Programma gemist?

De uit teamcaptains worden bijgestaan door Winston uit Gerschtanowitz en een Sofie van naar den Enk in van de strijd voor een tijdens eretitel en een het bokaal.

Deze uit week zullen de teamcaptains in bijgestaan door worden door Dennis een Weening en Tess Milne door in de strijd voor een tijdens eretitel en een naar van bokaal.

Deze de week zullen de teamcaptains bijgestaan naar worden van door Maik de Boer met en Marit van Bohemen in in tijdens de strijd in voor een eretitel en een de bokaal.

De uit teamcaptains zullen worden bijgestaan op tv door Klaas uit van Kruistum en Cécile Narinx in in de strijd de voor een in eretitel een en een bokaal.

Dit keer zullen de de teamcaptains in bijgestaan van worden door Evi Hanssen en Gijs een Staverman in de op strijd voor een uit eretitel en een op tv een bokaal.

Teamcaptains Jörgen Raymann uit tijdens en Pieter Derks proberen samen met tijdens hun gasten op antwoord op tv te geven op even tijdens onzinnige als relevante vragen, over door het wat er wel of niet van is toegestaan op tv in onze een maatschappij. De presentatie met is in handen in van Anita Witzier. In drie naar rondes worden allerlei de situaties voorgelegd met de het vraag: een Mag dat naar of Mag dat niet? Mag je in je eigen gestolen in fiets terug uit stelen? Mag je autorijden het de met een blik kalfsragout op tegen je oor? Mag je de alles op je de eigen een lichaam tatoeëren? het En mag je je buurvrouw door insmeren met op hondenpoep? Voor de juridische met uitleg de is een rechter naar aanwezig. Deze week de worden de teamcaptains bijgestaan door worden door Daan Boom van en Marlijn Weerdenburg in op uit de strijd voor een eretitel in en een met bokaal.

In drie op rondes worden allerlei uit situaties voorgelegd het met de vraag: Mag in dat tijdens of Mag dat het niet? Mag je je eigen gestolen op tv fiets terug de stelen? Mag je in autorijden met een blik op van kalfsragout tegen je oor? Mag je met in alles op je eigen lichaam tatoeëren? op tv van En mag je je buurvrouw van insmeren met naar hondenpoep? Voor de juridische door uitleg is een rechter op aanwezig. door De teamcaptains worden in bijgestaan worden van door Bridget Maasland en Tim de den de Besten in de strijd voor met een eretitel de en een van bokaal.

Mag in dat?! is op een nieuw komisch spelprogramma over de naar wetten en op regels de in Nederland. Team tijdens captains Jörgen Raymann en van Pieter Derks proberen samen in met op tv hun gasten antwoord in te geven op even met onzinnige als relevante op vragen, over wat het er wel in of niet is toegestaan in onze van maatschappij. De presentatie het naar is in handen een van Anita Witzier. In drie een rondes worden de allerlei situaties voorgelegd met uit de vraag: Mag dat de of Mag dat niet? op een Mag je je eigen gestolen uit fiets terug stelen? een Mag je autorijden met tijdens een blik het kalfsragout tegen van je oor? in Mag je alles op je op tv eigen lichaam tatoeëren? En door mag je je de buurvrouw insmeren met op hondenpoep? Voor een de juridische uitleg is door een rechter aanwezig. De een teamcaptains de worden vanavond in bijgestaan worden door Jennifer Hoffman de en Ruud op de Wild in de strijd de de voor een eretitel en van een bokaal. Vanavond wordt een op tv eenmalige proefuitzending uit van Mag dat?! uitgezonden. naar Wellicht volgt later uit een een volledig seizoen.

september 2021
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!