Programma gemist?

Hanne, Klaasje en met Marthe met klappen de spiegel uit, door want vandaag krijgen ze tijdens bezoek van kapster in Hester. een Zij beantwoordt alle vragen over het kapsels. naar Ze toont je in ook hoe je de een feestelijke uit coupe maakt en naar Marthe mag proefkonijn het zijn.

Kan je het hart op tv breken als je liefdesverdriet hebt? in Raakt je de snot ooit op het en wat gebeurt uit er als je de hik op hebt? op tv Deze en nog veel meer op vragen op tv beantwoordt dokter Busari van aan de tafel van op tv K3. Hij is door kinderarts in en de K3'tjes vinden dat tijdens echt een vet het beroep!

De K3'tjes krijgen uit met de geweldige goochelaar Steven aan tijdens tafel. De meisjes naar komen te weten naar hoe je goochelaar tijdens kunt op tv worden, wat de tijdens allerbekendste toverspreuk is en nog veel het naar meer. En ze tijdens blijven niet gespaard, want Steven haalt een een coole truc met met hen naar uit.

K3 de krijgt vandaag een vrouw het op uit bezoek die alles weet over raketten, van astronauten, sterren en in planeten. Mei met Mei is ruimte-ingenieur. het Zij weet of er het winkels zijn op in de van ruimte en of je van kunt lopen op tv op de maan. door Een echte ontdekkingsreis tijdens dus!

Frank de is parfumeur door en houdt zich naar bezig met geuren. Hij maakt door samen met K3 op een in bijzonder parfum en beantwoordt van alle gekke vragen over op tv geuren.

Hanne, Klaasje een en Marthe een beantwoorden al jullie uit vragen over dieren op tv en krijgen daarvoor door hulp van hun gast met Corma. Zij naar is dierenarts en heeft een een bijzonder gezelschap meegenomen. op tv op De meisjes van K3 verklappen ook de een wat hun lievelingsdier het is!

Wouter is uit de speciale van gast aan de tijdens tafel van van K3. Wouter is met striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes tijdens vaak een andere het vorm hebben en uit hoe je de het geluid door van een scheetje tekent. Hij naar maakt ook een in knappe striptekening van in K3.

Hoog bezoek aan in de uit tafel van K3! Julia van is te gast naar en zij door is uitgeroepen tot de de mooiste naar boerin van Nederland. We komen te uit weten op tv hoe vroeg haar wekker met staat, waarom de staart op door van een varken krult en in of K3 van modder een uit houdt.

De de meisjes van K3 krijgen vandaag op de met coole Wendy op bezoek. Zij de is op stuntvrouw en doet dus als een het beroep gevaarlijke dingen voor televisie. in Ze verklapt wat je op het daar allemaal voor moet kunnen. En een wie weet leert op ze K3 met ook wel van een stoere door stunt...

Hanne, Klaasje en op Marthe stellen door makkelijke, door moeilijke en stiekem ook gekke van vragen aan naar Rob de naar boomhuttenbouwer. Rob tekent met ook speciaal voor de meisjes een met megacoole K3-boomhut. de Benieuwd hoe uit die eruit het ziet?

september 2020
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!