Programma gemist?

Het fietsteam treft door een in slapende dakloze man aan in tijdens de fietsenstalling van een het een centraal station. Bij de dienst op gerechtelijke afhandeling wordt met een vrouw verhoord op die eerder die het dag werd een aangehouden voor een winkeldiefstal. uit De een verkeerspolitie houdt een grootschalige op actie door waarbij bestuurders worden van gecontroleerd op het gebruik van alcohol met en in drugs in het op tv verkeer. En in de in telecommandokamer het wordt een fietsendief opgemerkt. De politie door wil de dief met op op heterdaad betrappen, tijdens maar hij staakt naar zijn bezigheden plotseling om drugs uit te op kopen.

Een van vrouw durft haar de woning niet het meer in, omdat in haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen de om het zijn kinderen te zien. In naar de de telecommandokamer merken ze een grote op tv vechtpartij op. de Het tijdens snelleresponsteam en verschillende in interventieteams worden erop in afgestuurd. Een chihuahua is in in de een tram gebeten door op een pitbull. Het baasje in van de chihuahua hoopt een dat de de politie de het eigenaar van de pitbull kan op tv vinden.

Bij de dienst van gerechtelijke afhandeling wordt in op een man verhoord. met Hij bedreigde de door ex van zijn het vriendin met een speelgoedpistool. Het in wijkteam houdt op tv een man staande in die visitekaartjes het van een autoverkoper naar achter de ruitenwisser van geparkeerde wagens door steekt. het Een man probeert de met deur op van een bordeel uit in te beuken. een De interventieploegen worden erheen de gestuurd. Een jonge uit vrouw is erg bang nadat een ze een een exhibitionist opmerkte die de zich in voor haar huis stond te een bevredigen.

Er wordt op tv ingebroken in een een school. met Het snelleresponsteam en enkele interventieteams het proberen de het inbrekers op te sporen. Vier door mannen van gaan een andere man te door lijf in op tv een verkeersruzie. De uit politie van snelt te hulp en uit twee daders het slaan op de vlucht. de Op een door braakliggend stuk bouwgrond, midden de in de stad, in heeft een dakloze man een de slaapplaats gebouwd. Het het wijkteam zoekt een het tijdens oplossing en spreekt af met het de eigenaar het van de op grond.

Er komt tijdens een oproep binnen op tv van een kind van in uit wie de moeder op wordt geduwd door door haar vriend. Als het de interventieteam ter plaatse is, slaat het naar de vriend op het de vlucht. In het het wijkkantoor wordt een de man verhoord die drie naar jaar lang naar spoorloos was. Volgens naar verschillende aanwijzingen was uit de man betrokken bij een uit tijdens drugsdeal. In de de telecommandokamer merken inspecteurs met een verdachte transactie op: twee op tv mannen op naar straat verkopen een een fiets in het in midden van de van nacht.

Een het man wordt door in zijn buurvrouw dood de aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de een doodsoorzaak van op tv de man en begeleidt door de nabestaanden. In de het wijkkantoor in komt een een vrouw een diefstal aangeven. van Haar kat een is twee een jaar geleden verdwenen in en gisteren vond haar de dochter het naar beestje terug op van Facebook. Het wijkteam is getuige van het een mirakel: een op dronken rolstoelpatiënt kan op tv ineens weer op lopen. Het op snelleresponsteam schiet te met hulp bij een door achtervolging.

december 2020
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!