Programma gemist?

Het door fietsteam treft een slapende dakloze door door man aan in de door fietsenstalling van het centraal station. in Bij de de dienst gerechtelijke afhandeling de wordt een vrouw verhoord naar die eerder die uit dag werd door aangehouden voor een een winkeldiefstal. De verkeerspolitie houdt een een grootschalige actie van waarbij uit bestuurders worden gecontroleerd op het op tv gebruik tijdens van alcohol en drugs in op het verkeer. En op in de telecommandokamer uit wordt een fietsendief uit opgemerkt. op De politie de wil de dief op heterdaad betrappen, een maar hij in staakt zijn bezigheden plotseling naar om drugs te met op tv kopen.

Een vrouw durft door in haar woning niet meer door in, omdat haar agressieve ex-man de ongewenst is binnengedrongen een om zijn kinderen op tv uit te zien. In de tijdens telecommandokamer merken ze een grote een vechtpartij op. Het door snelleresponsteam en op tv verschillende met interventieteams worden erop het afgestuurd. Een chihuahua met is in de tram gebeten door tijdens op tv een pitbull. Het baasje van de naar chihuahua tijdens hoopt dat de politie de naar uit eigenaar van de pitbull kan door vinden.

Bij de dienst het tijdens gerechtelijke afhandeling wordt een man de verhoord. door Hij bedreigde de ex van op zijn vriendin met een op speelgoedpistool. Het uit wijkteam uit houdt een man staande die op visitekaartjes van door een autoverkoper achter de ruitenwisser op tv van geparkeerde wagens uit steekt. het Een man probeert de deur het van een het bordeel in te beuken. naar De interventieploegen tijdens worden erheen het gestuurd. Een op jonge vrouw is erg bang het nadat ze een exhibitionist op tv opmerkte de die zich door voor haar huis stond op tv te bevredigen.

Er het wordt ingebroken in een school. op Het snelleresponsteam en van enkele door interventieteams proberen de de inbrekers op te op sporen. Vier tijdens mannen gaan een andere man het te lijf de in een verkeersruzie. De politie op tv snelt te uit hulp en tijdens twee daders slaan op de door vlucht. Op een een braakliggend stuk met bouwgrond, midden in de tijdens stad, van heeft een dakloze het man een op slaapplaats gebouwd. Het wijkteam zoekt door een naar oplossing en spreekt van af met de uit eigenaar van de uit grond.

Er komt door een naar oproep binnen van in een kind van wie de naar moeder een wordt geduwd door haar vriend. Als het door het interventieteam ter plaatse is, slaat op tv een de vriend op de vlucht. In tijdens het wijkkantoor wordt een een door man verhoord die drie jaar door lang in spoorloos was. Volgens verschillende op aanwijzingen was het de man met betrokken bij een drugsdeal. In in de telecommandokamer op tv merken inspecteurs het een verdachte transactie op: twee mannen op tv op straat verkopen een een met fiets in het midden van tijdens de met nacht.

Een met man wordt door zijn buurvrouw een een dood aangetroffen. Het de interventieteam onderzoekt de uit doodsoorzaak van de man en de begeleidt de nabestaanden. In tijdens het tijdens wijkkantoor komt een op tv vrouw een diefstal aangeven. op tv Haar kat is in twee jaar geleden door verdwenen het en gisteren vond haar dochter het naar beestje terug tijdens op Facebook. Het wijkteam met uit is getuige van op tv een mirakel: een dronken met rolstoelpatiënt kan ineens weer met lopen. de Het snelleresponsteam schiet te op tv hulp bij een op tv achtervolging.

september 2021
13-10-2018 21:04

Afl. 6

Politie 24/7 - Afl. 6

Het fietsteam treft een slapende dakloze man aan in de fietsenstalling van het centraal station. Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een vrouw verhoord die eerder die dag werd aangehouden voor een winkeldiefstal. De verkeerspoliti...

06-10-2018 21:05

Afl. 5

Politie 24/7 - Afl. 5

Een vrouw durft haar woning niet meer in, omdat haar agressieve ex-man ongewenst is binnengedrongen om zijn kinderen te zien. In de telecommandokamer merken ze een grote vechtpartij op. Het snelleresponsteam en verschillende interventieteam...

29-09-2018 20:54

Afl. 4

Politie 24/7 - Afl. 4

Bij de dienst gerechtelijke afhandeling wordt een man verhoord. Hij bedreigde de ex van zijn vriendin met een speelgoedpistool. Het wijkteam houdt een man staande die visitekaartjes van een autoverkoper achter de ruitenwisser van geparkeerd...

22-09-2018 21:03

Afl. 3

Politie 24/7 - Afl. 3

Er wordt ingebroken in een school. Het snelleresponsteam en enkele interventieteams proberen de inbrekers op te sporen. Vier mannen gaan een andere man te lijf in een verkeersruzie. De politie snelt te hulp en twee daders slaan op de vlucht...

15-09-2018 21:03

Afl. 2

Politie 24/7 - Afl. 2

Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Als het interventieteam ter plaatse is, slaat de vriend op de vlucht. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgen...

08-09-2018 21:01

Afl. 1

Politie 24/7 - Afl. 1

Een man wordt door zijn buurvrouw dood aangetroffen. Het interventieteam onderzoekt de doodsoorzaak van de man en begeleidt de nabestaanden. In het wijkkantoor komt een vrouw een diefstal aangeven. Haar kat is twee jaar geleden verdwenen en...

Politie 24/7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie 24/7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie 24/7 bij Politie 24/7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie 24/7. Heb je een uitzending van Politie 24/7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie 24/7 gemist

Realityserie waarin de verschillende diensten van de Lokale Politie Antwerpen worden gevolgd. Vaste camera's, bodycams en mobiele cameraploegen registreren de dagelijkse werkzaamheden van de interventieteams, de wijkteams, de snelleresponsteams, het hondenteam en het fietsteam. Voor de allereerste keer worden er ook camera's toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen.

Uitzending gemist van Politie 24/7? Hier kun je alle uitzendingen van Politie 24/7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-10-2018 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!