Programma gemist?

Terugblik naar op de meest bijzondere mensen uit en de werelden die Gordon de een afgelopen van weken heeft bezocht. op Van de urenlange meditatie uit bij de Bhagwan tot en door met de op regelrechte verbazing in met het een huttendorp van Renske Nijland: een het compilatie van de mooiste het gesprekken van en de wonderlijkste van figuren.

Gordon in gaat op bezoek bij Het in Rozeneiland, een met unieke het verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar op tv door 'roze ouderen' met van een hersenaandoening wonen. De ouderen tijdens krijgen een tijdens bijzondere rondleiding in dierentuin in Artis in en een optreden van Willeke Alberti door cadeau. in En in het van oosten des lands op tv ontmoet Gordon de naar lokale bekendheid Anny met Cactus, van wie het tijdens leven volledig in het de teken de staat van een cactussen.

Gordon het bezoekt het unieke huis en op tv de galerie met van in Petra Heyboer, de weduwe van het kunstenaar met Anton Heyboer. Zij is uit misschien wel de de meest kleurrijke vrouw in van Nederland. In het de Amsterdamse Pijp gaat Gordon op tv langs bij Sunny. tijdens Hij kwam door vanuit het Nigeria naar Nederland op om profvoetballer te uit worden, begon vervolgens een beautysalon uit en heeft inmiddels met zijn de eigen kerk opgericht.

Gordon het ontmoet de bijzondere Renske Nijland, het die al meer uit op tv dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten de in een Gronings de door bos woont. Wat naar heeft haar gedreven met om zich af in te zonderen van de maatschappij? een Verder gaat Gordon op op visite bij uit papegaaienfans Marco en Roos, tijdens met het wie hij deelneemt aan het een heuse een papegaaienwandeling.

Gordon loopt in een dagje mee op met de naar opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met op tv wie hij met samen het het extravagante Milkshake-festival bezoekt. de En in Drenthe ontmoet de hij een de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische op tv romans schrijft en in samenwoont met het ratten.

Gordon duikt net met over de Belgische in grens naar in de naar wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy door Wildwood. de Hij ontmoet Roxy van en haar zogeheten hofhouding, die bestaat een uit in travestiet Simoontje en het twee mannen die zich verkleden door door als apen. Gordon voert open naar gesprekken over seksualiteit, tijdens schaamte op en het belang van echte vriendschap. een door Ook krijgt Gordon een een uniek kijkje achter op de schermen met van de tijger- en leeuwenopvang van Felida in op tv Friesland. Daar worden grote katachtigen tijdens tijdens opgevangen die mishandeld of verwaarloosd naar zijn. tijdens Gordon komt zeer in dicht bij deze prachtige in dieren en van is getuige van een speciale op tv training.

Gordon gaat naar van het Brabantse dorpje een het Liessel waar kluizenaar een Berry Toonen woont. het Berry staat in de op wijde omtrek tijdens bekend om zijn harde boeren in en zijn bizarre door verzameling uit klokken. Berry's huis een staat werkelijk overvol met spullen. het Er wordt van veel geboerd en gelachen, naar maar ook serieus tijdens gepraat over Berry's door overleden moeder die in op de tuin tijdens begraven de ligt. In het sprookjesachtige kasteel Doorwerth tijdens heeft Gordon afgesproken op tv met het Paranormal het Activities van Team, waarmee hij op het zoek gaat naar 'entiteiten'. de Gordon probeert tijdens samen met dit met team contact te door maken het met geesten.

Gordon het reist af met naar het Groningse Nordhorn de voor een ontmoeting met de uit goedgebekte paradijsvogel op Norma op Miedema. Zij heeft de haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', uit een op plek waar zij door meer dan met 100 getraumatiseerde en gehandicapte dieren opvangt een en verzorgt. uit Gordon krijgt een uitgebreide naar rondleiding en praat op tv met in Norma over haar bewogen verleden naar een en haar onlangs overleden transgenderkoe. In op de uit Amsterdamse Pijp gaat Gordon een op bezoek tijdens bij de Bhagwan-commune. op tv Hij krijgt met te zien hoe er dagelijks met wordt geleefd met en neemt deel in aan twee heftige een meditatiesessies.

Terugblik op de in in meest bijzondere mensen en door werelden die Gordon de door afgelopen weken heeft de bezocht. Van de urenlange op tv meditatie bij de uit Bhagwan tot en door met de de regelrechte verbazing in het op tv huttendorp van Renske in Nijland: een tijdens compilatie in van de mooiste uit gesprekken en de wonderlijkste met figuren.

Terugblik op het de het meest bijzondere mensen van en werelden die Gordon naar de afgelopen weken heeft bezocht. uit Van op de urenlange meditatie door bij de Bhagwan tot door en met van de regelrechte door verbazing in het huttendorp van Renske door Nijland: een door compilatie naar van de mooiste gesprekken en op de wonderlijkste een figuren.

Terugblik op op de meest bijzondere mensen uit en tijdens werelden die Gordon de met afgelopen weken heeft bezocht. van Van de urenlange van meditatie bij de uit op Bhagwan tot en met de regelrechte naar verbazing in het op tv huttendorp van uit Renske Nijland: in een compilatie tijdens van de mooiste gesprekken en de op wonderlijkste op figuren.

Gordon gaat op uit in bezoek bij Het Rozeneiland, naar een unieke op tv verzorgingsafdeling in het Amsterdamse in Sarphatihuis waar 'roze ouderen' naar met op een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen in een bijzondere rondleiding door in dierentuin Artis uit de en een optreden van de Willeke Alberti op tv cadeau. En in het oosten van des lands ontmoet door Gordon de lokale bekendheid tijdens Anny Cactus, op tv van wie het op tv leven volledig op tv in het op teken staat van op tv cactussen.

Gordon gaat op uit bezoek bij Het het het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in een het tijdens Amsterdamse Sarphatihuis waar uit 'roze ouderen' met het een hersenaandoening wonen. door De ouderen krijgen een een bijzondere rondleiding in dierentuin naar Artis en een optreden van van op Willeke Alberti cadeau. En in het het oosten des de lands ontmoet Gordon op tv het de lokale bekendheid Anny met Cactus, van wie het met leven volledig in door het teken door staat van naar cactussen.

Gordon de gaat op bezoek bij op tv Het Rozeneiland, naar een unieke verzorgingsafdeling in het tijdens Amsterdamse Sarphatihuis met waar 'roze uit ouderen' met een hersenaandoening wonen. naar De ouderen krijgen naar een bijzondere rondleiding naar in dierentuin Artis van en van een optreden van een Willeke Alberti cadeau. op tv En in het oosten des uit lands uit ontmoet Gordon de lokale bekendheid in op tv Anny Cactus, van wie het leven met volledig door in het teken staat naar van uit cactussen.

Gordon bezoekt het uit unieke huis de en van de galerie van Petra Heyboer, de uit weduwe van kunstenaar met tijdens Anton Heyboer. Zij op tv is misschien wel op tv de meest kleurrijke vrouw van Nederland. met In de een Amsterdamse Pijp gaat Gordon door langs bij Sunny. uit Hij kwam het vanuit Nigeria naar een Nederland om profvoetballer te uit worden, naar begon vervolgens een beautysalon en het tijdens heeft inmiddels zijn eigen kerk met opgericht.

juni 2021
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!