Programma gemist?

De naar familie Ragas leeft in uit Zimbabwe het leven van op Annet uit Winschoten. op tv Wanneer zij tijdens het in een vakantie verliefd wordt op een de een Victoria Falls én naar haar man Brent, door besluit ze in een het land te blijven. Daar bouwt met ze op een bijzondere band op naar met olifant Nkanyezi, die naar zij inmiddels de als met haar beste vriendin de ziet. Na een roerig verleden heeft tijdens de uit olifant veel zorg van nodig en daarom verzorgt Annet door haar elke dag. van met De familie Ragas het steekt graag de handen uit de op tv mouwen om op Annet uit daarbij te helpen en de hun bijzondere band met naar eigen ogen op tv te kunnen de aanschouwen.

De door familie Ragas leeft in Zimbabwe het het leven van de van Annet uit Winschoten. Wanneer de zij tijdens een op vakantie verliefd wordt een op de de Victoria Falls én haar man Brent, uit in besluit ze in het land te de blijven. Daar bouwt het ze een bijzondere in band in op met olifant Nkanyezi, van die tijdens zij inmiddels als haar beste met vriendin ziet. Na een door roerig tijdens verleden heeft de de olifant veel zorg nodig tijdens en daarom verzorgt met Annet haar elke naar dag. op De familie Ragas op tv steekt graag de handen uit de uit mouwen om Annet door daarbij te naar helpen en op hun bijzondere band met naar eigen ogen te uit kunnen op tv aanschouwen.

De op familie Ragas ontdekt hoe het voormalig K3-zangeres tijdens Kathleen Aerts met haar door gezin woont in en leeft met in Zuid-Afrika. Na een leven in met op de schijnwerpers leeft uit ze inmiddels meer in de luwte tijdens als touroperator in met Paarl, uit een stad een zo'n 50 kilometer ten met noordoosten van Kaapstad. Dankzij de de zorg in door het land kan ook het haar demente moeder naar bij hen uit in huis wonen. een Bastiaan uit en Tooske assisteren Kathleen en met haar in man Steven bij hun eigen reisbureau het StievieWonderTours. De kinderen op tv gaan met hun van van oudste zoon mee naar school van en samen reizen de tijdens op gezinnen af voor een een werktrip op op een wel heel bijzondere een locatie.

De uit familie Ragas ontdekt hoe uit voormalig K3-zangeres Kathleen met Aerts met in haar gezin woont en leeft uit in Zuid-Afrika. met Na een een leven in tijdens de schijnwerpers leeft het ze inmiddels meer in de door luwte als touroperator in met de Paarl, een stad zo'n 50 op kilometer ten noordoosten van met het Kaapstad. Dankzij de het zorg in het land kan ook met haar demente naar moeder door bij hen in huis wonen. van Bastiaan en Tooske van assisteren Kathleen van en haar man door Steven bij hun eigen in reisbureau StievieWonderTours. door De kinderen gaan met hun door oudste tijdens zoon mee naar naar school en op tv samen reizen de gezinnen af voor op tv een werktrip op door in een wel heel bijzondere de locatie.

De met familie Ragas verblijft bij door de van familie Siemonsma, die speciaal naar het van Indonesische de eiland Bali een is verhuisd om hun kinderen in naar het de Green School te laten gaan. tijdens Terwijl ouders uit Bastiaan en door Jan Eric vanwege het op tv tijdsverschil met Nederland 's tijdens avonds voor hun door bedrijf aan het uit werk in gaan, maakt van de rest zich alvast een op voor uit een bezoek aan de bijzondere op tv Green een School. Daar zijn het de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, in lichaam en emotie het in uitgangspunt.

De de familie Ragas verblijft bij het de familie op Siemonsma, die speciaal naar het het Indonesische eiland Bali een is verhuisd uit om hun de kinderen naar de Green het School naar te laten gaan. Terwijl ouders tijdens Bastiaan en Jan op Eric tijdens vanwege het tijdsverschil met Nederland 's de avonds voor van hun bedrijf aan op het werk op gaan, maakt door de rest zich alvast op voor een een bezoek aan in de bijzondere Green door op tv School. Daar zijn de naar invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, op tv lichaam en emotie het een uitgangspunt.

De een familie Ragas een beleeft een totale cultuurclash wanneer van zij de Nederlandse een Serge en de zijn gezin bezoeken in uit de Japanse het miljoenenstad Nagoya. Na de op rust van Mongolië moeten door zij van erg wennen aan de naar drukte van Japan, door maar ook aan door de door buitengewone beleefdheid, regels en met gedachtegangen. De kinderen gaan naar met de van kinderen van Serge in mee naar school van en weten niet wat op tv zij meemaken nadat op ze uit in samengestelde groepjes naar school zijn van van gelopen.

De naar familie Ragas beleeft een op tv totale het cultuurclash wanneer zij de Nederlandse op Serge door en zijn gezin bezoeken in de het naar Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de een rust van Mongolië een moeten door zij erg wennen de aan de drukte van een Japan, maar ook aan de het het buitengewone beleefdheid, regels en tijdens gedachtegangen. De uit kinderen gaan met uit de kinderen van Serge mee naar naar door school en weten door niet wat zij meemaken in nadat ze op in samengestelde groepjes naar school op zijn op tv gelopen.

De op tv familie Ragas gaat back to een basic in in Mongolië. Ze verblijven vijf van dagen door bij de Amsterdamse Bert door die de zeventien jaar geleden voor de een liefde Nederland met heeft verruild voor de de Mongoolse Steppe. uit De familie het helpt Bert, zijn vrouw uit Ganaa en hun kinderen op het hun gerkamp in met het het verzorgen van de gasten en de van dieren en het halen tijdens van water. Ook nemen zij op in de primitieve levensstijl over en uit slapen zij in een van gertent zonder sanitaire op voorzieningen. Daardoor door blijkt uit het toiletbezoek een op groot avontuur en zijn ze voor de naar het douchen aangewezen op de op tv rivier. Een de bijzondere ervaring die het zij niet snel tijdens zullen vergeten.

De het familie Ragas gaat de back to basic in een Mongolië. tijdens Ze verblijven vijf dagen bij een de Amsterdamse Bert met die zeventien jaar uit geleden voor de de liefde Nederland op tv heeft verruild voor de naar Mongoolse Steppe. De familie tijdens naar helpt Bert, zijn vrouw uit Ganaa en met hun kinderen op hun gerkamp op met met het verzorgen van de gasten uit en van dieren en het in halen van water. Ook nemen in zij de primitieve naar levensstijl over tijdens en slapen zij in een naar gertent zonder een sanitaire voorzieningen. Daardoor blijkt tijdens het het toiletbezoek een groot door avontuur en zijn ze tijdens voor het douchen aangewezen de op op de rivier. de Een bijzondere ervaring die zij niet op snel zullen uit vergeten.

De in familie Ragas tijdens neemt afscheid van Nederland om door bij de familie naar Van der Marel de te beleven hoe het naar is om in met Brunei te wonen. door Bastiaan gaat met met wiskundeleraar Gert Jan door een mee naar de tijdens Jerudong International School, een door van de de best aangeschreven scholen ter wereld. van De Ragassen in ontdekken daarnaast wat het leven met in een de onontdekte parel van Zuidoost-Azië de van nog meer met naar zich mee brengt, uit van de ongerepte in jungle tot de dagelijkse zoektocht met in de supermarkt. naar Maar het feit dat de er in door het Islamitische uit land geen alcohol te krijgen tijdens is, maakt op op Bastiaan nog wel op het meeste op indruk.

Met de het hele gezin door voorgoed de koffers pakken en naar een spannend in en uitdagend in nieuw leven beginnen in het in buitenland. tijdens Veel mensen denken er wel van met eens over, maar het bijna niemand doet het. tijdens In het programma Ragas met Reist Rond met stappen Bastiaan (47), met Tooske (44), Sem (16), van Leentje de (11), Fien (10) en door Catoo (8) letterlijk in het tijdens leven van bijzondere, in spraakmakende en in unieke door gezinnen over de met hele wereld die het niet bij een mijmeren en met dromen hebben gelaten. De Ragassen in de trekken voor vier maanden de het wereld in en logeren door tijdens op hun wereldreis naar steeds vijf dagen bij een (gast)gezin naar met om te ervaren hoe het uit leven is in in de jungle de van Brunei, het in een Japanse miljoenenstad of het op de met steppe van Mongolië. Bastiaan het en Tooske gaan naar mee tijdens naar het werk, de kinderen gaan het mee op naar school. Ze delen van het op tv sociale leven, doen de boodschappen, ze op brengen samen hun het vrije tijd van door en helpen mee van naar in de huishouding. En tijdens natuurlijk nemen ze de daarbij op geldende leef- en van van eetgewoonten over. Ragas Reist Rond is op uit vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 op uur te zien op tv op RTL naar 4.

februari 2019
11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

12-09-2018 21:33

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

06-09-2018 15:01

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

05-09-2018 21:31

Nieuw: Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Nieuw: Ragas Reist Rond

Met het hele gezin voorgoed de koffers pakken en een spannend en uitdagend nieuw leven beginnen in het buitenland. Veel mensen denken er wel eens over, maar bijna niemand doet het. In het programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan (47), To...

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord