Programma gemist?

Aflevering 6 door - Wist je dat op je door heel snel een mango in kunt schillen op tv met een glas? Of van weet je een hoe je een met wijnfles kunt door openen zonder een kurkentrekker door en hoe je een de shirt kreukvrij kunt uit krijgen zonder het te strijken? een Nee? Dan heb je tijdens lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen met de voor alledaagse huis-, tuin- tijdens en keukenproblemen. Lekker uit Handig staat bol uit van deze een lifehacks en wordt gepresenteerd door door Kees Tol, die tijdens de op meeste slimme handigheidjes zelf ook door even naar uitprobeert.

Aflevering 5 een - Wist je in dat je heel in snel een mango kunt de schillen de met een op tv glas? Of weet je de hoe je in een wijnfles kunt openen zonder een in op kurkentrekker en hoe je uit een shirt in kreukvrij kunt krijgen zonder de te strijken? Nee? van Dan heb tijdens je lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen een een voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen. uit het Lekker Handig staat bol van het deze lifehacks en uit wordt gepresenteerd door Kees tijdens van Tol, die de meeste de slimme handigheidjes zelf ook even op een uitprobeert.

Aflevering de 4 - Wist je op dat je heel snel in een mango het kunt op tv schillen met een in glas? Of weet je hoe je een een het wijnfles kunt openen zonder door een kurkentrekker en een hoe je een shirt in kreukvrij kunt een krijgen in zonder te strijken? Nee? Dan heb de een je lifehacks nodig, praktische, simpele van oplossingen voor alledaagse huis-, de de tuin- en keukenproblemen. Lekker Handig een staat bol van naar deze lifehacks naar en wordt van gepresenteerd door Kees Tol, die de tijdens meeste slimme met handigheidjes van zelf ook even naar uitprobeert.

Aflevering 3 - het Wist je op tv dat je de heel snel een van mango kunt door schillen met een uit glas? Of weet je in hoe je een wijnfles kunt het een openen zonder een kurkentrekker en hoe op tv je een in shirt kreukvrij kunt op krijgen zonder te strijken? van Nee? Dan tijdens heb je lifehacks tijdens nodig, op praktische, simpele oplossingen voor alledaagse huis-, een tuin- en uit keukenproblemen. Lekker Handig door staat bol van de deze lifehacks in en wordt op tv gepresenteerd door Kees Tol, met die de meeste slimme naar handigheidjes zelf ook van even op uitprobeert.

Aflevering door 2 - uit Wist je dat je heel tijdens snel een mango tijdens kunt schillen met een met glas? Of weet tijdens je hoe door je een de wijnfles kunt openen zonder een in kurkentrekker tijdens en hoe je een een shirt kreukvrij kunt krijgen het zonder uit te strijken? Nee? Dan op tv heb je lifehacks op tv nodig, praktische, van simpele oplossingen voor alledaagse huis-, de tuin- van en keukenproblemen. de Lekker Handig staat bol naar van deze lifehacks door en wordt gepresenteerd het door Kees Tol, die de naar meeste slimme op tv handigheidjes zelf ook even de met uitprobeert.

december 2021
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!