Programma gemist?

De recepten blinken op uit in in eenvoud en diversiteit, waar door de geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. uit een De chefs werken zoveel mogelijk met het seizoensproducten door en ingrediënten op van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een maken van we bami goreng uit en atjar komkommer. Indonesische op tv gerechten worden op zelden alleen geserveerd. door Zo wordt bij veel maaltijden de atjar geserveerd. Een in zoet/zuurtje voor bij door het eten. En atjar tijdens uit is heel eenvoudig de zelf te maken. Dat bewijst van dit van recept van Francis.

De recepten op tv blinken uit in op tv eenvoud en diversiteit, door waar geen ingewikkelde apparaten op voor nodig zijn. in De chef werkt door in zoveel mogelijk met seizoensproducten naar en ingrediënten op van eigen bodem. Zo duurzaam naar mogelijk! Vandaag maken we pastei het tutup ajam. De op letterlijke door vertaling van het Indonesische woord tutup op tv is uit 'sluit het.? in En dat is precies uit wat er in door dit gerecht gebeurt. op De vulling van de pastei een tutup uit ajam wordt in door de pastei, de puree, gesloten. op Alle smaken komen tijdens extra tot het hun recht doordat het uit op tv nog een klein half tijdens uur in de oven naar gaat.

De de recepten blinken uit in door eenvoud en diversiteit, waar een geen ingewikkelde met apparaten voor naar nodig zijn. naar De chefs werken zoveel mogelijk de met seizoensproducten en ingrediënten met de van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag een maken we op ketoprak. Ketoprak is op een vegetarisch gerecht op tv dat oorspronkelijk uit Jakarta, door Indonesië, komt. op Francis maakt haar eigen 'snelle' van variant. Het de is makkelijk van te maken en staat op redelijk snel op tijdens tafel. Bij deze ketoprak uit hoort door een dressing/saus met op basis van pindakaas. door Een perfecte het combinatie.

De op recepten blinken uit in eenvoud op tv en door diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten het door voor nodig zijn. De chefs werken van met zoveel mogelijk met seizoensproducten tijdens en ingrediënten van van eigen bodem. Zo duurzaam tijdens mogelijk! Vandaag maken we in ketjap met op tv gebakken paksoi en met mais. Francis maakt in naar de eerste uitzending van Makan naar met met MAX ajam ketjap, favoriet in bij een velen. Want jong en oud in zijn een te porren voor dit gerecht. Ze op tv serveert op er gebakken met paksoi en mais het bij. En natuurlijk niet te vergeten met witte een rijst.

Hans op maakt deze week op tv een prachtige een charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier op tv wil tijdens maken tijdens de feestdagen, kan op tv met deze Charlotte een het met chocolademousse thuiskomen. in Een plaatje om op naar te kijken en het een traktatie de om van te smullen. De op taart past zowel bij naar uit een brunch, gewoon op voor bij de koffie en thee, de maar een ook als tijdens dessert.

Aflevering door 17 - van Culinair magazine (2018) met Hand van Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van met 'Heel Holland Bakt uit 2017' de maakt toegankelijke en op inspirerende lekkernijen. het Altijd met een stap voor stap een uitleg, zodat met de beginnende van thuisbakker er ook aan uit op tv uit kan.

Hans op tv maakt deze week een prachtige naar charlotte met het chocolademousse. Wie echt de sier een wil tijdens maken tijdens de feestdagen, kan op tv in met deze Charlotte met met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje uit om naar op tv te kijken en een het traktatie de om van te smullen. een De taart past zowel naar bij op tv een brunch, gewoon voor bij uit de koffie met en thee, maar ook als in door dessert.

Hans door maakt deze week Franse naar madeleines. De madeleine van komt van origine uit Commercy, door tijdens een streek in het Franse op tv Lotharingen. De schelpvormige van cakejes zijn op tv zacht van smaak de en kunnen op op smaak gebracht worden door de bijvoorbeeld likeur. tijdens Hans doet op sinaasappel door de uit madeleines voor een op fris zoete smaak.

Hans maakt deze de week Nederlandse gevulde van koeken. Er gaat niets op boven een het verse gevulde koek een met echt amandelspijs. Dit het is op tv lekkerder van smaak en maakt tijdens deze gevulde uit koek tot een door ware het traktatie.

Hans naar maakt deze week heerlijke op tv speculaas. Speculaas is onlosmakelijk het verbonden naar met Sinterklaas. En in aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de de komende dagen het een veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard met de speculaasjes. Hij gebruikt hiervoor een echte in op tv speculaasplank.

Hans maakt deze in week een een overheerlijke de slagroomtaart.

Hans maakt de deze week overheerlijke van Goudse naar moppen. Als we Hans moeten uit geloven zijn het Goudse moppen een van uit de lekkerste en makkelijkste koekjes van om te de maken. Dus tijdens krijgt u onverwacht visite, de dan van is de koektrommel met op dit koekje een snel en makkelijk naar gevuld.

Hans maakt deze naar week Nougat op de Montélimar. Er gaat niets op boven noga uit de Frankrijk. De bakermat in van de noga met zoals wij die met kennen ligt in naar door Montélimar, maar de oorsprong het gaat veel van verder terug in de geschiedenis boeken. naar Noga is niet op tv heel eenvoudig om de te van maken, maar Hans heeft de een door manier gevonden om noga met te maken die voor iedereen de te doen van is.

Hans tijdens maakt deze van week een Tarte met Bourdaloue. De tarte een bourdaloue is een Franse perentaart. door Maar tijdens het bijzondere aan deze tijdens taart is dat er een het amandelfrangipane tussen de zit. tijdens Dat maakt deze taart extra het bijzonder. het Ideaal voor speciale van gelegenheden.

Hans maakt deze op tv week een Flan het door patissier. Dit is een traditioneel tijdens Frans de custard gebak. Het smaakt zacht door en romig in en laat zich van goed combineren uit bij een kopje de koffie of thee van of is heerlijk als een toetje.

februari 2020
04-10-2019 11:35

Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommer

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we bami goreng e...

27-09-2019 11:35

Pastei Tutup ajam

Bak mee met MAX - Pastei Tutup ajam

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chef werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastei tutup a...

20-09-2019 11:35

Ketoprak

Bak mee met MAX - Ketoprak

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketoprak. K...

13-09-2019 11:35

Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

Bak mee met MAX - Makan mee met MAX: Ajam ketjap met gebakken paksoi en mais

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we ketjap met g...

19-04-2019 11:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

28-12-2018 11:35

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX - Bak mee met MAX

Aflevering 17 - Culinair magazine (2018) met Hand Spitsbaard. Oliebollen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thu...

21-12-2018 12:35

Charlotte met chocolademousse

Bak mee met MAX - Charlotte met chocolademousse

Hans maakt deze week een prachtige charlotte met chocolademousse. Wie echt de sier wil maken tijdens de feestdagen, kan met deze Charlotte met chocolademousse thuiskomen. Een plaatje om naar te kijken en een traktatie om van te smullen. De...

14-12-2018 12:35

Madeleines

Bak mee met MAX - Madeleines

Hans maakt deze week Franse madeleines. De madeleine komt van origine uit Commercy, een streek in het Franse Lotharingen. De schelpvormige cakejes zijn zacht van smaak en kunnen op smaak gebracht worden door bijvoorbeeld likeur. Hans doet ...

07-12-2018 12:35

Gevulde koeken

Bak mee met MAX - Gevulde koeken

Hans maakt deze week Nederlandse gevulde koeken. Er gaat niets boven een verse gevulde koek met echt amandelspijs. Dit is lekkerder van smaak en maakt deze gevulde koek tot een ware traktatie.

30-11-2018 12:35

Speculaas

Bak mee met MAX - Speculaas

Hans maakt deze week heerlijke speculaas. Speculaas is onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. En aangezien de verjaardag van de Goedheiligman de komende dagen veelvuldig wordt gevierd, maakt Hans Spitsbaard speculaasjes. Hij gebruikt hie...

23-11-2018 12:30

Slagroomtaart

Bak mee met MAX - Slagroomtaart

Hans maakt deze week een overheerlijke slagroomtaart.

16-11-2018 12:35

Goudse moppen

Bak mee met MAX - Goudse moppen

Hans maakt deze week overheerlijke Goudse moppen. Als we Hans moeten geloven zijn Goudse moppen een van de lekkerste en makkelijkste koekjes om te maken. Dus krijgt u onverwacht visite, dan is de koektrommel met dit koekje snel en makkelij...

09-11-2018 12:35

Nougat de Montélimar

Bak mee met MAX - Nougat de Montélimar

Hans maakt deze week Nougat de Montélimar. Er gaat niets boven noga uit Frankrijk. De bakermat van de noga zoals wij die kennen ligt in Montélimar, maar de oorsprong gaat veel verder terug in de geschiedenis boeken. Noga is niet heel eenvo...

02-11-2018 12:35

Tarte Bourdaloue

Bak mee met MAX - Tarte Bourdaloue

Hans maakt deze week een Tarte Bourdaloue. De tarte bourdaloue is een Franse perentaart. Maar het bijzondere aan deze taart is dat er een amandelfrangipane tussen zit. Dat maakt deze taart extra bijzonder. Ideaal voor speciale gelegenheden.

26-10-2018 12:35

Flan patissier

Bak mee met MAX - Flan patissier

Hans maakt deze week een Flan patissier. Dit is een traditioneel Frans custard gebak. Het smaakt zacht en romig en laat zich goed combineren bij een kopje koffie of thee of is heerlijk als toetje.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bak mee met MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bak mee met MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bak mee met MAX bij Bak mee met MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bak mee met MAX. Heb je een uitzending van Bak mee met MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bak mee met MAX gemist

Uitzending gemist van Bak mee met MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Bak mee met MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!