Programma gemist?

Aflevering naar 25 - In De van Grote met Tuinverbouwing gaat tuinman in Ivo Putman samen met het Anouk van uit Kooijk en één van van de twee stylistes, de Anne Pater uit of Rosanne Weerheim, wekelijks van op pad om mensen op te verrassen in met een getransformeerde tuin het èn interieur. Daarnaast gaat naar het team ook uit balkons van aanpakken en geven in Anne en Rosanne creatieve met en groene DIY-tips van die iedereen makkelijk op thuis kan toepassen. uit Kok Jeremy Vermolen in verwent het met team met allerlei bijzondere gerechten van van de tijdens barbecue. In in de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra in dit tijdens seizoen op pad om wat het grotere projecten naar aan te door pakken. Zo naar maakt hij met- en de voor kinderen een een beleeftuin op een basisschool. een Rob Verlinden bezoekt op in zijn rubriek '50-tinten de het vreugde' snijbloemkwekers, daar met beantwoordt hij vragen van de op tv kijkers.

Aflevering uit 24 - In De Grote door in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen van met Anouk van het Kooijk en van één van de de twee stylistes, Anne Pater de of door Rosanne Weerheim, wekelijks op het pad door om mensen te verrassen met een de getransformeerde tuin door èn interieur. Daarnaast op tv gaat het met team ook balkons naar aanpakken en geven Anne de en Rosanne creatieve tijdens en groene DIY-tips met die uit iedereen makkelijk thuis kan toepassen. op tv Kok Jeremy naar Vermolen verwent op het team met het allerlei bijzondere gerechten op van de barbecue. de In de rubriek uit 'Lodewijks Groene Geluk' gaat door Lodewijk Hoekstra met dit seizoen op pad door om wat grotere projecten met aan te in pakken. Zo maakt met hij met- en voor van kinderen een op tv beleeftuin op een de basisschool. Rob Verlinden bezoekt tijdens in zijn rubriek naar '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar op tv beantwoordt hij uit vragen van de van kijkers.

Aflevering op 23 - In De Grote op tv door Tuinverbouwing gaat tuinman op tv Ivo Putman samen met met Anouk van Kooijk en uit één van het de twee stylistes, Anne tijdens Pater of naar Rosanne Weerheim, wekelijks op pad in om mensen te door verrassen met een tijdens door getransformeerde tuin èn een interieur. Daarnaast gaat het team ook van balkons aanpakken uit en geven Anne en naar Rosanne de creatieve en groene DIY-tips met die iedereen makkelijk thuis het kan op tv toepassen. Kok op tv Jeremy Vermolen verwent in het team met allerlei bijzondere gerechten naar van de uit barbecue. uit In de rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra dit tijdens seizoen op pad om wat op grotere een projecten aan te pakken. naar Zo maakt hij met- op en voor kinderen in een beleeftuin op door van een basisschool. Rob Verlinden bezoekt tijdens in een zijn rubriek '50-tinten vreugde' door snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij in vragen van de uit kijkers.

Aflevering van 22 - In De de Grote Tuinverbouwing gaat tuinman in Ivo Putman samen uit met Anouk van het naar Kooijk en één het van de twee stylistes, op Anne Pater of Rosanne de Weerheim, wekelijks op in pad om mensen op tv te verrassen naar met een getransformeerde tuin op tv èn interieur. tijdens Daarnaast gaat het team ook naar balkons aanpakken van en het geven Anne en op Rosanne creatieve en op tv groene DIY-tips die iedereen de makkelijk thuis kan toepassen. Kok van Jeremy Vermolen op verwent door het team met allerlei bijzondere gerechten van de van de barbecue. In de rubriek van 'Lodewijks naar Groene Geluk' gaat een Lodewijk Hoekstra dit naar seizoen op pad om uit wat naar grotere projecten aan naar te pakken. Zo maakt hij met- op en voor naar kinderen een de beleeftuin op een basisschool. Rob op tv Verlinden uit bezoekt in op tv zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, uit daar beantwoordt hij van vragen van de met kijkers.

Aflevering op 21 - In De door Grote Tuinverbouwing gaat naar tuinman Ivo op tv Putman samen uit met Anouk van Kooijk en één door op tv van de twee stylistes, naar Anne Pater of tijdens Rosanne Weerheim, wekelijks in op pad van om mensen te verrassen met een van getransformeerde met tuin èn naar interieur. Daarnaast gaat in het team ook balkons het aanpakken en het geven Anne en Rosanne creatieve met en groene DIY-tips die van het iedereen makkelijk thuis door kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen met verwent het team door met de allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. op In de de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk van Hoekstra op dit seizoen op met pad om wat een grotere projecten aan te pakken. tijdens Zo maakt tijdens hij met- en in voor kinderen de een beleeftuin op een basisschool. Rob naar Verlinden de bezoekt in zijn een rubriek '50-tinten vreugde' de snijbloemkwekers, daar beantwoordt op hij vragen van naar de kijkers.

Aflevering 20 - tijdens naar In De Grote Tuinverbouwing een gaat tuinman Ivo Putman het samen met Anouk van uit Kooijk op en één van de twee de stylistes, naar Anne Pater of Rosanne Weerheim, met wekelijks op op pad om mensen een te verrassen met een een het getransformeerde tuin èn interieur. tijdens Daarnaast gaat het team de ook balkons aanpakken en naar geven Anne en het Rosanne creatieve en in groene DIY-tips die tijdens iedereen van makkelijk thuis kan toepassen. van Kok naar Jeremy Vermolen verwent het team met het allerlei bijzondere de gerechten van de in barbecue. In met de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra met op dit seizoen op pad om met wat de grotere projecten aan te op tv pakken. Zo naar maakt hij met- en voor kinderen van een beleeftuin door op een uit basisschool. Rob Verlinden bezoekt in de zijn rubriek '50-tinten uit vreugde' uit snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen naar met van de kijkers.

Aflevering 19 - een In De Grote naar Tuinverbouwing gaat tuinman door Ivo Putman uit samen met Anouk van uit Kooijk van en één van de twee op tv stylistes, door Anne Pater of in Rosanne Weerheim, wekelijks op pad het om mensen te het verrassen met een met getransformeerde tuin met èn interieur. het Daarnaast gaat het team ook op tv balkons aanpakken en in geven Anne en door in Rosanne creatieve en groene DIY-tips die uit iedereen tijdens makkelijk thuis kan op tv toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent de het team van met in allerlei bijzondere gerechten op van de barbecue. In de met rubriek van 'Lodewijks Groene Geluk' van gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op uit op pad om wat grotere projecten aan de te met pakken. Zo maakt een hij met- en het voor kinderen een beleeftuin op in een basisschool. Rob een Verlinden bezoekt in van zijn op tv rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar de naar beantwoordt hij vragen op van de kijkers.

Seizoen een 2 - Aflevering 15 - de Magazine een waarin mensen verrast worden met naar een getransformeerde met tuin en interieur. In de De door Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman uit de en styliste Suzanne tijdens van der Hoeven op elke week op pad met om mensen op tv te verrassen met een in getransformeerde tuin op en interieur. Kok Jeremy Vermolen in verwent het team met een allerlei de bijzondere gerechten van de naar barbecue. in In de rubriek 'Lodewijks in Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks door in zijn speciale op op bus door het land om uit de door mensen op een plezierige manier te een leren het over duurzaamheid. In verschillende uit woonwijken laat hij de op tv bewoners zien op tv hoe makkelijk en simpel van het is om door met groen aan naar de slag te in gaan. Ook toont door Lodewijk de verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld de eenvoudig het op tv regenwater kan op tv afkoppelen van het het riool. Daarnaast bezoekt van hij scholen om kinderen bewustwording een van duurzaamheid door mee te geven. door Tuinicoon Rob Verlinden reist door tijdens in zijn rubriek op 'Robs Wereld' door zowel Nederland naar als het buitenland op de zoek naar de op meeste bijzondere tijdens planten.

Aflevering de 14 - In De uit Grote Tuinverbouwing gaat tuinman van Ivo Putman naar samen met met Anouk van Kooijk en een één van de twee een stylistes, Anne een Pater of Rosanne op Weerheim, wekelijks uit op pad het om mensen te verrassen met met een getransformeerde naar tuin èn naar interieur. Daarnaast gaat het team ook uit balkons naar aanpakken en geven Anne en met Rosanne creatieve op en met groene DIY-tips die iedereen tijdens makkelijk thuis kan toepassen. Kok tijdens in Jeremy Vermolen verwent het team met het allerlei met bijzondere gerechten van de barbecue. in In de rubriek in 'Lodewijks Groene in Geluk' gaat de Lodewijk Hoekstra dit seizoen een op pad om wat naar grotere projecten aan naar te pakken. Zo tijdens van maakt hij met- van en voor kinderen een beleeftuin op in een een basisschool. Rob Verlinden bezoekt met in zijn rubriek van '50-tinten een vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt naar hij vragen op van de kijkers.

Aflevering 12 - met In De van Grote Tuinverbouwing het gaat tuinman Ivo op tv Putman samen met door Anouk van Kooijk en een één op van de twee stylistes, Anne Pater in of in Rosanne Weerheim, wekelijks op pad tijdens om met mensen te op verrassen met een getransformeerde tuin de èn van interieur. Daarnaast gaat het team ook het balkons van aanpakken en geven Anne op tv en Rosanne creatieve een en groene tijdens DIY-tips die iedereen van makkelijk thuis kan toepassen. met Kok Jeremy het Vermolen verwent het op team met allerlei bijzondere van gerechten van de de barbecue. In de tijdens rubriek 'Lodewijks op Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra tijdens dit seizoen op de pad om wat de uit grotere projecten aan te pakken. in Zo maakt in hij met- en voor kinderen het een beleeftuin met op door een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in op zijn rubriek op '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar het beantwoordt hij op vragen van tijdens de kijkers.

Aflevering door 9 - In door De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman een Ivo met Putman samen met Anouk op tv van op tv Kooijk en één naar van de twee stylistes, de Anne Pater of Rosanne Weerheim, uit wekelijks op pad de naar om mensen te een verrassen met een van getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat door het in team ook balkons met aanpakken en geven Anne uit en Rosanne tijdens creatieve en groene naar DIY-tips die een iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok de Jeremy Vermolen verwent met het team de met allerlei door bijzondere gerechten op tv van de barbecue. de In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' de met gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op in pad om wat van naar grotere projecten aan tijdens te pakken. Zo maakt hij het met- en naar voor kinderen het een beleeftuin op van een basisschool. Rob Verlinden bezoekt op tv in een zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, uit daar beantwoordt hij vragen op tv van de een kijkers.

Aflevering door 8 - In De Grote uit Tuinverbouwing gaat tuinman de op tv Ivo Putman samen met Anouk van in Kooijk en uit één van uit de twee stylistes, op Anne Pater of een Rosanne Weerheim, met wekelijks op pad de om mensen te tijdens verrassen met een getransformeerde in tuin èn interieur. Daarnaast gaat op tv in het team ook balkons uit aanpakken en een geven Anne en Rosanne tijdens creatieve en met groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis op tv kan toepassen. uit Kok Jeremy Vermolen verwent op het team uit met allerlei bijzondere van gerechten van in de barbecue. door In de rubriek 'Lodewijks door Groene Geluk' gaat een Lodewijk Hoekstra dit seizoen tijdens op pad om het wat grotere uit projecten aan van te pakken. Zo uit maakt hij met- en een voor kinderen een beleeftuin een op op een basisschool. Rob tijdens Verlinden bezoekt in zijn het rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, naar daar beantwoordt van hij vragen een van de kijkers.

Aflevering uit 6 - In De Grote op Tuinverbouwing gaat op tv tuinman een Ivo Putman samen met Anouk met van Kooijk en op één van met de twee stylistes, met Anne Pater of naar Rosanne Weerheim, wekelijks op pad naar om het mensen te naar verrassen met een getransformeerde tuin in èn interieur. in Daarnaast gaat het met team ook balkons aanpakken en naar geven Anne op tv en Rosanne creatieve en op groene DIY-tips die met op iedereen makkelijk thuis naar kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent op het team met op tv allerlei een bijzondere gerechten van de op barbecue. In de rubriek door 'Lodewijks uit Groene Geluk' het gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op van pad om wat de door grotere projecten aan te pakken. Zo op in maakt hij met- en voor kinderen door een beleeftuin van op in een basisschool. Rob Verlinden tijdens bezoekt in zijn een rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, een daar beantwoordt hij uit vragen van de tijdens kijkers.

Aflevering 4 met - In De Grote met het Tuinverbouwing gaan tuinman het Ivo Putman en in styliste Suzanne van der van Hoeven elke week op pad op om mensen te de een verrassen met een getransformeerde tuin en door met interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het met tijdens team met allerlei met bijzondere gerechten van de barbecue. In tijdens de naar rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert in door Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus met door het land met om het de mensen uit op een plezierige manier de te leren over duurzaamheid. In door tijdens verschillende woonwijken laat in hij de bewoners zien naar hoe makkelijk en simpel de het is om uit met groen het aan de slag te gaan. een Ook toont Lodewijk de verschillende trucjes hoe naar je bijvoorbeeld eenvoudig door het regenwater kan een door afkoppelen van het uit riool. Daarnaast bezoekt hij scholen uit om op kinderen bewustwording van duurzaamheid mee tijdens te geven. Tuinicoon de Rob Verlinden een reist in zijn rubriek naar 'Robs Wereld' door van zowel Nederland door als het buitenland op op tv zoek naar de met meeste bijzondere op tv planten.

Aflevering met 3 - In De Grote uit Tuinverbouwing gaan met tuinman Ivo met Putman en in styliste Suzanne van der de Hoeven elke week op pad uit om mensen te het een verrassen met een getransformeerde op tuin en in interieur. Kok Jeremy tijdens Vermolen verwent het team in met allerlei bijzondere gerechten naar van de op barbecue. In de het rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert op tv Lodewijk een wekelijks in zijn speciale van bus door het op tv land om een de mensen op een plezierige in manier te leren door over duurzaamheid. In tijdens door verschillende woonwijken laat hij door de bewoners zien het hoe makkelijk en simpel tijdens het een is om met groen aan de van slag van te gaan. Ook toont door Lodewijk verschillende trucjes hoe van je bijvoorbeeld naar eenvoudig op tv het regenwater kan afkoppelen de van het riool. Daarnaast met bezoekt het hij scholen om kinderen bewustwording van met van duurzaamheid mee te geven. het Tuinicoon Rob Verlinden met reist in zijn rubriek het 'Robs Wereld' door zowel de Nederland op als het door buitenland op zoek naar de meeste door bijzondere met planten.

april 2021
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!