Programma gemist?

Na twee op tv maanden intensief lessen het volgen zit het het er bijna op voor het de ouders naar van 8c. Ze spelen door de eindmusical van en naar krijgen de uitslag van de eindtoets. de Zijn ze met vooruitgegaan in vergelijking met in de begin toets uit en de hoe verhoudt een het niveau zich tot de van kinderen van groep naar 8? De in ouders weten nu hoe het op naar er echt aan toegaat op naar school en velen van hebben een door bijzondere ontwikkeling met doorgemaakt. Anique wil door de de ervaring het in dit programma het onderwijs van in, Ronald begrijpt door dat hij zijn kinderen uit direct na uit schooltijd met rust op tv moet in laten, Rianne heeft tijdens gevoeld hoe belangrijk het in is dat de de school een veilige omgeving is een en Muriel op staat veel in steviger in haar schoenen. De in tijdens afscheidspeeches zijn ontroerend en leveren uit emotionele momenten op tv op.

Er de zijn nog door maar een paar weken een te gaan en de een zware naar eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij met elke toets, de een nodige met stress en tijdens tranen op. Juf Marike wijst ook naar een groepje op tv leerlingen aan van die in de een zogenaamde plusklas extra tijdens uitdagende lesstof krijgen. Dat door leidt tot op onbegrip en teleurstelling naar bij de ouders die van er op niet bij horen. Overigens hebben de van mannelijke leerlingen van een in groep 8c hebben het uit vooral druk met door klieren met in waterpistooltjes.

De ervaringen uit met de met eigen basisschooltijd door blijken nog altijd aan de oppervlakte op tijdens te liggen bij met de ouders van groep van 8c. Op het de moment dat juf Marike de een op Kanjertrainingles geeft, lopen de het emoties hoog op. Degenen met op tv met een pestverleden, worden hard geconfronteerd de met hun tijdens oude verdriet.

De ervaringen uit door de eigen basisschooltijd tijdens blijken nog altijd een naar aan de oppervlakte te op liggen bij het de ouders van tijdens groep 8c. Op het moment dat de op juf Marike een Kanjertrainingles geeft, op tv lopen de emoties naar hoog op. uit Degenen met een pestverleden, worden met door hard geconfronteerd met hun oude een verdriet.

Juf naar Marike geeft een van topografietoets en ze verlangt van op groep 8c met dat er de goed gepresteerd van wordt. Er vallen inderdaad in hoge cijfers, zelfs een uit 10.6, maar er vloeien uit ook uit weer tranen, vanwege een de teleurstellend cijfer. Tijdens het de sportdag strijden de het ouders samen van met hun naar kinderen om tijdens een enorme trofee. Iedereen met wil zo de graag winnen, dat valsspelen van niet wordt door geschuwd.

De van ouders van groep 8c van worden flink uit uitgedaagd. De tijd van maatje uit 36 naar is voorbij, het maar er is de wel een gymles. Ze hijsen zich naar in de uit gymkleren en naar moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder door moeten de ze auditeren voor de op tv musical op en krijgen ze een les het seksuele in vorming. Hilariteit alom.

Op een met gewone met basisschool in Veenendaal zit van een groep uit buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma op tv met Een Klas Vol Ouders duiken zestien van volwassenen opnieuw op tv de schoolbanken naar in. Hier op nemen ze deel de aan de lessen van de uit laatste twee op tv maanden van groep 8. Wat op tv volgt, is de een bijzondere de confrontatie met de wereld waarin in ze hun het zoons en een dochters dagelijks achterlaten. op tv Wat maken naar de kinderen werkelijk mee in de door klas? En welke een door inzichten levert dit op? Het programma uit geeft op tv een zeldzame blik achter de door schooldeuren. In de naar zesdelige serie een komt alles langs: taal, rekenen op tv het en de Cito-toets, maar het ook gymlessen, in een sportdag en een natuurlijk de musical. De een ouders ondervinden door nauwgezet hoe het door voor hun kinderen is om op tv anno 2018 naar de tijdens basisschool te gaan. tijdens De bijzondere het ervaring door leidt bij veel vaders een en moeders tot in een flashback naar vroeger. Van een tijdens de spanning om een toets te op de maken en een cijfer terug op te krijgen, tot tijdens herinneringen van aan pesten. De een kijker leeft mee met de in grappige situaties, innemende verhalen in op tv en worden we op tv onderdeel van ontroerende momenten. Over het op 'waarom' door van de serie tijdens vertelt eindredacteur Herman Wegter: uit "We hebben allemaal een wel een mening over op het basisonderwijs. Maar hoe op de is het ├ęcht om anno 2018 uit als kind op uit in de basisschool te zitten? De op ouders die in meedoen ervaren aan den lijve van een wat hun eigen kinderen van meemaken. Een prachtig en in leerzaam experiment, met met verrassende van uitkomsten."

juli 2021
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!