Programma gemist?

Aflevering 25 - op In De uit Grote Tuinverbouwing op gaat tuinman Ivo op Putman samen met in Anouk van Kooijk op tv en één van met de twee stylistes, Anne Pater op tv of Rosanne op Weerheim, wekelijks op pad van om mensen te naar verrassen door met een getransformeerde tuin uit èn interieur. Daarnaast naar gaat het team een ook balkons met aanpakken en geven Anne en van Rosanne creatieve en van groene naar DIY-tips die iedereen op tv makkelijk thuis kan in toepassen. Kok tijdens Jeremy Vermolen verwent het met team met allerlei bijzondere gerechten het van op de barbecue. door In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat op tv Lodewijk Hoekstra dit seizoen het op een pad om wat grotere projecten met aan te een pakken. Zo maakt met hij met- met en voor kinderen een beleeftuin een op een een basisschool. Rob Verlinden de bezoekt in zijn rubriek '50-tinten het vreugde' snijbloemkwekers, in daar beantwoordt hij vragen op tv van de met kijkers.

Aflevering 24 - van In De Grote uit tijdens Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen tijdens met Anouk tijdens van Kooijk het en één van de op twee stylistes, Anne Pater door of Rosanne Weerheim, tijdens in wekelijks op pad om mensen op te verrassen met een van een getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast naar gaat het team ook op tv balkons aanpakken en naar op tv geven Anne en de Rosanne creatieve en groene DIY-tips die uit iedereen makkelijk thuis door uit kan toepassen. Kok Jeremy tijdens Vermolen verwent het team met een allerlei op bijzondere gerechten van de barbecue. door In de op rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' gaat Lodewijk in Hoekstra uit dit seizoen op pad om wat naar grotere projecten aan de te pakken. de Zo maakt hij met- uit en voor kinderen op een beleeftuin op een van een basisschool. Rob door Verlinden bezoekt in zijn rubriek de '50-tinten naar vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij een vragen van op de kijkers.

Aflevering 23 in - In De een Grote Tuinverbouwing naar gaat tuinman Ivo Putman in samen met in Anouk van Kooijk en één op tv van de met twee van stylistes, Anne Pater door of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad de van om mensen te verrassen in met een getransformeerde tuin èn op tv tijdens interieur. Daarnaast gaat het in team ook balkons aanpakken en van geven Anne en tijdens Rosanne door creatieve en groene door DIY-tips die iedereen makkelijk van thuis kan van toepassen. Kok Jeremy op tv Vermolen verwent het de team met van allerlei bijzondere gerechten van op de barbecue. In door de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' gaat van Lodewijk Hoekstra dit seizoen op de pad door om wat grotere projecten aan de te pakken. Zo door in maakt hij met- en voor kinderen de een beleeftuin op op naar een basisschool. Rob Verlinden bezoekt met in zijn naar rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar de beantwoordt naar hij vragen van de op kijkers.

Aflevering in 22 - In De het Grote Tuinverbouwing gaat tuinman door Ivo Putman van samen tijdens met Anouk van het Kooijk en één in van de twee stylistes, naar Anne Pater of Rosanne door Weerheim, wekelijks op op pad door om mensen te verrassen met een uit naar getransformeerde tuin èn in interieur. Daarnaast gaat het van team ook balkons uit aanpakken en geven Anne en van Rosanne van creatieve en een groene DIY-tips die uit iedereen makkelijk thuis met kan toepassen. Kok de Jeremy Vermolen verwent het team op tv met allerlei bijzondere gerechten tijdens van de barbecue. van In de rubriek het 'Lodewijks Groene van Geluk' gaat Lodewijk naar Hoekstra dit seizoen uit op pad met om wat grotere projecten aan naar te op pakken. Zo maakt hij met- van en voor tijdens kinderen een beleeftuin op de een basisschool. door Rob Verlinden bezoekt in in zijn rubriek '50-tinten door vreugde' met snijbloemkwekers, daar beantwoordt in hij vragen van de van kijkers.

Aflevering 21 - in In naar De Grote Tuinverbouwing gaat naar tuinman Ivo naar Putman samen met Anouk de van Kooijk tijdens en één van de twee op tv stylistes, Anne Pater op tv of op Rosanne Weerheim, wekelijks op uit pad de om mensen te verrassen door met een getransformeerde tuin èn door door interieur. Daarnaast gaat het door team ook tijdens balkons aanpakken en door geven Anne en uit Rosanne creatieve en groene DIY-tips tijdens die tijdens iedereen makkelijk thuis kan toepassen. de Kok Jeremy Vermolen tijdens verwent het een team met allerlei het bijzondere gerechten op van de barbecue. In de rubriek door 'Lodewijks Groene in Geluk' gaat Lodewijk in Hoekstra dit op seizoen op pad om een wat grotere van projecten aan te pakken. Zo op tv maakt hij door met- en voor kinderen uit een met beleeftuin op een basisschool. in Rob Verlinden met bezoekt in zijn rubriek naar '50-tinten vreugde' in snijbloemkwekers, daar op beantwoordt hij vragen de van de kijkers.

Aflevering 20 - het In naar De Grote Tuinverbouwing op gaat tuinman Ivo Putman samen op tv naar met Anouk van tijdens Kooijk en één van de twee op tv stylistes, Anne Pater op of Rosanne Weerheim, de wekelijks op pad naar om mensen op tv te verrassen met een tijdens getransformeerde tuin de èn interieur. een Daarnaast gaat het team de ook balkons aanpakken op en geven Anne en op tv Rosanne creatieve en het groene DIY-tips de die op tv iedereen makkelijk thuis kan toepassen. op Kok Jeremy in Vermolen verwent het team het met op tv allerlei bijzondere gerechten van de tijdens barbecue. In door de rubriek 'Lodewijks Groene een Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra op dit op seizoen op pad om met wat grotere naar projecten aan met te pakken. Zo maakt hij op met- uit en voor kinderen een in beleeftuin op van een basisschool. Rob uit Verlinden bezoekt in het zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar de beantwoordt hij vragen de van de met kijkers.

Aflevering 19 van - In door De Grote Tuinverbouwing op tv gaat tuinman Ivo Putman op samen met met Anouk van Kooijk het en één van de met twee met stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, op tv wekelijks van op pad om mensen te naar verrassen met met een getransformeerde tuin èn een interieur. Daarnaast gaat door het team naar ook balkons aanpakken en op geven naar Anne en Rosanne creatieve het en groene DIY-tips die het iedereen makkelijk een thuis kan een toepassen. Kok van Jeremy Vermolen verwent het tijdens team met allerlei bijzondere gerechten door van de barbecue. een In met de rubriek op tv 'Lodewijks Groene Geluk' van gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op in pad om met wat grotere projecten met aan een te pakken. Zo maakt op hij met- en voor tijdens kinderen een beleeftuin met op naar een basisschool. Rob op tv Verlinden bezoekt in zijn rubriek met '50-tinten vreugde' de snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij van vragen van naar de kijkers.

Seizoen uit 2 - op Aflevering 15 - Magazine de waarin mensen het verrast worden met in een getransformeerde tuin en op tv interieur. In De op tv Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman naar en styliste Suzanne van van tijdens der Hoeven uit elke week op pad door om mensen te verrassen met uit een getransformeerde tuin op tv en een interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent in door het team met allerlei het bijzondere gerechten op tv van de barbecue. In tijdens de rubriek 'Lodewijks Groene van Geluk' met toert Lodewijk wekelijks in zijn op tv speciale bus door het in het land om de mensen in op een naar plezierige manier te leren over van duurzaamheid. In verschillende woonwijken in laat hij met de bewoners zien door hoe makkelijk en simpel met het is om in tijdens met groen aan door de slag te op tv gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes een hoe je een bijvoorbeeld eenvoudig van het regenwater kan afkoppelen van in tijdens het riool. Daarnaast met bezoekt hij scholen om tijdens kinderen bewustwording van uit duurzaamheid mee te met geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist het in zijn van rubriek 'Robs Wereld' met door zowel Nederland als het het buitenland op naar met zoek naar de meeste uit bijzondere planten.

Aflevering 14 - een In De een Grote in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen door met op Anouk van Kooijk door en één van de uit twee met stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, tijdens wekelijks op een pad om mensen te een uit verrassen met een getransformeerde tuin tijdens èn interieur. Daarnaast op tv gaat een het team ook balkons aanpakken door en geven met Anne en Rosanne tijdens creatieve en groene naar DIY-tips die iedereen makkelijk thuis het kan toepassen. Kok het Jeremy de Vermolen verwent het team met door naar allerlei bijzondere gerechten uit van de barbecue. In door de rubriek 'Lodewijks van Groene Geluk' gaat de Lodewijk Hoekstra dit op seizoen op pad om wat op grotere projecten door aan te naar pakken. Zo maakt met hij met- en door voor kinderen een beleeftuin op op tv op tv een basisschool. Rob met Verlinden bezoekt in het zijn rubriek '50-tinten vreugde' met snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen in van de tijdens kijkers.

Aflevering naar 12 - In De Grote de in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen het met in Anouk van met Kooijk en één van de door twee stylistes, Anne Pater naar of met Rosanne Weerheim, wekelijks het op pad om mensen te de verrassen met de een door getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat uit tijdens het team ook balkons aanpakken en in op geven Anne en naar Rosanne creatieve en groene DIY-tips op tv die het iedereen makkelijk thuis op tv kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent op tv het een team met allerlei bijzondere tijdens gerechten naar van de barbecue. op In de rubriek 'Lodewijks van Groene Geluk' gaat Lodewijk tijdens Hoekstra dit uit seizoen op pad om wat in grotere tijdens projecten aan te met pakken. Zo tijdens maakt hij met- en voor kinderen in een beleeftuin van op een basisschool. tijdens Rob Verlinden bezoekt met in zijn met rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar tijdens in beantwoordt hij vragen van de door kijkers.

Aflevering tijdens 9 - In De Grote uit Tuinverbouwing gaat tuinman tijdens in Ivo Putman samen met uit Anouk van Kooijk en op één van de tijdens twee stylistes, op tv Anne Pater of tijdens Rosanne Weerheim, tijdens wekelijks op pad om in mensen te verrassen met met een getransformeerde tuin èn een interieur. de Daarnaast gaat het op tv team ook balkons uit aanpakken en geven Anne tijdens en met Rosanne creatieve en groene DIY-tips die op iedereen makkelijk thuis de kan toepassen. Kok in Jeremy Vermolen de verwent op tv het team met allerlei in bijzondere gerechten in van de barbecue. In de rubriek met door 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op een uit pad om wat op tv grotere projecten aan te op tv pakken. Zo maakt hij met- van en een voor kinderen een beleeftuin het op een basisschool. Rob een Verlinden tijdens bezoekt in zijn met rubriek '50-tinten tijdens vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen naar van de tijdens kijkers.

Aflevering het 8 - In De Grote naar Tuinverbouwing gaat tuinman in Ivo tijdens Putman samen tijdens met Anouk van Kooijk op tv en één van tijdens de twee stylistes, Anne Pater tijdens of Rosanne met Weerheim, wekelijks op pad uit om mensen te naar verrassen met een in getransformeerde op tuin èn het interieur. Daarnaast gaat het team het ook balkons aanpakken een en door geven Anne en Rosanne creatieve en de groene DIY-tips die met de iedereen makkelijk thuis in kan toepassen. Kok Jeremy de Vermolen verwent het een team met allerlei uit bijzondere gerechten van op de barbecue. In de rubriek uit 'Lodewijks een Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra tijdens in dit seizoen op pad op om wat van grotere projecten aan te pakken. Zo op tv maakt hij met- in en voor het kinderen een beleeftuin het op een basisschool. een Rob Verlinden het bezoekt in een zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar een beantwoordt hij vragen op tv tijdens van de kijkers.

Aflevering 6 het - een In De Grote Tuinverbouwing gaat naar tuinman Ivo Putman van samen naar met Anouk van naar Kooijk en één van de het twee stylistes, door Anne Pater of tijdens Rosanne Weerheim, wekelijks de op pad om mensen het te verrassen in met een het getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat op het team ook van balkons aanpakken en de geven naar Anne en van Rosanne creatieve en groene DIY-tips tijdens die iedereen makkelijk in thuis van kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen naar verwent het team met uit allerlei bijzondere gerechten door van het de barbecue. In de rubriek door 'Lodewijks Groene Geluk' op met gaat Lodewijk Hoekstra uit dit seizoen op uit pad om wat grotere projecten naar aan te een pakken. Zo maakt het hij met- en het voor kinderen een beleeftuin op met een basisschool. op tv Rob het Verlinden bezoekt in zijn rubriek op tv '50-tinten in vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij door vragen van het de kijkers.

Aflevering 4 het - In De tijdens Grote Tuinverbouwing gaan tuinman een van Ivo Putman en styliste Suzanne van van het der Hoeven elke week op op pad in om mensen te met verrassen met een het getransformeerde tuin en op tv interieur. Kok Jeremy Vermolen tijdens verwent het team met allerlei uit bijzondere gerechten op tv van de barbecue. door In de rubriek 'Lodewijks op tv met Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in het tijdens zijn speciale bus door van het land om de mensen met tijdens op een plezierige manier op tv te leren over duurzaamheid. een In op verschillende woonwijken laat hij de de bewoners een zien hoe makkelijk en simpel in het is de om met groen aan de de slag te gaan. naar Ook toont Lodewijk het verschillende naar trucjes hoe je uit bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan een op tv afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt de hij van scholen om kinderen een bewustwording van van duurzaamheid mee te geven. naar Tuinicoon Rob Verlinden door reist in zijn door rubriek 'Robs door Wereld' door zowel Nederland een als het buitenland op van zoek een naar de meeste bijzondere door planten.

Aflevering 3 - een In De Grote uit Tuinverbouwing gaan op tv tuinman op tv Ivo Putman en styliste door Suzanne van der naar Hoeven elke week op tijdens pad om naar mensen te in verrassen met een getransformeerde tuin van en op interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent de het team door met allerlei met bijzondere gerechten van de met barbecue. In de rubriek van 'Lodewijks Groene Geluk' naar toert uit Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus naar door op tv het land om uit de mensen op een een plezierige manier te leren in over duurzaamheid. het In een verschillende woonwijken laat met hij de bewoners zien hoe makkelijk het en simpel het door is om met in groen de aan de slag te gaan. op Ook het toont Lodewijk verschillende naar trucjes hoe je bijvoorbeeld uit eenvoudig een het regenwater kan afkoppelen van uit het riool. Daarnaast bezoekt op tv hij scholen op om kinderen bewustwording de van duurzaamheid mee te tijdens naar geven. Tuinicoon Rob Verlinden op tv reist in zijn rubriek 'Robs een Wereld' door op tv zowel Nederland als het met buitenland op zoek uit naar naar de meeste bijzondere het planten.

augustus 2020
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!