Programma gemist?

De op recepten blinken uit in op tv eenvoud en uit diversiteit, waar geen ingewikkelde tijdens apparaten voor nodig in zijn. De chefs uit werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten en de ingrediënten van het eigen bodem. Zo duurzaam een mogelijk! Vandaag een maken we bami goreng en op tv atjar het komkommer. Indonesische gerechten worden zelden in alleen geserveerd. Zo wordt uit bij op tv veel maaltijden atjar geserveerd. op Een zoet/zuurtje voor in bij het eten. tijdens En atjar is heel op tv eenvoudig op tv zelf te maken. op tv Dat bewijst dit tijdens recept van Francis.

De recepten het blinken uit in eenvoud van en diversiteit, door waar een geen ingewikkelde apparaten de voor nodig zijn. tijdens De chef werkt uit zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten op van eigen in bodem. Zo met duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei een tutup ajam. De op tv letterlijke vertaling van het een Indonesische woord tutup het is op 'sluit het.? En tijdens dat is uit precies wat er in in dit gerecht gebeurt. De op vulling van de het pastei op tutup ajam wordt in naar de pastei, een de puree, gesloten. Alle smaken door komen extra op tv tot hun recht doordat het in nog een op tv klein met half uur in de de oven gaat.

De recepten blinken met uit op in eenvoud en diversiteit, waar een geen ingewikkelde met apparaten tijdens voor nodig zijn. De chefs werken tijdens zoveel mogelijk uit met een seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. Ketoprak in is een in vegetarisch de gerecht dat oorspronkelijk uit Jakarta, Indonesië, uit naar komt. Francis maakt haar eigen uit 'snelle' variant. Het is een makkelijk te naar maken en een staat redelijk snel op tijdens tafel. Bij deze in ketoprak tijdens hoort een dressing/saus op basis naar van pindakaas. tijdens Een perfecte van combinatie.

De een recepten blinken uit in eenvoud de en diversiteit, waar de de geen ingewikkelde apparaten voor uit nodig zijn. De naar chefs werken zoveel naar mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten uit van eigen het bodem. Zo duurzaam met mogelijk! Vandaag in maken we ketjap met door gebakken paksoi en mais. Francis maakt het in de met eerste uitzending van Makan naar met MAX door ajam ketjap, favoriet het bij het velen. Want jong door en oud zijn te de porren voor dit gerecht. Ze op tv door serveert er gebakken paksoi en mais tijdens bij. En natuurlijk een niet op tv te vergeten witte op rijst.

Hans maakt deze door week het een prachtige op tv charlotte met chocolademousse. Wie uit echt de sier wil naar maken tijdens op de feestdagen, kan met deze Charlotte een tijdens met chocolademousse thuiskomen. Een uit plaatje om het naar te kijken op tv en een traktatie om van te van smullen. de De taart past zowel bij uit een uit brunch, gewoon met voor bij de door koffie en thee, maar ook als uit op dessert.

Aflevering uit 17 - het Culinair magazine (2018) met Hand de Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van met van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt van toegankelijke en inspirerende lekkernijen. het door Altijd met een stap voor in stap uitleg, het zodat de beginnende thuisbakker er door op ook aan uit uit kan.

Hans door maakt deze week van een prachtige in charlotte met chocolademousse. Wie echt uit de sier uit wil maken tijdens de feestdagen, kan in met op tv deze Charlotte met chocolademousse van thuiskomen. Een plaatje om in naar te kijken op tv en een het traktatie om van te een op tv smullen. De taart op tv past zowel bij een op brunch, gewoon voor bij de met van koffie en thee, maar in ook als naar dessert.

Hans op tv maakt deze week een Franse madeleines. De madeleine komt het van origine uit een Commercy, een streek in op tv het Franse in Lotharingen. De schelpvormige cakejes met zijn zacht van tijdens van smaak en kunnen op smaak tijdens gebracht tijdens worden door bijvoorbeeld likeur. met Hans doet sinaasappel door de de madeleines voor op tv een fris van zoete smaak.

Hans de maakt deze op week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat naar niets boven een op tv verse van gevulde koek met echt amandelspijs. een Dit is lekkerder van een smaak door en maakt deze gevulde van koek tot naar een ware door traktatie.

Hans door maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas op op tv is onlosmakelijk verbonden met tijdens Sinterklaas. En aangezien de in verjaardag van van de Goedheiligman de op komende dagen veelvuldig wordt gevierd, op maakt Hans in Spitsbaard speculaasjes. op Hij gebruikt hiervoor een echte de tijdens speculaasplank.

Hans naar maakt deze week een overheerlijke uit naar slagroomtaart.

Hans met maakt deze week de overheerlijke Goudse door moppen. Als we Hans van moeten geloven zijn Goudse moppen tijdens een van op de lekkerste en makkelijkste koekjes uit op om te maken. uit Dus krijgt u onverwacht visite, op dan is de koektrommel uit met dit koekje uit snel en van makkelijk naar gevuld.

Hans de maakt deze week op Nougat de Montélimar. Er met gaat niets boven noga in uit Frankrijk. naar De bakermat van de naar noga zoals wij die op tv kennen ligt in van Montélimar, maar de tijdens oorsprong gaat veel op tv verder terug in naar de geschiedenis boeken. in het Noga is niet heel eenvoudig om van tijdens te maken, maar op Hans heeft een manier naar gevonden om op noga te maken die voor het iedereen naar te doen is.

Hans maakt tijdens deze week een uit Tarte Bourdaloue. in De tarte bourdaloue is een de Franse perentaart. Maar door een het bijzondere aan de deze taart is dat er een door amandelfrangipane tussen naar zit. op tv Dat maakt deze taart extra bijzonder. uit door Ideaal voor speciale in gelegenheden.

Hans maakt deze met week een van Flan patissier. een Dit is een uit traditioneel Frans custard gebak. Het een uit smaakt zacht en romig en uit laat zich goed naar combineren bij in een kopje koffie op tv of thee door of is heerlijk als in toetje.

september 2021
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!