Programma gemist?

De op familie Ragas leeft in het Zimbabwe het leven op tv van Annet een uit Winschoten. Als zij tijdens de een vakantie verliefd op tv wordt op de de Victoria Falls een én haar man, Brent, op besluit op tv ze in het land te op tv blijven. tijdens Daar bouwt ze een bijzondere een band op met op olifant Nkanyezi, een die zij inmiddels met als haar een beste vriendin ziet. Na een de roerig verleden in heeft tijdens de olifant veel zorg nodig naar en daarom verzorgt Annet op tv haar elke dag. op tv een De familie Ragas naar steekt graag de handen uit de uit een mouwen om Annet daarbij te helpen op tv uit en hun bijzondere band met eigen op tv ogen van te kunnen tijdens aanschouwen.

De familie tijdens Ragas ontdekt uit hoe voormalig K3-zangeres Kathleen tijdens Aerts met uit haar gezin van woont en leeft in van Zuid-Afrika. Na een leven in in de schijnwerpers leeft het het ze inmiddels meer in de tijdens luwte als touroperator op in uit Paarl, een stad zo'n naar 50 kilometer ten noordoosten met van Kaapstad. door Dankzij de zorg in door het land kan ook van haar demente naar moeder bij hen in uit huis met wonen. Bastiaan en in Tooske assisteren Kathleen in en haar man het Steven bij hun door eigen reisbureau StievieWonderTours. De naar kinderen op gaan met hun oudste de zoon mee naar school en een samen tijdens reizen de gezinnen af voor op de een werktrip op een in wel heel bijzondere door locatie.

De familie Ragas op verblijft bij de een familie van Siemonsma, die een speciaal naar het Indonesische op tv eiland Bali is verhuisd in om hun kinderen naar het de Green School een tijdens te laten gaan. Terwijl ouders naar Bastiaan tijdens en Jan Eric vanwege het in tijdsverschil van met Nederland 's avonds voor hun tijdens op tv bedrijf aan het werk gaan, uit maakt van de rest zich alvast op tijdens voor een bezoek van aan de bijzondere naar Green School. Daar zijn de de tijdens invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam door en op tv emotie het uitgangspunt.

De familie op Ragas op tv beleeft een totale cultuurclash wanneer uit zij de Nederlandse van Serge en zijn gezin het bezoeken in uit de op Japanse miljoenenstad Nagoya. in Na de rust van van Mongolië moeten zij erg wennen door aan de de drukte van op Japan, maar ook door aan de buitengewone beleefdheid, tijdens regels en gedachtegangen. De op tv een kinderen gaan met de kinderen van in het Serge mee naar school de en weten niet wat op tv zij meemaken nadat ze de in samengestelde groepjes in naar school zijn van in gelopen.

De familie naar Ragas met gaat back to de basic in Mongolië. Ze verblijven met vijf dagen bij tijdens de Amsterdamse Bert die het zeventien jaar de geleden voor een de liefde Nederland heeft verruild met voor de uit Mongoolse de Steppe. De familie helpt Bert, met zijn vrouw Ganaa en op hun kinderen de op een hun gerkamp met het verzorgen op van het de gasten en op tv dieren en het halen van op water. Ook van nemen zij de primitieve levensstijl in door over en slapen zij in een op tv gertent het zonder sanitaire voorzieningen. Daardoor op tv blijkt op het toiletbezoek een groot avontuur en uit zijn op ze voor naar het douchen aangewezen op tijdens de rivier. Een bijzondere met ervaring die naar zij niet uit snel zullen vergeten.

De een familie Ragas neemt een afscheid van naar Nederland om bij met de familie Van door der Marel te beleven hoe in het is om het in op Brunei te wonen. Bastiaan gaat met tijdens wiskundeleraar door Gert Jan naar mee naar de Jerudong International School, naar een naar van de best aangeschreven met scholen naar ter wereld. De Ragassen door ontdekken daarnaast wat de het leven in de onontdekte naar parel van tijdens Zuidoost-Azië nog meer met een zich mee het brengt, van naar de ongerepte jungle tot de met tijdens dagelijkse zoektocht in de supermarkt. Maar van het naar feit dat er in op het Islamitische land de geen alcohol van te krijgen is, met maakt op Bastiaan nog met wel het de meeste indruk.

De familie Ragas in leeft met in Zimbabwe het leven van tijdens een Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens uit van een vakantie verliefd wordt op de door Victoria Falls in én haar man in Brent, op tv besluit ze in het land naar te blijven. Daar op bouwt van ze een bijzondere band op naar met olifant Nkanyezi, die tijdens zij inmiddels een als haar beste de vriendin in ziet. Na een roerig van verleden heeft op de olifant veel zorg nodig en met daarom verzorgt Annet het haar elke dag. de De met familie Ragas steekt met graag de handen uit de van mouwen uit om Annet daarbij te een helpen en hun tijdens bijzondere band met eigen naar ogen te met kunnen een aanschouwen.

De familie Ragas uit het leeft in Zimbabwe het leven van het Annet uit van Winschoten. op tv Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd van wordt naar op de een Victoria Falls én haar man naar Brent, naar besluit ze in het land tijdens te blijven. naar Daar bouwt door ze een bijzondere tijdens band op met olifant tijdens Nkanyezi, die zij inmiddels naar als haar beste uit vriendin ziet. Na een de roerig verleden van heeft het de olifant veel op tv zorg nodig en tijdens daarom verzorgt Annet van haar elke dag. in De familie Ragas steekt graag de het handen uit van de met mouwen om Annet daarbij te helpen het en van hun bijzondere band met tijdens eigen van ogen te kunnen met aanschouwen.

De op tv familie Ragas ontdekt hoe voormalig door K3-zangeres de Kathleen Aerts met met haar gezin woont en leeft tijdens in Zuid-Afrika. Na een een leven in van de met schijnwerpers leeft van ze inmiddels meer in de van luwte tijdens als touroperator in Paarl, een uit stad zo'n 50 kilometer naar ten noordoosten het van de Kaapstad. Dankzij de zorg door in het land op kan ook haar de demente moeder bij hen in het uit huis wonen. Bastiaan op tv en Tooske assisteren Kathleen een en haar van man Steven bij hun eigen reisbureau uit StievieWonderTours. met De kinderen gaan door met hun oudste zoon door mee naar naar school en naar samen reizen de tijdens gezinnen af voor een op werktrip op een in wel heel bijzondere uit locatie.

De op familie Ragas ontdekt op tv hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts in met haar gezin met van woont en leeft in uit Zuid-Afrika. Na een leven in in door de schijnwerpers leeft de ze inmiddels meer in de luwte op tv op tv als touroperator in Paarl, een stad uit zo'n 50 in kilometer ten noordoosten op van Kaapstad. van Dankzij de de zorg in het land kan van ook het haar demente moeder een bij hen in huis wonen. op Bastiaan en Tooske assisteren het Kathleen en met haar man op Steven bij hun eigen naar reisbureau uit StievieWonderTours. De kinderen gaan naar met hun oudste op tv zoon mee naar een school en samen reizen de op tv gezinnen af de voor een werktrip tijdens op een wel de heel van bijzondere locatie.

De op familie Ragas verblijft bij de het familie met Siemonsma, die speciaal op naar het Indonesische eiland Bali op de is verhuisd om hun het kinderen naar op de Green School te laten gaan. op Terwijl uit ouders Bastiaan een en Jan Eric vanwege in het tijdsverschil met tijdens Nederland 's een avonds voor hun bedrijf aan het op tv op werk gaan, maakt uit de rest zich alvast met op voor een bezoek aan de de tijdens bijzondere Green School. Daar een zijn de met invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam uit en emotie naar het uitgangspunt.

De familie Ragas de de verblijft bij de het familie Siemonsma, die met speciaal naar het Indonesische eiland tijdens Bali is verhuisd om door een hun kinderen naar de met Green School te laten gaan. uit Terwijl op ouders Bastiaan en Jan Eric naar vanwege het tijdsverschil op tv met Nederland de 's avonds voor op tv hun bedrijf aan het van werk gaan, door maakt de rest naar zich alvast op met voor een bezoek aan naar de bijzondere Green van tijdens School. Daar zijn de invalshoeken spiritualiteit, in op tv intelligentie, lichaam en emotie het van uitgangspunt.

De familie in Ragas beleeft een door totale cultuurclash wanneer zij de de Nederlandse Serge van op tv en zijn gezin bezoeken het in de Japanse miljoenenstad Nagoya. naar Na naar de rust door van Mongolië moeten tijdens zij erg wennen op tv aan de drukte van van Japan, maar ook tijdens aan de buitengewone het beleefdheid, regels tijdens en gedachtegangen. De kinderen gaan met met de kinderen van op Serge van mee naar school uit en weten niet wat zij naar met meemaken nadat ze in samengestelde groepjes in naar school met zijn de gelopen.

De de familie Ragas beleeft een een totale cultuurclash wanneer op tv zij de Nederlandse Serge een en zijn de gezin bezoeken op in de Japanse van miljoenenstad Nagoya. Na de rust op naar van Mongolië moeten van zij erg wennen aan door de drukte van Japan, van maar door ook aan de op buitengewone beleefdheid, regels en gedachtegangen. op De kinderen gaan met de de het kinderen van Serge mee naar de school en weten met niet tijdens wat zij meemaken nadat in ze in samengestelde groepjes naar naar de school zijn naar gelopen.

De met familie Ragas gaat back to op tv basic in de Mongolië. Ze in verblijven vijf dagen bij de tijdens Amsterdamse tijdens Bert die zeventien uit jaar geleden voor de liefde het Nederland op tv heeft verruild naar voor de Mongoolse tijdens Steppe. De familie van helpt Bert, zijn vrouw Ganaa een en hun met kinderen op hun door gerkamp met het verzorgen tijdens van de gasten in en dieren met en het halen van de water. Ook nemen zij uit de in primitieve levensstijl van over en slapen zij in een een uit gertent zonder sanitaire tijdens voorzieningen. Daardoor blijkt een het toiletbezoek een groot avontuur en in zijn uit ze voor het douchen de aangewezen op tijdens de rivier. Een de bijzondere ervaring die de zij niet met snel zullen vergeten.

september 2019
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord