Programma gemist?

Aflevering 6 - op Golden op Boys is een speciale een datingshow voor mensen op tv op uit leeftijd. Met hulp van presentator André een Hazes uit trekken ze de stoute door liefdesschoenen en gaan op van zoek naar op een partner voor (de de rest een van) het naar leven.

Aflevering met 5 - Golden Boys in is een een speciale datingshow het voor mensen op leeftijd. Met tijdens hulp van van presentator André Hazes trekken ze door van de stoute liefdesschoenen op en gaan op met zoek naar een partner door voor (de van rest van) het in leven.

Aflevering met 4 - Golden met Boys is een speciale op datingshow voor mensen met op leeftijd. met Met hulp van presentator André tijdens Hazes trekken ze uit de door stoute liefdesschoenen op en gaan op zoek naar een de partner voor een (de rest van) het het leven. in De 77-jarige modebewuste en ietwat op tv botte knuffelbeer op tv uit tijdens het Gelderse Driel de gaat op zoek een naar een nieuwe liefde. een Henk is na vijf jaar naar een vrijgezel te zijn geweest toe op tv aan in een nieuw avontuur. het Henk heeft wel een enorm door eisenpakket. Vindt hij door een de vrouw die aan al zijn op tv wensen tijdens voldoet?

Aflevering de 3 - Golden Boys de is een speciale met datingshow voor mensen op in leeftijd. Met hulp uit van presentator André naar de Hazes trekken ze de in stoute liefdesschoenen van en gaan op zoek naar een de partner tijdens voor (de een rest van) het leven. een De 81-jarige ras Amsterdammer de en kattenliefhebber op Ludwig gaat op zoek naar uit een nieuwe tijdens liefde. Hij van voelt zich nog vijftig van en wil graag in iemand ontmoeten om op tv zijn levensenergie van mee te uit delen.

Aflevering naar 2 - Golden met Boys is in een speciale datingshow voor mensen naar op leeftijd. van Met hulp van presentator André op Hazes trekken ze tijdens de tijdens stoute liefdesschoenen van en gaan op zoek met naar een partner door voor de rest van in het leven. Jochem, een tijdens 72-jarige wereldreiziger het uit het Twentse door Daarlerveen gaat door op zoek naar een nieuwe de liefde. een Jochem is, na een huwelijk een van 52 in jaar, weduwnaar in geworden. Alleen zijn vindt de hij maar saai uit en uit daarom hoopt hij op tv een leuke vrouw tegen het uit lijf te op tv lopen.

In het de nieuwe een programma Golden Boys, vanaf in vanavond elke maandag om een 21:30 de uur op SBS6, een trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen van aan: met ze gaan op zoek naar in een partner. met Presentator André Hazes tijdens begeleidt de oudjes de door het hele datingcircus. een Lukt in het de heren om opnieuw op tv hun eigen naar én een ander tijdens hart op hol te het met laten slaan? In elke aflevering naar volgen we de zoektocht van naar één bejaarde casanova. op André vraagt deze naar Golden Boy van uiteraard het naar hemd van het lijf: naar wie tijdens is hij en wat zoekt naar hij op in een vrouw? Voordat in de man zich in met het date-gedruis stort, ontvangt op tv André op tv op een romantisch kasteel de met single ladies met op leeftijd die het zich hebben in aangemeld. De dames met zijn er door in alle soorten en op maten en met zijn niet op de hun mondje gevallen. uit Ze weten heel goed wat op tv ze wel in en vooral wat ze een niet (meer) willen. op tv André praat met het ze. Ziet in hij al mogelijke matches? Of met houdt op tv hij zijn hart vast? in De vrijgezelle man uit moet vervolgens met flink aan de op tv bak. Door middel van speeddates, in een de groepsdate bij hem thuis en op individuele dates bij op de dames thuis, op tv probeert de hij hen op zo goed mogelijk de te leren kennen. Gedurende dit datingproces op naar vallen er steeds vrouwen op tv af. Als van er nog twee met vrouwen een over zijn, breekt tijdens een spannend moment het aan: de Golden uit Boy mag één van vrouw uitnodigen voor naar een weekendje weg. Voor een wie zal hij kiezen? En in wat wil de de van dame in kwestie? op Blijft ze liever op alleen of ziet zij op hem ook wel zitten? een Wat een er ook gebeurt, één van ding is zeker: het een is nooit te naar laat - en op tv je bent nooit te van oud - op tv om de liefde nog de een kans in te uit geven!

april 2021
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!