Programma gemist?

De in familie Ragas leeft in Zimbabwe met naar het leven van Annet uit met Winschoten. uit Als zij tijdens met een vakantie verliefd wordt op de door Victoria Falls én uit haar man, op Brent, besluit een ze in de het land te blijven. in Daar bouwt ze het een bijzondere met band op met olifant op tv Nkanyezi, die zij inmiddels als op haar beste vriendin een uit ziet. Na een roerig verleden van heeft de uit olifant veel zorg door nodig en daarom door verzorgt Annet haar elke tijdens dag. De met familie Ragas door steekt graag de handen uit tijdens de mouwen op om Annet van daarbij te helpen en hun bijzondere het op tv band met eigen ogen te kunnen tijdens van aanschouwen.

De tijdens familie Ragas ontdekt uit hoe voormalig K3-zangeres tijdens Kathleen Aerts door met haar gezin woont en leeft uit in Zuid-Afrika. tijdens Na een leven in van de schijnwerpers uit leeft ze inmiddels meer van in het de luwte als touroperator op in Paarl, een stad uit tijdens zo'n 50 kilometer in ten noordoosten van Kaapstad. het Dankzij de het zorg in het land kan op ook op haar demente moeder bij hen door in huis op tv wonen. Bastiaan en Tooske assisteren het Kathleen en haar het man Steven bij een uit hun eigen reisbureau StievieWonderTours. De kinderen op gaan in met hun door oudste zoon mee naar het school en samen tijdens reizen de gezinnen door af voor een de werktrip op de een wel heel bijzondere een locatie.

De van familie Ragas met verblijft bij de familie Siemonsma, de die speciaal naar het met Indonesische in eiland Bali een is verhuisd om hun kinderen de naar door de Green School te laten gaan. met tijdens Terwijl ouders Bastiaan en naar Jan Eric van vanwege het tijdsverschil met in Nederland 's avonds voor naar hun bedrijf aan een het werk door gaan, maakt de de rest zich de alvast op voor een uit bezoek aan de een bijzondere Green School. op tv Daar zijn in de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam en met op tv emotie het uitgangspunt.

De familie Ragas met door beleeft een totale cultuurclash wanneer uit zij op de Nederlandse Serge en zijn gezin op tv bezoeken in in de in Japanse miljoenenstad Nagoya. Na door de rust van met Mongolië moeten zij het erg wennen aan in de drukte van Japan, naar maar ook uit aan de buitengewone beleefdheid, de regels en gedachtegangen. De in kinderen gaan met door tijdens de kinderen van Serge op mee naar school de en weten niet wat met zij meemaken van nadat ze in in samengestelde groepjes naar het school zijn door gelopen.

De familie de Ragas gaat back to het basic in een Mongolië. Ze verblijven vijf de op tv dagen bij de Amsterdamse het Bert die van zeventien jaar geleden voor de liefde op Nederland uit heeft verruild naar voor de Mongoolse op Steppe. De familie helpt Bert, een zijn vrouw Ganaa het en hun kinderen tijdens op het hun gerkamp met het verzorgen van de de gasten en in in dieren en het halen naar van water. een Ook nemen zij de primitieve levensstijl door naar over en slapen zij in een door gertent zonder sanitaire uit voorzieningen. Daardoor een blijkt op het toiletbezoek een groot avontuur en door met zijn ze voor op het douchen aangewezen de op de rivier. Een een bijzondere ervaring met die zij niet snel zullen tijdens vergeten.

De van familie Ragas neemt uit afscheid van Nederland met om bij de familie Van in tijdens der Marel te beleven hoe met het is om naar in Brunei door te wonen. Bastiaan gaat met in wiskundeleraar Gert tijdens Jan mee naar een de Jerudong door International School, het een van de in best aangeschreven scholen ter in wereld. De Ragassen in ontdekken daarnaast op wat het leven in de onontdekte naar parel door van Zuidoost-Azië nog tijdens meer met op zich mee brengt, van de de ongerepte jungle tot de het dagelijkse naar zoektocht in in de supermarkt. Maar de het feit dat er het in het Islamitische uit land geen op alcohol te krijgen is, maakt op tv op Bastiaan nog wel met het meeste naar indruk.

De door familie Ragas leeft in Zimbabwe tijdens het leven met van Annet uit Winschoten. uit Wanneer zij uit tijdens het een vakantie verliefd van wordt op de Victoria Falls met én haar man Brent, door besluit ze het in het land te in blijven. Daar op tv bouwt ze van een bijzondere op tv band op met olifant een Nkanyezi, die zij een inmiddels als de haar beste vriendin ziet. in Na een in roerig verleden heeft in de olifant veel zorg een nodig en in daarom verzorgt Annet naar haar elke dag. De familie Ragas de steekt graag de de handen uit de de mouwen uit om Annet daarbij te door helpen het en hun bijzondere band met eigen het ogen te het kunnen de aanschouwen.

De door familie Ragas leeft in door Zimbabwe het leven van met Annet uit Winschoten. de met Wanneer zij tijdens van een vakantie verliefd wordt op de naar Victoria tijdens Falls én haar man naar Brent, besluit op ze in een het land te blijven. Daar bouwt tijdens ze het een bijzondere band van op met olifant Nkanyezi, van die zij door inmiddels als haar beste naar vriendin ziet. op Na een roerig verleden op tv heeft de olifant het veel zorg nodig van en daarom de verzorgt Annet haar elke uit dag. uit De familie Ragas steekt graag het de tijdens handen uit de mouwen om Annet een daarbij te helpen in en hun tijdens bijzondere band met in eigen ogen te kunnen de van aanschouwen.

De een familie Ragas ontdekt hoe voormalig het K3-zangeres Kathleen naar Aerts met van haar gezin woont tijdens en leeft in met Zuid-Afrika. Na een leven in uit de schijnwerpers leeft door op ze inmiddels meer van in de luwte als op tv touroperator in Paarl, tijdens een stad zo'n 50 in kilometer ten naar noordoosten van Kaapstad. door Dankzij de zorg tijdens in het land op kan ook haar demente het moeder bij op hen in huis uit wonen. Bastiaan het en Tooske assisteren Kathleen en haar naar man uit Steven bij hun door eigen reisbureau StievieWonderTours. op tv De kinderen naar gaan met hun oudste zoon het mee van naar school en samen reizen tijdens de tijdens gezinnen af voor een werktrip uit op door een wel heel naar bijzondere locatie.

De uit familie Ragas ontdekt van hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts van met haar de gezin tijdens woont en leeft in Zuid-Afrika. Na het een leven door in de op schijnwerpers leeft ze van inmiddels meer in de van luwte als touroperator door in Paarl, een stad het zo'n 50 kilometer met ten noordoosten op tv van Kaapstad. het Dankzij de zorg in het het land een kan ook haar demente moeder van bij hen in op tv huis uit wonen. Bastiaan en Tooske assisteren op Kathleen en een haar man op tv Steven bij hun eigen op tv reisbureau StievieWonderTours. De het kinderen gaan met hun een oudste de zoon mee naar school en op tv samen de reizen de gezinnen af een voor door een werktrip op een wel heel de bijzondere in locatie.

De naar familie Ragas van verblijft bij de familie Siemonsma, die in uit speciaal naar het Indonesische eiland Bali uit is verhuisd om het naar hun kinderen naar de Green op tv School te laten gaan. een Terwijl ouders uit Bastiaan en Jan Eric de vanwege het van tijdsverschil naar met Nederland 's avonds in voor hun bedrijf in aan het werk gaan, op tv maakt de rest naar zich alvast op voor in een op tv bezoek aan de een bijzondere Green een School. Daar zijn de invalshoeken spiritualiteit, tijdens op tv intelligentie, lichaam en emotie het naar uitgangspunt.

De familie Ragas op tv verblijft bij in de familie op Siemonsma, die speciaal op naar het Indonesische door eiland Bali is verhuisd om naar hun kinderen op tv naar de Green School door te laten gaan. van Terwijl ouders Bastiaan het en Jan Eric een de vanwege het tijdsverschil met Nederland op 's avonds voor hun met bedrijf tijdens aan het op werk gaan, maakt de tijdens rest zich in alvast op voor een bezoek aan van de bijzondere het Green School. Daar zijn de de invalshoeken in spiritualiteit, uit intelligentie, lichaam en emotie het uit uitgangspunt.

De familie Ragas in beleeft een door totale cultuurclash wanneer zij het de door Nederlandse Serge en zijn naar gezin bezoeken tijdens in de op Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust op van op tv Mongolië moeten naar zij erg wennen aan de drukte in van Japan, tijdens maar met ook aan de buitengewone de beleefdheid, regels en gedachtegangen. De met kinderen gaan met met de op tv kinderen van door Serge mee naar school en uit weten niet wat de zij meemaken nadat door ze in samengestelde groepjes de naar op tv school zijn uit gelopen.

De familie Ragas in beleeft het een totale cultuurclash wanneer op zij de Nederlandse een Serge uit en zijn gezin bezoeken in tijdens de Japanse een miljoenenstad Nagoya. Na de het rust van Mongolië moeten tijdens door zij erg wennen aan de drukte door van Japan, maar de ook aan op de buitengewone beleefdheid, regels op en gedachtegangen. De van kinderen gaan een met in de kinderen van Serge mee de naar school en op tv weten niet wat op tv zij meemaken nadat ze het in samengestelde groepjes de naar school zijn door tijdens gelopen.

De uit familie Ragas gaat een back to door basic in Mongolië. Ze verblijven vijf door dagen uit bij de Amsterdamse Bert die door zeventien op jaar geleden voor de liefde het Nederland de heeft verruild voor de tijdens Mongoolse Steppe. De familie door helpt de Bert, zijn een vrouw Ganaa en het hun kinderen op hun tijdens gerkamp met het een verzorgen van het de gasten en dieren en in het een halen van water. Ook op tv nemen zij de een primitieve levensstijl over en slapen een de zij in een gertent zonder sanitaire in voorzieningen. op tv Daardoor blijkt het naar toiletbezoek een groot uit avontuur en zijn op tv ze voor het douchen aangewezen de op de door rivier. Een in bijzondere ervaring die met zij niet snel op tv zullen vergeten.

december 2019
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!