Programma gemist?

Derde en laatste van op tv deel van het programma met Hoe Bevalt Nederland in over de met wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho uit is voor van het ene koppel een angstig het wachten en voor door het ander van een routine-echo naar met eindelijk mooi beeld van tijdens het kindje in uit de buik. met Ria Bremer volgt het het koppel Jordy het en Larissa. Die routine-echo op tv werd het tijdens begin van het een horrorscenario. Er werd gesproken de over naar het afbreken van de zwangerschap een tot mogelijk de meedoen aan de wetenschappelijk onderzoek. Hoe van Bevalt Nederland zit, naast interessante op tv zwangerschapscijfers- en statistieken, op vol naar met persoonlijke verhalen, waarbij gebruik uit wordt het gemaakt van de nieuwste een ontwikkelingen in de naar voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke studentenleven een van Lara wordt van verwoest door een medische tijdens missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder van en 1 het eierstok moeten worden verwijderd door en op het nippertje naar kan uit nog 1 naar eierstok worden gered en ingevroren. Nu, de door acht jaar later, heeft Lara de op tv met liefde van haar de leven gevonden en tijdens een kinderwens hoort daarbij. door Zelf kan ze geen op kind dragen, maar uit het is de ook maar de het vraag of de ingevroren eierstok uit een nog eicellen kan van produceren...

Grote stapels op tv aan papieren enquêtes heeft met Ria in Bremer in 1983 de onderzocht voor van Hoe Bevalt Nederland, een op tv speciale zwangerschapsuitzending van haar op tv programma Vinger aan de op Pols. 2000 door vrouwen beantwoordden toen met naar potlood en op tv pen het de 237 vragen. Nu, door 35 jaar tijdens later, is Bremer tijdens terug met een nieuw met zwangerschapsonderzoek, digitaal uitgevoerd op tv door het van EenVandaag Opiniepanel onder door maar liefst 16000 de vrouwen. Over zwanger worden, zwanger zijn op tv en bevallen. In op tv het nieuwe in programma naar Hoe Bevalt Nederland de onderzoekt Bremer aan door de hand van deze met resultaten de wereld van voortplantingsgeneeskunde. door Hoe ging van het 35 het jaar geleden? Hoe gaat naar het nu? En wat met kunnen we in in de toekomst verwachten? door door Hoe Bevalt Nederland is een vanaf vanavond drie naar woensdagen om van 20:35 uur te zien op in NPO 1. Hoe de Bevalt Nederland zit, naast interessante een zwangerschapscijfers- en statistieken, met vol met op tv persoonlijke verhalen, waarbij in gebruik wordt gemaakt van in de een nieuwste ontwikkelingen in in de voorplantingsgeneeskunde. De verhalen maken de grote indruk het op op tv Bremer, zoals bij een tweejarig met meisje waarbij de op eierstokken al worden ingevroren. door De stamceltherapie in die het meisje ondergaat in zal tijdens haar mogelijk onvruchtbaar maken. op "Een met eierstokje van nog geen twee centimeter, in maar naar straks geeft het haar kansen uit die het toen voor het onmogelijk werden gehouden. Ik vond op het heel van bijzonder om daar in bij te mogen zijn." Ria Bremer op volgt een in het programma koppels, tijdens wetenschappers op tv en specialisten. In 35 op jaar tijd is het er volgens uit Bremer veel veranderd: "Er een lijkt een nieuwe het wereld te ontstaan, waarin met de slaapkamer steeds vaker een uit verhuist naar het laboratorium, waar uit ongewenste kinderloosheid niet met meer bestaat en waar in de het baarmoeder gebruikt wordt als een operatiekamer."

juli 2021
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!