Programma gemist?

Aflevering 6 op - met Wist je dat op je heel snel een mango met kunt schillen met een op glas? Of weet van je hoe met je een wijnfles naar kunt openen op zonder een kurkentrekker met en hoe je een door shirt kreukvrij kunt krijgen tijdens zonder te de strijken? Nee? Dan heb uit je lifehacks op nodig, tijdens praktische, simpele oplossingen de voor alledaagse huis-, tuin- uit en keukenproblemen. Lekker Handig met staat bol tijdens van deze lifehacks en met wordt het gepresenteerd door Kees Tol, die de de meeste op tv slimme handigheidjes zelf ook even het tijdens uitprobeert.

Aflevering naar 5 - Wist je met dat het je heel snel een mango van kunt schillen naar met een glas? Of in weet je hoe van je door een wijnfles kunt openen zonder van een kurkentrekker en door hoe je op een shirt kreukvrij kunt met krijgen zonder te strijken? het door Nee? Dan heb je de lifehacks nodig, praktische, van simpele oplossingen voor het alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen. naar Lekker Handig staat in een bol van deze lifehacks en wordt een gepresenteerd op tv door Kees een Tol, die de meeste slimme tijdens handigheidjes zelf ook door even van uitprobeert.

Aflevering 4 - uit Wist je tijdens dat met je heel snel een mango kunt tijdens schillen met met een van glas? Of weet naar je hoe je een tijdens wijnfles kunt openen een zonder een kurkentrekker en hoe een je een uit shirt kreukvrij kunt krijgen van zonder te strijken? naar Nee? Dan op heb je in lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen tijdens op voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen. tijdens Lekker Handig met staat bol naar van deze lifehacks uit en wordt op tv gepresenteerd door Kees Tol, die de in meeste slimme handigheidjes een de zelf ook even in uitprobeert.

Aflevering tijdens 3 - Wist je dat op tv naar je heel snel een het mango kunt schillen met een uit glas? in Of weet een je hoe je een tijdens wijnfles kunt openen zonder op een kurkentrekker en op hoe je een shirt de kreukvrij op kunt krijgen op zonder te strijken? Nee? Dan heb een je een lifehacks nodig, praktische, simpele uit oplossingen voor alledaagse op tv huis-, met tuin- en keukenproblemen. Lekker Handig staat uit bol van het deze lifehacks met en wordt gepresenteerd naar door Kees Tol, die de de meeste slimme handigheidjes tijdens door zelf ook even in uitprobeert.

Aflevering naar 2 - Wist je dat tijdens je in heel snel een mango een kunt schillen met uit een glas? Of in weet je hoe je uit een wijnfles kunt een met openen zonder een kurkentrekker het en hoe de je een shirt kreukvrij kunt het krijgen zonder de te strijken? Nee? Dan naar heb tijdens je lifehacks nodig, praktische, simpele op oplossingen voor alledaagse huis-, uit tuin- en keukenproblemen. in Lekker tijdens Handig staat op tv bol van deze lifehacks en wordt met gepresenteerd door Kees op tv Tol, die uit de meeste slimme op handigheidjes zelf ook op even tijdens uitprobeert.

augustus 2020
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!