Programma gemist?

Intiem met portret van de uit veertiende Dalai Lama het naar aanleiding van zijn 80e op tv verjaardag in 2015. door het Reden voor regisseur Mickey Lemle, van die al het eerder een film over op de Dalai op tv Lama getiteld Compassion in Exile het in door 1992 maakte, om de door camera nogmaals op de op tijdens geestelijk leider te van richten, hetgeen resulteert in van een bijzonder, zeer persoonlijk portret. een uit Wat is nu nog echt naar belangrijk voor tijdens Zijne Heiligheid? tijdens Hoe denkt hij over de voortdurende met confrontatie tijdens tussen Tibetanen en China? op Welke invloed heeft een Zijne Heiligheid op in de politiek en op uit spirituele vraagstukken? Wat uit tijdens zijn de persoonlijke gevoelens met over ouder worden en sterven met uit nu hij in de herfst een van zijn leven staat? door met En wat is zijn visie op naar de door prangende vraag op tv of er een vijftiende Dalai Lama het zal zijn, of op tv zal hij met de laatste Dalai Lama met op tv blijven? Regisseur Mickey Lemle in mengt materiaal uit zijn met eerdere film met nieuwe op tv opnames waarin een hij intieme naar gesprekken met de in Dalai Lama van en zijn familie met voert, alsook met goede vrienden op uit de zijn nabije cirkel spreekt. Via archiefbeelden op tv gaan we tijdens terug naar op het verleden: naar de op tv hoopvolle ontmoeting met Mao, tijdens een tot het moment van dat de Dalai tijdens Lama besluit in van 1959 uit Tibet te op tv vluchten, hetgeen door het begin van zijn ballingschap een zal met markeren. De impact van het boeddhisme met en de Dalai tijdens door Lama op het westen is in in een de 25 jaar sinds Lemles in eerdere in film gestegen. In The in Last Dalai op Lama zien we op hoe de Dalai Lama uit zich nu met inzet om met de boeddhistische op tv kennis en technieken met over de de menselijke geest een maatschappelijke in bijdrage te leveren binnen naar educatie en de een geestelijke gezondheidszorg. Leraren van het van de basisschool in British Columbia de tijdens passen bijvoorbeeld emotionele tijdens intelligentie en geweldloze conflictoplossing toe in in uit hun klassen die op zijn visie de gestoeld de zijn en hij met werkt samen met neuropsychologen naar en in gedragstherapeuten in hoe negatieve een emoties zoals woede, op haat, jaloezie en afgunst in uit kaart met gebracht kunnen in worden en kunnen worden de overwonnen.

juni 2021
02-09-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama - De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

Intiem portret van de veertiende Dalai Lama naar aanleiding van zijn 80e verjaardag in 2015. Reden voor regisseur Mickey Lemle, die al eerder een film over de Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in 1992 maakte, om de camera nogmaals op ...

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama bij De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!