Programma gemist?

We op worden steeds ouder. Maar uit wat is nu echt op tv een het geheim van van een gelukkige en zinvolle oude dag? op tv naar Neuropsycholoog Erik Scherder probeert dit tijdens mysterie te op ontrafelen. Hij gaat op op visite bij de 106-jarige het Noortje die het net de jarig is geweest, overnacht uit in een nonnenklooster, gaat tijdens met de 91-jarige met oma Katerina het het land op en zoekt de op IJsland het naar eeuwenoude Vikinggenen die op mogelijk het tijdens geheim de van een stokoud leven van in zich uit dragen.

De een onvermijdelijke aftakeling op met je oude dag hoeft op geen reden het te zijn om je laatste het levensjaren nutteloos door en afgedankt door te een brengen, naar stelt neurospycholoog op tv Erik Scherder. Maar wat een gebeurt er met zijn wetenschappelijke een overtuiging als hij het op met veldonderzoek uitgaat? naar Scherder gaat ernaar op met zoek in uit een gesloten afdeling met het dementerenden, met zijn eigen broer naar die op anderhalf jaar hun zieke vader tijdens verzorgde en op tijdens een IJsland waar volgens de statistieken tijdens oud op tv en gelukkig wel samen zouden het gaan.

Neuropsycholoog Erik Scherder een gaat niet de met een pensioen. Nooit. Bezig blijven is op tv volgens hem de manier op tv in om ook op latere leeftijd op tv te genieten van het een leven. Maar tijdens wat op gebeurt er met zijn de wetenschappelijke overtuiging als van hij op veldonderzoek de uitgaat? Scherder gaat met ernaar op zoek in het een uit gezellige kroeg, met het een senioren-kampeerclub, in een in drukke huisartsenpost en op een op tv zonovergoten naar Grieks eiland waar de Europees het op kampioenen oud worden op wonen.

Vanavond is op het derde en laatste een deel van de het documentairereeks 'Erik de Scherder zoekt: naar Het geheim van tijdens Methusalem', over het op tv geheim van naar een gelukkige en zinvolle oude tijdens dag, door te zien. We worden steeds ouder. Maar de een wat is nu echt met het geheim van in een gelukkige tijdens en zinvolle oude tijdens dag? Neuropsycholoog Erik de Scherder probeert dit mysterie het te ontrafelen. de Hij gaat op visite bij op tv de 106-jarige uit Noortje die net jarig is de geweest, op tv overnacht in een nonnenklooster, de gaat met het de 91-jarige oma Katerina het de land op en op naar zoekt op IJsland naar eeuwenoude Viking-genen tijdens die mogelijk de het in geheim van een een stokoud leven in op zich dragen.

De van onvermijdelijke aftakeling met op je oude dag hoeft geen een reden de te zijn om je uit laatste op levensjaren nutteloos en de afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog in Erik Scherder. uit Maar wat gebeurt een er uit met zijn wetenschappelijke overtuiging als tijdens hij op met veldonderzoek uitgaat? Scherder gaat door ernaar op zoek in een een gesloten met afdeling op tv met dementerenden, met zijn eigen broer een die anderhalf jaar met hun met zieke vader op tv verzorgde en op IJsland, waar volgens de de statistieken een oud een en gelukkig wel samen zouden de gaan.

In deze nieuwe een EO-serie gaat hoogleraar tijdens neuropsychologie van Erik Scherder op tv op aanstekelijke en enthousiaste op tv wijze op zoek naar op tv het door geheim van Methusalem. Een zoektocht door naar naar een gelukkige en door zinvolle oude dag. 'Erik van Scherder zoekt: Het Geheim van van Methusalem' is van drie donderdagen om 20:25 met uur te zien de op door NPO 2. 'Zo het oud als Methusalem', zoals het naar Nederlandse het gezegde luidt, worden op tv we weliswaar niet. Feit is in wel dat we steeds uit op tv langer leven. Maar willen we dat op wel, door zo oud worden? tijdens Of zijn we tijdens toch vooral bang voor op tv de met onvermijdelijke aftakeling? Prof. het dr. Scherder gelooft echt dat het het samen kan gaan: op oud worden het én in gelukkig zijn. Maar blijft zijn op wetenschappelijke een overtuiging nog overeind als door hij geconfronteerd op tv wordt met de dagelijkse tijdens werkelijkheid? Zelf is hij de magische tijdens met grens van 65 jaar inmiddels het gepasseerd. van Maar een opgebrande, op tv uitgebluste indruk wekt professor een dr. Erik Scherder met zeker niet. Het de woord 'pensioen' komt dan met ook niet in zijn tijdens woordenboek tijdens voor. Scherder uit wil doorwerken tot het zijn laatste snik. En is er naar vast van van overtuigd dat het dé een manier op is om naar ook op oudere leeftijd tijdens nog een op tv zinvol en gelukkig op tv leven te leiden. op In deze driedelige serie verlaat op tv de bekende professor zijn in studeerkamer tijdens en gaat op tijdens veldonderzoek uit. En duikt van in de in levens van gewone Nederlanders. van Van de 91-jarige barvrouw op tv Tiny tijdens tot de verjarende Noortje die een op 106 lentes aftikt. De onderzoekende een professor overnacht bij met de bejaarde de nonnen in een klooster en door belandt tussen tijdens de vakantie-vierende senioren op tv op op een camping. En tijdens zijn de speurtocht loopt hij naar het ene in moment mee op een uit dementie-afdeling tijdens en slaat op het het andere moment door een partijtje met sportieve tennisdames. van In zijn pogingen naar Het een Geheim van Methusalem te een ontrafelen gaat Scherder op bezoek van bij de in Europees Kampioenen oud-worden een op in het Griekse eilandje Ikaria. En van duikt in IJsland in een het mysterie van een eeuwenoude uit Viking-genen.

mei 2020
13-07-2019 10:10

Lang zullen we leven

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Lang zullen we leven

We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag? Neuropsycholoog Erik Scherder probeert dit mysterie te ontrafelen. Hij gaat op visite bij de 106-jarige Noortje die net jarig is geweest, overnac...

06-07-2019 10:05

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

29-06-2019 10:00

Eindelijk genieten

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Eindelijk genieten

Neuropsycholoog Erik Scherder gaat niet met pensioen. Nooit. Bezig blijven is volgens hem de manier om ook op latere leeftijd te genieten van het leven. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij op veldonderzoek uit...

20-09-2018 20:25

Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Slot: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Vanavond is het derde en laatste deel van de documentairereeks 'Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem', over het geheim van een gelukkige en zinvolle oude dag, te zien. We worden steeds ouder. Maar wat is nu echt het geheim van ee...

13-09-2018 20:25

Oud en afgedankt

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Oud en afgedankt

De onvermijdelijke aftakeling op je oude dag hoeft geen reden te zijn om je laatste levensjaren nutteloos en afgedankt door te brengen, stelt neurospycholoog Erik Scherder. Maar wat gebeurt er met zijn wetenschappelijke overtuiging als hij ...

06-09-2018 20:25

Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem - Nieuw: Erik Scherder zoekt - Het geheim van Methusalem

In deze nieuwe EO-serie gaat hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder op aanstekelijke en enthousiaste wijze op zoek naar het geheim van Methusalem. Een zoektocht naar een gelukkige en zinvolle oude dag. 'Erik Scherder zoekt: Het Geheim va...

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem bij Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem. Heb je een uitzending van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem gemist

Uitzending gemist van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem? Hier kun je alle uitzendingen van Erik Scherder zoekt: Het geheim van Methusalem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!