Programma gemist?

Hanne, met Klaasje en van Marthe klappen de spiegel in uit, want vandaag door krijgen ze bezoek van op kapster Hester. de Zij beantwoordt alle vragen in over door kapsels. Ze toont naar je ook hoe je de een feestelijke coupe maakt van en Marthe de mag proefkonijn een zijn.

Kan je de hart met breken als je liefdesverdriet met hebt? Raakt je snot ooit op tv op het en wat uit gebeurt er als je de naar hik met hebt? Deze en tijdens nog veel meer in vragen beantwoordt dokter Busari aan de het tafel van K3. tijdens tijdens Hij is kinderarts en de K3'tjes op tv vinden dat van echt een het vet beroep!

De K3'tjes krijgen uit de geweldige uit goochelaar Steven het aan tafel. de De meisjes komen te weten hoe met een je goochelaar kunt een worden, wat de allerbekendste toverspreuk het is en nog het veel meer. En ze naar blijven niet de gespaard, uit want Steven haalt een coole in truc met uit hen uit.

K3 uit krijgt vandaag met een vrouw op bezoek op tv die alles weet over de raketten, astronauten, de sterren en een planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij de weet of op er winkels zijn in op de met ruimte en in of je kunt het lopen op de op maan. Een echte ontdekkingsreis naar dus!

Frank in is parfumeur en op tv houdt zich bezig met geuren. het tijdens Hij maakt samen met K3 een de van bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke in vragen over door geuren.

Hanne, Klaasje het en Marthe het beantwoorden al jullie vragen over tijdens dieren een en krijgen daarvoor op hulp van in hun gast Corma. Zij een is dierenarts en tijdens heeft een de bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes tijdens van K3 verklappen uit ook wat hun lievelingsdier de tijdens is!

Wouter de is de speciale door gast aan de tafel van de K3. Wouter het is striptekenaar. van Hij verklapt de waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm de hebben en op tv hoe je het met geluid van een het scheetje tekent. uit Hij maakt in ook een knappe striptekening van op K3.

Hoog met bezoek aan de tafel een van K3! Julia is tijdens te gast op tv en zij is de uitgeroepen tot de door mooiste boerin in van Nederland. We komen te met weten hoe op tv vroeg haar van wekker staat, op tv waarom de staart van naar een varken met krult en of K3 tijdens van modder op tv houdt.

De meisjes van op het K3 krijgen vandaag de coole in Wendy op in bezoek. Zij is stuntvrouw op en uit doet dus als op beroep gevaarlijke dingen voor televisie. een Ze verklapt wat je op tv daar allemaal een voor op tv moet kunnen. En naar wie weet leert naar ze K3 ook wel met een stoere met stunt...

Hanne, door Klaasje en Marthe stellen door makkelijke, moeilijke en van stiekem ook gekke vragen tijdens in aan Rob de op boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal op tv voor de meisjes een een megacoole het K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit het een ziet?

september 2021
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!