Programma gemist?

De teamcaptains worden de bijgestaan door Winston van Gerschtanowitz uit en Sofie van door den Enk in de op tv strijd voor op tv een eretitel en de een bokaal.

Deze op week zullen de de teamcaptains bijgestaan worden naar door Dennis Weening in en Tess Milne in op tv de strijd voor een met eretitel en een tijdens de bokaal.

Deze het week zullen de de teamcaptains bijgestaan worden op door Maik de op tv Boer en Marit op van Bohemen door in de strijd voor een eretitel in en door een bokaal.

De teamcaptains tijdens zullen worden op tv bijgestaan door Klaas van Kruistum tijdens en Cécile op Narinx op in de strijd de voor een eretitel en van een bokaal.

Dit keer zullen uit met de teamcaptains bijgestaan met worden door Evi Hanssen een en Gijs Staverman in de uit strijd voor met een eretitel en een tijdens een bokaal.

Teamcaptains Jörgen Raymann naar en Pieter naar Derks uit proberen samen met hun gasten in antwoord te de geven op even onzinnige van als relevante naar vragen, over wat er wel met door of niet is toegestaan door in onze een maatschappij. De presentatie is in handen op een van Anita Witzier. In drie rondes door worden in allerlei situaties de voorgelegd met de vraag: Mag dat op tv of Mag tijdens dat tijdens niet? Mag je je eigen van gestolen fiets terug stelen? door Mag naar je autorijden met een op tv blik kalfsragout tegen je uit oor? Mag je een alles van op je eigen lichaam tatoeëren? op tv het En mag je je buurvrouw insmeren in van met hondenpoep? Voor de een juridische uitleg tijdens is een rechter aanwezig. Deze week naar worden uit de teamcaptains tijdens bijgestaan worden door naar Daan Boom en Marlijn Weerdenburg in op tv op de strijd voor van een eretitel en door een bokaal.

In op drie rondes op worden allerlei situaties voorgelegd uit met de op tv vraag: Mag dat of Mag dat met niet? Mag je door een je eigen gestolen fiets op terug stelen? Mag je autorijden uit met een blik een een kalfsragout tegen je oor? Mag je tijdens alles op je de eigen lichaam in tatoeëren? op tv En mag je op tv je buurvrouw insmeren met hondenpoep? in Voor de juridische uitleg van is een rechter naar aanwezig. De uit teamcaptains worden bijgestaan worden van door Bridget het Maasland en Tim den naar Besten in op tv de strijd voor een een naar eretitel en een uit bokaal.

Mag in dat?! is een nieuw komisch uit spelprogramma over de het wetten en door regels in Nederland. Team een op captains Jörgen Raymann uit en Pieter Derks proberen samen naar met naar hun gasten antwoord te geven op het uit even onzinnige als op relevante vragen, over de wat er wel of uit niet is toegestaan in met onze maatschappij. De presentatie een is in naar handen van uit Anita Witzier. In door drie rondes worden allerlei naar situaties voorgelegd in met de vraag: uit Mag dat of Mag dat het niet? Mag je op tv je eigen tijdens gestolen fiets terug stelen? door Mag je autorijden met het een blik in kalfsragout tegen je in oor? door Mag je alles tijdens op je eigen de lichaam tatoeëren? En naar mag je je buurvrouw insmeren op tv met hondenpoep? Voor de door juridische uitleg is de een rechter aanwezig. De in teamcaptains in worden vanavond door bijgestaan worden door Jennifer Hoffman en tijdens naar Ruud de Wild met in de strijd voor door een eretitel en een bokaal. in Vanavond uit wordt een eenmalige het proefuitzending van Mag de dat?! uitgezonden. Wellicht volgt later op het een volledig seizoen.

januari 2020
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!