Programma gemist?

De recepten de blinken de uit in eenvoud en het diversiteit, waar geen tijdens ingewikkelde apparaten uit voor nodig zijn. De chefs het werken zoveel mogelijk met op met seizoensproducten en ingrediënten tijdens van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken we op bami naar goreng en atjar komkommer. Indonesische van gerechten worden tijdens zelden alleen geserveerd. Zo wordt de bij veel maaltijden uit atjar geserveerd. Een tijdens zoet/zuurtje voor bij het tijdens eten. een En atjar naar is heel eenvoudig een zelf te maken. Dat bewijst dit met recept van door Francis.

De recepten het blinken uit met in eenvoud en diversiteit, waar de van geen ingewikkelde apparaten naar voor nodig zijn. De chef werkt een zoveel in mogelijk met seizoensproducten op en ingrediënten van eigen bodem. van Zo duurzaam het mogelijk! Vandaag maken van we pastei tutup ajam. De letterlijke op vertaling van het de Indonesische woord tutup op tv tijdens is 'sluit het.? En van dat is precies wat er van in dit gerecht met op tv gebeurt. De vulling van de tijdens pastei van tutup ajam wordt in uit de pastei, naar de puree, gesloten. Alle smaken in komen extra tot hun in op recht doordat het nog een klein op half uur in met de uit oven gaat.

De recepten blinken op uit een in eenvoud op en diversiteit, waar geen ingewikkelde van apparaten van voor nodig zijn. De chefs werken op tijdens zoveel mogelijk met seizoensproducten door en ingrediënten in van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. Ketoprak naar is tijdens een vegetarisch tijdens gerecht dat oorspronkelijk uit Jakarta, naar Indonesië, komt. de Francis maakt haar de eigen 'snelle' variant. de Het is makkelijk te door maken en staat in redelijk snel op tafel. met Bij deze ketoprak een hoort op tv een dressing/saus op een basis van pindakaas. Een met perfecte van combinatie.

De recepten blinken tijdens de uit in eenvoud en diversiteit, in waar geen ingewikkelde apparaten een in voor nodig zijn. op De chefs werken zoveel mogelijk in met van seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. door Zo duurzaam met mogelijk! Vandaag maken we een ketjap op met gebakken paksoi en in mais. Francis maakt in op tv de eerste uitzending van Makan een naar met MAX ajam ketjap, favoriet bij door velen. Want een jong en in oud zijn te op tv porren voor dit gerecht. tijdens Ze serveert uit er gebakken paksoi en door mais bij. En met natuurlijk niet tijdens te vergeten witte in rijst.

Hans een maakt deze week een prachtige van charlotte een met chocolademousse. Wie echt de tijdens sier wil een maken tijdens de in feestdagen, kan op tv met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. op Een door plaatje om naar te op tv kijken en een tijdens traktatie om van te op smullen. De taart op tv in past zowel bij een brunch, gewoon een voor in bij de koffie en thee, tijdens maar ook als van uit dessert.

Aflevering 17 de - van Culinair magazine (2018) met met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van de 'Heel Holland Bakt uit 2017' op tv maakt toegankelijke met en inspirerende lekkernijen. Altijd van met een met stap voor stap uitleg, zodat een de het beginnende thuisbakker er ook aan op tv uit op kan.

Hans maakt deze de week een een prachtige charlotte van met chocolademousse. Wie echt de sier de wil maken de tijdens de tijdens feestdagen, kan tijdens met deze Charlotte met in chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om het het naar te kijken en in een traktatie door om van te smullen. De naar taart past naar zowel bij een door brunch, gewoon voor bij de naar koffie en door thee, maar in ook als van dessert.

Hans maakt uit deze week door Franse madeleines. De madeleine komt een van origine uit uit Commercy, een streek in de naar het Franse Lotharingen. De in schelpvormige cakejes zijn door zacht van smaak en naar kunnen op smaak uit gebracht worden door door bijvoorbeeld likeur. Hans doet tijdens sinaasappel door door de de madeleines voor een fris zoete een smaak.

Hans maakt de deze week Nederlandse gevulde van koeken. Er met gaat niets boven een verse het gevulde het koek met echt amandelspijs. Dit uit is een lekkerder van smaak van en maakt deze gevulde naar koek tot een ware tijdens door traktatie.

Hans de maakt deze week heerlijke een speculaas. Speculaas tijdens is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En op tv aangezien van de verjaardag van de Goedheiligman uit de komende dagen het de veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard de de speculaasjes. Hij gebruikt hiervoor een echte van door speculaasplank.

Hans maakt deze op tv een week een overheerlijke in slagroomtaart.

Hans maakt naar deze op tv week overheerlijke Goudse moppen. Als uit we Hans moeten naar geloven zijn Goudse moppen een met van de tijdens lekkerste en makkelijkste op koekjes om te maken. door met Dus krijgt u onverwacht door visite, dan is de naar koektrommel met dit een koekje snel tijdens en makkelijk met gevuld.

Hans maakt deze het de week Nougat de Montélimar. Er gaat niets tijdens boven noga met uit door Frankrijk. De bakermat van de noga in zoals met wij die kennen ligt in van Montélimar, maar de op tv oorsprong gaat van veel in verder terug in de de geschiedenis boeken. met Noga is niet van heel eenvoudig om te maken, maar van Hans tijdens heeft een manier het gevonden om noga te naar maken die voor door iedereen te tijdens doen is.

Hans maakt met deze week een tijdens Tarte naar Bourdaloue. De tarte bourdaloue tijdens is een Franse perentaart. Maar met het bijzondere een aan het deze taart is uit dat er een amandelfrangipane tussen de zit. Dat de maakt deze taart extra met bijzonder. naar Ideaal voor speciale het gelegenheden.

Hans door maakt deze op week een Flan patissier. Dit is in een van traditioneel Frans in custard gebak. Het smaakt zacht uit en uit romig en laat uit zich goed combineren bij een kopje tijdens koffie of thee op tv of op is heerlijk naar als toetje.

september 2020
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!