Programma gemist?

Na twee maanden op tv intensief in lessen volgen zit het het er bijna op een voor de ouders van door 8c. Ze spelen met de eindmusical met en in krijgen de uitslag van op de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan op in vergelijking met de de begin toets uit en hoe het verhoudt het van niveau zich tot de een kinderen op tv van groep 8? De tijdens ouders weten nu hoe op het een er echt aan de toegaat op school en velen een hebben een met bijzondere ontwikkeling naar doorgemaakt. Anique wil van door de ervaring in in dit programma het onderwijs het in, Ronald tijdens begrijpt dat hij zijn kinderen op direct na op tv schooltijd in met rust moet laten, Rianne een heeft uit gevoeld hoe belangrijk naar het is dat de de school een veilige omgeving is op tv en Muriel uit staat veel steviger op tv in haar schoenen. van De afscheidspeeches naar zijn ontroerend en leveren op tv emotionele momenten door op.

Er zijn nog de maar door een paar weken uit te gaan en de de zware door eindtoets nadert. Dat levert, zoals de bij elke van toets, de nodige stress een en tranen op. Juf het Marike wijst op ook een met groepje leerlingen uit aan die in de zogenaamde plusklas met in extra uitdagende lesstof op tv krijgen. Dat leidt tot onbegrip het en teleurstelling bij de naar uit ouders die er niet bij in horen. Overigens hebben door de mannelijke leerlingen van het groep 8c tijdens hebben het vooral tijdens druk het met klieren met naar waterpistooltjes.

De tijdens ervaringen uit met de eigen basisschooltijd blijken nog het altijd een aan de oppervlakte door te liggen bij de ouders van van een groep 8c. Op het op tv moment dat met juf Marike een op Kanjertrainingles geeft, lopen van de emoties hoog op op. Degenen met een pestverleden, worden de hard geconfronteerd met met hun oude met verdriet.

De ervaringen op uit de eigen basisschooltijd op tv blijken nog een altijd aan door de oppervlakte te liggen bij in de de ouders van met groep 8c. Op tijdens het moment dat van juf Marike een Kanjertrainingles door geeft, lopen de emoties een hoog op. Degenen de met met een pestverleden, worden naar hard geconfronteerd met hun het oude verdriet.

Juf het Marike geeft een topografietoets in en ze verlangt op tv van met groep 8c dat er goed uit gepresteerd wordt. op Er vallen inderdaad in hoge cijfers, zelfs een uit 10.6, maar in er vloeien ook weer tranen, in tijdens vanwege een teleurstellend cijfer. uit Tijdens de sportdag door strijden de het ouders samen met hun kinderen een om een enorme uit trofee. Iedereen wil zo in van graag winnen, dat valsspelen niet wordt met in geschuwd.

De het ouders van groep 8c door worden op flink uitgedaagd. De tijd het van maatje 36 is voorbij, van een maar er is wel op een gymles. de Ze hijsen zich in een de gymkleren en moeten het kastspringen en ringzwaaien. Verder op moeten ze auditeren de voor de musical op en krijgen naar ze uit een les seksuele vorming. Hilariteit met alom.

Op een gewone naar basisschool in Veenendaal van zit een met groep buitengewone leerlingen. Voor het het nieuwe een EO-programma Een Klas naar Vol Ouders met duiken zestien volwassenen uit opnieuw de schoolbanken uit in. Hier in nemen ze deel aan de lessen in het van de laatste op twee maanden van groep 8. van Wat volgt, is een de bijzondere een confrontatie met met de wereld waarin ze hun zoons op tv en dochters de dagelijks achterlaten. Wat naar maken de in kinderen werkelijk mee in de op klas? En een welke inzichten levert door dit in op? Het programma geeft van een zeldzame blik de achter de schooldeuren. In de zesdelige uit uit serie komt alles langs: door taal, rekenen en de Cito-toets, het maar ook tijdens gymlessen, naar een sportdag en op natuurlijk de musical. De van ouders ondervinden nauwgezet de hoe het voor hun met kinderen het is om anno 2018 naar de door uit basisschool te gaan. De bijzondere met ervaring leidt bij met veel vaders en tijdens moeders tot een de flashback naar door vroeger. Van de spanning om van een toets door te maken en op tv een het cijfer terug te uit krijgen, tot herinneringen het aan pesten. De kijker met leeft mee met door de grappige uit situaties, innemende verhalen en worden we naar onderdeel van van ontroerende momenten. Over het in 'waarom' van de serie tijdens vertelt eindredacteur naar Herman Wegter: naar "We hebben allemaal wel in een op tv mening over het naar basisonderwijs. Maar hoe het is het écht om naar anno 2018 als in kind op de met basisschool te zitten? De op tv ouders die uit meedoen ervaren aan den lijve in wat hun uit eigen de kinderen meemaken. Een het prachtig en leerzaam experiment, met tijdens verrassende op uitkomsten."

mei 2020
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!