Programma gemist?

Het de fietsteam treft een slapende dakloze door man door aan in de uit fietsenstalling van het centraal station. door Bij de van dienst gerechtelijke afhandeling wordt een een vrouw uit verhoord die van eerder die dag tijdens werd aangehouden voor een een winkeldiefstal. De verkeerspolitie houdt de een op tv grootschalige actie waarbij bestuurders in worden gecontroleerd door op het gebruik van van alcohol en van drugs in het verkeer. van En uit in de telecommandokamer op wordt een fietsendief opgemerkt. De van politie wil de dief tijdens op heterdaad met betrappen, maar hij in staakt zijn naar bezigheden plotseling om drugs op tv te een kopen.

Een vrouw durft uit haar een woning niet op meer in, omdat haar in agressieve ex-man met ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen uit te zien. in In het de telecommandokamer merken ze een een grote een vechtpartij op. Het tijdens snelleresponsteam en verschillende het interventieteams worden erop afgestuurd. Een op tv chihuahua het is in de tram gebeten door in op een pitbull. Het baasje van naar de chihuahua hoopt dat op tijdens de politie de eigenaar van tijdens de pitbull kan naar vinden.

Bij de dienst door gerechtelijke afhandeling een wordt een man door verhoord. Hij met bedreigde de ex van de zijn vriendin tijdens met een speelgoedpistool. Het door wijkteam houdt een naar man naar staande die visitekaartjes van door een autoverkoper door achter de ruitenwisser van geparkeerde wagens op tv met steekt. Een man probeert de deur van door van een bordeel in te het beuken. De interventieploegen worden tijdens erheen van gestuurd. Een jonge in vrouw is uit erg bang nadat met ze een exhibitionist opmerkte die in zich naar voor haar huis stond naar te bevredigen.

Er wordt ingebroken tijdens naar in een school. een Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de de inbrekers op in op tv te sporen. Vier mannen gaan met een andere man een te naar lijf in een verkeersruzie. De politie een snelt te hulp tijdens en twee in daders door slaan op de vlucht. Op van een braakliggend stuk bouwgrond, tijdens midden de in de stad, heeft een in dakloze man een door uit slaapplaats gebouwd. Het wijkteam zoekt een door oplossing en spreekt uit af met een de eigenaar van de het op grond.

Er komt van een op oproep binnen van een kind van de het wie de moeder wordt geduwd in door haar door vriend. Als uit het interventieteam ter de plaatse is, slaat op tv de vriend op de vlucht. door In het wijkkantoor wordt op tv naar een man verhoord het die drie jaar lang het spoorloos was. Volgens verschillende een aanwijzingen op tv was de man betrokken op bij een drugsdeal. op In de telecommandokamer merken op inspecteurs een verdachte op transactie op: twee op mannen op op tv straat verkopen uit een fiets in het in midden van de tijdens nacht.

Een man op wordt door zijn buurvrouw uit dood aangetroffen. Het met interventieteam in onderzoekt de doodsoorzaak op tv van de man en begeleidt uit de van nabestaanden. In het wijkkantoor in komt in een vrouw een diefstal aangeven. Haar het kat op is twee jaar op geleden verdwenen en gisteren op tv vond haar dochter het met beestje op tv terug op Facebook. Het wijkteam door is van getuige van van een mirakel: een de dronken rolstoelpatiënt kan ineens weer lopen. op Het snelleresponsteam in schiet tijdens te hulp bij een een achtervolging.

april 2020
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!