Programma gemist?

Aflevering 6 - naar op tv Wist je dat je op heel snel de een mango kunt schillen met een door glas? Of weet in je hoe naar je naar een wijnfles kunt openen zonder naar een kurkentrekker en de hoe je een een shirt in kreukvrij kunt krijgen zonder te de strijken? Nee? het Dan heb je in lifehacks nodig, praktische, naar simpele oplossingen voor alledaagse huis-, de tuin- de en keukenproblemen. naar Lekker Handig staat bol van deze in met lifehacks en wordt gepresenteerd door Kees het Tol, die de met meeste een slimme handigheidjes zelf ook een even uit uitprobeert.

Aflevering 5 - in Wist je dat in je door heel snel een mango kunt tijdens schillen een met een glas? op tv Of weet je hoe je het een op tv wijnfles kunt openen zonder het een kurkentrekker van en hoe je een tijdens shirt kreukvrij kunt in krijgen zonder te naar strijken? Nee? in Dan heb je lifehacks uit nodig, praktische, simpele oplossingen op voor de alledaagse huis-, een tuin- en keukenproblemen. Lekker de Handig staat bol van in deze lifehacks en de wordt gepresenteerd door met Kees uit Tol, die de tijdens meeste slimme handigheidjes zelf ook door even op uitprobeert.

Aflevering tijdens 4 - een Wist je dat tijdens je heel snel een mango kunt het schillen in met een glas? in Of weet je hoe met je een uit wijnfles kunt openen door zonder een kurkentrekker en hoe van je een een shirt kreukvrij op kunt krijgen zonder te strijken? op Nee? Dan heb de op je lifehacks nodig, praktische, uit simpele oplossingen voor alledaagse met huis-, op tv tuin- en keukenproblemen. de Lekker Handig staat bol van deze met het lifehacks en wordt gepresenteerd op door Kees de Tol, die de meeste slimme uit handigheidjes zelf ook even op van uitprobeert.

Aflevering 3 - met Wist je dat tijdens je de heel snel het een mango kunt schillen tijdens met een glas? Of weet naar je hoe je op een wijnfles kunt het openen zonder een de kurkentrekker een en hoe op je een shirt op kreukvrij kunt krijgen zonder te de strijken? Nee? Dan heb door je lifehacks nodig, van praktische, naar simpele oplossingen van voor alledaagse huis-, het tuin- en keukenproblemen. uit Lekker Handig staat bol van deze de lifehacks en wordt tijdens gepresenteerd door op Kees op tv Tol, die de tijdens meeste slimme handigheidjes zelf ook tijdens even op tv uitprobeert.

Aflevering 2 - uit Wist naar je dat je naar heel snel met een mango kunt schillen met een naar glas? naar Of weet je hoe je tijdens een op wijnfles kunt openen zonder een de kurkentrekker en de hoe je van een shirt naar kreukvrij kunt krijgen in zonder te strijken? Nee? tijdens Dan heb met je lifehacks nodig, praktische, simpele uit oplossingen voor alledaagse in huis-, tuin- van en keukenproblemen. Lekker tijdens Handig staat bol uit van deze lifehacks tijdens en wordt naar gepresenteerd door Kees Tol, op tv die de meeste met slimme handigheidjes de zelf ook even met uitprobeert.

november 2019
06-10-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 6 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

29-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 5 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

22-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 4 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

15-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 3 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

08-09-2018 18:15

Lekker Handig

Lekker Handig - Lekker Handig

Aflevering 2 - Wist je dat je heel snel een mango kunt schillen met een glas? Of weet je hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker en hoe je een shirt kreukvrij kunt krijgen zonder te strijken? Nee? Dan heb je lifehacks nodig...

Lekker Handig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker Handig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker Handig bij Lekker Handig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker Handig. Heb je een uitzending van Lekker Handig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker Handig gemist

Uitzending gemist van Lekker Handig? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker Handig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!