Programma gemist?

De het familie Ragas leeft in de Zimbabwe het leven van het Annet op uit Winschoten. tijdens Als zij tijdens een vakantie op tv verliefd wordt op de met Victoria Falls én naar haar man, Brent, het in besluit ze in met het land te blijven. Daar door bouwt ze in een bijzondere band het op met olifant Nkanyezi, een die zij op tv inmiddels als door haar beste vriendin ziet. Na een door roerig een verleden heeft de in olifant veel zorg nodig tijdens en daarom op tv verzorgt Annet haar elke tijdens dag. De met familie Ragas steekt door graag de handen door uit de mouwen om Annet op tv daarbij te helpen op tv en hun op tv bijzondere band met eigen in ogen te kunnen door van aanschouwen.

De tijdens familie Ragas ontdekt hoe een voormalig K3-zangeres een Kathleen Aerts uit met haar gezin woont en met leeft in Zuid-Afrika. Na van met een leven in de schijnwerpers leeft op ze inmiddels op tv meer in de luwte van als touroperator met in Paarl, een van stad zo'n 50 kilometer met ten noordoosten een van Kaapstad. Dankzij de in zorg in op het land kan naar ook haar demente moeder uit bij hen in naar huis wonen. Bastiaan tijdens en naar Tooske assisteren Kathleen en door haar met man Steven bij in hun eigen reisbureau StievieWonderTours. met De kinderen gaan de met hun oudste zoon mee het naar school door en samen reizen het de gezinnen naar af voor een werktrip op op tv een wel heel door bijzondere op locatie.

De familie Ragas op tv verblijft bij de een door familie Siemonsma, die speciaal in naar het Indonesische eiland van Bali is verhuisd om de hun door kinderen naar de de Green School te laten tijdens gaan. Terwijl door ouders Bastiaan van en Jan Eric vanwege het het tijdsverschil van met Nederland 's avonds voor hun op bedrijf met aan het werk gaan, in maakt uit de rest zich alvast op van voor een van bezoek aan uit de bijzondere Green School. Daar in zijn de invalshoeken naar spiritualiteit, naar intelligentie, lichaam en emotie het met uitgangspunt.

De familie op tv Ragas beleeft een een totale cultuurclash tijdens wanneer zij in de Nederlandse Serge en zijn gezin uit bezoeken in tijdens de naar Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust door van een Mongolië moeten de zij erg wennen aan de drukte op van op tv Japan, maar ook aan de een buitengewone beleefdheid, regels tijdens en naar gedachtegangen. De kinderen gaan met van de een kinderen van Serge het mee naar een school en weten niet wat met zij meemaken nadat ze met in samengestelde groepjes uit naar naar school zijn het gelopen.

De naar familie Ragas gaat back to op basic in uit Mongolië. Ze verblijven van vijf dagen door bij de Amsterdamse Bert die tijdens in zeventien jaar geleden voor de op tv liefde Nederland heeft naar verruild voor de van Mongoolse Steppe. De tijdens familie helpt van Bert, zijn vrouw een Ganaa en hun kinderen op uit een hun gerkamp met het het verzorgen van de gasten en naar op tv dieren en het de halen van water. Ook op nemen zij de het primitieve levensstijl over en met slapen op tv zij in een gertent zonder door sanitaire voorzieningen. tijdens Daardoor blijkt de het toiletbezoek een groot avontuur en door zijn met ze voor in het douchen aangewezen met op de rivier. op Een bijzondere ervaring die zij niet tijdens snel zullen uit vergeten.

De met familie Ragas neemt afscheid naar van Nederland om het bij tijdens de familie Van der Marel te op beleven hoe in het is om in tijdens de Brunei te wonen. Bastiaan gaat met een door wiskundeleraar Gert Jan mee de naar de Jerudong op tv International School, door een van de door best aangeschreven scholen op ter wereld. De Ragassen ontdekken daarnaast met wat uit het leven in een de onontdekte parel van Zuidoost-Azië op tv de nog meer met in zich mee brengt, van in de ongerepte jungle uit tot de dagelijkse zoektocht in van op de supermarkt. Maar het feit naar dat van er in het naar Islamitische land geen alcohol te krijgen op is, op tv maakt op Bastiaan nog wel uit het meeste naar indruk.

De familie Ragas in leeft naar in Zimbabwe het leven op van Annet een uit Winschoten. Wanneer zij tijdens de een vakantie verliefd uit met wordt op de een Victoria Falls én door haar man Brent, besluit ze het in het land op tv te blijven. Daar een bouwt tijdens ze een bijzondere band het op met de olifant Nkanyezi, die zij inmiddels als in haar met beste vriendin ziet. Na een op roerig verleden een heeft de op tv olifant veel uit zorg nodig en daarom het verzorgt Annet haar elke dag. door op tv De familie Ragas steekt graag de uit handen uit de tijdens mouwen door om Annet daarbij te op tv helpen en in hun bijzondere de band met eigen ogen te tijdens kunnen op aanschouwen.

De een familie Ragas een leeft in Zimbabwe het uit leven van Annet naar uit Winschoten. Wanneer uit zij tijdens het een vakantie verliefd het wordt op de de Victoria Falls én een haar man Brent, besluit ze uit in het land te in blijven. Daar de bouwt van ze een bijzondere door band op met olifant Nkanyezi, op tv die zij inmiddels het als van haar beste vriendin ziet. op tv Na een op roerig verleden heeft de olifant uit veel zorg nodig en door daarom verzorgt Annet van haar met elke dag. De familie Ragas uit steekt graag met de van handen uit de mouwen om Annet het daarbij te op tv helpen en hun bijzondere de band met door eigen uit ogen te kunnen op tv aanschouwen.

De op tv familie Ragas ontdekt hoe voormalig naar K3-zangeres Kathleen Aerts tijdens met haar gezin met tijdens woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een een naar leven in de schijnwerpers leeft het tijdens ze inmiddels meer in de in luwte het als touroperator in Paarl, een op tv stad zo'n 50 kilometer in ten uit noordoosten van het Kaapstad. Dankzij de zorg in door het land kan ook uit haar demente door moeder bij hen met in huis met wonen. Bastiaan en Tooske assisteren een op tv Kathleen en haar man het Steven bij hun de eigen reisbureau StievieWonderTours. De kinderen op tv gaan met naar hun met oudste zoon mee naar door school en samen reizen de het op gezinnen af voor een werktrip tijdens op een op wel heel bijzondere met locatie.

De familie tijdens Ragas ontdekt met hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts het met haar gezin in woont en leeft van in Zuid-Afrika. uit Na een leven door in de naar schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in op tv in de luwte als touroperator in naar op tv Paarl, een stad zo'n 50 kilometer uit ten een noordoosten van uit Kaapstad. Dankzij de zorg in het het land kan ook naar in haar demente moeder met bij hen in huis tijdens wonen. Bastiaan en Tooske van assisteren Kathleen en haar de door man Steven bij een hun eigen reisbureau StievieWonderTours. De kinderen naar gaan met hun het oudste door zoon mee naar tijdens school en samen reizen de in het gezinnen af voor een werktrip op van een wel op heel het bijzondere locatie.

De familie Ragas uit verblijft een bij de uit familie Siemonsma, die het speciaal naar het Indonesische eiland Bali uit tijdens is verhuisd om hun de kinderen naar de op tv Green School te met laten gaan. van Terwijl ouders Bastiaan uit en Jan Eric vanwege het door tijdsverschil een met Nederland 's avonds voor hun naar bedrijf aan naar het door werk gaan, maakt van de rest zich alvast op het voor een bezoek aan naar de bijzondere Green op tv in School. Daar zijn de invalshoeken spiritualiteit, het intelligentie, op tv lichaam en emotie het het uitgangspunt.

De familie Ragas een tijdens verblijft bij de tijdens familie Siemonsma, die speciaal naar het uit Indonesische eiland Bali in is op verhuisd om met hun kinderen naar de Green School door te laten gaan. op Terwijl ouders uit Bastiaan en uit Jan Eric vanwege het het tijdsverschil met het Nederland 's avonds de voor hun tijdens bedrijf aan het werk gaan, maakt naar de met rest zich alvast op voor met een in bezoek aan de bijzondere het Green School. Daar zijn de op de invalshoeken spiritualiteit, op intelligentie, lichaam en de emotie het uitgangspunt.

De uit familie Ragas tijdens beleeft een totale cultuurclash met wanneer zij de Nederlandse een Serge en zijn gezin door in bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. het Na de rust het naar van Mongolië moeten zij erg wennen de aan de drukte in van naar Japan, maar ook op aan de buitengewone beleefdheid, regels een en gedachtegangen. tijdens De kinderen gaan door met de kinderen tijdens van Serge mee tijdens naar school en weten op niet wat met zij meemaken nadat ze een in samengestelde groepjes van naar school zijn het op tv gelopen.

De familie op tv Ragas beleeft een naar totale cultuurclash naar wanneer zij het de Nederlandse Serge en zijn gezin de bezoeken in de de Japanse de miljoenenstad Nagoya. Na op de rust van Mongolië de moeten tijdens zij erg wennen aan de drukte in naar van Japan, maar ook aan de tijdens buitengewone beleefdheid, een regels en gedachtegangen. De op tv kinderen tijdens gaan met de uit kinderen van van Serge mee naar school en uit weten niet wat uit zij meemaken nadat ze in in samengestelde groepjes in tijdens naar school zijn door gelopen.

De naar familie Ragas gaat back tijdens to basic in een Mongolië. Ze met verblijven vijf dagen bij de op van Amsterdamse Bert die van zeventien jaar geleden op voor de liefde Nederland op heeft verruild voor de door Mongoolse met Steppe. De familie met helpt Bert, zijn vrouw Ganaa naar en hun van kinderen op hun gerkamp met het het van verzorgen van de gasten op tv en dieren en op het halen van water. van Ook nemen zij tijdens de primitieve op levensstijl over en een slapen zij in in een gertent op zonder sanitaire voorzieningen. op Daardoor blijkt het toiletbezoek uit een groot avontuur van en zijn ze in voor het het douchen aangewezen op in de rivier. Een bijzondere ervaring het die zij uit niet snel in zullen vergeten.

augustus 2020
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!