Programma gemist?

Intiem portret in van de veertiende Dalai een Lama naar aanleiding door door van zijn 80e verjaardag in 2015. op Reden de voor regisseur naar Mickey Lemle, die al met eerder een film het over de Dalai Lama van getiteld Compassion een in Exile in 1992 de maakte, in om de camera nogmaals op tijdens de geestelijk leider de te richten, in hetgeen resulteert in een bijzonder, naar zeer persoonlijk portret. in Wat tijdens is nu tijdens nog echt belangrijk door voor Zijne Heiligheid? Hoe denkt tijdens hij in over de voortdurende confrontatie tussen Tibetanen een en China? Welke met van invloed heeft Zijne Heiligheid het op de politiek met en op een spirituele vraagstukken? Wat zijn de persoonlijke op gevoelens over naar ouder op worden en sterven nu hij tijdens in tijdens de herfst van zijn met leven staat? tijdens En wat is zijn visie naar op de met prangende vraag of er tijdens een vijftiende Dalai Lama in zal zijn, of naar zal hij naar de op laatste Dalai Lama blijven? Regisseur met Mickey Lemle door mengt materiaal uit zijn eerdere tijdens film met uit nieuwe opnames uit waarin hij intieme gesprekken met naar een de Dalai Lama de en zijn familie voert, alsook met op tv op goede vrienden uit op tv zijn nabije cirkel spreekt. uit Via archiefbeelden tijdens gaan we terug naar het verleden: een naar de hoopvolle op naar ontmoeting met Mao, tot het moment op dat op de Dalai een Lama besluit in 1959 op uit Tibet te de vluchten, hetgeen in het begin van op tv zijn ballingschap zal markeren. in De impact op tv van het boeddhisme en de Dalai met Lama op het met uit westen is in de 25 jaar met sinds de Lemles eerdere film gestegen. op tv In The een Last Dalai Lama zien in we uit hoe de Dalai een Lama zich nu inzet om met naar de in boeddhistische kennis en technieken over op met de menselijke geest een uit maatschappelijke bijdrage te tijdens leveren binnen educatie de en de geestelijke gezondheidszorg. naar Leraren van de basisschool van met in British Columbia passen op tv bijvoorbeeld emotionele op intelligentie en geweldloze conflictoplossing een toe in hun klassen die het naar op zijn visie gestoeld het zijn en hij tijdens werkt samen met in neuropsychologen en gedragstherapeuten in in hoe negatieve emoties zoals op woede, haat, jaloezie tijdens het en afgunst in op kaart gebracht kunnen een worden en kunnen worden van overwonnen.

maart 2021
02-09-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama - De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama

Intiem portret van de veertiende Dalai Lama naar aanleiding van zijn 80e verjaardag in 2015. Reden voor regisseur Mickey Lemle, die al eerder een film over de Dalai Lama getiteld Compassion in Exile in 1992 maakte, om de camera nogmaals op ...

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama bij De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The last Dalai Lama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!