Programma gemist?

Intiem het portret van de veertiende van Dalai Lama naar op aanleiding van zijn van 80e verjaardag op in 2015. Reden voor met regisseur Mickey Lemle, van die al eerder een een film over uit de met Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in in 1992 met maakte, om de het camera de nogmaals op de geestelijk leider te met richten, hetgeen op tv resulteert in op tv een bijzonder, zeer een persoonlijk portret. Wat is in nu nog tijdens echt belangrijk voor Zijne naar Heiligheid? Hoe denkt hij met over de van voortdurende de confrontatie tussen Tibetanen en China? Welke een invloed heeft Zijne van Heiligheid op tijdens de politiek en op met spirituele vraagstukken? de Wat zijn de persoonlijke op gevoelens door over ouder worden en sterven het nu op hij in de herfst van uit met zijn leven staat? met En wat is zijn visie met op uit de prangende vraag een of er een door vijftiende Dalai Lama zal zijn, een of in zal hij de laatste naar Dalai Lama blijven? tijdens Regisseur Mickey Lemle mengt van materiaal uit op tv zijn eerdere film met in nieuwe opnames waarin hij van intieme gesprekken met door de Dalai op tv Lama en zijn tijdens familie voert, alsook met met in goede vrienden uit zijn een nabije cirkel spreekt. Via archiefbeelden door gaan we het terug van naar het verleden: naar door de hoopvolle met ontmoeting met Mao, tot het moment op tv dat de Dalai van Lama besluit op tv in naar 1959 uit Tibet te de vluchten, hetgeen het begin van het zijn ballingschap een zal markeren. De impact op tv van het boeddhisme uit en het de Dalai Lama de op het westen de is in de op tv 25 jaar sinds Lemles in eerdere van film gestegen. In The Last op Dalai Lama zien op we hoe de de Dalai van Lama zich nu inzet om met met met de boeddhistische kennis en op technieken over de menselijke het geest een maatschappelijke op tv bijdrage te leveren binnen naar educatie en de een naar geestelijke gezondheidszorg. Leraren met van de basisschool in een British Columbia passen op bijvoorbeeld emotionele intelligentie een en geweldloze conflictoplossing toe met in uit hun klassen die op op zijn visie uit gestoeld zijn en hij werkt samen met met met neuropsychologen en gedragstherapeuten van in hoe negatieve met emoties zoals het woede, haat, jaloezie en afgunst door in kaart door gebracht kunnen worden en tijdens kunnen worden een overwonnen.

oktober 2020
02-09-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama - De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

Intiem portret van de veertiende Dalai Lama naar aanleiding van zijn 80e verjaardag in 2015. Reden voor regisseur Mickey Lemle, die al eerder een film over de Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in 1992 maakte, om de camera nogmaals op ...

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama bij De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!