Programma gemist?

Het fietsteam de treft een slapende in dakloze man aan in het de fietsenstalling van op het centraal station. naar Bij de dienst naar gerechtelijke afhandeling uit wordt een tijdens vrouw verhoord die met eerder die in dag werd aangehouden in voor een winkeldiefstal. een De verkeerspolitie houdt met een grootschalige actie waarbij bestuurders het worden gecontroleerd op het het gebruik van alcohol naar op en drugs in met het verkeer. En in uit de telecommandokamer in wordt een fietsendief opgemerkt. De uit politie wil de door dief op in heterdaad betrappen, maar op tv hij staakt zijn bezigheden de plotseling om drugs te het op kopen.

Een door vrouw durft haar woning niet de meer met in, omdat haar agressieve ex-man met ongewenst is tijdens binnengedrongen om de zijn kinderen het te zien. In de door telecommandokamer merken ze een grote het vechtpartij een op. Het snelleresponsteam en op verschillende het interventieteams worden erop afgestuurd. de Een chihuahua is in op tv de tram gebeten op tv door een op tv pitbull. Het baasje van naar de chihuahua op tv hoopt dat de door politie de eigenaar van de op tv pitbull het kan vinden.

Bij met de dienst gerechtelijke afhandeling wordt uit een man verhoord. op tv Hij bedreigde de een ex van zijn een vriendin met tijdens een speelgoedpistool. Het op tv wijkteam houdt een man met staande die visitekaartjes tijdens naar van een autoverkoper een achter de ruitenwisser een van geparkeerde wagens met steekt. Een man naar probeert de deur van een bordeel door in te beuken. van De met interventieploegen worden erheen uit gestuurd. Een jonge vrouw tijdens is erg bang in nadat uit ze een exhibitionist opmerkte die op zich voor tijdens haar huis stond te op tv bevredigen.

Er het wordt ingebroken in een school. de Het uit snelleresponsteam en van enkele interventieteams proberen de inbrekers op van te sporen. in Vier mannen gaan een op tv andere man te een lijf in een de door verkeersruzie. De politie snelt te hulp het door en twee daders slaan op de een vlucht. Op door een op tv braakliggend stuk bouwgrond, midden het in de stad, heeft tijdens een dakloze man een op tv slaapplaats uit gebouwd. Het wijkteam zoekt met een met oplossing en spreekt af met de de eigenaar van de naar een grond.

Er komt een op tv oproep binnen van de een kind op tv van door wie de moeder wordt een geduwd door op tv haar vriend. Als uit het interventieteam ter plaatse op is, slaat de vriend op een de van vlucht. In het wijkkantoor wordt een een uit man verhoord die tijdens drie jaar lang naar spoorloos was. een Volgens verschillende aanwijzingen was de man een betrokken bij een de drugsdeal. uit In de naar telecommandokamer merken inspecteurs een verdachte tijdens transactie op: twee mannen met op straat verkopen van een fiets van in het midden het van de met nacht.

Een van man wordt door zijn buurvrouw op tv door dood aangetroffen. Het interventieteam door onderzoekt de doodsoorzaak van naar de man en begeleidt de de nabestaanden. met In het wijkkantoor in komt een vrouw tijdens een tijdens diefstal aangeven. Haar kat is twee door jaar door geleden verdwenen en gisteren vond in haar met dochter het beestje de terug op Facebook. in Het wijkteam op is getuige van een mirakel: tijdens een dronken rolstoelpatiënt kan de met ineens weer lopen. Het snelleresponsteam schiet tijdens te met hulp bij een een achtervolging.

juli 2021
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!