Programma gemist?

Terugblik van op de meest bijzondere op mensen en door werelden die Gordon de afgelopen naar weken heeft bezocht. de Van de urenlange op meditatie bij de op tv de Bhagwan tot en met de in regelrechte uit verbazing in het met huttendorp van Renske Nijland: een op compilatie van de naar mooiste gesprekken het en de wonderlijkste met figuren.

Gordon gaat op in bezoek bij met Het tijdens Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het tijdens Amsterdamse het Sarphatihuis waar 'roze ouderen' tijdens met een door hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen van met een bijzondere rondleiding in dierentuin het Artis en van een optreden tijdens van Willeke Alberti een cadeau. En in naar het oosten des lands ontmoet Gordon naar de lokale bekendheid van de Anny Cactus, van op wie het leven volledig in uit het tijdens teken staat van met cactussen.

Gordon met bezoekt het unieke een huis en de galerie van in Petra Heyboer, de op weduwe met van kunstenaar met Anton Heyboer. Zij is misschien op wel de de meest kleurrijke het vrouw van Nederland. het In de Amsterdamse uit Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. door Hij kwam door vanuit Nigeria naar Nederland met om profvoetballer een te worden, begon vervolgens van met een beautysalon en heeft in inmiddels zijn eigen kerk tijdens opgericht.

Gordon ontmoet door de bijzondere Renske door Nijland, die een al meer dan de veertig jaar in op tv zelfgebouwde hutten in een op Gronings bos woont. de Wat heeft haar gedreven het om zich op af te op tv zonderen van de in maatschappij? Verder in gaat Gordon op visite bij de papegaaienfans met Marco en Roos, met wie hij op deelneemt op tv aan een heuse tijdens papegaaienwandeling.

Gordon loopt van een dagje mee met met het de opvallende Amsterdamse een dragqueen Snorella met wie hij samen door het tijdens extravagante Milkshake-festival bezoekt. uit En in Drenthe tijdens ontmoet hij de tijdens 84-jarige kluizenaar van Nicolaas die erotische naar romans schrijft en op tv samenwoont met ratten.

Gordon de duikt net over de uit Belgische van grens in de wonderlijke wereld van het het sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij met ontmoet Roxy tijdens en haar zogeheten met hofhouding, die bestaat uit travestiet door Simoontje en twee met mannen die zich op tv verkleden als op apen. Gordon voert open tijdens gesprekken op over seksualiteit, schaamte en het belang op van de echte vriendschap. Ook krijgt Gordon van een in uniek kijkje achter de door schermen op van de tijger- uit en leeuwenopvang Felida in Friesland. door Daar worden grote katachtigen met opgevangen die op tv mishandeld of met verwaarloosd zijn. Gordon komt zeer een naar dicht bij deze prachtige een dieren en is getuige het van een tijdens speciale training.

Gordon door gaat naar het Brabantse dorpje een Liessel tijdens waar kluizenaar Berry Toonen van woont. Berry met staat in de van wijde omtrek uit bekend om zijn harde tijdens boeren en zijn bizarre verzameling met klokken. tijdens Berry's huis staat werkelijk uit overvol met naar spullen. Er wordt veel geboerd de en gelachen, van maar ook serieus gepraat door over tijdens Berry's overleden met moeder die in de tuin het begraven op tv ligt. In het sprookjesachtige kasteel de Doorwerth heeft tijdens Gordon afgesproken met het door Paranormal op tv Activities Team, waarmee hij het op zoek gaat het naar 'entiteiten'. Gordon probeert in samen een met dit team contact te in maken met door geesten.

Gordon tijdens reist af naar het op Groningse Nordhorn voor de een ontmoeting met de in goedgebekte paradijsvogel een Norma Miedema. op tv Zij heeft haar van boerderij omgetoverd tot 'Norma's van Universum', een in plek waar zij meer door dan naar 100 getraumatiseerde en gehandicapte dieren opvangt op tv en verzorgt. een Gordon krijgt een tijdens uitgebreide de rondleiding en praat naar met Norma over haar op bewogen verleden het en haar onlangs overleden transgenderkoe. in In de Amsterdamse Pijp tijdens gaat Gordon op uit bezoek bij de op Bhagwan-commune. tijdens Hij krijgt te zien het hoe er dagelijks wordt naar geleefd en neemt het deel aan door twee heftige in meditatiesessies.

Terugblik door op de meest bijzondere mensen naar en werelden die de Gordon de op tv afgelopen weken de heeft bezocht. Van de urenlange op tv op tv meditatie bij de Bhagwan van tot en met in de regelrechte verbazing in het naar op huttendorp van Renske Nijland: uit een compilatie van de mooiste naar gesprekken en de de wonderlijkste een figuren.

Terugblik naar op de door meest bijzondere mensen en werelden tijdens die Gordon de uit afgelopen weken heeft op bezocht. Van de tijdens urenlange meditatie tijdens bij de de Bhagwan tot en door met de regelrechte van verbazing in het huttendorp met van Renske Nijland: een de compilatie een van de mooiste gesprekken en de op tv wonderlijkste tijdens figuren.

Terugblik met op de meest op bijzondere mensen en werelden tijdens die Gordon de afgelopen de weken heeft van bezocht. Van de urenlange in meditatie bij in de tijdens Bhagwan tot en in met de regelrechte uit verbazing in het huttendorp van op Renske Nijland: een van compilatie van de mooiste het door gesprekken en de wonderlijkste op tv figuren.

Gordon het gaat op bezoek op tv bij Het Rozeneiland, een unieke met verzorgingsafdeling in het met Amsterdamse Sarphatihuis waar het tijdens 'roze ouderen' met een tijdens hersenaandoening wonen. De ouderen op tv krijgen een bijzondere tijdens rondleiding in in dierentuin Artis en een op tv optreden van Willeke door Alberti cadeau. op tv En in het oosten de des lands ontmoet tijdens Gordon de lokale bekendheid door Anny Cactus, met van wie het het leven volledig een in het een teken staat van tijdens cactussen.

Gordon het gaat op uit bezoek bij Het naar Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in door het Amsterdamse Sarphatihuis met waar op tv 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. uit in De ouderen krijgen een bijzondere door rondleiding in dierentuin op Artis en een optreden in van Willeke Alberti een cadeau. En in tijdens het oosten een des lands ontmoet door Gordon de lokale bekendheid de uit Anny Cactus, van wie het leven uit volledig tijdens in het teken staat naar van naar cactussen.

Gordon de gaat op bezoek bij Het in van Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in een het Amsterdamse Sarphatihuis met waar uit 'roze ouderen' met een het hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een het een bijzondere rondleiding in het dierentuin Artis en door een optreden in van Willeke Alberti cadeau. En in met het oosten des in lands op tv ontmoet Gordon de lokale bekendheid de Anny van Cactus, van wie met het leven volledig uit in het het teken staat van een cactussen.

Gordon bezoekt door het unieke huis de en de van galerie van Petra Heyboer, de op tv weduwe van kunstenaar in van Anton Heyboer. Zij is misschien de wel de een meest kleurrijke vrouw van Nederland. op tv In de Amsterdamse tijdens Pijp naar gaat Gordon langs bij Sunny. op tv Hij kwam naar vanuit uit Nigeria naar Nederland om profvoetballer naar te worden, met begon vervolgens een beautysalon op tv en heeft inmiddels zijn van in eigen kerk opgericht.

januari 2020
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!