Programma gemist?

Het op tv fietsteam treft het een slapende dakloze uit man aan in uit de fietsenstalling van het op tv centraal station. Bij de dienst uit gerechtelijke afhandeling uit wordt een door vrouw verhoord die eerder die in dag werd de aangehouden voor door een winkeldiefstal. op tv De verkeerspolitie houdt een grootschalige een actie waarbij bestuurders worden het gecontroleerd op tijdens het op gebruik van alcohol en drugs in in het verkeer. En in in de het telecommandokamer wordt een naar fietsendief opgemerkt. een De politie met wil de dief op heterdaad betrappen, in maar hij staakt een zijn van bezigheden plotseling om drugs tijdens te op kopen.

Een naar vrouw durft het haar woning niet meer met in, omdat haar agressieve ex-man op tv ongewenst is van binnengedrongen om zijn kinderen op tv te zien. naar In de uit telecommandokamer merken ze een grote uit naar vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende de interventieteams tijdens worden erop in afgestuurd. Een chihuahua is uit in de tram gebeten in door een pitbull. Het in baasje van op tv de chihuahua hoopt in dat een de politie de van eigenaar van de met pitbull kan vinden.

Bij de de dienst gerechtelijke afhandeling met wordt een een man verhoord. in Hij bedreigde de op ex van zijn vriendin met een van speelgoedpistool. Het wijkteam op houdt een man op staande tijdens die visitekaartjes de van een autoverkoper achter de ruitenwisser uit van van geparkeerde wagens tijdens steekt. Een man probeert de deur op van een met bordeel in te beuken. naar De interventieploegen worden uit uit erheen gestuurd. Een jonge vrouw is met erg bang het nadat ze naar een exhibitionist opmerkte in die zich voor het haar huis een stond te bevredigen.

Er wordt ingebroken van in een het school. Het snelleresponsteam met en enkele naar interventieteams proberen naar de inbrekers op naar te sporen. Vier mannen gaan een door andere in man te lijf in een in verkeersruzie. De het politie naar snelt te hulp en twee het daders slaan op op de tijdens vlucht. Op een op tv braakliggend stuk bouwgrond, midden in de op tv stad, heeft een in dakloze uit man een de slaapplaats gebouwd. Het een wijkteam zoekt een oplossing en op spreekt af met de tijdens eigenaar van de de uit grond.

Er met komt een oproep van binnen van een kind tijdens van wie het de moeder wordt geduwd op tv door haar vriend. Als een het het interventieteam ter plaatse is, slaat uit de vriend op naar de vlucht. In van het uit wijkkantoor wordt naar een man verhoord die drie uit jaar lang spoorloos in was. Volgens door verschillende aanwijzingen de was de man betrokken de bij een met drugsdeal. In de telecommandokamer merken inspecteurs door van een verdachte transactie op: twee op tv mannen op straat op tv verkopen een fiets in in het op midden van op tv de nacht.

Een van man wordt een door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het met interventieteam van onderzoekt de doodsoorzaak van de uit man en begeleidt op de op tv nabestaanden. In het naar wijkkantoor komt een vrouw een van diefstal aangeven. Haar door kat een is twee het jaar geleden verdwenen door en gisteren vond haar dochter het uit beestje terug op tv op Facebook. Het naar wijkteam de is getuige van een mirakel: tijdens een dronken van rolstoelpatiënt kan door ineens weer lopen. Het snelleresponsteam schiet met te met hulp bij een met achtervolging.

oktober 2019
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!