Programma gemist?

De familie door Ragas leeft in Zimbabwe op tv het leven van op Annet uit het Winschoten. Als zij tijdens het een vakantie verliefd van wordt in op de Victoria Falls op tv én haar man, tijdens Brent, besluit ze in naar het van land te in blijven. Daar bouwt ze een bijzondere van in band op met tijdens olifant Nkanyezi, die het zij inmiddels als haar beste naar vriendin ziet. tijdens Na een roerig uit verleden heeft uit de olifant veel de zorg nodig en daarom verzorgt in Annet haar elke dag. in op De familie Ragas steekt graag de een handen uit de het tijdens mouwen om Annet daarbij te helpen met en het hun bijzondere band uit met eigen ogen op tv te kunnen van aanschouwen.

De de familie Ragas op tv ontdekt hoe voormalig K3-zangeres uit Kathleen Aerts door met haar gezin woont en leeft tijdens in Zuid-Afrika. Na de een een leven in de met schijnwerpers leeft ze inmiddels op tv meer in de tijdens luwte als uit touroperator in in Paarl, een stad zo'n 50 door kilometer ten noordoosten van uit Kaapstad. Dankzij door de zorg in het met land kan ook naar op haar demente moeder door bij hen in huis op tv wonen. Bastiaan en in Tooske assisteren met Kathleen en haar man Steven een bij naar hun eigen reisbureau StievieWonderTours. in De kinderen gaan met de hun oudste zoon op tv mee op naar school en samen uit reizen de gezinnen af voor het een werktrip op tijdens een wel tijdens heel bijzondere tijdens locatie.

De het familie Ragas verblijft bij de in familie Siemonsma, de die naar speciaal naar het Indonesische eiland door Bali is verhuisd uit om hun kinderen van naar de een Green School te laten gaan. uit tijdens Terwijl ouders Bastiaan en met Jan Eric vanwege het tijdsverschil tijdens met Nederland door 's in avonds voor hun bedrijf aan in het werk gaan, maakt door op tv de rest zich alvast met op voor een bezoek met aan de het bijzondere Green School. Daar in zijn van de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, een lichaam en emotie het de uitgangspunt.

De in familie Ragas beleeft een totale naar cultuurclash wanneer zij door de uit Nederlandse Serge en zijn op gezin bezoeken in de de in Japanse miljoenenstad Nagoya. op tv Na de rust van Mongolië moeten naar de zij erg wennen aan de op drukte van tijdens Japan, maar ook aan met de buitengewone beleefdheid, in regels en gedachtegangen. door De uit kinderen gaan met door de kinderen van Serge mee naar door school en weten tijdens niet in wat zij meemaken nadat ze door in samengestelde tijdens groepjes naar school in zijn door gelopen.

De op familie Ragas gaat op tv back to basic in het Mongolië. op Ze verblijven vijf dagen bij naar de Amsterdamse Bert die het zeventien jaar geleden door voor het de liefde Nederland heeft in verruild het voor de Mongoolse Steppe. De familie in helpt door Bert, zijn vrouw tijdens Ganaa en hun kinderen van op op tv hun gerkamp met het verzorgen van in de gasten uit en het dieren en het halen in van water. Ook nemen uit zij de primitieve van levensstijl over en slapen door zij in een op tv gertent zonder sanitaire op tv voorzieningen. met Daardoor blijkt het toiletbezoek uit een groot een avontuur en naar zijn ze voor een het douchen aangewezen op de rivier. een tijdens Een bijzondere ervaring die zij op tv niet van snel zullen vergeten.

De in familie Ragas neemt afscheid van uit Nederland om naar bij uit de familie Van op tv der Marel te beleven hoe het door is van om in Brunei een te wonen. Bastiaan gaat uit met wiskundeleraar tijdens Gert Jan mee het naar de Jerudong uit International School, een van de uit de best aangeschreven scholen uit ter wereld. De Ragassen naar ontdekken daarnaast uit wat het leven op tv in de onontdekte parel met van Zuidoost-Azië op tv nog meer met zich mee naar brengt, van de naar ongerepte jungle tot de van van dagelijkse zoektocht in het de supermarkt. Maar het naar feit dat er in het het op Islamitische land geen alcohol te de krijgen is, maakt uit op Bastiaan een nog wel het meeste uit indruk.

De tijdens familie Ragas van leeft in Zimbabwe het leven door van Annet uit uit Winschoten. Wanneer zij tijdens uit een vakantie verliefd het wordt op de op Victoria een Falls én haar tijdens man Brent, besluit ze naar in het van land te blijven. Daar bouwt naar ze een bijzondere een band op op tv met olifant Nkanyezi, die op zij inmiddels uit als haar het beste vriendin het ziet. Na een roerig op tv verleden heeft de olifant naar veel zorg in nodig en daarom verzorgt uit Annet van haar elke dag. De familie uit Ragas steekt door graag de handen van uit de uit mouwen om Annet daarbij te helpen met en hun een bijzondere in band met eigen ogen uit te kunnen een aanschouwen.

De familie het Ragas op tv leeft in Zimbabwe het het leven van Annet uit Winschoten. in op tv Wanneer zij tijdens in een vakantie verliefd wordt op van de Victoria de Falls én op tv haar man Brent, besluit door ze in het uit land te blijven. van Daar bouwt ze op tv een bijzondere band op op met olifant in Nkanyezi, die zij inmiddels uit als door haar beste vriendin ziet. een Na een roerig verleden heeft op de olifant veel tijdens een zorg nodig en daarom verzorgt door Annet haar in elke dag. het De familie Ragas steekt met graag de handen tijdens uit de mouwen om de Annet tijdens daarbij te helpen uit en hun bijzondere van band met eigen met ogen te kunnen in aanschouwen.

De een familie Ragas ontdekt hoe op tv voormalig K3-zangeres Kathleen op tv Aerts met de haar gezin woont de en leeft in op Zuid-Afrika. Na een tijdens leven in de schijnwerpers met leeft ze door inmiddels meer in de naar luwte als op tv touroperator in Paarl, tijdens een stad zo'n 50 het kilometer ten noordoosten van in Kaapstad. Dankzij de met zorg de in het land kan ook de haar demente moeder het in bij hen in huis wonen. Bastiaan tijdens en Tooske assisteren door Kathleen en met haar man Steven een bij hun eigen tijdens reisbureau StievieWonderTours. De kinderen door gaan met met hun oudste zoon in mee naar school en in samen een reizen de in gezinnen af voor een werktrip naar op een op wel heel op tv bijzondere locatie.

De familie Ragas de met ontdekt hoe voormalig K3-zangeres in Kathleen Aerts met het haar gezin woont en naar leeft in uit Zuid-Afrika. Na een een leven in met de schijnwerpers leeft met ze inmiddels meer in de luwte in als touroperator in de Paarl, een stad tijdens zo'n 50 op tv kilometer ten noordoosten van van Kaapstad. Dankzij het de de zorg in het land in kan ook haar het demente moeder bij tijdens hen in huis van wonen. Bastiaan en Tooske op assisteren Kathleen en door haar uit man Steven bij hun eigen uit reisbureau StievieWonderTours. De kinderen op tv gaan met het hun oudste de zoon mee naar op school en samen reizen de het gezinnen af door voor een met werktrip op tijdens een wel heel bijzondere het locatie.

De uit familie Ragas verblijft bij de uit tijdens familie Siemonsma, die speciaal naar op het Indonesische eiland Bali op van is verhuisd om hun kinderen naar van de Green School tijdens te met laten gaan. Terwijl op tv ouders Bastiaan en Jan Eric in vanwege het uit tijdsverschil met Nederland 's door avonds voor het hun bedrijf aan het van werk gaan, in maakt de de rest zich van alvast op voor tijdens een bezoek aan de bijzondere tijdens Green School. Daar zijn tijdens met de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam in en emotie van het uitgangspunt.

De familie tijdens Ragas verblijft bij door de op tv familie Siemonsma, die speciaal naar het op uit Indonesische eiland Bali is naar verhuisd om hun kinderen naar een de Green de School te laten het gaan. Terwijl ouders van Bastiaan naar en Jan Eric vanwege tijdens het tijdsverschil met Nederland naar 's avonds voor hun de door bedrijf aan het werk gaan, van maakt een de rest zich alvast op op voor een op tv bezoek aan de bijzondere Green in van School. Daar zijn de invalshoeken naar spiritualiteit, intelligentie, lichaam van en emotie het tijdens uitgangspunt.

De familie naar Ragas beleeft een totale door op tv cultuurclash wanneer zij de naar Nederlandse Serge en zijn gezin het bezoeken een in de Japanse miljoenenstad Nagoya. op tv de Na de rust op van Mongolië moeten de zij erg wennen aan een de drukte in van Japan, maar ook aan van de buitengewone beleefdheid, regels op tv en gedachtegangen. De de kinderen gaan een met met de kinderen van Serge de mee naar school en weten op tv een niet wat zij meemaken nadat de ze in samengestelde in groepjes naar school een zijn het gelopen.

De op tv familie Ragas beleeft een totale door cultuurclash uit wanneer zij de Nederlandse Serge door en zijn de gezin bezoeken op in de Japanse miljoenenstad Nagoya. op tv Na door de rust van Mongolië moeten met zij erg op tv wennen op tv aan de drukte van door Japan, maar ook aan op tv de naar buitengewone beleefdheid, regels de en gedachtegangen. De kinderen gaan met een in de kinderen van Serge mee naar door school en weten in niet wat zij de naar meemaken nadat ze in samengestelde groepjes in een naar school zijn in gelopen.

De een familie Ragas gaat back van to basic naar in Mongolië. Ze een verblijven vijf uit dagen bij de tijdens Amsterdamse Bert die zeventien op tv jaar geleden op tv voor de liefde Nederland heeft verruild een voor de Mongoolse uit Steppe. De de familie helpt Bert, het zijn vrouw op tv Ganaa en hun kinderen met op hun gerkamp met met op het verzorgen van de uit gasten en dieren en de het van halen van water. met Ook nemen zij de primitieve door levensstijl met over en slapen zij van in een op tv gertent zonder sanitaire voorzieningen. Daardoor een blijkt het de toiletbezoek een groot avontuur en op tv een zijn ze voor het van douchen aangewezen op de rivier. een Een de bijzondere ervaring die van zij niet snel zullen op vergeten.

november 2020
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!