Programma gemist?

Derde het en laatste deel van van het tijdens programma Hoe Bevalt Nederland over de in wereld de van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is op voor het met ene in koppel een angstig met wachten en voor het ander door een routine-echo met op tv eindelijk mooi beeld van de naar het kindje in de op buik. Ria Bremer door volgt het koppel Jordy en een Larissa. de Die routine-echo door werd het begin van op een horrorscenario. een Er werd gesproken over op tv het afbreken van met de zwangerschap tot mogelijk meedoen de door aan wetenschappelijk onderzoek. Hoe Bevalt Nederland naar zit, naast op interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, vol in een met persoonlijke verhalen, tijdens waarbij gebruik wordt gemaakt naar van de nieuwste op tv ontwikkelingen in de een voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke van studentenleven van Lara wordt met verwoest door medische met missers en onzorgvuldigheden. het Haar baarmoeder de en 1 eierstok moeten van worden verwijderd in en op een het nippertje het kan nog 1 eierstok worden het gered en ingevroren. Nu, door acht jaar het later, heeft met Lara de liefde van op tv haar leven gevonden de en een met kinderwens hoort daarbij. een Zelf kan ze het geen kind dragen, het maar het is ook met maar de vraag of in de uit ingevroren eierstok nog uit eicellen kan op produceren...

Grote naar stapels aan papieren enquêtes een heeft Ria in Bremer in 1983 onderzocht voor naar Hoe op Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending het van haar in programma Vinger aan op de Pols. het 2000 vrouwen in beantwoordden toen met van potlood en pen de 237 tijdens vragen. Nu, uit 35 jaar naar later, is Bremer in terug met een nieuw zwangerschapsonderzoek, digitaal uit uitgevoerd door door het EenVandaag Opiniepanel onder met maar liefst het 16000 vrouwen. Over een zwanger worden, zwanger het zijn het en bevallen. In het door nieuwe programma Hoe Bevalt Nederland van onderzoekt Bremer aan van de hand de van deze uit resultaten de wereld van voortplantingsgeneeskunde. op tv Hoe ging het met het 35 jaar geleden? Hoe van gaat het nu? naar En wat kunnen we in van de door toekomst verwachten? van Hoe Bevalt Nederland is vanaf vanavond uit drie woensdagen naar om 20:35 het uur te tijdens zien op NPO 1. Hoe uit Bevalt Nederland zit, van naast interessante zwangerschapscijfers- en op tv statistieken, vol met uit persoonlijke verhalen, waarbij een gebruik het wordt gemaakt van de nieuwste van ontwikkelingen in de voorplantingsgeneeskunde. een De op verhalen maken grote indruk op op Bremer, op zoals bij een tweejarig meisje de op waarbij de eierstokken al in worden ingevroren. De met stamceltherapie die het meisje met ondergaat zal haar met mogelijk met onvruchtbaar maken. "Een eierstokje tijdens van nog met geen twee centimeter, het maar straks geeft het haar van kansen in die toen voor onmogelijk werden door gehouden. Ik vond op tv het heel bijzonder de om daar door bij te in mogen zijn." Ria Bremer volgt in het in op programma koppels, wetenschappers en specialisten. het In 35 jaar tijd uit is er door volgens door Bremer veel veranderd: "Er lijkt op tv een van nieuwe wereld te ontstaan, waarin de de op tv slaapkamer steeds vaker verhuist naar het van laboratorium, op waar ongewenste kinderloosheid naar niet meer van bestaat en waar de baarmoeder gebruikt in wordt als tijdens operatiekamer."

september 2020
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!