Programma gemist?

Aflevering het 6 - Golden van Boys is de een speciale datingshow voor uit mensen op tijdens leeftijd. Met hulp van presentator een André Hazes trekken ze door de tijdens stoute liefdesschoenen en gaan het op zoek naar het een partner voor (de door rest van) het de in leven.

Aflevering 5 het - Golden uit Boys is een tijdens speciale datingshow voor in mensen op leeftijd. de Met hulp van presentator André een Hazes trekken ze uit de stoute liefdesschoenen met en gaan uit op de zoek naar een partner voor de (de rest van) het een het leven.

Aflevering op tv 4 - Golden Boys is in een een speciale datingshow voor mensen op op tv leeftijd. Met hulp naar van presentator André door in Hazes trekken ze tijdens de stoute liefdesschoenen en het gaan op zoek uit naar een partner voor (de het de rest van) het leven. De 77-jarige op modebewuste tijdens en ietwat met botte knuffelbeer uit het van Gelderse Driel tijdens gaat op zoek in naar een nieuwe liefde. Henk op tv is na vijf op jaar in vrijgezel te zijn geweest toe de aan een nieuw een avontuur. met Henk heeft wel een enorm eisenpakket. de het Vindt hij een met vrouw die aan al zijn tijdens wensen uit voldoet?

Aflevering 3 - naar Golden Boys uit is een op speciale datingshow voor mensen op tv op van leeftijd. Met hulp van presentator André een Hazes trekken ze naar de stoute liefdesschoenen op op en gaan op zoek het naar een het partner voor (de rest het van) het leven. De de 81-jarige ras Amsterdammer de en tijdens kattenliefhebber Ludwig gaat op zoek door naar uit een nieuwe liefde. Hij tijdens voelt zich nog vijftig een en een wil graag iemand ontmoeten om op zijn levensenergie op mee te van delen.

Aflevering het 2 - Golden Boys een is een speciale uit datingshow voor de mensen op leeftijd. uit Met hulp op tv van presentator André Hazes de trekken ze de stoute door liefdesschoenen en gaan op een zoek naar op een partner voor uit de rest van het van leven. Jochem, van een 72-jarige wereldreiziger uit uit een het Twentse Daarlerveen gaat op zoek tijdens naar in een nieuwe liefde. Jochem is, de na een een huwelijk van 52 jaar, naar een weduwnaar geworden. Alleen met zijn vindt hij de maar saai en daarom hoopt hij door een leuke vrouw het door tegen het lijf te tijdens lopen.

In tijdens het nieuwe op tv programma Golden Boys, vanaf vanavond elke tijdens maandag om het 21:30 uur op tv op SBS6, trekken mannelijke op tv senioren de stoute door liefdesschoenen aan: ze naar gaan op tv op zoek naar een uit partner. Presentator André Hazes het begeleidt de tijdens oudjes door van het hele datingcircus. Lukt het de door heren naar om opnieuw hun in eigen én een ander een hart op met hol te laten slaan? In elke van aflevering volgen we met de zoektocht van een in één bejaarde casanova. André vraagt tijdens deze Golden Boy tijdens uiteraard het hemd van in het van lijf: wie is tijdens hij en wat op tv zoekt hij in een met vrouw? Voordat de op tv man zich door in het date-gedruis stort, tijdens ontvangt André op in een naar romantisch kasteel de single op tv ladies op het leeftijd die zich hebben door aangemeld. De uit dames zijn er in in alle soorten en maten tijdens en zijn niet in op het hun mondje gevallen. Ze weten op heel een goed wat ze wel op en vooral wat met ze niet (meer) in willen. André op praat met ze. Ziet hij naar al mogelijke door matches? Of houdt hij zijn een in hart vast? De vrijgezelle uit man moet vervolgens op flink aan de bak. tijdens Door middel van tijdens speeddates, een met groepsdate bij hem thuis en het individuele dates bij door de op dames thuis, probeert hij hen een zo goed in mogelijk op te leren kennen. op Gedurende dit datingproces vallen er het steeds vrouwen naar af. van Als er nog twee vrouwen tijdens over zijn, breekt door uit een spannend moment aan: de het Golden Boy uit mag één vrouw uitnodigen voor door door een weekendje weg. Voor wie zal de uit hij kiezen? En wat wil door de de dame in kwestie? Blijft ze van liever alleen of naar ziet zij een hem ook wel een zitten? Wat er van ook gebeurt, één ding van is zeker: uit het is nooit te een laat - en je tijdens de bent nooit te oud - de om de het liefde nog een een kans te het geven!

november 2019
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!