Programma gemist?

Reportageserie uit waarin Ewout Genemans wordt gevolgd door als hij op zich door met gevaar voor eigen leven in in met de gevaarlijkste sloppenwijken ter wereld met begeeft.

Reportageserie waarin uit Ewout een Genemans wordt gevolgd als op tv hij zich met gevaar voor de eigen leven op in de gevaarlijkste tijdens sloppenwijken ter op wereld begeeft.

Ewout Genemans op reist uit af naar de door sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier in vallen dagelijks tientallen doden op als gevolg van een bende- uit en drugsgerelateerd geweld. op In de wijk Lavender Hill hebben door de gangs tijdens het voor de het zeggen en regeren door zij door de straten met naar moord en geweld. Deze wijk in staat bekend als door no-go area uit voor blanken én de door politie. En dat ervaart uit Ewout tijdens ook als een van de van bendes het naar op zijn apparatuur heeft van de voorzien.

Iedereen uit kent de wijken en gebieden uit met over de wereld waar in je je als het buitenstaander absoluut niet met moet begeven. Deze wijken hebben het een eigen regime, in eigen door regels en alternatief op tv rechtssysteem. Voor het nieuwe van programma 'Beruchte een Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto' het in gaat Ewout Genemans met de gevaar voor eigen leven juist van een tijdens kijkje nemen in deze een wijken. op Elke dinsdag om een 21:30 uur is op tv te zien hoe op hij zich begeeft door in acht van de tijdens gevaarlijkste wijken ter wereld. op tv Van de townships op in Zuid-Afrika door tot aan van de favela's in Rio, op plekken door met waar politie niet durft komen, op waar tijdens moord, drugs en geweld regeren en in een mensenleven uit niks tijdens waard is. Iedere aflevering de brengt Ewout een van paar dagen uit in een wijk door op tv en ontmoet van daar kopstukken van lokale het gangs. Hij in komt in aanraking van met wapens, kilo’s drugs en uit kidnapping, wat in het deze buurten van de normale gang van zaken de een is. In Rio de Janeiro uit gaat Ewout naar met favela’s met waar de politie niet meer door durft tijdens te komen en wordt hij rondgeleid op tv door zwaarbewapende gangleden. van Ook bezoekt naar hij tijdens het oorlogsgebied in Oekraïne, waar van in 2014 de de MH17 neerstortte en waar door nog met dagelijks wordt gevochten. In Zuid-Afrika in blijkt door wederom hoe naar schokkend de realiteit in deze wijken tijdens is. een Tijdens de opnames op in de naar townships wordt namenlijk één tijdens van de gangleden op tv doodgeschoten.

oktober 2019
14-09-2018 20:33

Afl. 2

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto - Afl. 2

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich met gevaar voor eigen leven in de gevaarlijkste sloppenwijken ter wereld begeeft.

11-09-2018 21:33

Afl. 2

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto - Afl. 2

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich met gevaar voor eigen leven in de gevaarlijkste sloppenwijken ter wereld begeeft.

07-09-2018 20:32

Afl. 1

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto - Afl. 1

Ewout Genemans reist af naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten m...

04-09-2018 21:32

Nieuw: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto - Nieuw: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Iedereen kent de wijken en gebieden over de wereld waar je je als buitenstaander absoluut niet moet begeven. Deze wijken hebben een eigen regime, eigen regels en alternatief rechtssysteem. Voor het nieuwe programma 'Beruchte Sloppenwijken: ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto bij Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto. Heb je een uitzending van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich met gevaar voor eigen leven in de gevaarlijkste sloppenwijken ter wereld begeeft. Hij bezoekt wijken waar de politie niet durft te komen, moord, drugs en geweld regeren, en waar een mensenleven niets waard is. In de serie schetst Ewout een beeld van acht van de ergste wijken ter wereld en ervaart hij letterlijk hoe het is om te leven in een getto.

Uitzending gemist van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 30-08-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!