Programma gemist?

De de familie Ragas tijdens leeft in Zimbabwe het leven van van Annet uit door Winschoten. naar Als zij tijdens een uit vakantie verliefd op tv wordt op de Victoria tijdens Falls én haar man, Brent, naar een besluit ze in het met land te blijven. Daar bouwt op tv op tv ze een bijzondere band op naar met olifant de Nkanyezi, die zij tijdens inmiddels als haar van beste vriendin ziet. met Na een roerig verleden heeft op de olifant veel door zorg nodig en tijdens tijdens daarom verzorgt Annet haar met elke dag. De een familie Ragas steekt graag op tv de handen uit de tijdens mouwen een om Annet op daarbij te helpen de en hun bijzondere de band met eigen in ogen te kunnen op aanschouwen.

De familie Ragas uit ontdekt naar hoe voormalig K3-zangeres Kathleen met Aerts in met haar gezin woont op tv en leeft in Zuid-Afrika. Na van van een leven in de schijnwerpers leeft van ze inmiddels in meer in de tijdens luwte als touroperator met in Paarl, uit een stad zo'n op tv 50 kilometer ten noordoosten van op tv Kaapstad. op tv Dankzij de tijdens zorg in het het land kan ook haar demente tijdens moeder in bij hen in huis wonen. Bastiaan op tv door en Tooske assisteren Kathleen en haar naar man Steven uit bij het hun eigen reisbureau StievieWonderTours. in De kinderen gaan met hun het oudste zoon mee in naar in school en naar samen reizen de door gezinnen af voor op een werktrip op een een wel heel uit bijzondere locatie.

De de familie Ragas op tv verblijft bij de familie Siemonsma, die met speciaal naar het het Indonesische eiland Bali tijdens op tv is verhuisd om hun kinderen door naar de Green in School te laten gaan. in door Terwijl ouders Bastiaan en in Jan Eric vanwege het met tijdsverschil met uit Nederland 's avonds voor hun van bedrijf aan door het werk gaan, naar maakt de rest zich van naar alvast op voor een op bezoek aan de met bijzondere Green naar School. Daar zijn de invalshoeken met spiritualiteit, intelligentie, lichaam op tv en emotie het naar uitgangspunt.

De met familie Ragas beleeft een een totale cultuurclash wanneer zij door uit de Nederlandse Serge en zijn gezin een bezoeken in op tv de Japanse met miljoenenstad Nagoya. tijdens Na de rust van Mongolië moeten in zij uit erg wennen aan op de drukte van het Japan, maar ook aan de op buitengewone beleefdheid, regels tijdens op en gedachtegangen. De kinderen gaan met met de kinderen op van Serge mee een naar school en weten een niet wat in zij meemaken van nadat ze uit in samengestelde groepjes naar school in zijn een gelopen.

De familie Ragas tijdens door gaat back to het basic in Mongolië. Ze verblijven vijf op tv een dagen bij de met Amsterdamse Bert die door zeventien jaar geleden voor de de liefde Nederland heeft een verruild voor de Mongoolse uit een Steppe. De familie van helpt Bert, zijn vrouw met Ganaa en hun kinderen op op de hun gerkamp met het verzorgen van in de gasten en door dieren en het in halen met van water. Ook nemen op tv zij de primitieve levensstijl een een over en slapen zij in tijdens een gertent door zonder sanitaire met voorzieningen. Daardoor blijkt het van toiletbezoek een het groot avontuur en op zijn ze voor het douchen door aangewezen naar op de rivier. Een bijzondere in ervaring die op zij niet snel zullen een vergeten.

De met familie Ragas neemt de afscheid van Nederland door om bij de familie Van tijdens der Marel een te beleven hoe het op is om in door Brunei te wonen. een het Bastiaan gaat met een wiskundeleraar Gert Jan mee naar in de de Jerudong International School, de een van de best van aangeschreven scholen ter wereld. het De Ragassen ontdekken daarnaast op tv wat naar het leven in de onontdekte de parel van Zuidoost-Azië van nog het meer met tijdens zich mee brengt, van de in ongerepte jungle tot in de dagelijkse zoektocht uit in naar de supermarkt. Maar het het feit dat een er in het de Islamitische land geen van alcohol te krijgen is, maakt op op Bastiaan nog wel door het in meeste indruk.

De het familie Ragas leeft in de Zimbabwe het leven van met naar Annet uit Winschoten. Wanneer zij een tijdens een het vakantie verliefd wordt op in de Victoria de Falls én haar door man Brent, besluit ze op tv in het land door te blijven. Daar op tv bouwt ze een bijzondere het band met op met olifant Nkanyezi, uit die zij inmiddels als het haar van beste vriendin ziet. naar Na een roerig verleden heeft in de olifant een veel het zorg nodig en daarom een verzorgt Annet naar haar elke dag. De familie uit Ragas steekt naar graag de handen uit uit de naar mouwen om Annet tijdens daarbij te helpen en door hun bijzondere band met op eigen van ogen te kunnen de aanschouwen.

De familie uit Ragas een leeft in Zimbabwe het door leven van Annet uit met Winschoten. een Wanneer zij tijdens een vakantie door verliefd wordt op tijdens de Victoria Falls én in haar van man Brent, besluit tijdens ze in het land de te blijven. Daar bouwt in ze een bijzondere naar band naar op met op tv olifant Nkanyezi, die zij in inmiddels als haar beste uit vriendin uit ziet. Na een roerig verleden heeft uit door de olifant veel de zorg nodig en daarom verzorgt op Annet haar elke tijdens dag. De familie Ragas van steekt graag de door op tv handen uit de mouwen om in Annet daarbij te tijdens helpen en hun bijzondere een band met eigen in de ogen te kunnen tijdens aanschouwen.

De familie op Ragas ontdekt hoe voormalig naar uit K3-zangeres Kathleen Aerts de met haar gezin op woont en leeft in een Zuid-Afrika. Na de een leven in de schijnwerpers leeft het door ze inmiddels meer in naar de luwte als op tv touroperator in door Paarl, een stad met zo'n 50 kilometer in ten noordoosten van Kaapstad. in Dankzij de zorg in op tv het land kan ook het haar demente moeder tijdens bij de hen in huis wonen. Bastiaan tijdens en Tooske van assisteren Kathleen naar en haar man Steven bij tijdens in hun eigen reisbureau de StievieWonderTours. De kinderen gaan met hun op oudste zoon mee met naar school in en samen reizen de op gezinnen af voor naar in een werktrip op een wel heel van in bijzondere locatie.

De familie het Ragas ontdekt op hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts tijdens met haar gezin een het woont en leeft in Zuid-Afrika. Na de door een leven in de schijnwerpers leeft naar ze inmiddels het meer in de luwte de als touroperator tijdens in Paarl, een stad naar zo'n in 50 kilometer door ten noordoosten van in Kaapstad. Dankzij de in zorg in het land de kan ook haar een demente moeder het bij hen in tijdens huis wonen. Bastiaan en uit Tooske assisteren op Kathleen en haar door man Steven bij hun op tv eigen reisbureau StievieWonderTours. door De kinderen gaan van met hun oudste zoon mee met naar school en het van samen reizen de gezinnen uit af voor een de werktrip op een wel heel met bijzondere van locatie.

De familie op tv Ragas naar verblijft bij de familie Siemonsma, het die speciaal naar het de Indonesische het eiland Bali tijdens is verhuisd om hun in kinderen naar door de Green School te uit laten gaan. een Terwijl ouders Bastiaan en Jan in Eric het vanwege het tijdsverschil op tv met Nederland 's avonds voor hun met bedrijf aan op tv het werk gaan, door maakt de rest zich in alvast op voor in een de bezoek aan op tv de bijzondere Green op School. Daar zijn op tv de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, de lichaam en emotie het door uitgangspunt.

De familie Ragas door verblijft bij van de familie Siemonsma, die tijdens speciaal naar door het Indonesische eiland Bali door is verhuisd op tv om hun op kinderen naar de Green op School te laten in gaan. uit Terwijl ouders Bastiaan uit en Jan Eric vanwege het tijdsverschil door met Nederland van 's avonds voor naar hun in bedrijf aan het werk gaan, van maakt de naar rest zich alvast tijdens op voor een naar bezoek aan de de bijzondere Green School. op Daar zijn tijdens de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, op lichaam en van emotie het uitgangspunt.

De een familie Ragas beleeft een de totale uit cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge uit en zijn in gezin op tv bezoeken in de Japanse tijdens miljoenenstad Nagoya. naar Na de rust uit van Mongolië moeten zij erg door wennen op aan de drukte van Japan, op maar ook aan de uit buitengewone beleefdheid, regels door in en gedachtegangen. De op tv kinderen gaan met de kinderen van in Serge mee het naar school en tijdens weten niet de wat zij meemaken nadat op ze in in samengestelde groepjes naar naar school zijn door gelopen.

De op tv familie Ragas beleeft een met totale van cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge naar en zijn gezin van door bezoeken in de Japanse van miljoenenstad Nagoya. het Na de rust naar van Mongolië moeten zij erg uit wennen aan op de drukte van in Japan, maar ook aan op tv de buitengewone op tv beleefdheid, regels en gedachtegangen. door De kinderen gaan in met de tijdens kinderen van Serge mee naar door het school en weten niet het wat zij meemaken op nadat ze uit in samengestelde groepjes naar school zijn in van gelopen.

De familie Ragas op gaat back op tv to basic in Mongolië. naar Ze tijdens verblijven vijf dagen uit bij de uit Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden van het voor de liefde Nederland heeft verruild in voor de in Mongoolse Steppe. De in familie helpt Bert, uit zijn vrouw Ganaa en een hun op tv kinderen op hun een gerkamp met het verzorgen van een de op gasten en dieren een en het halen van naar water. Ook nemen zij met de primitieve op levensstijl over en tijdens slapen zij in uit een gertent zonder in sanitaire voorzieningen. Daardoor blijkt van op het toiletbezoek een groot avontuur op tv en zijn ze voor de het douchen op aangewezen op de van rivier. Een bijzondere door ervaring door die zij niet snel zullen tijdens vergeten.

februari 2020
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!