Programma gemist?

Derde en in laatste deel van het met in programma Hoe Bevalt Nederland over in de wereld van de een voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho met is voor het ene tijdens op koppel een angstig door wachten en voor met het ander een routine-echo op met eindelijk mooi beeld van op het kindje van in de van buik. Ria uit Bremer volgt het koppel Jordy en door op Larissa. Die routine-echo werd het begin tijdens van een de horrorscenario. Er werd de gesproken over het van afbreken van de zwangerschap een in tot mogelijk meedoen aan wetenschappelijk onderzoek. Hoe tijdens op Bevalt Nederland zit, naast interessante zwangerschapscijfers- een en statistieken, de vol met met persoonlijke verhalen, waarbij op tv gebruik wordt gemaakt met van de nieuwste ontwikkelingen in in een de voorplantingsgeneeskunde.

Het op vrolijke studentenleven van Lara wordt naar verwoest op door medische tijdens missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder op en 1 eierstok uit moeten worden een verwijderd en op op het nippertje het kan nog 1 met eierstok worden gered en ingevroren. van Nu, acht door jaar later, de heeft Lara de liefde in van haar leven gevonden op en een kinderwens hoort naar daarbij. Zelf tijdens kan ze van geen kind naar dragen, maar het is ook de maar de vraag in of de het ingevroren eierstok nog eicellen naar kan op produceren...

Grote het stapels aan papieren een enquêtes heeft Ria een Bremer in 1983 onderzocht voor de Hoe Bevalt Nederland, op tv van een speciale zwangerschapsuitzending van uit haar programma van Vinger aan de Pols. 2000 een vrouwen met beantwoordden toen met potlood en een pen tijdens de 237 vragen. Nu, 35 op tv jaar later, is uit Bremer terug met een in nieuw zwangerschapsonderzoek, tijdens digitaal uitgevoerd door het tijdens EenVandaag op tv Opiniepanel onder maar liefst 16000 in vrouwen. Over een zwanger worden, zwanger in zijn en bevallen. naar In het tijdens nieuwe programma het Hoe Bevalt Nederland onderzoekt Bremer aan op de hand tijdens van deze de resultaten de wereld in van voortplantingsgeneeskunde. Hoe de ging het van 35 jaar geleden? Hoe gaat uit het nu? En wat het op tv kunnen we in de toekomst door verwachten? Hoe een Bevalt Nederland tijdens is vanaf vanavond op drie woensdagen om 20:35 uur te door tijdens zien op NPO 1. Hoe van Bevalt Nederland zit, naast interessante tijdens op zwangerschapscijfers- en statistieken, vol met de persoonlijke verhalen, waarbij tijdens gebruik op tv wordt gemaakt van de nieuwste tijdens ontwikkelingen in de voorplantingsgeneeskunde. het naar De verhalen maken door grote indruk op door Bremer, zoals bij een op tv tweejarig meisje in waarbij de eierstokken op tv al worden ingevroren. De met stamceltherapie die van het meisje ondergaat naar zal haar mogelijk onvruchtbaar maken. "Een uit eierstokje met van nog geen twee op centimeter, maar straks op tv geeft het haar op kansen tijdens die toen voor onmogelijk werden met gehouden. de Ik vond het heel bijzonder om naar daar bij van te mogen zijn." Ria Bremer van volgt in door het programma van koppels, wetenschappers en specialisten. In een 35 jaar van tijd is op tv er volgens naar Bremer veel veranderd: van "Er lijkt een nieuwe wereld het te ontstaan, waarin met de slaapkamer steeds een vaker verhuist naar het naar laboratorium, tijdens waar ongewenste kinderloosheid niet meer in bestaat en waar het de van baarmoeder gebruikt wordt op als operatiekamer."

oktober 2019
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!