Programma gemist?

Terugblik op tijdens de meest het bijzondere mensen en werelden die tijdens Gordon de afgelopen de naar weken heeft bezocht. Van de urenlange op tv meditatie bij van de Bhagwan tot op tv en met de het regelrechte verbazing in het in huttendorp uit van Renske Nijland: een het compilatie van in de mooiste de gesprekken en de wonderlijkste een figuren.

Gordon gaat in op tijdens bezoek bij Het door Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in in het Amsterdamse een Sarphatihuis waar tijdens 'roze ouderen' met tijdens een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen door een bijzondere rondleiding naar tijdens in dierentuin Artis de en een optreden van van Willeke Alberti cadeau. En een in het oosten een des lands een ontmoet Gordon de de lokale bekendheid uit Anny Cactus, van wie met het leven volledig in het uit van teken staat van op tv cactussen.

Gordon bezoekt van het op tv unieke huis en de galerie van de Petra Heyboer, in de weduwe tijdens van kunstenaar Anton Heyboer. uit Zij is misschien uit wel de meest naar kleurrijke vrouw een van Nederland. In uit de Amsterdamse Pijp gaat Gordon in op langs bij Sunny. Hij kwam vanuit de op Nigeria naar Nederland op om profvoetballer te worden, tijdens begon vervolgens een beautysalon en door heeft op inmiddels zijn eigen kerk naar opgericht.

Gordon het ontmoet de bijzondere Renske de Nijland, die al op meer dan in veertig jaar in zelfgebouwde een hutten in uit een Gronings bos woont. Wat tijdens heeft op haar gedreven om zich naar af te uit zonderen van de maatschappij? door Verder gaat Gordon in op visite bij het papegaaienfans Marco en in Roos, door met wie hij deelneemt op tv aan een heuse het papegaaienwandeling.

Gordon in loopt een dagje mee het met de opvallende Amsterdamse het dragqueen op Snorella met wie hij op tv samen het in extravagante Milkshake-festival van bezoekt. En in tijdens Drenthe ontmoet hij de 84-jarige de kluizenaar Nicolaas de die erotische romans schrijft op en het samenwoont met ratten.

Gordon duikt net de over van de Belgische op grens in de wonderlijke wereld in van sm-meesteres Roxy Wildwood. op tv tijdens Hij ontmoet Roxy in en haar zogeheten hofhouding, door die bestaat uit op travestiet Simoontje en twee met mannen op tv die zich verkleden als apen. het Gordon in voert open gesprekken over seksualiteit, de schaamte en het belang op tv van tijdens echte vriendschap. van Ook krijgt Gordon een uniek kijkje tijdens met achter de schermen van in de tijger- en van leeuwenopvang Felida in het Friesland. Daar worden grote tijdens katachtigen van opgevangen die mishandeld of verwaarloosd op zijn. Gordon tijdens komt zeer dicht bij deze op tv prachtige dieren en naar is getuige met van een een speciale training.

Gordon gaat naar in het Brabantse dorpje tijdens Liessel van waar kluizenaar Berry Toonen op woont. Berry staat in op het de wijde omtrek bekend op om zijn harde tijdens boeren en zijn bizarre verzameling met klokken. Berry's naar huis staat van werkelijk overvol met spullen. het Er wordt veel op geboerd en het gelachen, maar ook uit serieus gepraat over Berry's het overleden moeder die uit in de tuin begraven in ligt. op tv In het sprookjesachtige kasteel Doorwerth uit heeft de Gordon afgesproken met het het Paranormal Activities Team, waarmee een hij op zoek op de gaat naar 'entiteiten'. Gordon het probeert samen uit met dit team contact te door maken met op geesten.

Gordon op reist af op tv naar het Groningse Nordhorn voor op een ontmoeting met de op tv goedgebekte paradijsvogel Norma tijdens Miedema. Zij heeft het haar een boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', in een plek waar op zij door meer dan 100 getraumatiseerde een en gehandicapte dieren een opvangt en naar verzorgt. Gordon krijgt naar een uitgebreide rondleiding op en praat met in Norma over haar bewogen verleden met en de haar onlangs overleden transgenderkoe. In naar de Amsterdamse Pijp met gaat het Gordon op bezoek bij uit de Bhagwan-commune. een Hij krijgt te zien tijdens hoe er uit dagelijks wordt geleefd en neemt door deel aan door twee heftige een meditatiesessies.

Terugblik naar op de meest bijzondere de mensen en werelden op die Gordon de uit afgelopen in weken heeft bezocht. van Van de urenlange meditatie bij op de op tv Bhagwan tot en met de door regelrechte verbazing tijdens in het huttendorp van van Renske Nijland: een uit compilatie van de van mooiste gesprekken en in de van wonderlijkste figuren.

Terugblik op naar de meest bijzondere naar mensen en werelden die in Gordon de uit afgelopen weken heeft uit bezocht. Van de de urenlange meditatie bij de in Bhagwan in tot en met de met regelrechte verbazing in de het huttendorp van de Renske Nijland: een tijdens compilatie uit van de mooiste gesprekken en de in wonderlijkste naar figuren.

Terugblik op tv op de meest bijzondere tijdens mensen en werelden uit die Gordon de de afgelopen weken met heeft bezocht. Van de de urenlange meditatie bij de uit Bhagwan tijdens tot en met de een regelrechte verbazing in het in huttendorp van Renske door uit Nijland: een compilatie van de mooiste naar gesprekken en de met wonderlijkste het figuren.

Gordon gaat op naar bezoek bij Het op Rozeneiland, een unieke van de verzorgingsafdeling in het Amsterdamse tijdens Sarphatihuis waar door 'roze ouderen' met een hersenaandoening naar wonen. naar De ouderen krijgen een op bijzondere rondleiding in naar dierentuin Artis en een de optreden van het Willeke Alberti een cadeau. En in door het oosten des lands op tv ontmoet Gordon de door lokale bekendheid Anny op tv Cactus, van wie het uit leven volledig op tv in het de teken staat van uit cactussen.

Gordon een gaat op bezoek met bij Het Rozeneiland, een unieke de naar verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar op de 'roze ouderen' met het een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen op een bijzondere in rondleiding met in dierentuin Artis en een optreden naar van Willeke naar Alberti van cadeau. En in in het oosten des lands ontmoet Gordon uit de door lokale bekendheid Anny Cactus, van naar wie het leven op volledig in tijdens het teken van staat van het cactussen.

Gordon gaat een op naar bezoek bij Het Rozeneiland, een op unieke verzorgingsafdeling in uit het Amsterdamse van Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met op tv een hersenaandoening wonen. het De ouderen krijgen van een bijzondere naar rondleiding in dierentuin het Artis met en een optreden van naar Willeke Alberti met cadeau. En in het van oosten des lands tijdens ontmoet Gordon de de lokale bekendheid met Anny Cactus, van wie door het leven volledig in het van de teken staat van uit cactussen.

Gordon bezoekt het tijdens unieke een huis en de galerie van de Petra Heyboer, de op weduwe van de kunstenaar door Anton Heyboer. Zij een is misschien wel de tijdens meest kleurrijke vrouw van met Nederland. van In de Amsterdamse tijdens Pijp gaat Gordon langs bij het Sunny. Hij kwam het vanuit Nigeria naar op tv Nederland om op profvoetballer te worden, begon vervolgens van met een beautysalon en heeft uit inmiddels zijn een eigen kerk opgericht.

februari 2020
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!