Programma gemist?
oktober 2021
02-01-2010 17:58

Voorjaar 2010 aflevering 1

Jan De Rooy: In De Zandbak - Voorjaar 2010 aflevering 1

Op de deelnemerslijst van Dakar 2010, die op de eerste dag van het nieuwe jaar in Argentinië van start gaat, ontbreekt de Nederlandse rallylegende Jan de Rooy. De 66-jarige Brabander heeft zijn helm aan de wilgen gehangen. RTL 7 staat uitge...

Jan De Rooy: In De Zandbak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan De Rooy: In De Zandbak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan De Rooy: In De Zandbak bij Jan De Rooy: In De Zandbak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan De Rooy: In De Zandbak. Heb je een uitzending van Jan De Rooy: In De Zandbak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan De Rooy: In De Zandbak gemist

Op de deelnemerslijst van Dakar 2010, die op de eerste dag van het nieuwe jaar in Argentinië van start gaat, ontbreekt de Nederlandse rallylegende Jan de Rooy. De 66-jarige Brabander heeft zijn helm aan de wilgen gehangen. RTL 7 staat uitgebreid stil bij de rallycarrière van de transportondernemer uit Sol. De hoogtepunten uit de carrière van De Rooy, zoals zijn winst in 1987 en zijn rentree, samen met zoon Gerard in 2002, worden afgewisseld met een dieptepunt in 1988. Toen trok het DAF-team zich terug uit de rally, vanwege het dodelijke ongeluk met hun tweede truck. Tijdens de RTL GP Pre-Proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard nam de Rooy afscheid van zijn Nederlandse fans, met zijn allerlaatste ronde in de DAF Turbotwin X1 als climax. In een openhartig gesprek vertelt Jan over zijn lange loopbaan en legt hij uit waarom hij stopt met zijn grote passie en zijn jaarlijkse vakantie in de Dakar-zandbak.

Uitzending gemist van Jan De Rooy: In De Zandbak? Hier kun je alle uitzendingen van Jan De Rooy: In De Zandbak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2010 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!