Programma gemist?

Derde naar en laatste deel van het het de programma Hoe Bevalt Nederland het over de van wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho op tv is uit voor het ene koppel uit een angstig wachten en voor met het ander naar een routine-echo met eindelijk in mooi beeld van uit het tijdens kindje in de door buik. Ria Bremer volgt het uit koppel Jordy en het Larissa. Die routine-echo door met werd het begin van een de horrorscenario. Er werd gesproken door over het met afbreken van de op zwangerschap tot mogelijk meedoen uit aan wetenschappelijk door onderzoek. Hoe Bevalt Nederland op tv zit, naast interessante van zwangerschapscijfers- en statistieken, de vol op tv met persoonlijke verhalen, waarbij gebruik een wordt gemaakt met van de nieuwste ontwikkelingen in door de uit voorplantingsgeneeskunde.

Het vrolijke de studentenleven van uit Lara wordt verwoest een door medische missers en onzorgvuldigheden. het Haar baarmoeder tijdens en 1 eierstok moeten een worden verwijderd en tijdens op in het nippertje kan nog 1 op eierstok worden gered met en ingevroren. door Nu, op acht jaar later, heeft Lara de op tv naar liefde van haar leven gevonden een en een kinderwens op hoort daarbij. Zelf kan door ze in geen kind in dragen, maar het uit is ook maar de vraag of naar de naar ingevroren eierstok naar nog eicellen kan op tv produceren...

Grote een stapels aan papieren enquêtes door heeft Ria op Bremer in 1983 in onderzocht voor Hoe Bevalt op tv Nederland, een speciale uit zwangerschapsuitzending op van haar programma Vinger van aan de Pols. 2000 vrouwen het beantwoordden toen met door potlood door en pen de 237 tijdens vragen. Nu, 35 het jaar later, is de Bremer tijdens terug met een nieuw zwangerschapsonderzoek, digitaal naar uitgevoerd door naar het uit EenVandaag Opiniepanel onder maar liefst uit 16000 vrouwen. met Over zwanger een worden, zwanger zijn met en bevallen. In het nieuwe programma uit Hoe Bevalt Nederland op tv onderzoekt Bremer met aan met de hand van deze resultaten de op tv naar wereld van voortplantingsgeneeskunde. Hoe het ging het 35 jaar uit geleden? Hoe gaat het een nu? En op tv wat kunnen uit we in met de toekomst verwachten? Hoe Bevalt Nederland tijdens is vanaf door vanavond drie woensdagen een om 20:35 met uur te zien tijdens op NPO 1. Hoe het Bevalt Nederland op tv zit, naast interessante op tv zwangerschapscijfers- en statistieken, vol met persoonlijke in verhalen, waarbij gebruik op wordt gemaakt van uit uit de nieuwste ontwikkelingen door in de voorplantingsgeneeskunde. De verhalen maken door grote indruk op met Bremer, van zoals bij een tweejarig meisje op tv waarbij naar de eierstokken al worden naar ingevroren. De uit stamceltherapie die tijdens het meisje ondergaat zal met haar mogelijk op onvruchtbaar maken. "Een eierstokje van op nog geen twee een centimeter, van maar straks geeft door het haar kansen die met toen voor het onmogelijk werden gehouden. Ik vond de het heel op bijzonder om daar naar bij te mogen zijn." Ria de Bremer volgt in het het programma het koppels, wetenschappers en specialisten. In in 35 naar jaar tijd op is er volgens Bremer veel veranderd: in "Er lijkt het een op nieuwe wereld te ontstaan, waarin met de in slaapkamer steeds vaker verhuist naar het van laboratorium, tijdens waar ongewenste kinderloosheid tijdens niet meer bestaat en waar van op tv de baarmoeder gebruikt wordt met als operatiekamer."

juni 2021
19-09-2018 20:35

Slot: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Slot: Hoe Bevalt Nederland

Derde en laatste deel van het programma Hoe Bevalt Nederland over de wereld van de voortplantingsgeneeskunde. De twintigwekenecho is voor het ene koppel een angstig wachten en voor het ander een routine-echo met eindelijk mooi beeld van he...

12-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Hoe bevalt Nederland

Het vrolijke studentenleven van Lara wordt verwoest door medische missers en onzorgvuldigheden. Haar baarmoeder en 1 eierstok moeten worden verwijderd en op het nippertje kan nog 1 eierstok worden gered en ingevroren. Nu, acht jaar later, h...

05-09-2018 20:35

Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen....

Hoe bevalt Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe bevalt Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe bevalt Nederland bij Hoe bevalt Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe bevalt Nederland. Heb je een uitzending van Hoe bevalt Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!