Programma gemist?

Aflevering 6 - een het Wist je dat de je heel snel een mango op kunt schillen met de een glas? op tv Of weet je hoe je in een wijnfles met kunt openen in zonder een kurkentrekker en hoe door je een op tv shirt kreukvrij kunt tijdens krijgen tijdens zonder te strijken? Nee? Dan een heb je lifehacks nodig, tijdens een praktische, simpele oplossingen voor alledaagse de huis-, tuin- en op keukenproblemen. door Lekker Handig staat bol op tv van deze lifehacks en wordt met gepresenteerd door tijdens Kees Tol, op die de meeste slimme handigheidjes op tijdens zelf ook even door uitprobeert.

Aflevering 5 - op tv Wist een je dat een je heel snel een mango op tv kunt schillen het met een glas? in Of weet je in hoe je een wijnfles kunt tijdens openen zonder een op kurkentrekker en een hoe door je een shirt kreukvrij kunt op tv krijgen naar zonder te strijken? in Nee? Dan heb je lifehacks tijdens nodig, praktische, de simpele oplossingen een voor alledaagse huis-, op tuin- en keukenproblemen. Lekker Handig een staat bol van op deze lifehacks en wordt door gepresenteerd in door Kees op tv Tol, die de meeste de slimme handigheidjes zelf een ook even uit uitprobeert.

Aflevering 4 op - op Wist je dat je heel naar snel een mango een kunt schillen met met een glas? Of van weet je hoe naar je een wijnfles kunt tijdens openen zonder een het kurkentrekker en de hoe je met een shirt kreukvrij door kunt krijgen op tv zonder te strijken? Nee? een Dan heb je tijdens lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen met voor op tv alledaagse huis-, tuin- en uit keukenproblemen. Lekker de Handig staat bol van deze een op tv lifehacks en wordt in gepresenteerd door Kees naar Tol, die de meeste naar slimme handigheidjes op tv zelf ook even een uitprobeert.

Aflevering op 3 - Wist op tv je dat met je heel snel een mango de kunt schillen met een een van glas? Of weet je hoe naar je een wijnfles een kunt openen zonder op een kurkentrekker en door hoe je een shirt een met kreukvrij kunt krijgen tijdens zonder te strijken? Nee? Dan heb de je op tv lifehacks nodig, praktische, simpele naar oplossingen voor een alledaagse huis-, tuin- en tijdens keukenproblemen. Lekker van Handig staat bol van op tv deze lifehacks een en wordt gepresenteerd door uit Kees Tol, een die de meeste tijdens slimme handigheidjes zelf door ook even van uitprobeert.

Aflevering op tv 2 - in Wist je dat je de heel snel een mango een kunt schillen tijdens met een uit glas? Of weet je met hoe je een wijnfles de kunt openen in zonder een kurkentrekker en hoe door je een shirt van kreukvrij kunt krijgen van zonder te het strijken? Nee? van Dan heb je lifehacks nodig, door praktische, simpele oplossingen met de voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen. een Lekker naar Handig staat bol met van deze door lifehacks en wordt gepresenteerd door Kees tijdens Tol, die de de meeste slimme handigheidjes met met zelf ook even op uitprobeert.

november 2020
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!