Programma gemist?

Aflevering de 6 - Golden Boys is uit in een speciale datingshow voor mensen op een leeftijd. Met naar hulp van op presentator André uit Hazes trekken ze de het stoute liefdesschoenen en gaan op op tv zoek op tv naar een tijdens partner voor (de rest op tv van) het uit leven.

Aflevering op 5 - Golden Boys is door een speciale datingshow in door voor mensen op leeftijd. Met hulp door van presentator André het het Hazes trekken ze de stoute de liefdesschoenen en gaan op van zoek naar een tijdens met partner voor (de rest van) het met het leven.

Aflevering op 4 - uit Golden Boys is in een speciale datingshow voor tijdens mensen op met leeftijd. Met hulp op tv van presentator André door Hazes trekken ze de stoute op liefdesschoenen en gaan met op zoek naar een op partner voor (de het rest van) op het leven. uit De 77-jarige modebewuste en met ietwat botte knuffelbeer een uit het Gelderse Driel door gaat met op zoek naar een nieuwe op liefde. uit Henk is na vijf het jaar vrijgezel te zijn in geweest toe aan op uit een nieuw avontuur. Henk heeft met wel een een enorm eisenpakket. van Vindt hij een vrouw die aan met op al zijn wensen op tv voldoet?

Aflevering 3 - door Golden Boys de is een speciale het datingshow voor mensen op van leeftijd. Met de hulp door van presentator André Hazes trekken ze uit de stoute liefdesschoenen naar en tijdens gaan op op tv zoek naar een partner naar voor (de rest van) het tijdens leven. De 81-jarige tijdens ras Amsterdammer en door kattenliefhebber Ludwig gaat op op met zoek naar een nieuwe met liefde. Hij de voelt zich nog vijftig en van wil op graag iemand het ontmoeten om zijn levensenergie mee te een de delen.

Aflevering 2 - uit Golden Boys is van een speciale uit datingshow het voor mensen op leeftijd. Met hulp met van naar presentator André door Hazes trekken ze de stoute de liefdesschoenen en gaan met op zoek naar een uit een partner voor de op rest van het leven. Jochem, op tv een 72-jarige wereldreiziger uit tijdens het de Twentse Daarlerveen gaat tijdens op zoek naar een nieuwe uit op liefde. Jochem is, na een in huwelijk van 52 jaar, een weduwnaar geworden. Alleen een zijn vindt hij naar tijdens maar saai en daarom hoopt met hij een met leuke vrouw tegen door het lijf te met lopen.

In met het nieuwe programma uit Golden Boys, op vanaf vanavond elke maandag om de 21:30 uur op naar SBS6, trekken mannelijke naar senioren de stoute tijdens liefdesschoenen met aan: ze gaan op uit zoek naar een partner. het Presentator uit André Hazes begeleidt de oudjes met door het hele in datingcircus. tijdens Lukt het de heren om opnieuw in hun eigen door én een ander op tv hart op tijdens hol te laten de slaan? In elke aflevering volgen tijdens we de zoektocht van naar één in bejaarde casanova. André vraagt deze door Golden Boy een uiteraard het hemd uit van het op tv lijf: wie is hij naar en wat in zoekt hij in een het vrouw? Voordat de man op tv zich in het het date-gedruis stort, op ontvangt op tv André op een romantisch kasteel de op single ladies in op leeftijd op die zich hebben aangemeld. De naar dames op tv zijn er in alle naar soorten en maten het en zijn niet op met naar hun mondje gevallen. Ze weten de heel goed wat naar ze wel en door vooral wat met ze niet (meer) willen. André van praat met een ze. Ziet van hij al mogelijke matches? Of naar houdt hij tijdens zijn hart met vast? De tijdens vrijgezelle man moet vervolgens flink het aan van de bak. Door middel met van speeddates, met een groepsdate bij hem thuis en door een individuele dates bij uit de dames thuis, probeert op hij hen met zo goed mogelijk te een leren kennen. uit Gedurende dit datingproces vallen er door steeds vrouwen af. tijdens het Als er nog twee vrouwen de over op tv zijn, breekt de een spannend moment door aan: de Golden Boy mag één tijdens uit vrouw uitnodigen voor een weekendje op tv weg. Voor uit wie zal een hij kiezen? En wat de wil de dame in de kwestie? het Blijft ze liever alleen in of ziet zij hem ook van de wel zitten? Wat er ook gebeurt, door één ding op is zeker: een het is nooit door te laat - tijdens en je op tv bent nooit te in oud - om een de liefde nog het een kans te door geven!

augustus 2020
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!