Programma gemist?

Na met twee maanden intensief lessen volgen op tv zit door het er bijna op voor op de in ouders van 8c. door Ze spelen de naar eindmusical en krijgen op de uitslag van de tijdens eindtoets. Zijn op ze vooruitgegaan met in vergelijking met op de begin toets en door hoe verhoudt het niveau een zich tot de de kinderen van op tv groep 8? De ouders weten tijdens nu hoe met het er echt naar aan toegaat tijdens op school en door velen hebben in een bijzondere ontwikkeling met doorgemaakt. Anique wil door op tv de ervaring de in dit programma het onderwijs naar in, Ronald begrijpt dat op hij zijn kinderen uit direct na schooltijd uit met rust moet de laten, Rianne heeft van gevoeld hoe door belangrijk een het is dat de het school een veilige in omgeving is en op tv Muriel staat veel steviger uit in haar schoenen. op De afscheidspeeches zijn ontroerend tijdens en leveren met emotionele momenten in op.

Er door zijn nog maar naar een paar weken door te gaan en de zware van eindtoets de nadert. Dat levert, zoals met bij de elke toets, de nodige uit stress en de tranen op. Juf van Marike wijst ook een groepje leerlingen met aan die een in de zogenaamde op tv plusklas het extra uitdagende lesstof krijgen. op Dat leidt tot onbegrip van en teleurstelling in bij de ouders die er van de niet bij horen. naar Overigens hebben de mannelijke door leerlingen van groep 8c in hebben de het vooral druk met klieren met de naar waterpistooltjes.

De ervaringen uit in de eigen basisschooltijd op tijdens blijken nog altijd aan tijdens de oppervlakte te liggen bij uit de ouders van de groep van 8c. Op het moment dat een juf Marike een door Kanjertrainingles geeft, het lopen de met emoties hoog op. Degenen in met een naar pestverleden, worden hard geconfronteerd tijdens met hun oude op tv verdriet.

De uit ervaringen uit de eigen basisschooltijd met naar blijken nog altijd op aan de oppervlakte te liggen met bij de in ouders van de groep 8c. Op door het moment dat het juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen in de emoties hoog op tv op. Degenen tijdens met een pestverleden, met worden hard geconfronteerd met tijdens hun oude in verdriet.

Juf Marike geeft het een een topografietoets en met ze verlangt van groep tijdens 8c dat van er goed gepresteerd wordt. Er vallen het inderdaad op tv hoge cijfers, door zelfs een 10.6, het maar er vloeien in ook weer tranen, vanwege een teleurstellend van cijfer. Tijdens tijdens de de sportdag strijden de door ouders samen met in hun kinderen om een enorme trofee. door Iedereen wil zo naar graag winnen, door dat valsspelen niet de wordt tijdens geschuwd.

De ouders van een groep 8c de worden flink uitgedaagd. de De tijdens tijd van maatje in 36 is voorbij, maar er met is wel door een gymles. Ze hijsen met zich in de gymkleren op en door moeten kastspringen een en ringzwaaien. Verder op tv moeten ze auditeren voor de in musical de en krijgen ze een les het seksuele vorming. Hilariteit van alom.

Op een gewone uit basisschool in Veenendaal van zit een de groep buitengewone leerlingen. Voor in tijdens het nieuwe EO-programma tijdens Een Klas Vol Ouders duiken zestien op van volwassenen opnieuw de schoolbanken in. met Hier door nemen ze deel aan het de lessen van de de laatste twee maanden in van tijdens groep 8. Wat op tv volgt, is een in bijzondere confrontatie met de wereld van waarin het ze hun zoons en dochters in dagelijks achterlaten. Wat maken met de kinderen werkelijk een mee in op de klas? En welke de inzichten levert dit het op? Het programma in geeft een zeldzame blik naar achter de naar schooldeuren. In de zesdelige een serie komt alles tijdens langs: van taal, rekenen en de Cito-toets, met maar van ook gymlessen, een sportdag naar en natuurlijk de musical. een De ouders ondervinden van nauwgezet hoe het in voor hun op tv kinderen tijdens is om anno 2018 naar op de basisschool in te gaan. De bijzondere ervaring van leidt bij veel op vaders en moeders een tot naar een flashback naar naar vroeger. Van de spanning om tijdens een toets te van in maken en een cijfer terug te in krijgen, van tot herinneringen de aan pesten. De kijker leeft van mee tijdens met de grappige situaties, innemende op verhalen tijdens en worden we onderdeel door van ontroerende met momenten. Over het 'waarom' van de met serie vertelt eindredacteur in Herman Wegter: "We op hebben allemaal wel een op tv tijdens mening over het basisonderwijs. Maar hoe naar is het op écht om anno tijdens 2018 als tijdens kind op de van basisschool te zitten? De ouders uit die door meedoen ervaren aan den lijve een in wat hun eigen kinderen op meemaken. Een prachtig en leerzaam tijdens experiment, op met verrassende uit uitkomsten."

december 2019
15-10-2018 22:15

Afscheid

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot...

08-10-2018 22:15

Eindtoetsstress

Een Klas Vol Ouders - Eindtoetsstress

Er zijn nog maar een paar weken te gaan en de zware eindtoets nadert. Dat levert, zoals bij elke toets, de nodige stress en tranen op. Juf Marike wijst ook een groepje leerlingen aan die in de zogenaamde plusklas extra uitdagende lesstof kr...

30-09-2018 06:00

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

24-09-2018 22:10

Pesten

Een Klas Vol Ouders - Pesten

De ervaringen uit de eigen basisschooltijd blijken nog altijd aan de oppervlakte te liggen bij de ouders van groep 8c. Op het moment dat juf Marike een Kanjertrainingles geeft, lopen de emoties hoog op. Degenen met een pestverleden, worden ...

17-09-2018 22:15

Prestatiedruk

Een Klas Vol Ouders - Prestatiedruk

Juf Marike geeft een topografietoets en ze verlangt van groep 8c dat er goed gepresteerd wordt. Er vallen inderdaad hoge cijfers, zelfs een 10.6, maar er vloeien ook weer tranen, vanwege een teleurstellend cijfer. Tijdens de sportdag strijd...

10-09-2018 22:15

De schaamte voorbij

Een Klas Vol Ouders - De schaamte voorbij

De ouders van groep 8c worden flink uitgedaagd. De tijd van maatje 36 is voorbij, maar er is wel een gymles. Ze hijsen zich in de gymkleren en moeten kastspringen en ringzwaaien. Verder moeten ze auditeren voor de musical en krijgen ze een ...

03-09-2018 22:15

Nieuw: Een klas vol ouders

Een Klas Vol Ouders - Nieuw: Een klas vol ouders

Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maan...

Een Klas Vol Ouders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Klas Vol Ouders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Klas Vol Ouders bij Een Klas Vol Ouders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Klas Vol Ouders. Heb je een uitzending van Een Klas Vol Ouders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!