Programma gemist?

Derde en de laatste deel van op het naar programma Hoe Bevalt Nederland van over de wereld naar van de voortplantingsgeneeskunde. De met twintigwekenecho is tijdens voor het ene koppel een angstig op tv wachten en voor naar het door ander een routine-echo naar met eindelijk mooi beeld naar van het kindje naar in een de buik. Ria Bremer volgt van het koppel Jordy op tv en uit Larissa. Die routine-echo op tv werd het begin in van een horrorscenario. Er werd gesproken in naar over het afbreken van de naar zwangerschap het tot mogelijk meedoen aan wetenschappelijk op onderzoek. Hoe Bevalt Nederland zit, door naast in interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, het vol met persoonlijke verhalen, van een waarbij gebruik wordt gemaakt van naar de nieuwste ontwikkelingen een in de de voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke op tv studentenleven van de Lara wordt een verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. op tv Haar baarmoeder tijdens en een 1 eierstok moeten worden verwijderd met en op het uit nippertje kan nog 1 de eierstok worden gered tijdens door en ingevroren. Nu, acht een jaar later, heeft Lara de tijdens liefde door van haar leven gevonden tijdens en een kinderwens hoort tijdens tijdens daarbij. Zelf kan ze het geen kind dragen, maar het op tv is tijdens ook maar de de vraag of de ingevroren met eierstok nog eicellen kan het uit produceren...

Grote stapels op tv aan papieren enquêtes heeft in naar Ria Bremer in met 1983 onderzocht voor Hoe van Bevalt Nederland, een speciale op tv zwangerschapsuitzending van tijdens haar programma Vinger door aan de Pols. met 2000 vrouwen beantwoordden toen de met potlood en op tv pen de het 237 vragen. Nu, op 35 jaar de later, is Bremer terug het met een nieuw zwangerschapsonderzoek, digitaal naar uitgevoerd door het met van EenVandaag Opiniepanel onder op tv maar liefst 16000 vrouwen. het Over zwanger in worden, zwanger zijn tijdens en bevallen. In in het nieuwe programma door Hoe Bevalt Nederland onderzoekt Bremer in aan uit de hand van in deze resultaten de wereld het van voortplantingsgeneeskunde. Hoe naar ging het naar 35 jaar geleden? Hoe gaat de het nu? En van wat kunnen de we in de door toekomst verwachten? Hoe Bevalt Nederland uit is vanaf naar vanavond drie woensdagen uit om 20:35 uur te uit zien op het NPO 1. Hoe Bevalt Nederland de zit, naast op interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, uit het vol met persoonlijke een verhalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van uit de van nieuwste ontwikkelingen in in de voorplantingsgeneeskunde. op tv De verhalen maken grote indruk op uit Bremer, zoals in bij een tweejarig door meisje met waarbij de eierstokken in al worden ingevroren. de De stamceltherapie die tijdens het meisje ondergaat zal haar het mogelijk op tv onvruchtbaar maken. "Een eierstokje van nog uit van geen twee centimeter, maar straks geeft op tv het in haar kansen die toen voor op onmogelijk werden een gehouden. Ik vond het in het heel bijzonder om daar bij te het mogen zijn." Ria Bremer in volgt in naar het programma in koppels, wetenschappers en specialisten. in In 35 jaar het tijd het is er volgens Bremer veel veranderd: door tijdens "Er lijkt een met nieuwe wereld te ontstaan, met waarin de slaapkamer met steeds vaker op tv verhuist naar het laboratorium, het waar ongewenste kinderloosheid niet naar meer bestaat en waar op de baarmoeder door gebruikt wordt op als operatiekamer."

mei 2020
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!