Programma gemist?

Na twee door maanden intensief lessen uit volgen zit het op tv er uit bijna op voor naar de ouders van 8c. het Ze spelen de eindmusical en een krijgen de uitslag naar van de eindtoets. uit Zijn ze door vooruitgegaan in vergelijking met uit de begin tijdens toets en hoe het verhoudt het tijdens niveau zich tot de door kinderen van groep op 8? De ouders op weten nu hoe het in er echt van aan toegaat op school de en velen hebben uit een bijzondere de ontwikkeling doorgemaakt. Anique wil tijdens door de naar ervaring in dit programma in het onderwijs op in, Ronald begrijpt een dat door hij zijn kinderen op direct na schooltijd met rust moet van van laten, Rianne heeft gevoeld hoe belangrijk op het is dat naar de school door een de veilige omgeving is het en Muriel staat veel uit steviger in de haar schoenen. De naar afscheidspeeches zijn ontroerend en leveren emotionele naar momenten door op.

Er door zijn nog maar een paar het weken te in gaan en de een zware eindtoets nadert. Dat in levert, zoals bij door elke toets, in de het nodige stress en op tv tranen op. Juf de Marike wijst ook een tijdens groepje leerlingen aan het die in de zogenaamde plusklas door met extra uitdagende lesstof door krijgen. Dat leidt tot onbegrip de en teleurstelling op bij de ouders op tv die er op tv niet bij horen. de Overigens hebben de mannelijke leerlingen door van groep 8c op hebben op het vooral druk het met klieren met het waterpistooltjes.

De met ervaringen uit de eigen een basisschooltijd blijken nog altijd het aan de oppervlakte in tijdens te liggen bij de ouders op van groep door 8c. Op het het moment dat juf een Marike een Kanjertrainingles geeft, het lopen de emoties een hoog op. door Degenen met een pestverleden, in worden hard de geconfronteerd met hun oude in verdriet.

De van ervaringen uit de het eigen basisschooltijd blijken nog altijd met op tv aan de oppervlakte te liggen op tv bij naar de ouders van uit groep 8c. Op uit het moment dat naar juf Marike een Kanjertrainingles tijdens geeft, lopen de emoties een hoog op op. Degenen met naar een pestverleden, worden hard geconfronteerd op tv met hun op tv oude verdriet.

Juf in Marike geeft een topografietoets en de ze het verlangt van uit groep 8c dat er de goed gepresteerd wordt. Er uit vallen het inderdaad hoge cijfers, het zelfs een 10.6, uit maar er vloeien ook weer de tranen, vanwege een in teleurstellend cijfer. Tijdens de uit een sportdag strijden de ouders samen in met hun kinderen van om een enorme van trofee. op tv Iedereen wil zo graag winnen, in dat van valsspelen niet wordt de geschuwd.

De ouders van door groep 8c naar worden flink uitgedaagd. de De tijd door van maatje 36 is voorbij, met maar op er is wel een gymles. met Ze hijsen zich tijdens tijdens in de gymkleren van en moeten kastspringen met en ringzwaaien. Verder met moeten ze auditeren voor de musical door en krijgen ze in een op les seksuele vorming. Hilariteit in alom.

Op een gewone uit uit basisschool in Veenendaal zit naar een groep buitengewone tijdens leerlingen. Voor het de nieuwe EO-programma Een door Klas Vol naar Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw op de schoolbanken in. een Hier het nemen ze deel aan tijdens de lessen op tv van de laatste twee met maanden van de groep 8. Wat van volgt, is een bijzondere confrontatie in met de een wereld waarin door ze hun zoons en dochters dagelijks in achterlaten. in Wat maken de het kinderen werkelijk mee in van de tijdens klas? En welke inzichten door levert dit op? Het programma geeft op tv een zeldzame met blik achter de schooldeuren. met In de zesdelige de het serie komt alles langs: een taal, rekenen en de op Cito-toets, maar de ook gymlessen, een sportdag en op tv natuurlijk met de musical. De ouders ondervinden tijdens in nauwgezet hoe het voor door hun kinderen is om het anno 2018 naar de de basisschool naar te gaan. De bijzondere door ervaring leidt bij veel in het vaders en moeders tot een flashback in naar vroeger. de Van de spanning in om op een toets te door maken en een cijfer door terug te tijdens krijgen, tot herinneringen aan uit pesten. De de kijker leeft mee uit met de grappige situaties, een innemende verhalen en worden we de onderdeel van het ontroerende momenten. Over het met 'waarom' van in de serie vertelt eindredacteur een Herman Wegter: "We hebben het een allemaal wel een tijdens mening over het het basisonderwijs. Maar hoe is met het écht om anno 2018 op als kind op op door de basisschool te zitten? De ouders van die meedoen op tv ervaren aan den van lijve wat hun een eigen kinderen meemaken. naar Een van prachtig en leerzaam op tv experiment, met verrassende uit uitkomsten."

juli 2020
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!