Programma gemist?

De recepten van blinken uit in eenvoud een van en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten op tv voor nodig de zijn. De chefs in werken zoveel mogelijk in met seizoensproducten en ingrediënten een van eigen in bodem. Zo duurzaam een mogelijk! Vandaag maken we van bami goreng met en atjar komkommer. Indonesische gerechten met worden zelden alleen tijdens geserveerd. Zo wordt bij door veel maaltijden op atjar geserveerd. Een tijdens zoet/zuurtje in voor bij het de eten. En atjar is heel een eenvoudig zelf te een maken. Dat bewijst dit in recept van een Francis.

De recepten uit blinken met uit in eenvoud en diversiteit, waar naar geen ingewikkelde apparaten naar tijdens voor nodig zijn. De chef op werkt zoveel mogelijk met op tijdens seizoensproducten en ingrediënten van een eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag door maken we pastei uit tutup ajam. De op letterlijke vertaling van de het Indonesische op tv woord tutup is uit 'sluit het.? En dat van is precies wat een er in dit tijdens gerecht gebeurt. van De vulling van de naar pastei tutup ajam wordt de in de pastei, tijdens de puree, tijdens gesloten. Alle smaken de komen tijdens extra tot hun recht doordat tijdens het nog een klein op de half uur in de uit oven gaat.

De uit recepten blinken het uit in eenvoud en diversiteit, de waar geen op tv ingewikkelde apparaten voor van nodig zijn. De chefs naar werken zoveel mogelijk met op seizoensproducten en naar ingrediënten van eigen uit bodem. op tv Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken het we ketoprak. Ketoprak is een vegetarisch op tijdens gerecht dat oorspronkelijk uit Jakarta, Indonesië, van komt. Francis maakt op haar eigen het 'snelle' variant. Het van is makkelijk te naar maken en staat redelijk in snel op tafel. de met Bij deze ketoprak hoort een naar dressing/saus op basis met van pindakaas. Een de perfecte op tv combinatie.

De recepten blinken met door uit in eenvoud en van diversiteit, waar geen naar ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op tv naar De chefs werken op tv zoveel mogelijk met in seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. het Zo op tv duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap in met door gebakken paksoi de en mais. Francis maakt in de eerste op uitzending van uit Makan met MAX uit ajam op tv ketjap, favoriet bij velen. tijdens Want jong en uit oud zijn op te porren voor dit de gerecht. Ze serveert op er gebakken met paksoi en mais bij. En natuurlijk met niet te tijdens vergeten witte naar rijst.

Hans maakt het deze week een prachtige tijdens charlotte met het chocolademousse. Wie echt de sier in tijdens wil maken tijdens de feestdagen, met kan door met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. op tv Een plaatje uit om tijdens naar te kijken en op een traktatie om van uit te smullen. De op tv taart past zowel uit bij een brunch, van gewoon voor bij op de koffie en het thee, maar naar ook als op dessert.

Aflevering 17 naar - Culinair naar magazine (2018) naar met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van uit 'Heel Holland Bakt de het 2017' maakt toegankelijke en in inspirerende lekkernijen. met Altijd met een stap voor op stap uitleg, zodat de tijdens beginnende thuisbakker er een ook aan op tv uit een kan.

Hans in maakt deze week een prachtige uit charlotte met tijdens chocolademousse. Wie echt de sier het wil maken het tijdens de op feestdagen, kan met deze door Charlotte met door chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om tijdens naar op tv te kijken en een traktatie het om van te de van smullen. De taart past tijdens zowel bij een brunch, naar gewoon voor door bij de naar koffie en thee, maar ook van als uit dessert.

Hans van maakt deze week in Franse madeleines. De op tv madeleine komt van origine uit van Commercy, op tv een streek in het Franse Lotharingen. op tv De schelpvormige in cakejes zijn zacht tijdens van in smaak en kunnen op in smaak gebracht tijdens worden door bijvoorbeeld likeur. door Hans doet sinaasappel door uit de het madeleines voor een fris zoete tijdens smaak.

Hans de maakt deze week tijdens Nederlandse gevulde een koeken. Er gaat niets boven van een verse gevulde koek met een echt amandelspijs. in Dit is lekkerder door van smaak en maakt naar deze gevulde op koek tot een van ware naar traktatie.

Hans op maakt deze week tijdens heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk door verbonden tijdens met Sinterklaas. En aangezien de in verjaardag op tv van de Goedheiligman een de komende dagen van veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans met Spitsbaard speculaasjes. op tv Hij gebruikt in hiervoor een echte met speculaasplank.

Hans maakt uit deze de week een overheerlijke met slagroomtaart.

Hans de maakt deze tijdens week overheerlijke Goudse moppen. Als we van Hans moeten geloven zijn tijdens Goudse moppen een op van de tijdens lekkerste en makkelijkste koekjes het om te op tv maken. Dus krijgt u naar onverwacht visite, dan op tv de is de koektrommel met dit op tv koekje snel met en makkelijk een gevuld.

Hans maakt met deze week op Nougat de Montélimar. Er het gaat niets boven op tv noga uit de Frankrijk. De bakermat van met de noga zoals wij met die kennen van ligt in Montélimar, maar van de de oorsprong gaat veel verder terug in naar de geschiedenis boeken. van Noga is niet het heel eenvoudig om van te maken, het maar Hans heeft een in de manier gevonden om noga te op tv maken door die voor iedereen te doen tijdens is.

Hans naar maakt deze week een het Tarte Bourdaloue. De op tarte bourdaloue door is een Franse perentaart. Maar in uit het bijzondere aan deze taart van is dat er naar een op amandelfrangipane tussen zit. Dat een maakt deze taart extra naar bijzonder. Ideaal voor met speciale in gelegenheden.

Hans maakt op tv deze op week een Flan patissier. Dit is naar een traditioneel een Frans custard op gebak. Het smaakt tijdens zacht en romig een en laat zich tijdens goed combineren bij op tv een kopje koffie of thee op of is heerlijk van als een toetje.

mei 2020
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!