Programma gemist?

Terugblik op naar de meest op tv bijzondere mensen en werelden een die Gordon de afgelopen naar weken uit heeft bezocht. Van de urenlange op meditatie bij met de Bhagwan tot en op tv een met de regelrechte verbazing in een het een huttendorp van Renske Nijland: een compilatie door van de mooiste op tv gesprekken op en de wonderlijkste het figuren.

Gordon het gaat op bezoek met bij Het Rozeneiland, een unieke uit verzorgingsafdeling in het met Amsterdamse een Sarphatihuis waar 'roze ouderen' door met een hersenaandoening wonen. uit De de ouderen krijgen een van bijzondere rondleiding in uit dierentuin Artis en de een optreden van door Willeke Alberti cadeau. En in de het het oosten des lands door ontmoet Gordon de lokale uit bekendheid de Anny Cactus, van uit wie het leven volledig in het tijdens naar teken staat van naar cactussen.

Gordon bezoekt het in unieke op huis en de galerie het van de Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar tijdens van Anton Heyboer. Zij is misschien wel tijdens de op tv meest kleurrijke met vrouw van Nederland. In de Amsterdamse op de Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. met Hij kwam vanuit tijdens op Nigeria naar Nederland om uit profvoetballer te worden, op tv begon vervolgens het een beautysalon en heeft op tv inmiddels zijn eigen naar kerk opgericht.

Gordon op ontmoet de bijzondere Renske Nijland, de die het al meer een dan veertig jaar in in zelfgebouwde hutten in een op Gronings bos woont. van Wat met heeft haar gedreven om het zich af te zonderen de van de maatschappij? Verder uit gaat Gordon tijdens op visite naar bij papegaaienfans Marco en Roos, uit met van wie hij het deelneemt aan een uit heuse papegaaienwandeling.

Gordon op tv loopt een dagje tijdens mee met de opvallende met Amsterdamse dragqueen Snorella met in wie hij de samen uit het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En naar in Drenthe ontmoet van hij de in 84-jarige kluizenaar Nicolaas op tv die erotische tijdens romans schrijft en samenwoont met op tv ratten.

Gordon duikt net uit de over de Belgische grens van in de de wonderlijke wereld van op sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet tijdens Roxy de en haar zogeheten hofhouding, door die bestaat een uit travestiet Simoontje en met twee mannen de die zich verkleden een als apen. Gordon voert open gesprekken een over seksualiteit, schaamte het en het belang van van naar echte vriendschap. op Ook krijgt Gordon een uniek kijkje door achter de de schermen de van de tijger- en leeuwenopvang door Felida in Friesland. de Daar worden grote katachtigen het naar opgevangen die mishandeld of in verwaarloosd zijn. Gordon door komt zeer op tv dicht bij deze prachtige dieren het en uit is getuige van een speciale op training.

Gordon door gaat naar van het Brabantse dorpje Liessel het waar kluizenaar Berry Toonen door woont. Berry in staat in op tv de wijde omtrek bekend om zijn naar harde boeren naar en in zijn bizarre verzameling klokken. een Berry's huis staat werkelijk tijdens overvol met op tv spullen. Er wordt veel geboerd van en op gelachen, maar een ook serieus gepraat over met Berry's overleden moeder die uit in een de tuin begraven ligt. met In het sprookjesachtige kasteel uit Doorwerth heeft Gordon een afgesproken met het Paranormal in het Activities Team, waarmee op tv hij op zoek gaat een naar 'entiteiten'. Gordon probeert samen tijdens van met dit team contact te in maken met uit geesten.

Gordon reist door af naar het Groningse het uit Nordhorn voor een in ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel de Norma Miedema. Zij naar heeft de haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's door Universum', een plek naar waar zij met meer dan 100 getraumatiseerde en een gehandicapte dieren opvangt met en het verzorgt. Gordon krijgt de een uitgebreide rondleiding en praat een met door Norma over naar haar bewogen verleden en haar onlangs met de overleden transgenderkoe. In de Amsterdamse Pijp met gaat Gordon op in in bezoek bij de Bhagwan-commune. op tv Hij krijgt te zien op hoe er het dagelijks wordt geleefd een en neemt deel van aan twee heftige door meditatiesessies.

Terugblik op het de meest tijdens bijzondere mensen en in werelden die Gordon het de afgelopen tijdens weken heeft bezocht. een Van de urenlange meditatie bij de een Bhagwan tot in en met de de regelrechte verbazing in het tijdens met huttendorp van Renske Nijland: de een compilatie naar van de mooiste gesprekken en uit de door wonderlijkste figuren.

Terugblik op de op tv het meest bijzondere mensen en werelden die de met Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. uit Van de de urenlange meditatie bij van de Bhagwan op tv tot en met tijdens de regelrechte verbazing een in het de huttendorp van Renske Nijland: een uit compilatie van van de mooiste gesprekken en de van wonderlijkste naar figuren.

Terugblik op de op tv meest een bijzondere mensen en naar werelden die Gordon de op tv afgelopen weken het heeft bezocht. Van de urenlange door meditatie bij van de Bhagwan tot en uit met de regelrechte in op verbazing in het huttendorp naar van Renske Nijland: een door compilatie van de tijdens mooiste gesprekken in en de naar wonderlijkste figuren.

Gordon van gaat op uit bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke door verzorgingsafdeling naar in het met Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met uit een een hersenaandoening wonen. De ouderen met krijgen een bijzondere rondleiding uit in met dierentuin Artis en een optreden in van Willeke Alberti de naar cadeau. En in het oosten in des het lands ontmoet Gordon de de lokale bekendheid Anny Cactus, van in wie het leven de volledig in het in teken op staat van de cactussen.

Gordon gaat op met bezoek in bij Het Rozeneiland, een uit unieke uit verzorgingsafdeling in het Amsterdamse tijdens Sarphatihuis waar 'roze naar ouderen' met door een hersenaandoening wonen. van De ouderen krijgen een naar bijzondere rondleiding in op dierentuin Artis en een het optreden van Willeke Alberti met door cadeau. En in het tijdens oosten des lands van ontmoet Gordon de lokale een bekendheid Anny in Cactus, van wie het leven met volledig in in het teken de staat van op tv cactussen.

Gordon uit gaat op de bezoek bij Het van Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling op in het Amsterdamse Sarphatihuis op tv waar 'roze een ouderen' met een het hersenaandoening wonen. van De ouderen krijgen een een bijzondere rondleiding in dierentuin met Artis en een van optreden naar van Willeke Alberti cadeau. naar En in het met oosten des lands ontmoet Gordon een de het lokale bekendheid het Anny Cactus, van naar wie het leven volledig in het uit teken staat van met op cactussen.

Gordon bezoekt het uit het unieke huis en van de galerie van Petra Heyboer, het de weduwe van van kunstenaar tijdens Anton Heyboer. Zij op is misschien wel door de meest kleurrijke vrouw van Nederland. op tv In de met Amsterdamse Pijp gaat Gordon in langs bij op tv Sunny. Hij kwam vanuit tijdens Nigeria naar het Nederland om tijdens profvoetballer te het worden, begon vervolgens op een beautysalon en op heeft inmiddels zijn eigen naar kerk opgericht.

februari 2021
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!