Programma gemist?

Aflevering 25 - van In De het Grote Tuinverbouwing het gaat tuinman Ivo Putman in samen met de Anouk van op tv Kooijk en één een van de twee met stylistes, Anne Pater of Rosanne uit Weerheim, wekelijks op in pad om mensen een te verrassen met met een getransformeerde in tuin èn interieur. door Daarnaast gaat naar het team ook het balkons aanpakken en geven uit Anne en Rosanne van creatieve en groene DIY-tips die het iedereen makkelijk thuis met kan toepassen. Kok naar Jeremy Vermolen verwent een het uit team met allerlei de bijzondere gerechten van de barbecue. met In de rubriek op 'Lodewijks Groene met Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra in dit seizoen op van pad van om wat grotere projecten uit aan te in pakken. Zo op tv maakt hij met- en voor kinderen tijdens van een beleeftuin op een een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in door zijn van rubriek '50-tinten vreugde' op snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij op tv vragen van de de kijkers.

Aflevering het 24 - In De Grote op Tuinverbouwing met gaat tuinman Ivo Putman samen de met een Anouk van Kooijk met en één van de twee een stylistes, Anne op Pater of Rosanne in Weerheim, wekelijks op pad op van om mensen te verrassen met van een getransformeerde in tuin èn interieur. van Daarnaast gaat het met team ook van balkons aanpakken en geven uit Anne en Rosanne de creatieve en groene DIY-tips uit die iedereen makkelijk thuis het een kan toepassen. Kok Jeremy een Vermolen verwent het team op met allerlei bijzondere van gerechten van de op barbecue. het In de rubriek op 'Lodewijks Groene Geluk' met gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op in pad door om wat grotere projecten aan in te een pakken. Zo naar maakt hij met- en voor kinderen op tv een beleeftuin op tv op een basisschool. op Rob Verlinden bezoekt in de zijn rubriek tijdens '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar het beantwoordt hij vragen door van de een kijkers.

Aflevering tijdens 23 - In De een Grote Tuinverbouwing met gaat tuinman Ivo Putman uit samen met Anouk van op tv Kooijk op tv en één van de de twee stylistes, Anne Pater met of Rosanne met Weerheim, op tv wekelijks op pad de om mensen te verrassen met van een getransformeerde tuin èn het interieur. op tv Daarnaast gaat de het team ook balkons aanpakken in en geven Anne en naar Rosanne creatieve het en groene tijdens DIY-tips die iedereen makkelijk uit thuis een kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent een tijdens het team met allerlei bijzondere van gerechten van de barbecue. uit In door de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra naar dit seizoen van op in pad om wat grotere een projecten aan te pakken. Zo tijdens maakt uit hij met- op en voor kinderen een beleeftuin op tv op een op tv basisschool. Rob Verlinden door bezoekt in zijn rubriek '50-tinten van vreugde' het snijbloemkwekers, daar het beantwoordt hij vragen van door de kijkers.

Aflevering 22 - in een In De Grote Tuinverbouwing gaat op tv tuinman Ivo Putman het samen met Anouk van op tv Kooijk en een één van de met twee stylistes, Anne Pater van van of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad de om mensen op te verrassen met een op tv getransformeerde tijdens tuin èn interieur. Daarnaast een gaat het team door ook balkons aanpakken en op tv geven Anne een en Rosanne creatieve en uit groene DIY-tips die op iedereen tijdens makkelijk thuis naar kan toepassen. Kok op tv Jeremy Vermolen verwent het door team met allerlei de bijzondere gerechten van de het barbecue. In de rubriek door op tv 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk van Hoekstra dit seizoen naar op pad om wat door grotere projecten aan van te pakken. Zo door maakt hij met- tijdens en voor kinderen de een beleeftuin in op een basisschool. met Rob Verlinden met bezoekt in zijn rubriek tijdens '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, naar daar op tv beantwoordt hij vragen van uit de kijkers.

Aflevering uit 21 - In uit De Grote Tuinverbouwing gaat uit tuinman Ivo Putman samen met met Anouk van op tijdens Kooijk en één van op de twee stylistes, Anne Pater op tv of Rosanne op Weerheim, wekelijks op op tv pad om in mensen te verrassen met uit een getransformeerde door tuin èn in interieur. Daarnaast gaat in het team ook balkons aanpakken door en geven van Anne en Rosanne naar creatieve en groene DIY-tips die van tijdens iedereen makkelijk thuis kan een toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent een het op tv team met naar allerlei bijzondere gerechten van de het barbecue. In met de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' tijdens een gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen door op pad om met wat grotere projecten van aan te pakken. van Zo maakt hij met- met door en voor kinderen een op beleeftuin op in een basisschool. Rob de Verlinden bezoekt in zijn rubriek tijdens '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar de een beantwoordt hij vragen van door de kijkers.

Aflevering uit 20 - In in De Grote in Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen een uit met Anouk van Kooijk en in één van de tijdens twee stylistes, uit Anne Pater of Rosanne op Weerheim, wekelijks een op pad om mensen op te tijdens verrassen met een getransformeerde tuin op tv èn de interieur. Daarnaast gaat het team ook tijdens balkons uit aanpakken en geven Anne op en Rosanne van creatieve en groene DIY-tips die tijdens iedereen makkelijk tijdens thuis kan toepassen. Kok op tv Jeremy Vermolen verwent uit het team de met door allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. een een In de rubriek 'Lodewijks een Groene Geluk' gaat Lodewijk het Hoekstra naar dit seizoen op pad om wat op tv het grotere projecten aan een te pakken. Zo maakt hij naar met- en uit voor kinderen tijdens een beleeftuin op een basisschool. Rob tijdens Verlinden van bezoekt in zijn rubriek '50-tinten het uit vreugde' snijbloemkwekers, daar het beantwoordt hij vragen van de met kijkers.

Aflevering in 19 - In De naar Grote Tuinverbouwing gaat de tuinman Ivo Putman uit samen met met Anouk van op tv Kooijk en één door van de twee stylistes, van Anne Pater of Rosanne Weerheim, van wekelijks de op pad de om mensen te verrassen een met een getransformeerde in tuin èn interieur. Daarnaast door gaat het door team ook balkons op tv aanpakken en geven in Anne en Rosanne creatieve de en groene DIY-tips die tijdens iedereen makkelijk thuis van kan op toepassen. Kok Jeremy Vermolen met verwent het team met in het allerlei bijzondere gerechten de van de barbecue. het In de rubriek met 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk uit Hoekstra dit seizoen op van in pad om wat met grotere projecten aan te pakken. Zo met maakt een hij met- uit en voor kinderen een beleeftuin op tijdens naar een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in uit op zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar een beantwoordt tijdens hij vragen van de de kijkers.

Seizoen 2 naar - Aflevering 15 uit - Magazine de waarin mensen verrast tijdens worden met een op tv getransformeerde tuin een en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan naar tuinman Ivo door Putman en styliste uit Suzanne van de der Hoeven elke week op op tv pad om in mensen te verrassen met tijdens een getransformeerde tuin het en interieur. Kok een Jeremy Vermolen in verwent uit het team met door allerlei bijzondere gerechten van de uit barbecue. In de rubriek tijdens 'Lodewijks op tv Groene Geluk' toert uit Lodewijk wekelijks met in zijn speciale bus tijdens door het land door om de mensen uit op een plezierige manier te op tv leren over duurzaamheid. tijdens In verschillende naar woonwijken op laat hij de bewoners zien van hoe makkelijk en simpel een het is om van met groen aan uit de tijdens slag te gaan. Ook op toont naar Lodewijk verschillende trucjes hoe je een bijvoorbeeld eenvoudig naar het regenwater kan door afkoppelen van het op riool. Daarnaast bezoekt hij scholen uit door om kinderen bewustwording van duurzaamheid tijdens mee te uit geven. Tuinicoon Rob Verlinden de reist in zijn met rubriek 'Robs op Wereld' door zowel Nederland als op tv van het buitenland op zoek naar de naar het meeste bijzondere planten.

Aflevering 14 door - op In De Grote Tuinverbouwing gaat in tuinman Ivo Putman de samen met Anouk van van Kooijk een en één van de naar twee stylistes, met Anne Pater of met Rosanne Weerheim, wekelijks op in pad om uit mensen te verrassen in met een getransformeerde tuin tijdens èn interieur. van Daarnaast gaat het team ook met balkons aanpakken op en een geven Anne en Rosanne creatieve en de groene DIY-tips die met iedereen op tv makkelijk thuis kan toepassen. de Kok Jeremy Vermolen de verwent van het team met uit allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. met de In de rubriek 'Lodewijks Groene op tv Geluk' gaat Lodewijk de Hoekstra op tv dit seizoen op pad om door wat grotere projecten in aan te pakken. Zo op maakt hij uit met- en het voor kinderen een tijdens beleeftuin op van een basisschool. Rob door Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten met vreugde' snijbloemkwekers, daar tijdens van beantwoordt hij vragen van in de kijkers.

Aflevering 12 in - In De door Grote Tuinverbouwing op tv gaat tuinman Ivo Putman een samen met een Anouk van Kooijk en op tv één van de twee met van stylistes, Anne Pater uit of Rosanne Weerheim, door wekelijks op pad om mensen de te verrassen met een uit getransformeerde tuin op èn interieur. Daarnaast op gaat het team van ook balkons aanpakken in en naar geven Anne en een Rosanne creatieve en groene DIY-tips op tv die iedereen op tv makkelijk thuis kan toepassen. naar Kok Jeremy Vermolen verwent het het team met op allerlei bijzondere gerechten van van op tv de barbecue. In uit de rubriek de 'Lodewijks Groene Geluk' gaat uit Lodewijk Hoekstra dit seizoen op op een pad om wat grotere projecten van aan te pakken. met Zo maakt hij van met- op tv en voor kinderen een beleeftuin van op de een basisschool. Rob het Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten op tv vreugde' snijbloemkwekers, op daar beantwoordt hij op vragen van de een kijkers.

Aflevering 9 - door In De Grote uit in Tuinverbouwing gaat tuinman door Ivo Putman samen met Anouk van uit Kooijk uit en één van de een twee met stylistes, Anne Pater of van Rosanne Weerheim, wekelijks op tv op pad om in mensen te verrassen in met een getransformeerde tuin èn tijdens op tv interieur. Daarnaast gaat in het team ook op tv balkons aanpakken en geven Anne op tv en Rosanne uit creatieve en groene DIY-tips in die iedereen makkelijk thuis in kan van toepassen. Kok uit Jeremy Vermolen verwent het het team met allerlei met bijzondere gerechten op van de barbecue. In de rubriek van 'Lodewijks Groene op Geluk' op tv gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op het pad om van wat grotere projecten op tv aan te het pakken. Zo op maakt hij met- door en voor kinderen een beleeftuin een op een basisschool. met Rob Verlinden bezoekt het in op tv zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, uit daar een beantwoordt hij vragen van een de kijkers.

Aflevering door 8 - In De Grote met met Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen door met een Anouk van Kooijk en één tijdens van de twee een stylistes, Anne Pater tijdens het of Rosanne Weerheim, uit wekelijks op pad om van mensen te verrassen met op tv een naar getransformeerde tuin èn interieur. naar Daarnaast gaat het op tv team ook balkons aanpakken en met geven Anne en op tv het Rosanne creatieve en groene DIY-tips die naar iedereen makkelijk thuis in kan een toepassen. Kok Jeremy door Vermolen verwent tijdens het team met een allerlei bijzondere gerechten van een de barbecue. In in de rubriek 'Lodewijks Groene in Geluk' gaat uit Lodewijk Hoekstra tijdens dit seizoen op pad in om wat door grotere projecten aan te in pakken. Zo het maakt hij met- en in voor kinderen naar een beleeftuin op een het basisschool. Rob door Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten de vreugde' snijbloemkwekers, daar op beantwoordt het hij vragen van tijdens de kijkers.

Aflevering 6 op - het In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman van uit Ivo Putman samen met Anouk uit van Kooijk en naar één op van de twee stylistes, met Anne Pater of Rosanne een Weerheim, wekelijks tijdens op pad om mensen uit te verrassen met met een getransformeerde tuin de èn het interieur. Daarnaast gaat naar het team ook balkons van aanpakken en geven tijdens Anne en Rosanne creatieve en een groene uit DIY-tips die iedereen makkelijk thuis de kan toepassen. Kok op een Jeremy Vermolen verwent het team met op tv allerlei naar bijzondere gerechten van de op barbecue. In op tv de rubriek 'Lodewijks Groene naar Geluk' gaat Lodewijk in Hoekstra door dit seizoen op pad in om wat grotere tijdens projecten aan te op tv pakken. Zo van maakt hij met- en op voor kinderen een in beleeftuin op een basisschool. met Rob Verlinden bezoekt in van zijn rubriek '50-tinten het vreugde' het snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij op tv vragen van naar de kijkers.

Aflevering 4 van - In met De Grote Tuinverbouwing op gaan tuinman Ivo Putman naar en door styliste Suzanne van door der Hoeven elke week op met pad om mensen een te met verrassen met een met getransformeerde tuin en tijdens interieur. Kok Jeremy Vermolen met verwent het team in met allerlei de bijzondere gerechten van het de barbecue. In de rubriek op tv 'Lodewijks Groene Geluk' uit toert Lodewijk naar wekelijks in zijn op speciale bus door het de land uit om de mensen op op een plezierige manier te tijdens leren op tv over duurzaamheid. In uit verschillende woonwijken laat een hij de bewoners zien hoe makkelijk in een en simpel het is van om met met groen aan de slag op te gaan. Ook toont met Lodewijk met verschillende trucjes hoe je op bijvoorbeeld eenvoudig het door regenwater kan afkoppelen van op tv het riool. van Daarnaast bezoekt naar hij scholen om van kinderen bewustwording van duurzaamheid mee op tv te geven. Tuinicoon Rob naar Verlinden reist de in zijn in rubriek 'Robs een Wereld' door zowel Nederland als het van met buitenland op zoek naar de op meeste bijzondere naar planten.

Aflevering 3 het - op tv In De Grote Tuinverbouwing gaan naar tuinman Ivo Putman en op styliste Suzanne van uit naar der Hoeven elke week op pad van om mensen te op verrassen met een een getransformeerde tuin van en door interieur. Kok Jeremy Vermolen op tv verwent het team met allerlei door bijzondere gerechten op tv van de op barbecue. In naar de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' in toert Lodewijk tijdens wekelijks in zijn speciale naar bus door op het land om de op mensen op tv op een plezierige manier te leren naar tijdens over duurzaamheid. In verschillende woonwijken de laat hij de van bewoners zien hoe makkelijk in en simpel door het is tijdens om met het groen aan de slag te door gaan. in Ook toont Lodewijk de verschillende trucjes hoe naar je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater tijdens kan afkoppelen tijdens van het het riool. Daarnaast bezoekt hij de scholen om kinderen bewustwording van met duurzaamheid mee te uit geven. Tuinicoon uit Rob Verlinden reist in in zijn rubriek 'Robs in Wereld' tijdens door zowel Nederland tijdens als het buitenland met op zoek naar naar de meeste in bijzondere planten.

augustus 2020
07-03-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

29-02-2020 17:05

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

22-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

15-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 22 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

08-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 21 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

01-02-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 20 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

25-01-2020 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 19 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

14-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met...

07-12-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 14 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

23-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 12 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. ...

02-11-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 9 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

26-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 8 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

12-10-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 6 - In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. D...

28-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 4 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

21-09-2019 17:00

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing - De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 3 - In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Tuinverbouwing bij De Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van De Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Tuinverbouwing gemist

Uitzending gemist van De Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!