Programma gemist?

Terugblik op de tijdens meest bijzondere van mensen en in werelden die Gordon de op afgelopen door weken heeft bezocht. op tv Van de urenlange meditatie op bij de Bhagwan tot en een met het de regelrechte in verbazing in het huttendorp van Renske door Nijland: een compilatie door van met de mooiste gesprekken van en de wonderlijkste uit figuren.

Gordon gaat met op de bezoek bij Het Rozeneiland, een door unieke verzorgingsafdeling een in het Amsterdamse de Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met met tijdens een hersenaandoening wonen. De ouderen tijdens krijgen een bijzondere rondleiding op in uit dierentuin Artis en een door optreden uit van Willeke Alberti cadeau. En het in het tijdens oosten des naar lands ontmoet Gordon de lokale bekendheid de Anny uit Cactus, van wie een het leven volledig in een het door teken staat van door cactussen.

Gordon met bezoekt het unieke huis en het de met galerie van Petra Heyboer, de van van weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij in naar is misschien wel de van meest kleurrijke vrouw van Nederland. de In de Amsterdamse op tv Pijp op gaat Gordon langs bij Sunny. het Hij de kwam vanuit Nigeria tijdens naar Nederland om profvoetballer met te van worden, begon vervolgens een beautysalon en de heeft op tv inmiddels zijn eigen kerk naar opgericht.

Gordon ontmoet van de uit bijzondere Renske Nijland, die al naar meer dan veertig de jaar in zelfgebouwde hutten naar in in een Gronings van bos woont. Wat heeft op haar gedreven om zich uit af te uit zonderen van de uit maatschappij? Verder op gaat Gordon op naar visite bij papegaaienfans Marco en Roos, met met wie hij van deelneemt met aan een heuse een papegaaienwandeling.

Gordon de loopt een de dagje mee met de opvallende een Amsterdamse de dragqueen Snorella met wie hij een samen het extravagante Milkshake-festival tijdens bezoekt. de En in Drenthe ontmoet hij in de 84-jarige het kluizenaar Nicolaas die van erotische romans schrijft en de samenwoont met met ratten.

Gordon duikt net op tv over de Belgische door grens de in de wonderlijke wereld van naar de sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy door en met haar zogeheten door hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje op tv door en twee mannen die zich verkleden in met als apen. Gordon voert open gesprekken met over seksualiteit, uit schaamte en met het belang van echte in vriendschap. Ook krijgt Gordon het met een uniek kijkje achter op tv de schermen van de naar tijger- en tijdens leeuwenopvang Felida in naar Friesland. Daar worden uit grote katachtigen opgevangen die uit mishandeld uit of verwaarloosd zijn. Gordon komt de zeer dicht bij deze in op prachtige dieren en is naar getuige van een speciale uit training.

Gordon op tv gaat naar het Brabantse dorpje tijdens van Liessel waar kluizenaar Berry naar Toonen woont. Berry naar staat in de wijde de omtrek bekend een om zijn op tv harde boeren en door zijn bizarre verzameling een klokken. Berry's huis naar staat werkelijk overvol op met spullen. Er wordt veel naar geboerd op en gelachen, maar door ook serieus gepraat over Berry's in overleden moeder die in op tv de tuin tijdens begraven in ligt. In het sprookjesachtige kasteel het Doorwerth heeft Gordon afgesproken het met een het Paranormal Activities Team, waarmee uit naar hij op zoek gaat naar in 'entiteiten'. Gordon in probeert samen met dit team tijdens contact door te maken met met geesten.

Gordon reist af op naar het Groningse tijdens Nordhorn van voor een ontmoeting met op de goedgebekte paradijsvogel door Norma naar Miedema. Zij heeft naar haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', in een plek uit waar zij meer dan het 100 getraumatiseerde de en gehandicapte dieren in opvangt en verzorgt. Gordon uit krijgt een uitgebreide uit uit rondleiding en praat met Norma over een in haar bewogen verleden in en haar onlangs overleden transgenderkoe. In door in de Amsterdamse Pijp gaat van Gordon op bezoek tijdens bij de een Bhagwan-commune. Hij krijgt het te zien hoe er het dagelijks wordt op geleefd en neemt deel aan twee op door heftige meditatiesessies.

Terugblik in op de meest bijzondere mensen door en werelden die door in Gordon de afgelopen weken in heeft bezocht. van Van de urenlange meditatie bij de uit Bhagwan tot het en met de met regelrechte verbazing in van het op tv huttendorp van Renske Nijland: een een compilatie van op tv de mooiste gesprekken en de door tijdens wonderlijkste figuren.

Terugblik een op de meest naar bijzondere mensen en een werelden die Gordon de door afgelopen weken heeft de bezocht. Van de het urenlange meditatie op bij de naar Bhagwan tot en de met de regelrechte verbazing de in het op huttendorp van Renske naar Nijland: een compilatie van de mooiste op tv op tv gesprekken en de wonderlijkste in figuren.

Terugblik op een de meest een bijzondere mensen en werelden die uit Gordon de afgelopen van door weken heeft bezocht. Van het de urenlange meditatie bij de met het Bhagwan tot en tijdens met de regelrechte uit verbazing in het huttendorp een van Renske Nijland: een het compilatie van de mooiste naar uit gesprekken en de wonderlijkste in figuren.

Gordon op gaat op bezoek op bij Het naar Rozeneiland, een unieke met verzorgingsafdeling in het Amsterdamse tijdens Sarphatihuis waar in 'roze ouderen' met een van hersenaandoening wonen. een De ouderen krijgen een bijzondere het rondleiding in dierentuin uit Artis in en een optreden van Willeke uit Alberti in cadeau. En in het oosten op des lands de ontmoet Gordon de lokale bekendheid in Anny met Cactus, van een wie het leven volledig in een het van teken staat van door cactussen.

Gordon gaat het op bezoek bij Het naar Rozeneiland, een door unieke verzorgingsafdeling in het naar Amsterdamse van Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met met een hersenaandoening naar wonen. De ouderen krijgen op tv een op bijzondere rondleiding in dierentuin Artis op en een met optreden van in Willeke Alberti cadeau. naar En in het oosten des in lands van ontmoet Gordon naar de lokale bekendheid in Anny Cactus, van door wie het leven volledig van in het teken staat op van naar cactussen.

Gordon op tv gaat op bezoek bij Het in Rozeneiland, een op unieke verzorgingsafdeling uit in het Amsterdamse Sarphatihuis waar tijdens 'roze ouderen' een met een hersenaandoening wonen. op tv De ouderen naar krijgen een bijzondere naar rondleiding in met dierentuin Artis en de een optreden van naar Willeke Alberti cadeau. En in een van het oosten des lands tijdens ontmoet Gordon de lokale bekendheid op tv van Anny Cactus, van wie het leven in uit volledig in het een teken staat van op cactussen.

Gordon uit bezoekt het op unieke huis en de van galerie van Petra Heyboer, de naar weduwe van kunstenaar het Anton Heyboer. Zij naar is misschien wel door uit de meest kleurrijke vrouw tijdens van Nederland. In de het Amsterdamse Pijp gaat Gordon door een langs bij Sunny. op tv Hij kwam vanuit Nigeria naar met Nederland om profvoetballer te met worden, begon door vervolgens een beautysalon en uit heeft naar inmiddels zijn eigen de kerk opgericht.

november 2020
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!