Programma gemist?

Hanne, door Klaasje en Marthe op klappen de spiegel uit, want van in vandaag krijgen ze op bezoek van kapster met Hester. Zij beantwoordt in alle vragen over kapsels. het Ze toont je uit ook hoe je de een feestelijke een coupe maakt en Marthe mag van proefkonijn naar zijn.

Kan je hart op tv van breken als je liefdesverdriet met hebt? Raakt je snot van ooit op en wat met een gebeurt er als uit je de hik hebt? Deze tijdens en door nog veel meer vragen beantwoordt naar dokter Busari aan door de tafel op tv van K3. de Hij is kinderarts en de K3'tjes naar vinden op tv dat echt een van vet beroep!

De K3'tjes krijgen in de geweldige met goochelaar het Steven aan tafel. De meisjes komen een te weten hoe naar je goochelaar de kunt worden, wat de een allerbekendste een toverspreuk is en nog veel met meer. En ze de het blijven niet gespaard, want Steven op haalt een op coole truc met hen met uit.

K3 tijdens krijgt vandaag een de vrouw op bezoek die van alles op tv weet over raketten, astronauten, sterren en tijdens planeten. Mei Mei het is ruimte-ingenieur. Zij in op tv weet of er winkels zijn van in de ruimte en in of je van kunt lopen op door de maan. Een echte de ontdekkingsreis de dus!

Frank tijdens is parfumeur en houdt door zich bezig in met geuren. Hij in maakt samen met in K3 een bijzonder parfum in en beantwoordt op alle gekke vragen over met geuren.

Hanne, in Klaasje en Marthe tijdens beantwoorden al jullie vragen op over dieren uit en krijgen uit daarvoor hulp van naar hun gast Corma. Zij uit is dierenarts en heeft een uit bijzonder gezelschap meegenomen. van De met meisjes van K3 verklappen ook met wat een hun lievelingsdier de is!

Wouter is de op in speciale gast aan de tafel in van K3. Wouter is op striptekenaar. met Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak met in een andere vorm de hebben en hoe je op tv het geluid van van een scheetje op tv tekent. Hij maakt uit ook een knappe op striptekening van K3.

Hoog door bezoek aan uit de tafel van K3! Julia in is te gast en tijdens zij naar is uitgeroepen een tot de mooiste boerin van Nederland. de tijdens We komen te door weten hoe vroeg haar wekker staat, uit op tv waarom de staart van een varken met krult en of naar K3 van tijdens modder tijdens houdt.

De uit meisjes van K3 krijgen vandaag in de door coole Wendy op bezoek. van Zij is stuntvrouw uit en doet van dus als de beroep gevaarlijke dingen voor het televisie. Ze het verklapt wat je met daar allemaal voor moet kunnen. naar En wie door weet leert ze K3 uit ook uit wel een stoere naar stunt...

Hanne, de Klaasje en van Marthe stellen makkelijke, moeilijke van en stiekem ook met gekke vragen aan door Rob de boomhuttenbouwer. uit Rob tekent het ook speciaal voor de meisjes een een megacoole K3-boomhut. uit Benieuwd in hoe die eruit naar ziet?

juni 2020
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!