Programma gemist?

Het fietsteam met treft een slapende op dakloze man aan in een de de fietsenstalling van het van centraal station. met Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt op tv een vrouw op tv verhoord van die eerder die dag werd aangehouden van voor een naar winkeldiefstal. tijdens De verkeerspolitie houdt een grootschalige het actie waarbij op tv bestuurders worden gecontroleerd op het naar op gebruik van alcohol en drugs in op tv het op verkeer. En in de op telecommandokamer naar wordt een fietsendief opgemerkt. met De politie wil de dief het op heterdaad betrappen, uit maar hij staakt naar door zijn bezigheden plotseling tijdens om drugs te in kopen.

Een door vrouw durft van haar woning niet meer in, met omdat haar agressieve met ex-man ongewenst is in binnengedrongen om met zijn kinderen in te zien. In een de telecommandokamer merken ze met een grote uit vechtpartij op. Het snelleresponsteam op tv en verschillende interventieteams uit worden erop afgestuurd. Een met chihuahua is in de het tram gebeten door in een pitbull. Het naar baasje van de uit chihuahua hoopt dat met de het politie de eigenaar van naar de pitbull uit kan vinden.

Bij tijdens de dienst gerechtelijke afhandeling op tv wordt een man het verhoord. van Hij bedreigde de in ex van zijn naar vriendin met een speelgoedpistool. Het op wijkteam in houdt een man staande die door visitekaartjes van uit een autoverkoper achter met de ruitenwisser van de geparkeerde wagens steekt. de Een man probeert de deur naar in van een bordeel in te beuken. van De met interventieploegen worden het erheen gestuurd. Een jonge vrouw is tijdens erg bang nadat door ze een een exhibitionist opmerkte naar die zich naar voor haar huis door stond te bevredigen.

Er op wordt ingebroken in een van school. Het snelleresponsteam en op tv enkele interventieteams proberen in de van inbrekers op te uit sporen. Vier mannen met gaan een andere man de te lijf in in een verkeersruzie. De politie de snelt te uit hulp en de twee daders slaan op tv op de de vlucht. Op een braakliggend stuk in bouwgrond, midden in tijdens de stad, heeft een door dakloze man een de slaapplaats de gebouwd. Het wijkteam zoekt tijdens een oplossing en het spreekt af met op de eigenaar het van de de grond.

Er op tv komt een oproep binnen met van een door kind van wie de naar moeder naar wordt geduwd door haar door vriend. Als het in interventieteam ter plaatse is, met slaat de vriend naar op de vlucht. In de het tijdens wijkkantoor wordt een tijdens man verhoord die drie in jaar lang met spoorloos was. met Volgens verschillende aanwijzingen op tv was de man betrokken bij een een drugsdeal. In de het de telecommandokamer merken inspecteurs een verdachte het transactie op: op tv twee mannen op op tv straat verkopen een op tv fiets in het midden van de van de nacht.

Een in man wordt op door zijn buurvrouw dood uit aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt in de doodsoorzaak van de door man en begeleidt tijdens de tijdens nabestaanden. In het tijdens wijkkantoor komt een vrouw een een diefstal aangeven. Haar op tv kat is de twee jaar geleden op tv verdwenen en gisteren vond het een haar dochter het beestje terug op een Facebook. Het de wijkteam is getuige van naar een de mirakel: een van dronken rolstoelpatiënt kan ineens weer lopen. met Het snelleresponsteam schiet uit de te hulp bij een op achtervolging.

april 2021
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!