Programma gemist?

Derde en uit laatste deel van van het programma op tv Hoe Bevalt van Nederland over de wereld van de met voortplantingsgeneeskunde. De op twintigwekenecho is voor met het ene koppel een een angstig wachten naar en voor uit het ander een met routine-echo met eindelijk mooi beeld van met het kindje de in de buik. van Ria Bremer volgt het op koppel Jordy en het Larissa. Die routine-echo het werd het begin uit van een een horrorscenario. Er werd met gesproken op over het afbreken van de door zwangerschap een tot mogelijk meedoen aan wetenschappelijk onderzoek. Hoe met Bevalt Nederland zit, met een naast interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, vol door met persoonlijke tijdens verhalen, op tv waarbij gebruik wordt gemaakt door van de een nieuwste ontwikkelingen in de een voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke van studentenleven van op Lara wordt verwoest tijdens door medische missers en onzorgvuldigheden. het een Haar baarmoeder en 1 het eierstok moeten worden verwijderd naar en het op het nippertje op kan nog 1 eierstok worden het gered uit en ingevroren. Nu, acht jaar de later, tijdens heeft Lara de liefde van haar naar leven tijdens gevonden en het een kinderwens hoort naar daarbij. Zelf kan ze geen een kind het dragen, maar het naar is ook maar het de vraag of de naar ingevroren eierstok nog op tv eicellen kan het produceren...

Grote een stapels aan in papieren enquêtes heeft Ria Bremer in in 1983 tijdens onderzocht voor in Hoe Bevalt Nederland, een speciale van zwangerschapsuitzending van haar programma op tv Vinger op aan de in Pols. 2000 vrouwen naar beantwoordden toen met een potlood en pen de naar 237 vragen. op tv Nu, 35 jaar later, met is Bremer uit terug met een nieuw zwangerschapsonderzoek, op tv digitaal met uitgevoerd door het EenVandaag het Opiniepanel onder maar de liefst 16000 vrouwen. een Over zwanger worden, zwanger zijn uit in en bevallen. In een het nieuwe programma Hoe in Bevalt Nederland onderzoekt Bremer aan uit de een hand van deze resultaten de met wereld van voortplantingsgeneeskunde. de door Hoe ging het op tv 35 jaar geleden? Hoe gaat het door nu? En naar wat kunnen we op in door de toekomst verwachten? Hoe Bevalt Nederland naar is vanaf vanavond naar drie woensdagen om de 20:35 uur uit te zien op de NPO 1. Hoe met Bevalt Nederland door zit, naast interessante het zwangerschapscijfers- en statistieken, vol met persoonlijke van uit verhalen, waarbij gebruik wordt tijdens gemaakt van de op nieuwste ontwikkelingen in door de voorplantingsgeneeskunde. een De verhalen maken grote indruk het op Bremer, zoals bij een een tweejarig meisje op waarbij de tijdens eierstokken al worden ingevroren. naar De stamceltherapie een die een het meisje ondergaat zal op haar mogelijk in onvruchtbaar maken. "Een eierstokje in van nog de geen twee centimeter, maar straks de geeft naar het haar kansen die toen met voor onmogelijk werden gehouden. uit uit Ik vond het heel met bijzonder om daar bij op te mogen zijn." Ria op tv Bremer van volgt in het het programma koppels, wetenschappers en specialisten. in In 35 de jaar tijd door is er volgens Bremer door veel veranderd: uit "Er lijkt een nieuwe wereld te op ontstaan, van waarin de door slaapkamer steeds vaker in verhuist naar het laboratorium, op waar ongewenste kinderloosheid het niet meer bestaat van en waar de naar baarmoeder gebruikt wordt het als operatiekamer."

januari 2021
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!