Programma gemist?

Intiem een portret van op tv de veertiende Dalai uit Lama naar aanleiding naar van zijn 80e verjaardag met in 2015. Reden voor regisseur het Mickey Lemle, uit die met al eerder een film over de naar Dalai Lama een getiteld tijdens Compassion in Exile in door 1992 maakte, om uit de camera nogmaals op de een geestelijk met leider te naar richten, hetgeen resulteert in een een bijzonder, zeer persoonlijk portret. tijdens Wat is uit nu nog echt belangrijk naar voor Zijne Heiligheid? naar het Hoe denkt hij op tv over de voortdurende confrontatie op tv tussen Tibetanen op en China? Welke invloed van heeft Zijne Heiligheid op de naar politiek het en op spirituele vraagstukken? een Wat zijn van de persoonlijke gevoelens over ouder door door worden en sterven tijdens nu hij in de het herfst van naar zijn leven staat? En wat van is zijn visie op de de in prangende vraag of er een naar vijftiende naar Dalai Lama zal zijn, of uit zal een hij de laatste Dalai Lama het blijven? Regisseur tijdens Mickey Lemle mengt materiaal van uit van zijn eerdere film een met nieuwe in opnames waarin hij door intieme gesprekken met de Dalai Lama op tv een en zijn familie de voert, alsook met goede vrienden op tv uit zijn nabije cirkel in op tv spreekt. Via archiefbeelden gaan uit we terug naar het verleden: door naar de hoopvolle tijdens ontmoeting met een Mao, een tot het moment dat de van Dalai op Lama besluit in 1959 naar uit Tibet te op tv vluchten, hetgeen het door begin van zijn in ballingschap zal markeren. De impact de van het boeddhisme de en van de Dalai in Lama op het westen in is in de 25 tijdens jaar sinds Lemles eerdere de film gestegen. door In naar The Last Dalai Lama zien we uit hoe uit de Dalai een Lama zich nu inzet in om met de boeddhistische kennis naar met en technieken over naar de menselijke geest een tijdens maatschappelijke bijdrage op te leveren binnen educatie en een de geestelijke tijdens gezondheidszorg. Leraren van de met basisschool in British de Columbia met passen bijvoorbeeld emotionele intelligentie en geweldloze op tv van conflictoplossing toe in hun klassen tijdens die op zijn het visie gestoeld zijn met en hij op tv werkt samen het met neuropsychologen en gedragstherapeuten in hoe door negatieve tijdens emoties zoals woede, haat, jaloezie op tv en afgunst in op tv kaart uit gebracht kunnen worden het en kunnen worden op overwonnen.

juli 2020
02-09-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama - De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

Intiem portret van de veertiende Dalai Lama naar aanleiding van zijn 80e verjaardag in 2015. Reden voor regisseur Mickey Lemle, die al eerder een film over de Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in 1992 maakte, om de camera nogmaals op ...

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama bij De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!