Programma gemist?

Aflevering met 6 - Golden de Boys is naar een speciale datingshow voor mensen op in leeftijd. Met met hulp van presentator André naar uit Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen van en gaan op het zoek door naar een partner op voor (de een rest van) het op tv leven.

Aflevering 5 tijdens - Golden de Boys is op tv een speciale datingshow voor mensen door op leeftijd. Met hulp op tv van op presentator André Hazes met trekken ze de stoute liefdesschoenen een met en gaan op zoek naar het een van partner voor (de rest een van) het in leven.

Aflevering 4 op - Golden tijdens Boys is naar een speciale datingshow voor van mensen op het leeftijd. Met hulp op tv van presentator André door Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen tijdens op tv en gaan op zoek naar een in partner voor (de in rest van) naar het leven. De 77-jarige op tv naar modebewuste en ietwat botte een knuffelbeer uit het op Gelderse Driel gaat het op zoek uit naar een nieuwe liefde. Henk is het na vijf tijdens jaar vrijgezel te met zijn geweest toe in aan een op nieuw avontuur. Henk op tv heeft wel een enorm in eisenpakket. in Vindt hij een vrouw op die aan al zijn wensen door met voldoet?

Aflevering tijdens 3 - Golden met Boys is een de speciale datingshow voor mensen op op leeftijd. door Met hulp in van presentator André tijdens Hazes trekken ze tijdens de stoute liefdesschoenen en het gaan op zoek naar in een van partner voor (de rest van) op het leven. De het 81-jarige ras Amsterdammer en in op tv kattenliefhebber Ludwig gaat op door zoek naar een nieuwe liefde. een Hij voelt naar zich op nog vijftig en wil graag in iemand een ontmoeten om zijn tijdens levensenergie mee te op delen.

Aflevering op 2 - Golden Boys is uit een met speciale datingshow voor met mensen op leeftijd. Met hulp van van de presentator André Hazes trekken ze op tv de uit stoute liefdesschoenen en van gaan op met zoek naar een partner in voor de rest van het een leven. Jochem, naar een 72-jarige wereldreiziger het uit het Twentse met Daarlerveen gaat op het zoek naar een de nieuwe van liefde. Jochem is, na een huwelijk van van 52 op tv jaar, weduwnaar geworden. met Alleen zijn vindt hij de uit maar saai en op daarom hoopt hij uit een leuke vrouw op tegen het lijf te het lopen.

In het het nieuwe naar programma Golden Boys, de vanaf vanavond elke in maandag om 21:30 uur op de SBS6, trekken mannelijke tijdens senioren de stoute op tv liefdesschoenen aan: ze gaan op tv op zoek op tv naar een partner. naar Presentator André Hazes naar begeleidt de oudjes naar door door het hele datingcircus. Lukt tijdens het de heren om opnieuw een het hun eigen én een ander het hart tijdens op hol te laten slaan? In in elke aflevering door volgen we de zoektocht van van één op bejaarde casanova. André vraagt op deze Golden Boy uiteraard van het hemd van naar op het lijf: wie de is hij en wat uit zoekt hij in een vrouw? het Voordat de man van in zich in het uit date-gedruis stort, ontvangt met André op een uit romantisch kasteel de single een ladies op leeftijd die zich het met hebben aangemeld. De dames zijn er naar met in alle soorten en maten en het zijn niet op de hun op tv mondje gevallen. Ze weten tijdens heel goed uit wat ze wel het en vooral wat een ze niet uit (meer) willen. André praat met ze. een Ziet hij het al het mogelijke matches? Of houdt hij zijn uit hart vast? met De vrijgezelle de man moet vervolgens flink aan tijdens van de bak. Door middel op tv van speeddates, van een groepsdate bij hem thuis en op individuele tijdens dates bij de op tv dames thuis, probeert hij hen een zo uit goed mogelijk te door leren kennen. Gedurende dit datingproces tijdens vallen van er steeds vrouwen af. tijdens op tv Als er nog twee het vrouwen door over zijn, breekt van een spannend moment aan: de van Golden de Boy mag één vrouw uitnodigen voor de een weekendje weg. op tv Voor wie zal een hij kiezen? op En de wat wil de dame in kwestie? in Blijft ze liever van alleen of van ziet zij hem op tv ook in wel zitten? Wat er ook gebeurt, de tijdens één ding is zeker: het is in op tv nooit te laat van - en je het bent nooit te oud - het om de liefde van nog van een kans te van geven!

maart 2020
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!