Programma gemist?

De familie Ragas op uit leeft in Zimbabwe het uit leven van Annet uit met Winschoten. op tv Wanneer zij tijdens een van vakantie verliefd wordt in op de Victoria Falls én de de haar man Brent, besluit ze door in het door land te blijven. Daar bouwt van ze een het bijzondere band op met op olifant Nkanyezi, die uit zij inmiddels naar als haar beste een vriendin in ziet. Na een roerig tijdens verleden heeft de olifant tijdens veel zorg de nodig en in daarom verzorgt Annet haar elke de dag. De van familie Ragas steekt graag naar de handen uit de de mouwen om in Annet daarbij te uit helpen van en hun bijzondere band met eigen in op ogen te kunnen de aanschouwen.

De familie Ragas van leeft in een Zimbabwe van het leven van een Annet uit Winschoten. Wanneer zij door tijdens een vakantie verliefd uit wordt een op de tijdens Victoria Falls én haar op tv man Brent, besluit ze van in het land te op tv blijven. Daar naar bouwt de ze een bijzondere van band op met olifant het Nkanyezi, die zij inmiddels het als haar beste op tv vriendin door ziet. Na een roerig verleden de heeft de olifant met veel zorg naar nodig en daarom door verzorgt Annet haar van elke dag. De familie tijdens Ragas steekt graag de op tv handen uit de in mouwen op tv om Annet daarbij te helpen door en hun bijzondere tijdens de band met eigen door ogen te kunnen van aanschouwen.

De van familie Ragas ontdekt hoe voormalig met K3-zangeres Kathleen op Aerts het met haar gezin woont uit en leeft in Zuid-Afrika. in Na een leven in in de schijnwerpers leeft de ze inmiddels meer uit met in de luwte als naar touroperator in Paarl, een naar stad zo'n door 50 kilometer ten noordoosten door van Kaapstad. Dankzij een de zorg in het op tv land kan tijdens ook de haar demente moeder bij hen in een uit huis wonen. Bastiaan en Tooske door assisteren Kathleen en met haar man op tv Steven bij hun eigen uit reisbureau StievieWonderTours. uit De kinderen gaan op met hun door oudste zoon mee in naar school en samen reizen op de gezinnen af voor een door een werktrip op een wel heel tijdens bijzondere op tv locatie.

De van familie Ragas een ontdekt hoe voormalig op K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin het woont en in leeft in in Zuid-Afrika. Na een leven in in de schijnwerpers leeft in ze inmiddels meer met in de luwte het als touroperator een in Paarl, een stad door op tv zo'n 50 kilometer ten uit noordoosten van naar Kaapstad. Dankzij de zorg in het in land kan naar ook haar demente moeder op bij op hen in op huis wonen. Bastiaan en Tooske assisteren tijdens Kathleen en haar in man Steven bij naar hun een eigen reisbureau StievieWonderTours. De op kinderen gaan met op tv hun oudste zoon mee de naar tijdens school en een samen reizen de gezinnen af voor de een op tv werktrip op een wel heel naar bijzondere door locatie.

De familie het Ragas verblijft bij de de familie Siemonsma, met die speciaal naar naar het Indonesische eiland Bali de is in verhuisd om hun kinderen met naar de Green School op tv te laten gaan. een Terwijl tijdens ouders Bastiaan en Jan het Eric vanwege met het tijdsverschil het met Nederland 's avonds van voor hun bedrijf aan het tijdens met werk gaan, maakt de rest zich met met alvast op voor naar een bezoek aan de door bijzondere Green School. Daar tijdens zijn de invalshoeken de spiritualiteit, intelligentie, lichaam het en emotie het de uitgangspunt.

De familie Ragas naar van verblijft bij de familie tijdens Siemonsma, die speciaal naar het het Indonesische eiland Bali in is verhuisd de om hun kinderen tijdens naar de van Green School te laten naar gaan. Terwijl ouders Bastiaan tijdens en van Jan Eric op tv vanwege het tijdsverschil de met Nederland 's de avonds voor hun bedrijf aan de het werk op tv gaan, maakt de rest met zich met alvast op voor een bezoek naar aan de bijzondere door Green School. Daar zijn in de op invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam door en emotie het door uitgangspunt.

De een familie Ragas van beleeft een totale cultuurclash wanneer uit zij op de Nederlandse Serge met en zijn gezin bezoeken met in de Japanse het miljoenenstad Nagoya. Na de rust in van Mongolië moeten in zij naar erg wennen aan de in drukte van op Japan, maar op ook aan de buitengewone beleefdheid, tijdens regels en met gedachtegangen. De de kinderen gaan met de kinderen van uit Serge mee naar van de school en weten niet in wat zij op tv meemaken nadat ze in samengestelde met groepjes naar school met zijn van gelopen.

De de familie Ragas beleeft een tijdens totale cultuurclash wanneer uit zij de Nederlandse Serge uit de en zijn gezin bezoeken in een de Japanse miljoenenstad van Nagoya. Na naar de rust van Mongolië moeten uit zij erg wennen naar aan de drukte naar van Japan, maar met ook aan de de naar buitengewone beleefdheid, regels en naar gedachtegangen. De kinderen gaan door met naar de kinderen van Serge mee naar een school en weten van niet wat zij uit meemaken op nadat ze in samengestelde in groepjes naar school een zijn in gelopen.

De van familie Ragas het gaat back to basic in van Mongolië. op tv Ze verblijven vijf dagen met bij de Amsterdamse Bert naar die van zeventien jaar geleden voor de van liefde op Nederland heeft verruild voor de Mongoolse uit Steppe. De op familie de helpt Bert, zijn van vrouw Ganaa en hun kinderen op uit hun een gerkamp met het verzorgen van tijdens de gasten naar en in dieren en het van halen van water. door Ook nemen zij de door primitieve levensstijl over en van slapen zij in een een gertent zonder sanitaire met voorzieningen. Daardoor blijkt uit het toiletbezoek een van groot een avontuur en zijn ze voor van het douchen aangewezen tijdens op de een rivier. Een op bijzondere ervaring op die zij niet snel zullen in vergeten.

De uit familie Ragas gaat back tijdens to basic in de Mongolië. naar Ze verblijven vijf dagen uit bij de Amsterdamse op tv Bert die zeventien van jaar geleden voor tijdens de liefde Nederland heeft verruild door voor de van Mongoolse Steppe. in De familie helpt tijdens Bert, zijn in vrouw Ganaa en hun kinderen op op op tv hun gerkamp met het verzorgen van op tv de gasten en het dieren en naar het halen van water. tijdens Ook nemen zij uit de primitieve uit levensstijl uit over en slapen zij door in een gertent zonder door sanitaire voorzieningen. Daardoor naar blijkt het toiletbezoek op tv een de groot avontuur en zijn ze voor met het douchen aangewezen op tv op een de rivier. uit Een bijzondere ervaring die met zij niet snel zullen uit vergeten.

De op tv familie Ragas neemt afscheid van door Nederland om bij in uit de familie Van der Marel tijdens te beleven in hoe het is om in op tv Brunei het te wonen. Bastiaan gaat tijdens met in wiskundeleraar Gert Jan mee naar tijdens de Jerudong van International School, een van op de best op aangeschreven scholen naar ter wereld. De Ragassen ontdekken uit daarnaast wat het tijdens leven in met de onontdekte op parel van Zuidoost-Azië nog meer op tv met zich tijdens mee brengt, van de tijdens ongerepte jungle tot de uit dagelijkse zoektocht met in naar de supermarkt. Maar naar het feit dat er in in het op tv Islamitische land geen naar alcohol te krijgen is, maakt een op Bastiaan nog naar wel op het meeste indruk.

Met uit het hele gezin tijdens voorgoed de koffers pakken en van door een spannend en uitdagend nieuw leven het tijdens beginnen in het buitenland. Veel naar mensen op denken er wel op tv eens over, maar bijna niemand doet tijdens het. In de het programma Ragas uit Reist Rond stappen uit Bastiaan (47), Tooske (44), de Sem (16), Leentje uit (11), Fien (10) naar en Catoo (8) uit uit letterlijk in het leven op van bijzondere, spraakmakende en een unieke gezinnen met over de hele wereld die van het niet uit bij mijmeren en uit dromen een hebben gelaten. De Ragassen een trekken voor vier maanden de wereld op in uit en logeren tijdens hun op tv wereldreis steeds vijf door dagen bij op een (gast)gezin op om te ervaren hoe van het leven uit is in de jungle van Brunei, met in een een Japanse miljoenenstad door of op de steppe met van Mongolië. Bastiaan naar en Tooske gaan mee met naar met het werk, de kinderen een gaan een mee naar school. Ze delen het de sociale naar leven, doen de boodschappen, ze op brengen samen tijdens hun vrije tijd door naar en helpen met mee in de door huishouding. En de natuurlijk nemen de ze de daarbij geldende leef- en van eetgewoonten over. naar Ragas Reist Rond naar is vanaf op tv vanavond elke woensdag om van 21:30 uur te zien op tv op RTL op tv 4.

november 2018
11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

12-09-2018 21:33

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

06-09-2018 15:01

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

05-09-2018 21:31

Nieuw: Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Nieuw: Ragas Reist Rond

Met het hele gezin voorgoed de koffers pakken en een spannend en uitdagend nieuw leven beginnen in het buitenland. Veel mensen denken er wel eens over, maar bijna niemand doet het. In het programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan (47), To...

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord