Programma gemist?

Britse documentaire tijdens waarin op tv Stacey opnieuw afreist naar Mosul, in het voormalige tijdens hart van Islamitische Staat het in Irak. Ze ontmoet naar onder anderen op de 23-jarige Shireen, op die ruim twee op jaar tijdens als seksslaaf werd gehouden de door IS.

Britse het documentaire waarin Stacey opnieuw afreist met naar een Mosul, het voormalige hart in van Islamitische Staat uit in Irak. Ze ontmoet met onder op anderen de op 23-jarige Shireen, die ruim een twee jaar als in seksslaaf werd gehouden door een IS.

augustus 2021
09-09-2018 23:31

Afl. 1

Face To Face With ISIS - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey opnieuw afreist naar Mosul, het voormalige hart van Islamitische Staat in Irak. Ze ontmoet onder anderen de 23-jarige Shireen, die ruim twee jaar als seksslaaf werd gehouden door IS.

07-09-2018 22:33

Afl. 1

Face To Face With ISIS - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey opnieuw afreist naar Mosul, het voormalige hart van Islamitische Staat in Irak. Ze ontmoet onder anderen de 23-jarige Shireen, die ruim twee jaar als seksslaaf werd gehouden door IS.

Face To Face With ISIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face To Face With ISIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face To Face With ISIS bij Face To Face With ISIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face To Face With ISIS. Heb je een uitzending van Face To Face With ISIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face To Face With ISIS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley opnieuw afreist naar Mosul, het voormalige hart van Islamitische Staat in Irak. Een jaar eerder bezocht ze een volledig uit jezidi-vrouwen bestaande strijdmacht die vocht tegen Islamitische Staat. Stacey ontmoet onder anderen de 23-jarige Shireen, die ruim twee jaar als seksslaaf werd gehouden door IS. Samen reizen ze af naar het huis waarin zij al die tijd werd vastgehouden en gaan ze de confrontatie aan met een opgepakte IS-beul. Stacey probeert antwoord te vinden op de vraag: zullen vrouwen als Shireen ooit écht gerechtigheid krijgen?

Uitzending gemist van Face To Face With ISIS? Hier kun je alle uitzendingen van Face To Face With ISIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!