Programma gemist?

Hanne, Klaasje het en de Marthe klappen de op spiegel uit, want de vandaag krijgen ze uit bezoek van kapster Hester. een Zij beantwoordt alle vragen over naar in kapsels. Ze toont je ook op tv hoe naar je een feestelijke coupe maakt en de Marthe mag proefkonijn naar van zijn.

Kan je hart van breken als je op liefdesverdriet hebt? Raakt het je snot ooit door op en naar wat gebeurt er naar als je met de hik hebt? een Deze en nog veel meer door vragen met beantwoordt dokter Busari aan de de tafel een van K3. naar Hij is kinderarts en de de K3'tjes vinden het dat echt door een vet beroep!

De naar K3'tjes krijgen de de geweldige goochelaar Steven aan tafel. in naar De meisjes komen te weten hoe uit je goochelaar kunt een worden, wat de in allerbekendste toverspreuk de is en nog veel in tijdens meer. En ze blijven van niet gespaard, want Steven haalt op een het coole truc met een hen uit.

K3 krijgt tijdens vandaag een vrouw in op een bezoek die alles het weet over raketten, astronauten, sterren een en planeten. Mei Mei de is de ruimte-ingenieur. Zij weet of er van winkels zijn op in de op ruimte en tijdens of je kunt lopen op tv op de maan. Een de echte ontdekkingsreis op dus!

Frank is door parfumeur en houdt in zich naar bezig met geuren. Hij maakt op samen met van K3 een bijzonder parfum en van tijdens beantwoordt alle gekke vragen over de geuren.

Hanne, in Klaasje en in Marthe beantwoorden al jullie vragen een over dieren en de krijgen daarvoor naar hulp van hun gast van Corma. Zij tijdens is dierenarts en heeft op tv een bijzonder gezelschap uit meegenomen. De meisjes van op K3 verklappen ook door wat hun lievelingsdier tijdens uit is!

Wouter is de uit speciale gast aan tijdens de tafel van tijdens K3. Wouter is uit een striptekenaar. Hij verklapt waarom tijdens tekstballonnetjes vaak een andere vorm uit hebben en uit hoe je de het geluid van een naar scheetje tekent. Hij maakt naar ook een uit knappe striptekening van op K3.

Hoog op bezoek aan de tafel van naar K3! Julia op tv is te gast door en zij is een uitgeroepen in tot de mooiste boerin tijdens van Nederland. We komen tijdens te weten met hoe vroeg met haar wekker staat, waarom de staart op tv van een varken van krult en of een K3 van uit modder de houdt.

De meisjes een van K3 op tv krijgen vandaag de op tv coole Wendy van op bezoek. Zij is stuntvrouw en uit doet dus als in beroep op gevaarlijke dingen voor een televisie. Ze verklapt uit wat je tijdens daar allemaal voor een moet kunnen. En tijdens wie weet leert ze K3 ook een wel in een stoere op stunt...

Hanne, Klaasje en in Marthe stellen makkelijke, op moeilijke op en stiekem ook gekke vragen naar aan Rob de op tv boomhuttenbouwer. Rob door tekent ook het speciaal voor de meisjes het een megacoole K3-boomhut. door Benieuwd hoe van die eruit op ziet?

oktober 2019
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!