Programma gemist?

Aflevering 25 uit - In De op tv Grote Tuinverbouwing het gaat tuinman Ivo Putman de samen met de Anouk van Kooijk en op één naar van de twee stylistes, Anne Pater de of Rosanne Weerheim, door wekelijks op met pad een om mensen te naar verrassen met een tijdens getransformeerde tuin èn met interieur. Daarnaast gaat het team in ook balkons uit aanpakken en geven van Anne en Rosanne creatieve en een groene DIY-tips die door iedereen makkelijk thuis met de kan toepassen. Kok Jeremy op tv Vermolen verwent het team een met allerlei bijzondere gerechten naar van de barbecue. door In de het rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' gaat door Lodewijk Hoekstra dit op seizoen op de pad om wat uit grotere projecten aan te pakken. in Zo maakt de hij met- de en voor kinderen een een beleeftuin op een een basisschool. Rob Verlinden bezoekt van in de zijn rubriek '50-tinten van vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt van hij vragen van de in kijkers.

Aflevering 24 met - In op De Grote een Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo door Putman samen met Anouk van door Kooijk en het één uit van de twee stylistes, een Anne Pater of de Rosanne Weerheim, wekelijks op pad van om mensen te door verrassen met een uit getransformeerde tuin in èn interieur. op Daarnaast gaat het team met ook balkons aanpakken en in geven in Anne en Rosanne creatieve tijdens en op tv groene DIY-tips die iedereen makkelijk de thuis kan in toepassen. Kok Jeremy Vermolen in verwent door het team met allerlei bijzondere gerechten naar van het de barbecue. In de met rubriek 'Lodewijks Groene de Geluk' gaat Lodewijk tijdens Hoekstra op tv dit seizoen op pad om wat op grotere een projecten aan te met pakken. Zo maakt met hij met- naar en voor kinderen een beleeftuin een op een basisschool. van Rob Verlinden bezoekt van in naar zijn rubriek '50-tinten van vreugde' snijbloemkwekers, daar een beantwoordt hij vragen van de de kijkers.

Aflevering 23 - op naar In De Grote Tuinverbouwing op tv gaat tuinman Ivo het Putman samen met Anouk de van Kooijk uit en één van de twee door uit stylistes, Anne Pater of Rosanne het Weerheim, wekelijks op pad tijdens om mensen te uit verrassen met in een getransformeerde tuin èn van de interieur. Daarnaast gaat met het team ook balkons naar aanpakken en geven uit Anne en Rosanne het creatieve en groene DIY-tips een die iedereen makkelijk van thuis kan toepassen. op Kok Jeremy Vermolen verwent van het team een met allerlei bijzondere gerechten tijdens van de de barbecue. tijdens In de rubriek 'Lodewijks Groene de Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra de dit op tv seizoen op pad om wat naar grotere projecten tijdens aan te pakken. Zo naar maakt hij uit met- en voor kinderen tijdens het een beleeftuin op een met basisschool. Rob de Verlinden bezoekt in uit zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar in een beantwoordt hij vragen van uit de kijkers.

Aflevering het 22 - In door De Grote Tuinverbouwing gaat het tuinman het Ivo Putman samen met van Anouk van Kooijk en één op tv tijdens van de twee stylistes, Anne Pater van of Rosanne Weerheim, uit een wekelijks op pad om mensen te naar verrassen met het een getransformeerde met tuin èn op tv interieur. Daarnaast gaat het team het ook een balkons aanpakken en geven op Anne en Rosanne creatieve en tijdens groene DIY-tips die op tv iedereen makkelijk thuis op kan toepassen. van Kok Jeremy Vermolen op tv verwent het team met in van allerlei bijzondere gerechten naar van de barbecue. In een de rubriek in 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra op dit het seizoen op een pad om wat grotere projecten aan een te pakken. Zo in maakt hij met- tijdens en het voor kinderen een beleeftuin op naar een basisschool. met Rob Verlinden op bezoekt in zijn op tv rubriek '50-tinten vreugde' uit snijbloemkwekers, daar op beantwoordt hij vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering 21 met - In De tijdens Grote Tuinverbouwing gaat tuinman het Ivo Putman de samen met met Anouk van naar Kooijk en één van uit de twee stylistes, met Anne Pater of Rosanne Weerheim, van wekelijks een op pad om mensen in te verrassen met een een tijdens getransformeerde tuin èn interieur. uit Daarnaast gaat het team uit ook balkons aanpakken een en uit geven Anne en op Rosanne creatieve en groene DIY-tips die naar iedereen makkelijk door thuis kan op toepassen. Kok Jeremy Vermolen op tv verwent het naar team met allerlei bijzondere gerechten de door van de barbecue. het In de rubriek 'Lodewijks Groene uit Geluk' gaat Lodewijk met Hoekstra dit seizoen op op pad om wat naar grotere projecten aan een te pakken. de Zo maakt hij met- de en voor de kinderen van een beleeftuin op een basisschool. de Rob Verlinden bezoekt met in met zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar in door beantwoordt hij vragen van de de kijkers.

Aflevering 20 naar - In De Grote uit Tuinverbouwing gaat tuinman een naar Ivo Putman samen met de Anouk van Kooijk door en één van de twee de stylistes, Anne Pater in tijdens of Rosanne Weerheim, wekelijks van op pad om mensen met te verrassen met een van getransformeerde door tuin èn interieur. Daarnaast uit gaat door het team ook balkons aanpakken en een geven Anne op tv en Rosanne creatieve in en groene DIY-tips die op tv iedereen makkelijk thuis van kan toepassen. op tv Kok Jeremy Vermolen uit verwent het team de met allerlei bijzondere gerechten tijdens van een de barbecue. In de de rubriek 'Lodewijks Groene een Geluk' de gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen door op pad uit om wat grotere projecten aan van een te pakken. Zo maakt hij met- naar en voor kinderen van een beleeftuin op op naar een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in op tv zijn rubriek '50-tinten met vreugde' snijbloemkwekers, daar de beantwoordt van hij vragen van de de kijkers.

Aflevering 19 naar - tijdens In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman in door Ivo Putman samen met Anouk van uit door Kooijk en één van de twee op tv stylistes, Anne Pater van of Rosanne Weerheim, van een wekelijks op pad om mensen op te verrassen met een door de getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast door gaat het team een ook balkons aanpakken en van geven Anne op tv en in Rosanne creatieve en groene DIY-tips die de iedereen makkelijk thuis met kan toepassen. de Kok Jeremy met Vermolen verwent het van team met uit allerlei bijzondere gerechten naar van de barbecue. In de een rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' van op gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen in op pad om wat het grotere een projecten aan te het pakken. Zo maakt hij met met- tijdens en voor kinderen een de beleeftuin op een basisschool. uit Rob Verlinden bezoekt in een zijn rubriek op tv '50-tinten uit vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij tijdens vragen van de in kijkers.

Seizoen 2 - uit Aflevering 15 - tijdens Magazine waarin mensen naar verrast worden de met een getransformeerde van tuin en interieur. In De op tv Grote Tuinverbouwing door gaan tuinman Ivo Putman uit en met styliste Suzanne uit van der Hoeven elke week tijdens op pad om op mensen te verrassen het met een naar getransformeerde tuin en interieur. Kok op op tv Jeremy Vermolen verwent het op tv team met allerlei op bijzondere gerechten op tv van de barbecue. In de uit rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' van het toert Lodewijk wekelijks in zijn een speciale bus door met het het land om de mensen op het een de plezierige manier te het leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken op tv laat op hij de bewoners van zien hoe door makkelijk en simpel het door is om met groen de aan de slag te in gaan. Ook van toont Lodewijk verschillende op tv trucjes hoe je bijvoorbeeld uit eenvoudig uit het regenwater kan afkoppelen van naar het riool. de Daarnaast bezoekt door hij scholen om kinderen bewustwording in de van duurzaamheid mee te geven. de Tuinicoon door Rob Verlinden reist door in zijn rubriek 'Robs van Wereld' door zowel Nederland de als het naar buitenland op zoek naar de uit meeste de bijzondere planten.

Aflevering naar 14 - In De Grote uit Tuinverbouwing een gaat tuinman Ivo Putman het samen met Anouk van van Kooijk een en één van de op tv twee stylistes, Anne naar Pater of tijdens Rosanne Weerheim, op wekelijks op pad om mensen te op verrassen het met een getransformeerde tuin èn naar interieur. Daarnaast gaat in het de team ook balkons aanpakken uit en geven Anne en tijdens met Rosanne creatieve en groene DIY-tips die van iedereen makkelijk naar thuis kan op tv toepassen. Kok Jeremy uit Vermolen verwent het team met met allerlei bijzondere van gerechten van de van barbecue. In de rubriek met 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk de Hoekstra in dit seizoen op pad om wat in grotere projecten aan van te de pakken. Zo maakt hij de met- en voor kinderen met van een beleeftuin op een een basisschool. Rob Verlinden bezoekt naar in met zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, de daar beantwoordt hij het vragen uit van de kijkers.

Aflevering in 12 - met In De Grote Tuinverbouwing gaat een tuinman Ivo Putman samen een met door Anouk van Kooijk en naar één van tijdens de twee stylistes, Anne naar Pater of door Rosanne Weerheim, wekelijks tijdens op pad om op tv mensen te verrassen met met een van getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast het gaat het team een ook balkons aanpakken tijdens en geven het Anne en Rosanne creatieve en op tv groene DIY-tips in die iedereen makkelijk thuis van kan in toepassen. Kok uit Jeremy Vermolen verwent het team van met allerlei naar bijzondere gerechten van in de barbecue. In de van rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' gaat tijdens Lodewijk Hoekstra naar dit seizoen op pad om wat uit van grotere projecten aan door te pakken. Zo maakt hij van met- en voor kinderen op tv een beleeftuin van op een basisschool. naar Rob Verlinden bezoekt in de zijn rubriek het '50-tinten vreugde' tijdens snijbloemkwekers, daar beantwoordt op tv hij vragen van naar de kijkers.

Aflevering naar 9 - op In De Grote in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman van samen met het Anouk van Kooijk van en één van op de twee stylistes, met Anne Pater of Rosanne Weerheim, uit naar wekelijks op pad om tijdens mensen te uit verrassen met een getransformeerde met tuin èn naar interieur. Daarnaast gaat het het team ook naar balkons aanpakken en geven naar Anne en Rosanne creatieve en de het groene DIY-tips die op tv iedereen makkelijk thuis in kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen uit verwent het team met een met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. op In de rubriek de 'Lodewijks Groene Geluk' het gaat Lodewijk van Hoekstra dit seizoen door op pad om op wat grotere projecten uit aan te pakken. een Zo maakt hij met- in en een voor kinderen een door beleeftuin op een in basisschool. Rob Verlinden bezoekt in in zijn rubriek naar '50-tinten het vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij op vragen van een de kijkers.

Aflevering 8 - met op tv In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman in door Ivo Putman samen met Anouk de van door Kooijk en één op van de twee stylistes, met Anne Pater of Rosanne Weerheim, op wekelijks op van pad om mensen een te verrassen met een het getransformeerde tuin uit èn interieur. Daarnaast uit gaat het team door ook in balkons aanpakken en geven naar Anne en Rosanne creatieve een en op tv groene DIY-tips die in iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok in Jeremy op Vermolen verwent het team naar met van allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. tijdens uit In de rubriek 'Lodewijks Groene van Geluk' tijdens gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen in op met pad om wat grotere projecten aan het te pakken. uit Zo maakt hij met- een in en voor kinderen een beleeftuin op naar de een basisschool. Rob een Verlinden bezoekt in zijn rubriek tijdens '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar door beantwoordt hij op tv vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering 6 - van In De op tv Grote Tuinverbouwing op gaat tuinman Ivo op tv Putman samen het met Anouk van Kooijk op tv en één van met de twee stylistes, Anne Pater tijdens een of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad uit om mensen in te verrassen met een de getransformeerde tuin door èn interieur. Daarnaast uit gaat het team door ook balkons de aanpakken en geven op tv Anne en van Rosanne creatieve en groene DIY-tips die in iedereen makkelijk door thuis door kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent door met het team met van allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. naar een In de rubriek 'Lodewijks de Groene Geluk' gaat in Lodewijk Hoekstra een dit seizoen op pad op tv om wat grotere projecten door aan te pakken. Zo op maakt de hij met- en voor kinderen het een beleeftuin naar op een basisschool. Rob van Verlinden bezoekt in naar door zijn rubriek '50-tinten op vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen uit van de de kijkers.

Aflevering 4 tijdens - In De door Grote Tuinverbouwing gaan naar tuinman Ivo Putman en op styliste met Suzanne van der door Hoeven elke week op pad met de om mensen te in verrassen met een getransformeerde met tuin en interieur. Kok Jeremy uit Vermolen van verwent het een team met allerlei bijzondere gerechten in van de barbecue. tijdens In de de rubriek 'Lodewijks Groene naar Geluk' toert Lodewijk wekelijks in naar zijn speciale door bus door naar het land om in de mensen op een tijdens plezierige manier tijdens te leren de over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat in hij naar de bewoners zien van hoe makkelijk op en simpel het is om op tv met groen aan op tv de slag een te gaan. Ook toont naar Lodewijk verschillende trucjes de hoe je bijvoorbeeld eenvoudig door het naar regenwater kan van afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt in hij scholen uit om kinderen bewustwording een van duurzaamheid uit mee te geven. Tuinicoon Rob in Verlinden reist het in zijn rubriek een 'Robs Wereld' door zowel in Nederland met als het buitenland op zoek het naar de van meeste bijzondere het planten.

Aflevering een 3 - In De de Grote naar Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman door en styliste Suzanne van uit der Hoeven met elke een week op pad om tijdens mensen te verrassen met een in getransformeerde de tuin en interieur. Kok Jeremy de Vermolen tijdens verwent het team op tv met allerlei bijzondere gerechten op van door de barbecue. In in de rubriek 'Lodewijks uit Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks een in zijn speciale bus door door het naar land om de naar mensen een op een plezierige manier te in leren over duurzaamheid. het In een verschillende woonwijken laat hij de bewoners uit zien op hoe makkelijk en het simpel het het is om met het groen aan de slag op te gaan. Ook tijdens toont Lodewijk verschillende met trucjes hoe je bijvoorbeeld van eenvoudig op tv het regenwater kan afkoppelen door van het riool. Daarnaast bezoekt op tv hij scholen tijdens om kinderen bewustwording op van duurzaamheid mee te met geven. Tuinicoon Rob van Verlinden reist in van zijn rubriek 'Robs in Wereld' door zowel van Nederland als een het buitenland op een zoek naar de meeste met bijzondere een planten.

november 2020
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!