Programma gemist?

De recepten tijdens blinken uit in eenvoud de en de diversiteit, waar geen het ingewikkelde apparaten voor in nodig zijn. De tijdens chefs werken zoveel mogelijk met door seizoensproducten en ingrediënten op van tijdens eigen bodem. Zo duurzaam van mogelijk! Vandaag maken we bami op tv goreng met en atjar komkommer. Indonesische gerechten op tv worden zelden alleen uit geserveerd. Zo wordt bij van veel maaltijden een atjar door geserveerd. Een zoet/zuurtje voor bij door het eten. naar En atjar is op heel eenvoudig zelf naar te maken. Dat bewijst dit met recept van door Francis.

De recepten van blinken uit in de eenvoud een en diversiteit, waar geen ingewikkelde door apparaten voor het nodig zijn. De chef werkt met zoveel een mogelijk met seizoensproducten en de ingrediënten tijdens van eigen bodem. Zo duurzaam de mogelijk! Vandaag met maken we pastei tutup ajam. De letterlijke uit vertaling door van het Indonesische woord naar tutup is 'sluit het.? in En de dat is precies wat er op tv op tv in dit gerecht gebeurt. De vulling uit van naar de pastei tutup ajam wordt uit in de door pastei, het de puree, gesloten. Alle smaken in komen extra op tv tot hun recht doordat het in nog naar een klein een half uur in de een oven gaat.

De met recepten blinken uit in eenvoud de en diversiteit, waar een het geen ingewikkelde apparaten voor nodig door zijn. in De chefs werken zoveel mogelijk uit met seizoensproducten in en ingrediënten van in eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag naar maken het we ketoprak. Ketoprak is in een vegetarisch gerecht dat oorspronkelijk van uit met Jakarta, Indonesië, komt. Francis maakt tijdens haar eigen met 'snelle' variant. Het is van makkelijk te naar maken en door staat redelijk snel op tafel. het het Bij deze ketoprak de hoort een dressing/saus op basis van tijdens door pindakaas. Een perfecte het combinatie.

De op tv recepten blinken uit in eenvoud het en het diversiteit, waar geen ingewikkelde tijdens apparaten voor in nodig zijn. op De chefs werken zoveel mogelijk met de tijdens seizoensproducten en ingrediënten van de eigen bodem. het Zo duurzaam mogelijk! Vandaag uit maken we ketjap met gebakken op paksoi en mais. Francis maakt naar in de in eerste uitzending door van Makan met het MAX ajam ketjap, favoriet door bij velen. Want een jong en tijdens oud zijn te porren voor het dit gerecht. Ze van naar serveert er gebakken paksoi en naar mais bij. En de natuurlijk niet te in vergeten witte de rijst.

Hans op maakt deze week een een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie op tv echt de op sier wil in maken tijdens de feestdagen, uit kan met deze op tv Charlotte met tijdens chocolademousse thuiskomen. Een een plaatje om naar tijdens te kijken en een traktatie met om uit van te smullen. in De taart past zowel bij op een brunch, het gewoon met voor bij de koffie het en thee, van maar ook als tijdens dessert.

Aflevering 17 - met Culinair magazine met (2018) met tijdens Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, op winnaar van op tv 'Heel Holland Bakt 2017' een maakt toegankelijke door en inspirerende lekkernijen. op tv Altijd met een stap voor van stap uitleg, een zodat de beginnende thuisbakker er op ook aan op tv uit de kan.

Hans met maakt deze week met een prachtige charlotte met een chocolademousse. Wie tijdens echt de sier naar wil maken tijdens de feestdagen, uit kan met deze Charlotte met met chocolademousse van thuiskomen. Een plaatje op om naar te tijdens kijken naar en een traktatie op tv om van te smullen. De taart met past zowel met bij een brunch, met gewoon voor bij de door koffie en van thee, maar ook de als het dessert.

Hans op tv maakt deze week Franse met madeleines. De madeleine komt van op tv origine uit de Commercy, een streek door in het Franse het Lotharingen. De schelpvormige cakejes van zijn zacht uit van in smaak en kunnen op smaak tijdens gebracht worden door bijvoorbeeld met van likeur. Hans doet sinaasappel door door de madeleines voor met een fris zoete van smaak.

Hans maakt deze op tv week Nederlandse gevulde de koeken. Er het gaat niets boven een verse het gevulde koek tijdens met echt amandelspijs. Dit met door is lekkerder van smaak en maakt op tv deze gevulde tijdens koek tot naar een ware op tv traktatie.

Hans het maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas uit is onlosmakelijk van verbonden de met Sinterklaas. En met aangezien de verjaardag van de een Goedheiligman de komende op tv dagen veelvuldig wordt gevierd, van maakt Hans Spitsbaard in speculaasjes. in Hij gebruikt door hiervoor een echte op speculaasplank.

Hans tijdens maakt deze week op tv een overheerlijke door slagroomtaart.

Hans maakt deze uit week door overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans het moeten geloven zijn naar de Goudse moppen een van de lekkerste de en het makkelijkste koekjes om te naar maken. Dus krijgt u met met onverwacht visite, dan is de het koektrommel met dit koekje uit snel en tijdens makkelijk van gevuld.

Hans op tv maakt deze tijdens week Nougat de Montélimar. Er gaat in niets door boven noga uit Frankrijk. De een bakermat van van de noga zoals wij die tijdens de kennen ligt in in Montélimar, maar de oorsprong gaat in veel verder terug in door de geschiedenis tijdens boeken. Noga tijdens is niet heel eenvoudig om in het te maken, maar Hans heeft met een manier met gevonden om noga te maken in een die voor iedereen te het doen is.

Hans het maakt deze week een Tarte het Bourdaloue. De tarte op bourdaloue door is een Franse naar perentaart. Maar het bijzondere aan in deze taart is van dat er in een tijdens amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt op tv deze taart van extra bijzonder. een Ideaal voor speciale de gelegenheden.

Hans maakt op tv deze week een van Flan uit patissier. Dit is een traditioneel Frans met custard een gebak. Het smaakt een zacht en romig en laat in op zich goed combineren bij een op tv kopje koffie door of thee of is heerlijk van als door toetje.

januari 2021
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!