Programma gemist?

De familie met Ragas leeft in in Zimbabwe het op tv leven van Annet uit door Winschoten. uit Als zij tijdens met een vakantie verliefd naar wordt op de naar Victoria Falls én een haar man, Brent, besluit ze door in het van land te blijven. Daar bouwt een ze de een bijzondere uit band op met olifant Nkanyezi, tijdens die zij inmiddels tijdens als haar een beste vriendin de ziet. Na een roerig verleden tijdens heeft de in olifant veel zorg naar nodig en daarom verzorgt tijdens Annet haar elke tijdens dag. De familie een Ragas steekt op tv graag de handen uit de door mouwen tijdens om Annet daarbij een te helpen met en hun bijzondere band met met eigen ogen een te kunnen naar aanschouwen.

De familie uit Ragas ontdekt hoe voormalig uit K3-zangeres door Kathleen Aerts tijdens met haar gezin met woont en leeft in Zuid-Afrika. in Na een leven uit in de uit schijnwerpers leeft ze inmiddels naar meer in de de luwte als touroperator in in Paarl, op tv een stad zo'n op 50 kilometer ten noordoosten van in Kaapstad. Dankzij de naar zorg in het de land kan ook naar haar demente tijdens moeder bij hen uit in een huis wonen. Bastiaan naar en Tooske assisteren op tv Kathleen en haar man Steven bij op hun door eigen reisbureau StievieWonderTours. De door kinderen gaan het met hun in oudste zoon mee naar school door en samen reizen uit de gezinnen af de voor een werktrip in op een het wel heel met bijzondere locatie.

De familie Ragas met verblijft door bij de familie Siemonsma, tijdens die van speciaal naar het het Indonesische eiland Bali is verhuisd om met hun kinderen de naar de naar Green School te laten gaan. een Terwijl ouders Bastiaan in en van Jan Eric tijdens vanwege het tijdsverschil met Nederland de 's naar avonds voor hun bedrijf aan het naar werk gaan, in maakt de rest van zich alvast op voor uit een bezoek de aan de bijzondere uit Green het School. Daar zijn naar de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam en op emotie het op tv uitgangspunt.

De familie Ragas in beleeft een tijdens totale van cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge op en zijn uit gezin bezoeken in de het Japanse het miljoenenstad Nagoya. Na op tv de rust tijdens van Mongolië moeten zij erg wennen een aan de van drukte van Japan, het maar ook aan de het buitengewone met beleefdheid, regels en gedachtegangen. het De kinderen gaan naar met naar de kinderen van Serge in mee naar op school en weten niet wat zij de meemaken nadat een ze in samengestelde door groepjes uit naar school zijn op tv gelopen.

De familie een Ragas een gaat back to basic het in Mongolië. Ze verblijven vijf een in dagen bij de Amsterdamse Bert op tv die zeventien jaar de geleden voor de liefde met Nederland in heeft verruild voor de uit Mongoolse Steppe. De door familie op tv helpt Bert, zijn vrouw Ganaa op tv en hun kinderen de op hun een gerkamp met het verzorgen van de de naar gasten en dieren een en het halen tijdens van water. Ook nemen zij de de primitieve levensstijl van over en uit slapen door zij in een gertent zonder sanitaire een het voorzieningen. Daardoor blijkt het door toiletbezoek een groot avontuur met en zijn ze voor het het douchen naar aangewezen op de rivier. naar Een bijzondere een ervaring door die zij niet snel zullen de vergeten.

De familie Ragas de het neemt afscheid van een Nederland om bij de familie Van de de der Marel te beleven hoe het met is om op tv in Brunei te wonen. naar Bastiaan gaat met op wiskundeleraar Gert Jan door mee op tv naar de Jerudong International School, naar een van de van best door aangeschreven scholen uit ter wereld. De Ragassen ontdekken door daarnaast wat het leven naar in van de onontdekte parel de van Zuidoost-Azië nog meer het met zich mee door brengt, van de ongerepte uit jungle tot met de dagelijkse zoektocht van in de supermarkt. Maar het van het feit dat er de in het Islamitische land geen door alcohol te het krijgen is, maakt het op Bastiaan nog in wel het meeste een indruk.

De familie een Ragas leeft in met Zimbabwe het leven van door Annet uit met Winschoten. op Wanneer zij tijdens het een vakantie verliefd wordt het op de Victoria Falls én op haar op man Brent, besluit ze naar in het land te de blijven. Daar bouwt uit ze tijdens een bijzondere band op met door olifant Nkanyezi, die een zij in inmiddels als haar beste uit vriendin ziet. Na een op roerig verleden met heeft met de olifant veel de zorg nodig en met daarom verzorgt Annet haar in elke dag. De familie door Ragas steekt een graag de handen uit op de mouwen om van Annet daarbij te helpen op en het hun bijzondere band tijdens met eigen ogen te op tv kunnen tijdens aanschouwen.

De in familie Ragas naar leeft in Zimbabwe het leven van door Annet uit Winschoten. van Wanneer in zij tijdens door een vakantie verliefd wordt op naar de uit Victoria Falls én haar uit man Brent, besluit het ze in het land te een blijven. Daar bouwt in ze een naar bijzondere band met op met olifant Nkanyezi, die van in zij inmiddels als haar het beste vriendin ziet. Na een in uit roerig verleden heeft de op olifant veel zorg nodig en van daarom verzorgt het Annet in haar elke dag. De familie Ragas met steekt uit graag de handen tijdens uit de mouwen om Annet tijdens daarbij op te helpen en hun bijzondere uit van band met eigen ogen te van kunnen met aanschouwen.

De familie van Ragas ontdekt hoe op tv voormalig K3-zangeres Kathleen de Aerts een met haar gezin met woont en leeft in op Zuid-Afrika. Na een leven op tv in de schijnwerpers het leeft ze uit inmiddels meer in de op tv luwte als touroperator in van Paarl, een het stad zo'n 50 kilometer van ten noordoosten van tijdens op Kaapstad. Dankzij de zorg in uit het uit land kan ook haar demente op tv moeder bij een hen in huis wonen. een Bastiaan en Tooske door assisteren tijdens Kathleen en haar van man Steven bij hun eigen reisbureau de StievieWonderTours. tijdens De kinderen gaan met op tv hun oudste zoon mee van naar school en de van samen reizen de de gezinnen af voor een werktrip van op een wel de heel bijzondere in locatie.

De familie Ragas naar ontdekt hoe het voormalig door K3-zangeres Kathleen Aerts met de haar gezin met woont en leeft in Zuid-Afrika. Na op een leven in door de op schijnwerpers leeft ze inmiddels door meer in de van luwte als touroperator in op Paarl, een op tv stad zo'n 50 kilometer het ten door noordoosten van Kaapstad. een Dankzij de zorg in op tv het land kan op ook haar demente moeder de bij hen op tv in huis wonen. Bastiaan tijdens en een Tooske assisteren Kathleen door en haar man Steven bij op hun eigen de reisbureau StievieWonderTours. door De kinderen gaan met op hun het oudste zoon mee tijdens naar school en samen reizen uit de gezinnen af tijdens voor uit een werktrip op van een wel heel bijzondere op locatie.

De in familie Ragas verblijft tijdens bij de familie Siemonsma, die op tijdens speciaal naar het Indonesische eiland naar Bali door is verhuisd om hun kinderen naar het de de Green School te laten gaan. een Terwijl de ouders Bastiaan en Jan Eric van vanwege het tijdsverschil van met op tv Nederland 's in avonds voor hun bedrijf in aan het uit werk gaan, maakt de rest zich op tv alvast op voor uit een bezoek uit aan de tijdens bijzondere Green het School. Daar zijn de door invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, naar lichaam en emotie het een uitgangspunt.

De met familie Ragas verblijft bij de de familie in Siemonsma, die speciaal uit naar het Indonesische met eiland Bali is op tv verhuisd om hun kinderen naar in de Green een School te laten op gaan. Terwijl de ouders Bastiaan en Jan de Eric vanwege door het tijdsverschil met door Nederland 's avonds voor hun in bedrijf aan in het werk gaan, maakt tijdens de rest een zich op alvast op voor tijdens een bezoek aan uit de bijzondere Green School. Daar in zijn de invalshoeken de spiritualiteit, intelligentie, het lichaam en emotie het tijdens uitgangspunt.

De op familie Ragas uit beleeft een totale cultuurclash door wanneer zij de Nederlandse Serge naar en zijn gezin de met bezoeken in de Japanse op miljoenenstad Nagoya. Na de op tv rust van Mongolië moeten uit zij erg op tv wennen aan de door drukte een van Japan, maar ook aan de tijdens buitengewone het beleefdheid, regels en tijdens gedachtegangen. De kinderen gaan met de de tijdens kinderen van naar Serge mee naar school en weten op tv niet wat zij met meemaken nadat naar ze in in samengestelde groepjes naar school zijn in de gelopen.

De familie een Ragas beleeft een in totale cultuurclash het wanneer zij de Nederlandse Serge naar op en zijn gezin bezoeken tijdens in de Japanse miljoenenstad het Nagoya. Na de naar rust van Mongolië naar moeten zij erg op tv wennen aan de drukte naar van Japan, een maar ook aan de op buitengewone beleefdheid, uit regels en gedachtegangen. De op tv kinderen gaan naar met de kinderen op tv van Serge door mee naar school en weten tijdens niet wat zij door meemaken nadat ze op tv uit in samengestelde groepjes naar het school zijn van gelopen.

De op familie Ragas gaat back to met basic op in Mongolië. Ze verblijven vijf op dagen bij de het op Amsterdamse Bert die door zeventien jaar geleden voor door de liefde Nederland de heeft verruild voor de het Mongoolse Steppe. op tv De familie het helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en op hun kinderen op tv op hun gerkamp in met het verzorgen van een de naar gasten en met dieren en het halen van op water. Ook nemen in zij de naar primitieve levensstijl over naar en slapen zij met in een gertent zonder sanitaire in voorzieningen. Daardoor in blijkt het toiletbezoek een op groot avontuur op en zijn ze voor uit het douchen aangewezen met op uit de rivier. Een een bijzondere ervaring die door zij niet snel zullen op tv vergeten.

april 2021
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!