Programma gemist?
mei 2017
23-11-2014 21:20

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Ivo Niehe heeft een ontmoeting met Janine van den Ende. Onlangs geridderd vanwege haar grote verdiensten op allerlei maatschappelijke terreinen. -Ook een ontmoeting met Jan en Johanna Mulder.Meer -Ivo Niehe heeft een ontmoeting met Janine van den Ende. Onlangs geridderd vanwege haar grote verdiensten op allerlei maatschappelijke terreinen. Sinds een aantal jaren stelt ze een opvallende kunstcollectie samen voor elk nieuw theater van echtgenoot Joop. Aanstaande zondag opent van den Endes 26e theater zijn poorten. Dit is de vierde in de Duitse stad Hamburg. En wat daarvoor aan fotografisch werk gemaakt is door Erwin Olaf in samenwerking met Janine slaat alles: een productie als voor een speelfilm. Daarnaast wordt er gesproken over het leven met Joop en de kinderen. -Thuis in Groningen vertellen Jan Mulder en zijn Johanna over Jan's onwaarschijnlijke populariteit in België. Ook de Vlaamse vrouwen hebben Mulder in de armen gesloten. Ze krijgen zelfs goesting van Jan. Een onderzoek, op camera, in Antwerpen bewijst dat dat inderdaad zo is.Minder

16-11-2014 20:54

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Ivo Niehe is in Londen op bezoek bij de excentrieke modekoning Paul Smith, een absoluut buitenbeetje in de wereld van ontwerpers. -En een bezoek aan de meest imposante beeldentuin van Zuid-Frankrijk.Meer -Ivo Niehe is in Londen op bezoek bij de excentrieke modekoning Paul Smith, een absoluut buitenbeetje in de wereld van ontwerpers als Valentino en Karl Lagerfeld. Zo haalt Smith zijn inspiratie uit de honderden gadgets die hem vanuit de hele wereld worden opgestuurd. Per week worden er bij hem per week gemiddeld zo'n twintig speelgoedkonijnen afgeleverd ('Ik heb ooit in een radio-interview gezegd dat de aanblik van een konijn me gelukkig maakt'). Japan heeft hij veroverd dankzij zijn ongekende gevoel voor humor ('Ik neem altijd een rubberen kip mee om ze tijdens de vergaderingen aan het lachen te maken en een koffer met een elektrisch treintje, daarmee heb ik hun zakenhart veroverd'). Smith is een selfmade man die alles te danken heeft aan zijn echtgenote Pauline met wie hij al bijna 50 jaar samen is. -Verder een bezoek aan de meest imposante beeldentuin van Zuid-Frankrijk met tientallen wonderbaarlijke kunstwerken. Zo staan hier onder meer manshoge wijnglazen en in verband gewikkelde neushoorns tot een tractor op een metershoge paal en een deur middenin een weiland. Een terrein ter grootte van 150 voetbalvelden met een bijzonder verhaal.Minder

09-11-2014 21:21

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe is thuis in Amsterdam bij de Engels-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson. En wie zijn eigenlijk de echte bewoners van Downton Abbey, de locatie voor de wereldberoemde tv-serie.Meer Ivo Niehe is thuis in Amsterdam bij de Engels-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson. Voor zijn levenswerk het fotoboek 'Before they pass away', waarin Nelson de laatste primitieve stammen over de hele wereld in beeld brengt, doorstond hij alles. Zo trok hij een maand in een tank door Siberië en maakte hij opnames aan de rand van een werkende vulkaan. CNN komt binnenkort met een wereldwijde documentaire over zijn werk. Het allesbeslissende moment in Nelsons leven is als hij op zijn 16e in één nacht kaal wordt door een verkeerd medicijn tegen malaria. Behalve Jimmy, komen ook echtgenote Ashkaine en hun drie kinderen aan het woord over hoe het is om te leven met een zo rusteloze, gedreven man en vader. Verder: Wie zijn eigenlijk de echte bewoners van Downton Abbey, de locatie voor de wereldberoemde tv-serie. En wat is hun grote geheim? Gravin Fiona vertelt hoe het is om maandenlang een grote filmcrew en de tientallen castleden over de vloer te hebben.Minder

02-11-2014 21:21

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

-Een ontmoeting met de zonen van wonderpianist Michel Petrucciani. -In Zwitserland is Ivo bij de unieke Ted Schaap. Onder de naam Scapa is deze creatieve duizendpoot een internationale beroemdheid.Meer -Een ontmoeting met de zonen van wonderpianist Michel Petrucciani. Twintig jaar geleden had Ivo een gesprek met de 'best musician of the year' in Frankrijk. Petrucciani leed aan 'glass bone disease': hij had 130 botbreuken overleefd, was exact 1 meter 1 groot en woog 30 kilo. Dat verhinderde hem niet om een wereldcarrière te maken. Een van zijn twee zonen Alexandre was toen 4 jaar en leed aan dezelfde aandoening. Maar vader Michel voorspelde dat hij het door de voortgang van de medische wetenschap later veel beter zou krijgen dan hij. Maar is dat ook zo? Samen met zijn broer Rachid vertelt de nu 24-jarige Alexandre over zijn fysieke gesteldheid en over zijn vader. Ook de hele reeks vrouwen die een relatie hadden met Michel komt aan het woord. -In Zwitserland heeft Ivo een ontmoeting met de unieke Ted Schaap. Onder de naam Scapa is deze creatieve duizendpoot een internationale beroemdheid, maar in Nederland kent een enkeling hem hooguit als maker van de affiches voor zijn boezemvriend Toon Hermans. Scapa woont al 60 jaar aan de Murtensee in een onvoorstelbaar groot kasteel, dat zo volgestouwd is met allerlei soorten kunstwerken dat je er maar net doorheen kunt lopen.Minder

26-10-2014 21:23

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de documentaire over zijn leven het gesprek van de dag: over zijn gedrag behorend bij zijn autistische beperking.Meer Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de documentaire over zijn leven het gesprek van de dag: de woede-uitbarstingen die horen bij zijn autistische beperking, de paniek bij de gedachten over zijn toekomst ('Wat moet ik als mijn ouders er niet meer zijn?'). Daarnaast werden ook zijn geniale kanten belicht: de beheersing van de Japanse taal, zijn perfecte tekeningen, zijn elektrische trein die op de minuut exact aankomt en vertrekt, zijn maquettes en taalbeheersing. Aan het woord komt onder meer Monique Nolte, maakster van de documentaire 'Het beste voor Kees'. Zij vertelt over de momenten waarop Kees haar de deur wilde wijzen ('Ik maakte zijn speelgoedvliegtuigje kapot, trok de deur te hard dicht en droeg een te korte rok, wat hem enorm afleidde') en over de uitspraak van Kees en zijn moeder dat in de toekomst euthanasie misschien de enige uitweg voor hem is ('Volgens mij was die uitspraak een uiting van paniek'). Kees' broer Jasper vertelt over hoe gelukkig Kees in Japan was, waar alles geordend is. Een ander belangrijk onderwerp dat in de documentaire voorbij komt, is de vergeefse zoektocht naar geschikte woonruimte voor Kees: geen huis is goed genoeg. Ivo heeft een interessant gesprek met Kees bij hem thuis dat tevens een verrassende ontknoping krijgt.Minder

28-09-2014 21:20

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe gaat op bezoek bij prins Albert van Monaco. Verder een vooruitblik op een aantal van de gasten uit de komende serie TV Shows.

17-08-2014 23:04

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook het 33e seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.

10-08-2014 23:05

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

03-08-2014 22:09

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe portretteerd inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Deze aflevering: modeontwerper Jan Taminiau en Benedikt Taschen.

27-07-2014 22:26

TROS TV Show

TROS TV Show - TROS TV Show

Ivo Niehe bezoekt Charles Aznavour. Behalve het gesprek dat Ivo met hem had in zijn huis bij het meer van Genève, zijn er fragmenten te zien uit de drie eerdere interviews van 25,15 en 10 jaar geleden. Opvallend is daarbij dat de zoon van Armeense immigranten in de loop der tijd heel anders over bepaalde onderwerpen is gaan denken.

06-04-2014 21:20

zo 6 apr 2014

TROS TV Show - zo 6 apr 2014

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

23-03-2014 21:20

zo 23 mrt 2014

TROS TV Show - zo 23 mrt 2014

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

27-10-2013 21:20

zo 27 okt 2013

TROS TV Show - zo 27 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

20-10-2013 21:20

zo 20 okt 2013

TROS TV Show - zo 20 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

13-10-2013 21:20

zo 13 okt 2013

TROS TV Show - zo 13 okt 2013

21:20,Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TROS TV Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TROS TV Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TROS TV Show bij TROS TV Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TROS TV Show. Heb je een uitzending van TROS TV Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TROS TV Show gemist

De TROS TV SHOW is hét vrijdagavond programma van de TROS waarin presentator Ivo Niehe nationale en internationalegasten ontvangt in de studio of bezoekt bij hen thuis en op hun werk.

Uitzending gemist van TROS TV Show? Hier kun je alle uitzendingen van TROS TV Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord