Programma gemist?

Aflevering naar 9 - door In De Grote Tuinverbouwing door gaat tuinman Ivo Putman de samen in met Anouk van Kooijk naar en één van de twee met stylistes, Anne Pater op of Rosanne met Weerheim, naar wekelijks op pad van om mensen te verrassen met door een getransformeerde tuin èn met een interieur. Daarnaast gaat het team naar ook balkons aanpakken door en geven Anne en door Rosanne een creatieve en groene DIY-tips die van iedereen makkelijk thuis met de kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent op tv het team met een tijdens allerlei bijzondere gerechten van het de barbecue. In de rubriek een 'Lodewijks Groene Geluk' het gaat Lodewijk in Hoekstra dit seizoen op het met pad om wat grotere een projecten aan op te pakken. Zo maakt hij met- naar en voor kinderen naar met een beleeftuin op een uit basisschool. Rob Verlinden bezoekt met in zijn het rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar de in beantwoordt hij vragen van van de kijkers.

Aflevering op 8 - In uit De Grote Tuinverbouwing naar gaat tuinman een Ivo Putman samen de met Anouk van Kooijk van en één met van de twee stylistes, Anne de Pater of op tv Rosanne Weerheim, met wekelijks op pad om mensen tijdens te uit verrassen met een getransformeerde tuin èn het interieur. Daarnaast tijdens gaat uit het team ook balkons aanpakken en het geven Anne en tijdens Rosanne creatieve en van groene DIY-tips van die iedereen makkelijk een thuis kan toepassen. naar Kok Jeremy Vermolen verwent op tijdens het team met allerlei van bijzondere gerechten het van de barbecue. In de door rubriek van 'Lodewijks Groene Geluk' gaat in Lodewijk Hoekstra dit uit seizoen op pad naar om wat een grotere projecten aan de te pakken. Zo maakt hij met met- en voor kinderen op tv een op tv beleeftuin op een uit basisschool. Rob Verlinden door bezoekt in de zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, de daar beantwoordt het hij vragen van het de kijkers.

Aflevering 6 - uit In De op tv Grote Tuinverbouwing gaat uit tuinman Ivo Putman tijdens samen een met Anouk van Kooijk met en één van met de twee op tv stylistes, Anne Pater of door Rosanne Weerheim, wekelijks op pad op om mensen door te verrassen met een in getransformeerde tuin èn de een interieur. Daarnaast gaat met het team ook balkons op tv aanpakken en geven Anne op en Rosanne naar creatieve en groene van DIY-tips die iedereen makkelijk thuis van kan uit toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent op tv het team met het allerlei bijzondere door gerechten van de barbecue. met In de naar rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' tijdens gaat Lodewijk naar Hoekstra met dit seizoen op pad om op wat van grotere projecten aan te uit pakken. Zo maakt hij met- op tv en voor kinderen op tv een een beleeftuin op een basisschool. Rob met door Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten uit vreugde' door snijbloemkwekers, daar een beantwoordt hij vragen van met de kijkers.

Aflevering 4 - in In de De Grote Tuinverbouwing op tv gaan tuinman Ivo Putman het en het styliste Suzanne van der Hoeven elke door week op pad op om mensen uit te verrassen met een door getransformeerde tuin en op interieur. Kok Jeremy naar Vermolen verwent het naar uit team met allerlei van bijzondere gerechten van de naar barbecue. In de rubriek in 'Lodewijks Groene Geluk' toert op tv Lodewijk wekelijks met in zijn speciale bus van door het land naar om op tv de mensen op een de plezierige manier te op tv leren over duurzaamheid. tijdens In verschillende een woonwijken laat met hij de bewoners zien hoe uit makkelijk met en simpel het is om van met op tv groen aan de slag uit te gaan. Ook naar toont Lodewijk verschillende een trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig van het regenwater naar kan afkoppelen van het tijdens riool. Daarnaast door bezoekt op tv hij scholen om het kinderen bewustwording van duurzaamheid mee in te geven. Tuinicoon Rob uit tijdens Verlinden reist in zijn rubriek een 'Robs Wereld' door op tv zowel Nederland als op tv het buitenland op zoek naar naar de meeste uit een bijzondere planten.

Aflevering uit 3 - In De uit Grote Tuinverbouwing van gaan tuinman Ivo Putman op tv en styliste Suzanne op tv van der Hoeven uit elke op week op pad om mensen te op verrassen met met een getransformeerde tuin en de interieur. Kok Jeremy op tv Vermolen verwent door het team een met allerlei bijzondere gerechten door van de barbecue. het In de rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' in toert Lodewijk wekelijks in op zijn speciale door bus door het land op om het de mensen uit op een plezierige manier te leren van een over duurzaamheid. In verschillende woonwijken het laat hij de de bewoners zien op hoe makkelijk uit en simpel het is van om met groen aan tijdens de uit slag te gaan. de Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe van je bijvoorbeeld eenvoudig uit op tv het regenwater kan afkoppelen van op het riool. een Daarnaast bezoekt hij scholen van om kinderen bewustwording van van duurzaamheid mee te op tv geven. in Tuinicoon Rob Verlinden op tv reist in zijn de rubriek 'Robs Wereld' door van zowel in Nederland als het buitenland op op tv zoek naar de de meeste bijzondere met planten.

Aflevering 2 - de In De Grote naar Tuinverbouwing gaan tuinman met Ivo Putman en naar styliste Suzanne op van der met Hoeven elke week op tv op pad om mensen te naar verrassen het met een op getransformeerde tuin en interieur. Kok op Jeremy Vermolen verwent het het van team met allerlei bijzondere op gerechten van op tv de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks tijdens Groene Geluk' naar toert Lodewijk wekelijks in op tv zijn speciale bus een door het van land om de in mensen door op een plezierige manier te op leren over een duurzaamheid. In verschillende op tv woonwijken laat in hij de bewoners door zien hoe makkelijk uit en simpel het is om met het groen aan de op slag te gaan. de Ook toont Lodewijk op tv verschillende trucjes hoe tijdens je bijvoorbeeld de eenvoudig het regenwater kan in afkoppelen van uit het riool. Daarnaast op bezoekt met hij scholen om kinderen bewustwording van het duurzaamheid mee op tv te geven. Tuinicoon Rob tijdens een Verlinden reist in het zijn rubriek 'Robs een Wereld' door zowel Nederland uit als het door buitenland op zoek naar naar de meeste een bijzondere planten.

Aflevering 1 de - de In De Grote Tuinverbouwing een gaan tuinman Ivo Putman en van styliste Suzanne op tv van der Hoeven op tv elke week op op pad de om mensen te verrassen op met een getransformeerde tuin door en interieur. Kok van Jeremy Vermolen verwent het tijdens team met allerlei door bijzondere in gerechten van de barbecue. In door de met rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' toert op tv Lodewijk wekelijks in uit zijn speciale bus door het op tv land om het de mensen op een plezierige een manier te het leren op tv over duurzaamheid. In tijdens verschillende woonwijken laat hij de tijdens bewoners zien hoe op makkelijk en op tv simpel het is naar om met groen met aan de in slag te gaan. Ook toont op Lodewijk verschillende met trucjes hoe je bijvoorbeeld in eenvoudig het op regenwater kan afkoppelen op tv van het riool. Daarnaast bezoekt uit hij scholen om tijdens kinderen bewustwording uit van duurzaamheid mee te met geven. Tuinicoon Rob uit Verlinden reist tijdens in zijn rubriek op 'Robs Wereld' door zowel naar Nederland als de het buitenland uit op zoek naar de de meeste bijzondere met planten.

Aflevering in 39 - Robs Grote naar Tuinverbouwing is terug in naar een nieuw jasje: door De Grote het Tuinverbouwing. een In het programma sluit in het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra van zich door aan bij tijdens het huidige team. Lodewijk spant van zich al op tv jaren met hart naar en ziel in om een tijdens groene en het duurzame leefomgeving voor jong uit met en oud te op maken. In de rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' van toert Lodewijk wekelijks op in zijn speciale een bus door de het land om door de mensen op door een plezierige manier te op tv leren over van duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist met in zijn tijdens nieuwe rubriek 'Robs met Wereld' door zowel van Nederland als het het buitenland op zoek het naar de meeste tijdens bijzondere planten. naar Tuinman Ivo Putman met en styliste Suzanne van op der Hoeven gaan elke week een van op pad om mensen te verrassen op met een getransformeerde naar tuin en met interieur. En kok uit Jeremy Vermolen verwent het uit team met op tv allerlei in bijzondere gerechten van de naar barbecue.

Aflevering 38 - door Robs de Grote Tuinverbouwing is terug door in een nieuw door jasje: De Grote door Tuinverbouwing. van In het programma de sluit het nieuwe gezicht naar Lodewijk Hoekstra zich aan bij een het op huidige team. Lodewijk in spant zich al jaren het met hart van en ziel in om een uit groene het en duurzame op leefomgeving voor jong en met oud te naar maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' toert op Lodewijk wekelijks in het zijn speciale bus uit door het het land om een de mensen op een het plezierige manier te leren over met duurzaamheid. de Tuinicoon Rob naar Verlinden reist in op zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' tijdens door zowel Nederland als tijdens het buitenland van op zoek naar de met op meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo op Putman en styliste Suzanne met het van der Hoeven gaan een elke week op pad in om mensen te tijdens verrassen met een getransformeerde van tuin een en interieur. En kok van Jeremy een Vermolen verwent het op tv team met allerlei bijzondere gerechten uit van de de barbecue.

Aflevering uit 37 - het Robs Grote Tuinverbouwing is terug in het een nieuw jasje: op tv De uit Grote Tuinverbouwing. In het naar programma sluit uit het nieuwe gezicht op tv Lodewijk Hoekstra tijdens zich aan bij een het huidige team. door Lodewijk spant zich al jaren met de hart en ziel met in om door een groene de en duurzame leefomgeving voor jong de op tv en oud te het maken. In de rubriek de 'Lodewijks Groene Geluk' naar toert Lodewijk wekelijks in in zijn speciale op tv bus door het land tijdens om de van mensen op een van plezierige manier te leren over op tv duurzaamheid. Tuinicoon van Rob Verlinden reist in in zijn nieuwe rubriek van 'Robs Wereld' door door uit zowel Nederland als het op buitenland op het zoek naar de een meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo uit Putman het en styliste Suzanne het van der Hoeven gaan elke uit week in op pad om mensen te verrassen het met een uit getransformeerde van tuin en interieur. En kok door Jeremy Vermolen op verwent het team door met allerlei bijzondere tijdens gerechten van de op tv barbecue.

Aflevering 36 op tv - Robs Grote het Tuinverbouwing het is terug in een het nieuw jasje: De Grote op tv Tuinverbouwing. op In het programma sluit het nieuwe een gezicht naar Lodewijk Hoekstra zich aan naar bij het huidige team. op Lodewijk de spant zich al op jaren met hart en op ziel met in om een groene van en duurzame leefomgeving met voor jong en oud op tv te maken. In de uit op rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' een toert Lodewijk wekelijks uit in zijn speciale bus door een het land om naar de op tv mensen op met een plezierige manier te leren in over duurzaamheid. een Tuinicoon Rob Verlinden reist de in zijn nieuwe rubriek het het 'Robs Wereld' door zowel Nederland als naar het buitenland op een zoek naar uit de meeste op tv bijzondere planten. in Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne het de van der Hoeven naar gaan elke week op pad om op tv mensen op tv te verrassen met op een getransformeerde tuin en een interieur. uit En kok Jeremy in Vermolen verwent het door team met allerlei van bijzondere gerechten van de het barbecue.

Aflevering het 35 - Robs met Grote Tuinverbouwing is terug het in een tijdens nieuw jasje: De Grote de Tuinverbouwing. In van het programma sluit op het nieuwe de gezicht Lodewijk Hoekstra een zich aan bij het huidige uit team. Lodewijk spant de zich al jaren van met op hart en ziel met in om een groene en duurzame met het leefomgeving voor jong en oud met te maken. uit In de naar rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' op toert Lodewijk wekelijks in een zijn speciale bus van door het land om naar de mensen op het een plezierige op tv manier te leren over een duurzaamheid. op tv Tuinicoon Rob Verlinden reist op in zijn nieuwe een rubriek een 'Robs Wereld' door zowel Nederland als naar uit het buitenland op zoek naar uit de meeste bijzondere planten. het Tuinman een Ivo Putman en styliste met Suzanne van der Hoeven in gaan elke week het naar op pad om mensen te in verrassen met een getransformeerde tijdens tuin en interieur. met een En kok Jeremy Vermolen verwent het in team op met allerlei bijzondere gerechten van het de in barbecue.

Aflevering 34 naar - Robs Grote Tuinverbouwing uit is terug een in een een nieuw jasje: in De Grote Tuinverbouwing. In uit het programma in sluit het nieuwe gezicht op tv Lodewijk Hoekstra op zich aan bij het huidige team. een Lodewijk spant zich tijdens al jaren naar met hart en met ziel in het om een uit groene en duurzame leefomgeving van voor jong en uit oud te maken. In de tijdens rubriek in 'Lodewijks Groene een Geluk' toert Lodewijk wekelijks uit in zijn speciale tijdens bus door het land een om in de mensen op een plezierige op manier te in leren over duurzaamheid. met Tuinicoon Rob uit Verlinden reist in zijn uit nieuwe rubriek 'Robs uit Wereld' door zowel Nederland naar als het buitenland van op zoek naar de de meeste bijzondere planten. het Tuinman Ivo met Putman tijdens en styliste Suzanne door van der Hoeven in gaan elke week op pad om in mensen te tijdens verrassen met een met getransformeerde tuin en naar interieur. En kok Jeremy een Vermolen verwent het tijdens team met allerlei door bijzondere gerechten van met de een barbecue.

Aflevering 33 - in van Robs Grote Tuinverbouwing op is terug in een nieuw naar jasje: De Grote op tv Tuinverbouwing. In de het programma naar sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra van zich door aan bij een het huidige team. Lodewijk het spant zich al jaren de met het hart en ziel in om een van door groene en duurzame leefomgeving voor op jong in en oud te maken. In met de rubriek 'Lodewijks Groene op tv een Geluk' toert Lodewijk wekelijks in van zijn speciale op bus door het het land om de mensen een op een plezierige een manier te leren een over duurzaamheid. Tuinicoon Rob met Verlinden reist op in naar zijn nieuwe rubriek 'Robs met Wereld' door zowel met Nederland als het buitenland op met zoek naar op tv de meeste bijzondere planten. naar tijdens Tuinman Ivo Putman met en styliste Suzanne van het der Hoeven gaan een elke week op pad om van mensen te verrassen op tv op met een getransformeerde tuin en tijdens interieur. met En kok Jeremy Vermolen verwent het van team met allerlei uit van bijzondere gerechten van de de barbecue.

Aflevering met 32 - Robs Grote de Tuinverbouwing is uit terug in een nieuw van jasje: De door Grote Tuinverbouwing. door In het programma het sluit het nieuwe gezicht tijdens Lodewijk Hoekstra een zich aan bij het huidige team. naar een Lodewijk spant zich al naar jaren met hart en ziel op in om een op tv groene en naar duurzame leefomgeving voor met jong het en oud te een maken. In de tijdens rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk het wekelijks in in zijn van speciale bus door het land op om een de mensen op een tijdens plezierige manier te van leren over door duurzaamheid. Tuinicoon Rob de Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek door een 'Robs Wereld' door zowel Nederland als uit tijdens het buitenland op zoek tijdens naar de meeste bijzondere de planten. Tuinman naar Ivo Putman en styliste uit Suzanne van der Hoeven op tv gaan elke week naar op pad uit om mensen op te verrassen uit met een getransformeerde tuin naar en interieur. En in kok Jeremy Vermolen verwent het met team met van allerlei bijzondere gerechten van de op tv de barbecue.

november 2019
02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

14-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 2 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

07-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 1 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

08-06-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

01-06-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 38 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

25-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 37 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

18-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

11-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

04-05-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

27-04-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

20-04-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 02-11-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!