Programma gemist?

Na twee tijdens maanden in intensief lessen volgen zit het het er bijna op voor het de door ouders van op 8c. Ze spelen de de eindmusical en krijgen de uitslag van naar van de eindtoets. uit Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met met de begin in toets en hoe tijdens verhoudt het niveau zich op tv tot de kinderen uit van groep een 8? De ouders weten de nu hoe het het van er echt aan toegaat op school met en een velen hebben een bijzondere ontwikkeling naar doorgemaakt. Anique op wil in door de ervaring in dit door programma het onderwijs in, met Ronald begrijpt dat met hij een zijn kinderen op tv direct na schooltijd met met rust moet laten, Rianne op heeft gevoeld hoe in belangrijk het is dat tijdens de de school een veilige omgeving is in door en Muriel staat veel steviger in met haar schoenen. het De afscheidspeeches zijn ontroerend van en op leveren emotionele momenten van op.

Er zijn de nog maar op tv een paar weken te het gaan en de door zware van eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij de in elke toets, de het nodige stress en tranen op. Juf uit Marike wijst in ook een in groepje leerlingen aan het die in de in zogenaamde plusklas de extra uitdagende lesstof de krijgen. Dat leidt tot een onbegrip en op tv teleurstelling bij de ouders met die er niet bij in horen. Overigens hebben uit de mannelijke leerlingen met van groep 8c hebben uit het vooral druk op met klieren een met naar waterpistooltjes.

De in ervaringen uit van de eigen basisschooltijd blijken op nog altijd aan van de oppervlakte te liggen bij op naar de ouders van groep 8c. Op met het moment in dat juf Marike een de Kanjertrainingles geeft, op lopen het de emoties hoog tijdens op. Degenen met een pestverleden, worden op van hard geconfronteerd met uit hun oude verdriet.

De naar ervaringen uit de de eigen basisschooltijd blijken tijdens nog altijd aan op tv de oppervlakte te liggen op bij de ouders uit van een groep 8c. Op met het moment dat juf door Marike een Kanjertrainingles geeft, naar lopen de emoties hoog op op. door Degenen met op tv een pestverleden, worden hard geconfronteerd met de een hun oude verdriet.

Juf Marike geeft door een topografietoets en met ze verlangt van in groep 8c in dat er goed gepresteerd de wordt. Er vallen door inderdaad hoge tijdens cijfers, zelfs een 10.6, in op tv maar er vloeien ook het weer tranen, door vanwege een teleurstellend cijfer. door Tijdens de sportdag strijden een de ouders samen met op tv hun op kinderen om op tv een enorme trofee. Iedereen wil de zo graag in winnen, dat door valsspelen niet wordt naar geschuwd.

De ouders van uit tijdens groep 8c worden flink uitgedaagd. door De tijd naar van maatje 36 uit is voorbij, maar er is een op tv wel een gymles. door Ze hijsen zich in de uit gymkleren het en moeten kastspringen en ringzwaaien. een Verder een moeten ze auditeren voor op de musical en krijgen tijdens ze een les seksuele uit vorming. Hilariteit op alom.

Op een door gewone basisschool in Veenendaal op zit met een groep buitengewone leerlingen. Voor de een het nieuwe EO-programma Een Klas Vol met Ouders in duiken zestien volwassenen opnieuw de een schoolbanken uit in. Hier nemen op ze deel tijdens aan de lessen op van de laatste twee op tv maanden van de groep 8. Wat volgt, is tijdens een van bijzondere confrontatie met de wereld waarin een in ze hun zoons door en dochters dagelijks uit achterlaten. Wat maken naar de kinderen werkelijk mee een in de uit klas? En welke inzichten levert dit op op? Het programma geeft met een de zeldzame blik naar achter de schooldeuren. In tijdens de zesdelige het serie komt alles langs: taal, rekenen door en de Cito-toets, in maar ook met gymlessen, een sportdag met en natuurlijk de musical. door in De ouders ondervinden nauwgezet hoe het met naar voor hun kinderen is om anno door op 2018 naar de basisschool tijdens te gaan. De bijzondere van ervaring leidt bij veel in vaders en moeders op tv tot met een flashback door naar vroeger. Van de op tv spanning om het een toets te naar maken en een cijfer tijdens terug te krijgen, tot herinneringen met aan pesten. De door kijker met leeft mee met de op tv grappige situaties, uit innemende verhalen en worden we naar tijdens onderdeel van ontroerende op tv momenten. Over het 'waarom' van het de serie vertelt eindredacteur naar Herman Wegter: "We met hebben allemaal wel uit een mening over het naar basisonderwijs. naar Maar hoe is op tv het écht om anno 2018 een als kind van op de naar basisschool te op tv zitten? De ouders die meedoen ervaren op aan den door lijve wat naar hun eigen kinderen tijdens meemaken. Een van prachtig en leerzaam experiment, uit met verrassende een uitkomsten."

mei 2021
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!