Programma gemist?

We worden steeds een in ouder. Maar wat is nu tijdens echt het op tv geheim van een gelukkige op tv en met zinvolle oude dag? Neuropsycholoog op tv Erik Scherder op probeert dit mysterie te ontrafelen. Hij tijdens gaat op het visite bij de 106-jarige op Noortje die net op jarig is geweest, met overnacht naar in een nonnenklooster, op tv gaat met het de 91-jarige oma de Katerina het land op tijdens en zoekt op IJsland naar uit eeuwenoude van Vikinggenen die in mogelijk het geheim van het een stokoud leven in tijdens zich de dragen.

De onvermijdelijke aftakeling door op je oude van dag met hoeft geen reden te zijn door van om je laatste levensjaren nutteloos en een afgedankt door te door brengen, stelt neurospycholoog in Erik Scherder. Maar de wat van gebeurt er met met zijn wetenschappelijke op tv overtuiging als hij op van veldonderzoek uitgaat? van Scherder gaat ernaar van op zoek in door een gesloten afdeling met op tv dementerenden, met zijn eigen broer met die anderhalf in jaar hun zieke door vader verzorgde en op in IJsland naar waar volgens de statistieken oud de en naar gelukkig wel met samen zouden gaan.

Neuropsycholoog Erik een Scherder gaat niet in met pensioen. Nooit. Bezig het blijven het is volgens op hem de manier om een ook op latere leeftijd in te genieten van het op leven. in Maar wat gebeurt er op met zijn op tv wetenschappelijke overtuiging als hij op op veldonderzoek uitgaat? een Scherder gaat ernaar de op zoek in een met van gezellige kroeg, met met een senioren-kampeerclub, in een de drukke huisartsenpost van en op een met zonovergoten Grieks eiland waar de tijdens Europees kampioenen naar oud worden met wonen.

Vanavond is het naar derde een en laatste deel van naar de documentairereeks uit 'Erik Scherder zoekt: Het geheim uit van Methusalem', uit over het geheim van naar door een gelukkige en zinvolle op oude dag, te zien. We worden in steeds ouder. Maar tijdens in wat is nu echt het geheim tijdens uit van een gelukkige en zinvolle oude tijdens dag? op Neuropsycholoog Erik Scherder een probeert dit mysterie te door ontrafelen. de Hij gaat op een visite bij de 106-jarige met Noortje die net jarig is uit geweest, overnacht de in een tijdens nonnenklooster, gaat met de van 91-jarige oma door Katerina het land op van en zoekt op IJsland de naar eeuwenoude Viking-genen van op die mogelijk het geheim de van een stokoud een leven in een zich dragen.

De onvermijdelijke met aftakeling tijdens op je oude uit dag hoeft geen reden te zijn tijdens om de je laatste levensjaren de nutteloos en afgedankt door door te brengen, van stelt neurospycholoog de Erik Scherder. Maar wat gebeurt er op door met zijn wetenschappelijke op overtuiging als hij op op tv veldonderzoek uitgaat? het Scherder gaat ernaar op zoek van in een gesloten in afdeling met met dementerenden, met zijn eigen broer door het die anderhalf jaar hun zieke vader naar verzorgde naar en op IJsland, waar volgens van de statistieken van oud uit en gelukkig wel samen zouden de gaan.

In deze nieuwe het op tv EO-serie gaat hoogleraar in neuropsychologie Erik Scherder op een aanstekelijke en enthousiaste wijze op op tv tijdens zoek naar het geheim van met Methusalem. van Een zoektocht naar een gelukkige en van naar zinvolle oude dag. 'Erik de Scherder zoekt: Het Geheim een van Methusalem' is drie een donderdagen om in 20:25 van uur te zien op op NPO 2. 'Zo op oud als Methusalem', zoals tijdens het Nederlandse op tv gezegde luidt, worden we weliswaar tijdens niet. met Feit is wel dat door we steeds langer leven. Maar de tijdens willen we dat wel, zo oud met worden? Of zijn van we toch vooral een bang in voor de onvermijdelijke aftakeling? het Prof. dr. Scherder tijdens gelooft echt dat tijdens het op tv samen kan gaan: oud op tv worden én gelukkig het zijn. Maar blijft zijn wetenschappelijke een overtuiging nog van overeind als hij geconfronteerd in wordt met op de dagelijkse naar werkelijkheid? Zelf is uit hij de magische grens tijdens van 65 jaar inmiddels gepasseerd. uit Maar een op opgebrande, op tv uitgebluste indruk wekt met professor dr. Erik Scherder zeker met niet. Het woord 'pensioen' tijdens op tv komt dan ook niet in zijn door woordenboek voor. Scherder met wil doorwerken tot op uit zijn laatste snik. En is met er vast van naar overtuigd dat van het dé met manier is om ook de op oudere leeftijd nog de een zinvol en gelukkig op tv naar leven te leiden. In deze driedelige door serie verlaat de met bekende professor het zijn de studeerkamer en gaat op veldonderzoek uit. van En duikt naar in de van levens van gewone Nederlanders. Van de de 91-jarige naar barvrouw Tiny tot de in verjarende Noortje die het uit 106 lentes aftikt. het De onderzoekende professor overnacht bij op de op tv bejaarde nonnen in een klooster en door belandt naar tussen de door vakantie-vierende senioren op een camping. de En tijdens zijn speurtocht uit loopt door hij het ene moment naar mee van op een dementie-afdeling en slaat op een het door andere moment een partijtje naar met sportieve tennisdames. de In zijn pogingen het Het naar Geheim van Methusalem te met ontrafelen gaat Scherder op bezoek op bij de Europees op tv Kampioenen op oud-worden op het Griekse een eilandje door Ikaria. En duikt in uit IJsland in het van mysterie van eeuwenoude met Viking-genen.

januari 2021
13-07-2019 10:10

Lang zullen we leven

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Lang zullen we leven

We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag? Neuropsycholoog Erik Scherder probeert dit mysterie te ontrafelen. Hij gaat op visite bij de 106-jarige Noortje die net jarig is geweest, overnac...

06-07-2019 10:05

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

29-06-2019 10:00

Eindelijk genieten

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Eindelijk genieten

Neuropsycholoog Erik Scherder gaat niet met pensioen. Nooit. Bezig blijven is volgens hem de manier om ook op latere leeftijd te genieten van het leven. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij op veldonderzoek uit...

20-09-2018 20:25

Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Vanavond is het derde en laatste deel van de documentairereeks 'Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem', over het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag, te zien. We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van ee...

13-09-2018 20:25

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

06-09-2018 20:25

Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

In deze nieuwe EO-serie gaat hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder op aanstekelijke en enthousiaste wijze op zoek naar het geheim van Methusalem. Een zoektocht naar een gelukkige en zinvolle oude dag. 'Erik Scherder zoekt: Het Geheim va...

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem bij Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem. Heb je een uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist

Uitzending gemist van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem? Hier kun je alle uitzendingen van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!