Programma gemist?

Prinses op tv Laurentien van Oranje het kan bijna niet stoppen met een werken als het tijdens gaat op tv om haar sociale van projecten. Zo heeft door ze kinderraden opgezet de en zet ze zich op in het om analfabetisme en laaggeletterdheid te op tv voorkomen naar en verminderen. Als studente trok ze met op met straatprostituees het en zwervers. Goede met vriend Jeroen Smit een vertelt in dat ze altijd op met mensen van zelf in gesprek met wilde gaan en naar zo haar hartstocht naar rond analfabetisme is in ontstaan. Haar vader vraagt een zich wel eens af het of ze niet te op tv hard werkt, maar als door van ze geen prinses een was geweest had door ze hetzelfde werk gedaan het menen vrienden van en bekenden. Wat zijn door de drijfveren van uit deze hardwerkende naar prinses?

Michelle met Obama is de tijdens voormalige first lady met van de uit Verenigde Staten. Ze eindigde door op haar grote van liefde Barack Obama tegen wil op op en dank in de het Witte Huis. uit Een groot contrast met de van plek waar een ze opgroeide, met een achterstandsbuurt in Chicago. Michelle tijdens wist zich het te ontworstelen aan naar de armoede en werd als met jonge, slimme vrouw het advocate. met Onder meer journalist een Antoinnette Scheulderman, politicus het Tanja Jadnanansing, jurist en journalist met Michiel door Vos en schrijver van naar de biografie over Barack, met David tijdens Maraniss, beschrijven het de leven en met de carrière van naar deze bijzondere vrouw.

Sinan Can heeft door al een indrukwekkend een oeuvre op in zijn in naam staan, maar door zijn deelname van aan uit Wie is de op Mol wordt hij in één door tijdens klap een bekende door Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen op als zoon van van een een Turkse vader naar en een Koerdische moeder. Hij heeft met een van zorgeloze jeugd en besluit uit al vroeg om tijdens journalist te worden. En op tv ondanks het dat hij wegens met vele bedreigingen zijn familie in bewust tijdens buiten beeld houdt, een schuwt hij zelf het debat niet. in Van Saoedi-Arabië tijdens tot Afghanistan en van IS-gebied: in hij deinst niet terug op tv voor het gevaar in een het zoektocht van naar de in waarheid.

Onder door leiding van Fons met de Poel worden levens op en carrières uit belicht van spraakmakende het personen. Personen uit tijdens de werelden door van onder meer uit sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en het naar politiek. Het programma schetst de de drijfveren tijdens van de geportretteerden. Intimi, tijdens deskundigen, familieleden en op andere betrokkenen voorzien de levensverhalen in van door duiding en zorgen in voor originele uit invalshoeken.

Presentator uit en vriend in Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, uit politiek door columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van op tv de VVD Ton op tv Elias door schetsen een beeld van premier naar Mark met Rutte. Na de verkiezingen op voor de op tv Provinciale Staten is het politieke tijdens landschap rond in het door kabinet fors veranderd. door Lukt het Rutte om de het brokstukken te lijmen van en door zijn kabinet op koers te houden? van En in ook zijn jeugd komt op aan bod. Zijn van vader verloor door zijn eerste vrouw in een een Jappenkamp in door Nederlands een Indië, hertrouwde en bouwde de een nieuw leven op op tv in Nederland. op tv Wat betekende van dit voor het leven en de de uit carrière van de premier uit van Nederland?

Onder meer broer uit Erwin, dochter van Debbie, de zoon Tim, sportverslaggever Jack van in Gelder en FC Groningen-directeur op tv Hans uit Nijland schetsen een in persoonlijk portret op tv van Ronald Koeman. Hij wordt met geschetst als een in tomeloos ambitieuze in jongen die volgens door ingewijden in de voorbije jaren op tv aanzienlijk milder door is geworden. Aan de de vooravond de van de op tv WK-kwalificatiereeks zit hij niet stil, al met ervaart de hij zijn huidige tijdens baan als bondscoach met volgens de mensen het als een verademing. met ?Hij blijft tijdens een winnaar, ook bij naar Oranje?, aldus Jack van door Gelder.

Hij het was advocaat in een roemruchtige zaken, uit van Hells Angels tot in Geert Wilders en van de Julio Poch uit tot de ten onrechte op veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. het in Geert-Jan Knoops werkt met op militaire precisie de wanneer hij het voor op zijn cliënten opneemt. uit Hoe beschrijven zijn met echtgenote en deskundigen een het leven en in de carrière de van deze hardwerkende advocaat en naar wetenschapper?

In de week naar voorafgaand aan de met klimaatmars in Amsterdam uit op wordt in Door Andere Ogen met Jan Terlouw geportretteerd; de uit oud-politicus die een de jeugd van tijdens Nederland heeft opgeroepen in om rond de uit klimaatproblemen tijdens in opstand te komen. op tv Terlouw is een man met van vele levens: wetenschapper, uit politicus door (namens D66 van partijleider en minister) en in schrijver, vooral van jeugdboeken het die tijdens bestsellers werden. Terlouw het wordt in de uitzending naar onder anderen geduid door op tv zijn oudste dochter van Sanne, oud-premier Dries naar van Agt, journalist Jan met Tromp?, JOVD-voorzitter met Splinter Chabot ?en van de schrijver door van zijn biografie Joep Boerboom. Zijn in dochter naar Sanne, met wie een hij samen met boeken schrijft, typeert haar het vader als een tijdens overactieve man, die uit ook na het overlijden tijdens van zijn uit echtgenote tenminste vier op tv keer per keer per door week lezingen op in het land geeft. Ook uit is tijdens er aandacht voor Terlouws politieke door de carrière.

Vanavond in wordt Paul McCartney geportretteerd naar in Door Andere Ogen. uit Laura Davis, een Erik de Zwart, op Judd de Lander, Diederik Nomden en van Jan Cees het ter Brugge schetsen een beeld van in de eeuwige Beatle. ''De van jongen van van 76'' die volgende door maand begint aan een het de tournee door Zuid-Amerika en de uit Verenigde Staten: Paul McCartney. het Wat beweegt McCartney van om op tv op zijn leeftijd opnieuw de door door internationale spotlights op te zoeken? het En het waarom hunkert het publiek, een halve op eeuw op na het de uiteenvallen van The het Beatles - nog altijd naar zijn door muziek? In deze door aflevering van in Door Andere Ogen wordt de aandacht tijdens besteed aan het leven, de de carrière, de met muzikale genialiteit en de een onwaarschijnlijke het energie van McCartney. Het leven van naar McCartney heeft een talrijke tegenslagen op gekend. Al met op 14-jarige leeftijd verloor hij zijn in moeder, in zijn belangrijkste muzikale bondgenoot John het Lennon werd uit vermoord en Linda Eastman, op de van liefde van door zijn leven, overleed jong aan borstkanker. door Jan in Cees ter Brugge, auteur op tv van verschillende boeken over uit op tv The Beatles, bespeurt in McCartney een op tv onvermogen om met de tijdens de dood om te de gaan.

Vanavond start een de nieuw seizoen naar van het programma met Door Andere Ogen, waarin het programmamaker Fons de tijdens met Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van in van de geportretteerden worden geschetst door naar met het vrienden en bekenden het van der persoon op tv in kwestie en met uit deskundigen over hem of de haar te in spreken. De mensen die uit aan bod met komen zijn bekenden uit onder door andere een de politiek, sport en de televisiewereld. In naar de tijdens eerste aflevering van dit het seizoen het wordt de premier van op het Verenigd op Koninkrijk, Theresa May, een geportretteerd. Zij heeft de in taak om het VK door uit in het brexitproces te een begeleiden.

In de zomer door van uit 2018 groeide van der Weijden een uit van tot een volksheld door een de uit Elfstedentocht zwemmend af te naar leggen en binnenkort doet hij van een theatertour met in elf steden om de zijn verhaal te in doen. Maarten naar van der Weijden, naar olympisch het kampioen op de lange afstand, het groeide op in een een naar sfeer van competitie. ''Doelen stellen, van het uiterste uit jezelf op tv halen, dat in had tijdens hij als kind al,'' beschrijft zus op tv Etta. Als Maarten uit op 19-jarige leeftijd in door leukemie wordt op tv getroffen, de heeft hij met een moeilijke relatie op tv met zijn ouders. ''Hij wilde alleen op maar door trainen, verder door deed niets er nog toe. Bij naar door zijn ziekte zijn tijdens wij weer heel dichtbij elkaar op gekomen,'' zegt zijn moeder door Janneke. Historicus Herman tijdens Pleij noemt Maarten met een typische Hollandse held. Bijzonder in in de in uitzending is de rol in van op tv Janneke van der Weijden, de een moeder van op Maarten. de Zij beschrijft hoe topsport van iemand als Maarten naar ook in staat de stelt om op tv de nare episodes uit zijn leven het de opzij te zetten. in Dat hij nu weer met de theaters in gaat, van maakt deel uit op tv van dat uit patroon: altijd weer een nieuw van doel voor ogen. van de Janneke beschrijft ook haar op tv angst, dat de naar ziekte bij door Maarten kan terugkeren. Dit een is een herhaling van met 5 november op 2018.

De ouders van tijdens Wesley van Sneijder vertellen op tv uitvoerig over zijn met jeugd in de Utrechtse volkswijk in Ondiep. Zijn vrouw het Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft door hoe van Wesley haar ooit de veroverde. Ook Kees Jansma vertelt een uitgebreid over met zijn relatie met Wesley Sneijder. Dit met is een met herhaling van 10 in september op 2018.

Een met portret van de hitmachine ABBA. tijdens De op tv band, bestaande uit Benny, Björn, het Agnetha op tv en Anni-Frid. Wie zijn met zij? Hoe vonden ze op elkaar? door Hoe is het mogelijk dat met een ze na alle successen en persoonlijk naar op tv drama onderling nu van weer samen aan de tijdens slag gaan? op Aan het woord komen door Ingmarie Halling, Carl Magnus met Palm, tijdens journalist Cornald Maas, pianist Cor Bakker uit en het zangeres Antje naar Monteiro, die de hoofdrol vertolkt op tv in de naar musical Mamma in Mia!. Dit is een herhaling van op 15 oktober op tv 2018.

De toestand en naar tijdens de toekomst van de de aarde wordt door deskundigen uit besproken. André Kuipers vertelt van het uitvoerig hoe confronterend het was op tv om in voor het eerst de aarde op naar afstand te de zien liggen tijdens als een kwetsbaar bolletje in een een vijandelijke, koude het uit en kille omgeving. De kosmische ervaringen door hebben zijn een leven veranderd. Midas Dekkers naar praat uitvoerig over het het zijn liefde voor de op tv Wadden. Ook Bernice in Notenboom komt een aan het woord over door haar ervaringen op de uit Noordpool.

Vanavond staat met het MAX-programma Door Andere tijdens Ogen in met het in teken van de Oranje Leeuwinnen, die een in de op zomer van vorig het jaar het land op het stelten zetten door door de Europees kampioen te een worden. Aan het woord uit komen: Vera Pauw, in Hans Kraay jr., een Martine Prange en Erik Dijkstra. Hoe door werden met spelers als Lieke uit Martens, Vivianne Miedema en Shanice een het van de Sanden rolmodellen voor vele een duizenden kinderen? Inmiddels met is meisjes- en op vrouwenvoetbal op de snelst groeiende van tak van sport in van ons land. Deze aflevering van van tijdens Door Andere Ogen gaat tijdens uitvoerig in van op de lange weerbarstige geschiedenis van van met het vrouwenvoetbal. In 1938 op tv werd van het zelfs verboden de en waren deelnemers met overgeleverd aan 'wilde competities' buiten naar de KNVB uit om. Pas in op 1971 werd dat verbod met opgeheven, het maar lang verbleef de tijdens tak van sport in op tv een gedoogzone. Het enorme in succes van met de een Oranje Leeuwinnen lijkt voor een uit definitieve van doorbraak te hebben gezorgd. In op de uitzending blikken frontvrouwen op tv van naar weleer terug op hun tijdens ervaringen in de voetballerij, tijdens die zo lang op tv een exclusief tijdens mannenbolwerk bleef: Martine Prange, het hoogleraar uit filosofie aan de universiteit van Tilburg uit op en ooit profvoetballer in van Turkije en Vera Pauw, oud-international naar en tijdens oud-bondscoach van de Oranjevrouwen. Pauw met herinnert zich hoe met door haar nationale selectie in 2005 door moest op aantreden op een bijveldje in Lutjebroek. naar een "Het was zelfs onverlicht. met We konden van 's avonds doorspelen dankzij de lichtmasten tijdens door verderop, waar een veteranenelftal trainde." Pauw met was de een van de de grondleggers van de professionalisering van een met de Oranjevrouwen, maar door stuitte op vele een muren bij de officiële voetbalinstanties. Martine Prange van vertelt hoe van zij als het kind al droomde van van Cruijff, het Neeskens en Van Hanegem. tijdens Maar toen zij door zich met een van groep vriendinnen aanmeldde in bij een amateurclub, bleven de het deuren op gesloten. Verboden, gedoogd met en gevierd: dat naar is de lange weg die tijdens de Oranjevrouwen moesten bewandelen. door In Door Andere de Ogen becommentariëren ook op op tv Hans Kraay jr. (oud-voetballer, op tv nu verslaggever) en uit programmamaker Erik tijdens Dijkstra de opmars van de van Oranjevrouwen. in ''De tijd dat we er met met dedain naar van keken is tijdens allang voorbij,'' zegt Kraay. "Het van is onmiskenbaar topsport door geworden en uit zo wordt het inmiddels het ook uit in de media belicht. Niemand de kan het nog om dit tijdens Oranje heen."

januari 2020
22-04-2019 19:20

Prinses Laurentien van Oranje

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien van Oranje

Prinses Laurentien van Oranje kan bijna niet stoppen met werken als het gaat om haar sociale projecten. Zo heeft ze kinderraden opgezet en zet ze zich in om analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Als studente trok...

15-04-2019 19:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

08-04-2019 19:25

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij h...

01-04-2019 19:25

Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

25-03-2019 20:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!