Programma gemist?

De muzikale carrière tijdens van Jeroen op tv en zijn vader André van bereikt een uit hoogtepunt met een heuse uit albumpresentatie. van En we gaan nog op tv één op tv keer langs bij de andere hoofdrolspelers in van Typisch tijdens Katwijk.

Marieke probeert financieel tijdens het het hoofd boven water naar te houden in door de Rooije Buurt. En op tv Simon gaat naar tot onvrede uit van zijn vrouw Coby op uit illegale strooptocht in in de Katwijkse met duinen.

Judith bereidt zich uit voor op een uit tweede date met in in Adriaan die ze via naar internet heeft leren kennen. Simon in en uit Coby proberen het leven op door te pakken de na door het overlijden van hun in vriend Zegert. En voormalig visser met Kees Kuijt een grossiert tijdens in stoere zeemansverhalen.

De op tv 85-jarige Ria Kaas houdt de door Katwijkse camping wakker door uit met haar nieuwe verslaving. Familie en door vrienden van duivenmelker door Zegert krijgen op verdrietig nieuws te verwerken. met En het zeebonk Kees Kuijt de kiest samen tijdens met zijn zoon nog één keer een uit het ruime sop.

Judith tijdens heeft online succes: op tv ze heeft een date te het pakken. Bij het Cees slaat met de garnalenkoorts plotseling keihard toe. naar En zeebonk Kees naar het Guijt vertelt stoere verhalen naar aan z'n op tv vrienden.

Judith uit gaat online op op zoek naar een nieuwe in vriend. Garnalenvisser Cees naar moet in zich weer onderwerpen met aan het strenge huishoudelijke regime het van zus Katrien. En op tv duivenmelker Zegert door maakt zich steeds meer door van zorgen om zijn in vrouw.

Het een lijkt nu toch echt te het naar gaan gebeuren tussen de 93-jarige uit Huig en het zijn buurvrouw: de er is een de date-afspraak. Reuring in de een Rooije Buurt nu mevrouw Verdoes op haar geliefde huisje een uit moet. een En duivenmelker van Zegert moet onder het mes uit en mag drie een uit weken niet in de buurt komen met naar van zijn duiven.

De Katwijkse op tv country-avond in het buurthuis het wordt van plotseling in haar voortbestaan op tv bedreigd. Duivenmelker tijdens Zegert komt voor uit een onmogelijke keuze te staan: met de zorg voor van zijn duiven tijdens of het die voor zijn het dementerende vrouw. En leeft van de droom van een echt met artiestenbestaan toch weer door op nu de de boekingen door voor volkszanger Jeroen van Katwijk in een plotseling binnenstromen?

Garnalenvisser naar Cees moet, de in afwachting van het garnalenseizoen, zijn het zus Katrien tijdens helpen met huishoudelijke taken. op tv Wijkagenten Kelvin en de het Huibert doen op de een zwoele zomeravond een opmerkelijke tijdens ontdekking op de de plaatselijke camping. En in in het huis op tv van voormalige zeeman uit Bas klinkt nog dagelijks door het de verlangen naar het leven tijdens op op tv zee.

Nel, op de ongekroonde koningin van de op wasserette tijdens in het verpleeghuis, viert van haar verjaardag. De in 93-jarige Huig zoekt, met na een afwijzing in van zijn naar buurvrouw, zijn van heil op het Katwijkse met strand. En de op hele familie van op volkszanger Jeroen van Katwijk rukt de uit tijdens naar zijn op tv optreden op de braderie met in Oegstgeest.

De uit 93-jarige Huig naar probeert met een heus Katwijks harinkje naar op tv zijn buurvrouw te verleiden tot in een het gezellig praatje. De op dames van de Rooije Buurt binden van de met strijd aan met de meeuwenstront, door die hun witte uit wasgoed bedreigt. op Vader in André hoopt vurig naar dat hij zijn tijdens chauffeursbestaan kan opgeven nu zijn zoon, tijdens volkszanger Jeroen naar van Katwijk, in mogelijk gaat naar doorbreken.

Katwijk op aan Zee, het van bekende vissersdorp aan de Zuid-Hollandse van kust, van vormt het eerste, zomerse de decor van de nieuwe met Typisch-reeks in het uit najaar. met Ooit voer hier een de grootste vissersvloot van tijdens ons tijdens land. En ook al is het Katwijk naar allang niet meer het vissersdorp van op tv weleer, toch blijven naar veel dingen zoals het ze als met zo lang op zijn. Typisch Katwijk op tv duikt drie weken de in het alledaags leven uit van bijzondere in mensen in op Nederlandse wijken en buurten. op tv De twaalfdelige serie is naar vanaf maandag 3 op tv september elke maandag tot met en met met donderdag om met 19:20 uur te een zien op NPO 2. In Typisch met uit Katwijk volgt de camera een naar aantal markante uit Katwijkers in naar hun leven. Zoals de 93-jarige tijdens Huig, die met een op echte Hollandse naar maaltijd tijdens langsgaat bij zijn buurvrouw, die het tijdens ook naar moeilijk heeft na het de overlijden van van haar man. Garnalenvisser Cees wacht het ongeduldig op op tv de start van het een garnalenseizoen. Het is naar een voor hem dé manier door om te ontsnappen door aan de de huishoudelijke taken van zus op tv Katrien, met wie met hij al jaren samen woont. naar in Volkszanger Jeroen van van Katwijk probeert met de hulp tijdens van zijn vader de én manager André, eindelijk op door te van breken tijdens met een heuse uit hit. En de propere door dames van ’t oudste wijkje met op van Katwijk, de op tv Rooije buurt, voeren een uit dagelijks gevecht om tijdens hun witte wasgoed van te beschermen tegen de uit meeuwen. In de eerste op tv aflevering naar maken we kennis met volkszanger uit Jeroen, die met nu eindelijk uit wil doorbreken. Want zo met bekend als naar Katwijk is, het dat wil Jeroen ook wel. Meneer van met Tjon is de enige het Chinees die tijdens in de Katwijkse loempiafabriek op tv werkt. Hij de werkt er al naar 20 jaar, maar door er is eigenlijk geen collega door die tijdens iets weet van hem. En terwijl een Co en uit Ton het zelf rondkomen van 70 euro per van week, zijn ze het hun eigen voedselbank door begonnen om uit andere gezinnen op te helpen.

februari 2019
20-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De muzikale carrière van Jeroen en zijn vader André bereikt een hoogtepunt met een heuse albumpresentatie. En we gaan nog één keer langs bij de andere hoofdrolspelers van Typisch Katwijk.

19-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Marieke probeert financieel het hoofd boven water te houden in de Rooije Buurt. En Simon gaat tot onvrede van zijn vrouw Coby op illegale strooptocht in de Katwijkse duinen.

18-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith bereidt zich voor op een tweede date met Adriaan die ze via internet heeft leren kennen. Simon en Coby proberen het leven op te pakken na het overlijden van hun vriend Zegert. En voormalig visser Kees Kuijt grossiert in stoere zeeman...

17-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De 85-jarige Ria Kaas houdt de Katwijkse camping wakker met haar nieuwe verslaving. Familie en vrienden van duivenmelker Zegert krijgen verdrietig nieuws te verwerken. En zeebonk Kees Kuijt kiest samen met zijn zoon nog één keer het ruime s...

13-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith heeft online succes: ze heeft een date te pakken. Bij Cees slaat de garnalenkoorts plotseling keihard toe. En zeebonk Kees Guijt vertelt stoere verhalen aan z'n vrienden.

12-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Judith gaat online op zoek naar een nieuwe vriend. Garnalenvisser Cees moet zich weer onderwerpen aan het strenge huishoudelijke regime van zus Katrien. En duivenmelker Zegert maakt zich steeds meer zorgen om zijn vrouw.

11-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren tussen de 93-jarige Huig en zijn buurvrouw: er is een date-afspraak. Reuring in de Rooije Buurt nu mevrouw Verdoes haar geliefde huisje uit moet. En duivenmelker Zegert moet onder het mes en mag drie ...

10-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De Katwijkse country-avond in het buurthuis wordt plotseling in haar voortbestaan bedreigd. Duivenmelker Zegert komt voor een onmogelijke keuze te staan: de zorg voor zijn duiven of die voor zijn dementerende vrouw. En leeft de droom van ee...

06-09-2018 19:20

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Garnalenvisser Cees moet, in afwachting van het garnalenseizoen, zijn zus Katrien helpen met huishoudelijke taken. Wijkagenten Kelvin en Huibert doen op een zwoele zomeravond een opmerkelijke ontdekking op de plaatselijke camping. En in het...

05-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

Nel, de ongekroonde koningin van de wasserette in het verpleeghuis, viert haar verjaardag. De 93-jarige Huig zoekt, na een afwijzing van zijn buurvrouw, zijn heil op het Katwijkse strand. En de hele familie van volkszanger Jeroen van Katwij...

04-09-2018 19:15

Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Typisch Katwijk

De 93-jarige Huig probeert met een heus Katwijks harinkje zijn buurvrouw te verleiden tot een gezellig praatje. De dames van de Rooije Buurt binden de strijd aan met de meeuwenstront, die hun witte wasgoed bedreigt. Vader André hoopt vurig ...

03-09-2018 19:15

Nieuw: Typisch Katwijk

Typisch Katwijk - Nieuw: Typisch Katwijk

Katwijk aan Zee, het bekende vissersdorp aan de Zuid-Hollandse kust, vormt het eerste, zomerse decor van de nieuwe Typisch-reeks in het najaar. Ooit voer hier de grootste vissersvloot van ons land. En ook al is Katwijk allang niet meer het ...

Typisch Katwijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Katwijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Katwijk bij Typisch Katwijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Katwijk. Heb je een uitzending van Typisch Katwijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Katwijk gemist

Uitzending gemist van Typisch Katwijk? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Katwijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord