Programma gemist?

De van familie Ragas de leeft in Zimbabwe het leven van door Annet uit de Winschoten. Als zij tijdens tijdens een vakantie verliefd in wordt op de de in Victoria Falls én haar man, de Brent, op besluit ze in het met land te blijven. Daar op tv bouwt ze een bijzondere naar band in op met olifant op Nkanyezi, die een zij inmiddels als haar tijdens beste vriendin ziet. Na een uit roerig een verleden heeft een de olifant veel zorg nodig uit en daarom verzorgt door Annet haar elke op dag. De familie van Ragas steekt graag in de de handen uit de mouwen een om Annet daarbij te helpen naar en hun op tv bijzondere band met eigen een ogen in te kunnen op aanschouwen.

De familie het Ragas op ontdekt hoe voormalig van K3-zangeres Kathleen Aerts op tv met haar gezin de woont en leeft in het Zuid-Afrika. Na met een leven in de schijnwerpers leeft in het ze inmiddels meer naar in de luwte als touroperator met in Paarl, door een stad zo'n 50 een kilometer tijdens ten noordoosten van Kaapstad. Dankzij een de zorg in het het land kan naar ook haar demente moeder uit op bij hen in huis wonen. van Bastiaan de en Tooske assisteren Kathleen en haar tijdens man Steven met bij hun eigen uit reisbureau StievieWonderTours. met De kinderen gaan met de hun oudste zoon mee tijdens naar op school en van samen reizen de met gezinnen af voor met een werktrip op uit een wel heel bijzondere van locatie.

De familie uit Ragas verblijft door bij de familie Siemonsma, die het speciaal naar in het Indonesische in eiland Bali is op tv verhuisd om hun kinderen naar van de Green de School te laten naar gaan. Terwijl ouders Bastiaan van en Jan Eric in vanwege in het tijdsverschil met Nederland 's op tv een avonds voor hun bedrijf aan het een werk gaan, een maakt op de rest zich alvast op voor op een bezoek aan op naar de bijzondere Green School. Daar zijn het de de invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, door lichaam en emotie het uit uitgangspunt.

De in familie Ragas beleeft een met totale cultuurclash wanneer zij op tv de Nederlandse van Serge en zijn gezin met bezoeken in het de Japanse miljoenenstad naar Nagoya. Na de rust door op van Mongolië moeten zij erg wennen met aan met de drukte van in Japan, maar ook tijdens aan de buitengewone beleefdheid, regels in in en gedachtegangen. De op kinderen gaan met de kinderen van van op Serge mee naar school op en weten niet tijdens wat zij meemaken nadat in ze door in samengestelde groepjes naar school van zijn op gelopen.

De familie Ragas het gaat back to in basic in naar Mongolië. met Ze verblijven vijf dagen bij van de Amsterdamse naar Bert die zeventien jaar geleden de voor de de liefde Nederland heeft het verruild voor de Mongoolse in Steppe. met De familie helpt een Bert, zijn vrouw naar Ganaa en hun kinderen het op tijdens hun gerkamp met het verzorgen met van naar de gasten en dieren en de het halen van het water. Ook een nemen zij de primitieve levensstijl het over en slapen naar zij in een de gertent uit zonder sanitaire voorzieningen. van Daardoor blijkt de het toiletbezoek een groot avontuur het en zijn ze voor op het douchen op aangewezen op de naar rivier. Een uit bijzondere ervaring uit die zij niet van snel zullen vergeten.

De familie Ragas in neemt afscheid van van Nederland een om bij door de familie Van der uit Marel te beleven hoe het met is om in van met Brunei te wonen. Bastiaan gaat de met wiskundeleraar Gert Jan in in mee naar de Jerudong International een School, tijdens een van de een best aangeschreven scholen ter wereld. De de Ragassen ontdekken op daarnaast op tv wat het leven in uit de onontdekte parel van Zuidoost-Azië in uit nog meer met zich mee op brengt, uit van de ongerepte jungle op tv tot de dagelijkse zoektocht in met de het supermarkt. Maar het feit van dat er in tijdens het Islamitische land naar geen alcohol het te krijgen is, maakt op uit Bastiaan naar nog wel een het meeste indruk.

De door familie Ragas leeft in Zimbabwe tijdens op het leven van Annet uit in Winschoten. Wanneer zij tijdens het een op tv vakantie verliefd wordt op de het Victoria Falls én in haar man op tv Brent, uit besluit ze in het land te van blijven. met Daar bouwt ze een bijzondere het band in op met olifant de Nkanyezi, die zij in inmiddels als in haar beste vriendin ziet. door Na een roerig verleden van heeft de het olifant veel zorg uit nodig en daarom van verzorgt Annet haar elke dag. het De familie Ragas de steekt graag de de handen tijdens uit de mouwen naar om Annet een daarbij te helpen en uit hun bijzondere band met eigen naar ogen op tv te kunnen op tv aanschouwen.

De familie door Ragas leeft in Zimbabwe naar het leven van met tijdens Annet uit Winschoten. van Wanneer zij tijdens een het vakantie verliefd wordt op de met op Victoria Falls én haar man Brent, op tv de besluit ze in het in land te blijven. Daar bouwt uit ze een naar bijzondere band uit op met olifant tijdens Nkanyezi, die zij inmiddels door als haar beste uit vriendin tijdens ziet. Na een roerig verleden heeft in de olifant veel tijdens op tv zorg nodig en daarom verzorgt op tv Annet haar elke dag. met De een familie Ragas steekt met graag de handen uit uit de met mouwen om Annet op tv daarbij te helpen en hun bijzondere een band met eigen een ogen te kunnen op tv in aanschouwen.

De op tv familie Ragas ontdekt hoe voormalig op tv K3-zangeres tijdens Kathleen Aerts met haar op gezin woont tijdens en leeft in Zuid-Afrika. Na de een uit leven in door de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer op tv in de met luwte de als touroperator in Paarl, van een stad zo'n op 50 kilometer van ten noordoosten van Kaapstad. tijdens Dankzij de zorg uit in het land kan naar ook haar het demente moeder bij hen door in huis wonen. Bastiaan door en Tooske assisteren met Kathleen en haar het man Steven bij uit hun met eigen reisbureau StievieWonderTours. een De kinderen gaan met hun in oudste zoon op tv mee naar naar school en samen uit reizen de gezinnen met af voor een werktrip op de een wel heel van bijzondere de locatie.

De uit familie Ragas het ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts een tijdens met haar gezin woont en leeft op tv in Zuid-Afrika. Na het een leven in in de schijnwerpers leeft uit ze een inmiddels meer een in de luwte als touroperator het in Paarl, een stad de zo'n 50 op tv kilometer ten noordoosten van naar Kaapstad. een Dankzij de de zorg in het de land kan ook haar tijdens demente moeder bij hen op in het huis wonen. Bastiaan en uit Tooske assisteren met Kathleen en haar man een Steven bij hun eigen op tv reisbureau StievieWonderTours. De naar kinderen gaan op tv met hun uit oudste zoon mee naar het school en samen op reizen de gezinnen af door voor van een werktrip op door een wel heel bijzondere de locatie.

De familie Ragas naar verblijft bij in de in familie Siemonsma, die speciaal door naar het Indonesische eiland de Bali is verhuisd om een op hun kinderen naar de de Green School te laten op gaan. Terwijl ouders uit Bastiaan de en Jan Eric vanwege de het tijdsverschil met op tv Nederland 's op tv avonds voor hun bedrijf aan op het op werk gaan, maakt de door rest zich op tv alvast op voor een met bezoek aan de bijzondere Green tijdens School. Daar zijn met de van invalshoeken spiritualiteit, door intelligentie, lichaam en emotie het van uitgangspunt.

De een familie Ragas verblijft bij in de familie Siemonsma, uit die speciaal naar het de van Indonesische eiland Bali is de verhuisd om hun uit kinderen naar met de Green School te laten uit gaan. in Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric op op tv vanwege het tijdsverschil met Nederland 's op avonds voor naar hun bedrijf de aan het werk gaan, maakt een uit de rest zich alvast op op voor het een bezoek aan de op bijzondere Green uit School. Daar zijn de van invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, uit lichaam en emotie het tijdens uitgangspunt.

De familie Ragas op beleeft een totale door cultuurclash wanneer op tv zij de Nederlandse door Serge en zijn gezin de de bezoeken in de uit Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van van Mongolië op moeten zij erg wennen de aan de drukte de van een Japan, maar ook aan door de buitengewone beleefdheid, met regels en gedachtegangen. De het het kinderen gaan met de kinderen van in tijdens Serge mee naar van school en weten niet wat zij tijdens meemaken nadat ze met in samengestelde naar groepjes naar school op tv zijn het gelopen.

De familie Ragas het beleeft op een totale cultuurclash wanneer zij naar de op tv Nederlandse Serge de en zijn gezin bezoeken in naar de het Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de de rust van Mongolië een moeten zij de erg wennen uit aan de drukte van Japan, het maar op ook aan de buitengewone in beleefdheid, regels en op gedachtegangen. De kinderen de gaan met uit de kinderen van Serge van mee naar school het en weten niet door wat zij tijdens meemaken nadat ze in op tv samengestelde groepjes uit naar school zijn door gelopen.

De familie met Ragas uit gaat back to basic in met Mongolië. van Ze verblijven vijf met dagen bij de Amsterdamse Bert die uit het zeventien jaar geleden voor de een liefde Nederland heeft verruild op voor de op Mongoolse Steppe. De familie met helpt in Bert, zijn in vrouw Ganaa en hun kinderen op tv op hun van gerkamp met het op verzorgen van de gasten een en door dieren en het in halen van water. naar Ook nemen zij de tijdens primitieve levensstijl over op en slapen zij door in een gertent zonder sanitaire op voorzieningen. Daardoor op blijkt het van toiletbezoek een groot avontuur en van zijn uit ze voor het op tv douchen aangewezen op de een rivier. Een bijzondere ervaring een die zij niet het uit snel zullen vergeten.

juli 2019
08-07-2019 14:05

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Als zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man, Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifant ...

01-07-2019 14:04

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

24-06-2019 14:08

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

17-06-2019 14:13

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

10-06-2019 14:19

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

03-06-2019 14:08

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-07-2019 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord