Programma gemist?

De in familie Ragas leeft in Zimbabwe met op tv het leven van met Annet uit Winschoten. van Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd uit wordt op in de een Victoria Falls én haar de man Brent, besluit ze in de het uit land te blijven. Daar bouwt uit ze naar een bijzondere band uit op met olifant Nkanyezi, die het zij tijdens inmiddels als haar beste door vriendin ziet. Na naar een roerig naar verleden heeft de op olifant veel zorg nodig en in op tv daarom verzorgt Annet haar elke een dag. De familie Ragas naar steekt graag door de handen uit de op naar mouwen om Annet daarbij op tv te helpen op en hun bijzondere met band met eigen ogen te met kunnen het aanschouwen.

De naar familie Ragas leeft in met Zimbabwe op tv het leven van Annet uit Winschoten. door op Wanneer zij tijdens een op vakantie verliefd wordt op de het de Victoria Falls én het haar man Brent, besluit ze in van het land in te blijven. Daar tijdens bouwt op ze een bijzondere band op met met uit olifant Nkanyezi, die op tv zij inmiddels als haar op beste vriendin ziet. Na een naar uit roerig verleden heeft de van olifant veel zorg nodig tijdens en daarom verzorgt Annet op tv haar elke in dag. De door familie Ragas de steekt graag de handen uit de het naar mouwen om Annet daarbij op te helpen en hun een bijzondere naar band met eigen ogen naar te kunnen naar aanschouwen.

De de familie Ragas ontdekt hoe voormalig tijdens K3-zangeres Kathleen Aerts door met de haar gezin uit woont en leeft in Zuid-Afrika. Na de een uit leven in de een schijnwerpers leeft ze naar inmiddels meer in de uit luwte als naar touroperator in in Paarl, een stad zo'n in 50 kilometer op ten noordoosten van Kaapstad. tijdens Dankzij de zorg een in het het land kan ook haar demente moeder het bij hen op in huis wonen. door Bastiaan en naar Tooske assisteren Kathleen in en haar man de Steven bij een hun eigen reisbureau tijdens StievieWonderTours. De kinderen op gaan met hun oudste zoon mee met naar school en het samen reizen het de gezinnen af van voor een werktrip van op een in wel heel bijzondere het locatie.

De familie Ragas uit ontdekt hoe voormalig het van K3-zangeres Kathleen Aerts met haar de gezin woont en uit leeft in Zuid-Afrika. een Na een leven het in de met schijnwerpers leeft ze inmiddels meer de door in de luwte als touroperator op tv in Paarl, in een stad zo'n 50 met kilometer ten noordoosten naar van Kaapstad. Dankzij de de zorg in het een de land kan ook het haar demente moeder van bij hen in huis wonen. de Bastiaan van en Tooske assisteren Kathleen en haar door man Steven bij in de hun eigen reisbureau StievieWonderTours. De in kinderen gaan met met hun oudste zoon mee naar op naar school en samen uit reizen de gezinnen af voor van een werktrip op door een van wel heel bijzondere op tv locatie.

De in familie Ragas uit verblijft bij de van familie Siemonsma, die speciaal naar het naar Indonesische uit eiland Bali is door verhuisd om hun kinderen naar van de Green School op tv te laten gaan. uit Terwijl ouders het Bastiaan en Jan met Eric vanwege het de tijdsverschil de met Nederland 's in avonds voor hun bedrijf het aan het werk uit gaan, maakt in de rest zich alvast op voor een de een bezoek aan de bijzondere een Green School. het Daar zijn het de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, in lichaam en een emotie het uitgangspunt.

De tijdens familie Ragas verblijft bij de door familie Siemonsma, in die speciaal van naar het Indonesische eiland van Bali is verhuisd om van hun in kinderen naar de in Green School te laten het gaan. Terwijl ouders Bastiaan een tijdens en Jan Eric vanwege het uit tijdsverschil met in Nederland 's avonds voor hun naar op bedrijf aan het werk een gaan, maakt in de rest zich alvast op tv op voor een bezoek aan met de van bijzondere Green een School. Daar zijn de invalshoeken spiritualiteit, op intelligentie, lichaam en door emotie het op uitgangspunt.

De familie naar Ragas beleeft een het totale cultuurclash wanneer zij tijdens op de Nederlandse Serge op en zijn gezin bezoeken in de door met Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van naar van Mongolië moeten zij erg wennen door aan de op tv drukte op tv van Japan, maar in ook aan de buitengewone op beleefdheid, regels en gedachtegangen. De een kinderen met gaan met een de kinderen van uit Serge mee naar school en op tv weten niet wat uit zij meemaken nadat tijdens ze in samengestelde groepjes uit naar school naar zijn met gelopen.

De familie door Ragas beleeft een op totale op tv cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge op en zijn gezin tijdens bezoeken in uit de Japanse miljoenenstad in Nagoya. door Na de rust een van Mongolië moeten zij erg naar wennen aan door de drukte van Japan, maar tijdens op tv ook aan de een buitengewone beleefdheid, regels van en gedachtegangen. De kinderen gaan een met de een kinderen van Serge tijdens mee naar school en op weten niet wat zij het meemaken nadat in ze in de samengestelde groepjes in naar school zijn naar gelopen.

De familie Ragas tijdens naar gaat back to basic door in Mongolië. een Ze verblijven vijf dagen naar bij de de Amsterdamse Bert die met zeventien jaar geleden voor op de liefde met Nederland heeft verruild voor het de Mongoolse Steppe. door De familie helpt Bert, op zijn vrouw Ganaa en met op tv hun kinderen op door hun gerkamp met naar het verzorgen van de gasten naar en dieren op en het op tv halen van water. naar Ook nemen zij op tv de primitieve levensstijl over en door slapen tijdens zij in een gertent zonder sanitaire tijdens voorzieningen. Daardoor naar blijkt het toiletbezoek een op groot het avontuur en zijn ze voor op tv van het douchen aangewezen op de naar rivier. Een de bijzondere ervaring die op tv zij niet snel zullen op vergeten.

De het familie Ragas gaat back tijdens to basic in door Mongolië. van Ze verblijven vijf in dagen bij de Amsterdamse Bert in die zeventien jaar het geleden voor de liefde de de Nederland heeft verruild voor de Mongoolse op tv Steppe. uit De familie helpt in Bert, zijn vrouw Ganaa en uit hun met kinderen op hun op tv gerkamp met op het verzorgen van de van gasten en dieren en het van uit halen van water. Ook nemen van zij de primitieve het levensstijl over en in slapen zij in een met gertent een zonder sanitaire voorzieningen. uit Daardoor blijkt van het toiletbezoek een groot uit avontuur en zijn in ze voor het douchen door aangewezen op de op rivier. Een bijzondere ervaring door die zij niet op snel zullen door vergeten.

De familie Ragas uit neemt afscheid op tv van Nederland een om bij de familie Van door der Marel van te beleven hoe het op tv is om in tijdens Brunei te wonen. door Bastiaan gaat met op tv wiskundeleraar Gert Jan van mee naar de van Jerudong International School, naar een van de op van best aangeschreven scholen ter wereld. naar De Ragassen een ontdekken daarnaast wat het leven op in de op tv onontdekte parel de van Zuidoost-Azië nog meer met tijdens door zich mee brengt, in van de ongerepte tijdens jungle tot de tijdens dagelijkse zoektocht in de supermarkt. Maar in het een feit dat er in het door door Islamitische land geen alcohol te krijgen een is, maakt in op Bastiaan nog het wel het het meeste indruk.

Met het hele het uit gezin voorgoed de koffers naar pakken en een de spannend en uitdagend door nieuw leven beginnen in in het buitenland. Veel mensen van door denken er wel eens over, uit maar bijna tijdens niemand doet het. op tv In het uit programma Ragas Reist Rond met stappen Bastiaan (47), de Tooske (44), Sem (16), Leentje een (11), Fien (10) op tv naar en Catoo (8) letterlijk door in het door leven van bijzondere, op spraakmakende en unieke gezinnen door over de het hele wereld die het het niet bij door mijmeren en dromen hebben gelaten. De uit Ragassen trekken voor vier naar maanden de wereld van tijdens in en logeren tijdens op hun wereldreis op tv steeds vijf dagen bij tijdens een (gast)gezin om een te ervaren hoe het leven op is in de op het jungle van Brunei, in een Japanse naar met miljoenenstad of op op tv de steppe van Mongolië. Bastiaan en het een Tooske gaan mee door naar het werk, de de kinderen gaan door mee naar school. van Ze delen het sociale leven, doen de de in boodschappen, ze brengen samen op hun vrije een tijd door en met helpen mee in de de huishouding. En natuurlijk nemen een ze op tv de daarbij geldende leef- en een de eetgewoonten over. Ragas Reist Rond is de vanaf in vanavond elke woensdag door om 21:30 uur te zien door van op RTL 4.

december 2018
11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

12-09-2018 21:33

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

06-09-2018 15:01

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

05-09-2018 21:31

Nieuw: Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Nieuw: Ragas Reist Rond

Met het hele gezin voorgoed de koffers pakken en een spannend en uitdagend nieuw leven beginnen in het buitenland. Veel mensen denken er wel eens over, maar bijna niemand doet het. In het programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan (47), To...

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord