Programma gemist?

Aan op tv een sluis in Evergem het is een plezierjacht ontploft het en in twee Fransmannen zijn zwaar op verbrand. De op tv brandweer en de de ambulancemedewerkers kunnen alleen via een de smalle loopbrug de bij de boot komen. naar op Een van de op tv schippers zit bekneld tijdens onder de brokstukken en een er wordt in gevreesd dat de boot door zal zinken. Ploeg 2 naar krijgt tijdens een bizarre oproep: een oude vrouw van is de klem komen te zitten onder in door haar ingestorte plafond.

In tijdens een appartement in het Patershol naar is een frituurpan een in brand gevlogen. uit Zonder aarzelen van trekt op sergeant Gunter samen met zijn naar mannen het het brandende gebouw binnen. op Het dierenreddingsteam moet een tijdens paard bevrijden dat in uit paniek met met zijn poot door de het vloer van een in tijdens trailer heeft gestampt. Het naar dier zit muurvast naar en de met bevrijding moet snel door gebeuren, voordat de op verdoving uitgewerkt is. Ook Angelo op en de duikers hebben door een zware het klus. tijdens In de haven een is een jongeman met de uit auto in tijdens een dok gereden. naar De man heeft een het niet overleefd op en de naar duikers moeten zijn lichaam de bergen.

In tijdens een appartement in het het Patershol op is een frituurpan het in brand gevlogen. uit Zonder aarzelen trekt sergeant Gunter samen van met op zijn mannen het brandende het gebouw binnen. Het dierenreddingsteam de moet een een paard bevrijden dat in het paniek op tv met zijn poot door de van vloer door van een trailer heeft gestampt. tijdens Het in dier zit muurvast en de van bevrijding van moet snel gebeuren, het voordat de verdoving uitgewerkt een is. Ook de Angelo en de duikers op hebben een een zware klus. van In de haven is een jongeman met met de uit auto in een op dok in gereden. De man heeft het tijdens niet overleefd en de de duikers in moeten zijn lichaam een bergen.

Midden in de tijdens nacht is er van brandgesticht in tijdens een woning door waarin drie mensen liggen naar te slapen. Verschillende op brandweerposten rukken naar uit om het vuur het met man op en macht te bestrijden. Bij op het blussen krijgen tijdens ze van door de politie te op horen dat er door mogelijk opzet in door het spel is. naar De tijdens ambulancemedewerkers worden gestuurd naar een hoogzwangere door vrouw met hevige in weeën. Verder met rukt de ambulanceploeg het met spoed een uit voor op tv een vrouw met op een zwak hart die bewusteloos op tijdens haar op tv bed ligt.

Vanavond door start het tweede seizoen van in deze realityserie over met de brandweerlui tijdens en ambulanciers van Brandweerzone door op tv Centrum in Gent. De afleveringen met zijn elke zaterdag om uit 20:00 uur te met zien op met RTL 5. Midden tijdens in de nacht is tijdens brand gesticht in een op woning waar drie op mensen liggen te in het slapen. Verschillende brandweerposten rukken een uit om het vuur op tv met man en op tv macht te een bestrijden. Bij het de blussen krijgen ze van naar de politie in te horen naar dat er mogelijk kwaad tijdens opzet in op tv het spel is. De ambulanciers het worden van uitgestuurd naar een hoogzwangere vrouw met in op tv hevige weeën. Al naar snel is het duidelijk een dat de in vrouw niet op tijd op met de materniteit zal geraken. naar een De ambulanceploeg moet met spoed van uitrukken voor naar een vrouw met een zwak de hart die bewusteloos in op haar bed de uit ligt. Ze slagen erin haar te door reanimeren, in maar onderweg op naar het ziekenhuis loopt het opnieuw door mis. Voor kersvers duiker door Angelo met breekt er een uniek op moment met aan. In de haven is uit een schip binnengevaren met op een dode vinvis een op de boeg de en de een rederij roept de in hulp in van de uit in brandweerduikers.

De een hele ploeg wordt opgeroepen op tv voor een hevige brand het in van een appartementsgebouw aan op tv het Sint-Pietersstation. in Het appartement op een de eerste verdieping tijdens staat in lichterlaaie, door en door de het dichte zwarte rook is het in extra moeilijk werken van voor de ploeg. een Als brandweerman Meindert hoort van naar dat er nog drie bewoners door in het het gebouw zitten, gaat zijn hartslag in uit flink omhoog. Een mogelijke evacuatie kan de alleen via een tijdens kleine door binnenplaats. Ook van spannend wordt het als een man het na een een frontale aanrijding bekneld de zit in uit zijn auto. Het is de moeilijk hem uit het het het voertuig te krijgen.

De uit hele ploeg wordt opgeroepen door voor een naar hevige brand in tijdens een appartementsgebouw tijdens aan het Sint-Pietersstation. Het appartement door op de de eerste verdieping staat van in lichterlaaie, tijdens en door de in dichte zwarte rook is het extra met met moeilijk werken voor de ploeg. Als tijdens brandweerman Meindert een hoort dat naar er nog drie in bewoners in het gebouw naar zitten, gaat zijn hartslag een op tv flink omhoog. Een mogelijke door evacuatie kan alleen tijdens via een kleine binnenplaats. op Ook spannend wordt het het met als een man na een frontale met aanrijding bekneld zit van in zijn door auto. Het is een moeilijk in hem uit het naar voertuig te krijgen.

Bij de Slachthuisbrug het in naar het centrum van door Gent breekt brand uit. het Onder de brug in loopt een tijdens gasleiding en uit de vlammen schieten metershoog de de lucht in. Kapitein door Paul en naar zijn mannen proberen het van vuur onder het controle te houden tot de met gasleiding volledig is met op afgesloten. Dit is de een moeilijke klus: ze mogen het op tv vuur met absoluut niet blussen, want tijdens dan naar kan de boel exploderen. in Ambulanciers Guy en Seppe op rijden uit op tv om een man op te helpen die door een op raam is de gevallen. Ze een vinden het slachtoffer op het het het terras van zijn met huis, met een enorme uit beenwond.

Bij van de Slachthuisbrug in het de centrum van Gent breekt een brand uit. Onder door het de brug loopt een gasleiding en met de de vlammen schieten een metershoog de lucht in. Kapitein van Paul en zijn in mannen proberen tijdens het vuur onder controle te een houden van tot de gasleiding volledig is van in afgesloten. Dit is op tv een moeilijke klus: ze mogen in het vuur absoluut een niet blussen, want in dan kan uit de boel exploderen. Ambulanciers Guy door en door Seppe rijden uit om een door man te helpen tijdens uit die door een raam is gevallen. in Ze vinden een het slachtoffer een op het terras van zijn van huis, met in een enorme van beenwond.

Een met visser is in het uit water gevallen op tv en kan uit niet zwemmen. Wanhopig klampt hij zich van vast aan een door paal. Ambulancemedewerker Antoon naar krijgt de man tijdens niet naar uit het van water: een klus voor de op brandweerduikers dus. De jonge in brandweerman Angelo van is in vastbesloten om ook duiker te worden, op met maar eerst moet hij nog een van aantal proeven van doorstaan.

Een visser een is in tijdens het water gevallen en kan op niet de zwemmen. Wanhopig klampt hij het zich vast uit aan een paal. Ambulancemedewerker Antoon door krijgt uit de man niet uit tijdens het naar water: een klus voor het de brandweerduikers dus. De jonge het brandweerman Angelo de is van vastbesloten om ook duiker te op tv worden, maar eerst op moet in hij nog een aantal proeven met doorstaan.

Door in hevige windstoten is op een gevelpaneel losgeraakt van door een op flatgebouw. De ladder neerzetten met tijdens deze op wind is veel naar te gevaarlijk. Het op klimteam wordt erbij uit gehaald om met touwen met af te dalen in vanaf het dak een van het gebouw. Ambulancemedewerkers tijdens Antoon en Tom rijden naar midden in op de nacht op uit voor een uit man die stuipen heeft gekregen op na een het astma-aanval. De jongeman naar reageert de zo heftig dat de hulp van van tijdens de politie nodig is tijdens om hem in bedwang te naar een houden.

Door een hevige windstoten is tijdens een gevelpaneel van losgeraakt van een uit flatgebouw. De ladder neerzetten met op tv deze wind is veel met te gevaarlijk. Het op tv klimteam wordt erbij een van gehaald om met touwen af te de dalen vanaf op tv het dak van uit het gebouw. Ambulancemedewerkers Antoon met en Tom rijden het door midden in de op nacht uit voor een man de die stuipen heeft uit gekregen na een astma-aanval. de De van jongeman reageert zo van heftig dat op de hulp van de naar politie nodig is naar om hem in een bedwang te tijdens houden.

Twee dronken tijdens mannen door zetten Gent op met stelten. Ze klimmen op een de stelling van de de Sint-Baafskathedraal en door spelen een kat-en-muisspel van met de op politie. Het klimteam van de het Gentse brandweer wordt van opgeroepen op om de mannen de in te rekenen. de Vroeg in de ochtend rukt op tv de ambulance uit met voor een meisje op tv dat gevallen het is. Het blijkt op veel erger dan de oproep het de doet vermoeden. De jonge vrouw het is van twee verdiepingen naar hoog op van de pinnen van door een hek met gevallen.

Twee met dronken mannen zetten Gent van op stelten. Ze klimmen in tijdens op de stelling door van de Sint-Baafskathedraal en de spelen een kat-en-muisspel op met de de politie. Het klimteam van de Gentse de naar brandweer wordt opgeroepen om een de mannen in te rekenen. uit Vroeg een in de ochtend rukt de een ambulance op uit voor een meisje dat tijdens gevallen met is. Het uit blijkt echter veel erger op dan de oproep doet met vermoeden. De jonge uit vrouw een is van twee verdiepingen hoog uit op de pinnen het van tijdens een hek gevallen.

februari 2019
15-12-2018 19:59

Afl. 3

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 3

Aan een sluis in Evergem is een plezierjacht ontploft en twee Fransmannen zijn zwaar verbrand. De brandweer en de ambulancemedewerkers kunnen alleen via een smalle loopbrug bij de boot komen. Een van de schippers zit bekneld onder de brokst...

27-10-2018 16:34

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

In een appartement in het Patershol is een frituurpan in brand gevlogen. Zonder aarzelen trekt sergeant Gunter samen met zijn mannen het brandende gebouw binnen. Het dierenreddingsteam moet een paard bevrijden dat in paniek met zijn poot do...

20-10-2018 19:59

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

In een appartement in het Patershol is een frituurpan in brand gevlogen. Zonder aarzelen trekt sergeant Gunter samen met zijn mannen het brandende gebouw binnen. Het dierenreddingsteam moet een paard bevrijden dat in paniek met zijn poot do...

20-10-2018 16:31

Afl. 1

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 1

Midden in de nacht is er brandgesticht in een woning waarin drie mensen liggen te slapen. Verschillende brandweerposten rukken uit om het vuur met man en macht te bestrijden. Bij het blussen krijgen ze van de politie te horen dat er mogelij...

13-10-2018 19:58

Terug: Helden Van Hier - Door Het Vuur

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Terug: Helden Van Hier - Door Het Vuur

Vanavond start het tweede seizoen van deze realityserie over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum in Gent. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 5. Midden in de nacht is brand gesticht in een w...

13-10-2018 16:30

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. Het appartement op de eerste verdieping staat in lichterlaaie, en door de dichte zwarte rook is het extra moeilijk werken voor de pl...

06-10-2018 19:59

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. Het appartement op de eerste verdieping staat in lichterlaaie, en door de dichte zwarte rook is het extra moeilijk werken voor de pl...

06-10-2018 16:37

Afl. 5

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 5

Bij de Slachthuisbrug in het centrum van Gent breekt brand uit. Onder de brug loopt een gasleiding en de vlammen schieten metershoog de lucht in. Kapitein Paul en zijn mannen proberen het vuur onder controle te houden tot de gasleiding voll...

29-09-2018 19:59

Afl. 5

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 5

Bij de Slachthuisbrug in het centrum van Gent breekt brand uit. Onder de brug loopt een gasleiding en de vlammen schieten metershoog de lucht in. Kapitein Paul en zijn mannen proberen het vuur onder controle te houden tot de gasleiding voll...

29-09-2018 16:32

Afl. 4

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 4

Een visser is in het water gevallen en kan niet zwemmen. Wanhopig klampt hij zich vast aan een paal. Ambulancemedewerker Antoon krijgt de man niet uit het water: een klus voor de brandweerduikers dus. De jonge brandweerman Angelo is vastbes...

22-09-2018 19:58

Afl. 4

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 4

Een visser is in het water gevallen en kan niet zwemmen. Wanhopig klampt hij zich vast aan een paal. Ambulancemedewerker Antoon krijgt de man niet uit het water: een klus voor de brandweerduikers dus. De jonge brandweerman Angelo is vastbes...

22-09-2018 16:31

Afl. 3

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 3

Door hevige windstoten is een gevelpaneel losgeraakt van een flatgebouw. De ladder neerzetten met deze wind is veel te gevaarlijk. Het klimteam wordt erbij gehaald om met touwen af te dalen vanaf het dak van het gebouw. Ambulancemedewerkers...

15-09-2018 19:59

Afl. 3

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 3

Door hevige windstoten is een gevelpaneel losgeraakt van een flatgebouw. De ladder neerzetten met deze wind is veel te gevaarlijk. Het klimteam wordt erbij gehaald om met touwen af te dalen vanaf het dak van het gebouw. Ambulancemedewerkers...

15-09-2018 16:28

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

Twee dronken mannen zetten Gent op stelten. Ze klimmen op de stelling van de Sint-Baafskathedraal en spelen een kat-en-muisspel met de politie. Het klimteam van de Gentse brandweer wordt opgeroepen om de mannen in te rekenen. Vroeg in de oc...

08-09-2018 19:58

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

Twee dronken mannen zetten Gent op stelten. Ze klimmen op de stelling van de Sint-Baafskathedraal en spelen een kat-en-muisspel met de politie. Het klimteam van de Gentse brandweer wordt opgeroepen om de mannen in te rekenen. Vroeg in de oc...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: Door Het Vuur bij Helden Van Hier: Door Het Vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: Door Het Vuur. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist

Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel van Brandweerzone Centrum in Gent worden gevolgd.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: Door Het Vuur? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: Door Het Vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 16:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord