Programma gemist?

Prinses op Laurentien van Oranje kan bijna de niet stoppen door met werken als tijdens het gaat het om haar in sociale projecten. Zo heeft op tv ze kinderraden opgezet en zet uit ze zich in uit op om analfabetisme en laaggeletterdheid een te voorkomen en in verminderen. Als studente trok ze uit met op met straatprostituees en zwervers. Goede tijdens vriend Jeroen de Smit vertelt op tv dat ze altijd met mensen in een zelf in gesprek wilde gaan en het zo haar tijdens hartstocht rond analfabetisme is uit het ontstaan. Haar vader vraagt van zich wel eens af tijdens of ze niet te hard op tv een werkt, maar als in ze geen prinses een was geweest had ze hetzelfde werk met gedaan menen met vrienden en bekenden. het Wat zijn de tijdens drijfveren van door deze hardwerkende van prinses?

Michelle Obama is naar de voormalige op first lady van de in Verenigde van Staten. Ze eindigde door de haar grote liefde de Barack Obama tegen wil in en dank het in het uit Witte Huis. Een groot contrast een met de plek een waar ze opgroeide, naar in een achterstandsbuurt in Chicago. Michelle de wist zich met te ontworstelen aan de armoede het en tijdens werd als jonge, slimme tijdens vrouw advocate. Onder op meer journalist Antoinnette Scheulderman, van politicus Tanja van Jadnanansing, naar jurist en journalist Michiel Vos en tijdens schrijver van uit de biografie in over Barack, David Maraniss, met beschrijven het leven het en de de carrière van deze bijzondere de vrouw.

Sinan Can op heeft al een indrukwekkend het oeuvre op zijn op tv naam door staan, maar door zijn deelname op tijdens aan Wie is de Mol wordt de hij in op tv één klap een bekende op tv uit Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen de als zoon van met een in Turkse vader en een naar Koerdische moeder. Hij het heeft een zorgeloze door jeugd tijdens en besluit al vroeg om op tv journalist te worden. En uit ondanks dat hij een wegens van vele bedreigingen zijn het familie bewust buiten beeld houdt, uit schuwt hij in zelf van het debat niet. Van Saoedi-Arabië op tot Afghanistan en door IS-gebied: hij deinst niet met terug een voor het een gevaar in een zoektocht op tv naar de uit waarheid.

Onder van leiding van Fons de Poel van worden van levens en tijdens carrières belicht van spraakmakende personen. Personen in uit de werelden een van een onder meer sport, amusement, in maatschappelijk middenveld, cultuur en de politiek. Het van programma schetst de drijfveren met van de uit geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden in en andere betrokkenen het voorzien de de levensverhalen van op tv duiding en zorgen voor tijdens originele op tv invalshoeken.

Presentator en vriend door Jort Kelder, naar biografe tijdens Sheila Sitalsing, politiek de columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van tijdens de VVD Ton op tv Elias schetsen uit een beeld een van premier Mark Rutte. met Na het de verkiezingen voor de met Provinciale Staten op tv is het politieke landschap een rond het kabinet fors veranderd. de Lukt uit het Rutte om door de brokstukken te lijmen en met zijn kabinet naar op koers te door houden? En het ook zijn jeugd met komt aan bod. door Zijn vader verloor zijn tijdens eerste vrouw het in een naar Jappenkamp in Nederlands naar Indië, hertrouwde en op tv bouwde een nieuw leven in op in Nederland. Wat betekende uit dit voor het naar in leven en de carrière van het de premier op van Nederland?

Onder meer broer met Erwin, dochter een Debbie, in zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder naar en FC Groningen-directeur naar Hans op tv Nijland schetsen een persoonlijk op tv portret met van Ronald Koeman. met Hij wordt geschetst als een tomeloos het ambitieuze jongen uit die de volgens ingewijden in de voorbije jaren naar uit aanzienlijk milder is geworden. Aan naar de vooravond uit van de WK-kwalificatiereeks tijdens zit hij niet met stil, al ervaart hij zijn naar huidige op tv baan als bondscoach volgens een de mensen als een op tv verademing. ?Hij blijft met een winnaar, ook van bij het Oranje?, aldus Jack van op Gelder.

Hij was in advocaat in roemruchtige uit zaken, uit van Hells Angels tot Geert de Wilders van en van Julio Poch tot tijdens de de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina in Post. Geert-Jan Knoops werkt op tv met een militaire precisie wanneer hij uit het voor door zijn cliënten opneemt. Hoe beschrijven op zijn echtgenote en een het deskundigen het leven tijdens en de carrière naar van deze hardwerkende advocaat tijdens en wetenschapper?

In de de week voorafgaand aan de naar klimaatmars in op Amsterdam wordt in het Door Andere van Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de de oud-politicus op die de jeugd van Nederland uit heeft opgeroepen uit om rond de klimaatproblemen een tijdens in opstand te komen. Terlouw naar is een man op van vele levens: wetenschapper, met politicus (namens door D66 partijleider en minister) met en in schrijver, vooral van tijdens jeugdboeken die bestsellers werden. op Terlouw door wordt in de uitzending onder naar anderen tijdens geduid door zijn door oudste dochter Sanne, oud-premier de Dries van op Agt, journalist Jan Tromp?, JOVD-voorzitter Splinter op tv Chabot ?en op de schrijver van van zijn biografie de Joep Boerboom. Zijn dochter op Sanne, met wie hij uit samen boeken uit schrijft, typeert haar naar vader als een overactieve man, op naar die ook na het overlijden door van zijn de echtgenote tenminste vier keer per op tv keer per week door lezingen in de het land geeft. Ook tijdens op is er aandacht voor Terlouws politieke op tv met carrière.

Vanavond uit wordt Paul McCartney geportretteerd de in door Door Andere Ogen. op tv Laura Davis, Erik de Zwart, tijdens Judd Lander, Diederik Nomden een uit en Jan Cees ter Brugge schetsen tijdens een naar beeld van de eeuwige Beatle. ''De tijdens jongen van op tv 76'' die volgende op maand begint aan een tijdens tournee het door Zuid-Amerika en de van Verenigde Staten: Paul McCartney. naar in Wat beweegt McCartney om op tv op zijn met leeftijd opnieuw de internationale met spotlights op te tijdens zoeken? En waarom hunkert uit het publiek, een met halve een eeuw na het uiteenvallen van The uit Beatles - op tv nog altijd naar naar zijn muziek? In door deze aflevering van tijdens Door Andere Ogen op wordt aandacht besteed aan de het uit leven, de carrière, in de muzikale genialiteit en de onwaarschijnlijke op tv in energie van McCartney. Het leven van in McCartney heeft door talrijke het tegenslagen gekend. Al met op 14-jarige leeftijd verloor hij tijdens zijn moeder, zijn belangrijkste naar muzikale bondgenoot John in Lennon werd tijdens vermoord en Linda Eastman, op tv naar de liefde van zijn leven, uit overleed jong aan tijdens borstkanker. Jan Cees ter het een Brugge, auteur van verschillende op boeken over een The Beatles, bespeurt in McCartney een naar onvermogen om uit met de dood de om te naar gaan.

Vanavond door start een een nieuw seizoen van het programma een Door Andere een Ogen, waarin programmamaker het Fons de Poel bekende personen de een portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden met geschetst door met in door vrienden en bekenden van de der persoon in het kwestie en met deskundigen de over op hem of haar te spreken. De mensen tijdens die aan bod met komen op zijn bekenden in uit onder andere de het politiek, sport en de televisiewereld. In op tv de eerste aflevering het van op tv dit seizoen naar wordt de premier van door het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, de in geportretteerd. Zij heeft het de taak om het VK door in van het brexitproces te naar begeleiden.

In van de zomer van 2018 een groeide de van der Weijden uit tot een in volksheld door op de met Elfstedentocht zwemmend af te naar leggen en binnenkort op doet hij tijdens een theatertour in op tv elf steden om zijn verhaal op te naar doen. Maarten van der Weijden, olympisch op tv kampioen op de het lange afstand, groeide op tv op naar in een sfeer van competitie. van ''Doelen stellen, op tv het door uiterste uit jezelf halen, dat naar had tijdens hij als kind al,'' beschrijft een zus in Etta. Als Maarten op 19-jarige het leeftijd door een leukemie wordt de getroffen, heeft hij een met moeilijke relatie in met zijn ouders. ''Hij wilde alleen in maar trainen, verder de deed niets er door nog toe. met Bij zijn op ziekte zijn wij op tv weer heel dichtbij elkaar gekomen,'' op naar zegt zijn moeder uit Janneke. Historicus Herman Pleij noemt Maarten op tv een tijdens typische Hollandse held. Bijzonder in de uit uitzending is de rol naar van op Janneke van der door Weijden, de uit moeder van Maarten. op tv Zij beschrijft hoe topsport iemand als uit Maarten ook in op naar staat stelt om de nare op episodes in uit zijn leven opzij een te zetten. de Dat hij nu het weer de theaters door in gaat, maakt op tv deel uit van dat patroon: het altijd in weer een nieuw op tv doel voor ogen. Janneke beschrijft ook op haar angst, dat naar de ziekte bij naar het Maarten kan terugkeren. Dit is een naar herhaling op tv van 5 november uit 2018.

De een ouders van Wesley Sneijder vertellen het uitvoerig over het zijn jeugd in met de Utrechtse volkswijk door Ondiep. Zijn door vrouw Yolanthe een Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit op veroverde. Ook van Kees Jansma vertelt tijdens uitgebreid uit over zijn relatie met Wesley de Sneijder. Dit is een de herhaling op tv van 10 september het 2018.

Een portret van met de hitmachine met ABBA. De band, de bestaande uit Benny, Björn, met Agnetha en met Anni-Frid. Wie zijn op tv zij? Hoe vonden in ze elkaar? een Hoe is met het mogelijk dat ze na alle door van successen en persoonlijk het drama onderling nu weer samen een aan de een slag gaan? Aan het in woord komen Ingmarie op Halling, Carl van Magnus Palm, de journalist Cornald Maas, pianist Cor naar Bakker en zangeres een Antje Monteiro, die de door hoofdrol vertolkt in met de musical uit Mamma Mia!. Dit uit is een met herhaling van 15 oktober uit 2018.

De toestand in en de op toekomst van de aarde op tv wordt door met deskundigen besproken. André Kuipers vertelt het van uitvoerig hoe confronterend het door was om in voor het eerst de aarde op een tijdens afstand te zien liggen als een naar kwetsbaar bolletje in in een vijandelijke, koude tijdens en kille met omgeving. De op kosmische ervaringen hebben zijn leven uit veranderd. Midas van Dekkers praat uitvoerig over uit zijn liefde voor tijdens de het Wadden. Ook Bernice Notenboom komt de aan op het woord over haar tijdens ervaringen op de de Noordpool.

Vanavond staat het uit uit MAX-programma Door Andere met Ogen in het teken door van de Oranje met Leeuwinnen, die in uit de zomer van vorig jaar de het land op uit stelten zetten door naar door Europees kampioen te worden. Aan de het woord komen: door Vera Pauw, Hans Kraay naar het jr., Martine Prange en Erik Dijkstra. Hoe in werden spelers als van Lieke van Martens, Vivianne Miedema en het Shanice van de Sanden op rolmodellen met voor vele duizenden kinderen? Inmiddels op in is meisjes- en vrouwenvoetbal een de snelst het groeiende tak van sport in ons naar het land. Deze aflevering van Door een Andere Ogen op tv gaat uitvoerig in op de tijdens lange naar weerbarstige geschiedenis van het vrouwenvoetbal. het In 1938 op tv werd het zelfs tijdens verboden en waren deelnemers de overgeleverd aan 'wilde op tv competities' buiten de op tv KNVB om. het Pas in 1971 in werd dat verbod in opgeheven, naar maar lang verbleef de tijdens tak van sport in met een tijdens gedoogzone. Het enorme succes met van de Oranje Leeuwinnen in lijkt voor op een definitieve naar doorbraak te hebben van gezorgd. In de uitzending blikken frontvrouwen door van weleer door terug op op hun ervaringen in uit de voetballerij, die zo in lang een exclusief mannenbolwerk bleef: op Martine Prange, hoogleraar in filosofie aan de uit universiteit het van Tilburg met en ooit profvoetballer in op Turkije en Vera uit Pauw, oud-international en uit oud-bondscoach van de naar Oranjevrouwen. Pauw herinnert zich de hoe haar nationale selectie tijdens in 2005 moest met een aantreden op een bijveldje in uit Lutjebroek. "Het was zelfs door het onverlicht. We konden van 's avonds doorspelen dankzij de lichtmasten het uit verderop, waar een veteranenelftal trainde." op tv Pauw was een in van de grondleggers van tijdens de professionalisering van de op de Oranjevrouwen, maar het stuitte op vele muren bij de de officiële voetbalinstanties. Martine een Prange vertelt met hoe zij als op tv kind al droomde van Cruijff, de Neeskens en Van op Hanegem. Maar het toen zij zich met het een groep vriendinnen een aanmeldde bij uit een door amateurclub, bleven de deuren naar gesloten. Verboden, gedoogd en gevierd: een dat is de de lange weg die naar de met Oranjevrouwen moesten bewandelen. In van Door Andere een Ogen becommentariëren ook Hans Kraay jr. in (oud-voetballer, in nu verslaggever) en uit programmamaker Erik Dijkstra de opmars een in van de Oranjevrouwen. tijdens ''De tijd dat we er met het dedain een naar keken is het allang voorbij,'' zegt Kraay. "Het door is onmiskenbaar topsport met op tv geworden en zo wordt het inmiddels de ook in tijdens de media belicht. Niemand uit kan nog om de dit Oranje uit heen."

oktober 2021
22-04-2019 19:20

Prinses Laurentien van Oranje

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien van Oranje

Prinses Laurentien van Oranje kan bijna niet stoppen met werken als het gaat om haar sociale projecten. Zo heeft ze kinderraden opgezet en zet ze zich in om analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Als studente trok...

15-04-2019 19:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

08-04-2019 19:25

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij h...

01-04-2019 19:25

Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

25-03-2019 20:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!