Programma gemist?

Hanne, Klaasje door en Marthe klappen op tv de spiegel uit, uit want vandaag krijgen de ze bezoek de van kapster Hester. Zij beantwoordt uit uit alle vragen over met kapsels. Ze toont je ook op hoe je een feestelijke het coupe maakt en tijdens Marthe mag proefkonijn een een zijn.

Kan je hart naar breken als je het een liefdesverdriet hebt? Raakt je de snot ooit op en uit wat gebeurt er van als je de hik de hebt? Deze en van het nog veel meer vragen beantwoordt met dokter Busari aan de naar tafel van K3. naar met Hij is kinderarts en de K3'tjes in vinden dat op echt een vet naar beroep!

De van K3'tjes krijgen de een geweldige goochelaar Steven aan met tafel. De meisjes komen naar te weten hoe tijdens met je goochelaar kunt worden, wat in de allerbekendste op toverspreuk is en nog tijdens veel meer. En in ze op tv blijven niet gespaard, want Steven uit haalt een op coole truc met hen uit uit.

K3 krijgt vandaag uit een vrouw met op bezoek die de alles met weet over raketten, door astronauten, sterren en planeten. Mei uit Mei is van ruimte-ingenieur. Zij weet of er het winkels zijn in op tv de ruimte en in of je op tv kunt op tv lopen op de uit maan. Een echte uit ontdekkingsreis dus!

Frank in is parfumeur en uit houdt zich bezig door met geuren. Hij tijdens maakt samen met K3 in een bijzonder een parfum en uit beantwoordt alle gekke vragen over van geuren.

Hanne, door Klaasje en op Marthe beantwoorden al jullie vragen op tv over dieren en de krijgen daarvoor hulp van tijdens naar hun gast Corma. Zij is uit dierenarts en op heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. het De meisjes van van K3 in verklappen ook wat hun lievelingsdier door het is!

Wouter een is de speciale gast aan het de op tafel van K3. Wouter is een striptekenaar. Hij tijdens verklapt met waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm door uit hebben en hoe je met het geluid van een van scheetje tekent. Hij uit maakt ook op een knappe striptekening op tv van K3.

Hoog bezoek uit aan de tafel van van K3! Julia het is te gast en een zij is uitgeroepen uit tot de mooiste in boerin van Nederland. met We komen te het weten van hoe vroeg de haar wekker staat, de waarom de staart de van een varken op tv krult en of een K3 van modder met houdt.

De meisjes van door K3 krijgen een vandaag de coole Wendy naar op bezoek. in Zij is de stuntvrouw en doet dus op als beroep gevaarlijke in dingen met voor televisie. Ze verklapt wat je naar tijdens daar allemaal voor moet kunnen. En in wie door weet leert ze K3 naar ook wel in een stoere uit stunt...

Hanne, in Klaasje en Marthe van stellen makkelijke, moeilijke en stiekem naar ook tijdens gekke vragen aan Rob de naar boomhuttenbouwer. Rob tekent op tv ook speciaal met voor de meisjes uit een megacoole uit K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit door in ziet?

mei 2021
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!