Programma gemist?

-Ivo Niehe heeft uit uit een ontmoeting met Janine van den met van Ende. Onlangs geridderd vanwege haar grote het verdiensten op door allerlei maatschappelijke terreinen. op -Ook een tijdens ontmoeting met van Jan en Johanna Mulder.Meer -Ivo uit Niehe heeft uit een ontmoeting op met Janine van den Ende. Onlangs met geridderd vanwege op haar grote verdiensten de op allerlei maatschappelijke terreinen. een op Sinds een aantal jaren stelt op tv ze tijdens een opvallende kunstcollectie samen voor elk van nieuw theater met van op echtgenoot Joop. Aanstaande door zondag opent van het den Endes 26e theater met zijn poorten. Dit is de door vierde tijdens in de Duitse stad Hamburg. door En wat daarvoor op aan fotografisch uit werk gemaakt is door een Erwin Olaf in een samenwerking met Janine naar slaat alles: een op tijdens productie als voor op tv een speelfilm. Daarnaast naar wordt er gesproken over het leven met met Joop en een de kinderen. het -Thuis in Groningen tijdens vertellen Jan Mulder door en zijn op Johanna over Jan's onwaarschijnlijke uit populariteit in een België. Ook de Vlaamse op tv vrouwen op hebben Mulder in de armen gesloten. door Ze krijgen het zelfs uit goesting van Jan. Een onderzoek, op uit camera, door in Antwerpen het bewijst dat dat met inderdaad zo is.Minder

-Ivo in Niehe is met in Londen op het bezoek bij de excentrieke modekoning Paul op Smith, een in absoluut van buitenbeetje in de wereld van ontwerpers. de -En met een bezoek aan de meest de door imposante beeldentuin van Zuid-Frankrijk.Meer -Ivo in Niehe op is in Londen naar op bezoek bij op de excentrieke modekoning op tv Paul Smith, een absoluut buitenbeetje in uit de wereld van van de ontwerpers als Valentino en Karl een Lagerfeld. Zo op haalt Smith zijn uit inspiratie uit op de honderden gadgets het die hem vanuit de hele wereld op tv worden opgestuurd. het Per week tijdens worden er bij hem door per uit week gemiddeld zo'n twintig speelgoedkonijnen met afgeleverd ('Ik heb ooit van in een de radio-interview gezegd dat de op tv aanblik van uit een konijn uit me gelukkig het maakt'). Japan heeft hij veroverd dankzij op zijn de ongekende gevoel voor uit humor ('Ik neem altijd het een van rubberen kip mee om ze tijdens uit de vergaderingen op aan met het lachen te maken en een de koffer op tv met een elektrisch treintje, in daarmee heb ik hun een zakenhart veroverd'). tijdens Smith een is een selfmade man die de alles te de danken heeft aan de zijn echtgenote Pauline met wie op tv door hij al bijna 50 jaar samen van door is. -Verder een bezoek op aan de meest imposante de beeldentuin van Zuid-Frankrijk tijdens met door tientallen wonderbaarlijke kunstwerken. naar Zo staan hier onder meer manshoge naar wijnglazen en op in verband gewikkelde neushoorns door tot een tractor naar op uit een metershoge paal en een een deur het middenin een weiland. Een terrein naar ter grootte van van 150 uit voetbalvelden met een bijzonder op verhaal.Minder

Ivo in Niehe is thuis in door Amsterdam bij een de Engels-Nederlandse door fotograaf Jimmy Nelson. op En wie zijn eigenlijk op tv de echte van bewoners van Downton Abbey, naar de locatie op voor de wereldberoemde tv-serie.Meer op tv Ivo Niehe op tv is thuis in het Amsterdam bij de Engels-Nederlandse fotograaf de Jimmy Nelson. Voor door zijn levenswerk het van fotoboek 'Before they pass uit away', waarin tijdens Nelson de een laatste primitieve stammen in over de op hele wereld in beeld brengt, van doorstond hij alles. het Zo trok hij een in tijdens maand in een tank uit door Siberië en maakte hij op opnames van aan de rand tijdens van een werkende vulkaan. CNN met met komt binnenkort met een wereldwijde documentaire met over met zijn werk. de Het allesbeslissende moment in Nelsons leven van op tv is als hij op zijn 16e het in één op tv nacht kaal met wordt door een naar verkeerd medicijn tegen malaria. Behalve in Jimmy, naar komen ook echtgenote uit Ashkaine en in hun drie kinderen aan in het woord over hoe het van is om te uit naar leven met een zo op tv rusteloze, gedreven de man en vader. Verder: Wie zijn de eigenlijk de echte van bewoners in van Downton in Abbey, de locatie voor de wereldberoemde uit tv-serie. En met wat is hun de grote geheim? Gravin een Fiona in vertelt hoe het is om maandenlang een een grote een filmcrew en de in tientallen castleden in over de vloer te op tv hebben.Minder

-Een met ontmoeting met de tijdens zonen van wonderpianist Michel uit Petrucciani. -In op Zwitserland is uit Ivo bij de unieke een Ted Schaap. tijdens Onder de naam het Scapa is deze tijdens creatieve duizendpoot een internationale met beroemdheid.Meer -Een ontmoeting met door de zonen van wonderpianist naar Michel door Petrucciani. Twintig jaar geleden door had Ivo een naar gesprek met de de 'best musician in of the year' uit in Frankrijk. door Petrucciani leed aan 'glass in bone disease': hij een had 130 botbreuken overleefd, tijdens was exact naar 1 meter van 1 groot en woog 30 kilo. van Dat verhinderde hem in naar niet om een tijdens wereldcarrière te maken. Een van zijn door uit twee zonen Alexandre was toen 4 op tv jaar en leed op tv aan dezelfde van aandoening. Maar vader Michel op tv voorspelde dat naar hij het de door de voortgang van de een medische wetenschap op tv later naar veel beter zou krijgen dan op tv hij. Maar is op tv dat ook zo? Samen door met door zijn broer Rachid vertelt tijdens de nu van 24-jarige Alexandre over zijn van fysieke gesteldheid en over de zijn vader. in Ook van de hele reeks naar vrouwen die een relatie hadden met een Michel door komt aan van het woord. -In Zwitserland heeft met Ivo een ontmoeting met een de unieke Ted op tijdens Schaap. Onder de naam Scapa een is deze creatieve door duizendpoot een internationale met beroemdheid, maar de in Nederland kent een op enkeling op tv hem hooguit als door maker van de affiches voor zijn op tv met boezemvriend Toon Hermans. Scapa woont de al 60 jaar de aan de Murtensee met in een onvoorstelbaar groot op tv kasteel, door dat zo op tv volgestouwd is met door allerlei soorten kunstwerken een dat je er in maar net doorheen kunt met lopen.Minder

Ivo in Niehe in naar gesprek met Kees Momma. Afgelopen door zomer was de tijdens documentaire tijdens over zijn leven het in gesprek van naar de dag: over een zijn gedrag behorend de bij zijn autistische beperking.Meer Ivo de Niehe in het gesprek met Kees op tv Momma. Afgelopen het zomer was de documentaire over de zijn leven uit het gesprek van van de dag: door de woede-uitbarstingen die op tv horen bij zijn autistische beperking, de de een paniek bij de gedachten over zijn naar op tv toekomst ('Wat moet op ik als mijn ouders er niet van meer zijn?'). Daarnaast uit werden ook met zijn geniale kanten op tv belicht: de beheersing van naar de Japanse taal, naar zijn perfecte tekeningen, in zijn elektrische trein uit die op de met minuut exact een aankomt naar en vertrekt, zijn maquettes in en taalbeheersing. Aan het met woord komt van onder meer Monique op Nolte, maakster van de documentaire uit 'Het beste voor tijdens Kees'. een Zij vertelt over uit de momenten een waarop Kees haar de deur wilde in wijzen ('Ik maakte op tv zijn naar speelgoedvliegtuigje kapot, trok de een deur te de hard dicht en droeg de een te korte uit rok, wat hem enorm van afleidde') en op tv over op tv de uitspraak van Kees en zijn de moeder de dat in de toekomst in euthanasie misschien de enige het met uitweg voor hem van is ('Volgens mij was die uitspraak op tv een naar uiting van paniek'). Kees' op tv broer Jasper vertelt over van op tv hoe gelukkig Kees in op tv Japan was, waar de alles geordend tijdens is. Een ander belangrijk naar onderwerp dat in op tv de documentaire voorbij van komt, is de een vergeefse zoektocht naar het geschikte woonruimte voor Kees: geen uit huis is van goed het genoeg. Ivo heeft uit een interessant gesprek met Kees bij op tv het hem thuis dat tevens een verrassende naar de ontknoping krijgt.Minder

Ivo op Niehe gaat op bezoek op tv bij prins Albert van in Monaco. Verder een tijdens vooruitblik een op een aantal het van de gasten uit uit de komende serie met TV door Shows.

Op de reis en in de studio in portretteert Ivo Niehe uit de inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en in (vooral) buitenland het met een internationale naar reputatie. Ook het 33e door seizoen wordt een zoektocht de naar van bijzondere hoofdpersonen die op door hun een onorthodoxe kijk op het het leven, hun grenzeloze ambitie op of kleurrijke karakter van onze horizon in verbreden.

Op reis op en in de studio op tv portretteert Ivo tijdens Niehe inspirerende persoonlijkheden van uit het binnen- en (vooral) naar buitenland met een tijdens internationale reputatie.

Ivo in Niehe portretteerd inspirerende persoonlijkheden uit tijdens binnen- en op (vooral) buitenland met tijdens een op internationale reputatie. Deze aflevering: modeontwerper op Jan Taminiau en Benedikt door op tv Taschen.

Ivo van Niehe bezoekt Charles Aznavour. Behalve tijdens het een gesprek dat van Ivo met hem tijdens had in zijn een huis bij het uit meer van Genève, zijn op er fragmenten te zien uit uit de drie eerdere een interviews het van 25,15 en 10 van jaar geleden. Opvallend is uit met daarbij dat de zoon met van Armeense immigranten in door de op loop der tijd heel anders over de bepaalde door onderwerpen is gaan door denken.

21:20,Op door reis en in de tijdens studio portretteert Ivo een Niehe inspirerende persoonlijkheden van uit binnen- en (vooral) door buitenland met een met internationale op tv reputatie.

21:20,Op reis in en op tv in de studio portretteert met Ivo Niehe een inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en door (vooral) buitenland een met een internationale door reputatie.

21:20,Op op tv reis en in de met studio portretteert naar Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden door uit binnen- en (vooral) op met buitenland met een internationale een reputatie.

21:20,Op van reis en met in de studio portretteert een Ivo Niehe inspirerende de persoonlijkheden uit binnen- en de (vooral) buitenland met op een uit internationale reputatie.

21:20,Op in reis en in op de studio portretteert Ivo Niehe in inspirerende persoonlijkheden op uit binnen- en (vooral) van buitenland met tijdens een internationale op tv reputatie.

september 2017
23-11-2014 21:20

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Ivo Niehe heeft een ontmoeting met Janine van den Ende. Onlangs geridderd vanwege haar grote verdiensten op allerlei maatschappelijke terreinen. -Ook een ontmoeting met Jan en Johanna Mulder.Meer -Ivo Niehe heeft een ontmoeting met Janine ...

16-11-2014 20:54

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Ivo Niehe is in Londen op bezoek bij de excentrieke modekoning Paul Smith, een absoluut buitenbeetje in de wereld van ontwerpers. -En een bezoek aan de meest imposante beeldentuin van Zuid-Frankrijk.Meer -Ivo Niehe is in Londen op bezoek b...

09-11-2014 21:21

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe is thuis in Amsterdam bij de Engels-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson. En wie zijn eigenlijk de echte bewoners van Downton Abbey, de locatie voor de wereldberoemde tv-serie.Meer Ivo Niehe is thuis in Amsterdam bij de Engels-Neder...

02-11-2014 21:21

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Een ontmoeting met de zonen van wonderpianist Michel Petrucciani. -In Zwitserland is Ivo bij de unieke Ted Schaap. Onder de naam Scapa is deze creatieve duizendpoot een internationale beroemdheid.Meer -Een ontmoeting met de zonen van wonde...

26-10-2014 21:23

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de documentaire over zijn leven het gesprek van de dag: over zijn gedrag behorend bij zijn autistische beperking.Meer Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de docum...

28-09-2014 21:20

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe gaat op bezoek bij prins Albert van Monaco. Verder een vooruitblik op een aantal van de gasten uit de komende serie TV Shows.

17-08-2014 23:04

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook het 33e seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe...

10-08-2014 23:05

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

03-08-2014 22:09

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe portretteerd inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Deze aflevering: modeontwerper Jan Taminiau en Benedikt Taschen.

27-07-2014 22:26

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe bezoekt Charles Aznavour. Behalve het gesprek dat Ivo met hem had in zijn huis bij het meer van Genève, zijn er fragmenten te zien uit de drie eerdere interviews van 25,15 en 10 jaar geleden. Opvallend is daarbij dat de zoon van A...

06-04-2014 21:20

zo 6 apr 2014

TROS TV Show - zo 6 apr 2014

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

23-03-2014 21:20

zo 23 mrt 2014

TROS TV Show - zo 23 mrt 2014

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

27-10-2013 21:20

zo 27 okt 2013

TROS TV Show - zo 27 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

20-10-2013 21:20

zo 20 okt 2013

TROS TV Show - zo 20 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

13-10-2013 21:20

zo 13 okt 2013

TROS TV Show - zo 13 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TROS TV Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TROS TV Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TROS TV Show bij TROS TV Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TROS TV Show. Heb je een uitzending van TROS TV Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TROS TV Show gemist

De TROS TV SHOW is hét vrijdagavond programma van de TROS waarin presentator Ivo Niehe nationale en internationalegasten ontvangt in de studio of bezoekt bij hen thuis en op hun werk.

Uitzending gemist van TROS TV Show? Hier kun je alle uitzendingen van TROS TV Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord