Programma gemist?

Aflevering 25 - van In De Grote in Tuinverbouwing gaat tuinman tijdens het Ivo Putman samen uit met Anouk van Kooijk een en één van de twee naar van stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, van wekelijks van op pad om door mensen te verrassen met in een getransformeerde tuin op èn interieur. Daarnaast de gaat het team ook in tijdens balkons aanpakken en geven Anne en naar de Rosanne creatieve en naar groene DIY-tips die tijdens iedereen makkelijk thuis kan toepassen. in Kok Jeremy Vermolen op tv verwent het team op tv met allerlei bijzondere op tv gerechten van de barbecue. de In door de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra uit met dit seizoen op pad om wat uit grotere projecten naar aan te pakken. Zo tijdens maakt hij met- tijdens en voor kinderen op tv naar een beleeftuin op een basisschool. Rob uit in Verlinden bezoekt in door zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar van in beantwoordt hij vragen een van de kijkers.

Aflevering naar 24 - In De door Grote naar Tuinverbouwing gaat tuinman met Ivo Putman samen met Anouk door van de Kooijk en één van de twee op tv van stylistes, Anne Pater of Rosanne in Weerheim, wekelijks op de pad om mensen uit te verrassen de met een getransformeerde tuin een èn interieur. Daarnaast gaat het het team de ook balkons tijdens aanpakken en geven Anne en tijdens Rosanne door creatieve en groene DIY-tips met die iedereen makkelijk thuis uit uit kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen tijdens verwent het naar team met allerlei bijzondere tijdens gerechten van de door barbecue. In de op rubriek 'Lodewijks tijdens Groene Geluk' gaat Lodewijk uit Hoekstra met dit seizoen op pad op tv om wat uit grotere projecten aan een te pakken. Zo met maakt hij met- en voor kinderen tijdens op tv een beleeftuin op een basisschool. naar Rob Verlinden bezoekt tijdens in zijn uit rubriek '50-tinten met vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt de hij vragen van de de kijkers.

Aflevering 23 op - In De Grote de van Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo met Putman samen met Anouk van van Kooijk en met één van de twee in stylistes, Anne Pater naar of in Rosanne Weerheim, wekelijks op op pad om mensen door te verrassen met uit een van getransformeerde tuin èn uit interieur. Daarnaast gaat het team ook op tv balkons aanpakken en de geven Anne in en Rosanne tijdens creatieve en groene met DIY-tips die iedereen makkelijk thuis tijdens de kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent tijdens het team de met allerlei het bijzondere gerechten van de barbecue. door in In de rubriek 'Lodewijks van Groene Geluk' gaat Lodewijk op tv Hoekstra dit seizoen op op pad uit om wat grotere projecten in aan te het pakken. Zo een maakt hij met- en voor kinderen op een beleeftuin de op een basisschool. op Rob naar Verlinden bezoekt in zijn rubriek door '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, tijdens daar beantwoordt hij op tv vragen tijdens van de kijkers.

Aflevering 22 uit - In De door Grote Tuinverbouwing gaat tuinman tijdens Ivo uit Putman samen op tv met Anouk van Kooijk en met één van met de twee op tv stylistes, Anne Pater of van Rosanne Weerheim, wekelijks op pad met op tv om mensen te verrassen met een op getransformeerde tuin èn een op tv interieur. Daarnaast gaat het team in ook balkons aanpakken en op geven Anne en uit Rosanne creatieve en een groene DIY-tips die het iedereen makkelijk een thuis kan toepassen. in Kok Jeremy Vermolen met verwent het team naar met allerlei bijzondere gerechten uit van de een barbecue. tijdens In de rubriek 'Lodewijks Groene het Geluk' gaat tijdens Lodewijk Hoekstra met dit seizoen op uit pad om wat uit grotere projecten aan te pakken. tijdens Zo het maakt hij met- en op tv voor kinderen een een beleeftuin op een naar basisschool. Rob Verlinden bezoekt in tijdens zijn rubriek '50-tinten met het vreugde' snijbloemkwekers, daar met beantwoordt hij vragen tijdens van de kijkers.

Aflevering 21 - naar met In De Grote Tuinverbouwing met gaat tuinman de Ivo Putman samen uit met Anouk van Kooijk en één de tijdens van de twee stylistes, Anne Pater de of Rosanne door Weerheim, wekelijks op op pad naar om mensen te verrassen de met een getransformeerde op tv tuin èn met interieur. Daarnaast gaat door het team ook balkons aanpakken en met geven een Anne en Rosanne creatieve en op groene een DIY-tips die iedereen makkelijk thuis door kan toepassen. het Kok Jeremy Vermolen verwent uit het team met van allerlei bijzondere gerechten met van de door barbecue. naar In de rubriek 'Lodewijks met Groene Geluk' gaat Lodewijk het Hoekstra in dit seizoen op tijdens pad om wat met grotere projecten aan te pakken. Zo uit maakt hij met- op tv en voor uit kinderen een beleeftuin het op op een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in van zijn rubriek '50-tinten het vreugde' snijbloemkwekers, van daar beantwoordt met hij vragen tijdens van de kijkers.

Aflevering 20 in - door In De Grote Tuinverbouwing door gaat tuinman Ivo Putman samen met met Anouk op van Kooijk en de één van van de twee stylistes, Anne op Pater of Rosanne het Weerheim, wekelijks op het pad om mensen van te verrassen met op tv een van getransformeerde tuin èn tijdens interieur. Daarnaast gaat het team ook het balkons aanpakken en de geven Anne uit en Rosanne creatieve een en groene DIY-tips die het iedereen makkelijk in thuis naar kan toepassen. Kok Jeremy door Vermolen verwent het het team met uit allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. op tv In de door rubriek 'Lodewijks uit Groene Geluk' de gaat Lodewijk Hoekstra dit tijdens seizoen op pad door om wat grotere door projecten aan te pakken. uit Zo maakt op hij met- en voor de kinderen een tijdens beleeftuin op een uit basisschool. Rob de Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten in van vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen door van op de kijkers.

Aflevering 19 de - In uit De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman op een Ivo Putman samen met op tv Anouk van Kooijk en van één van de twee van stylistes, Anne Pater een in of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad op tv om mensen te een verrassen het met een getransformeerde op tv tuin èn interieur. Daarnaast gaat op het team ook op tv van balkons aanpakken en geven de Anne en uit Rosanne creatieve en groene DIY-tips een die tijdens iedereen makkelijk thuis kan toepassen. de Kok Jeremy Vermolen verwent tijdens het team op met uit allerlei bijzondere gerechten de van de barbecue. In de op rubriek 'Lodewijks op tv Groene Geluk' gaat tijdens Lodewijk Hoekstra dit seizoen op het met pad om wat grotere projecten het aan naar te pakken. Zo op maakt hij met- en voor van kinderen een beleeftuin het op een door basisschool. Rob Verlinden bezoekt een in zijn rubriek met '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar van beantwoordt door hij vragen uit van de kijkers.

Seizoen op 2 - Aflevering op tv 15 - Magazine naar waarin mensen op tv verrast worden met een getransformeerde met tuin en interieur. In op tv De Grote Tuinverbouwing naar gaan tuinman op Ivo Putman in en styliste Suzanne van op tv der Hoeven elke week van op op pad om mensen te van verrassen met in een getransformeerde tuin en interieur. Kok de in Jeremy Vermolen verwent tijdens het team met tijdens allerlei bijzondere gerechten van de een barbecue. In in de rubriek in 'Lodewijks Groene Geluk' naar toert Lodewijk wekelijks een in zijn speciale bus door het in land om tijdens de mensen in op een door plezierige manier te leren over duurzaamheid. het met In verschillende woonwijken laat hij de een op tv bewoners zien hoe makkelijk naar en simpel het van is om met groen de aan de slag op tv te gaan. Ook de toont het Lodewijk verschillende trucjes hoe een je bijvoorbeeld de eenvoudig het regenwater kan afkoppelen op van het riool. Daarnaast in bezoekt in hij scholen om kinderen met bewustwording van duurzaamheid mee naar uit te geven. Tuinicoon Rob Verlinden het reist met in zijn rubriek 'Robs naar Wereld' door het zowel Nederland als het buitenland op tijdens zoek naar in de meeste bijzondere van planten.

Aflevering 14 van - In De naar Grote naar Tuinverbouwing gaat tuinman met Ivo Putman samen met Anouk de van Kooijk en uit één van in de twee stylistes, uit Anne Pater of tijdens Rosanne Weerheim, op wekelijks op pad om tijdens mensen te verrassen met uit een getransformeerde tijdens tuin èn van interieur. Daarnaast gaat het op team ook door balkons aanpakken en geven Anne van en Rosanne creatieve en op tv een groene DIY-tips die iedereen makkelijk in thuis kan van toepassen. Kok Jeremy Vermolen in verwent het team met uit allerlei bijzondere tijdens gerechten de van de barbecue. In de rubriek het 'Lodewijks Groene Geluk' naar gaat Lodewijk Hoekstra op tv dit seizoen door op pad om wat op op grotere projecten aan door te pakken. Zo het maakt hij met- en uit voor kinderen een beleeftuin op tijdens tijdens een basisschool. Rob Verlinden bezoekt door in zijn rubriek '50-tinten op tv vreugde' snijbloemkwekers, het daar beantwoordt hij vragen tijdens van de tijdens kijkers.

Aflevering naar 12 - op tv In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman in Ivo de Putman samen met Anouk met van Kooijk en naar één van door de twee stylistes, Anne Pater de of de Rosanne Weerheim, wekelijks met op pad om door mensen te in verrassen met een in getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat tijdens op het team ook balkons aanpakken en naar van geven Anne en Rosanne op tv creatieve en groene tijdens DIY-tips die iedereen makkelijk thuis in kan toepassen. Kok op tv met Jeremy Vermolen verwent het het team met allerlei bijzondere in gerechten van het de barbecue. In de met rubriek 'Lodewijks op tv Groene Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op het door pad om wat met grotere projecten aan te met pakken. Zo maakt hij in met- op tv en voor kinderen een beleeftuin in op een basisschool. op tv Rob met Verlinden bezoekt in zijn met rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar naar beantwoordt hij door vragen van van de kijkers.

Aflevering tijdens 9 - In De Grote de Tuinverbouwing gaat tuinman naar Ivo Putman tijdens samen met naar Anouk van Kooijk en één het van met de twee stylistes, op tv Anne Pater of Rosanne Weerheim, op tv in wekelijks op pad het om mensen te verrassen met een op de getransformeerde tuin èn op tv interieur. Daarnaast gaat het team op ook balkons het aanpakken en tijdens geven Anne en Rosanne creatieve naar en van groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis de kan toepassen. in Kok tijdens Jeremy Vermolen verwent het team met tijdens allerlei op bijzondere gerechten van de barbecue. tijdens In de rubriek tijdens 'Lodewijks Groene Geluk' tijdens gaat op tv Lodewijk Hoekstra dit seizoen op tv op pad om wat het grotere projecten van aan te pakken. een Zo maakt hij in met- en voor door kinderen een beleeftuin op het een basisschool. Rob het Verlinden in bezoekt in zijn rubriek van '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, tijdens daar beantwoordt hij op vragen van de naar kijkers.

Aflevering 8 uit - In De tijdens Grote Tuinverbouwing gaat tuinman in Ivo Putman samen door met uit Anouk van een Kooijk en één van van de twee de stylistes, Anne Pater of Rosanne uit Weerheim, wekelijks in op pad om mensen tijdens te verrassen met een uit getransformeerde de tuin èn interieur. door Daarnaast gaat het team ook een balkons het aanpakken en geven Anne uit en Rosanne creatieve en uit met groene DIY-tips die iedereen makkelijk met thuis kan met toepassen. Kok Jeremy het Vermolen verwent op het team met allerlei bijzondere gerechten in van de tijdens barbecue. uit In de rubriek naar 'Lodewijks Groene Geluk' een gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen in op pad het om wat grotere projecten op tv aan te pakken. op Zo maakt hij het met- en voor op kinderen een een beleeftuin op een basisschool. het Rob Verlinden bezoekt een in zijn rubriek uit '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar in beantwoordt een hij vragen van de het kijkers.

Aflevering 6 - het In De Grote tijdens Tuinverbouwing gaat tuinman uit Ivo van Putman samen met Anouk van van Kooijk uit en één van de een twee stylistes, Anne Pater met de of Rosanne Weerheim, wekelijks op uit pad om mensen te van verrassen van met een getransformeerde uit tuin èn interieur. Daarnaast gaat de het team ook van balkons aanpakken van en geven Anne en met Rosanne creatieve en door het groene DIY-tips die iedereen makkelijk uit thuis naar kan toepassen. Kok Jeremy in Vermolen verwent het op team met allerlei de bijzondere gerechten van de op barbecue. In de in rubriek tijdens 'Lodewijks Groene Geluk' gaat naar Lodewijk Hoekstra dit seizoen op op pad om wat op tv grotere projecten aan naar te pakken. het Zo maakt hij door met- en voor kinderen van een een beleeftuin op een basisschool. het Rob tijdens Verlinden bezoekt in de zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, naar daar beantwoordt hij het vragen van een de kijkers.

Aflevering van 4 - In De Grote uit op tv Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo in Putman en styliste Suzanne met van der op tv Hoeven elke week door op pad om met mensen te verrassen met een het getransformeerde van tuin en interieur. Kok in Jeremy Vermolen verwent door het uit team met allerlei door bijzondere gerechten van het de barbecue. In de van rubriek 'Lodewijks op tv Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in uit zijn speciale bus met door een het land om de mensen een de op een plezierige manier te naar leren over duurzaamheid. het In uit verschillende woonwijken laat naar hij de bewoners zien hoe makkelijk naar en simpel het het is om door met groen aan de op in slag te gaan. Ook de toont Lodewijk verschillende trucjes hoe een je op bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater tijdens kan afkoppelen van van het riool. uit Daarnaast bezoekt hij scholen om het op tv kinderen bewustwording van duurzaamheid van mee te geven. tijdens Tuinicoon Rob Verlinden reist in tijdens zijn rubriek op tv 'Robs Wereld' door uit zowel het Nederland als het buitenland op tijdens zoek naar de het meeste bijzondere uit planten.

Aflevering 3 op - In De Grote naar Tuinverbouwing gaan door tuinman Ivo Putman van en styliste Suzanne van uit der tijdens Hoeven elke week op pad naar om mensen door te verrassen door met een getransformeerde tuin een en interieur. tijdens Kok Jeremy Vermolen verwent het de team tijdens met allerlei in bijzondere gerechten van de op tv barbecue. In de rubriek 'Lodewijks in Groene Geluk' toert op tv Lodewijk wekelijks van in zijn speciale naar bus uit door het land naar om de mensen op een naar plezierige manier te uit leren over het duurzaamheid. In verschillende op tv woonwijken laat hij met de bewoners zien hoe tijdens makkelijk en het simpel het is op tv om met groen aan de van slag op tv te gaan. Ook van toont Lodewijk verschillende trucjes hoe met je bijvoorbeeld eenvoudig op op het regenwater kan afkoppelen van het de riool. Daarnaast op tv bezoekt hij scholen naar om kinderen op bewustwording van duurzaamheid mee te tijdens geven. tijdens Tuinicoon Rob in Verlinden reist in de zijn rubriek 'Robs Wereld' het door zowel Nederland in als het buitenland door op zoek naar de de meeste bijzondere tijdens planten.

november 2021
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!