Programma gemist?

Seizoen 1 een - Aflevering 6 het - Reportageserie in waarin Gordon Nederlanders ontmoet die het de anders leven dan op de grote massa. Gordon bezoekt het unieke uit huis en de met galerie van Petra naar Heyboer, de weduwe uit op van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is op misschien wel op tv de meest kleurrijke naar vrouw van Nederland. een In de met Amsterdamse Pijp gaat Gordon tijdens langs bij Sunny. Hij van in kwam vanuit Nigeria naar Nederland om uit profvoetballer naar te worden, een begon vervolgens een beautysalon en heeft op tv inmiddels het zijn eigen kerk de opgericht.

Gordon het ontmoet de van bijzondere Renske Nijland, de die al meer dan veertig op jaar in zelfgebouwde in hutten in uit een Gronings met bos woont. Wat heeft haar het gedreven om een zich af te zonderen van van naar de maatschappij? Verder de gaat Gordon op visite bij papegaaienfans naar Marco het en Roos, met wie hij naar deelneemt aan met een op tv heuse papegaaienwandeling.

Gordon met loopt een dagje mee met tijdens de een opvallende Amsterdamse op dragqueen Snorella met wie op hij samen op tv het extravagante Milkshake-festival bezoekt. met En in op Drenthe ontmoet hij op de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die door erotische romans schrijft uit en samenwoont met in ratten.

Gordon van duikt net over de Belgische het grens in tijdens de wonderlijke een wereld van sm-meesteres Roxy uit Wildwood. Hij ontmoet Roxy naar door en haar zogeheten op hofhouding, die bestaat uit uit travestiet Simoontje en een twee mannen die een zich verkleden door als apen. Gordon voert tijdens open gesprekken over seksualiteit, door schaamte en het belang door op van echte vriendschap. Ook krijgt door Gordon een uniek uit kijkje op tv achter de schermen op van de tijger- naar en leeuwenopvang Felida in op tv Friesland. Daar worden grote door katachtigen opgevangen naar die mishandeld of verwaarloosd zijn. de Gordon komt op tv zeer een dicht bij deze prachtige van dieren en is getuige uit van een speciale tijdens training.

Gordon een gaat naar naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar door Berry Toonen woont. op tv Berry staat in van op tv de wijde omtrek bekend met om zijn harde boeren met en zijn bizarre de verzameling klokken. Berry's huis een het staat werkelijk overvol met op spullen. Er wordt met veel geboerd een en gelachen, maar in ook serieus gepraat over Berry's naar overleden tijdens moeder die in de tuin begraven naar ligt. In naar het sprookjesachtige op kasteel Doorwerth heeft Gordon een afgesproken met het Paranormal op tv Activities van Team, waarmee hij van op zoek gaat naar op 'entiteiten'. Gordon probeert op tv samen met dit team van contact in te maken de met geesten.

Gordon van reist af tijdens naar het Groningse Nordhorn voor een het met ontmoeting met de goedgebekte door paradijsvogel Norma Miedema. Zij uit heeft haar boerderij van omgetoverd tot 'Norma's Universum', een een plek waar de zij uit meer dan 100 getraumatiseerde door en gehandicapte dieren de opvangt en verzorgt. Gordon naar krijgt op tv een uitgebreide rondleiding van en praat met met Norma over haar door bewogen verleden en een haar onlangs van overleden transgenderkoe. In de Amsterdamse Pijp het gaat Gordon door op bezoek bij de de tijdens Bhagwan-commune. Hij krijgt te zien hoe met er dagelijks wordt het tijdens geleefd en neemt deel door aan twee heftige een meditatiesessies.

Terugblik op op de meest uit bijzondere mensen en werelden op tv die in Gordon de afgelopen op weken heeft bezocht. Van de het urenlange meditatie bij de naar Bhagwan tot uit en met de regelrechte van door verbazing in het huttendorp een van Renske Nijland: een compilatie de van door de mooiste het gesprekken en de wonderlijkste naar figuren.

Terugblik op tijdens de meest bijzondere mensen de en werelden door die Gordon de het afgelopen weken heeft bezocht. met Van de een urenlange meditatie bij op de Bhagwan uit tot en met de regelrechte een verbazing door in het huttendorp in van Renske Nijland: met een compilatie van de mooiste uit van gesprekken en de een wonderlijkste figuren.

Terugblik op de in meest op tv bijzondere mensen en werelden die uit naar Gordon de afgelopen weken de heeft bezocht. Van de urenlange naar meditatie bij de door Bhagwan tot met en op met de regelrechte verbazing op tv in het huttendorp van Renske tijdens Nijland: van een compilatie van op de mooiste gesprekken en de met wonderlijkste een figuren.

Gordon een gaat op in bezoek bij Het Rozeneiland, een door unieke verzorgingsafdeling in de het Amsterdamse Sarphatihuis tijdens waar 'roze uit ouderen' met een tijdens hersenaandoening wonen. op tv De ouderen krijgen een het bijzondere rondleiding in dierentuin Artis in en in een optreden van met Willeke Alberti cadeau. van En in het oosten des uit lands in ontmoet Gordon de lokale een bekendheid Anny van Cactus, van wie het leven op tv volledig in het het door teken staat van op cactussen.

Gordon op tv gaat op bezoek een bij Het in Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het tijdens Amsterdamse Sarphatihuis waar het het 'roze ouderen' met een in hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen het een bijzondere rondleiding naar in op tv dierentuin Artis en een optreden de van naar Willeke Alberti cadeau. En in in het oosten door des door lands ontmoet Gordon de naar lokale bekendheid Anny van Cactus, van wie het leven het tijdens volledig in het de teken staat van in cactussen.

Gordon gaat op op de bezoek bij Het Rozeneiland, tijdens een unieke verzorgingsafdeling in het het Amsterdamse Sarphatihuis waar een in 'roze ouderen' met op tv een hersenaandoening wonen. De naar ouderen krijgen een bijzondere door rondleiding in dierentuin Artis op en van een optreden van Willeke op Alberti de cadeau. En in op het oosten des lands ontmoet door Gordon door de lokale bekendheid Anny een Cactus, van wie het een leven volledig in in het teken staat het van op cactussen.

Gordon in bezoekt het unieke huis tijdens en de galerie van met uit Petra Heyboer, de in weduwe van kunstenaar Anton met Heyboer. Zij is misschien wel de uit de meest kleurrijke vrouw van tijdens Nederland. In de Amsterdamse met Pijp gaat met Gordon langs bij op tv Sunny. Hij tijdens kwam vanuit Nigeria een naar Nederland op om profvoetballer te worden, van begon vervolgens naar een beautysalon en heeft inmiddels zijn van eigen in kerk opgericht.

Gordon bezoekt het het unieke huis het en de galerie een van Petra Heyboer, de door van weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. van Zij is misschien tijdens wel de meest kleurrijke de vrouw van Nederland. naar op tv In de Amsterdamse op tv Pijp gaat Gordon in langs bij Sunny. Hij op tv kwam vanuit Nigeria door naar Nederland om profvoetballer te het worden, begon het vervolgens een tijdens beautysalon en heeft inmiddels zijn door van eigen kerk opgericht.

Gordon door bezoekt het unieke de huis en de galerie naar van Petra Heyboer, door de weduwe op van kunstenaar de Anton Heyboer. Zij is het misschien wel in de meest kleurrijke vrouw van Nederland. van In de Amsterdamse uit Pijp tijdens gaat Gordon met langs bij Sunny. Hij kwam vanuit van Nigeria naar door Nederland om profvoetballer door te worden, begon vervolgens door op een beautysalon en heeft op inmiddels zijn naar eigen kerk opgericht.

augustus 2019
19-08-2019 14:16

Gordon in Wonderland

Gordon In Wonderland - Gordon in Wonderland

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reportageserie waarin Gordon Nederlanders ontmoet die anders leven dan de grote massa. Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel ...

12-08-2019 14:21

Afl. 5

Gordon In Wonderland - Afl. 5

Gordon ontmoet de bijzondere Renske Nijland, die al meer dan veertig jaar in zelfgebouwde hutten in een Gronings bos woont. Wat heeft haar gedreven om zich af te zonderen van de maatschappij? Verder gaat Gordon op visite bij papegaaienfans ...

05-08-2019 14:16

Afl. 4

Gordon In Wonderland - Afl. 4

Gordon loopt een dagje mee met de opvallende Amsterdamse dragqueen Snorella met wie hij samen het extravagante Milkshake-festival bezoekt. En in Drenthe ontmoet hij de 84-jarige kluizenaar Nicolaas die erotische romans schrijft en samenwoon...

29-07-2019 14:22

Afl. 3

Gordon In Wonderland - Afl. 3

Gordon duikt net over de Belgische grens in de wonderlijke wereld van sm-meesteres Roxy Wildwood. Hij ontmoet Roxy en haar zogeheten hofhouding, die bestaat uit travestiet Simoontje en twee mannen die zich verkleden als apen. Gordon voert o...

22-07-2019 14:15

Afl. 2

Gordon In Wonderland - Afl. 2

Gordon gaat naar het Brabantse dorpje Liessel waar kluizenaar Berry Toonen woont. Berry staat in de wijde omtrek bekend om zijn harde boeren en zijn bizarre verzameling klokken. Berry's huis staat werkelijk overvol met spullen. Er wordt vee...

15-07-2019 14:13

Afl. 1

Gordon In Wonderland - Afl. 1

Gordon reist af naar het Groningse Nordhorn voor een ontmoeting met de goedgebekte paradijsvogel Norma Miedema. Zij heeft haar boerderij omgetoverd tot 'Norma's Universum', een plek waar zij meer dan 100 getraumatiseerde en gehandicapte die...

27-10-2018 23:06

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

25-10-2018 16:01

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

24-10-2018 20:34

Afl. 8

Gordon In Wonderland - Afl. 8

Terugblik op de meest bijzondere mensen en werelden die Gordon de afgelopen weken heeft bezocht. Van de urenlange meditatie bij de Bhagwan tot en met de regelrechte verbazing in het huttendorp van Renske Nijland: een compilatie van de moois...

20-10-2018 23:06

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

18-10-2018 16:01

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

17-10-2018 20:34

Afl. 7

Gordon In Wonderland - Afl. 7

Gordon gaat op bezoek bij Het Rozeneiland, een unieke verzorgingsafdeling in het Amsterdamse Sarphatihuis waar 'roze ouderen' met een hersenaandoening wonen. De ouderen krijgen een bijzondere rondleiding in dierentuin Artis en een optreden ...

13-10-2018 23:07

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

11-10-2018 16:01

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

10-10-2018 20:34

Afl. 6

Gordon In Wonderland - Afl. 6

Gordon bezoekt het unieke huis en de galerie van Petra Heyboer, de weduwe van kunstenaar Anton Heyboer. Zij is misschien wel de meest kleurrijke vrouw van Nederland. In de Amsterdamse Pijp gaat Gordon langs bij Sunny. Hij kwam vanuit Nigeri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon In Wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon In Wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon In Wonderland bij Gordon In Wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon In Wonderland. Heb je een uitzending van Gordon In Wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon In Wonderland gemist

Reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totaal anders zijn of anders leven dan de grote massa. Een grote ontdekkingstocht naar de buitenbeentjes, paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren die ons land rijk is. Wat bezielt al deze bijzondere mensen om te leven zoals zij leven? En zijn zij gelukkig in hun zelfgekozen wonderland?

Uitzending gemist van Gordon In Wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon In Wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 14:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord