Programma gemist?

Aflevering uit 6 - Golden Boys is van uit een speciale datingshow voor mensen op het uit leeftijd. Met hulp van in presentator André Hazes van trekken ze de de stoute liefdesschoenen en gaan op in op tv zoek naar een partner voor (de door in rest van) het de leven.

Aflevering de 5 - Golden naar Boys is een speciale datingshow uit voor mensen op uit leeftijd. Met hulp van de van presentator André Hazes trekken ze de op de stoute liefdesschoenen en het gaan op zoek naar uit een partner voor de (de rest van) door het door leven.

Aflevering 4 - door door Golden Boys is een speciale datingshow op voor mensen van op leeftijd. Met hulp met van naar presentator André Hazes naar trekken ze de op tv stoute liefdesschoenen de en gaan op zoek naar op een partner met voor (de rest van) door het leven. De 77-jarige de modebewuste en ietwat het botte knuffelbeer uit op tv het Gelderse Driel op tv het gaat op zoek naar een nieuwe de liefde. op tv Henk is na vijf jaar de uit vrijgezel te zijn de geweest toe aan een nieuw naar avontuur. naar Henk heeft wel een de enorm eisenpakket. met Vindt hij een vrouw die aan tijdens al zijn wensen tijdens het voldoet?

Aflevering 3 - de Golden het Boys is in een speciale datingshow voor mensen op de naar leeftijd. Met hulp van presentator met André Hazes trekken het ze de de stoute liefdesschoenen in en gaan op zoek naar een met partner voor een (de rest in van) het leven. De de 81-jarige ras van Amsterdammer en kattenliefhebber Ludwig gaat op op zoek naar de een naar nieuwe liefde. Hij voelt op tv zich nog vijftig en met van wil graag iemand een ontmoeten om zijn in levensenergie mee te de delen.

Aflevering een 2 - Golden Boys is tijdens een naar speciale datingshow voor mensen op het een leeftijd. Met hulp door van presentator André de Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen een en gaan in op zoek naar uit een partner de voor de met rest van het leven. een Jochem, een 72-jarige een wereldreiziger uit op het Twentse Daarlerveen gaat op door zoek naar een een nieuwe liefde. Jochem is, op tv na uit een huwelijk van in 52 jaar, weduwnaar geworden. Alleen met zijn met vindt hij maar saai en tijdens daarom hoopt hij naar een leuke vrouw van naar tegen het lijf op tv te lopen.

In het nieuwe op tv programma Golden Boys, naar vanaf de vanavond elke maandag door om 21:30 uur uit op SBS6, trekken mannelijke het senioren het de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op op op tv zoek naar een partner. Presentator in André Hazes begeleidt een van de oudjes door het met hele datingcircus. Lukt van het de op tv heren om opnieuw uit hun eigen én een ander hart met op een hol te naar laten slaan? In elke naar aflevering volgen we de zoektocht van tijdens één een bejaarde casanova. André vraagt deze van Golden Boy op tv uiteraard het hemd door van het lijf: op wie naar is hij en wat zoekt hij van in met een vrouw? Voordat de van man met zich in het het date-gedruis stort, ontvangt André op tv op een van romantisch kasteel de single ladies op tv op leeftijd die zich in hebben aangemeld. een De dames zijn een er in alle soorten naar een en maten en naar zijn niet op hun mondje gevallen. op de Ze weten heel goed wat ze een wel en vooral op wat ze niet uit (meer) willen. met André in praat met ze. Ziet hij al met een mogelijke matches? Of houdt hij zijn op hart vast? van De uit vrijgezelle man moet vervolgens flink met aan tijdens de bak. Door middel door van speeddates, uit een groepsdate bij hem thuis en in een individuele dates bij de dames met thuis, door probeert hij hen zo goed naar mogelijk te leren kennen. uit Gedurende tijdens dit datingproces vallen van er steeds in vrouwen af. op tv Als er het nog twee vrouwen van over zijn, breekt een spannend moment naar aan: de Golden door Boy mag de één vrouw uitnodigen tijdens voor een weekendje van weg. Voor naar wie zal hij kiezen? door En wat wil de door dame met in kwestie? Blijft uit ze liever alleen of op ziet zij hem ook tijdens wel zitten? Wat met er ook gebeurt, de één ding met is zeker: uit het is nooit te op tv laat - en in je door bent nooit te oud - om op de liefde nog op tv een de kans te tijdens geven!

juli 2021
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!