Programma gemist?

De teamcaptains worden met bijgestaan door door Winston op tv Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in naar in de strijd voor tijdens een eretitel uit en een bokaal.

Deze op week zullen de tijdens teamcaptains bijgestaan een worden door Dennis Weening en de Tess Milne in de tijdens strijd voor het een de eretitel en een in bokaal.

Deze week zullen naar de teamcaptains bijgestaan het het worden door Maik de Boer en een Marit van van Bohemen in de strijd tijdens voor een door eretitel en een door bokaal.

De teamcaptains de zullen worden van bijgestaan door in Klaas van Kruistum en Cécile het Narinx in de door strijd voor een eretitel het de en een bokaal.

Dit in keer zullen tijdens de teamcaptains bijgestaan worden door op Evi de Hanssen en Gijs Staverman door in de strijd voor het een eretitel en een van een bokaal.

Teamcaptains naar Jörgen Raymann en Pieter de Derks uit proberen samen met hun het gasten antwoord te geven van op naar even onzinnige als relevante vragen, over het wat er het wel of niet naar is toegestaan in onze tijdens maatschappij. tijdens De presentatie is in een handen van Anita Witzier. door In drie rondes van tijdens worden allerlei situaties voorgelegd met de de vraag: Mag dat tijdens op tv of Mag dat een niet? Mag je je eigen gestolen een door fiets terug stelen? Mag je van autorijden met een blik door kalfsragout tegen een je oor? Mag je een alles op je door eigen van lichaam tatoeëren? En mag je in tijdens je buurvrouw insmeren met hondenpoep? Voor een de de juridische uitleg is een rechter uit aanwezig. naar Deze week worden de teamcaptains de bijgestaan op tv worden door Daan een Boom en Marlijn Weerdenburg in tijdens de strijd voor naar een tijdens eretitel en een de bokaal.

In drie tijdens rondes worden een allerlei situaties voorgelegd met de de vraag: Mag dat uit of Mag dat de niet? van Mag je je eigen gestolen op tv fiets terug in stelen? Mag je door autorijden tijdens met een blik kalfsragout tegen naar je oor? Mag met je op tv alles op je eigen op lichaam tatoeëren? En naar mag je een je buurvrouw insmeren door met hondenpoep? Voor de juridische uitleg in is door een rechter aanwezig. De uit teamcaptains worden naar bijgestaan worden op tv door Bridget Maasland en een Tim den naar Besten in de strijd voor een tijdens eretitel en van een het bokaal.

Mag dat?! de is het een nieuw komisch spelprogramma over de door wetten en regels op in het Nederland. Team captains in Jörgen Raymann op tv en Pieter Derks proberen samen met met hun de gasten antwoord uit te geven op even onzinnige tijdens als relevante het vragen, over wat er wel van of niet in is toegestaan het in onze de maatschappij. De presentatie is in handen op tv van naar Anita Witzier. In drie rondes worden op tv allerlei van situaties voorgelegd op tv met de vraag: de Mag dat of het Mag dat niet? Mag het je je eigen gestolen uit fiets terug door stelen? Mag je autorijden de met op een blik kalfsragout tegen het je oor? Mag een je alles op je in eigen lichaam het tatoeëren? En mag tijdens je je buurvrouw insmeren het met op hondenpoep? Voor de juridische uitleg is naar een op tv rechter aanwezig. De door teamcaptains worden vanavond naar bijgestaan worden door met Jennifer Hoffman en Ruud de tijdens Wild in de uit strijd voor een eretitel de en een bokaal. tijdens Vanavond wordt uit een eenmalige proefuitzending van in Mag dat?! van uitgezonden. Wellicht volgt met later een volledig van seizoen.

mei 2021
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!