Programma gemist?

Derde en laatste op tv deel op tv van het programma Hoe naar Bevalt Nederland over uit de op wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho een is door voor het ene koppel een met angstig wachten en op voor het op tv ander een met routine-echo met eindelijk mooi een beeld van het kindje op in de buik. uit Ria Bremer volgt tijdens het koppel het Jordy en Larissa. uit Die routine-echo werd het tijdens begin van het een horrorscenario. Er de werd gesproken over op het afbreken de van de zwangerschap tot mogelijk meedoen een aan een wetenschappelijk onderzoek. Hoe Bevalt de Nederland zit, naast in interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, op vol uit met persoonlijke verhalen, waarbij gebruik wordt op gemaakt van de van nieuwste ontwikkelingen in tijdens tijdens de voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke door studentenleven uit van Lara wordt verwoest door op tv medische de missers en onzorgvuldigheden. Haar van baarmoeder en het 1 eierstok moeten worden verwijderd en op tv op het nippertje naar de kan nog 1 eierstok worden de gered en in ingevroren. Nu, acht jaar later, in heeft Lara de op liefde van haar uit leven in gevonden en een kinderwens hoort het daarbij. Zelf de kan ze met geen kind in dragen, maar het is ook maar naar de in vraag of op tv de ingevroren eierstok nog eicellen kan in tijdens produceren...

Grote naar stapels aan door papieren enquêtes heeft Ria Bremer in met naar 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, tijdens een van speciale zwangerschapsuitzending van van haar programma door Vinger aan de uit Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met uit potlood en pen de met de 237 vragen. Nu, op tv 35 jaar later, een is Bremer een terug met een van nieuw zwangerschapsonderzoek, digitaal uitgevoerd uit door het EenVandaag Opiniepanel het onder maar liefst op 16000 de vrouwen. Over zwanger worden, zwanger naar zijn en bevallen. op In op tv het nieuwe programma Hoe in Bevalt Nederland een onderzoekt Bremer aan de hand het van in deze resultaten de wereld van voortplantingsgeneeskunde. een Hoe ging het op tv 35 in jaar geleden? het Hoe gaat het nu? En het wat kunnen we op in de een toekomst verwachten? Hoe Bevalt uit Nederland naar is vanaf vanavond drie woensdagen om met 20:35 uur te door zien door op NPO 1. Hoe Bevalt door Nederland zit, naast interessante op naar zwangerschapscijfers- en statistieken, vol met persoonlijke het verhalen, van waarbij gebruik wordt gemaakt met van de met nieuwste ontwikkelingen naar in de voorplantingsgeneeskunde. De door verhalen maken grote met indruk op Bremer, zoals van bij een tijdens tweejarig meisje waarbij naar de eierstokken met al worden ingevroren. het De stamceltherapie die het meisje ondergaat de zal haar mogelijk in onvruchtbaar maken. op tv "Een door eierstokje van nog op geen twee centimeter, van maar straks geeft het haar op tv kansen die toen voor uit onmogelijk werden gehouden. een Ik in vond het heel bijzonder om op tv daar bij van te mogen zijn." Ria door Bremer volgt door in het programma koppels, naar wetenschappers op tv en specialisten. In op 35 jaar tijd is er een volgens Bremer tijdens veel veranderd: "Er met lijkt een nieuwe van wereld te ontstaan, waarin de een slaapkamer in steeds vaker verhuist naar het van naar laboratorium, waar ongewenste kinderloosheid niet meer op bestaat door en waar een de baarmoeder gebruikt wordt naar als operatiekamer."

mei 2021
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!