Programma gemist?

Aflevering het 6 - Golden met Boys is een speciale in datingshow van voor mensen op leeftijd. Met hulp in van presentator op André Hazes trekken ze met de op stoute liefdesschoenen en op gaan op zoek naar een de partner voor (de de rest in van) het een leven.

Aflevering het 5 - Golden in Boys is op een speciale datingshow voor mensen in op leeftijd. Met het hulp van uit presentator André Hazes trekken ze met de stoute liefdesschoenen door en gaan op in de zoek naar een partner voor uit (de rest van) het tijdens van leven.

Aflevering 4 door - Golden Boys is de op tv een speciale datingshow voor uit mensen op leeftijd. Met hulp de tijdens van presentator André Hazes trekken ze met de het stoute liefdesschoenen en met gaan op zoek naar in een partner uit voor (de rest van) tijdens het leven. De naar 77-jarige modebewuste en met ietwat botte tijdens knuffelbeer uit het Gelderse Driel in gaat op uit zoek naar een nieuwe van liefde. Henk op tv is uit na vijf jaar de vrijgezel te zijn geweest van toe aan een een nieuw avontuur. Henk heeft wel naar met een enorm eisenpakket. Vindt uit hij een door vrouw die aan al op tv zijn wensen naar voldoet?

Aflevering van 3 - Golden Boys met is naar een speciale datingshow voor op mensen op leeftijd. Met tijdens hulp tijdens van presentator André Hazes tijdens trekken ze de stoute uit liefdesschoenen en gaan op op het zoek naar een de partner voor (de rest van) de het leven. naar De 81-jarige uit ras Amsterdammer en de kattenliefhebber Ludwig gaat op met zoek naar een in nieuwe liefde. Hij voelt zich met nog vijftig met en wil graag iemand in ontmoeten om op zijn levensenergie mee de te in delen.

Aflevering van 2 - Golden een Boys is een speciale datingshow op tv het voor mensen op leeftijd. Met de hulp van presentator op André Hazes trekken ze in de tijdens stoute liefdesschoenen het en gaan op zoek naar op een partner voor naar de rest van een het leven. Jochem, van een 72-jarige wereldreiziger tijdens uit het Twentse van Daarlerveen gaat door op zoek op naar een nieuwe liefde. de Jochem is, na een huwelijk een met van 52 jaar, weduwnaar geworden. het Alleen zijn vindt hij op op tv maar saai en met daarom hoopt hij een leuke van vrouw tegen het lijf het te met lopen.

In op het nieuwe programma Golden Boys, van vanaf een vanavond elke maandag om 21:30 tijdens het uur op SBS6, trekken het mannelijke senioren de de stoute liefdesschoenen aan: ze de gaan op zoek naar tijdens een partner. het Presentator André Hazes op tv begeleidt het de oudjes door uit het hele datingcircus. Lukt het de de tijdens heren om opnieuw hun een eigen én een tijdens ander hart tijdens op hol te laten slaan? In door elke aflevering volgen we op tv de zoektocht van uit één bejaarde met casanova. André door vraagt deze Golden op Boy uiteraard het hemd uit van het lijf: wie in is hij een en wat zoekt met hij in een vrouw? een een Voordat de man door zich in het date-gedruis in stort, ontvangt met André op een romantisch kasteel op de single uit ladies op leeftijd die in zich hebben aangemeld. een De dames op zijn er in alle op tv soorten en maten en het zijn niet op met het hun mondje gevallen. Ze weten heel tijdens naar goed wat ze wel en vooral tijdens wat ze niet van (meer) willen. met André het praat met ze. Ziet hij al van mogelijke met matches? Of houdt hij van zijn op hart vast? De vrijgezelle het man moet vervolgens flink aan met de een bak. Door middel van speeddates, op een groepsdate het bij hem naar thuis en uit individuele dates bij de dames thuis, de probeert hij hen op zo met goed mogelijk te leren met kennen. Gedurende dit op datingproces vallen een er steeds de vrouwen af. Als van er nog door twee vrouwen over zijn, breekt tijdens een spannend moment door aan: de Golden op Boy mag in één uit vrouw uitnodigen voor een door weekendje weg. Voor wie het zal hij kiezen? En de wat wil de van dame in kwestie? door Blijft ze op tv liever alleen of een ziet zij het hem ook wel zitten? Wat op tv er met ook gebeurt, op één ding is zeker: in het is nooit te laat met - en het je bent nooit te uit oud van - om met de liefde nog een kans uit te op tv geven!

november 2020
08-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 6 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

01-10-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 5 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven.

24-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 4 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 77-jarige modebewuste...

17-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 3 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor (de rest van) het leven. De 81-jarige ras Amsterd...

10-09-2018 21:30

Golden Boys

Golden Boys - Golden Boys

Aflevering 2 - Golden Boys is een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Met hulp van presentator André Hazes trekken ze de stoute liefdesschoenen en gaan op zoek naar een partner voor de rest van het leven. Jochem, een 72-jarige were...

03-09-2018 21:30

Nieuw: Golden Boys

Golden Boys - Nieuw: Golden Boys

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele da...

Golden Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Golden Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Golden Boys bij Golden Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Golden Boys. Heb je een uitzending van Golden Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Golden Boys gemist

Uitzending gemist van Golden Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Golden Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!