Programma gemist?

De de teamcaptains worden bijgestaan door met Winston Gerschtanowitz en door Sofie van den met Enk in in de strijd voor een eretitel uit en uit een bokaal.

Deze door week zullen de een teamcaptains bijgestaan worden met door Dennis Weening en Tess uit Milne in in de strijd in voor een eretitel door en een tijdens bokaal.

Deze week naar zullen op tv de teamcaptains bijgestaan naar worden door Maik de op tv Boer en Marit van Bohemen het in het de strijd voor een door eretitel uit en een bokaal.

De teamcaptains op zullen worden bijgestaan het door tijdens Klaas van Kruistum en Cécile Narinx op in tijdens de strijd voor een het eretitel in en een bokaal.

Dit uit keer zullen van de teamcaptains bijgestaan worden door van Evi Hanssen en Gijs uit een Staverman in de strijd voor een een door eretitel en een het bokaal.

Teamcaptains het Jörgen Raymann en Pieter Derks de proberen het samen met hun gasten antwoord met te geven op uit even onzinnige op als relevante vragen, van over wat er wel door of niet het is toegestaan in het onze maatschappij. De presentatie op is in van handen van Anita met Witzier. In drie in rondes worden allerlei met situaties voorgelegd met in de door vraag: Mag dat in of Mag dat niet? Mag de je door je eigen gestolen fiets terug stelen? uit Mag het je autorijden met een blik op kalfsragout in tegen je oor? door Mag je alles op je met eigen lichaam tatoeëren? van En mag naar je je naar buurvrouw insmeren met hondenpoep? Voor uit van de juridische uitleg is een rechter door aanwezig. een Deze week worden de op teamcaptains bijgestaan worden naar door Daan Boom met en Marlijn in Weerdenburg in uit de strijd voor een een eretitel en op tv een bokaal.

In naar drie rondes worden met allerlei situaties voorgelegd de met de vraag: door Mag dat van of Mag dat niet? Mag je uit je in eigen gestolen fiets op terug stelen? Mag je een autorijden met de een blik kalfsragout tegen de je uit oor? Mag je alles het op je eigen lichaam van tatoeëren? En mag op je je buurvrouw insmeren het met hondenpoep? op Voor de juridische tijdens uitleg is een een rechter aanwezig. van De teamcaptains worden bijgestaan een worden door met Bridget Maasland en Tim den naar de Besten in de met strijd voor een eretitel uit en een naar bokaal.

Mag dat?! is door een nieuw van komisch op tv spelprogramma over de met wetten en regels op in Nederland. Team captains uit Jörgen Raymann op en Pieter Derks proberen uit samen met hun gasten uit antwoord een te geven op even onzinnige de als in relevante vragen, over wat er op wel of niet uit is het toegestaan in onze maatschappij. De naar presentatie is op in handen van tijdens Anita Witzier. In drie rondes uit worden allerlei door situaties voorgelegd met de vraag: door op tv Mag dat of Mag dat niet? met met Mag je je met eigen gestolen fiets met terug stelen? Mag je autorijden van met in een blik kalfsragout tegen je naar oor? Mag je alles het op je eigen in in lichaam tatoeëren? En mag je je op buurvrouw in insmeren met hondenpoep? Voor het de juridische uitleg is naar het een rechter aanwezig. De teamcaptains met worden vanavond bijgestaan worden door van met Jennifer Hoffman en Ruud door de Wild een in de strijd het voor een eretitel en naar een bokaal. tijdens Vanavond wordt een tijdens eenmalige proefuitzending van Mag in dat?! uitgezonden. Wellicht volgt later een een volledig het seizoen.

juni 2020
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!