Programma gemist?

Seizoen het 1 - Aflevering op 19 - Lifestylemagazine. Lodewijk Hoekstra sluit tijdens een zich aan bij het het huidige team. de Hij spant zich op al jaren met hart en ziel de door in om een groene en uit duurzame leefomgeving op tv voor jong en oud te met maken. In de het rubriek 'Lodewijks in Groene een Geluk' toert Lodewijk wekelijks naar in zijn speciale bus door met het door land om de mensen op met een plezierige op manier te leren het over duurzaamheid. Tuinicoon Rob de tijdens Verlinden reist in op tv zijn nieuwe rubriek de 'Robs Wereld' door zowel Nederland als op tv het een buitenland op zoek naar de tijdens de meeste bijzondere planten. Tuinman met Ivo Putman en styliste Suzanne met van met der Hoeven gaan elke tijdens week op pad het om mensen te door verrassen met een door getransformeerde tuin de en interieur. En de kok Jeremy Vermolen verwent het op tv met team met allerlei bijzondere gerechten van een op de barbecue.

Aflevering 17 tijdens - Robs uit Grote Tuinverbouwing is terug in door in een nieuw jasje: door De Grote Tuinverbouwing. In het programma in sluit het nieuwe naar gezicht Lodewijk de Hoekstra zich aan door bij het naar huidige team. Lodewijk spant zich de al jaren naar met een hart en ziel in in om een de groene en duurzame leefomgeving voor uit jong uit en oud te maken. In door de rubriek 'Lodewijks op tv Groene Geluk' toert tijdens Lodewijk wekelijks op tv in zijn speciale bus door uit het het land om de de mensen op een door plezierige manier te leren met over op tv duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in in op zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door door zowel Nederland als een het door buitenland op zoek naar de op meeste tijdens bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman een en door styliste Suzanne van der Hoeven een gaan elke week in op pad naar om mensen het te verrassen met een op getransformeerde tuin en interieur. van En op kok Jeremy Vermolen op verwent het team met allerlei tijdens een bijzondere gerechten van de een barbecue.

Aflevering uit 16 - Robs Grote op Tuinverbouwing is terug in door een nieuw jasje: uit De naar Grote Tuinverbouwing. door In het programma sluit het een nieuwe gezicht Lodewijk van Hoekstra zich aan op bij de het huidige team. Lodewijk uit spant zich al jaren met door hart uit en ziel in op om een groene de en duurzame tijdens leefomgeving voor jong en oud te uit maken. In de naar rubriek 'Lodewijks tijdens Groene Geluk' van toert Lodewijk wekelijks naar in zijn speciale bus uit door het land om een de op mensen op een van plezierige manier te leren uit over het duurzaamheid. Tuinicoon Rob de Verlinden reist in zijn op nieuwe rubriek 'Robs Wereld' van door zowel Nederland op als het met buitenland op zoek naar uit de meeste een bijzondere planten. Tuinman de Ivo Putman en styliste door Suzanne van der Hoeven tijdens gaan elke naar week op pad uit om mensen door te verrassen met een het getransformeerde tuin op en interieur. uit En kok Jeremy het Vermolen verwent het team met van allerlei naar bijzondere gerechten van de tijdens barbecue.

Aflevering 15 - van Robs Grote naar Tuinverbouwing is op tv terug in de een nieuw jasje: De uit Grote Tuinverbouwing. In het programma tijdens sluit het nieuwe op tv gezicht Lodewijk Hoekstra tijdens zich aan van bij het huidige team. op tv Lodewijk spant zich naar al jaren met naar hart en ziel op tv een in om een groene en door duurzame leefomgeving voor jong een en oud te naar maken. In in de rubriek op 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk op tv wekelijks in zijn in op speciale bus door het op tv land om de mensen op het een plezierige op tv manier in te leren over duurzaamheid. in Tuinicoon Rob een Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek naar 'Robs Wereld' het door zowel van Nederland als het buitenland op door zoek naar tijdens de meeste door bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman tijdens in en styliste Suzanne naar van der Hoeven gaan elke week het op pad om naar mensen te verrassen in met een getransformeerde tijdens tuin naar en interieur. En uit kok Jeremy tijdens Vermolen verwent het team met met allerlei bijzondere gerechten in van de in barbecue.

Aflevering 14 - het Robs Grote van Tuinverbouwing is uit terug in een nieuw tijdens jasje: De Grote Tuinverbouwing. in In het door programma sluit het nieuwe het van gezicht Lodewijk Hoekstra zich tijdens aan bij het huidige team. de Lodewijk naar spant zich al het jaren met hart en tijdens ziel in de om een groene en naar duurzame in leefomgeving voor jong en tijdens oud te maken. naar In de rubriek 'Lodewijks uit Groene Geluk' toert Lodewijk in wekelijks in zijn door speciale bus de door het land op om de mensen op door een een plezierige manier te een leren over duurzaamheid. het Tuinicoon Rob de Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek uit 'Robs Wereld' van door zowel de Nederland als het buitenland op op zoek naar de op in meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman het en styliste op tv Suzanne van naar der Hoeven gaan uit elke week op pad om door op tv mensen te verrassen met uit een getransformeerde tijdens tuin en interieur. En kok Jeremy een Vermolen het verwent het team met uit allerlei bijzondere gerechten in van naar de barbecue.

Aflevering 13 - tijdens Robs Grote het Tuinverbouwing de is terug in door een nieuw jasje: De Grote het Tuinverbouwing. In het programma met sluit het door nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra het zich aan bij het het uit huidige team. van Lodewijk spant zich al jaren door met hart en met ziel in een om een uit groene en duurzame de leefomgeving voor jong en oud tijdens te maken. In de op tv rubriek op 'Lodewijks Groene Geluk' toert in Lodewijk naar wekelijks in zijn speciale tijdens bus door het land om de met de mensen op een plezierige manier uit het te leren over duurzaamheid. Tuinicoon met Rob Verlinden tijdens reist in zijn nieuwe met rubriek het 'Robs Wereld' door zowel Nederland op als van het buitenland op zoek naar het de meeste op tv bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman in en styliste Suzanne uit van der de Hoeven gaan elke week het op pad om de mensen te verrassen tijdens het met een getransformeerde tuin en op interieur. En kok tijdens Jeremy Vermolen naar verwent het team met allerlei in bijzondere van gerechten van de op tv barbecue.

Aflevering 12 - tijdens Robs de Grote Tuinverbouwing in is terug in het een nieuw jasje: De met Grote Tuinverbouwing. In het programma op tv in sluit het nieuwe gezicht Lodewijk door Hoekstra zich uit aan bij naar het huidige team. Lodewijk spant zich op tv al een jaren met hart en ziel tijdens op tv in om een met groene en duurzame tijdens leefomgeving voor jong en oud van te maken. In uit de rubriek 'Lodewijks in Groene Geluk' toert Lodewijk in wekelijks in van zijn speciale naar bus door het land om in de mensen de op een een plezierige manier te leren door over duurzaamheid. naar Tuinicoon Rob van Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek op 'Robs van Wereld' door door zowel Nederland als het buitenland op de van zoek naar de tijdens meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo uit Putman en op tv styliste Suzanne uit van der Hoeven gaan elke tijdens week op pad om op tv mensen met te verrassen met in een getransformeerde tuin en interieur. het het En kok Jeremy met Vermolen verwent het het team met allerlei bijzondere gerechten van op de op barbecue.

Aflevering 11 van - in Robs Grote Tuinverbouwing is terug in de een door nieuw jasje: De Grote de Tuinverbouwing. naar In het programma sluit in het nieuwe in gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij van het een huidige team. Lodewijk spant zich naar door al jaren met op hart en ziel met in om een groene en duurzame tijdens leefomgeving in voor jong en op tv oud te maken. In de de rubriek op 'Lodewijks Groene naar Geluk' toert Lodewijk de wekelijks in zijn speciale uit bus door het de land om de mensen op op op tv een plezierige manier te leren het over duurzaamheid. Tuinicoon naar Rob Verlinden reist een in zijn nieuwe rubriek tijdens 'Robs Wereld' door de zowel door Nederland als het buitenland op op tv zoek naar de op meeste bijzondere door planten. Tuinman door Ivo Putman met en styliste Suzanne van op tv der Hoeven gaan elke op week op op tv pad om mensen te van verrassen de met een getransformeerde tuin en interieur. door het En kok Jeremy Vermolen verwent het tijdens uit team met allerlei bijzondere de gerechten van de naar barbecue.

Aflevering 10 door - Robs Grote Tuinverbouwing de tijdens is terug in een nieuw jasje: op tv De met Grote Tuinverbouwing. In het programma van de sluit het nieuwe gezicht door Lodewijk Hoekstra zich aan bij met het het huidige team. Lodewijk uit spant zich al jaren met door een hart en ziel in om een een groene het en duurzame leefomgeving de voor jong en door oud te maken. In de uit rubriek tijdens 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk het op wekelijks in zijn speciale bus door door het in land om de mensen op op een plezierige manier naar te leren op over duurzaamheid. Tuinicoon Rob het Verlinden reist op in zijn nieuwe in rubriek 'Robs Wereld' door in zowel op tv Nederland als het buitenland uit op zoek naar een de meeste van bijzondere planten. Tuinman naar Ivo Putman en styliste Suzanne tijdens van der Hoeven het gaan met elke week op pad op tv om het mensen te verrassen met met een getransformeerde tuin en interieur. tijdens uit En kok Jeremy Vermolen de verwent het team het met allerlei bijzondere op gerechten van door de barbecue.

Aflevering met 9 - Robs door Grote Tuinverbouwing is terug tijdens in uit een nieuw jasje: De tijdens Grote Tuinverbouwing. In uit het programma sluit op tv het nieuwe gezicht naar Lodewijk Hoekstra zich naar aan bij het huidige team. tijdens met Lodewijk spant zich al jaren naar met door hart en ziel in om uit een van groene en duurzame op leefomgeving voor jong en oud op tv te maken. In in de op tv rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert van Lodewijk wekelijks in op zijn door speciale bus door het land om op tv met de mensen op een plezierige op tv manier een te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob tijdens van Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek van 'Robs in Wereld' door zowel Nederland een als een het buitenland op zoek naar uit de het meeste bijzondere planten. Tuinman door Ivo Putman door en styliste Suzanne tijdens van der Hoeven door gaan elke week op pad om het mensen te op verrassen met een van getransformeerde tuin en interieur. door En kok uit Jeremy Vermolen verwent het een team met allerlei met bijzondere gerechten van in naar de barbecue.

Aflevering 8 het - Robs het Grote Tuinverbouwing is uit terug in een in nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. naar In het programma op tv sluit het door nieuwe met gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij met het huidige team. tijdens Lodewijk van spant zich al jaren met op hart en ziel van in in om een groene uit en duurzame leefomgeving voor jong in en in oud te maken. In de tijdens rubriek in 'Lodewijks Groene Geluk' toert met Lodewijk wekelijks in in zijn met speciale bus door het het land om de naar mensen op een plezierige een manier te in leren over duurzaamheid. op tv Tuinicoon Rob Verlinden de reist in zijn nieuwe rubriek van van 'Robs Wereld' door zowel Nederland als op het door buitenland op zoek naar naar de meeste van bijzondere planten. Tuinman van Ivo Putman met en styliste Suzanne naar van der Hoeven gaan op elke week met op pad om op tv mensen te verrassen met uit een getransformeerde tuin en door interieur. van En kok Jeremy Vermolen verwent het het team een met allerlei bijzondere gerechten van naar in de barbecue.

Aflevering tijdens 7 - Robs Grote in Tuinverbouwing is terug op tv in een nieuw jasje: tijdens De Grote Tuinverbouwing. naar In het met programma een sluit het nieuwe uit gezicht Lodewijk Hoekstra zich een aan bij het de huidige team. Lodewijk spant zich op tv op tv al jaren met met hart en ziel door in om een de groene en duurzame leefomgeving met voor jong en uit oud te maken. In de een rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' toert op Lodewijk wekelijks op in zijn speciale bus naar door het land tijdens om de mensen op het een het plezierige manier te leren over door duurzaamheid. Tuinicoon op tv Rob naar Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek door 'Robs Wereld' in door zowel Nederland naar als tijdens het buitenland op zoek naar de op tv meeste bijzondere in planten. Tuinman Ivo Putman met en styliste Suzanne in van der Hoeven van gaan elke week in op pad de om het mensen te verrassen met een getransformeerde op tuin en interieur. het En kok op Jeremy Vermolen op verwent het team op tv met allerlei op tv bijzondere gerechten van tijdens de barbecue.

Aflevering 6 met - van Robs Grote Tuinverbouwing in is terug in een nieuw naar jasje: De Grote Tuinverbouwing. op In het programma door sluit het een nieuwe tijdens gezicht Lodewijk Hoekstra naar zich aan bij het huidige met team. Lodewijk spant zich in uit al jaren met door hart en ziel in in om een groene tijdens en duurzame tijdens leefomgeving voor jong en oud van te maken. In de op rubriek 'Lodewijks uit Groene Geluk' op tv toert Lodewijk de wekelijks in zijn speciale een bus door het land om op van de mensen op een plezierige op tv manier te door leren over met duurzaamheid. Tuinicoon Rob in Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek op 'Robs Wereld' het door zowel Nederland door als het van buitenland op zoek op naar de in meeste bijzondere planten. Tuinman het Ivo Putman en styliste van Suzanne van der Hoeven met gaan elke de week op pad om tijdens naar mensen te verrassen van met een getransformeerde tuin tijdens en interieur. En kok Jeremy een Vermolen uit verwent het team tijdens met allerlei bijzondere gerechten een van de op barbecue.

Aflevering naar 5 - Robs Grote Tuinverbouwing door van is terug in een nieuw op tv jasje: De een Grote Tuinverbouwing. In de het programma op sluit het nieuwe gezicht Lodewijk de Hoekstra op tv zich aan bij naar het huidige team. Lodewijk naar spant zich al jaren met het hart en in ziel in om een in op tv groene en duurzame leefomgeving een voor jong en een oud te maken. In de de met rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' het toert Lodewijk wekelijks op tv in zijn speciale op tv bus door van het land om een de mensen op een uit plezierige manier het te leren over op tv duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist tijdens in zijn nieuwe rubriek van in 'Robs Wereld' door zowel Nederland uit als het buitenland op tijdens het zoek naar de meeste bijzondere door planten. Tuinman van Ivo Putman op en styliste Suzanne door van der Hoeven naar gaan elke week een op pad om tijdens mensen te verrassen met een getransformeerde een tuin en met interieur. En kok Jeremy naar Vermolen verwent tijdens het het team met allerlei bijzondere gerechten van in de een barbecue.

Aflevering een 4 - Robs Grote het Tuinverbouwing is terug in door een nieuw door jasje: De op tv Grote Tuinverbouwing. in In het programma sluit het nieuwe het gezicht Lodewijk een Hoekstra in zich aan bij van het huidige team. Lodewijk op spant zich al op tv jaren met hart en ziel een in op om een groene en in duurzame leefomgeving voor met jong en oud te de tijdens maken. In de rubriek 'Lodewijks door Groene Geluk' door toert Lodewijk op wekelijks in zijn op tv speciale bus door het land de om de mensen op de een plezierige in manier te tijdens leren over duurzaamheid. Tuinicoon in Rob Verlinden reist op in zijn met nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door het het zowel Nederland als het van buitenland op naar zoek naar de het meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman in en door styliste Suzanne op tv van der Hoeven uit gaan elke week de op pad om mensen te een verrassen met de een getransformeerde tuin en interieur. naar En kok met Jeremy op Vermolen verwent het team met op tv allerlei bijzondere gerechten van met de tijdens barbecue.

januari 2019
19-01-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Lifestylemagazine. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Gr...

22-12-2018 16:55

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 17 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

15-12-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 16 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

08-12-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

01-12-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

24-11-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 13 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

17-11-2018 16:55

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

10-11-2018 16:55

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 11 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

03-11-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 10 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

27-10-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

20-10-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

13-10-2018 16:55

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 7 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

06-10-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

29-09-2018 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 5 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

22-09-2018 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord