Programma gemist?

Hanne, Klaasje door en Marthe klappen tijdens de met spiegel uit, want uit vandaag krijgen ze tijdens bezoek van kapster door Hester. Zij beantwoordt de alle vragen over in kapsels. Ze toont met je ook hoe je een feestelijke van coupe maakt de en op tv Marthe mag proefkonijn de zijn.

Kan in je hart breken als met je de liefdesverdriet hebt? Raakt het je snot ooit op op en wat het gebeurt er als je de door hik door hebt? Deze en nog veel met meer vragen beantwoordt op dokter Busari aan tijdens de op tv tafel van K3. op tv Hij is kinderarts en op tv de K3'tjes tijdens vinden dat echt een vet een beroep!

De door K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar het de Steven aan tafel. De uit meisjes komen te weten op hoe je met goochelaar kunt worden, wat op de naar allerbekendste toverspreuk is en nog veel de door meer. En ze blijven niet op gespaard, want tijdens Steven haalt een coole op truc met hen het uit.

K3 krijgt een vandaag een een vrouw op bezoek die naar alles weet over raketten, tijdens astronauten, sterren de en planeten. uit Mei Mei is ruimte-ingenieur. een Zij weet op of er winkels zijn tijdens in een de ruimte en of de je kunt op lopen op de tijdens maan. Een echte uit ontdekkingsreis dus!

Frank is tijdens parfumeur en op houdt zich bezig met met geuren. Hij maakt samen door naar met K3 een bijzonder parfum en het beantwoordt alle op gekke vragen over uit geuren.

Hanne, Klaasje en op Marthe van beantwoorden al jullie vragen over door dieren en krijgen het tijdens daarvoor hulp van hun met gast Corma. Zij is naar dierenarts en met heeft een in bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van van K3 verklappen ook op wat hun van lievelingsdier uit is!

Wouter is naar de speciale gast aan naar de tafel van op K3. Wouter tijdens is striptekenaar. Hij door verklapt een waarom tekstballonnetjes vaak het een andere vorm hebben op tv en hoe je het geluid met door van een scheetje tekent. Hij door maakt het ook een knappe striptekening van op tv K3.

Hoog bezoek in aan uit de tafel van K3! Julia is tijdens te gast uit en zij in is uitgeroepen tijdens tot de mooiste boerin door van Nederland. We komen uit te weten hoe vroeg naar haar wekker staat, de waarom door de staart van op een varken krult en met of K3 van op tv modder een houdt.

De tijdens meisjes van K3 krijgen vandaag van de op tv coole Wendy op van bezoek. Zij met is stuntvrouw en door doet dus als beroep op tv gevaarlijke dingen voor door televisie. Ze verklapt wat in je van daar allemaal voor moet op kunnen. En wie weet in leert ze K3 ook de wel een een stoere naar stunt...

Hanne, Klaasje en in Marthe stellen in makkelijke, moeilijke en stiekem naar ook de gekke vragen aan op tv Rob de boomhuttenbouwer. Rob tijdens tekent ook speciaal voor door de meisjes een in megacoole een K3-boomhut. Benieuwd de hoe die eruit van ziet?

februari 2020
14-09-2018 07:20

Kapster

De tafel van K3 - Kapster

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.

13-09-2018 07:20

Kinderarts

De tafel van K3 - Kinderarts

Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet ...

12-09-2018 07:20

Goochelaar

De tafel van K3 - Goochelaar

De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met h...

11-09-2018 07:20

Ruimte-ingenieur

De tafel van K3 - Ruimte-ingenieur

K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

10-09-2018 07:20

Parfumeur

De tafel van K3 - Parfumeur

Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

07-09-2018 07:20

Dierendokter

De tafel van K3 - Dierendokter

Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

06-09-2018 07:20

Striptekenaar

De tafel van K3 - Striptekenaar

Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Wouter is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Hij maakt ook een knappe striptekening van K3.

05-09-2018 07:20

Boerin

De tafel van K3 - Boerin

Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

04-09-2018 07:20

Stuntvrouw

De tafel van K3 - Stuntvrouw

De meisjes van K3 krijgen vandaag de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

03-09-2018 07:20

Boomhuttenbouwer

De tafel van K3 - Boomhuttenbouwer

Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

De tafel van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tafel van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tafel van K3 bij De tafel van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tafel van K3. Heb je een uitzending van De tafel van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tafel van K3 gemist

Uitzending gemist van De tafel van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De tafel van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-09-2018 om 07:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!