Programma gemist?

Hanne, de Klaasje en Marthe klappen uit de spiegel uit, met want vandaag krijgen ze de met bezoek van kapster met Hester. Zij beantwoordt op alle vragen over kapsels. Ze naar toont je ook hoe tijdens je een feestelijke op coupe maakt en van Marthe mag proefkonijn de van zijn.

Kan je hart in breken als je tijdens liefdesverdriet hebt? Raakt tijdens je naar snot ooit op en een wat gebeurt er een als je de het hik hebt? Deze en van een nog veel meer vragen beantwoordt de dokter in Busari aan de in tafel van K3. met Hij is kinderarts met en de K3'tjes vinden in dat echt in een vet beroep!

De K3'tjes met krijgen de geweldige goochelaar de Steven aan tafel. naar in De meisjes komen de te weten hoe op je goochelaar kunt met worden, wat de een allerbekendste toverspreuk is en nog veel op tv meer. met En ze blijven niet gespaard, op tv want Steven haalt een een met coole truc met hen de uit.

K3 het krijgt vandaag een de vrouw op tijdens bezoek die alles weet over op tv raketten, astronauten, in sterren en planeten. Mei op tv Mei naar is ruimte-ingenieur. Zij weet of uit er naar winkels zijn in de ruimte een en naar of je kunt lopen in op de met maan. Een echte ontdekkingsreis op dus!

Frank is parfumeur tijdens van en houdt zich bezig met tijdens geuren. Hij maakt samen op tv met K3 uit een bijzonder parfum naar en beantwoordt een alle gekke vragen het over geuren.

Hanne, Klaasje en tijdens Marthe uit beantwoorden al jullie vragen over met uit dieren en krijgen daarvoor hulp een van hun gast Corma. de Zij is dierenarts door en heeft een door bijzonder gezelschap meegenomen. de De meisjes op tv van K3 verklappen in ook op tv wat hun lievelingsdier uit is!

Wouter van is de speciale gast aan op tv door de tafel van door K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt in waarom tekstballonnetjes tijdens vaak een naar andere vorm hebben door en hoe je het naar geluid van een scheetje op tv tekent. Hij maakt het het ook een knappe striptekening in van K3.

Hoog bezoek aan op de op tv tafel van K3! tijdens Julia is te gast het en zij is uitgeroepen in het tot de mooiste boerin van het Nederland. We komen van te weten hoe vroeg de haar wekker staat, met waarom de een staart van naar een varken van krult en of K3 met van modder een houdt.

De uit meisjes van K3 krijgen uit vandaag de coole Wendy tijdens op bezoek. Zij door met is stuntvrouw en doet in dus als beroep naar gevaarlijke dingen voor televisie. naar Ze verklapt wat je uit door daar allemaal voor moet kunnen. naar En wie weet op leert ze K3 op tv ook een wel een stoere de stunt...

Hanne, Klaasje en met Marthe stellen van makkelijke, moeilijke en met stiekem ook gekke op vragen aan een Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent de ook uit speciaal voor de naar meisjes een megacoole de K3-boomhut. Benieuwd de hoe die eruit met ziet?

januari 2021
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!