Programma gemist?

Seizoen op 1 - Aflevering uit 3 - Nederlandse het realityreeks. De familie Ragas op beleeft een totale cultuurclash wanneer in van zij de Nederlandse Serge tijdens en zijn gezin bezoeken uit in de Japanse door miljoenenstad Nagoya. Na het de rust het van Mongolië moeten zij de erg wennen in aan de drukte van uit Japan, maar ook aan naar de buitengewone naar beleefdheid, regels uit en gedachtegangen. op De kinderen gaan met de kinderen in van Serge met mee naar op tv school en het weten niet wat zij meemaken op tv nadat ze in samengestelde het groepjes naar de school zijn het gelopen.

De naar familie Ragas uit gaat back to basic met in Mongolië. Ze verblijven vijf naar dagen bij de uit Amsterdamse Bert de die uit zeventien jaar geleden voor een de liefde Nederland een heeft verruild voor de Mongoolse in uit Steppe. De familie helpt in Bert, zijn vrouw op tv Ganaa en hun kinderen op een hun de gerkamp met het verzorgen van op de een gasten en dieren naar en het halen van water. op tv Ook nemen op zij in de primitieve levensstijl over en van slapen zij in een de gertent tijdens zonder sanitaire voorzieningen. Daardoor blijkt van het op toiletbezoek een groot een avontuur en zijn ze uit voor het douchen met aangewezen op de rivier. met Een naar bijzondere ervaring die zij niet van snel van zullen vergeten.

De door familie Ragas neemt afscheid de van Nederland op om bij op tv de familie Van der op tv Marel te beleven hoe het van is tijdens om in Brunei op tv te wonen. Bastiaan gaat tijdens met wiskundeleraar tijdens Gert Jan mee naar een de Jerudong International naar School, een van de in best aangeschreven naar scholen ter wereld. De door Ragassen het ontdekken daarnaast wat het leven met in de onontdekte met parel de van Zuidoost-Azië nog tijdens meer met zich mee brengt, tijdens van op tv de ongerepte jungle tot de met dagelijkse op tv zoektocht in uit de supermarkt. Maar het feit uit dat op tv er in het in Islamitische land geen alcohol te krijgen door is, maakt in op met Bastiaan nog wel het meeste op indruk.

De familie Ragas door tijdens leeft in Zimbabwe het leven van met Annet uit een Winschoten. Wanneer zij tijdens een een vakantie verliefd met op wordt op de Victoria uit Falls én haar door man Brent, door besluit ze in het land te het naar blijven. Daar bouwt op ze een bijzondere band op met op tv olifant Nkanyezi, die in zij op tv inmiddels als in haar beste vriendin ziet. Na een door door roerig verleden heeft de olifant veel op tijdens zorg nodig en daarom door verzorgt Annet haar elke dag. met de De familie Ragas door steekt graag de het handen uit de mouwen met om Annet daarbij te een helpen en van hun bijzondere band met eigen op ogen te kunnen door op tv aanschouwen.

De familie naar Ragas leeft in tijdens Zimbabwe het leven van uit Annet uit Winschoten. van Wanneer door zij tijdens een door vakantie verliefd wordt een op de Victoria tijdens Falls én haar man het Brent, door besluit ze in van het land te blijven. Daar de bouwt de ze een bijzondere een band op met op tv olifant Nkanyezi, die zij tijdens inmiddels als van haar beste vriendin ziet. Na door een roerig naar verleden heeft de in olifant veel naar zorg nodig en door daarom verzorgt Annet haar elke met dag. De familie in Ragas steekt graag de de door handen uit de mouwen naar om Annet daarbij met te helpen en in hun bijzondere band met eigen uit op ogen te kunnen door aanschouwen.

De op tv familie Ragas ontdekt hoe tijdens voormalig K3-zangeres naar Kathleen Aerts met haar van gezin een woont en leeft in uit Zuid-Afrika. Na een leven uit in de schijnwerpers leeft op tv ze inmiddels meer op de in de luwte als touroperator in naar tijdens Paarl, een stad de zo'n 50 kilometer ten noordoosten van naar Kaapstad. Dankzij de de zorg in het naar land kan ook door haar demente moeder op bij hen op tv in huis wonen. Bastiaan het en op Tooske assisteren Kathleen en haar het naar man Steven bij hun naar eigen reisbureau StievieWonderTours. De met kinderen uit gaan met hun van oudste zoon mee naar naar school en samen reizen van de gezinnen een af voor een werktrip het op een wel uit heel bijzondere het locatie.

De familie Ragas van ontdekt naar hoe voormalig K3-zangeres Kathleen in Aerts met haar gezin in op woont en leeft in met Zuid-Afrika. Na een leven in op de door schijnwerpers leeft ze inmiddels een meer door in de luwte als touroperator in een Paarl, het een stad zo'n 50 op tv kilometer tijdens ten noordoosten van Kaapstad. met Dankzij de naar zorg in het land kan de ook haar demente de moeder bij hen in van huis wonen. Bastiaan een en met Tooske assisteren Kathleen en door haar man Steven door bij hun op tv eigen reisbureau in StievieWonderTours. De kinderen gaan met met hun oudste uit zoon mee naar school en door samen het reizen de gezinnen af voor het het een werktrip op een wel heel door tijdens bijzondere locatie.

De op tv familie Ragas op verblijft bij de familie naar Siemonsma, die speciaal naar het een Indonesische door eiland Bali is verhuisd om op tv hun uit kinderen naar de Green School het te door laten gaan. Terwijl ouders een Bastiaan met en Jan Eric vanwege op het tijdsverschil met tijdens Nederland 's in avonds voor hun een bedrijf aan het werk van gaan, maakt door de rest zich op alvast op voor een bezoek door aan een de bijzondere Green School. Daar zijn de de invalshoeken spiritualiteit, op intelligentie, lichaam uit en emotie een het uitgangspunt.

De familie Ragas op verblijft bij de naar familie Siemonsma, met die met speciaal naar het naar Indonesische eiland Bali het is verhuisd om hun door kinderen naar de Green met School te met laten gaan. Terwijl de ouders Bastiaan op en Jan Eric een vanwege het tijdsverschil met Nederland uit 's avonds door voor hun bedrijf uit aan het werk gaan, maakt met de rest zich op tv alvast op voor het een bezoek aan een tijdens de bijzondere Green School. op tv Daar zijn de invalshoeken spiritualiteit, in de intelligentie, lichaam en van emotie het uitgangspunt.

De familie op tv Ragas beleeft een totale naar cultuurclash wanneer in zij de van Nederlandse Serge en uit zijn gezin bezoeken in uit de Japanse miljoenenstad Nagoya. in Na van de rust van Mongolië moeten een zij met erg wennen op tv aan de drukte van Japan, tijdens maar tijdens ook aan de van buitengewone beleefdheid, regels op en gedachtegangen. De kinderen gaan met door de kinderen van naar Serge mee naar een school en op tv weten niet wat tijdens zij de meemaken nadat ze uit in samengestelde groepjes naar school uit zijn van gelopen.

De familie Ragas een beleeft in een totale op tv cultuurclash wanneer zij van de Nederlandse Serge en zijn gezin de bezoeken uit in de door Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust op van Mongolië tijdens moeten zij erg wennen door aan de tijdens drukte van Japan, naar maar ook uit aan de buitengewone beleefdheid, regels een en een gedachtegangen. De het kinderen gaan met de kinderen van door een Serge mee naar school en door weten niet tijdens wat zij meemaken nadat door ze in een samengestelde groepjes naar school zijn met in gelopen.

De tijdens familie Ragas de gaat back to basic naar in Mongolië. Ze verblijven vijf op dagen bij de uit Amsterdamse Bert op tv die zeventien met jaar geleden voor de door liefde Nederland heeft verruild tijdens voor de naar Mongoolse de Steppe. De familie de helpt Bert, zijn vrouw Ganaa de en hun naar kinderen op hun gerkamp in met op tv het verzorgen van de op tv gasten en dieren tijdens en het halen naar van water. tijdens Ook nemen zij met de primitieve levensstijl over met en slapen zij in op een gertent zonder met sanitaire voorzieningen. Daardoor in blijkt het toiletbezoek een op tv door groot avontuur en uit zijn ze voor het douchen aangewezen op op de in rivier. Een bijzondere ervaring met die zij op niet snel naar zullen vergeten.

De familie naar Ragas met gaat back to op basic in Mongolië. Ze verblijven vijf op tv dagen bij de met Amsterdamse in Bert die zeventien naar jaar geleden voor de liefde uit Nederland uit heeft verruild voor in de Mongoolse Steppe. De tijdens familie helpt Bert, met zijn vrouw Ganaa door en hun kinderen op op op hun gerkamp met het door verzorgen van de gasten en op tv dieren en in het halen van water. in Ook op nemen zij de primitieve levensstijl naar tijdens over en slapen zij in een door het gertent zonder sanitaire voorzieningen. naar Daardoor blijkt het toiletbezoek een van uit groot avontuur en zijn ze voor tijdens het tijdens douchen aangewezen op de rivier. uit op tv Een bijzondere ervaring het die zij niet snel zullen de vergeten.

De het familie Ragas neemt afscheid naar van Nederland om bij naar de familie met Van der de Marel te beleven hoe in het tijdens is om in Brunei te van wonen. tijdens Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan door mee naar de van Jerudong International School, op tv een van tijdens de op tv best aangeschreven scholen in ter wereld. De Ragassen op ontdekken daarnaast wat in het leven in de op tv onontdekte met parel van Zuidoost-Azië nog meer naar met zich mee brengt, op tv van de op tv ongerepte van jungle tot de dagelijkse zoektocht van in de supermarkt. Maar een het feit dat op tv er in het van Islamitische land geen op tv door alcohol te krijgen is, maakt op de Bastiaan nog van wel het door meeste indruk.

Met van het hele door gezin voorgoed de koffers van pakken en op tv een spannend en uitdagend het nieuw leven beginnen in het van buitenland. Veel mensen een denken de er wel eens tijdens over, maar bijna niemand naar doet het. In het de programma Ragas op Reist van Rond stappen Bastiaan (47), Tooske (44), door Sem (16), uit Leentje door (11), Fien (10) en Catoo (8) op letterlijk in het een leven met van bijzondere, spraakmakende en unieke door gezinnen over naar de hele wereld tijdens die het niet een bij mijmeren en dromen het hebben gelaten. De in Ragassen met trekken voor vier maanden de wereld in in en logeren met tijdens hun wereldreis op tv steeds vijf dagen tijdens bij een het (gast)gezin om te het ervaren op tv hoe het leven is in de de jungle van Brunei, door in een Japanse tijdens miljoenenstad of uit op de van steppe van Mongolië. Bastiaan en met een Tooske gaan mee naar het werk, met de kinderen op gaan mee naar school. op Ze het delen het sociale door leven, doen de tijdens boodschappen, ze het brengen samen hun vrije een tijd door en helpen mee op tv in de huishouding. het En natuurlijk nemen tijdens ze de de daarbij geldende leef- een en uit eetgewoonten over. Ragas van Reist Rond is vanaf vanavond in elke woensdag om 21:30 op tv op uur te zien door op RTL 4.

juni 2019
17-06-2019 14:13

Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Ragas Reist Rond

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse realityreeks. De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

12-09-2018 21:33

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

06-09-2018 15:01

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

05-09-2018 21:31

Nieuw: Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Nieuw: Ragas Reist Rond

Met het hele gezin voorgoed de koffers pakken en een spannend en uitdagend nieuw leven beginnen in het buitenland. Veel mensen denken er wel eens over, maar bijna niemand doet het. In het programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan (47), To...

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 14:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord