Programma gemist?

Aflevering 6 - op het Wist je dat je in heel snel een mango van kunt schillen uit met een glas? op tv Of weet op tv je hoe je een een wijnfles kunt openen zonder de een kurkentrekker het en hoe je een shirt een kreukvrij kunt krijgen de zonder in te strijken? Nee? Dan door heb je lifehacks een nodig, uit praktische, simpele oplossingen op voor alledaagse huis-, uit tuin- en keukenproblemen. Lekker Handig staat het tijdens bol van deze lifehacks op en wordt gepresenteerd door met Kees tijdens Tol, die de meeste de slimme handigheidjes zelf ook de even op uitprobeert.

Aflevering 5 in - op tv Wist je dat je heel snel een een mango op tv kunt schillen met van een met glas? Of weet je hoe je een een wijnfles kunt de openen zonder een naar de kurkentrekker en hoe je door een shirt kreukvrij door kunt krijgen zonder te strijken? naar Nee? in Dan heb je van lifehacks nodig, op tv praktische, simpele oplossingen voor op tv alledaagse huis-, op tuin- en keukenproblemen. Lekker uit Handig staat bol van van deze lifehacks uit en wordt gepresenteerd door Kees door door Tol, die de meeste slimme het handigheidjes zelf ook even het op uitprobeert.

Aflevering 4 - uit Wist je dat naar je de heel snel een mango tijdens kunt schillen met de een glas? Of uit weet je een hoe je een wijnfles kunt van tijdens openen zonder een op kurkentrekker en hoe je op een shirt kreukvrij in kunt krijgen zonder te strijken? uit tijdens Nee? Dan heb je lifehacks nodig, door praktische, uit simpele oplossingen voor in alledaagse huis-, op tuin- en keukenproblemen. op Lekker Handig staat bol van deze in lifehacks en op tv wordt gepresenteerd door van Kees Tol, die in de meeste van slimme handigheidjes zelf ook de even het uitprobeert.

Aflevering op tv 3 - Wist het je dat je heel snel het een een mango kunt schillen uit met een glas? op Of weet je hoe je de een wijnfles in kunt openen de zonder een kurkentrekker en hoe in de je een shirt kreukvrij kunt krijgen met zonder op tv te strijken? Nee? Dan van heb je in lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen tijdens met voor alledaagse huis-, tuin- en met keukenproblemen. Lekker Handig op staat bol van van deze lifehacks en wordt tijdens gepresenteerd door Kees de Tol, met die de meeste slimme handigheidjes in zelf ook even een door uitprobeert.

Aflevering 2 - van een Wist je dat je heel snel op tv een met mango kunt het schillen met een glas? Of door weet je hoe je uit een wijnfles met kunt openen zonder op een kurkentrekker en met hoe tijdens je een shirt tijdens kreukvrij kunt krijgen met zonder te strijken? Nee? Dan een heb je lifehacks met nodig, praktische, simpele in oplossingen voor alledaagse huis-, met tuin- uit en keukenproblemen. van Lekker Handig staat bol van van deze op lifehacks en wordt gepresenteerd door Kees in door Tol, die de meeste slimme tijdens handigheidjes zelf ook even door naar uitprobeert.

april 2020
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!