Programma gemist?

We van worden steeds ouder. met Maar wat is nu uit echt het geheim van met een gelukkige en een zinvolle op tv oude dag? Neuropsycholoog Erik Scherder een probeert dit in mysterie te op ontrafelen. Hij gaat op visite de bij de 106-jarige de Noortje die net van jarig is een geweest, op overnacht in een nonnenklooster, door gaat met de 91-jarige oma de Katerina het land van op in en zoekt op IJsland naar uit op tv eeuwenoude Vikinggenen die mogelijk een het geheim van een uit stokoud leven in zich van tijdens dragen.

De van onvermijdelijke aftakeling op een je oude dag op tv hoeft geen reden te zijn tijdens om je van laatste levensjaren nutteloos en met afgedankt een door te door brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar door wat uit gebeurt er met zijn de wetenschappelijke overtuiging als hij het op uit veldonderzoek uitgaat? Scherder gaat ernaar met op zoek in in een gesloten afdeling van met dementerenden, met door zijn op tv eigen broer met die anderhalf jaar hun zieke tijdens vader verzorgde en op het IJsland waar het volgens de statistieken in oud en gelukkig naar wel samen zouden op gaan.

Neuropsycholoog Erik Scherder op tv gaat niet met tijdens pensioen. op Nooit. Bezig blijven is het volgens hem door de manier om ook op door latere van leeftijd te genieten uit van het leven. Maar het wat gebeurt er met uit zijn wetenschappelijke door overtuiging als uit hij op veldonderzoek uitgaat? Scherder uit gaat ernaar uit op zoek de in een gezellige van kroeg, met een senioren-kampeerclub, een in een naar drukke huisartsenpost en uit op een zonovergoten op tv Grieks eiland waar de Europees tijdens kampioenen oud op tv worden van wonen.

Vanavond is het het een derde en laatste deel met van de documentairereeks 'Erik op Scherder zoekt: Het geheim tijdens van Methusalem', over op tv het geheim van op tv tijdens een gelukkige en zinvolle in oude dag, te een zien. We worden steeds ouder. van Maar wat naar is nu echt het geheim naar van een van gelukkige en uit zinvolle oude dag? Neuropsycholoog tijdens Erik Scherder probeert dit met mysterie te ontrafelen. de Hij gaat op het tijdens visite bij de 106-jarige Noortje die het net op tv jarig is geweest, overnacht tijdens in een nonnenklooster, gaat het de met de 91-jarige oma het Katerina het land op op tv en zoekt op het IJsland naar eeuwenoude de Viking-genen die mogelijk het door geheim van een door stokoud tijdens leven in op zich dragen.

De het onvermijdelijke aftakeling op je oude naar van dag hoeft geen reden in te zijn om je laatste door levensjaren nutteloos en door afgedankt door tijdens te brengen, een stelt neurospycholoog naar Erik Scherder. Maar uit wat gebeurt er tijdens met zijn wetenschappelijke overtuiging het als hij op veldonderzoek van uitgaat? Scherder gaat op tv ernaar op op zoek in van een gesloten afdeling met met dementerenden, met zijn eigen de broer die tijdens anderhalf jaar in hun zieke vader naar verzorgde en op IJsland, door waar volgens de statistieken oud met en gelukkig van wel samen zouden tijdens gaan.

In deze tijdens nieuwe EO-serie gaat de hoogleraar neuropsychologie Erik in Scherder op de aanstekelijke en door enthousiaste wijze op zoek naar het een geheim van uit Methusalem. tijdens Een zoektocht naar een gelukkige en met zinvolle oude de dag. 'Erik Scherder zoekt: uit Het van Geheim van Methusalem' is in drie donderdagen om door 20:25 uur te in zien op op NPO 2. 'Zo een oud als Methusalem', zoals door het Nederlandse gezegde uit luidt, worden we op weliswaar niet. Feit naar is wel een dat we steeds langer tijdens leven. Maar van willen we dat door wel, zo oud worden? Of zijn op tv we een toch vooral bang voor naar de onvermijdelijke aftakeling? Prof. de dr. de Scherder gelooft echt dat het tijdens samen kan gaan: op tv oud worden naar én gelukkig met zijn. Maar blijft uit zijn wetenschappelijke overtuiging nog de overeind de als hij geconfronteerd wordt het met de van dagelijkse werkelijkheid? Zelf is hij de magische op tv grens van uit 65 in jaar inmiddels gepasseerd. Maar de een opgebrande, uitgebluste uit indruk wekt professor op dr. Erik Scherder zeker op tv niet. Het woord het 'pensioen' komt dan van ook niet in zijn van woordenboek voor. Scherder het wil een doorwerken tot een zijn laatste snik. En is van er vast een van overtuigd dat het uit dé manier is van om op ook op oudere leeftijd nog op tv een zinvol en gelukkig de leven te op tv leiden. In naar deze driedelige serie verlaat van de bekende professor zijn het in studeerkamer en gaat op veldonderzoek de uit. En duikt het in de levens van het gewone met Nederlanders. Van de 91-jarige met barvrouw Tiny tot op tv de met verjarende Noortje die tijdens 106 lentes aftikt. De onderzoekende professor uit overnacht bij de een een bejaarde nonnen in een een klooster en belandt op tv tussen de vakantie-vierende het senioren op een camping. En door tijdens zijn het speurtocht loopt tijdens hij het ene moment mee met met op een dementie-afdeling en slaat op de het op tv andere moment door een partijtje met sportieve op tv tennisdames. In zijn tijdens pogingen Het Geheim van Methusalem tijdens te een ontrafelen gaat het Scherder op bezoek bij door de Europees Kampioenen door oud-worden op het de Griekse eilandje Ikaria. En in duikt in tijdens IJsland in het in mysterie van de eeuwenoude Viking-genen.

mei 2021
13-07-2019 10:10

Lang zullen we leven

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Lang zullen we leven

We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag? Neuropsycholoog Erik Scherder probeert dit mysterie te ontrafelen. Hij gaat op visite bij de 106-jarige Noortje die net jarig is geweest, overnac...

06-07-2019 10:05

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

29-06-2019 10:00

Eindelijk genieten

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Eindelijk genieten

Neuropsycholoog Erik Scherder gaat niet met pensioen. Nooit. Bezig blijven is volgens hem de manier om ook op latere leeftijd te genieten van het leven. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij op veldonderzoek uit...

20-09-2018 20:25

Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Vanavond is het derde en laatste deel van de documentairereeks 'Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem', over het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag, te zien. We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van ee...

13-09-2018 20:25

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

06-09-2018 20:25

Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

In deze nieuwe EO-serie gaat hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder op aanstekelijke en enthousiaste wijze op zoek naar het geheim van Methusalem. Een zoektocht naar een gelukkige en zinvolle oude dag. 'Erik Scherder zoekt: Het Geheim va...

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem bij Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem. Heb je een uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist

Uitzending gemist van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem? Hier kun je alle uitzendingen van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!