Programma gemist?

Na twee op tv maanden intensief tijdens lessen volgen zit in het er bijna de op voor de ouders van in van 8c. Ze spelen van de eindmusical en krijgen de uitslag de van de tijdens eindtoets. een Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking op tv met de begin toets door van en hoe verhoudt het niveau de zich tot uit de kinderen van groep 8? in De ouders weten uit nu hoe een het er op tv echt aan toegaat een op school en op tv velen hebben een bijzondere door ontwikkeling doorgemaakt. Anique wil in door in de ervaring in dit uit programma het door onderwijs in, Ronald uit begrijpt dat hij zijn kinderen de een direct na schooltijd met rust een moet laten, Rianne tijdens heeft op tv gevoeld hoe belangrijk het is tijdens dat de school op een veilige omgeving is in en Muriel uit staat veel met steviger in uit haar schoenen. De afscheidspeeches zijn ontroerend op tv en op leveren emotionele tijdens momenten op.

Er zijn nog op tv maar een paar met weken in te gaan en de in zware eindtoets nadert. Dat door een levert, zoals bij elke toets, op tv de nodige stress en naar tranen op. het Juf Marike wijst op tv ook een groepje in leerlingen op aan die in de zogenaamde plusklas met extra uitdagende lesstof in krijgen. Dat leidt tijdens met tot onbegrip en het teleurstelling bij de ouders die in er met niet bij horen. Overigens hebben de het uit mannelijke leerlingen van groep 8c hebben naar het vooral druk op tv met door klieren met door waterpistooltjes.

De ervaringen uit op op tv de eigen basisschooltijd blijken nog een altijd aan met de oppervlakte in te liggen bij de door ouders van de groep 8c. Op het moment in dat tijdens juf Marike een Kanjertrainingles geeft, tijdens lopen de de emoties hoog op. Degenen op met een door pestverleden, worden hard geconfronteerd met tijdens de hun oude verdriet.

De ervaringen uit van op tv de eigen basisschooltijd blijken met nog altijd aan door de oppervlakte te liggen bij het uit de ouders van groep op 8c. Op het uit moment dat juf op tv Marike een Kanjertrainingles geeft, tijdens lopen de met emoties hoog op. Degenen uit met een pestverleden, op tv worden naar hard geconfronteerd met hun oude op tv verdriet.

Juf tijdens Marike geeft op een topografietoets en ze verlangt van door groep 8c dat met er goed met gepresteerd wordt. Er het vallen met inderdaad hoge cijfers, zelfs een uit 10.6, maar op tv er vloeien op tv ook weer tranen, vanwege een van teleurstellend van cijfer. Tijdens de op sportdag strijden de ouders naar samen met hun op tv kinderen om een enorme door trofee. op tv Iedereen wil zo graag winnen, op dat valsspelen niet wordt het van geschuwd.

De in ouders van groep de 8c worden flink naar uitgedaagd. De tijdens tijd van maatje uit 36 is voorbij, naar maar er is wel tijdens een gymles. Ze hijsen het zich in de het gymkleren en moeten van kastspringen en op tv ringzwaaien. Verder naar moeten ze auditeren met voor de musical en uit krijgen ze een les tijdens seksuele vorming. Hilariteit de alom.

Op van een gewone basisschool in Veenendaal van zit uit een groep buitengewone leerlingen. het Voor het nieuwe op EO-programma op tv Een Klas Vol Ouders duiken in zestien volwassenen opnieuw de in schoolbanken door in. Hier met nemen ze deel aan de lessen het van op tv de laatste twee maanden van tijdens groep 8. Wat met volgt, is op een bijzondere in confrontatie met de wereld waarin naar de ze hun zoons en een dochters dagelijks achterlaten. Wat maken een de tijdens kinderen werkelijk de mee in de klas? En welke van door inzichten levert dit op op? Het programma geeft een zeldzame naar blik achter de op schooldeuren. In de zesdelige op tv serie komt alles met langs: taal, van rekenen en de Cito-toets, de maar het ook gymlessen, een naar sportdag en natuurlijk de musical. het De uit ouders ondervinden nauwgezet hoe het in voor hun kinderen de is om anno van 2018 naar de de basisschool te uit gaan. De bijzondere op ervaring van leidt bij veel vaders op en moeders tot met een flashback het naar vroeger. Van van de spanning om een toets te de tijdens maken en een cijfer terug uit te krijgen, de tot herinneringen tijdens aan pesten. De kijker naar leeft mee met de met grappige situaties, naar innemende verhalen en worden een we onderdeel van ontroerende op tv momenten. Over in het 'waarom' van de serie tijdens vertelt op tv eindredacteur Herman Wegter: op "We hebben allemaal wel een tijdens mening over het in basisonderwijs. uit Maar hoe is van het écht om anno 2018 op tv als kind op op de basisschool te naar zitten? De ouders op tv die meedoen naar ervaren aan het den lijve wat hun eigen de kinderen meemaken. Een uit prachtig en leerzaam een experiment, het met verrassende de uitkomsten."

januari 2021
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!