Programma gemist?

De muzikale carrière uit van Jeroen uit en zijn vader André het tijdens bereikt een hoogtepunt met een naar heuse albumpresentatie. En een we gaan nog van één keer langs bij op de naar andere hoofdrolspelers van Typisch de Katwijk.

Marieke probeert financieel een van het hoofd boven tijdens water te houden het in de Rooije Buurt. En Simon op tv gaat een tot onvrede op tv van zijn vrouw Coby met op illegale tijdens strooptocht in de Katwijkse het duinen.

Judith het bereidt zich voor op een op tv tweede in date met Adriaan met die ze de via internet heeft leren kennen. Simon het en Coby de proberen het leven op het te pakken na op met het overlijden van hun in vriend Zegert. En voormalig visser van Kees een Kuijt grossiert in stoere naar zeemansverhalen.

De van 85-jarige Ria tijdens Kaas houdt de met Katwijkse camping wakker met haar nieuwe door verslaving. Familie en op op tv vrienden van duivenmelker door Zegert krijgen verdrietig nieuws te het verwerken. En zeebonk uit Kees Kuijt de kiest samen in met zijn zoon nog één door keer het een ruime sop.

Judith heeft de online succes: naar ze heeft een naar date te pakken. Bij Cees met slaat de naar garnalenkoorts plotseling door keihard toe. uit En zeebonk Kees naar Guijt vertelt stoere verhalen aan z'n in naar vrienden.

Judith van gaat online op uit zoek naar een nieuwe vriend. uit van Garnalenvisser Cees moet uit zich weer onderwerpen aan het strenge tijdens huishoudelijke in regime van zus Katrien. door En duivenmelker op tv Zegert maakt zich steeds van meer op zorgen om zijn de vrouw.

Het naar lijkt nu toch echt de te gaan naar gebeuren tussen de 93-jarige met Huig en zijn buurvrouw: uit er is in een date-afspraak. Reuring in in de een Rooije Buurt nu in mevrouw Verdoes haar geliefde huisje op tv de uit moet. En duivenmelker naar Zegert moet in onder het mes en mag op tv drie weken niet van in de buurt naar komen van zijn op duiven.

De de Katwijkse country-avond in het met buurthuis wordt plotseling het in haar voortbestaan tijdens bedreigd. Duivenmelker in Zegert komt op tv voor een onmogelijke de keuze te staan: de zorg uit voor zijn duiven of met die naar voor zijn dementerende tijdens vrouw. En leeft de op tv droom van een naar echt een artiestenbestaan toch weer van op nu de boekingen voor van volkszanger naar Jeroen van Katwijk plotseling door binnenstromen?

Garnalenvisser Cees moet, in in de afwachting van het met garnalenseizoen, zijn zus met Katrien helpen met huishoudelijke op taken. Wijkagenten Kelvin en tijdens Huibert doen van op een zwoele zomeravond met een een opmerkelijke ontdekking op de in plaatselijke op camping. En in het huis van het voormalige in zeeman Bas klinkt uit nog dagelijks op het verlangen naar het leven op tijdens van zee.

Nel, de de ongekroonde koningin van op de wasserette de in het verpleeghuis, viert uit haar verjaardag. De tijdens 93-jarige Huig zoekt, het na een afwijzing van naar met zijn buurvrouw, zijn de heil op het met Katwijkse strand. En de hele familie met van tijdens volkszanger Jeroen van van Katwijk rukt uit tijdens naar zijn optreden op de uit door braderie in Oegstgeest.

De 93-jarige met Huig een probeert met een heus tijdens Katwijks harinkje zijn op buurvrouw te verleiden tot door een gezellig praatje. het De dames van door de Rooije Buurt binden tijdens de strijd aan tijdens met de de meeuwenstront, die hun witte het wasgoed naar bedreigt. Vader André hoopt de vurig dat hij zijn een chauffeursbestaan kan in opgeven uit nu zijn zoon, volkszanger Jeroen van met in Katwijk, mogelijk gaat tijdens doorbreken.

Katwijk aan naar Zee, het bekende een vissersdorp aan door de Zuid-Hollandse op tv kust, vormt het met eerste, zomerse decor van de het nieuwe Typisch-reeks in van het najaar. Ooit een voer hier van de grootste op vissersvloot van ons in land. En ook al is Katwijk met allang niet meer tijdens het vissersdorp van het door weleer, toch blijven veel dingen met zoals ze als de zo lang zijn. Typisch een Katwijk duikt het drie weken in het een alledaags leven op tv van bijzondere mensen op tv in uit Nederlandse wijken en buurten. De op tv twaalfdelige van serie is vanaf met maandag 3 september elke het maandag tot en met donderdag met om een 19:20 uur te uit zien op NPO 2. In Typisch naar Katwijk volgt een de uit camera een aantal markante door Katwijkers in hun tijdens leven. Zoals de 93-jarige Huig, uit die op met een echte Hollandse maaltijd tijdens langsgaat bij zijn op uit buurvrouw, die het ook moeilijk heeft op na het overlijden naar in van haar man. Garnalenvisser Cees wacht van ongeduldig op het de met start van het garnalenseizoen. tijdens Het is voor hem naar dé manier om te uit ontsnappen het aan de huishoudelijke door taken van zus Katrien, met met wie een hij al naar jaren samen woont. Volkszanger Jeroen van op Katwijk tijdens probeert met de naar hulp van zijn in vader én manager het André, eindelijk door te breken met uit met een heuse hit. En het de propere dames naar van ’t oudste wijkje het op tv van Katwijk, de Rooije buurt, de voeren van een dagelijks gevecht om het hun witte de wasgoed te beschermen tijdens tegen de meeuwen. In de het eerste het aflevering maken we een kennis met volkszanger Jeroen, die op nu eindelijk wil doorbreken. het op Want zo bekend als Katwijk met is, dat wil Jeroen op tv ook tijdens wel. Meneer Tjon op tv is de enige Chinees uit die in de uit Katwijkse loempiafabriek van werkt. Hij werkt er al de 20 jaar, maar op tv er is op eigenlijk geen een collega die iets het weet van uit hem. En terwijl Co en uit Ton zelf rondkomen door van 70 euro door per door week, zijn ze hun eigen naar voedselbank op tv begonnen om andere met gezinnen te helpen.

november 2018
20-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De muzikale carrière van Jeroen en zijn vader André bereikt een hoogtepunt met een heuse albumpresentatie. En we gaan nog één keer langs bij de andere hoofdrolspelers van Typisch Katwijk.

19-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Marieke probeert financieel het hoofd boven water te houden in de Rooije Buurt. En Simon gaat tot onvrede van zijn vrouw Coby op illegale strooptocht in de Katwijkse duinen.

18-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith bereidt zich voor op een tweede date met Adriaan die ze via internet heeft leren kennen. Simon en Coby proberen het leven op te pakken na het overlijden van hun vriend Zegert. En voormalig visser Kees Kuijt grossiert in stoere zeeman...

17-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De 85-jarige Ria Kaas houdt de Katwijkse camping wakker met haar nieuwe verslaving. Familie en vrienden van duivenmelker Zegert krijgen verdrietig nieuws te verwerken. En zeebonk Kees Kuijt kiest samen met zijn zoon nog één keer het ruime s...

13-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith heeft online succes: ze heeft een date te pakken. Bij Cees slaat de garnalenkoorts plotseling keihard toe. En zeebonk Kees Guijt vertelt stoere verhalen aan z'n vrienden.

12-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith gaat online op zoek naar een nieuwe vriend. Garnalenvisser Cees moet zich weer onderwerpen aan het strenge huishoudelijke regime van zus Katrien. En duivenmelker Zegert maakt zich steeds meer zorgen om zijn vrouw.

11-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren tussen de 93-jarige Huig en zijn buurvrouw: er is een date-afspraak. Reuring in de Rooije Buurt nu mevrouw Verdoes haar geliefde huisje uit moet. En duivenmelker Zegert moet onder het mes en mag drie ...

10-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De Katwijkse country-avond in het buurthuis wordt plotseling in haar voortbestaan bedreigd. Duivenmelker Zegert komt voor een onmogelijke keuze te staan: de zorg voor zijn duiven of die voor zijn dementerende vrouw. En leeft de droom van ee...

06-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Garnalenvisser Cees moet, in afwachting van het garnalenseizoen, zijn zus Katrien helpen met huishoudelijke taken. Wijkagenten Kelvin en Huibert doen op een zwoele zomeravond een opmerkelijke ontdekking op de plaatselijke camping. En in het...

05-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Nel, de ongekroonde koningin van de wasserette in het verpleeghuis, viert haar verjaardag. De 93-jarige Huig zoekt, na een afwijzing van zijn buurvrouw, zijn heil op het Katwijkse strand. En de hele familie van volkszanger Jeroen van Katwij...

04-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De 93-jarige Huig probeert met een heus Katwijks harinkje zijn buurvrouw te verleiden tot een gezellig praatje. De dames van de Rooije Buurt binden de strijd aan met de meeuwenstront, die hun witte wasgoed bedreigt. Vader André hoopt vurig ...

03-09-2018 19:15

Nieuw: Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Nieuw: Typisch Katwijk

Katwijk aan Zee, het bekende vissersdorp aan de Zuid-Hollandse kust, vormt het eerste, zomerse decor van de nieuwe Typisch-reeks in het najaar. Ooit voer hier de grootste vissersvloot van ons land. En ook al is Katwijk allang niet meer het ...

Typisch Katwijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Katwijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Katwijk bij Typisch Katwijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Katwijk. Heb je een uitzending van Typisch Katwijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Katwijk gemist

Uitzending gemist van Typisch Katwijk? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Katwijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord