Programma gemist?

De recepten blinken op uit uit in eenvoud en naar diversiteit, waar geen door ingewikkelde apparaten voor nodig op tv zijn. het De chefs werken zoveel naar mogelijk met seizoensproducten en een ingrediënten van door eigen bodem. Zo het duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami een goreng met en atjar komkommer. Indonesische gerechten worden met een zelden alleen geserveerd. Zo het wordt bij op veel maaltijden atjar geserveerd. de Een zoet/zuurtje voor bij het op eten. op tv En atjar is heel eenvoudig het met zelf te maken. Dat bewijst dit tijdens recept van door Francis.

De met recepten blinken uit in op tv eenvoud naar en diversiteit, waar geen naar ingewikkelde apparaten voor uit nodig zijn. De op chef werkt zoveel mogelijk met uit seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen bodem. een Zo duurzaam de mogelijk! Vandaag maken met we pastei tutup ajam. De letterlijke met vertaling van op het Indonesische woord tutup op tv is 'sluit uit het.? met En dat is precies wat van er in dit gerecht in gebeurt. De het vulling met van de pastei tutup ajam wordt naar in de pastei, door de puree, gesloten. een Alle smaken komen de extra tot de hun recht doordat de het een nog een klein van half uur in de oven de gaat.

De recepten blinken uit uit in eenvoud het en diversiteit, van waar geen ingewikkelde apparaten op het voor nodig zijn. De chefs door werken zoveel mogelijk met het seizoensproducten en de ingrediënten van eigen in bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag de de maken we ketoprak. Ketoprak is een met vegetarisch met gerecht dat oorspronkelijk uit Jakarta, van Indonesië, komt. Francis een maakt haar naar eigen 'snelle' variant. in Het is makkelijk op te maken en naar staat redelijk snel op tafel. het met Bij deze ketoprak hoort een dressing/saus het het op basis van in pindakaas. Een perfecte het combinatie.

De recepten blinken het uit tijdens in eenvoud tijdens en diversiteit, waar geen ingewikkelde uit apparaten voor een nodig zijn. De naar chefs werken zoveel mogelijk met op tv seizoensproducten en ingrediënten op tv van eigen bodem. door Zo duurzaam mogelijk! Vandaag tijdens maken we door ketjap met door gebakken paksoi en mais. Francis maakt naar in de eerste op uitzending van het Makan met MAX tijdens ajam ketjap, favoriet bij met velen. naar Want jong en oud zijn het te porren het voor dit gerecht. Ze tijdens van serveert er gebakken paksoi en de mais bij. En een natuurlijk niet te vergeten door witte tijdens rijst.

Hans maakt deze in een week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie de echt de van sier wil maken door tijdens tijdens de feestdagen, kan met een deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. het Een plaatje in om naar te een kijken en het een traktatie om van te op tv het smullen. De taart tijdens past zowel bij een brunch, met gewoon voor bij op tv de koffie en met thee, tijdens maar ook als van dessert.

Aflevering 17 - een Culinair naar magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans in een Spitsbaard, winnaar van de 'Heel Holland Bakt van 2017' maakt toegankelijke uit en inspirerende lekkernijen. Altijd met een een op stap voor stap uitleg, zodat de de beginnende thuisbakker op tv er ook aan uit op tv op kan.

Hans uit maakt deze een week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie tijdens echt de sier in wil maken tijdens op tv op de feestdagen, kan door met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. het tijdens Een plaatje om naar naar te kijken het en een traktatie om van van te met smullen. De taart de past zowel bij van een brunch, gewoon voor bij de naar uit koffie en thee, op maar ook als door dessert.

Hans naar maakt deze week in Franse madeleines. De madeleine het komt van origine uit Commercy, tijdens het een streek in het Franse Lotharingen. met De de schelpvormige cakejes zijn een zacht van door smaak en kunnen op smaak gebracht in de worden door bijvoorbeeld likeur. Hans het doet naar sinaasappel door de madeleines voor op tv een fris zoete naar smaak.

Hans in maakt deze week het Nederlandse gevulde tijdens koeken. Er gaat niets boven een op verse gevulde koek met door met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van tijdens tijdens smaak en maakt deze gevulde op koek tot een ware door van traktatie.

Hans maakt deze met week heerlijke op tv speculaas. Speculaas is onlosmakelijk op tv verbonden met op Sinterklaas. En aangezien de verjaardag met van van de Goedheiligman de de komende dagen op tv veelvuldig wordt gevierd, door maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt naar op hiervoor een echte naar speculaasplank.

Hans maakt deze door week een overheerlijke de op slagroomtaart.

Hans met maakt deze op week overheerlijke Goudse door moppen. Als we Hans moeten tijdens geloven zijn Goudse moppen een een het van de lekkerste van en makkelijkste koekjes om te maken. tijdens Dus krijgt u naar onverwacht visite, dan in het is de koektrommel met dit koekje met snel op tv en makkelijk tijdens gevuld.

Hans maakt naar deze week Nougat tijdens de op tv Montélimar. Er gaat niets een boven noga uit Frankrijk. van De bakermat naar van de noga zoals met wij die kennen ligt een in Montélimar, maar de door met oorsprong gaat veel verder van terug in de geschiedenis tijdens boeken. Noga is van niet op tv heel eenvoudig om te maken, in maar Hans heeft naar een manier gevonden om naar noga met te maken die door voor iedereen te de doen is.

Hans maakt deze in op tv week een Tarte de Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een op tv Franse perentaart. Maar uit op tv het bijzondere aan deze een taart is dat er in een amandelfrangipane tussen zit. in Dat maakt deze uit taart naar extra bijzonder. Ideaal tijdens voor speciale uit gelegenheden.

Hans door maakt deze uit week een Flan patissier. Dit op is een traditioneel de Frans uit custard gebak. Het smaakt zacht een en romig en laat het zich op goed combineren bij tijdens een kopje het koffie of thee of op is heerlijk als naar toetje.

mei 2021
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!