Programma gemist?

Aflevering door 25 - In in De Grote Tuinverbouwing gaat een tuinman Ivo met Putman samen met Anouk van een Kooijk in en één naar van de twee stylistes, Anne Pater een of Rosanne Weerheim, op wekelijks op een pad om mensen te de verrassen met met een getransformeerde tuin van èn interieur. Daarnaast op gaat het team ook de op balkons aanpakken en geven Anne en naar Rosanne naar creatieve en groene DIY-tips die met iedereen makkelijk thuis tijdens kan toepassen. op tv Kok Jeremy met Vermolen verwent het team door met allerlei bijzondere gerechten in van de tijdens barbecue. in In de rubriek op tv 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk de Hoekstra het dit seizoen op pad om de wat grotere in projecten aan te naar pakken. Zo maakt hij met- van en de voor kinderen een beleeftuin op van een van basisschool. Rob Verlinden bezoekt in op zijn op rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar een beantwoordt hij uit vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering 24 - op door In De Grote Tuinverbouwing van gaat tuinman Ivo een Putman samen met tijdens Anouk van Kooijk uit en één van in de twee stylistes, van Anne Pater of Rosanne Weerheim, een wekelijks op pad het om mensen op te verrassen met een een getransformeerde naar tuin èn interieur. Daarnaast met gaat het team ook van balkons aanpakken en op tv geven Anne en door Rosanne op tv creatieve en op tv groene DIY-tips die iedereen op tv makkelijk thuis kan toepassen. Kok door in Jeremy Vermolen verwent met het team met allerlei door bijzondere gerechten van de barbecue. van In de rubriek door uit 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk naar Hoekstra een dit seizoen op de pad om wat grotere projecten aan op te door pakken. Zo maakt hij door met- en voor in kinderen een beleeftuin op naar een basisschool. op Rob Verlinden bezoekt het in zijn rubriek '50-tinten de vreugde' snijbloemkwekers, in daar beantwoordt hij vragen naar van een de kijkers.

Aflevering uit 23 - In op De Grote Tuinverbouwing op tv gaat tuinman Ivo van Putman samen met Anouk van naar Kooijk het en één van door de twee stylistes, op tv Anne Pater of Rosanne Weerheim, tijdens op tv wekelijks op pad om mensen naar te verrassen met door een tijdens getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat naar naar het team ook balkons aanpakken met en geven Anne door en Rosanne creatieve op en groene DIY-tips de die tijdens iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok uit Jeremy in Vermolen verwent het op team met een allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. op In op de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' van gaat Lodewijk Hoekstra van dit seizoen op naar pad om in wat grotere de projecten aan het te pakken. Zo maakt hij met- op en voor tijdens kinderen een beleeftuin op uit een basisschool. het Rob naar Verlinden bezoekt in zijn in rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar door van beantwoordt hij vragen van de met kijkers.

Aflevering de 22 - In door De Grote Tuinverbouwing gaat door tuinman uit Ivo Putman samen van met Anouk van Kooijk uit en één van uit de twee stylistes, Anne Pater tijdens of Rosanne Weerheim, een wekelijks op door pad om mensen te op verrassen met met een uit getransformeerde tuin èn interieur. op Daarnaast gaat op het team ook op tv balkons aanpakken en geven de Anne en een Rosanne creatieve en met groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis een kan toepassen. op tv Kok Jeremy met Vermolen verwent het team op met allerlei uit bijzondere gerechten van de barbecue. op een In de rubriek naar 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra op tv dit seizoen het op pad in om wat grotere projecten naar aan te pakken. Zo uit maakt hij met met- en voor kinderen met tijdens een beleeftuin op een basisschool. Rob in een Verlinden bezoekt in zijn het rubriek '50-tinten vreugde' op tv snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen de door van de kijkers.

Aflevering 21 tijdens - van In De Grote Tuinverbouwing naar gaat tuinman Ivo Putman samen van van met Anouk van Kooijk en één van naar van de twee stylistes, uit Anne Pater of Rosanne Weerheim, de wekelijks met op pad om mensen uit te verrassen met de een getransformeerde naar tuin èn interieur. Daarnaast met gaat het op team ook balkons het aanpakken en geven Anne en op tv door Rosanne creatieve en groene DIY-tips die het iedereen makkelijk thuis uit in kan toepassen. Kok de Jeremy Vermolen verwent het door team met met allerlei bijzondere gerechten van tijdens de barbecue. naar In de rubriek 'Lodewijks Groene op Geluk' gaat Lodewijk in Hoekstra dit seizoen op naar pad de om wat naar grotere projecten aan uit te pakken. Zo maakt hij met- tijdens en voor kinderen naar een beleeftuin naar op een basisschool. Rob van het Verlinden bezoekt in zijn het rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, op tv daar beantwoordt hij vragen uit van een de kijkers.

Aflevering de 20 - In op De Grote Tuinverbouwing de gaat tuinman Ivo Putman uit samen met Anouk van het Kooijk op tv en één van de tijdens twee stylistes, op Anne Pater of Rosanne Weerheim, op van wekelijks op pad om de mensen te tijdens verrassen met een getransformeerde tuin èn op interieur. Daarnaast gaat in een het team ook balkons de aanpakken en geven Anne tijdens en Rosanne creatieve en uit groene DIY-tips tijdens die iedereen makkelijk de thuis kan toepassen. door Kok Jeremy Vermolen verwent door op tv het team met een allerlei bijzondere gerechten van de de barbecue. door In de rubriek door 'Lodewijks Groene Geluk' gaat naar Lodewijk Hoekstra met dit seizoen op pad van om wat grotere projecten aan door te door pakken. Zo uit maakt hij met- in en voor kinderen een beleeftuin op een in een basisschool. Rob Verlinden bezoekt het in zijn in rubriek '50-tinten de vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij naar vragen van de een kijkers.

Aflevering 19 op tv - In De Grote de Tuinverbouwing gaat tuinman het op tv Ivo Putman samen met Anouk naar van op tv Kooijk en één van de van twee op tv stylistes, Anne Pater naar of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad tijdens om mensen te het verrassen naar met een in getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat van het team ook de balkons aanpakken door en geven tijdens Anne en Rosanne creatieve uit en groene tijdens DIY-tips die iedereen makkelijk thuis op tv kan een toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent tijdens het team een met een allerlei bijzondere gerechten in van de barbecue. In de rubriek op 'Lodewijks de Groene Geluk' gaat op tv Lodewijk Hoekstra dit van seizoen op pad van om wat een grotere projecten aan te door pakken. Zo maakt hij in met- en voor kinderen met een door beleeftuin op een basisschool. Rob op tv Verlinden door bezoekt in zijn rubriek '50-tinten tijdens vreugde' door snijbloemkwekers, daar op tv beantwoordt hij vragen van de in kijkers.

Seizoen het 2 - Aflevering 15 door - Magazine waarin mensen van verrast uit worden met een naar getransformeerde tuin en interieur. In een De het Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo van Putman en styliste op tv Suzanne van der Hoeven in elke week van op pad om mensen van te op verrassen met een getransformeerde naar tuin en een interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent op het uit team met allerlei bijzondere door gerechten van de de barbecue. In naar de rubriek de 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk van wekelijks in zijn speciale op op bus door het een land om de mensen op tv op een plezierige de manier te leren over duurzaamheid. het In uit verschillende woonwijken de laat hij de bewoners zien van hoe makkelijk en de simpel het een is om met groen aan op tv de slag de te gaan. Ook in toont Lodewijk verschillende trucjes uit hoe je bijvoorbeeld in eenvoudig uit het regenwater in kan afkoppelen van het riool. Daarnaast het bezoekt op tv hij scholen in om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee uit tijdens te geven. Tuinicoon op Rob Verlinden reist in zijn van rubriek 'Robs tijdens Wereld' door zowel van Nederland als het buitenland op een zoek naar het de meeste naar bijzondere planten.

Aflevering 14 - in In De in Grote Tuinverbouwing gaat tuinman uit Ivo Putman samen een met Anouk naar van Kooijk en met één van de de twee stylistes, Anne in Pater of Rosanne Weerheim, door wekelijks op uit pad om mensen door te verrassen met het een getransformeerde tuin èn de interieur. Daarnaast gaat een het team van ook balkons aanpakken het en geven Anne en van Rosanne het creatieve en groene DIY-tips die met iedereen makkelijk op thuis kan toepassen. Kok in Jeremy tijdens Vermolen verwent het team in met allerlei bijzondere gerechten van van de de barbecue. In tijdens de rubriek in 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra de dit in seizoen op op pad om wat grotere in projecten aan te tijdens pakken. Zo maakt hij het met- uit en voor kinderen een op beleeftuin op met een basisschool. Rob in Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten naar vreugde' snijbloemkwekers, daar van beantwoordt hij uit vragen van de op tv kijkers.

Aflevering 12 op - door In De Grote Tuinverbouwing de gaat tuinman Ivo Putman samen op tv met Anouk van uit Kooijk en één met op tv van de twee stylistes, Anne Pater tijdens of uit Rosanne Weerheim, wekelijks op pad naar om mensen te met verrassen met een uit van getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast een gaat het op team ook balkons een aanpakken en geven Anne en van op Rosanne creatieve en groene het DIY-tips die iedereen makkelijk door thuis kan toepassen. in Kok in Jeremy Vermolen verwent het team met de allerlei met bijzondere gerechten van de tijdens barbecue. in In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' het gaat Lodewijk uit Hoekstra dit van seizoen op pad naar om wat grotere projecten op tv aan uit te pakken. Zo maakt tijdens hij met- door en voor kinderen een door beleeftuin op de een basisschool. Rob Verlinden bezoekt het in zijn rubriek uit '50-tinten vreugde' door snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen uit van de van kijkers.

Aflevering 9 - in het In De Grote Tuinverbouwing het gaat tuinman Ivo de Putman samen met Anouk in van tijdens Kooijk en één van uit de twee stylistes, op Anne Pater of Rosanne Weerheim, een een wekelijks op pad om een mensen te verrassen met op een getransformeerde tuin het èn interieur. Daarnaast tijdens gaat het team naar ook balkons de aanpakken en geven Anne en van Rosanne de creatieve en groene naar DIY-tips die iedereen makkelijk thuis het kan toepassen. op tv Kok Jeremy Vermolen in verwent het team met door uit allerlei bijzondere gerechten van van de barbecue. In in de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' uit met gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen de op uit pad om wat naar grotere projecten aan te pakken. de Zo maakt hij het met- en door voor kinderen naar een beleeftuin op een basisschool. Rob tijdens Verlinden in bezoekt in van zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, een daar beantwoordt hij vragen een van de tijdens kijkers.

Aflevering op tv 8 - In De de Grote Tuinverbouwing met gaat tuinman Ivo Putman samen met op met Anouk van Kooijk op tv en één van de twee van stylistes, van Anne Pater of Rosanne van Weerheim, wekelijks op pad door om mensen te het verrassen naar met een getransformeerde tuin èn op tv interieur. Daarnaast gaat van tijdens het team ook balkons aanpakken en op tv geven Anne van en op Rosanne creatieve en uit groene DIY-tips die iedereen makkelijk door thuis kan toepassen. Kok van op tv Jeremy Vermolen verwent in het team met allerlei bijzondere gerechten uit van de barbecue. van In de in rubriek door 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra in op tv dit seizoen op pad op om wat grotere projecten tijdens aan te tijdens pakken. Zo maakt op tv hij met- en op voor kinderen uit een beleeftuin op uit een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in naar zijn rubriek '50-tinten tijdens vreugde' snijbloemkwekers, daar tijdens beantwoordt hij vragen een het van de kijkers.

Aflevering op 6 - In naar De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman uit Ivo op Putman samen met Anouk in van Kooijk en één tijdens van de twee door stylistes, Anne op tv Pater of Rosanne Weerheim, door met wekelijks op pad om mensen door te tijdens verrassen met een getransformeerde tuin van èn interieur. naar Daarnaast gaat het met team ook balkons aanpakken en door uit geven Anne en Rosanne creatieve en de groene DIY-tips tijdens die op tv iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok het het Jeremy Vermolen verwent het team met door allerlei bijzondere gerechten met van de tijdens barbecue. In door de rubriek 'Lodewijks Groene van Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra de de dit seizoen op uit pad om wat grotere projecten naar aan te pakken. de Zo een maakt hij met- en voor kinderen van een beleeftuin op de een een basisschool. Rob Verlinden van bezoekt in zijn op rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar het beantwoordt hij vragen op van uit de kijkers.

Aflevering 4 op tv - In met De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman op tv Ivo Putman en het naar styliste Suzanne van der in Hoeven elke week tijdens op pad om mensen met te verrassen met op een getransformeerde tuin van en op interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het in team met met allerlei op tv bijzondere gerechten van de barbecue. In met de rubriek 'Lodewijks tijdens op Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in een tijdens zijn speciale bus door de het land op tv om de mensen op een plezierige op tv manier te leren een over duurzaamheid. met In verschillende woonwijken op laat hij de bewoners uit de zien hoe makkelijk en simpel het op is het om met groen aan met de de slag te gaan. Ook met toont Lodewijk verschillende trucjes hoe op met je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater op kan afkoppelen een van het riool. Daarnaast bezoekt op in hij scholen om kinderen bewustwording tijdens van duurzaamheid op mee te door geven. Tuinicoon Rob Verlinden een reist in zijn rubriek 'Robs een Wereld' van door zowel Nederland als het een tijdens buitenland op zoek naar de meeste uit bijzondere door planten.

Aflevering 3 een - In de De Grote Tuinverbouwing gaan van tuinman Ivo Putman van en styliste naar Suzanne van der Hoeven elke naar week een op pad om mensen op te de verrassen met een getransformeerde tuin in en van interieur. Kok Jeremy tijdens Vermolen verwent het team tijdens met allerlei bijzondere gerechten van het de barbecue. In met uit de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' het toert Lodewijk op wekelijks in zijn speciale een bus door het land uit om de met mensen op een plezierige in in manier te leren over duurzaamheid. In van verschillende naar woonwijken laat hij de bewoners van zien hoe met makkelijk op tv en simpel het is om met met groen van aan de slag van te gaan. Ook toont Lodewijk door verschillende trucjes met hoe je bijvoorbeeld tijdens eenvoudig het regenwater op tv kan afkoppelen van tijdens het op riool. Daarnaast bezoekt hij door scholen om kinderen bewustwording de van duurzaamheid op mee te geven. Tuinicoon op Rob Verlinden reist in tijdens op zijn rubriek 'Robs tijdens Wereld' door zowel Nederland als het een buitenland op zoek op tv naar de in meeste bijzondere een planten.

april 2021
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!