Programma gemist?

Terugblik op de tijdens meest met bijzondere mensen een en werelden die Gordon uit de afgelopen weken heeft naar bezocht. Van de tijdens urenlange meditatie bij door de Bhagwan naar tot en op tv met de regelrechte verbazing in met het huttendorp van naar Renske met Nijland: een compilatie van van de mooiste een gesprekken en de wonderlijkste op figuren.

Gordon gaat in op bezoek bij een Het een Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in op tv het Amsterdamse uit Sarphatihuis waar 'roze op tv ouderen' met een van hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen op tv een bijzondere naar rondleiding in dierentuin een Artis en een van optreden van tijdens Willeke Alberti cadeau. een En in het oosten des de uit lands ontmoet Gordon de door lokale bekendheid Anny tijdens Cactus, van wie door het leven uit volledig in het het teken staat van op cactussen.

Gordon bezoekt het in unieke een huis en de galerie van van Petra naar Heyboer, de met weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij van is misschien van wel de meest in kleurrijke vrouw van met Nederland. In de Amsterdamse in Pijp gaat Gordon in langs naar bij Sunny. Hij kwam vanuit het van Nigeria naar Nederland om een profvoetballer te worden, begon vervolgens naar een in beautysalon en heeft door inmiddels zijn met eigen kerk opgericht.

Gordon op tv ontmoet de bijzondere Renske Nijland, van die uit al meer dan veertig jaar van naar in zelfgebouwde hutten in een Gronings naar in bos woont. Wat heeft tijdens haar gedreven om op zich af te zonderen het van de in maatschappij? Verder gaat Gordon op door visite bij door papegaaienfans Marco en op tv Roos, met wie hij het deelneemt aan een tijdens heuse met papegaaienwandeling.

Gordon op loopt een dagje mee met de de door opvallende Amsterdamse op dragqueen Snorella met wie hij in samen het een extravagante Milkshake-festival naar bezoekt. En in Drenthe op tv ontmoet hij de op tv 84-jarige kluizenaar Nicolaas die met erotische romans schrijft en tijdens samenwoont met in ratten.

Gordon met duikt net van over de Belgische grens in in de wonderlijke op tv wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. het Hij ontmoet het Roxy en uit haar zogeheten hofhouding, die bestaat tijdens een uit travestiet Simoontje en de twee mannen op tv die zich verkleden als tijdens apen. Gordon voert op open gesprekken over seksualiteit, in schaamte en het belang van op van echte vriendschap. Ook krijgt de Gordon een uniek tijdens kijkje achter uit de schermen van de de tijger- en in leeuwenopvang Felida op tv in Friesland. Daar worden grote in katachtigen opgevangen uit die mishandeld of op tv verwaarloosd zijn. Gordon komt zeer naar tijdens dicht bij deze prachtige dieren op tv en op tv is getuige van een uit speciale training.

Gordon gaat naar op tv de het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar op tv Berry Toonen van woont. Berry staat in op de wijde omtrek van bekend om op zijn harde boeren en op de zijn bizarre verzameling klokken. Berry's door huis staat van werkelijk overvol met spullen. van Er wordt veel geboerd de en gelachen, maar de ook serieus het gepraat met over Berry's overleden uit moeder die in de tuin begraven de ligt. van In het sprookjesachtige kasteel uit Doorwerth op heeft Gordon afgesproken op tv met het Paranormal op Activities Team, waarmee het hij op zoek met gaat naar 'entiteiten'. Gordon uit probeert samen naar met dit team contact te maken op met met geesten.

Gordon reist het af naar het Groningse op het Nordhorn voor een met ontmoeting met de uit goedgebekte paradijsvogel Norma de Miedema. Zij heeft het haar boerderij omgetoverd tijdens tot 'Norma's Universum', een met plek waar zij meer het dan 100 getraumatiseerde en naar gehandicapte dieren opvangt naar en verzorgt. Gordon van krijgt tijdens een uitgebreide rondleiding en praat op met in Norma over een haar bewogen verleden tijdens en haar onlangs naar overleden transgenderkoe. In door de Amsterdamse Pijp een gaat Gordon op bezoek het bij de Bhagwan-commune. het Hij krijgt te zien het hoe op er dagelijks wordt in geleefd en neemt tijdens deel aan twee door heftige meditatiesessies.

Terugblik van op de meest bijzondere mensen naar en door werelden die Gordon de met afgelopen weken naar heeft bezocht. Van de uit urenlange meditatie bij de de Bhagwan met tot en het met de regelrechte verbazing in het de huttendorp van Renske door Nijland: een in compilatie in van de mooiste gesprekken en met de wonderlijkste van figuren.

Terugblik op door de op tv meest bijzondere mensen en werelden die naar Gordon met de afgelopen weken in heeft bezocht. Van de de urenlange door meditatie bij de Bhagwan tot tijdens en met de regelrechte tijdens verbazing in het met naar huttendorp van Renske Nijland: een de compilatie van de door mooiste gesprekken een en de wonderlijkste uit figuren.

Terugblik op de de meest bijzondere van mensen en werelden op tv die Gordon naar de afgelopen weken heeft bezocht. een op Van de urenlange meditatie bij de met Bhagwan het tot en met de regelrechte het verbazing in het uit huttendorp van het Renske Nijland: de een compilatie van in de mooiste gesprekken uit en de door wonderlijkste figuren.

Gordon gaat de op bezoek op tv bij Het Rozeneiland, met een unieke verzorgingsafdeling in naar het de Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met naar een hersenaandoening wonen. van De ouderen krijgen het een bijzondere rondleiding tijdens in dierentuin op Artis en een op optreden met van Willeke Alberti cadeau. En op tv in het het oosten des lands ontmoet Gordon met de lokale bekendheid met Anny uit Cactus, van naar wie het leven volledig in van het teken staat van naar op cactussen.

Gordon gaat van op van bezoek bij Het Rozeneiland, naar een unieke verzorgingsafdeling in het het Amsterdamse met Sarphatihuis waar het 'roze ouderen' met een hersenaandoening tijdens wonen. De ouderen van krijgen door een bijzondere rondleiding op tv in dierentuin Artis met en een optreden van van Willeke Alberti cadeau. En door in het oosten des de lands in ontmoet Gordon de het lokale bekendheid Anny Cactus, met van van wie het leven volledig in in het door teken staat van van cactussen.

Gordon gaat in op bezoek in bij Het Rozeneiland, een door unieke verzorgingsafdeling in een het Amsterdamse de Sarphatihuis waar 'roze ouderen' een met een hersenaandoening wonen. op de De ouderen krijgen een bijzondere een rondleiding in dierentuin Artis een en een een optreden van in Willeke Alberti cadeau. de En in het oosten tijdens des lands ontmoet op Gordon met de lokale bekendheid Anny naar Cactus, van wie uit het leven volledig in het van teken staat van een het cactussen.

Gordon het bezoekt het unieke huis en naar de galerie van door de Petra Heyboer, de weduwe van van kunstenaar van Anton Heyboer. Zij het is misschien wel een de meest kleurrijke vrouw van op tv Nederland. In de op Amsterdamse Pijp gaat Gordon naar langs het bij Sunny. Hij de kwam vanuit Nigeria naar in Nederland om op tv profvoetballer te worden, begon vervolgens van een beautysalon een en heeft met inmiddels zijn eigen kerk uit opgericht.

september 2019
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord