Programma gemist?

Terugblik op de met meest bijzondere met mensen en werelden een die Gordon de met afgelopen weken heeft bezocht. een in Van de urenlange meditatie bij de de Bhagwan tot uit en met de van regelrechte verbazing in het naar huttendorp van op tv Renske naar Nijland: een compilatie van de op mooiste gesprekken en de naar van wonderlijkste figuren.

Gordon gaat op de bezoek bij op Het uit Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het door op Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met door een hersenaandoening wonen. tijdens De ouderen tijdens krijgen de een bijzondere rondleiding in dierentuin in Artis en een optreden op tv tijdens van Willeke Alberti cadeau. En in van het op oosten des naar lands ontmoet Gordon de lokale met bekendheid Anny Cactus, van van wie het leven van op tv volledig in het in teken staat van met cactussen.

Gordon tijdens bezoekt het op unieke huis en de galerie van naar Petra in Heyboer, de weduwe van van kunstenaar de Anton Heyboer. Zij is misschien wel op de meest naar kleurrijke vrouw van de Nederland. In de Amsterdamse tijdens Pijp op gaat Gordon met langs bij Sunny. op Hij kwam vanuit Nigeria naar van Nederland de om profvoetballer te naar worden, begon vervolgens een beautysalon van en heeft inmiddels het zijn eigen door kerk opgericht.

Gordon ontmoet de op tv bijzondere Renske Nijland, tijdens naar die al meer dan veertig jaar van in met zelfgebouwde hutten met in een Gronings bos in woont. Wat heeft haar het gedreven om op tv zich af de te zonderen van uit de maatschappij? Verder gaat Gordon op op tv visite bij papegaaienfans de Marco en in Roos, met van wie hij deelneemt aan van een heuse het papegaaienwandeling.

Gordon loopt het een dagje mee met van de met opvallende Amsterdamse dragqueen van Snorella met wie van hij samen het een extravagante Milkshake-festival bezoekt. En tijdens in Drenthe tijdens ontmoet hij van de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische uit romans schrijft met en samenwoont met in ratten.

Gordon in duikt net over de de Belgische grens in op de wonderlijke tijdens wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. op Hij ontmoet Roxy naar en haar zogeheten een in hofhouding, die bestaat uit travestiet op tv Simoontje en twee mannen op die met zich verkleden in als apen. Gordon naar voert open gesprekken over seksualiteit, door schaamte en het op belang van echte vriendschap. op tv Ook krijgt tijdens Gordon een uniek kijkje door achter naar de schermen van de met tijger- en leeuwenopvang Felida door in Friesland. Daar het worden grote van katachtigen door opgevangen die mishandeld of verwaarloosd zijn. op tv Gordon komt zeer met dicht bij met deze prachtige dieren naar en op tv is getuige van het een speciale training.

Gordon gaat uit naar met het Brabantse dorpje Liessel van waar kluizenaar het Berry Toonen woont. Berry staat in de de van wijde omtrek bekend tijdens om zijn harde tijdens boeren en zijn van bizarre verzameling klokken. Berry's op huis staat in werkelijk overvol met spullen. Er naar wordt veel op tv geboerd uit en gelachen, maar ook tijdens serieus gepraat over Berry's het overleden door moeder die in de tuin met begraven ligt. In van het op tv sprookjesachtige kasteel Doorwerth heeft in Gordon afgesproken met met het Paranormal tijdens Activities Team, waarmee hij op door zoek gaat naar uit 'entiteiten'. Gordon probeert het samen met dit team een contact de te maken op tv met geesten.

Gordon een reist af naar het een Groningse Nordhorn voor een een de ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma op uit Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tijdens in tot 'Norma's Universum', met een plek waar zij op tv meer dan 100 getraumatiseerde en uit gehandicapte dieren door opvangt en verzorgt. Gordon door met krijgt een uitgebreide op rondleiding en praat met tijdens Norma over haar bewogen verleden op in en haar onlangs overleden transgenderkoe. naar In de Amsterdamse Pijp in gaat Gordon op tv op in bezoek bij de Bhagwan-commune. Hij met krijgt het te zien hoe tijdens er dagelijks wordt uit geleefd en neemt deel aan twee uit heftige van meditatiesessies.

Terugblik van op de meest bijzondere naar mensen en de werelden die Gordon de afgelopen op met weken heeft bezocht. Van de van urenlange de meditatie bij de Bhagwan tot en op met de tijdens regelrechte verbazing in op tv het huttendorp van Renske uit de Nijland: een compilatie van in de mooiste gesprekken en de uit door wonderlijkste figuren.

Terugblik op de met het meest bijzondere mensen een en werelden die het Gordon de afgelopen weken van heeft bezocht. Van naar de urenlange meditatie naar bij de Bhagwan tot en het met de door regelrechte verbazing in het op tv huttendorp van uit Renske tijdens Nijland: een compilatie van de mooiste van gesprekken een en de wonderlijkste het figuren.

Terugblik op een de tijdens meest bijzondere mensen en werelden die tijdens Gordon de tijdens afgelopen weken heeft bezocht. tijdens Van de op tv urenlange meditatie bij op de tijdens Bhagwan tot en de met de regelrechte verbazing in op tv het huttendorp van tijdens Renske door Nijland: een compilatie van naar de mooiste met gesprekken en de wonderlijkste van figuren.

Gordon gaat op op bezoek bij naar Het Rozeneiland, een unieke uit verzorgingsafdeling door in het de Amsterdamse Sarphatihuis waar uit 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. een De ouderen een krijgen een bijzondere met rondleiding in uit dierentuin Artis en een optreden op tv van van Willeke Alberti cadeau. En van in het oosten met des lands ontmoet de Gordon de op lokale bekendheid Anny door Cactus, van in wie het leven op tv volledig in het teken door staat van de cactussen.

Gordon door gaat op een bezoek bij Het Rozeneiland, een een unieke verzorgingsafdeling een in het het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met naar met een hersenaandoening wonen. uit De ouderen krijgen een een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis uit en een optreden door van van Willeke Alberti cadeau. naar En in het oosten naar des lands ontmoet Gordon naar de het lokale bekendheid Anny Cactus, van met wie het leven tijdens volledig met in het teken met staat van van cactussen.

Gordon gaat op op bezoek bij met Het Rozeneiland, op tv een unieke tijdens verzorgingsafdeling in het door Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' naar met een hersenaandoening wonen. van De op ouderen krijgen een bijzondere op rondleiding in door dierentuin Artis en een uit optreden van Willeke Alberti in cadeau. in En in het oosten des op tv lands ontmoet een Gordon de lokale door bekendheid Anny Cactus, van van wie het leven uit volledig naar in het teken staat van naar in cactussen.

Gordon op bezoekt het een unieke huis en de galerie op tv van de Petra Heyboer, de een weduwe van kunstenaar een Anton Heyboer. Zij is misschien het wel de op meest kleurrijke een vrouw van Nederland. op In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon een langs bij met Sunny. Hij kwam van vanuit Nigeria naar Nederland de om profvoetballer te op tv worden, door begon vervolgens een beautysalon en op heeft inmiddels zijn uit met eigen kerk opgericht.

augustus 2020
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!