Programma gemist?

Terugblik op de door meest bijzondere mensen door en werelden die op Gordon uit de afgelopen weken heeft bezocht. met Van met de urenlange het meditatie bij de naar Bhagwan tot en met de regelrechte met verbazing naar in het huttendorp van op tv Renske Nijland: een compilatie op van de de mooiste gesprekken en de van op wonderlijkste figuren.

Gordon gaat op van bezoek van bij Het Rozeneiland, een op unieke verzorgingsafdeling de in het door Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met tijdens een hersenaandoening wonen. door De ouderen door krijgen de een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis door en een optreden de van tijdens Willeke Alberti cadeau. door En in het oosten naar des met lands ontmoet Gordon de lokale met bekendheid Anny Cactus, uit van wie het door leven volledig in in het teken naar staat van de cactussen.

Gordon een bezoekt het unieke een huis en een de galerie van het Petra Heyboer, de uit weduwe van kunstenaar tijdens Anton Heyboer. Zij is de misschien wel uit de meest kleurrijke vrouw van tijdens Nederland. In de Amsterdamse door Pijp gaat tijdens Gordon langs bij met Sunny. Hij kwam de vanuit Nigeria naar met Nederland om profvoetballer tijdens te worden, door begon vervolgens een beautysalon tijdens en op tv heeft inmiddels zijn eigen van kerk opgericht.

Gordon ontmoet tijdens de bijzondere Renske de Nijland, die naar al meer dan veertig jaar het in zelfgebouwde hutten de in een Gronings op bos met woont. Wat heeft haar naar gedreven om van zich af door te zonderen van van de maatschappij? Verder gaat het Gordon op visite bij van papegaaienfans Marco een en Roos, met wie met hij naar deelneemt aan een een heuse papegaaienwandeling.

Gordon het loopt een dagje mee met een de opvallende op Amsterdamse dragqueen van Snorella met wie door hij samen het op extravagante Milkshake-festival bezoekt. door En in Drenthe ontmoet met hij de 84-jarige met kluizenaar Nicolaas die van erotische romans op schrijft en samenwoont de met ratten.

Gordon duikt tijdens net op tv over de Belgische grens in het de door wonderlijke wereld van sm-meesteres de Roxy Wildwood. het Hij ontmoet Roxy en haar op zogeheten hofhouding, die met bestaat uit travestiet Simoontje tijdens en twee van mannen in die zich verkleden als apen. tijdens Gordon voert open gesprekken door over een seksualiteit, schaamte en het belang op tv van echte vriendschap. tijdens Ook krijgt Gordon op het een uniek kijkje achter de schermen het op tv van de tijger- en leeuwenopvang Felida een in door Friesland. Daar met worden grote katachtigen een opgevangen die mishandeld of de verwaarloosd zijn. Gordon komt zeer naar naar dicht bij deze prachtige in dieren en is tijdens getuige van een de speciale training.

Gordon met gaat naar het op Brabantse dorpje Liessel van waar kluizenaar Berry Toonen woont. met Berry staat in naar de wijde in omtrek met bekend om zijn harde boeren en door zijn bizarre verzameling de klokken. Berry's in huis staat werkelijk overvol een met spullen. van Er wordt veel in geboerd en gelachen, met maar ook serieus gepraat op over door Berry's overleden moeder die tijdens in de tijdens tuin begraven ligt. In het tijdens sprookjesachtige het kasteel Doorwerth heeft Gordon afgesproken door met het een Paranormal Activities Team, in waarmee hij op uit zoek gaat naar 'entiteiten'. uit Gordon tijdens probeert samen met door dit team het contact te maken met op geesten.

Gordon reist van af naar de het Groningse Nordhorn de voor een ontmoeting naar met de goedgebekte op paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft het haar boerderij omgetoverd uit tot 'Norma's Universum', met een plek uit waar naar zij meer dan 100 getraumatiseerde het en gehandicapte dieren door opvangt en verzorgt. het Gordon krijgt een in uitgebreide rondleiding het en praat met Norma over het haar bewogen op verleden in en haar onlangs overleden tijdens transgenderkoe. In op de Amsterdamse Pijp op gaat Gordon op bezoek bij naar de Bhagwan-commune. Hij krijgt naar te tijdens zien hoe er dagelijks wordt uit geleefd en met neemt op tv deel aan twee het heftige meditatiesessies.

Terugblik op de de meest het bijzondere mensen en op werelden die Gordon van de afgelopen weken heeft van bezocht. tijdens Van de urenlange meditatie van bij de Bhagwan tot en naar met de regelrechte in verbazing in van het huttendorp van Renske met Nijland: een door compilatie van de het mooiste op tv gesprekken en de wonderlijkste op figuren.

Terugblik op de het meest bijzondere mensen naar en op werelden die Gordon de op afgelopen weken tijdens heeft bezocht. Van tijdens de urenlange meditatie uit bij de Bhagwan tot in en het met de regelrechte de verbazing in het huttendorp het van Renske Nijland: een tijdens compilatie van de mooiste door gesprekken naar en de het wonderlijkste figuren.

Terugblik van op de meest bijzondere met mensen en van werelden die Gordon de de afgelopen op tv weken heeft bezocht. Van de urenlange op meditatie bij de op tv Bhagwan de tot en met de van regelrechte verbazing in het het huttendorp van Renske uit Nijland: een compilatie het van de mooiste tijdens gesprekken en het de wonderlijkste van figuren.

Gordon gaat op op tv bezoek bij Het van Rozeneiland, een unieke tijdens verzorgingsafdeling op tv in het Amsterdamse Sarphatihuis op waar 'roze ouderen' op met het een hersenaandoening wonen. De ouderen de krijgen een naar bijzondere rondleiding in dierentuin Artis door en een de optreden van Willeke op tv Alberti cadeau. in En in het oosten in des lands ontmoet van Gordon met de lokale bekendheid Anny Cactus, van op wie het leven van volledig in het op teken staat door van een cactussen.

Gordon gaat op op tv van bezoek bij Het Rozeneiland, een een unieke verzorgingsafdeling in op tv het Amsterdamse Sarphatihuis waar in 'roze uit ouderen' met een hersenaandoening op tv wonen. De ouderen krijgen door een bijzondere de rondleiding in dierentuin Artis naar en een de optreden op tv van Willeke Alberti in cadeau. En in het oosten des met lands van ontmoet Gordon de uit lokale bekendheid Anny met Cactus, van wie het leven het van volledig in het teken staat van op tv tijdens cactussen.

Gordon door gaat op bezoek bij uit Het Rozeneiland, een unieke op tv een verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis tijdens waar 'roze ouderen' met door op tv een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen naar een bijzondere rondleiding een in dierentuin Artis op en door een optreden van Willeke van Alberti cadeau. En met in het oosten des in lands ontmoet Gordon het de lokale door bekendheid Anny op tv Cactus, van wie het naar leven volledig in het van de teken staat van de cactussen.

Gordon op tv bezoekt het tijdens unieke huis en de galerie van naar Petra Heyboer, de op tv weduwe het van kunstenaar Anton Heyboer. naar Zij is naar misschien wel de meest kleurrijke naar vrouw de van Nederland. naar In de Amsterdamse Pijp gaat door Gordon langs bij naar Sunny. Hij kwam in vanuit Nigeria naar Nederland met om profvoetballer uit te worden, begon tijdens vervolgens een beautysalon en het tijdens heeft inmiddels zijn eigen kerk een opgericht.

april 2020
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!