Programma gemist?

De familie Ragas in leeft in Zimbabwe naar op tv het leven van Annet uit uit Winschoten. Als zij van tijdens een vakantie verliefd uit wordt op van de op Victoria Falls én haar een man, Brent, besluit tijdens ze in het land van te blijven. Daar het bouwt in ze een bijzondere met band op met olifant een Nkanyezi, die zij inmiddels in als haar beste een vriendin in ziet. Na een roerig verleden uit heeft tijdens de olifant veel zorg de nodig en tijdens daarom verzorgt Annet haar elke door dag. De familie Ragas tijdens steekt graag de van handen uit de tijdens mouwen door om Annet de daarbij te helpen en hun bijzondere in band met in eigen ogen met te kunnen de aanschouwen.

De in familie Ragas ontdekt hoe voormalig een met K3-zangeres Kathleen Aerts met haar de gezin woont en leeft op tv in Zuid-Afrika. van Na een leven de in de naar schijnwerpers leeft ze inmiddels meer op in uit de luwte door als touroperator in de Paarl, een stad zo'n 50 op tv kilometer ten noordoosten van uit de Kaapstad. Dankzij de zorg in de het land kan in ook haar demente van moeder bij op tv hen in huis tijdens wonen. Bastiaan met en Tooske assisteren van Kathleen en haar man door Steven bij op hun eigen reisbureau StievieWonderTours. De naar kinderen in gaan met hun oudste van zoon mee naar school en van samen reizen op de gezinnen af voor op een werktrip op het een wel heel de bijzondere in locatie.

De van familie Ragas verblijft in bij de familie Siemonsma, die op tv tijdens speciaal naar het Indonesische eiland een Bali is verhuisd op om op hun kinderen naar met de Green School te de laten gaan. Terwijl ouders de Bastiaan uit en Jan Eric het vanwege het tijdsverschil met Nederland van 's avonds voor hun het een bedrijf aan het werk het gaan, maakt de rest zich uit alvast op voor de een bezoek de aan de bijzondere Green de School. Daar uit zijn de invalshoeken spiritualiteit, een intelligentie, naar lichaam en emotie tijdens het uitgangspunt.

De op familie Ragas van beleeft een totale cultuurclash naar wanneer zij de Nederlandse Serge in en zijn gezin het bezoeken in de tijdens Japanse miljoenenstad Nagoya. met Na de rust tijdens van naar Mongolië moeten zij tijdens erg wennen aan de met drukte van Japan, maar uit ook aan de van buitengewone door beleefdheid, regels en gedachtegangen. op tv De kinderen gaan met naar de kinderen naar van het Serge mee naar op tv school en weten niet wat zij op meemaken het nadat ze in een samengestelde groepjes naar school zijn in in gelopen.

De familie op Ragas gaat back to uit van basic in Mongolië. Ze van verblijven vijf dagen bij de op Amsterdamse Bert die door zeventien de jaar geleden voor de tijdens liefde Nederland op tv heeft verruild voor de op tv Mongoolse Steppe. De familie de helpt Bert, met zijn vrouw Ganaa het en hun kinderen op op hun gerkamp met op het verzorgen met van tijdens de gasten en dieren en het op tv halen van water. op tv op tv Ook nemen zij de primitieve van levensstijl over en slapen in door zij in een gertent een zonder sanitaire voorzieningen. in Daardoor blijkt het naar toiletbezoek een groot uit avontuur en zijn ze met voor het douchen aangewezen met op de rivier. een Een op tv bijzondere ervaring die van zij niet snel in zullen vergeten.

De familie Ragas op tijdens neemt afscheid van Nederland om bij op de familie tijdens Van der Marel de te beleven hoe het op tv naar is om in Brunei te wonen. tijdens Bastiaan gaat naar met wiskundeleraar Gert Jan op tijdens mee naar de Jerudong International uit School, een van in de naar best aangeschreven scholen ter wereld. een De Ragassen ontdekken een daarnaast wat de het leven in de op tv onontdekte parel van Zuidoost-Azië met nog door meer met zich een mee brengt, van de tijdens ongerepte jungle tot de op tv uit dagelijkse zoektocht in de supermarkt. Maar in het door feit dat er in het een uit Islamitische land geen tijdens alcohol te krijgen is, maakt op van Bastiaan nog wel met het meeste met indruk.

De familie Ragas de leeft in Zimbabwe het de het leven van Annet uit de Winschoten. Wanneer tijdens zij tijdens een vakantie een verliefd op wordt op de op tv Victoria Falls én haar man Brent, op de besluit ze in het land te in met blijven. Daar bouwt ze door een bijzondere band op van met olifant naar Nkanyezi, die zij inmiddels naar als naar haar beste vriendin ziet. Na een van roerig door verleden heeft de olifant veel het in zorg nodig en met daarom verzorgt Annet haar elke dag. uit De met familie Ragas het steekt graag de handen uit met de mouwen om Annet op daarbij te op tv helpen en hun van bijzondere met band met eigen naar ogen te kunnen een aanschouwen.

De familie Ragas op leeft het in Zimbabwe het op leven van Annet uit Winschoten. door Wanneer zij tijdens tijdens een tijdens vakantie verliefd tijdens wordt op de in Victoria Falls én haar man de Brent, besluit ze in op tv het land op tv te blijven. Daar een bouwt ze een bijzondere op band op met uit olifant Nkanyezi, die met zij inmiddels van als haar een beste vriendin ziet. een Na een uit roerig verleden heeft de olifant een veel zorg uit nodig en daarom op tv verzorgt Annet haar elke dag. het De familie Ragas op steekt op tv graag de handen uit de de mouwen om met Annet daarbij uit te helpen de en hun bijzondere band met eigen het met ogen te kunnen uit aanschouwen.

De een familie Ragas ontdekt de hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts het met haar het gezin uit woont en leeft in Zuid-Afrika. op Na uit een leven in naar de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer de de in de luwte als het touroperator in Paarl, een stad met zo'n 50 kilometer op tv ten noordoosten van het Kaapstad. naar Dankzij de zorg de in het naar land kan ook haar naar demente moeder bij naar hen in huis door wonen. Bastiaan en Tooske de assisteren Kathleen uit en haar man tijdens Steven bij hun eigen reisbureau uit StievieWonderTours. De in kinderen gaan met hun op tv oudste zoon mee op naar school door en samen reizen in de gezinnen tijdens af voor een werktrip op een op een wel heel bijzondere op locatie.

De van familie Ragas ontdekt tijdens hoe voormalig K3-zangeres Kathleen tijdens Aerts met haar met gezin woont en leeft het door in Zuid-Afrika. Na een van leven in de schijnwerpers leeft een ze inmiddels meer van naar in de luwte als met touroperator in Paarl, een stad de zo'n 50 uit kilometer op ten noordoosten van naar Kaapstad. Dankzij de zorg in uit het land kan ook een haar demente moeder tijdens bij hen in op huis wonen. Bastiaan het naar en Tooske assisteren het Kathleen en haar man Steven bij op de hun eigen reisbureau tijdens StievieWonderTours. De kinderen gaan de met hun in oudste zoon mee naar school naar en samen reizen de van gezinnen af voor door een tijdens werktrip op op tv een wel heel bijzondere naar locatie.

De familie tijdens Ragas op verblijft bij de familie Siemonsma, die naar speciaal naar naar het Indonesische op tv eiland Bali het is verhuisd om hun in kinderen naar de Green School op tv de te laten gaan. Terwijl ouders met Bastiaan en Jan op Eric in vanwege het tijdsverschil met Nederland tijdens 's het avonds voor hun met bedrijf aan het werk gaan, uit maakt de uit rest zich alvast het op voor een bezoek op tv aan de bijzondere de Green School. Daar van zijn de op tv invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam tijdens en emotie naar het uitgangspunt.

De naar familie Ragas verblijft bij naar de familie Siemonsma, een die speciaal naar naar het in Indonesische eiland Bali tijdens is verhuisd om hun kinderen van naar de op Green School te in laten gaan. Terwijl ouders tijdens Bastiaan met en Jan Eric vanwege op het tijdsverschil naar met Nederland 's avonds voor hun in bedrijf aan van het werk gaan, maakt uit de rest in zich alvast van op voor een bezoek met aan de door bijzondere Green School. Daar zijn op tv de invalshoeken spiritualiteit, door intelligentie, lichaam en op tv door emotie het uitgangspunt.

De familie van Ragas beleeft een op tv totale cultuurclash wanneer uit zij de Nederlandse het Serge het en zijn gezin bezoeken in de op tv op tv Japanse miljoenenstad Nagoya. Na op de rust met van Mongolië moeten zij erg wennen in aan de drukte tijdens van Japan, maar tijdens ook in aan de uit buitengewone beleefdheid, regels en gedachtegangen. De een kinderen van gaan met de kinderen van van Serge mee naar uit school en weten met niet naar wat zij meemaken nadat ze op tv in samengestelde naar groepjes naar op school zijn met gelopen.

De familie tijdens Ragas naar beleeft een totale cultuurclash van wanneer zij het de Nederlandse Serge en zijn gezin op bezoeken in uit de op Japanse miljoenenstad Nagoya. Na naar de rust van naar Mongolië moeten zij erg wennen van aan de drukte op tv van van Japan, maar ook aan de de buitengewone beleefdheid, regels het en gedachtegangen. op De in kinderen gaan met in de kinderen van Serge mee naar uit school uit en weten niet uit wat zij in meemaken nadat ze in samengestelde groepjes een naar met school zijn de gelopen.

De tijdens familie Ragas gaat back to op tv basic naar in Mongolië. naar Ze verblijven vijf op dagen bij de van Amsterdamse Bert die naar zeventien jaar geleden door voor de liefde Nederland heeft verruild uit voor op tv de Mongoolse van Steppe. De familie helpt uit Bert, zijn vrouw naar Ganaa en hun kinderen tijdens op hun gerkamp met de het met verzorgen van in de gasten en in dieren en het naar halen van water. Ook een nemen zij de primitieve tijdens levensstijl naar over en slapen zij door in een gertent zonder sanitaire in tijdens voorzieningen. Daardoor blijkt het toiletbezoek het een groot avontuur op tv en de zijn ze voor op tv het douchen aangewezen op uit de rivier. Een bijzondere ervaring uit die zij niet in snel zullen op vergeten.

april 2020
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!