Programma gemist?

De met recepten blinken uit in van eenvoud en diversiteit, op waar geen ingewikkelde apparaten door voor nodig een zijn. De chefs werken met zoveel mogelijk uit met seizoensproducten een en ingrediënten van van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag op maken naar we bami goreng het en atjar komkommer. Indonesische van gerechten worden zelden alleen geserveerd. van Zo wordt uit bij veel maaltijden atjar de de geserveerd. Een zoet/zuurtje voor bij het tijdens eten. En de atjar is heel eenvoudig naar zelf met te maken. naar Dat bewijst dit recept van het Francis.

De op recepten blinken uit in eenvoud met en diversiteit, de waar door geen ingewikkelde apparaten voor tijdens nodig zijn. op De chef werkt zoveel met mogelijk met op seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een tijdens maken we pastei tutup ajam. De letterlijke met vertaling van het het het Indonesische woord tutup is 'sluit een het.? uit En dat is precies de wat er op tv in dit gerecht gebeurt. De de vulling van de op tv pastei de tutup ajam wordt in de pastei, in de puree, gesloten. met Alle smaken op tv komen extra uit tot hun recht doordat naar het nog een klein een in half uur in tijdens de oven gaat.

De een recepten blinken uit in door eenvoud en diversiteit, waar door geen ingewikkelde op tv apparaten voor met nodig zijn. De chefs de werken de zoveel mogelijk met seizoensproducten en door ingrediënten van eigen bodem. het de Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken een we ketoprak. Ketoprak is van een vegetarisch gerecht dat oorspronkelijk in uit Jakarta, de Indonesië, tijdens komt. Francis maakt haar een eigen 'snelle' naar variant. Het is uit makkelijk te maken en staat het redelijk snel op in tafel. Bij deze op tv ketoprak hoort een dressing/saus met op de basis van pindakaas. Een perfecte op tv tijdens combinatie.

De tijdens recepten blinken uit in met eenvoud naar en diversiteit, waar geen op ingewikkelde apparaten tijdens voor nodig zijn. de De chefs werken zoveel uit mogelijk met seizoensproducten en met ingrediënten van eigen bodem. uit in Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we uit ketjap met gebakken paksoi tijdens en naar mais. Francis maakt in de op eerste uitzending het van Makan met MAX ajam tijdens ketjap, tijdens favoriet bij velen. door Want jong van en oud zijn van te porren voor dit gerecht. Ze in met serveert er gebakken paksoi en met mais bij. En door natuurlijk niet te door vergeten witte op rijst.

Hans met maakt deze op week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie uit echt de sier met wil maken de tijdens van de feestdagen, kan tijdens met deze Charlotte met in chocolademousse thuiskomen. Een plaatje op om naar op te kijken en een uit traktatie van om van te smullen. De taart tijdens een past zowel bij een in brunch, gewoon op voor bij de koffie en thee, op tv maar ook in als een dessert.

Aflevering op 17 - Culinair magazine het (2018) met op Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van de 'Heel Holland een Bakt 2017' een maakt toegankelijke en inspirerende op tv lekkernijen. Altijd met van een stap voor stap het uitleg, zodat de de een beginnende thuisbakker er door ook aan uit de kan.

Hans maakt uit deze week op tv een prachtige met charlotte met chocolademousse. Wie echt de naar sier wil met maken tijdens de feestdagen, door kan met door deze Charlotte naar met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om de naar te in kijken met en een traktatie om van te door smullen. De uit taart past zowel van bij een brunch, naar gewoon een voor bij de koffie en thee, op de maar ook als op tv dessert.

Hans maakt een deze week Franse madeleines. De de madeleine komt van op tv origine uit op Commercy, uit een streek in door het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes op tv van zijn zacht van van smaak en kunnen op op smaak gebracht van worden door bijvoorbeeld likeur. op Hans doet sinaasappel door de in madeleines voor een met fris zoete de smaak.

Hans tijdens maakt deze week Nederlandse van gevulde koeken. Er op gaat niets boven een het verse gevulde koek met de echt op amandelspijs. Dit is een lekkerder van van smaak en maakt deze gevulde koek naar tot van een ware op traktatie.

Hans op maakt deze op tv week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk door verbonden met Sinterklaas. En naar met aangezien de verjaardag van de op tv Goedheiligman met de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, een maakt Hans een Spitsbaard uit speculaasjes. Hij gebruikt hiervoor een een echte naar speculaasplank.

Hans maakt door deze het week een overheerlijke uit slagroomtaart.

Hans uit maakt deze week overheerlijke Goudse op tv moppen. Als tijdens we Hans de moeten geloven zijn Goudse op moppen een van met de lekkerste en naar makkelijkste koekjes om te door maken. van Dus krijgt u onverwacht visite, dan van is door de koektrommel met dit koekje van snel en makkelijk van uit gevuld.

Hans tijdens maakt deze week Nougat de op op tv Montélimar. Er gaat niets op tv boven noga uit Frankrijk. De bakermat op tv van de noga de op zoals wij die kennen op tv ligt in Montélimar, maar in de oorsprong gaat veel tijdens verder het terug in de op tv geschiedenis boeken. Noga naar is niet heel eenvoudig tijdens om te maken, met maar met Hans heeft een van manier gevonden om noga uit te maken die voor iedereen de te doen tijdens is.

Hans op maakt deze week een Tarte op tv in Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een in naar Franse perentaart. Maar het bijzondere aan tijdens deze taart is de dat er een van amandelfrangipane uit tussen zit. Dat maakt deze door met taart extra bijzonder. Ideaal voor het speciale op gelegenheden.

Hans maakt met deze een week een Flan patissier. Dit op tv is een traditioneel Frans met custard gebak. in Het door smaakt zacht en door romig en laat zich goed combineren op tv uit bij een kopje koffie een of thee of is heerlijk tijdens met als toetje.

oktober 2019
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!