Programma gemist?

De uit recepten blinken uit in met eenvoud en uit diversiteit, waar geen de ingewikkelde apparaten voor nodig op zijn. De chefs tijdens werken zoveel mogelijk door met seizoensproducten en de ingrediënten tijdens van eigen bodem. Zo de duurzaam mogelijk! Vandaag maken we in bami goreng en atjar uit een komkommer. Indonesische gerechten worden zelden alleen tijdens geserveerd. Zo met wordt bij veel maaltijden atjar het geserveerd. Een zoet/zuurtje door op voor bij het eten. En van atjar is de heel eenvoudig zelf te maken. naar Dat tijdens bewijst dit recept van op tv Francis.

De naar recepten blinken van uit in eenvoud en diversiteit, waar de geen tijdens ingewikkelde apparaten voor tijdens nodig zijn. naar De chef werkt zoveel mogelijk naar met in seizoensproducten en ingrediënten van op eigen bodem. uit Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken van we pastei tutup tijdens ajam. De letterlijke vertaling van het uit een Indonesische woord tutup is 'sluit tijdens het.? de En dat is precies het wat er in dit gerecht door gebeurt. De op tv vulling van de de pastei tutup een ajam wordt uit in de pastei, een de puree, gesloten. Alle van smaken komen op extra tot hun recht doordat op het in nog een klein half uur in uit de op tv oven gaat.

De op tv recepten blinken naar uit in eenvoud en diversiteit, waar een geen een ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. op tv door De chefs werken zoveel mogelijk met de seizoensproducten op en ingrediënten van eigen bodem. in een Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we in ketoprak. Ketoprak van is een vegetarisch gerecht dat een oorspronkelijk uit Jakarta, Indonesië, naar komt. Francis een maakt haar tijdens eigen 'snelle' variant. door Het is makkelijk door te maken het en staat redelijk uit snel op tafel. Bij deze op ketoprak een hoort een dressing/saus op een basis van pindakaas. Een perfecte tijdens van combinatie.

De recepten blinken naar uit het in eenvoud en diversiteit, tijdens waar op geen ingewikkelde apparaten voor met nodig zijn. tijdens De chefs werken zoveel tijdens mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten door van eigen bodem. uit van Zo duurzaam mogelijk! Vandaag tijdens maken we ketjap met gebakken tijdens paksoi en mais. Francis het maakt uit in de eerste uitzending van op Makan van met MAX ajam ketjap, uit favoriet bij velen. in Want jong en op oud zijn te met porren voor dit een gerecht. Ze serveert naar er gebakken paksoi het en mais bij. En natuurlijk het niet te van vergeten witte het rijst.

Hans tijdens maakt deze week een een prachtige charlotte met een chocolademousse. Wie echt de sier het wil tijdens maken tijdens naar de feestdagen, kan met deze Charlotte op met op chocolademousse thuiskomen. Een plaatje uit om naar te kijken naar en een traktatie met de om van te smullen. De taart naar past zowel bij het een brunch, gewoon het met voor bij de koffie en de thee, maar ook als de door dessert.

Aflevering uit 17 - op Culinair magazine (2018) op met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar naar van 'Heel Holland naar Bakt 2017' maakt toegankelijke van en tijdens inspirerende lekkernijen. op Altijd met een stap voor stap de uit uitleg, zodat de beginnende thuisbakker op tv er ook aan uit een een kan.

Hans maakt deze een het week een prachtige charlotte de met chocolademousse. Wie echt de het sier het wil maken tijdens de feestdagen, uit kan met deze Charlotte een met chocolademousse in thuiskomen. Een van plaatje om naar te een kijken een en een traktatie een om van te op tv smullen. De taart past zowel bij van een brunch, tijdens gewoon voor de bij de koffie en de thee, maar op ook als door dessert.

Hans maakt deze op week naar Franse madeleines. De madeleine uit komt van met origine uit Commercy, van een streek in het Franse Lotharingen. het De schelpvormige door cakejes zijn zacht van met smaak naar en kunnen op smaak in gebracht worden door het bijvoorbeeld likeur. Hans doet in sinaasappel door door de madeleines het voor een fris zoete in smaak.

Hans de maakt deze week in Nederlandse gevulde koeken. Er gaat het niets boven een verse het tijdens gevulde koek met echt amandelspijs. het Dit is lekkerder door van smaak uit en maakt deze gevulde tijdens koek tot een ware van door traktatie.

Hans door maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas de is onlosmakelijk de verbonden de met Sinterklaas. En naar aangezien de verjaardag van de de Goedheiligman een de komende dagen veelvuldig van wordt gevierd, het maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. door Hij gebruikt hiervoor een echte op tv op tv speculaasplank.

Hans de maakt deze het week een overheerlijke tijdens slagroomtaart.

Hans maakt naar deze week overheerlijke Goudse op op moppen. Als we Hans moeten op tv geloven zijn Goudse moppen het een van de uit lekkerste en makkelijkste van koekjes om in te maken. Dus krijgt van u de onverwacht visite, dan is de koektrommel tijdens met dit koekje het snel en door makkelijk met gevuld.

Hans maakt de deze week Nougat de tijdens uit Montélimar. Er gaat niets boven noga uit van Frankrijk. De bakermat door van van de noga zoals wij die de kennen ligt in een Montélimar, maar met de oorsprong met gaat veel verder terug door in door de geschiedenis boeken. Noga is naar niet heel eenvoudig de om te maken, uit maar Hans heeft een de manier gevonden om van noga te van maken die voor de iedereen te doen tijdens is.

Hans maakt de deze week een Tarte de Bourdaloue. De het tarte bourdaloue is uit een Franse met perentaart. Maar het bijzondere op tv aan van deze taart is dat de er een amandelfrangipane van tussen zit. op Dat maakt deze tijdens taart extra bijzonder. tijdens Ideaal voor speciale in gelegenheden.

Hans een maakt deze week een met Flan patissier. Dit is een het een traditioneel Frans in custard gebak. Het smaakt zacht en naar het romig en laat zich goed een combineren met bij een kopje koffie of met thee naar of is heerlijk als de toetje.

augustus 2020
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!