Programma gemist?

Intiem in portret van de de veertiende Dalai Lama naar aanleiding in op tv van zijn 80e met verjaardag in 2015. Reden voor regisseur van Mickey Lemle, die in al het eerder een film op over de Dalai Lama getiteld de Compassion in op Exile in 1992 maakte, op om tijdens de camera naar nogmaals op de geestelijk door leider te richten, tijdens hetgeen resulteert in een bijzonder, met zeer van persoonlijk portret. Wat is een nu tijdens nog echt belangrijk voor Zijne in Heiligheid? Hoe door denkt hij over de voortdurende van confrontatie tussen Tibetanen in en een China? Welke van invloed heeft Zijne tijdens Heiligheid op de politiek en naar op spirituele vraagstukken? op Wat zijn de een persoonlijke gevoelens naar over ouder worden het en sterven nu hij in naar de herfst van tijdens zijn leven staat? de En tijdens wat is zijn visie op uit de prangende de vraag of er een op vijftiende Dalai de Lama zal zijn, of door zal hij uit de laatste Dalai Lama naar met blijven? Regisseur Mickey door Lemle mengt materiaal uit met zijn eerdere film met uit nieuwe op opnames waarin hij intieme uit gesprekken met de Dalai in Lama en zijn in familie voert, alsook met de goede tijdens vrienden uit zijn de nabije cirkel een spreekt. Via archiefbeelden gaan we terug door naar het uit verleden: naar in de hoopvolle ontmoeting met op tv Mao, tot uit het moment dat de Dalai een naar Lama besluit in 1959 uit uit Tibet te vluchten, hetgeen naar in het begin van zijn ballingschap zal door markeren. De op impact van het boeddhisme van op tv en de Dalai Lama naar op het met westen is in de 25 naar jaar sinds Lemles uit eerdere film gestegen. In van The naar Last Dalai Lama zien op we hoe de Dalai naar Lama zich nu de uit inzet om met de boeddhistische de kennis en technieken over in de menselijke een geest een maatschappelijke bijdrage door te de leveren binnen educatie op en de geestelijke gezondheidszorg. in Leraren op van de basisschool in het British Columbia passen bijvoorbeeld emotionele het met intelligentie en geweldloze conflictoplossing met toe in hun klassen die op tv op in zijn visie gestoeld zijn in en hij werkt samen in met neuropsychologen en van gedragstherapeuten op in hoe negatieve uit emoties zoals woede, met haat, jaloezie en afgunst in door kaart gebracht tijdens kunnen worden in en kunnen worden met overwonnen.

januari 2020
02-09-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama - De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

Intiem portret van de veertiende Dalai Lama naar aanleiding van zijn 80e verjaardag in 2015. Reden voor regisseur Mickey Lemle, die al eerder een film over de Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in 1992 maakte, om de camera nogmaals op ...

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama bij De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!