Programma gemist?

Na in twee maanden intensief uit lessen volgen zit het uit er bijna op uit voor de een ouders van 8c. een Ze spelen de eindmusical en door krijgen de uitslag door van naar de eindtoets. op tv Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met met de in begin toets en hoe in verhoudt op tv het niveau zich op tot de kinderen van groep uit 8? met De ouders weten nu hoe van het er naar echt aan door toegaat op school en velen uit hebben een bijzondere uit ontwikkeling de doorgemaakt. Anique wil door de op tv ervaring in uit dit programma een het onderwijs in, het Ronald begrijpt dat hij zijn het kinderen direct in na schooltijd met rust moet op het laten, Rianne heeft gevoeld hoe naar belangrijk het de is dat de school in een veilige omgeving een is en op tv Muriel staat veel steviger op tv in op haar schoenen. De afscheidspeeches zijn van ontroerend en met leveren emotionele momenten tijdens op.

Er zijn door nog maar een paar met weken een te gaan en de zware het tijdens eindtoets nadert. Dat levert, zoals met bij elke toets, de naar nodige stress en het tranen op. uit Juf Marike wijst ook tijdens een groepje op tv leerlingen aan met die in de van zogenaamde plusklas extra uitdagende uit lesstof krijgen. Dat tijdens leidt tot onbegrip en door teleurstelling op bij de ouders die door er niet op bij horen. Overigens hebben de naar naar mannelijke leerlingen van groep op tv 8c hebben het vooral op druk met naar klieren met naar waterpistooltjes.

De ervaringen het uit met de eigen basisschooltijd blijken nog een altijd aan door de oppervlakte te naar liggen bij de een ouders van groep 8c. Op van het in moment dat juf Marike het een Kanjertrainingles geeft, lopen het de de emoties hoog door op. Degenen met een tijdens pestverleden, worden het hard geconfronteerd met hun oude het verdriet.

De van ervaringen uit de eigen door basisschooltijd naar blijken nog altijd op aan de oppervlakte te door liggen bij het de ouders van groep 8c. Op uit het moment op tv dat juf met Marike een Kanjertrainingles op geeft, lopen de emoties hoog van tijdens op. Degenen met een pestverleden, worden in hard geconfronteerd in met een hun oude verdriet.

Juf het Marike geeft een met topografietoets en ze tijdens verlangt van groep 8c van dat op er goed gepresteerd wordt. op Er vallen naar inderdaad hoge cijfers, met zelfs een 10.6, in maar er vloeien ook weer tijdens tranen, vanwege tijdens een teleurstellend naar cijfer. Tijdens de sportdag strijden de van ouders op tv samen met uit hun kinderen om een enorme de trofee. Iedereen wil door zo in graag winnen, dat het valsspelen niet wordt door geschuwd.

De naar ouders van groep met 8c worden flink op uitgedaagd. De tijd tijdens van maatje 36 is tijdens voorbij, maar er is in wel een op tv gymles. Ze hijsen zich door in het de gymkleren en moeten naar kastspringen en ringzwaaien. Verder het moeten naar ze auditeren voor op tv de musical en krijgen ze een een de les seksuele vorming. Hilariteit in alom.

Op een gewone de basisschool in het Veenendaal zit een groep op tv buitengewone in leerlingen. Voor het door nieuwe EO-programma Een Klas tijdens Vol Ouders duiken naar zestien volwassenen opnieuw de uit schoolbanken in. van Hier nemen ze deel door de aan de lessen van de tijdens laatste twee maanden van tijdens groep 8. op tv Wat een volgt, is een het bijzondere confrontatie met de wereld waarin tijdens ze hun de zoons tijdens en dochters dagelijks met achterlaten. Wat maken op tv de kinderen werkelijk mee in de door klas? En welke door inzichten uit levert dit op? Het programma geeft van een zeldzame blik een tijdens achter de schooldeuren. In de op zesdelige serie op komt alles langs: uit taal, rekenen op en de Cito-toets, maar ook gymlessen, op tv een een sportdag en natuurlijk de op tv musical. De ouders ondervinden het nauwgezet hoe het tijdens voor hun kinderen op tv is om het anno 2018 naar de op basisschool te gaan. in naar De bijzondere ervaring leidt door bij veel vaders en naar moeders tot een uit flashback naar het vroeger. Van de de spanning om een een toets te maken en een op cijfer terug te op tv krijgen, tot herinneringen een naar aan pesten. De kijker tijdens leeft mee met de de grappige op situaties, innemende verhalen in en worden we onderdeel van tijdens ontroerende momenten. Over tijdens het 'waarom' tijdens van de serie vertelt eindredacteur de Herman Wegter: door "We hebben allemaal van wel een het mening over het naar basisonderwijs. Maar hoe is met het écht met om anno 2018 als kind een op een de basisschool te zitten? De uit ouders die van meedoen ervaren aan op den lijve wat hun uit eigen kinderen meemaken. Een op een prachtig en leerzaam experiment, met verrassende op naar uitkomsten."

september 2020
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!