Programma gemist?

De teamcaptains door worden de bijgestaan door Winston Gerschtanowitz naar en Sofie van den met Enk een in de strijd voor een op eretitel en een uit bokaal.

Deze op tv week zullen de teamcaptains bijgestaan op worden door Dennis naar de Weening en Tess met Milne in de op strijd voor een eretitel en naar een door bokaal.

Deze week zullen naar van de teamcaptains bijgestaan worden met door Maik de Boer en van Marit van een Bohemen in de strijd met voor een eretitel op en een tijdens bokaal.

De teamcaptains zullen in worden op tv bijgestaan door Klaas van Kruistum door en Cécile het Narinx in de strijd tijdens voor een eretitel op en een op tv bokaal.

Dit op keer zullen de in teamcaptains bijgestaan de worden door Evi Hanssen en uit Gijs Staverman tijdens in de strijd voor op een eretitel uit en een op bokaal.

Teamcaptains uit Jörgen Raymann en Pieter met Derks door proberen samen met naar hun gasten antwoord te geven op door naar even onzinnige als relevante vragen, over de wat er wel naar van of niet is toegestaan in door onze maatschappij. De presentatie op tv is in handen op tv van Anita Witzier. op In drie naar rondes worden op tv allerlei situaties voorgelegd het met de vraag: op Mag dat of Mag de dat door niet? Mag je op je eigen gestolen fiets een terug stelen? door Mag je autorijden met met een blik de kalfsragout tegen je de oor? Mag je alles tijdens op je eigen door lichaam tatoeëren? En mag je op tv een je buurvrouw insmeren met hondenpoep? uit Voor de uit juridische uitleg is een rechter uit op tv aanwezig. Deze week naar worden de teamcaptains bijgestaan worden door op Daan op tv Boom en Marlijn Weerdenburg in tijdens de op tv strijd voor een eretitel en het door een bokaal.

In drie rondes een door worden allerlei situaties voorgelegd met de op vraag: Mag dat naar of Mag in dat niet? het Mag je van je eigen gestolen fiets terug stelen? op tv Mag je een autorijden door met een blik kalfsragout tegen door je oor? Mag een je alles op de je eigen op tv lichaam tatoeëren? En het mag je je buurvrouw door insmeren met uit hondenpoep? Voor de van juridische uitleg is een het rechter van aanwezig. De teamcaptains worden met bijgestaan worden door Bridget uit Maasland het en Tim den het Besten in de tijdens strijd voor een naar eretitel en een door bokaal.

Mag door dat?! is een nieuw de komisch spelprogramma over de met wetten en op tv regels in Nederland. met Team captains Jörgen met Raymann en Pieter Derks een proberen op samen met hun door gasten antwoord een te geven op het even onzinnige als met relevante vragen, over wat er wel op tv of niet van is toegestaan in onze een tijdens maatschappij. De presentatie is in naar handen van Anita het Witzier. In drie rondes van worden allerlei de situaties voorgelegd met de door vraag: Mag dat het of Mag dat met niet? Mag een je je tijdens eigen gestolen fiets terug stelen? op Mag je autorijden met naar uit een blik kalfsragout een tegen je oor? Mag de je alles op uit je eigen lichaam tatoeëren? En een mag je een je tijdens buurvrouw insmeren met hondenpoep? Voor op tv de tijdens juridische uitleg is een rechter aanwezig. De tijdens met teamcaptains worden vanavond bijgestaan worden door tijdens Jennifer Hoffman en op Ruud de Wild tijdens in de strijd door voor door een eretitel en een van bokaal. Vanavond wordt een naar op eenmalige proefuitzending van Mag op tv dat?! uitgezonden. door Wellicht volgt later een uit volledig seizoen.

januari 2021
14-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-03-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

28-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

21-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

14-02-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

07-02-2019 22:25

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

31-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. De presentatie is in handen van Anita Witzier. I...

24-01-2019 22:20

MAG DAT?!

MAG DAT?! - MAG DAT?!

In drie rondes worden allerlei situaties voorgelegd met de vraag: Mag dat of Mag dat niet? Mag je je eigen gestolen fiets terug stelen? Mag je autorijden met een blik kalfsragout tegen je oor? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? En ...

02-09-2018 21:15

Nieuw: Mag dat?!

MAG DAT?! - Nieuw: Mag dat?!

Mag dat?! is een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Team captains Jörgen Raymann en Pieter Derks proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet...

MAG DAT?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAG DAT?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAG DAT?! bij MAG DAT?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAG DAT?!. Heb je een uitzending van MAG DAT?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAG DAT?! gemist

Uitzending gemist van MAG DAT?!? Hier kun je alle uitzendingen van MAG DAT?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!