereld' door zowel Nederland het als van het buitenland op op zoek naar de in meeste bijzondere planten.

Aflevering in 14 - In De Grote met Tuinverbouwing gaat tuinman door Ivo Putman in samen met Anouk tijdens van Kooijk en een één van de twee een stylistes, in Anne Pater of Rosanne Weerheim, op tv uit wekelijks op pad om tijdens mensen te verrassen het met een uit getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat een het met team ook met balkons aanpakken en geven Anne en uit op Rosanne creatieve en op tv groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis van van kan toepassen. Kok op Jeremy Vermolen verwent het een team met door allerlei bijzondere gerechten van naar de barbecue. het In de rubriek 'Lodewijks Groene uit Geluk' op gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen het op pad om wat op tv grotere projecten van aan te pakken. Zo op maakt door hij met- en uit voor kinderen een beleeftuin het op van een basisschool. Rob Verlinden in bezoekt in uit zijn rubriek '50-tinten de vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij van vragen het van de kijkers.

Aflevering op 12 - In De met Grote Tuinverbouwing gaat tuinman het Ivo van Putman samen met Anouk van op Kooijk op en één van van de twee stylistes, Anne tijdens Pater het of Rosanne Weerheim, wekelijks van op pad om in mensen te verrassen met het een getransformeerde tuin door èn interieur. door Daarnaast gaat het door team ook het balkons aanpakken en geven Anne in en Rosanne creatieve de en groene DIY-tips een die iedereen tijdens makkelijk thuis kan toepassen. tijdens Kok een Jeremy Vermolen verwent het team met een allerlei bijzondere gerechten uit het van de barbecue. In de van rubriek 'Lodewijks door Groene Geluk' gaat Lodewijk op Hoekstra een dit seizoen op pad de om wat het grotere projecten aan te op tv pakken. Zo maakt hij met- een tijdens en voor kinderen een op beleeftuin op de een basisschool. Rob de Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten door vreugde' de snijbloemkwekers, daar beantwoordt het hij vragen van de het kijkers.

Aflevering de 9 - In De Grote een Tuinverbouwing van gaat tuinman in Ivo Putman samen met Anouk van het Kooijk en uit één het van de twee stylistes, Anne Pater tijdens of in Rosanne Weerheim, wekelijks op pad van om op mensen te verrassen in met een getransformeerde tijdens tuin èn interieur. tijdens Daarnaast gaat in het team ook balkons aanpakken en een geven Anne en een Rosanne creatieve en het groene DIY-tips uit die iedereen makkelijk tijdens thuis kan toepassen. een Kok Jeremy tijdens Vermolen verwent het team met naar allerlei bijzondere met gerechten van de barbecue. het In op de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' door gaat Lodewijk Hoekstra met dit seizoen op op pad om tijdens wat grotere projecten aan de door te pakken. Zo maakt naar hij met- en uit voor kinderen in een beleeftuin op het een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in naar zijn uit rubriek '50-tinten uit vreugde' snijbloemkwekers, daar door beantwoordt hij vragen van de op tv kijkers.

Aflevering 8 - door In De Grote tijdens Tuinverbouwing gaat met tuinman op tv Ivo Putman samen met met Anouk van Kooijk en één in van de twee een stylistes, uit Anne Pater of Rosanne Weerheim, op tv wekelijks op op tv pad het om mensen te door verrassen met een getransformeerde tuin èn de interieur. Daarnaast uit gaat het team naar ook de balkons aanpakken en geven door Anne en op tv Rosanne creatieve en groene op DIY-tips die iedereen makkelijk thuis van kan tijdens toepassen. Kok Jeremy Vermolen tijdens verwent op tv het team met op allerlei bijzondere gerechten van de uit barbecue. In de rubriek tijdens 'Lodewijks Groene Geluk' naar gaat Lodewijk Hoekstra op dit seizoen op met pad op om wat grotere in projecten aan te pakken. in Zo maakt hij met- een en voor het kinderen een een beleeftuin op een basisschool. Rob op Verlinden bezoekt met in zijn rubriek '50-tinten naar vreugde' snijbloemkwekers, daar de beantwoordt tijdens hij vragen van naar de kijkers.

Aflevering 6 - het In de De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman van Ivo op Putman samen met Anouk van in Kooijk naar en één van de twee de de stylistes, Anne Pater of Rosanne met Weerheim, wekelijks op op tv pad om mensen uit te verrassen met een het getransformeerde tuin èn uit interieur. Daarnaast gaat in het team op ook in balkons aanpakken en geven Anne in en van Rosanne creatieve en groene DIY-tips in die iedereen makkelijk thuis naar kan door toepassen. Kok Jeremy Vermolen op verwent op tv het team met op allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. met In de rubriek een 'Lodewijks op tv Groene Geluk' gaat door Lodewijk Hoekstra op dit seizoen op pad om op wat grotere projecten aan door te pakken. van Zo maakt op hij met- en voor op tv kinderen een beleeftuin op van een basisschool. Rob het Verlinden bezoekt op tv in zijn op tv rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, de daar beantwoordt hij op vragen een van de kijkers.

Aflevering met 4 - In De van Grote naar Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en het styliste tijdens Suzanne van der Hoeven elke naar week op pad in om naar mensen te verrassen met tijdens een met getransformeerde tuin en interieur. Kok door Jeremy naar Vermolen verwent het de team met allerlei naar bijzondere gerechten van de van barbecue. In de rubriek een 'Lodewijks Groene naar Geluk' toert Lodewijk wekelijks tijdens in zijn het speciale bus door door het land om de mensen de op de een plezierige uit manier te leren over duurzaamheid. van In verschillende woonwijken laat uit hij de met bewoners zien hoe makkelijk uit en simpel het door is om met het groen aan de op slag het te gaan. Ook op tv toont Lodewijk op tv verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig een het regenwater op tv kan afkoppelen op tv van het uit riool. Daarnaast bezoekt hij scholen op tv om kinderen bewustwording van op duurzaamheid op mee te geven. Tuinicoon Rob in op tv Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs tijdens Wereld' op tv door zowel op tv Nederland als het uit buitenland op zoek naar de meeste naar bijzondere tijdens planten.

Aflevering op 3 - In De een Grote in Tuinverbouwing gaan tuinman met Ivo Putman en styliste Suzanne van tijdens der Hoeven elke naar naar week op pad om naar mensen te verrassen met een het met getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy naar met Vermolen verwent het team met door allerlei bijzondere gerechten van met de van barbecue. In de rubriek van 'Lodewijks Groene Geluk' toert de Lodewijk tijdens wekelijks in zijn speciale bus met door de het land door om de mensen tijdens op een plezierige naar manier te leren over duurzaamheid. naar In verschillende woonwijken op tv laat hij de bewoners de zien hoe makkelijk in en simpel een het is om met op tv op groen aan de slag het te gaan. Ook met toont Lodewijk verschillende trucjes hoe met je door bijvoorbeeld eenvoudig met het regenwater kan op afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt naar naar hij scholen om kinderen bewustwording van op duurzaamheid mee te op tv in geven. Tuinicoon Rob Verlinden tijdens reist in zijn tijdens rubriek 'Robs Wereld' door met zowel Nederland als het tijdens buitenland op zoek de naar de meeste op tv bijzondere door planten.

augustus 2021
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!