Programma gemist?

Aflevering 6 door - Wist je met dat je heel snel de de een mango kunt schillen door met een glas? naar Of weet je een hoe je een een wijnfles kunt openen zonder een de kurkentrekker en in hoe uit je een shirt kreukvrij van kunt krijgen zonder te het strijken? uit Nee? Dan heb je lifehacks van nodig, praktische, simpele oplossingen van naar voor alledaagse huis-, tuin- de en keukenproblemen. Lekker het Handig staat het bol van deze lifehacks en wordt de gepresenteerd in door Kees op Tol, die de meeste slimme handigheidjes op tv zelf door ook even het uitprobeert.

Aflevering 5 - een Wist op tv je dat de je heel snel op tv een mango kunt in schillen met een glas? Of op tv weet tijdens je hoe je een wijnfles kunt in openen in zonder een uit kurkentrekker en hoe je een door shirt een kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? van Nee? in Dan heb je uit lifehacks nodig, praktische, simpele in oplossingen op voor alledaagse huis-, tuin- uit en keukenproblemen. tijdens Lekker Handig staat op bol van deze met lifehacks en wordt gepresenteerd door met Kees Tol, die van de meeste in slimme handigheidjes zelf ook even een van uitprobeert.

Aflevering 4 - in Wist je de dat je uit heel snel een mango op kunt schillen met een op tv door glas? Of weet van je hoe je een met wijnfles kunt openen zonder een op tv kurkentrekker op en hoe je een shirt op kreukvrij van kunt krijgen zonder te strijken? uit Nee? Dan heb een tijdens je lifehacks nodig, praktische, simpele tijdens oplossingen voor alledaagse de huis-, tuin- en keukenproblemen. het op Lekker Handig staat bol van door deze lifehacks en het wordt gepresenteerd een door Kees Tol, die tijdens de meeste naar slimme handigheidjes in zelf ook even het uitprobeert.

Aflevering 3 met - Wist je dat met je met heel snel een mango kunt het het schillen met een glas? Of in weet je hoe van je een wijnfles de kunt een openen zonder een kurkentrekker de en hoe je een op tv shirt kreukvrij kunt een krijgen in zonder te strijken? door Nee? Dan heb met je lifehacks nodig, praktische, simpele de oplossingen voor alledaagse met huis-, tuin- en keukenproblemen. in Lekker door Handig staat bol van deze door lifehacks in en wordt gepresenteerd door Kees de Tol, op tv die de meeste slimme met handigheidjes zelf ook even het naar uitprobeert.

Aflevering naar 2 - tijdens Wist je dat je de heel snel de een mango kunt op schillen met een glas? op Of weet je uit hoe je een het wijnfles kunt openen tijdens zonder een in kurkentrekker en hoe je een shirt naar kreukvrij kunt tijdens krijgen zonder tijdens te strijken? Nee? Dan naar heb je lifehacks nodig, het van praktische, simpele oplossingen voor een alledaagse huis-, naar tuin- en keukenproblemen. Lekker op Handig staat bol het van deze lifehacks en wordt van tijdens gepresenteerd door Kees Tol, die uit de meeste slimme tijdens handigheidjes zelf met ook even op tv uitprobeert.

februari 2021
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!