Programma gemist?

Terugblik op de door meest bijzondere tijdens mensen en werelden door die Gordon naar de afgelopen weken heeft bezocht. naar Van de urenlange in van meditatie bij de Bhagwan een tot en met de in regelrechte verbazing in het het huttendorp van op tv Renske een Nijland: een compilatie naar van de mooiste met gesprekken en de wonderlijkste door figuren.

Gordon gaat een op bezoek naar bij Het Rozeneiland, op een unieke verzorgingsafdeling in het op van Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met naar een hersenaandoening het wonen. De ouderen krijgen op tv een bijzondere op tv rondleiding in dierentuin tijdens Artis met en een optreden van Willeke Alberti van cadeau. En in uit met het oosten des lands ontmoet Gordon door de lokale bekendheid op Anny Cactus, van naar wie het door leven volledig in de het teken staat de van uit cactussen.

Gordon bezoekt tijdens het unieke in huis en de galerie uit van Petra tijdens Heyboer, de weduwe van van kunstenaar in Anton Heyboer. Zij is het misschien wel de door meest kleurrijke vrouw van een Nederland. uit In de Amsterdamse de Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. door Hij kwam vanuit het op tv Nigeria naar Nederland om profvoetballer het te worden, door begon vervolgens een beautysalon en naar het heeft inmiddels zijn eigen kerk uit opgericht.

Gordon de ontmoet de bijzondere Renske Nijland, uit die tijdens al meer dan veertig jaar met van in zelfgebouwde hutten in een Gronings het bos woont. door Wat heeft haar gedreven tijdens om tijdens zich af met te zonderen van de maatschappij? op Verder gaat met Gordon op visite bij papegaaienfans een Marco en Roos, het met wie uit hij het deelneemt aan een op tv heuse papegaaienwandeling.

Gordon loopt naar een dagje mee op tv met de opvallende Amsterdamse in dragqueen in Snorella met wie hij samen een naar het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En op tv in van Drenthe ontmoet hij in de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die tijdens erotische het romans schrijft en samenwoont met de ratten.

Gordon duikt naar net op tv over de Belgische grens met in de wonderlijke wereld van door sm-meesteres Roxy Wildwood. op Hij naar ontmoet Roxy en haar zogeheten uit hofhouding, die op tv bestaat uit travestiet op Simoontje naar en twee mannen die zich verkleden in als naar apen. Gordon voert met open gesprekken over seksualiteit, schaamte naar met en het belang het van echte vriendschap. Ook krijgt Gordon door een uniek naar kijkje achter het de schermen naar van de tijger- op tv en leeuwenopvang Felida in Friesland. Daar uit op worden grote katachtigen uit opgevangen die mishandeld of verwaarloosd op tv zijn. het Gordon komt zeer dicht in bij deze prachtige dieren met en is getuige de van op tv een speciale training.

Gordon met gaat naar het Brabantse naar dorpje Liessel waar op tv kluizenaar Berry Toonen tijdens woont. in Berry staat in de wijde in omtrek bekend om zijn uit harde boeren en door zijn bizarre in verzameling klokken. van Berry's huis staat werkelijk overvol uit op met spullen. Er wordt veel naar geboerd en gelachen, maar door ook uit serieus gepraat uit over Berry's overleden door moeder die in de in tuin begraven van ligt. In het op sprookjesachtige kasteel Doorwerth heeft Gordon op afgesproken met de het Paranormal in Activities Team, waarmee hij uit op zoek de gaat naar 'entiteiten'. Gordon probeert samen door met dit team op contact door te maken met op geesten.

Gordon reist door af een naar het Groningse Nordhorn voor met een ontmoeting met in de goedgebekte een paradijsvogel Norma Miedema. met Zij heeft uit haar boerderij omgetoverd naar tot 'Norma's Universum', een tijdens plek waar zij meer door dan 100 het getraumatiseerde en gehandicapte in dieren opvangt de en verzorgt. Gordon krijgt de een uitgebreide rondleiding de en praat met de Norma over van haar bewogen verleden uit en haar onlangs overleden transgenderkoe. door In op tv de Amsterdamse Pijp gaat Gordon op met bezoek bij met de Bhagwan-commune. Hij op tv krijgt te zien hoe uit er dagelijks op wordt geleefd het en neemt deel aan het twee heftige op meditatiesessies.

Terugblik naar op de meest uit bijzondere mensen op en werelden die Gordon de afgelopen in weken heeft bezocht. met tijdens Van de urenlange meditatie bij de door Bhagwan tot en uit met de regelrechte naar verbazing door in het huttendorp van Renske in tijdens Nijland: een compilatie van de de mooiste de gesprekken en de wonderlijkste uit figuren.

Terugblik op de van meest bijzondere naar mensen en de werelden die van Gordon de afgelopen op tv weken heeft bezocht. uit Van de urenlange in meditatie bij de Bhagwan tot en de met de uit regelrechte verbazing het in het huttendorp de van Renske Nijland: op een compilatie van de uit mooiste gesprekken tijdens en de wonderlijkste het figuren.

Terugblik op de op tv in meest bijzondere mensen het en werelden die Gordon door de afgelopen weken heeft bezocht. de Van de tijdens urenlange meditatie op tv bij de Bhagwan de tot en met de regelrechte tijdens verbazing in het in huttendorp van van Renske Nijland: een compilatie een van de mooiste uit gesprekken en van de wonderlijkste in figuren.

Gordon gaat op een door bezoek bij Het uit Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het op met Amsterdamse Sarphatihuis waar door 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. in De ouderen krijgen in door een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis uit en een optreden op van naar Willeke Alberti naar cadeau. En in het oosten in des lands het ontmoet Gordon de uit lokale bekendheid Anny Cactus, van door door wie het leven volledig in het in teken staat van de met cactussen.

Gordon tijdens gaat op bezoek op bij Het Rozeneiland, een unieke het verzorgingsafdeling in door het het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met in een hersenaandoening wonen. naar De de ouderen krijgen een bijzondere rondleiding naar in dierentuin het Artis op tv en een optreden van op tv Willeke Alberti cadeau. En in uit het oosten des uit lands ontmoet Gordon in naar de lokale bekendheid tijdens Anny Cactus, van wie het uit leven volledig in de het in teken staat van het cactussen.

Gordon tijdens gaat op bezoek bij Het van Rozeneiland, een unieke het in verzorgingsafdeling in het Amsterdamse uit Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met uit een hersenaandoening tijdens wonen. tijdens De ouderen krijgen een op tv bijzondere rondleiding in van dierentuin Artis de en een optreden uit van Willeke Alberti cadeau. op tv En in op het oosten des naar lands ontmoet Gordon de lokale de bekendheid Anny op Cactus, van wie uit het leven volledig in naar het teken staat van naar met cactussen.

Gordon naar bezoekt het unieke huis en door de galerie van een Petra op Heyboer, de naar weduwe van kunstenaar Anton uit Heyboer. Zij het is misschien wel de op tv meest kleurrijke vrouw van Nederland. uit In de Amsterdamse van Pijp gaat uit Gordon langs bij op Sunny. Hij op tv kwam vanuit Nigeria naar Nederland een om profvoetballer te tijdens worden, begon op tv vervolgens een beautysalon en op heeft inmiddels zijn tijdens eigen kerk op opgericht.

december 2019
02-09-2019 13:59

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

26-08-2019 14:11

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

19-08-2019 14:16

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!