Programma gemist?

Het tijdens fietsteam treft een slapende een dakloze man met aan in de fietsenstalling uit van het van centraal station. Bij de door dienst gerechtelijke afhandeling door wordt een vrouw het verhoord van die eerder die dag werd een aangehouden voor naar een winkeldiefstal. de De verkeerspolitie houdt een grootschalige van actie waarbij met bestuurders worden gecontroleerd uit op het gebruik van alcohol op op tv en drugs in in het verkeer. En in het de telecommandokamer wordt een fietsendief het opgemerkt. in De politie wil in de dief op heterdaad een betrappen, maar uit hij staakt zijn bezigheden naar plotseling om drugs op tv te met kopen.

Een vrouw durft in tijdens haar woning niet meer in, omdat met haar agressieve ex-man met ongewenst naar is binnengedrongen om zijn kinderen uit te zien. op tv In de telecommandokamer merken tijdens ze een grote de vechtpartij op. tijdens Het snelleresponsteam en naar verschillende een interventieteams worden erop met afgestuurd. Een chihuahua is in de de tram het gebeten door een pitbull. Het met baasje van de van chihuahua hoopt de dat de naar politie de eigenaar op van de pitbull op kan vinden.

Bij een de dienst gerechtelijke afhandeling in wordt een man verhoord. in Hij bedreigde de naar ex een van zijn vriendin met een op speelgoedpistool. op tv Het wijkteam houdt van een man staande die visitekaartjes in van een in autoverkoper achter de de ruitenwisser van geparkeerde wagens naar steekt. Een op tv man probeert de tijdens deur van een bordeel naar in het te beuken. De van interventieploegen worden erheen gestuurd. in Een jonge vrouw de is erg bang nadat uit ze een op exhibitionist opmerkte door die zich voor haar op huis stond met te bevredigen.

Er wordt ingebroken van in een het school. in Het snelleresponsteam en enkele interventieteams door proberen een de inbrekers op te sporen. tijdens Vier mannen gaan een op tv andere met man te lijf met in een verkeersruzie. uit De politie snelt te hulp op tv en twee van daders het slaan op de van vlucht. Op een braakliggend stuk de bouwgrond, midden in de met stad, tijdens heeft een dakloze man uit een slaapplaats gebouwd. Het op wijkteam zoekt een de oplossing en van spreekt uit af met de eigenaar het van de uit grond.

Er de komt een oproep binnen van uit een in kind van wie de op tv moeder een wordt geduwd door haar vriend. Als een uit het interventieteam ter plaatse tijdens is, slaat de het vriend op de vlucht. van In het wijkkantoor van wordt een man verhoord op tv die drie jaar van lang spoorloos was. op tv in Volgens verschillende aanwijzingen in was de man betrokken tijdens bij een drugsdeal. In de tijdens in telecommandokamer merken inspecteurs een het verdachte transactie op tv op: twee mannen een op straat verkopen het een fiets in het uit midden van op tv de nacht.

Een van man wordt door zijn van buurvrouw dood aangetroffen. met Het interventieteam uit onderzoekt de doodsoorzaak van door de man en van begeleidt de een nabestaanden. In het wijkkantoor komt door een vrouw een tijdens diefstal de aangeven. Haar kat op tv is twee jaar van geleden verdwenen en gisteren tijdens vond haar uit dochter het beestje terug van op Facebook. Het het wijkteam is getuige van van een de mirakel: een dronken rolstoelpatiënt het kan op tv ineens weer lopen. Het snelleresponsteam schiet het te hulp tijdens bij op een achtervolging.

augustus 2020
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!