Programma gemist?

Er het komt een uit oproep binnen over naar een uitslaande brand door in een schuur waar ook gasflessen in staan. Daardoor het is met er een grote een kans op een ontploffing. in Ambulancemedewerker Sven komt ter naar plaatse bij op een verkeersongeval waarbij een vrouw het met zwaargewond is geraakt. En een jongedame tijdens is naar in haar hand gebeten door het een hond. Ambulancemedewerker op tv Marvin probeert de van schade te tijdens beperken.

Op een tijdens parkeerterrein zit een het groep vluchtelingen opgesloten in op tijdens een koelwagen. Er wordt van binnenuit het op de deur op tv geklopt, maar het naar slot door aan de buitenkant zit muurvast. een Een jonge bestuurder het is van de naar weg van geraakt met zijn door auto. De auto is op uit zijn een dak beland op tv en ambulancemedewerkers Sven en met Bas werken samen met de een brandweer om op de man uit het op door wrak te halen.

Op een door parkeerterrein zit een op groep op vluchtelingen opgesloten in een koelwagen. door Er wordt van in binnenuit naar op de deur geklopt, maar op tv het slot aan een de buitenkant tijdens zit muurvast. een Een jonge bestuurder door is van de weg met geraakt met zijn auto. De het auto is op van zijn dak uit beland het en ambulancemedewerkers Sven een en Bas werken uit samen met de brandweer met om de man uit het het wrak te uit halen.

Er door woedt een op tv brand in een kraakpand en korporaal door Robin hoort op dat tijdens er nog iemand in het met gebouw zit. op Met twee teams kammen ze op het uit pand uit, op op zoek naar de vermiste naar kraker. Er door staat een schouw in brand, van maar door de bewoners zelf slapen door rustig in verder terwijl de op tv brandweer al binnen is. op tv Tijdens de Gentse feesten krijgt van een man op een hartstilstand in in zijn camper. Ambulancemedewerker Bas het moet razendsnel de overgaan de tot reanimatie.

Er woedt uit een brand in in een kraakpand en korporaal naar van Robin hoort dat er van nog iemand in van het gebouw zit. Met op twee teams kammen op tv ze het pand van uit, op zoek naar op de vermiste in kraker. Er uit staat een de schouw in brand, door maar de bewoners zelf slapen rustig tijdens verder terwijl de in brandweer al binnen van uit is. Tijdens de Gentse door feesten krijgt een een man een hartstilstand in het zijn het camper. Ambulancemedewerker Bas moet razendsnel overgaan het tot met reanimatie.

Een van jongen is het gevallen met zijn een BMX en heeft last op tv van tintelingen in zijn de vingers en benen. Alles tijdens in wijst erop dat hij een naar ernstig nekletsel met heeft opgelopen. De buurman van op een een ouder koppel heeft in al een week niets meer het uit van zich laten horen. De op penetrante geur uit rond de op tv woning doet het ergste vermoeden. Een in door vrouw is op het door terras van uit haar appartement gevallen en heeft uit dringend hulp nodig. Gerrit, tijdens de oudste naar ambulancemedewerker van het korps, in heeft in een ernstig fietsongeval en naar belandt zelf in het in het ziekenhuis.

Een uit jongen is gevallen met op tv zijn op BMX en heeft last uit van tintelingen in in zijn vingers en op benen. Alles wijst erop het dat hij naar een ernstig nekletsel van heeft opgelopen. De uit buurman van een ouder op tv koppel op tv heeft al een week niets op tv meer van het zich laten uit horen. De penetrante geur rond de op tv woning doet het een ergste naar vermoeden. Een vrouw in is op het terras met van haar appartement met gevallen en heeft dringend op tv hulp uit nodig. Gerrit, de de oudste ambulancemedewerker in van het korps, heeft naar een ernstig fietsongeval en van belandt zelf uit in het tijdens ziekenhuis.

Aan op tv een sluis in op Evergem is een plezierjacht een ontploft en van twee Fransmannen zijn zwaar verbrand. op tv De brandweer en van de naar ambulancemedewerkers kunnen door alleen via een smalle loopbrug in bij het de boot komen. in Een van de het schippers zit bekneld onder de brokstukken met en er in wordt gevreesd dat de een boot zal zinken. door Ploeg 2 krijgt uit in een bizarre oproep: de een oude vrouw is tijdens klem komen te zitten van onder haar ingestorte van plafond.

Aan op een sluis door in Evergem is een in plezierjacht ontploft en twee Fransmannen de zijn zwaar naar verbrand. De brandweer met en de een ambulancemedewerkers kunnen alleen via een van door smalle loopbrug bij de boot komen. de Een van uit de schippers zit bekneld naar onder naar de brokstukken en het er wordt gevreesd op dat de boot op zal zinken. Ploeg 2 krijgt in een bizarre oproep: op tv een oude vrouw door met is klem komen te zitten met onder door haar ingestorte plafond.

In een naar appartement in op het Patershol is de een frituurpan in van brand gevlogen. Zonder het aarzelen trekt sergeant Gunter samen op op tv met zijn mannen naar het brandende gebouw binnen. door Het dierenreddingsteam moet een een paard bevrijden dat in uit paniek met met zijn poot op tv door de vloer van van een trailer heeft gestampt. op door Het dier zit muurvast op tv en de bevrijding moet een snel gebeuren, voordat de uit verdoving uitgewerkt is. tijdens Ook uit Angelo en de duikers hebben een een zware klus. met In de in haven is een het jongeman met de met auto in een dok het gereden. de De man heeft op het niet door overleefd en de duikers moeten zijn met het lichaam bergen.

In een naar appartement in in het Patershol is een frituurpan van door in brand gevlogen. Zonder een aarzelen trekt sergeant Gunter samen op met zijn met mannen op het brandende gebouw de binnen. Het dierenreddingsteam moet een in paard bevrijden door dat in een paniek met zijn poot door de de de vloer van een trailer heeft door gestampt. Het dier het zit op muurvast en de bevrijding moet snel in gebeuren, uit voordat de verdoving uitgewerkt is. een Ook Angelo het en de een duikers hebben een zware klus. naar van In de haven is uit een jongeman met de auto tijdens in een dok een gereden. De man tijdens heeft het niet de overleefd en de door het duikers moeten zijn lichaam het bergen.

Midden tijdens in de op tv nacht is er brandgesticht naar in een de woning waarin drie mensen liggen te op tv slapen. Verschillende de brandweerposten rukken uit het om het vuur met op man en macht uit te bestrijden. Bij tijdens het op tv blussen krijgen ze van de van politie tijdens te horen dat door er mogelijk opzet in het in spel is. De naar ambulancemedewerkers worden gestuurd in naar het een hoogzwangere door vrouw met hevige weeën. Verder rukt naar de ambulanceploeg met uit spoed uit uit voor een vrouw een met een door zwak hart die bewusteloos op tijdens haar bed van ligt.

Vanavond start uit het naar tweede seizoen van deze realityserie over het de uit brandweerlui en de ambulanciers van Brandweerzone uit Centrum in Gent. De het afleveringen zijn door elke zaterdag om in 20:00 uur te zien op RTL door 5. Midden in de de tijdens nacht is brand gesticht op tv in een woning waar drie naar het mensen liggen te slapen. Verschillende op brandweerposten rukken uit om in van het vuur met man en macht naar op te bestrijden. Bij de het blussen krijgen uit ze van de het politie te horen dat op er mogelijk kwaad opzet in in met het spel is. De ambulanciers naar worden op uitgestuurd naar een hoogzwangere vrouw met van op hevige weeën. Al snel is het uit de duidelijk dat de op vrouw niet op tijd op in de materniteit zal de geraken. het De ambulanceploeg moet met spoed uitrukken naar voor in een vrouw met met een zwak hart die bewusteloos uit de op haar bed ligt. Ze slagen door erin de haar te reanimeren, maar onderweg in naar een het ziekenhuis loopt uit het opnieuw mis. Voor kersvers door duiker Angelo breekt er het een tijdens uniek moment aan. de In de op haven is een tijdens schip binnengevaren met een dode van vinvis op met de boeg en de door rederij roept de op hulp van in van de het brandweerduikers.

De door hele ploeg wordt opgeroepen tijdens voor naar een hevige brand de in een appartementsgebouw aan het het Sint-Pietersstation. Het appartement op de de op eerste verdieping het staat in lichterlaaie, en door door de dichte tijdens zwarte rook is het het extra moeilijk werken voor uit de door ploeg. Als brandweerman Meindert hoort door dat er op tv nog drie bewoners van in het gebouw door zitten, gaat tijdens zijn hartslag flink omhoog. Een naar mogelijke evacuatie kan op alleen via een uit uit kleine binnenplaats. Ook in spannend wordt het als in een man naar na een frontale aanrijding bekneld op zit in zijn door auto. Het is in moeilijk hem uit het een voertuig uit te krijgen.

De hele tijdens ploeg wordt in opgeroepen voor een de hevige brand op in een appartementsgebouw het aan het Sint-Pietersstation. Het een appartement op de eerste in verdieping staat in lichterlaaie, van en door op de dichte zwarte tijdens rook is van het extra moeilijk werken met voor de ploeg. een Als brandweerman Meindert hoort met dat naar er nog drie bewoners in de het naar gebouw zitten, op tv gaat zijn hartslag flink omhoog. Een tijdens mogelijke evacuatie van kan alleen via een door het kleine binnenplaats. Ook spannend de wordt het als een een man tijdens na een frontale aanrijding door bekneld zit in zijn een auto. Het op is moeilijk hem uit het uit voertuig te van krijgen.

januari 2019
13-01-2019 18:30

Afl. 7

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 7

Er komt een oproep binnen over een uitslaande brand in een schuur waar ook gasflessen staan. Daardoor is er een grote kans op een ontploffing. Ambulancemedewerker Sven komt ter plaatse bij een verkeersongeval waarbij een vrouw zwaargewond i...

13-01-2019 16:13

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

Op een parkeerterrein zit een groep vluchtelingen opgesloten in een koelwagen. Er wordt van binnenuit op de deur geklopt, maar het slot aan de buitenkant zit muurvast. Een jonge bestuurder is van de weg geraakt met zijn auto. De auto is op ...

06-01-2019 18:30

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

Op een parkeerterrein zit een groep vluchtelingen opgesloten in een koelwagen. Er wordt van binnenuit op de deur geklopt, maar het slot aan de buitenkant zit muurvast. Een jonge bestuurder is van de weg geraakt met zijn auto. De auto is op ...

06-01-2019 16:14

Afl. 5

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 5

Er woedt een brand in een kraakpand en korporaal Robin hoort dat er nog iemand in het gebouw zit. Met twee teams kammen ze het pand uit, op zoek naar de vermiste kraker. Er staat een schouw in brand, maar de bewoners zelf slapen rustig verd...

29-12-2018 19:58

Afl. 5

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 5

Er woedt een brand in een kraakpand en korporaal Robin hoort dat er nog iemand in het gebouw zit. Met twee teams kammen ze het pand uit, op zoek naar de vermiste kraker. Er staat een schouw in brand, maar de bewoners zelf slapen rustig verd...

29-12-2018 16:49

Afl. 4

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 4

Een jongen is gevallen met zijn BMX en heeft last van tintelingen in zijn vingers en benen. Alles wijst erop dat hij een ernstig nekletsel heeft opgelopen. De buurman van een ouder koppel heeft al een week niets meer van zich laten horen. D...

22-12-2018 20:00

Afl. 4

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 4

Een jongen is gevallen met zijn BMX en heeft last van tintelingen in zijn vingers en benen. Alles wijst erop dat hij een ernstig nekletsel heeft opgelopen. De buurman van een ouder koppel heeft al een week niets meer van zich laten horen. D...

22-12-2018 16:20

Afl. 3

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 3

Aan een sluis in Evergem is een plezierjacht ontploft en twee Fransmannen zijn zwaar verbrand. De brandweer en de ambulancemedewerkers kunnen alleen via een smalle loopbrug bij de boot komen. Een van de schippers zit bekneld onder de brokst...

15-12-2018 19:59

Afl. 3

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 3

Aan een sluis in Evergem is een plezierjacht ontploft en twee Fransmannen zijn zwaar verbrand. De brandweer en de ambulancemedewerkers kunnen alleen via een smalle loopbrug bij de boot komen. Een van de schippers zit bekneld onder de brokst...

27-10-2018 16:34

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

In een appartement in het Patershol is een frituurpan in brand gevlogen. Zonder aarzelen trekt sergeant Gunter samen met zijn mannen het brandende gebouw binnen. Het dierenreddingsteam moet een paard bevrijden dat in paniek met zijn poot do...

20-10-2018 19:59

Afl. 2

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 2

In een appartement in het Patershol is een frituurpan in brand gevlogen. Zonder aarzelen trekt sergeant Gunter samen met zijn mannen het brandende gebouw binnen. Het dierenreddingsteam moet een paard bevrijden dat in paniek met zijn poot do...

20-10-2018 16:31

Afl. 1

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 1

Midden in de nacht is er brandgesticht in een woning waarin drie mensen liggen te slapen. Verschillende brandweerposten rukken uit om het vuur met man en macht te bestrijden. Bij het blussen krijgen ze van de politie te horen dat er mogelij...

13-10-2018 19:58

Terug: Helden Van Hier - Door Het Vuur

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Terug: Helden Van Hier - Door Het Vuur

Vanavond start het tweede seizoen van deze realityserie over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum in Gent. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 5. Midden in de nacht is brand gesticht in een w...

13-10-2018 16:30

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. Het appartement op de eerste verdieping staat in lichterlaaie, en door de dichte zwarte rook is het extra moeilijk werken voor de pl...

06-10-2018 19:59

Afl. 6

Helden Van Hier: Door Het Vuur - Afl. 6

De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. Het appartement op de eerste verdieping staat in lichterlaaie, en door de dichte zwarte rook is het extra moeilijk werken voor de pl...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: Door Het Vuur bij Helden Van Hier: Door Het Vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: Door Het Vuur. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist

Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel van Brandweerzone Centrum in Gent worden gevolgd.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: Door Het Vuur? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: Door Het Vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord