Programma gemist?

Aflevering 6 - op tv Wist je in dat je een heel snel een mango kunt in schillen met een de glas? Of weet door naar je hoe je een wijnfles met kunt openen zonder door een kurkentrekker naar en hoe je een shirt uit kreukvrij kunt naar krijgen zonder uit te strijken? Nee? in Dan heb in je lifehacks nodig, praktische, op tv simpele oplossingen voor de alledaagse huis-, tuin- en naar keukenproblemen. Lekker Handig staat de bol van door deze lifehacks en van wordt door gepresenteerd door Kees Tol, op die de meeste slimme handigheidjes een zelf ook op tv even het uitprobeert.

Aflevering op tv 5 - Wist je dat door je heel snel op een met mango kunt schillen met een een glas? Of weet door je hoe een je een tijdens wijnfles kunt openen zonder een het kurkentrekker de en hoe je een shirt tijdens kreukvrij kunt krijgen met de zonder te strijken? Nee? Dan heb een je lifehacks nodig, van praktische, simpele oplossingen op voor alledaagse huis-, op tv tuin- en uit keukenproblemen. Lekker Handig het staat bol van met deze lifehacks de en wordt gepresenteerd door uit Kees Tol, naar die de meeste van slimme handigheidjes zelf naar ook even door uitprobeert.

Aflevering 4 op - Wist door je dat je heel tijdens snel een uit mango kunt schillen tijdens met een glas? Of het weet je met hoe je een uit wijnfles kunt door openen zonder een uit kurkentrekker en hoe door je een shirt kreukvrij met kunt krijgen op zonder te strijken? Nee? Dan uit heb je van lifehacks nodig, een praktische, simpele oplossingen voor naar alledaagse huis-, uit tuin- en keukenproblemen. Lekker een Handig staat naar bol van deze lifehacks en wordt uit tijdens gepresenteerd door Kees Tol, die van de meeste van slimme handigheidjes zelf naar ook even de uitprobeert.

Aflevering uit 3 - Wist het je dat je heel in snel een mango kunt een schillen met naar een glas? Of uit weet je hoe van je een wijnfles de kunt door openen zonder een kurkentrekker en in hoe je een op tv shirt kreukvrij in kunt krijgen zonder te naar strijken? op Nee? Dan heb een je lifehacks nodig, praktische, op tv simpele oplossingen voor alledaagse huis-, een tuin- en keukenproblemen. de uit Lekker Handig staat bol tijdens van deze van lifehacks en wordt gepresenteerd door van Kees van Tol, die de meeste slimme handigheidjes op zelf ook naar even tijdens uitprobeert.

Aflevering op tv 2 - Wist tijdens je dat een je heel snel een de mango kunt schillen met met een de glas? Of weet je hoe in je een wijnfles door kunt met openen zonder een kurkentrekker en hoe in je het een shirt kreukvrij kunt in krijgen naar zonder te strijken? Nee? Dan tijdens heb van je lifehacks nodig, in praktische, simpele oplossingen een voor alledaagse huis-, tuin- en van keukenproblemen. Lekker Handig door staat tijdens bol van deze van lifehacks en wordt op tv gepresenteerd door Kees Tol, die de op meeste slimme door handigheidjes zelf op tv ook even de uitprobeert.

juni 2021
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!