Programma gemist?

Aflevering 17 - met Culinair magazine (2018) op het met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van uit 'Heel Holland naar Bakt 2017' op tv maakt toegankelijke en inspirerende een lekkernijen. Altijd met naar een het stap voor stap uitleg, zodat een de beginnende thuisbakker uit er ook aan uit tijdens uit kan.

Hans maakt uit deze week een prachtige met naar charlotte met chocolademousse. Wie van echt de sier van wil maken tijdens de feestdagen, tijdens kan met deze Charlotte op tv uit met chocolademousse thuiskomen. Een in plaatje om naar te kijken door en op een traktatie om een van te smullen. De taart in past een zowel bij een brunch, gewoon door voor op bij de koffie de en thee, maar ook als het van dessert.

Hans een maakt deze week Franse naar madeleines. De madeleine komt van de origine van uit Commercy, een streek op tv in naar het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes van zijn zacht een van smaak en op kunnen op op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld van op likeur. Hans doet het sinaasappel door de met madeleines voor een fris zoete met smaak.

Hans maakt tijdens deze week Nederlandse gevulde tijdens koeken. Er op tv gaat niets boven een naar verse gevulde koek met met echt door amandelspijs. Dit is lekkerder het van smaak en maakt naar deze door gevulde koek tot het een ware in traktatie.

Hans op maakt deze week tijdens heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk in verbonden met van Sinterklaas. En aangezien de verjaardag een naar van de Goedheiligman de naar komende dagen veelvuldig wordt op tv gevierd, op maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt een hiervoor een op echte op tv speculaasplank.

Hans naar maakt deze week een overheerlijke tijdens het slagroomtaart.

Hans maakt deze op week overheerlijke tijdens Goudse met moppen. Als we Hans naar moeten geloven zijn Goudse moppen door een de van de lekkerste en makkelijkste met koekjes naar om te maken. Dus krijgt van u onverwacht op visite, dan is de in koektrommel met dit koekje op op snel en makkelijk door gevuld.

Hans uit maakt deze week in Nougat de Montélimar. Er gaat niets op boven noga uit tijdens Frankrijk. uit De bakermat van de van noga zoals wij die in kennen ligt in naar Montélimar, maar op tv de het oorsprong gaat veel op tv verder terug in de uit geschiedenis boeken. Noga is het niet met heel eenvoudig om te maken, maar uit Hans heeft het een manier de gevonden om noga te uit maken op tv die voor iedereen een te doen is.

Hans maakt deze op tv week een van Tarte op Bourdaloue. De tarte bourdaloue is op een Franse door perentaart. Maar het bijzondere aan in naar deze taart is uit dat er een amandelfrangipane tussen een zit. Dat in maakt deze taart extra de bijzonder. Ideaal voor speciale uit door gelegenheden.

Hans uit maakt deze week naar een Flan patissier. in Dit is een traditioneel Frans van custard de gebak. Het smaakt tijdens zacht en romig en laat een uit zich goed combineren bij met een kopje koffie of thee naar of is heerlijk naar als het toetje.

De herfst het is de in tijd van de op appeloogst, dus dit is een op tv goed tijdens moment om iets te met bakken door met appels daarin op verwerkt. Hans maakt naar vandaag een tarte tatin, door de Franse variant op de de uit appeltaart.

Vandaag uit maakt Hans uit Spitsbaard een overheerlijke op marmercake. Marmercake klinkt misschien tijdens wel een beetje van 'ouderwets' maar het naar is nog altijd hedendaags van lekker. Lekker bij een kopje op op thee of koffie, of gewoon door als smaakvol het tussendoortje.

Wie echt iets met lekkers een bij de koffie wil een wat ook nog van eens door makkelijk is te maken, zou uit beslist eens het deze wafeltjes met mokkavulling op tv van Hans van moeten proberen. met Ze hoeven maar van 10 minuten in in de oven en een smaken heerlijk bij een kopje koffie op tv of in thee!

Dumkes zijn vooral in bekend van de op Frieske Dúmkes, op tv een typisch Fries op tv streekgerecht. Het een zijn zoete koekjes, met een anijs gekruide naar en zijn op duimgroot. Een variant op de het Fryske dúmkes in zijn de het Amelander dúmkes, waarin de hazelnoten het vervangen zijn door met amandelen. Hans baseert in zijn recept op naar de Amelander uit dúmkes en verwerk amandelen uit in de het koekjes.

februari 2019
28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

19-10-2018 12:35

Tarte tatin

Bak mee met MAX - Tarte tatin

De herfst is de tijd van de appeloogst, dus dit is een goed moment om iets te bakken met appels daarin verwerkt. Hans maakt vandaag een tarte tatin, de Franse variant op de appeltaart.

05-10-2018 12:35

Marmercake

Bak mee met MAX - Marmercake

Vandaag maakt Hans Spitsbaard een overheerlijke marmercake. Marmercake klinkt misschien wel een beetje 'ouderwets' maar het is nog altijd hedendaags lekker. Lekker bij een kopje thee of koffie, of gewoon als smaakvol tussendoortje.

28-09-2018 12:35

Wafels met mokkavulling

Bak mee met MAX - Wafels met mokkavulling

Wie echt iets lekkers bij de koffie wil wat ook nog eens makkelijk is te maken, zou beslist eens deze wafeltjes met mokkavulling van Hans moeten proberen. Ze hoeven maar 10 minuten in de oven en smaken heerlijk bij een kopje koffie of thee!

21-09-2018 09:30

Dumkes & Truffels

Bak mee met MAX - Dumkes & Truffels

Dumkes zijn vooral bekend van de Frieske Dúmkes, een typisch Fries streekgerecht. Het zijn zoete koekjes, met anijs gekruide en zijn duimgroot. Een variant op de Fryske dúmkes zijn de Amelander dúmkes, waarin de hazelnoten vervangen zijn do...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord