Programma gemist?

De in familie Ragas naar leeft in Zimbabwe het met leven van Annet uit Winschoten. met Als zij in tijdens een vakantie verliefd van wordt op een de Victoria Falls én op haar man, tijdens Brent, besluit ze een in het het land te blijven. op Daar bouwt een ze een bijzondere op band op met olifant Nkanyezi, een die zij inmiddels als tijdens haar beste van vriendin in ziet. Na een roerig verleden op heeft de van olifant veel zorg nodig naar en daarom verzorgt een Annet haar elke tijdens dag. De door familie Ragas steekt in graag de het handen uit de mouwen om Annet van daarbij met te helpen en hun bijzondere uit naar band met eigen ogen te kunnen door met aanschouwen.

De familie in Ragas ontdekt hoe op voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts tijdens met haar gezin een woont en leeft een in Zuid-Afrika. Na op een in leven in een de schijnwerpers leeft ze inmiddels uit meer in de van luwte als het touroperator in Paarl, een het stad zo'n door 50 kilometer in ten noordoosten van uit Kaapstad. Dankzij de zorg in het uit land kan een ook haar uit demente moeder bij tijdens hen in huis wonen. op tv Bastiaan met en Tooske assisteren Kathleen het en haar man Steven bij door hun eigen tijdens reisbureau een StievieWonderTours. De kinderen uit gaan met hun oudste zoon tijdens mee naar naar school en op samen reizen de de gezinnen af voor een werktrip op door een wel de heel bijzondere een locatie.

De familie tijdens Ragas verblijft bij naar de familie Siemonsma, die op speciaal uit naar het Indonesische eiland het Bali het is verhuisd om hun kinderen naar naar de Green School uit te laten gaan. het Terwijl in ouders Bastiaan en Jan Eric de vanwege in het tijdsverschil met Nederland op 's avonds voor hun het uit bedrijf aan het werk gaan, het maakt de rest in zich alvast op voor een een bezoek aan op tv de een bijzondere Green School. Daar van zijn van de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam op tv en emotie het van uitgangspunt.

De familie op Ragas beleeft een op tv totale cultuurclash wanneer van zij de uit Nederlandse Serge en zijn gezin naar bezoeken in de op tv Japanse miljoenenstad Nagoya. in het Na de rust van Mongolië op tv moeten met zij erg wennen aan de drukte op tv van Japan, uit maar ook aan de het buitengewone het beleefdheid, regels en gedachtegangen. op De kinderen uit gaan met de op tv kinderen van Serge op tv mee naar school en weten de op niet wat zij meemaken nadat ze in in samengestelde uit groepjes in naar school zijn op tv gelopen.

De van familie Ragas gaat uit back to basic in Mongolië. een Ze met verblijven vijf dagen bij een de Amsterdamse naar Bert die zeventien jaar geleden de voor de liefde met in Nederland heeft verruild voor de Mongoolse de Steppe. in De familie helpt Bert, zijn op vrouw Ganaa naar en hun kinderen op tv op uit hun gerkamp met het verzorgen naar van de het gasten en dieren en tijdens het met halen van water. Ook nemen de zij op de primitieve levensstijl over van en slapen een zij in een gertent een zonder sanitaire van voorzieningen. Daardoor blijkt het toiletbezoek een het door groot avontuur en op zijn ze voor het douchen aangewezen tijdens op de met rivier. Een bijzondere de ervaring de die zij niet snel zullen het vergeten.

De van familie Ragas neemt afscheid uit van Nederland om bij een de op tv familie Van der uit Marel te beleven hoe in het met is om in Brunei naar te wonen. Bastiaan gaat de met wiskundeleraar op Gert Jan mee naar door de Jerudong International een School, een van op tv de naar best aangeschreven scholen ter wereld. het De een Ragassen ontdekken daarnaast wat tijdens het leven in in de onontdekte parel van Zuidoost-Azië met nog een meer met op tv zich mee brengt, van op de ongerepte op jungle tot de het dagelijkse zoektocht in naar de supermarkt. Maar het uit feit dat er in het een Islamitische land het geen alcohol door te krijgen is, maakt door op op Bastiaan nog wel het meeste uit indruk.

De familie een Ragas leeft in van Zimbabwe het leven door van Annet uit Winschoten. door Wanneer zij tijdens uit met een vakantie verliefd wordt op op tv de het Victoria Falls én het haar man Brent, besluit uit ze in het naar land te blijven. het Daar bouwt ze door een bijzondere band op met naar olifant op tv Nkanyezi, die zij inmiddels in als haar beste de vriendin op tv ziet. Na een een roerig verleden heeft de olifant veel een zorg in nodig en de daarom verzorgt Annet haar elke dag. de De familie Ragas het steekt graag de uit handen uit de de mouwen om Annet naar uit daarbij te helpen en hun bijzondere met met band met eigen ogen te door kunnen naar aanschouwen.

De uit familie Ragas een leeft in Zimbabwe het leven op tv van Annet uit op tv Winschoten. Wanneer door zij tijdens een vakantie op verliefd wordt op in de de Victoria Falls én haar man op tv Brent, in besluit ze in het land te van blijven. het Daar bouwt door ze een bijzondere band op naar met door olifant Nkanyezi, die zij een inmiddels als haar beste vriendin een ziet. Na met een roerig verleden naar heeft door de olifant veel zorg op tv nodig en de daarom verzorgt Annet haar in elke dag. door De familie Ragas steekt graag de de met handen uit de mouwen om Annet op het daarbij te helpen en hun in bijzondere band met van eigen ogen te in kunnen in aanschouwen.

De door familie Ragas ontdekt hoe voormalig het K3-zangeres Kathleen met Aerts met haar gezin de het woont en leeft in tijdens Zuid-Afrika. Na uit een leven in de in schijnwerpers leeft ze een inmiddels meer in de in luwte in als touroperator in van Paarl, een stad zo'n in 50 kilometer ten noordoosten van het Kaapstad. Dankzij de op tv zorg in de het land kan ook in haar demente moeder de van bij hen in tijdens huis wonen. Bastiaan en door Tooske assisteren Kathleen en haar naar man Steven het bij hun eigen reisbureau door een StievieWonderTours. De kinderen gaan door met hun oudste zoon op mee van naar school en samen reizen in de gezinnen af voor in een werktrip in op een met wel heel bijzondere in locatie.

De familie Ragas door ontdekt hoe uit voormalig een K3-zangeres Kathleen Aerts met haar van gezin woont een en leeft in Zuid-Afrika. Na naar door een leven in de schijnwerpers leeft de ze inmiddels een meer in de een luwte als touroperator van in met Paarl, een stad in zo'n 50 kilometer ten de noordoosten van in Kaapstad. Dankzij de zorg in het uit land kan naar ook haar demente tijdens moeder een bij hen in huis wonen. Bastiaan het en Tooske assisteren naar Kathleen en met haar met man Steven bij hun eigen door reisbureau door StievieWonderTours. De kinderen gaan met hun het in oudste zoon mee een naar school en samen een reizen de op gezinnen af voor met een werktrip op een in wel heel het bijzondere locatie.

De van familie Ragas van verblijft bij de tijdens familie Siemonsma, die speciaal in naar het het Indonesische eiland Bali is verhuisd om op tv hun kinderen op naar de Green School van te laten naar gaan. van Terwijl ouders Bastiaan in en Jan Eric vanwege de het tijdsverschil met Nederland 's een avonds de voor hun bedrijf aan van het werk gaan, het maakt de rest door zich alvast uit op voor een bezoek door aan de bijzondere het Green School. Daar met zijn de invalshoeken spiritualiteit, door intelligentie, lichaam en door emotie het met uitgangspunt.

De familie tijdens Ragas de verblijft bij de familie Siemonsma, met die speciaal in naar het op Indonesische eiland Bali is verhuisd uit om hun kinderen naar de de Green School in te op tv laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan uit en uit Jan Eric tijdens vanwege het tijdsverschil met Nederland 's naar met avonds voor hun bedrijf aan naar het op tv werk gaan, maakt de de rest zich alvast op van voor een een bezoek aan de naar bijzondere Green School. de Daar zijn de invalshoeken de spiritualiteit, intelligentie, lichaam uit en emotie een het uitgangspunt.

De familie een Ragas door beleeft een totale een cultuurclash wanneer zij van de Nederlandse Serge en zijn in gezin bezoeken met in de Japanse miljoenenstad uit Nagoya. Na de rust van van Mongolië moeten naar zij erg de wennen aan de drukte een met van Japan, maar ook aan de op buitengewone beleefdheid, van regels en de gedachtegangen. De kinderen door gaan met de kinderen tijdens van in Serge mee naar school met en weten naar niet wat zij meemaken nadat naar ze de in samengestelde groepjes naar een school zijn op tv gelopen.

De familie Ragas het beleeft een uit totale cultuurclash wanneer met zij de Nederlandse Serge de en het zijn gezin bezoeken in in de Japanse miljoenenstad op Nagoya. Na de tijdens rust van Mongolië een moeten zij erg door wennen aan de drukte met van Japan, met maar ook aan van de buitengewone beleefdheid, het regels en gedachtegangen. De het kinderen gaan in met de uit kinderen van de Serge mee naar school en weten de niet wat op zij meemaken nadat tijdens ze door in samengestelde groepjes naar school tijdens zijn de gelopen.

De een familie Ragas gaat uit back to tijdens basic in Mongolië. Ze naar verblijven vijf dagen bij de uit Amsterdamse Bert de die zeventien uit jaar geleden voor naar de liefde op tv Nederland heeft verruild voor uit de Mongoolse Steppe. De op familie helpt Bert, zijn op tv vrouw Ganaa en in hun kinderen op op hun gerkamp met van het verzorgen van een uit de gasten en dieren door en het halen van water. door Ook nemen op tv zij de primitieve levensstijl de over van en slapen zij in een naar gertent het zonder sanitaire voorzieningen. Daardoor de blijkt het tijdens toiletbezoek een groot avontuur met en zijn ze in voor het douchen van aangewezen op de rivier. uit Een bijzondere ervaring uit die zij niet op snel op tv zullen vergeten.

juli 2021
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!