Programma gemist?

Vanavond naar onder andere in RTL naar Late op Night: - Jett Rebel De extravagante zanger Jett de Rebel uit kende in zijn kleurrijke op carrière een periode naar waarin naar hij veel drank en drugs gebruikte, met het maar dat heeft hij in sinds ruim twee jaar volledig van afgezworen. Vanavond van schuift hij aan met met nieuws en tijdens natuurlijk muziek. - van De comeback van Hannelore naar Zwitserlood Hannelore naar Zwitserlood is een begrip in in radioland. Na door een tussenstop op in televisie maakt op ze in januari tijdens 2019 haar grote tijdens comeback als de nieuwe sidekick uit van Frank Dane op door van Radio 538. In het nieuwe uit boek ?Goed Nieuws? tijdens geeft de op tv nieuwslezeres een tijdens bijzonder kijkje in de door radiowereld. - Charly Lownoise en tijdens uit Mental Theo Charly Lownoise en Mental met Theo zorgden in er in de door jaren negentig voor van dat Nederland massaal naar uit z'n dak ging het op hun Happy Hardcore. door Nu; in 25 jaar later gaan ze de twee op avonden lang een stijf een uitverkochte Ziggo Dome op de zijn kop zetten. - op tv Igmar Felicia In de RUMAG Roulette onderwerpt op tv Igmar Felicia zijn met gasten van aan een pittig met vragenvuur en met succes. in De gesprekken met van het eerste seizoen halen door steevast de headlines. - Causes De door Utrechtse band naar Causes, van met Britse zanger Rupert Blackman, komen op tv de week op muzikaal afsluiten. Zij op tv spelen hun nieuwe single het 'Run to naar Me'.

Herhaling. Vanavond onder door andere het in RTL Late Night: - Superster door in Seal is in Nederland Seal is op tv in ons land! De tijdens een Britse superster staat zaterdag op in Ahoy tijdens het succesvolle een Night of uit the Proms. Hier met steekt hij zijn grootste op tv hits een in een klassiek jasje. Een het van van de nummers die Seal zaterdag het speelt van is natuurlijk de megahit Kiss de from a uit Rose. in Het nummer dat de we allemaal kennen van onder andere een de Batman op Forever soundtrack op tv stond in 1995 wekenlang in de de hoogste regionen een een van de internationale hitlijsten. Waarom uit leent de dit nummer zich zo goed uit om door door een klassiek op tv orkest gespeeld te door worden? Vanavond vertelt Seal alles over op zijn optreden in naar Ahoy en speelt tijdens door een akoestische versie van zijn uit grootste hit naar Kiss From A Rose. - op tv Het kalifaatmeisje tijdens uit Zoetermeer Laura H. werd in in de door zomer van in 2016 de bekendste Syriëganger van op Nederland toen ze op in een Iraaks-Koerdische het tv-zender verscheen om een te een vertellen over haar vlucht uit in het kalifaat van het de Islamitische uit Staat. Inmiddels is in zij in Nederland veroordeeld voor uit het uitreizen een naar op Irak en Syrië. Journalist Thomas op Rueb werd een gegrepen door het levensverhaal op van Laura H. en in het reconstrueerde haar bekering, ijzingwekkende leven in in het door kalifaat en naar haar met vragen omgeven terugkeer de in het op tv boek Laura H. door Het kalifaatmeisje door uit Zoetermeer. Vanavond zijn in Eugène, de vader van naar Laura H. en uit Thomas Rueb bij door RTL Late met Night te gast. - Debby het Gerritsen en een Tatum Dagelet Vanavond is de met uitreiking de van de VIVA400 awards! Hét platform het voor de met ambitieuze, succesvolle vrouw. VIVA-hoofdredactrice van Debby naar Gerritsen en jurylid door Tatum Dagelet uit zijn te gast om op tv te praten over op de 11e editie met van deze feestelijke awardshow. - de Ruurd Jelle van door der van Leij In zijn nieuwe BBC-serie Dynasties kiest tijdens een David Attenborough er met bewust voor om het milieuproblemen buiten beeld de te houden. Dat op tv levert de nestor van op de natuurfilm harde op verwijten op. Ruurd een Jelle van der het Leij, maker van de op tv natuurdocumentaire WAD, is met het in niet eens met de in kritiek op zijn grote voorbeeld. - door Marloes op tv Lemsom Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt een tips and tricks tijdens om een zo de op goedkoop mogelijke zorgverzekering op tv af te sluiten.

Vanavond naar onder andere op tv in RTL Late Night: - op tv Superster Seal is op in Nederland Seal de is in ons op tv land! De Britse superster staat zaterdag een in van Ahoy tijdens het succesvolle Night de of op tv the Proms. Hier het steekt hij zijn grootste tijdens hits een in een klassiek jasje. Een van tijdens de op nummers die naar Seal zaterdag speelt is natuurlijk de door megahit tijdens Kiss from door a Rose. Het door nummer dat we de allemaal kennen van uit onder andere de Batman het Forever soundtrack uit stond in 1995 wekenlang in de met hoogste regionen van uit de internationale het hitlijsten. Waarom leent dit de nummer zich van zo goed om door op een klassiek naar orkest gespeeld te van worden? Vanavond vertelt Seal met alles over zijn van naar optreden in Ahoy en van speelt een akoestische versie de van zijn van grootste hit Kiss From door A Rose. - Het op tv kalifaatmeisje uit een Zoetermeer Laura H. werd in naar de zomer van uit 2016 de op bekendste Syriëganger van op tv Nederland toen ze het op een Iraaks-Koerdische de tv-zender verscheen om tijdens te vertellen over haar vlucht een uit op het kalifaat van de tijdens Islamitische Staat. tijdens Inmiddels is zij in Nederland het veroordeeld voor in het uitreizen naar Irak naar tijdens en Syrië. Journalist Thomas Rueb op tv werd gegrepen door tijdens het levensverhaal van Laura door H. in en reconstrueerde haar de bekering, ijzingwekkende leven in met het kalifaat en haar op tv met vragen met omgeven terugkeer in in het boek Laura H. tijdens Het tijdens kalifaatmeisje uit in Zoetermeer. Vanavond zijn Eugène, in de vader van het Laura H. en de Thomas Rueb bij RTL in Late Night te gast. - het Debby Gerritsen uit en Tatum de Dagelet Vanavond is de uitreiking met van de VIVA400 awards! uit Hét platform voor met de ambitieuze, succesvolle de vrouw. VIVA-hoofdredactrice Debby een Gerritsen het en jurylid Tatum Dagelet zijn in te gast op tv om op tv te praten over uit de 11e editie van deze uit feestelijke awardshow. - Ruurd Jelle de van een der Leij In zijn nieuwe BBC-serie naar Dynasties kiest naar David Attenborough naar er bewust voor om milieuproblemen met buiten beeld te op tv houden. Dat levert van de nestor met van de het natuurfilm harde tijdens verwijten op. Ruurd Jelle van der door Leij, maker van de de natuurdocumentaire op tv WAD, is het niet op tv eens met de van kritiek op zijn naar grote door voorbeeld. - Marloes Lemsom Politiek verslaggever Marloes met Lemsom van deelt tips and door tricks om een zo op tv goedkoop mogelijke in zorgverzekering af te van sluiten.

Herhaling. op Vanavond onder andere het in RTL in Late Night: - Lauren Verster Lauren van Verster volgt in haar op programma 'Ik wil tijdens een kind' mensen op die een grote uit kinderwens hebben, een maar voor wie uit kinderen krijgen een door bijna onmogelijke opgave lijkt. Gedurende een ruim 2 uit jaar volgt Lauren acht naar van stellen bij de in ups and downs met van hun proces om ouder(s) met te worden. - Jan Smit Jan de Smit komt met vanavond langs van om zijn op tv nieuwe single 'Liever Dan M'n Eigen van Leven' voor met het eerste met live te laten horen. tijdens Het lied is geschreven het door Sanne het Hans (Miss Montreal) en op tv is de tweede in single van naar het album 'Met Andere van Woorden'. - door Martijn Kardol Cabaretier Martijn Kardol is een een weer van de partij in met zijn wekelijkse de rubriek Martijn van zegt Sorry! Excuses van maken is voor veel mensen heel uit moeilijk naar en daarom helpt Kardol op een handje. - Rick Evers Prins door Charles het is vandaag 70 jaar van geworden. Hoe is zijn naar verjaardag vandaag het gevierd? Royaltydeskundige Rick Evers op tv praat ons op tv helemaal bij! met - Lex Uiting Vanavond neemt Lex met Uiting ons mee het de regio in. op tv Wat door speelt er in het lokale door het nieuws?

Met uit in deze uitzending: -Jan Smit op laat zijn tijdens nieuwe single uit 'Liever Dan tijdens M'n Eigen Leven' voor het eerste met live in horen. -Lauren Verster tijdens over haar programma 'Ik op Wil Een Kind', met waarin mensen worden uit gevolgd van voor wie kinderen krijgen een de bijna onmogelijke opgave van lijkt. -Martijn Kardol met het op tv 'Martijn zegt Sorry!'

Met van in deze uitzending: -Cardioloog het Harriette Verwey, presentatrice met Lisette Wellens het en columniste op tv Carol Rock bespreken het de autobiografie van uit Michelle Obama. -Daphne Deckers van praat over de magische een leeftijd van met 50. -Politiek verslaggever Marloes op Lemsom zocht op uit waarom expats geen van last lijken door te hebben door van de woningkrapte. -Hoofdredacteur Jim Jansen van van de door New Scientist op over kunstmatige het intelligentie. -Serge Janssen tijdens Daalen heeft een naar enorme schuld en door werd gevolgd in de documentaire 'Schone naar Schijn'. Hij op tv praat uit over zijn situatie, samen met een schuldhulpverlener Jacqueline uit Zuidweg.

Met tijdens in deze naar uitzending: -Cardioloog Harriette Verwey, presentatrice een Lisette Wellens en columniste met Carol Rock bespreken in de autobiografie van het Michelle tijdens Obama. -Daphne de Deckers praat over de met magische leeftijd van op 50. -Politiek op verslaggever Marloes Lemsom zocht uit waarom een op tv expats geen last lijken een te hebben van de woningkrapte. door -Hoofdredacteur Jim Jansen door van met de New Scientist de over kunstmatige intelligentie. de -Serge Janssen van Daalen heeft een enorme schuld en het het werd gevolgd in een de documentaire 'Schone Schijn'. Hij praat een van over zijn situatie, samen met naar schuldhulpverlener Jacqueline uit Zuidweg.

Met door in deze in uitzending: -Patty Brard praat over haar een privéleven en haar het deelname op tv aan 'Het door Perfecte Plaatje'. -Advocaat tijdens Jan-Hein Kuijpers over de zaak van van 'wraakvader' in Mario H. -Bert het Kreuk is in in het bezit op van de Amerikaanse door D-Day-vlag. Hij wil dat deze op weer in naar Amerikaans bezit komt. -Warner Prevoo van vertelt in het de boek 'Echte op tv Dokters Huilen de Ook' zijn verhaal, dat door van de een kankerspecialist die zelf ook het kanker kreeg. -Lex Uiting door vraagt zich met af waarom van er geen met Prinses Carnaval bestaat.

Vanavond onder tijdens andere de in RTL Late Night: - Het een perfecte de plaatje van Patty Brard Patty Brard uit nam begin de dit jaar een op rigoureus besluit; ze liet haar een maag verkleinen op tv met een gastric het bypass. door Inmiddels heeft ze weer een op wespentaille tijdens en is ze zielsgelukkig het met haar nieuwe lijf in en een leven. Momenteel is ze een te zien in Het op tv Perfecte Plaatje, in waarin ze haar op tv ziel en zaligheid legt in een haar portretten. door Vanavond praten door we met Patty over het een afgelopen jaar uit en bespreken we haar tijdens plannen om ook de na de het programma serieus met door fotografie door te gaan. in - Hogere straf tijdens 'wraakvader': Jan-Hein Kuijpers een en Nathalie tijdens Janssen De celstraf met die Mario naar H. kreeg voor het in mishandelen van zijn dochters van belager is uit verhoogd van tien maanden met naar vierenhalf jaar. uit Advocaat in Jan-Hein Kuijpers en door moeder Nathalie Janssen over de uit uitspraak. - Amerikaanse D-Day-vlag: in Bert Kreuk Onlangs van werd bekend dat uit de Amerikaanse president Trump mogelijk op zelf een naar Nederland komt om de op D-Day vlag in van ontvangst te nemen. naar De het vlag is op dit moment uit eigendom van het Nederlander Bert van Kreuk. Vanavond vertelt hij uit het verhaal van de met vlag vol een kogelgaten en tijdens olievlekken en een waarom hij wil dat de van vlag weer met in Amerikaans bezit met komt. - Echte dokters huilen ook: naar het Warner Prevoo Warner Prevoo is het interventieradioloog en tijdens was tot voor kort werkzaam in door een gerenommeerd op ziekenhuis dat gespecialiseerd op is in de van behandeling van de kanker. Begin 2016 liet Prevoo door op een foto maken van zijn naar eigen longen toen door een naar kuchje maar niet overging. Bij het uit zien op van zijn door foto's wist hij direct met dat het een mis was. In zijn boek Echte het uit dokters huilen ook vertelt hij naar het aangrijpende verhaal van op een kankerspecialist door die zelf longkanker krijgt. - uit Waarom is er het met geen Prinses Carnaval? Verslaggever Lex de Uiting zoekt uit waarom er met in het zuiden een des lands naar nog altijd geen ruimte met is voor op een het Prinses Carnaval.

Met in deze door het uitzending: -Martijn Krabbé vertelt op tv over de nieuwe het spelshow 'De tijdens Weg naar het Miljoen'. -William de Rutten en Fabienne de op tv Vries praten het over de in Spice Girls, die weer naar gaan met optreden. -Komt er een themapark rond door Bassie & Adriaan? op door Lex Uiting zoekt het door uit. -Culinair door journalist Hiske Versprille legt uit waar met naar een goed kookboek aan het moet voldoen. van -Producer Jack $hirak won naar een MTV EMA op in de categorie Best Worldwide door tijdens Act.

Vanavond onder andere op op in RTL Late Night: - Martijn van Krabbé Eén miljoen euro, een tijdens enorme led-wall tijdens en desks die van in de van grond kunnen zakken: een science het op tv fiction-achtige toestand in de nieuwe de spelshow 'De een Weg naar het Miljoen' op tv van Martijn op Krabbé. Vanavond vertelt in Martijn wat dit programma bijzonder in tijdens maakt en of er nog van programma's op met zijn wensenlijstje staan. - William van Rutten en met Fabienne de het Vries Afgelopen week ontplofte in het internet zowat toen Melanie C, uit Melanie een B, Emma Bunton en een Geri Halliwell bekend maakten een opnieuw op op tv tournee te gaan als het van de Spice Girls. Fotograaf naar William Rutten en Fabienne de tijdens Vries het vertellen vanavond uit over de populairste op tv meidengroep uit de van popgeschiedenis. - Jack het $hirak Producer Jack $hirak met is de muzieksensatie van dit moment! een Deze naar week won hij de op tv MTV EMA uit in de met categorie Best Worldwide Act. Jack produceert een muziek voor Lil' van kleine, Ronnie Flex, met Broederliefde en Ali uit B. Zijn met nummers worden door miljoenen keren gestreamd en hij van heeft acht nummer het één-hits achter met zijn naam op tv staan. - Hiske Versprille De reguliere het boekenverkoop in is door de crisis het teruggelopen, maar aan de met verkoop een van kookboeken is dat van niet terug te naar zien. Dit weekend in begint de in Kookboekenweek. Hiske Versprille is culinair journalist naar bij een de Volkskrant en vertelt vanavond met waar een met goed kookboek aan een moet voldoen. - Lex uit Uiting Allememaggies! Vlaardingen krijgt mogelijk naar een Bassie & in Adriaan-pretpark. De grootste op tv tijdens partij van de stad, ONS Vlaardingen, op tv wil een de braakliggend sportpark omtoveren met in een blijvend een eerbetoon aan het vrolijke tijdens het duo. Lex Uiting neemt de een kijkje.

Met de in deze uit uitzending: -Uitreiking van de Bookspot Literatuurprijs een 2018. Genomineerd door zijn: het Suzanna Jansen, Peter Verhelst, een Arjen van Veelen, Aukelien op Weverling, het Peter Middendorp en Tommy Wieringa. -De naar Ierse singer-songwriter uit Gavin James in treedt op met van zijn nieuwe single op tv 'Glow'. -Fotomodel Tanja Kok met over haar op tv boek 'Help! Ik Ben door Model'. Marvy Rieder op tv van The Model's Health op op tv Pledge vertelt over haar in missie om de de modebranche gezonder te tijdens maken.

Vanavond een onder andere in RTL naar Late Night: - de Gavin James De Ierse van singer-songwriter Gavin James komt in vanavond een optreden. Zijn grote hit is The uit Book of Love op (2014), dit jaar het verscheen zijn de nieuwe album uit Only Ticket Home. Vanavond treedt op tv tijdens hij op met zijn nieuwe op single Glow. - Uitreiking de Bookspot door Literatuurprijs 2018 Vanavond wordt in RTL Late een in Night de grootste literatuurprijs van Nederland een en België door uitgereikt! Zes op auteurs maken van kans op de Bookspot Literatuurprijs tijdens 2018, naar voorheen de AKO Literatuurprijs. uit De kanshebbers zijn Suzanna op tv Jansen, door Peter Verhelst, Arjen van Veelen, Aukelien op tv tijdens Weverling, Peter Middendorp en Tommy Wieringa. - in Help! een ik ben model: in Tanja Kok en naar Marvy Rieder Van op de buitenkant lijkt het leven een van een model door vaak op over rozen te gaan. een Maar niets blijkt minder een waar, want de modebranche op tv heeft naar ook keerzijdes. Model op tv Tanja Kok presenteert vandaag het van in boek 'Help! Ik ben uit model', waarin het ze haar ervaringen heeft geschreven. op Marvy Rieder naar is een van de het initiatiefnemers van The Model's een een Health Pledge en vertelt vanavond over door met haar missie om de modebranche gezonder een te maken. Vanavond in schuiven de beide dames aan door bij RTL op Late Night met tijdens Twan Huys. - Virtual reality-verkeerslessen: Joost naar Rueck en op Rob Stomphorst Uit een onderzoek van Interpolis en Stichting Wetenschappelijk naar Onderzoek een Verkeersveiligheid blijkt dat de meeste naar in kinderen niet verkeersvaardig door genoeg zijn op met het moment dat ze zelfstandig naar naar school door moeten lopen of de fietsen. Daarom wordt de VR in verkeersgame uitgerold en een krijgen schoolkinderen tijdens virtual reality van les.

Met van in deze uit uitzending: -Trijntje en haar vader, Huub een Oosterhuis, in zijn te gast. een Trijntje zingt voor het eerst naar door naar hem geschreven liedjes. -Sanne van Hans, naar Miss Montreal, vertelt over haar een eigen festival: Bierpop. Ook een motiveert ze jongeren uit om muziek te van maken. -De 23-jarige uit Laura in Brouwers is onder van haar artiestennaam Cyarin wereldberoemd op op Instagram vanwege de op uit prachtige tekeningen die ze een maakt. -Lex Uiting een onderzoekt de meerwaarde uit van de AED en naar vertelt de wat ervoor nodig het is om heel Nederland gedekt te het krijgen. -Martijn Kardol naar met 'Martijn zegt in uit Sorry!'

Met naar in deze uitzending: -Trijntje naar en naar haar vader, Huub op Oosterhuis, zijn te gast. Trijntje tijdens zingt voor van het eerst door hem het geschreven liedjes. met -Sanne Hans, Miss Montreal, het vertelt over een haar eigen festival: naar Bierpop. Ook motiveert uit ze jongeren van om muziek te maken. -De op 23-jarige Laura Brouwers is op tv in onder haar artiestennaam het Cyarin wereldberoemd op uit Instagram vanwege de prachtige tekeningen door die ze in maakt. -Lex Uiting de onderzoekt de meerwaarde van op tv de AED en vertelt het wat de ervoor nodig is in om heel op Nederland gedekt te op krijgen. -Martijn Kardol met 'Martijn zegt uit van Sorry!'

november 2018
16-11-2018 22:34

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Jett Rebel

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Jett Rebel

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jett Rebel De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen. V...

16-11-2018 13:53

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn grootste hits in een kla...

15-11-2018 22:31

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn grootste hits in een klassiek jasje...

15-11-2018 13:54

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Lauren Verster

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Lauren Verster

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Lauren Verster Lauren Verster volgt in haar programma 'Ik wil een kind' mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een bijna onmogelijke opgave lijkt. Gedur...

14-11-2018 22:33

Afl. 53

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 53

Met in deze uitzending: -Jan Smit laat zijn nieuwe single 'Liever Dan M'n Eigen Leven' voor het eerste live horen. -Lauren Verster over haar programma 'Ik Wil Een Kind', waarin mensen worden gevolgd voor wie kinderen krijgen een bijna onmog...

14-11-2018 13:52

Afl. 52

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 52

Met in deze uitzending: -Cardioloog Harriette Verwey, presentatrice Lisette Wellens en columniste Carol Rock bespreken de autobiografie van Michelle Obama. -Daphne Deckers praat over de magische leeftijd van 50. -Politiek verslaggever Marlo...

13-11-2018 22:31

Afl. 52

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 52

Met in deze uitzending: -Cardioloog Harriette Verwey, presentatrice Lisette Wellens en columniste Carol Rock bespreken de autobiografie van Michelle Obama. -Daphne Deckers praat over de magische leeftijd van 50. -Politiek verslaggever Marlo...

13-11-2018 13:52

Afl. 51

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 51

Met in deze uitzending: -Patty Brard praat over haar privéleven en haar deelname aan 'Het Perfecte Plaatje'. -Advocaat Jan-Hein Kuijpers over de zaak van 'wraakvader' Mario H. -Bert Kreuk is in het bezit van de Amerikaanse D-Day-vlag. Hij w...

12-11-2018 22:34

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Patty Brard

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Patty Brard

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Het perfecte plaatje van Patty Brard Patty Brard nam begin dit jaar een rigoureus besluit; ze liet haar maag verkleinen met een gastric bypass. Inmiddels heeft ze weer een wespentaille en is ze z...

12-11-2018 13:54

Afl. 50

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Martijn Krabbé vertelt over de nieuwe spelshow 'De Weg naar het Miljoen'. -William Rutten en Fabienne de Vries praten over de Spice Girls, die weer gaan optreden. -Komt er een themapark rond Bassie & Adriaan? Lex Ui...

09-11-2018 22:37

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Martijn Krabbé

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Martijn Krabbé

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Martijn Krabbé Eén miljoen euro, een enorme led-wall en desks die in de grond kunnen zakken: een science fiction-achtige toestand in de nieuwe spelshow 'De Weg naar het Miljoen' van Martijn Krabb...

09-11-2018 13:48

Afl. 49

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Uitreiking van de Bookspot Literatuurprijs 2018. Genomineerd zijn: Suzanna Jansen, Peter Verhelst, Arjen van Veelen, Aukelien Weverling, Peter Middendorp en Tommy Wieringa. -De Ierse singer-songwriter Gavin James tr...

08-11-2018 22:33

RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Gavin James

RTL Late Night Met Twan Huys - RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Gavin James

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Gavin James De Ierse singer-songwriter Gavin James komt vanavond optreden. Zijn grote hit is The Book of Love (2014), dit jaar verscheen zijn nieuwe album Only Ticket Home. Vanavond treedt hij op...

08-11-2018 13:49

Afl. 48

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Trijntje en haar vader, Huub Oosterhuis, zijn te gast. Trijntje zingt voor het eerst door hem geschreven liedjes. -Sanne Hans, Miss Montreal, vertelt over haar eigen festival: Bierpop. Ook motiveert ze jongeren om m...

07-11-2018 22:32

Afl. 48

RTL Late Night Met Twan Huys - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Trijntje en haar vader, Huub Oosterhuis, zijn te gast. Trijntje zingt voor het eerst door hem geschreven liedjes. -Sanne Hans, Miss Montreal, vertelt over haar eigen festival: Bierpop. Ook motiveert ze jongeren om m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Late Night Met Twan Huys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Late Night Met Twan Huys bij RTL Late Night Met Twan Huys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Late Night Met Twan Huys. Heb je een uitzending van RTL Late Night Met Twan Huys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Late Night Met Twan Huys gemist

Latenighttalkshow met Twan Huys vanuit De Hallen in Amsterdam.

Uitzending gemist van RTL Late Night Met Twan Huys? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Late Night Met Twan Huys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 109
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 22:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord