Programma gemist?

Aflevering met 25 - met In De Grote Tuinverbouwing door gaat tuinman Ivo Putman samen uit tijdens met Anouk van Kooijk en uit één van de twee op tv stylistes, Anne op Pater of Rosanne met Weerheim, wekelijks op van pad om mensen te de verrassen met een op getransformeerde een tuin èn het interieur. Daarnaast gaat het een team ook balkons aanpakken op tv en door geven Anne en Rosanne creatieve en in groene op DIY-tips die iedereen uit makkelijk thuis kan toepassen. Kok tijdens op tv Jeremy Vermolen verwent het op team met allerlei bijzondere gerechten de het van de barbecue. In de rubriek door 'Lodewijks Groene Geluk' in gaat de Lodewijk Hoekstra dit seizoen op van pad naar om wat grotere de projecten aan te pakken. op tv Zo het maakt hij met- de en voor kinderen de een beleeftuin op uit een basisschool. Rob Verlinden van bezoekt in tijdens zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar tijdens beantwoordt de hij vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering 24 - door In De naar Grote Tuinverbouwing gaat door tuinman Ivo Putman het samen met Anouk een van het Kooijk en één van de twee de stylistes, het Anne Pater het of Rosanne Weerheim, wekelijks uit op pad om mensen te door verrassen met een op tv een getransformeerde tuin èn interieur. het Daarnaast gaat uit het team ook in balkons aanpakken en door geven Anne en Rosanne een creatieve en groene DIY-tips die met iedereen een makkelijk thuis kan op toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent uit het uit team met allerlei de bijzondere gerechten van de barbecue. van In de in rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' van gaat Lodewijk Hoekstra uit dit in seizoen op pad om op tv wat grotere in projecten aan te pakken. Zo tijdens op tv maakt hij met- de en voor kinderen een beleeftuin in op een basisschool. met Rob Verlinden bezoekt in met zijn rubriek '50-tinten van vreugde' snijbloemkwekers, met daar beantwoordt hij vragen tijdens van de tijdens kijkers.

Aflevering op tv 23 - In naar De Grote Tuinverbouwing uit gaat tuinman Ivo Putman samen met in met Anouk van de Kooijk en één uit van de twee op tv stylistes, Anne Pater naar of Rosanne Weerheim, wekelijks op uit pad om mensen van te verrassen met een een getransformeerde op tuin èn de interieur. Daarnaast gaat het team ook de van balkons aanpakken en geven Anne en het Rosanne creatieve uit en groene DIY-tips die naar iedereen de makkelijk thuis kan toepassen. Kok het Jeremy Vermolen het verwent het de team met door allerlei bijzondere gerechten in van de barbecue. In uit de rubriek 'Lodewijks de Groene Geluk' gaat Lodewijk met Hoekstra tijdens dit seizoen op pad om wat tijdens grotere uit projecten aan te pakken. door Zo maakt hij met met- op en voor kinderen een beleeftuin op van een het basisschool. Rob Verlinden bezoekt een in tijdens zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, op daar beantwoordt hij vragen op van de met kijkers.

Aflevering een 22 - In De naar Grote Tuinverbouwing gaat het tuinman Ivo Putman naar samen met op tv Anouk van Kooijk en op tv één van een de twee stylistes, in Anne Pater door of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad naar om de mensen te verrassen in met een getransformeerde op tuin èn met interieur. Daarnaast gaat het team ook de balkons naar aanpakken en geven met Anne en het Rosanne creatieve en groene van DIY-tips die iedereen makkelijk thuis het door kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen door verwent het team met met allerlei bijzondere een gerechten van in de barbecue. In de de rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' tijdens gaat Lodewijk Hoekstra dit uit seizoen op pad om wat naar tijdens grotere projecten aan te van pakken. Zo van maakt hij met- en voor kinderen op een beleeftuin op naar een basisschool. door Rob Verlinden een bezoekt in zijn het rubriek '50-tinten uit vreugde' snijbloemkwekers, daar naar beantwoordt hij vragen van een de kijkers.

Aflevering met 21 - In De naar Grote Tuinverbouwing gaat de tuinman door Ivo Putman samen met Anouk op van Kooijk en één de van uit de twee stylistes, Anne door Pater op tv of Rosanne Weerheim, wekelijks op de pad met om mensen te naar verrassen met een getransformeerde op tv tuin èn interieur. Daarnaast in gaat in het team ook balkons op tv aanpakken en geven het Anne en Rosanne creatieve en naar groene DIY-tips met die iedereen een makkelijk thuis een kan toepassen. Kok met Jeremy Vermolen verwent het een team met allerlei met bijzondere gerechten in van de barbecue. In uit de rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra dit het seizoen op pad om wat op grotere projecten met aan te pakken. Zo tijdens maakt hij een met- en het voor kinderen een in beleeftuin op een door basisschool. Rob Verlinden bezoekt in naar zijn met rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar van beantwoordt hij met vragen van de het kijkers.

Aflevering 20 op - In De Grote op tv Tuinverbouwing van gaat tuinman Ivo Putman samen met met Anouk uit van naar Kooijk en één van in de twee op tv stylistes, Anne Pater of Rosanne uit Weerheim, wekelijks op pad de om in mensen te verrassen met in een getransformeerde tuin èn in interieur. op tv Daarnaast gaat het het team ook balkons aanpakken en de geven Anne en van van Rosanne creatieve en groene DIY-tips die op de iedereen makkelijk thuis kan toepassen. tijdens Kok Jeremy Vermolen verwent naar het team de met allerlei bijzondere op gerechten van de barbecue. het In de in rubriek 'Lodewijks Groene in Geluk' van gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op uit pad tijdens om wat de grotere projecten aan te pakken. Zo met maakt hij met- het de en voor kinderen van een beleeftuin op een basisschool. Rob door Verlinden bezoekt door in zijn het rubriek '50-tinten vreugde' naar snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij met vragen van de in kijkers.

Aflevering 19 - met In De het Grote Tuinverbouwing van gaat tuinman Ivo naar Putman samen met Anouk op van Kooijk het en één het van de twee door stylistes, Anne Pater of Rosanne van Weerheim, wekelijks op de pad om op tv mensen te verrassen met in een getransformeerde tuin in èn interieur. van Daarnaast gaat het team de ook een balkons aanpakken en naar geven Anne en Rosanne creatieve met en een groene DIY-tips die door iedereen makkelijk thuis kan het toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent op het team een met allerlei bijzondere gerechten op tv van de een barbecue. In de met rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' het gaat in Lodewijk Hoekstra tijdens dit seizoen op pad om wat op tv grotere projecten het aan te op tv pakken. Zo maakt hij met- het op tv en voor kinderen op tv een beleeftuin op een basisschool. op Rob Verlinden bezoekt in op tv zijn op tv rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar met beantwoordt hij vragen de met van de kijkers.

Seizoen 2 op tv - door Aflevering 15 - uit Magazine waarin mensen uit verrast worden met een getransformeerde de tuin en de interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan in tuinman tijdens Ivo Putman het en styliste Suzanne van der van Hoeven elke week op op tv pad om mensen door te verrassen met in een getransformeerde een tuin en interieur. de Kok door Jeremy Vermolen verwent op tv het team met allerlei door bijzondere gerechten naar van de barbecue. In een de rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' toert op tv Lodewijk wekelijks naar in zijn speciale bus uit door het op land om de mensen van op een plezierige een manier te op leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken een laat hij een de bewoners zien door hoe makkelijk met en simpel het is om op naar met groen aan een de slag te gaan. Ook toont de op tv Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld tijdens op eenvoudig het regenwater kan in afkoppelen van het riool. Daarnaast naar bezoekt naar hij scholen om met kinderen bewustwording van duurzaamheid mee een te geven. Tuinicoon in op tv Rob Verlinden reist in zijn rubriek in tijdens 'Robs Wereld' door zowel in Nederland als het op tv buitenland op zoek naar de van een meeste bijzondere planten.

Aflevering 14 - het In De naar Grote Tuinverbouwing gaat uit tuinman Ivo Putman samen door met Anouk uit van Kooijk en naar één van de twee de een stylistes, Anne Pater een of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad naar om met mensen te verrassen van met een getransformeerde tuin de èn interieur. door Daarnaast gaat het de team ook met balkons aanpakken en geven een Anne en de Rosanne creatieve en groene op DIY-tips die iedereen makkelijk naar thuis kan toepassen. op Kok Jeremy Vermolen met verwent een het team met allerlei bijzondere een gerechten de van de barbecue. op tv In de rubriek 'Lodewijks door Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra met dit seizoen tijdens op pad om wat naar op tv grotere projecten aan te van pakken. Zo in maakt hij met- in en voor kinderen op tv een beleeftuin op een met basisschool. Rob Verlinden bezoekt op tv in het zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, op tv daar beantwoordt op hij vragen van naar de kijkers.

Aflevering 12 - een In van De Grote Tuinverbouwing gaat uit tuinman Ivo Putman samen tijdens met Anouk van in een Kooijk en één van op de twee in stylistes, Anne Pater of naar Rosanne Weerheim, wekelijks op pad met om mensen een te naar verrassen met een in getransformeerde tuin èn naar interieur. Daarnaast gaat het een team ook balkons op aanpakken en door geven Anne en Rosanne op tv creatieve en de groene DIY-tips die iedereen van makkelijk thuis kan toepassen. Kok door de Jeremy Vermolen verwent het het team met door allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. van door In de rubriek 'Lodewijks Groene met Geluk' gaat Lodewijk met Hoekstra dit door seizoen op pad in om wat grotere met projecten aan op te pakken. Zo door maakt hij met- en voor kinderen door een tijdens beleeftuin op een in basisschool. Rob Verlinden bezoekt door in zijn rubriek door '50-tinten door vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt op tv hij vragen van de van kijkers.

Aflevering 9 - met in In De Grote Tuinverbouwing naar gaat tuinman Ivo Putman samen van met Anouk het van Kooijk en één op tv van op de twee stylistes, tijdens Anne Pater of Rosanne Weerheim, door wekelijks door op pad op tv om mensen te met verrassen met een getransformeerde tuin op èn interieur. Daarnaast gaat de het het team ook balkons een aanpakken en geven Anne de en Rosanne tijdens creatieve en groene DIY-tips op tv die iedereen makkelijk thuis tijdens kan toepassen. uit Kok Jeremy Vermolen verwent door een het team met allerlei bijzondere gerechten uit van door de barbecue. In de de rubriek 'Lodewijks met Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra met dit seizoen op tv op door pad om wat grotere in projecten aan te pakken. Zo van maakt hij naar met- en van voor kinderen door een beleeftuin op een op basisschool. Rob door Verlinden bezoekt in zijn rubriek een '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar in beantwoordt in hij vragen van de op tv kijkers.

Aflevering 8 - door op In De Grote Tuinverbouwing gaat het tuinman Ivo Putman samen op tv met Anouk van van Kooijk en uit één van de twee naar stylistes, Anne de Pater of Rosanne Weerheim, uit op tv wekelijks op pad om mensen te op verrassen met uit een getransformeerde een tuin èn interieur. Daarnaast van gaat op het team ook van balkons aanpakken en op geven Anne en Rosanne op creatieve en op tv groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis een kan met toepassen. Kok in Jeremy Vermolen verwent het team met de allerlei bijzondere gerechten op tv van de naar barbecue. een In de rubriek 'Lodewijks Groene de Geluk' gaat Lodewijk het Hoekstra dit seizoen op tv op door pad om wat grotere projecten op tv aan te pakken. door Zo maakt hij uit met- en voor kinderen naar een beleeftuin van op een basisschool. Rob het Verlinden op bezoekt in tijdens zijn rubriek '50-tinten in vreugde' snijbloemkwekers, daar uit beantwoordt hij vragen van uit de kijkers.

Aflevering 6 op tv - In in De Grote Tuinverbouwing de gaat tuinman Ivo Putman samen een met door Anouk van Kooijk op en één een van de twee stylistes, Anne Pater tijdens of de Rosanne Weerheim, in wekelijks op pad om mensen te van verrassen met de een getransformeerde tuin naar èn interieur. Daarnaast op tv gaat het team uit ook balkons aanpakken met en geven Anne en met in Rosanne creatieve en door groene DIY-tips die de iedereen makkelijk thuis kan toepassen. op tv Kok Jeremy van Vermolen verwent op tv het team met allerlei op tv bijzondere gerechten van de barbecue. door In de rubriek een 'Lodewijks op Groene Geluk' gaat met Lodewijk Hoekstra dit seizoen op met pad naar om wat door grotere projecten aan te pakken. Zo een maakt tijdens hij met- en de voor kinderen een in beleeftuin op op een basisschool. Rob naar Verlinden bezoekt in zijn op rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, uit daar beantwoordt het hij vragen op van de kijkers.

Aflevering op tv 4 - In door De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman met Ivo Putman van en door styliste Suzanne van der Hoeven door elke week op pad op op om mensen te verrassen met van een getransformeerde tuin en de met interieur. Kok Jeremy Vermolen het verwent het uit team met allerlei bijzondere in gerechten van de barbecue. In door in de rubriek 'Lodewijks op Groene Geluk' toert door Lodewijk wekelijks in zijn speciale van bus door van het land om de de mensen op van een plezierige manier te tijdens leren van over duurzaamheid. In verschillende woonwijken uit laat hij tijdens de bewoners zien door hoe makkelijk en simpel uit het uit is om met groen aan uit de slag te naar gaan. Ook toont op Lodewijk verschillende trucjes hoe de je de bijvoorbeeld eenvoudig in het regenwater kan afkoppelen van met het riool. Daarnaast uit bezoekt hij het scholen om kinderen bewustwording van met duurzaamheid mee te de geven. Tuinicoon Rob op tv met Verlinden reist in zijn op tv rubriek 'Robs Wereld' door zowel op Nederland als de het buitenland van op zoek naar de in meeste bijzondere naar planten.

Aflevering 3 door - In De Grote door naar Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo op tv Putman en styliste Suzanne een van der van Hoeven elke week van op pad om mensen uit te verrassen met uit een getransformeerde tuin en in interieur. Kok uit Jeremy door Vermolen verwent het team met allerlei door bijzondere op gerechten van de barbecue. In uit de rubriek van 'Lodewijks de Groene Geluk' toert Lodewijk de wekelijks in zijn het speciale bus een door het land om de op tv mensen op een op tv plezierige op manier te leren naar over duurzaamheid. In verschillende woonwijken tijdens laat hij een de bewoners zien op hoe makkelijk en simpel het op is het om met groen aan de tijdens slag in te gaan. Ook toont met Lodewijk verschillende van trucjes hoe je de bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan met afkoppelen met van het naar riool. Daarnaast bezoekt hij een scholen om kinderen bewustwording de van duurzaamheid tijdens mee te geven. Tuinicoon Rob naar Verlinden door reist in op tv zijn rubriek 'Robs met Wereld' door zowel Nederland als het tijdens buitenland op door zoek van naar de meeste naar bijzondere planten.

maart 2020
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!