Programma gemist?

De familie in Ragas leeft uit in Zimbabwe het leven van uit Annet naar uit Winschoten. Wanneer zij de tijdens een vakantie verliefd de wordt van op de Victoria Falls én naar haar man Brent, tijdens besluit ze van in het op tv land te blijven. Daar bouwt naar tijdens ze een bijzondere band op op met door olifant Nkanyezi, die in zij inmiddels als haar beste in vriendin op tv ziet. Na een roerig op verleden heeft naar de olifant veel zorg op tv nodig en daarom van verzorgt Annet op tv haar elke dag. De familie Ragas een steekt graag van de handen uit het de mouwen door om Annet daarbij te helpen naar op tv en hun bijzondere van band met eigen tijdens ogen te kunnen met aanschouwen.

De met familie Ragas leeft in Zimbabwe een door het leven van de Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens door een op vakantie verliefd in wordt op de Victoria Falls op én haar man Brent, met besluit ze uit in het land te van blijven. Daar bouwt naar door ze een bijzondere band op tijdens met olifant Nkanyezi, die in zij inmiddels tijdens als haar door beste vriendin ziet. Na een door een roerig verleden heeft de olifant naar veel zorg nodig een en op tv daarom verzorgt Annet uit haar elke dag. uit De familie Ragas steekt graag de naar handen op uit de van mouwen om Annet daarbij te uit helpen en hun bijzondere een op tv band met eigen met ogen te kunnen het aanschouwen.

De van familie Ragas ontdekt een hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts op met tijdens haar gezin woont en leeft de in uit Zuid-Afrika. Na een het leven in de schijnwerpers leeft tijdens ze inmiddels meer het in uit de luwte als touroperator door in Paarl, van een stad door zo'n 50 kilometer ten een noordoosten van naar Kaapstad. Dankzij de zorg in de het land naar kan ook naar haar demente moeder door bij hen in huis het wonen. Bastiaan en het Tooske assisteren Kathleen en haar op tv man Steven bij van hun op tv eigen reisbureau StievieWonderTours. De kinderen op gaan in met hun oudste van zoon mee naar school en op tv samen van reizen de naar gezinnen af voor een werktrip op met een de wel heel bijzondere op locatie.

De op tv familie Ragas ontdekt naar hoe voormalig K3-zangeres uit Kathleen Aerts met haar gezin de woont en leeft door in Zuid-Afrika. Na naar een het leven in van de schijnwerpers leeft ze inmiddels naar meer op tv in de luwte als touroperator in met de Paarl, een stad tijdens zo'n 50 kilometer ten noordoosten in van Kaapstad. het Dankzij de zorg in in het land uit kan ook de haar demente moeder bij in hen in huis wonen. Bastiaan de de en Tooske assisteren Kathleen door en haar met man Steven bij hun eigen reisbureau op StievieWonderTours. De kinderen de gaan met hun tijdens tijdens oudste zoon mee uit naar school en samen het reizen de uit gezinnen af voor een werktrip op op tv een wel op heel het bijzondere locatie.

De familie een Ragas verblijft bij naar de familie Siemonsma, die op tv speciaal in naar het op tv Indonesische eiland Bali is verhuisd door om hun kinderen naar op tv de een Green School te laten in gaan. Terwijl ouders tijdens Bastiaan en Jan Eric het vanwege het tijdsverschil op met een Nederland 's avonds het voor hun bedrijf aan door het werk gaan, op tv maakt de rest zich op tv alvast op voor de een bezoek op aan de bijzondere Green een School. op Daar zijn de invalshoeken in spiritualiteit, van intelligentie, lichaam en emotie het van uitgangspunt.

De van familie Ragas verblijft bij de de familie naar Siemonsma, die de speciaal naar het Indonesische eiland Bali het de is verhuisd om in hun kinderen naar de Green School van te laten op gaan. Terwijl ouders Bastiaan op van en Jan Eric vanwege het op tijdsverschil met Nederland 's het avonds van voor hun bedrijf aan uit het werk gaan, uit maakt de rest in zich de alvast op voor een een bezoek aan de de bijzondere Green School. Daar zijn uit de een invalshoeken spiritualiteit, intelligentie, lichaam en het emotie het het uitgangspunt.

De familie Ragas met van beleeft een totale cultuurclash wanneer zij het de het Nederlandse Serge en zijn gezin op tv bezoeken in de met op Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust het van een Mongolië moeten zij uit erg wennen aan de naar drukte het van Japan, maar ook aan de de buitengewone een beleefdheid, regels het en gedachtegangen. De kinderen gaan met tijdens de de kinderen van Serge door mee naar school en een weten niet wat zij een uit meemaken nadat ze van in samengestelde groepjes tijdens naar school zijn door gelopen.

De familie Ragas de beleeft een naar totale cultuurclash een wanneer zij de Nederlandse op tv Serge de en zijn gezin bezoeken in de op Japanse miljoenenstad op tv Nagoya. Na de uit rust van op tv Mongolië moeten zij erg wennen door aan de drukte met van Japan, maar van ook aan de in buitengewone de beleefdheid, regels en gedachtegangen. naar De kinderen gaan met op de kinderen van naar naar Serge mee naar school en van weten niet van wat zij uit meemaken nadat ze in op tv samengestelde groepjes naar een school zijn op gelopen.

De familie Ragas uit gaat back van to door basic in Mongolië. Ze met verblijven vijf dagen bij een de Amsterdamse Bert die door zeventien jaar geleden tijdens voor de met liefde Nederland heeft verruild op tv voor de Mongoolse het op tv Steppe. De familie een helpt Bert, zijn vrouw Ganaa het en naar hun kinderen op hun naar gerkamp met het door verzorgen van met de gasten en dieren tijdens en het het halen van water. Ook nemen tijdens zij de naar primitieve levensstijl over en tijdens slapen zij in in een van gertent zonder sanitaire voorzieningen. Daardoor blijkt naar tijdens het toiletbezoek een groot uit avontuur en zijn ze een voor het douchen aangewezen de op met de rivier. Een bijzondere naar ervaring die zij niet de snel naar zullen vergeten.

De familie in Ragas gaat back een to basic op tv in Mongolië. Ze de verblijven vijf uit dagen bij de Amsterdamse Bert van die zeventien op jaar geleden voor de liefde door Nederland heeft op tv verruild een voor de Mongoolse door Steppe. De familie in helpt Bert, zijn vrouw Ganaa in en het hun kinderen op hun gerkamp met door het verzorgen op van de gasten in en dieren op en het halen uit van water. op tv Ook nemen zij de door primitieve levensstijl over en op slapen uit zij in een op gertent zonder sanitaire voorzieningen. in Daardoor blijkt de het toiletbezoek een groot uit avontuur en zijn tijdens ze voor het met douchen aangewezen op de door rivier. tijdens Een bijzondere ervaring die zij de niet snel tijdens zullen vergeten.

De tijdens familie Ragas het neemt afscheid van Nederland om naar bij de in familie Van der Marel op te het beleven hoe het is om in op tv Brunei te uit wonen. van Bastiaan gaat met een wiskundeleraar Gert Jan mee naar de op uit Jerudong International School, een van de met best aangeschreven naar scholen ter door wereld. De Ragassen met ontdekken daarnaast wat het leven naar in de onontdekte de de parel van Zuidoost-Azië nog uit meer met zich mee in brengt, van de op ongerepte jungle de tot de dagelijkse zoektocht in in de supermarkt. Maar in het feit dat op er in van het Islamitische land geen door alcohol te door krijgen is, maakt op uit Bastiaan in nog wel het meeste een indruk.

Met door het hele gezin voorgoed op tv de door koffers pakken en een spannend en het uitdagend nieuw tijdens leven beginnen in het het buitenland. Veel op tv mensen denken er wel een eens over, maar het bijna niemand de doet het. In van het een programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan uit (47), Tooske (44), van Sem het (16), Leentje (11), Fien (10) in en een Catoo (8) letterlijk de in het van leven van bijzondere, spraakmakende en unieke op tijdens gezinnen over de hele door wereld die het niet met bij mijmeren en uit dromen hebben gelaten. De tijdens Ragassen uit trekken voor vier maanden de wereld op in en logeren van tijdens de hun wereldreis steeds vijf met dagen bij een op tv (gast)gezin om uit te ervaren hoe het leven met door is in de door jungle van Brunei, in een Japanse op tijdens miljoenenstad of op de in steppe van Mongolië. door Bastiaan en Tooske uit gaan mee naar uit het werk, van de kinderen gaan mee naar school. met op tv Ze delen het sociale leven, doen met een de boodschappen, ze brengen een samen hun in vrije tijd door en helpen de mee in de op huishouding. En natuurlijk door nemen ze de daarbij een geldende van leef- en eetgewoonten over. naar Ragas Reist Rond met is vanaf van vanavond elke woensdag om 21:30 de uur te zien naar op RTL naar 4.

februari 2019
11-10-2018 15:01

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

10-10-2018 21:31

Afl. 6

Ragas Reist Rond - Afl. 6

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Wanneer zij tijdens een vakantie verliefd wordt op de Victoria Falls én haar man Brent, besluit ze in het land te blijven. Daar bouwt ze een bijzondere band op met olifa...

04-10-2018 15:03

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

03-10-2018 21:32

Afl. 5

Ragas Reist Rond - Afl. 5

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Na een leven in de schijnwerpers leeft ze inmiddels meer in de luwte als touroperator in Paarl, een stad zo'n 50 kilometer ten n...

27-09-2018 15:00

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

26-09-2018 21:31

Afl. 4

Ragas Reist Rond - Afl. 4

De familie Ragas verblijft bij de familie Siemonsma, die speciaal naar het Indonesische eiland Bali is verhuisd om hun kinderen naar de Green School te laten gaan. Terwijl ouders Bastiaan en Jan Eric vanwege het tijdsverschil met Nederland ...

20-09-2018 15:02

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

19-09-2018 21:31

Afl. 3

Ragas Reist Rond - Afl. 3

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash wanneer zij de Nederlandse Serge en zijn gezin bezoeken in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Na de rust van Mongolië moeten zij erg wennen aan de drukte van Japan, maar ook aan de buitengewone...

13-09-2018 15:00

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

12-09-2018 21:33

Afl. 2

Ragas Reist Rond - Afl. 2

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe. De familie helpt Bert, zijn vrouw Ganaa en hun ki...

06-09-2018 15:01

Afl. 1

Ragas Reist Rond - Afl. 1

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat met wiskundeleraar Gert Jan mee naar de Jerudong International School, een van de best aangeschreven sc...

05-09-2018 21:31

Nieuw: Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond - Nieuw: Ragas Reist Rond

Met het hele gezin voorgoed de koffers pakken en een spannend en uitdagend nieuw leven beginnen in het buitenland. Veel mensen denken er wel eens over, maar bijna niemand doet het. In het programma Ragas Reist Rond stappen Bastiaan (47), To...

Ragas Reist Rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ragas Reist Rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ragas Reist Rond bij Ragas Reist Rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ragas Reist Rond. Heb je een uitzending van Ragas Reist Rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ragas Reist Rond gemist

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Uitzending gemist van Ragas Reist Rond? Hier kun je alle uitzendingen van Ragas Reist Rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord