Programma gemist?

De teamcaptains uit worden bijgestaan door Winston met Gerschtanowitz door en Sofie van den Enk op in de in strijd voor een eretitel een en naar een bokaal.

Deze week van zullen de teamcaptains bijgestaan een worden tijdens door Dennis van Weening en Tess Milne in op de op tv strijd voor een eretitel tijdens en een op bokaal.

Deze week tijdens zullen de teamcaptains bijgestaan de worden tijdens door Maik tijdens de Boer en Marit van door Bohemen in de strijd op tv voor een het eretitel en een op tv bokaal.

De op tv teamcaptains zullen worden bijgestaan door uit het Klaas van Kruistum en Cécile een Narinx in de de strijd het voor een eretitel door en een bokaal.

Dit uit keer zullen de teamcaptains van bijgestaan worden door Evi op tv Hanssen op tv en Gijs Staverman in de op tv een strijd voor een eretitel en een een door bokaal.

Teamcaptains Jörgen een Raymann op en Pieter Derks proberen samen met door hun gasten de antwoord te geven in op van even onzinnige als relevante vragen, over op wat er naar wel met of niet is toegestaan het in onze het maatschappij. De presentatie is in uit handen van een Anita Witzier. het In drie rondes worden allerlei van situaties voorgelegd met naar de vraag: Mag dat van of Mag op dat niet? op Mag je je eigen tijdens gestolen fiets terug tijdens stelen? Mag op tv je autorijden met een in blik een kalfsragout tegen je oor? Mag tijdens je alles op naar je eigen lichaam naar tatoeëren? tijdens En mag je je buurvrouw insmeren met met tijdens hondenpoep? Voor de de juridische uitleg is een het rechter aanwezig. Deze week met worden de tijdens teamcaptains bijgestaan de worden door Daan Boom en van uit Marlijn Weerdenburg in de strijd voor op de een eretitel en een een bokaal.

In drie rondes naar worden allerlei situaties in in voorgelegd met de vraag: Mag dat door of Mag van dat niet? Mag je de tijdens je eigen gestolen fiets terug uit stelen? Mag een je autorijden met een met blik in kalfsragout tegen je oor? Mag je een alles de op je eigen naar lichaam tatoeëren? van En mag je je buurvrouw met insmeren met hondenpoep? een Voor de juridische in uitleg is in een rechter op tv aanwezig. De teamcaptains worden bijgestaan worden op tv door Bridget Maasland met en Tim den van met Besten in de met strijd voor een eretitel en een in door bokaal.

Mag dat?! de is een nieuw komisch in in spelprogramma over de wetten en regels op in Nederland. Team de captains Jörgen Raymann naar en naar Pieter Derks proberen in samen met van hun gasten antwoord te in geven op even van onzinnige als relevante vragen, over van wat er wel naar of uit niet is toegestaan in een onze maatschappij. De presentatie van is in handen op van Anita Witzier. In de drie rondes naar worden allerlei de situaties voorgelegd met het de vraag: Mag op dat of op tv Mag dat niet? Mag je je het eigen gestolen naar fiets terug stelen? met Mag je autorijden van met met een blik kalfsragout tegen je oor? tijdens met Mag je alles met op je eigen lichaam tatoeëren? naar En door mag je je buurvrouw door insmeren met hondenpoep? door Voor de juridische tijdens uitleg is een rechter aanwezig. De tijdens door teamcaptains worden vanavond bijgestaan worden door een Jennifer in Hoffman en op tv Ruud de Wild in de door strijd voor een eretitel een op en een bokaal. Vanavond met wordt een tijdens eenmalige proefuitzending van tijdens Mag dat?! uitgezonden. van Wellicht volgt later tijdens een volledig seizoen.

september 2020
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!