Programma gemist?

De op herfst is door de tijd van de appeloogst, naar dus dit is in een goed moment van om iets tijdens te bakken met appels daarin in verwerkt. Hans maakt met vandaag de een tarte tatin, de Franse op tv het variant op de op tv appeltaart.

Vandaag een maakt Hans Spitsbaard een overheerlijke het uit marmercake. Marmercake klinkt misschien wel een een beetje 'ouderwets' maar op het is met nog altijd hedendaags lekker. Lekker van bij een kopje naar thee of in koffie, of gewoon als op tv door smaakvol tussendoortje.

Wie op echt iets lekkers bij door de koffie wil wat op tv uit ook nog eens op makkelijk is te maken, zou beslist een uit eens deze wafeltjes op tv met mokkavulling van Hans het moeten proberen. Ze hoeven naar maar 10 minuten in op tv door de oven en smaken heerlijk een bij een kopje een koffie of met thee!

Dumkes op zijn vooral bekend van van de Frieske Dúmkes, een op tv typisch Fries streekgerecht. uit uit Het zijn zoete koekjes, met anijs op gekruide en in zijn duimgroot. Een uit variant op op de Fryske van dúmkes zijn de het Amelander dúmkes, waarin de hazelnoten uit vervangen uit zijn door amandelen. Hans baseert door zijn recept op de tijdens Amelander op dúmkes en verwerk amandelen in uit de tijdens koekjes.

Hans van Spitsbaard maakt stroopkoeken. En wie uit de denkt dat dit een verspreking op tv is van de stroopwafel op tv heeft het mis. met Want tijdens de stroopkoek door is beduidend anders op door zijn knapperige jasje. uit Heerlijk bij de thee en uit koffie, en ze op tv zijn zo de gemaakt.

Hans Spitsbaard de maakt brownies die ook in nog eens door glutenvrij zijn. door Afhankelijk van hoe groot u een tijdens de stukken snijdt, kunt van er gemiddeld 24 stukjes een uit de snijden.

oktober 2019
19-10-2018 12:35

Tarte tatin

Bak mee met MAX - Tarte tatin

De herfst is de tijd van de appeloogst, dus dit is een goed moment om iets te bakken met appels daarin verwerkt. Hans maakt vandaag een tarte tatin, de Franse variant op de appeltaart.

05-10-2018 12:35

Marmercake

Bak mee met MAX - Marmercake

Vandaag maakt Hans Spitsbaard een overheerlijke marmercake. Marmercake klinkt misschien wel een beetje 'ouderwets' maar het is nog altijd hedendaags lekker. Lekker bij een kopje thee of koffie, of gewoon als smaakvol tussendoortje.

28-09-2018 12:35

Wafels met mokkavulling

Bak mee met MAX - Wafels met mokkavulling

Wie echt iets lekkers bij de koffie wil wat ook nog eens makkelijk is te maken, zou beslist eens deze wafeltjes met mokkavulling van Hans moeten proberen. Ze hoeven maar 10 minuten in de oven en smaken heerlijk bij een kopje koffie of thee!

21-09-2018 09:30

Dumkes & Truffels

Bak mee met MAX - Dumkes & Truffels

Dumkes zijn vooral bekend van de Frieske Dúmkes, een typisch Fries streekgerecht. Het zijn zoete koekjes, met anijs gekruide en zijn duimgroot. Een variant op de Fryske dúmkes zijn de Amelander dúmkes, waarin de hazelnoten vervangen zijn do...

14-09-2018 12:35

Stroopkoeken

Bak mee met MAX - Stroopkoeken

Hans Spitsbaard maakt stroopkoeken. En wie denkt dat dit een verspreking is van de stroopwafel heeft het mis. Want de stroopkoek is beduidend anders door zijn knapperige jasje. Heerlijk bij de thee en koffie, en ze zijn zo gemaakt.

07-09-2018 12:35

Brownies

Bak mee met MAX - Brownies

Hans Spitsbaard maakt brownies die ook nog eens glutenvrij zijn. Afhankelijk van hoe groot u de stukken snijdt, kunt er gemiddeld 24 stukjes uit snijden.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!