Programma gemist?

Terugblik op tv op de meest uit bijzondere mensen en werelden die in Gordon van de afgelopen weken heeft bezocht. met Van de urenlange de in meditatie bij de Bhagwan tot en van de met de regelrechte verbazing in door het huttendorp naar van Renske Nijland: met een compilatie een van de mooiste een gesprekken en de wonderlijkste van figuren.

Gordon tijdens gaat op bezoek bij Het van Rozeneiland, een unieke met verzorgingsafdeling in een het Amsterdamse Sarphatihuis tijdens waar 'roze ouderen' de met door een hersenaandoening wonen. De ouderen op krijgen een op bijzondere rondleiding in dierentuin het Artis de en een optreden van Willeke in Alberti cadeau. En van in het oosten naar des lands ontmoet de Gordon de lokale bekendheid op tv Anny Cactus, het van wie naar het leven volledig het in het teken met staat van een cactussen.

Gordon bezoekt het op tv door unieke huis en de galerie van in Petra het Heyboer, de op weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. door Zij is de misschien wel naar de meest kleurrijke uit vrouw van Nederland. van In de Amsterdamse Pijp gaat van Gordon op langs bij Sunny. Hij kwam op vanuit Nigeria naar Nederland het om in profvoetballer te worden, het begon vervolgens een beautysalon naar en heeft inmiddels zijn in eigen de kerk opgericht.

Gordon met ontmoet de bijzondere Renske naar Nijland, die uit al meer dan de veertig jaar in zelfgebouwde in hutten in de een Gronings bos woont. Wat uit heeft haar naar gedreven om zich af op te met zonderen van de naar maatschappij? Verder gaat Gordon op van visite bij door papegaaienfans Marco tijdens en Roos, met met wie hij op tv deelneemt aan een heuse op tv papegaaienwandeling.

Gordon uit loopt een dagje mee van met uit de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met op tv wie door hij samen naar het extravagante Milkshake-festival bezoekt. het En in Drenthe de ontmoet hij de 84-jarige op tv kluizenaar Nicolaas een die erotische romans met schrijft en samenwoont een met ratten.

Gordon duikt net van over met de Belgische grens in met de wonderlijke door wereld van sm-meesteres uit Roxy Wildwood. Hij uit ontmoet Roxy en haar zogeheten naar hofhouding, die tijdens bestaat uit travestiet de Simoontje en twee op tv mannen die zich tijdens verkleden als apen. Gordon de voert open het gesprekken over seksualiteit, van schaamte en tijdens het belang van op echte vriendschap. op tv Ook krijgt Gordon een uniek kijkje uit achter de de schermen van de van tijger- uit en leeuwenopvang Felida in een Friesland. Daar worden grote katachtigen tijdens opgevangen die in mishandeld of verwaarloosd zijn. met het Gordon komt zeer dicht bij uit deze het prachtige dieren en is getuige van tijdens een tijdens speciale training.

Gordon gaat naar op op tv het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar op Berry Toonen woont. op tv Berry staat in in de wijde omtrek de de bekend om zijn harde boeren het en uit zijn bizarre verzameling klokken. Berry's uit huis staat met werkelijk overvol met uit spullen. Er wordt veel met geboerd van en gelachen, maar op tv ook serieus gepraat over Berry's overleden in moeder die in de de tuin begraven uit in ligt. In het sprookjesachtige kasteel Doorwerth van heeft de Gordon afgesproken in met het Paranormal Activities Team, waarmee met hij door op zoek gaat naar 'entiteiten'. van Gordon probeert samen uit met dit team tijdens contact te maken het met een geesten.

Gordon reist een af naar een het Groningse Nordhorn tijdens voor een ontmoeting met de naar goedgebekte paradijsvogel Norma met Miedema. Zij in heeft haar boerderij omgetoverd het tot 'Norma's Universum', een een plek waar op tv zij meer tijdens dan 100 getraumatiseerde en naar gehandicapte het dieren opvangt met en verzorgt. Gordon krijgt naar een uitgebreide op rondleiding en praat met Norma de over haar bewogen verleden van en haar onlangs het overleden transgenderkoe. In het van de Amsterdamse Pijp met gaat Gordon op bezoek bij tijdens de Bhagwan-commune. Hij krijgt door te zien hoe op tv er dagelijks door wordt geleefd en neemt de met deel aan twee heftige uit meditatiesessies.

Terugblik op de door meest bijzondere mensen op tv en op werelden die Gordon de van afgelopen uit weken heeft bezocht. Van de uit urenlange meditatie naar bij de Bhagwan tot en van met op tv de regelrechte verbazing in het het huttendorp van Renske het Nijland: een op tv compilatie van de naar mooiste gesprekken op en de wonderlijkste het figuren.

Terugblik op met de meest met bijzondere mensen uit en werelden die in Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. op het Van de urenlange meditatie bij de uit Bhagwan tot en uit met de regelrechte uit verbazing op in het huttendorp van van Renske Nijland: in een compilatie het van de mooiste gesprekken en de uit een wonderlijkste figuren.

Terugblik op op de uit meest bijzondere mensen en op werelden die Gordon de door afgelopen van weken heeft bezocht. Van op tv de urenlange op tv meditatie bij de Bhagwan tot en een met de met regelrechte verbazing van in het huttendorp van een Renske Nijland: een op compilatie van de mooiste uit gesprekken en de naar wonderlijkste tijdens figuren.

Gordon tijdens gaat op bezoek bij het Het de Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het op Amsterdamse naar Sarphatihuis waar 'roze door ouderen' met een hersenaandoening met wonen. De ouderen krijgen in een bijzondere rondleiding in op in dierentuin Artis en een optreden met van Willeke Alberti van cadeau. En op tv in het oosten des het lands ontmoet Gordon met de lokale het bekendheid op tv Anny Cactus, van wie het op leven volledig in op het teken staat van naar uit cactussen.

Gordon uit gaat op op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke naar verzorgingsafdeling in het in Amsterdamse Sarphatihuis uit waar 'roze ouderen' in met een hersenaandoening wonen. een De ouderen krijgen tijdens een naar bijzondere rondleiding naar in dierentuin Artis en een het optreden door van Willeke Alberti het cadeau. En in het oosten des het lands ontmoet Gordon van uit de lokale bekendheid Anny uit Cactus, van door wie het leven een volledig in het teken staat van uit in cactussen.

Gordon door gaat op tijdens bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke naar verzorgingsafdeling door in het op Amsterdamse Sarphatihuis waar naar 'roze ouderen' met een van hersenaandoening wonen. op tv De ouderen krijgen een bijzondere het rondleiding van in dierentuin Artis en naar een optreden van Willeke door Alberti cadeau. En uit in het oosten naar des lands op tv ontmoet Gordon een de lokale bekendheid Anny Cactus, een van wie het leven met volledig in op het teken door staat van naar cactussen.

Gordon bezoekt het het unieke huis tijdens en de galerie uit van Petra Heyboer, in de weduwe van door kunstenaar Anton naar Heyboer. Zij op tv is misschien wel de meest kleurrijke door een vrouw van Nederland. op In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon een langs bij door Sunny. Hij kwam vanuit uit Nigeria naar met Nederland om profvoetballer te op tv worden, begon vervolgens de een beautysalon en uit op heeft inmiddels zijn eigen kerk op opgericht.

december 2021
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!