Programma gemist?

Prinses in Laurentien van de Oranje kan bijna tijdens niet stoppen met werken van als het gaat de om haar sociale het projecten. Zo uit heeft ze kinderraden uit opgezet en zet ze zich in in om op tv analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen op tv en in verminderen. Als studente in trok ze op met straatprostituees naar uit en zwervers. Goede vriend Jeroen Smit in vertelt dat ze van altijd met tijdens mensen uit zelf in gesprek van wilde gaan en door zo haar hartstocht rond analfabetisme is tijdens ontstaan. Haar vader een vraagt zich wel uit eens af op tv of ze niet te op tv hard werkt, door maar als ze geen prinses door was tijdens geweest had ze op tv hetzelfde werk gedaan menen vrienden tijdens en bekenden. een Wat zijn de de drijfveren van deze uit hardwerkende van prinses?

Michelle van Obama is de voormalige met first uit lady van de Verenigde Staten. Ze het tijdens eindigde door haar een grote liefde Barack Obama van tegen wil en dank in met van het Witte Huis. Een groot contrast het met de plek in waar in ze opgroeide, een achterstandsbuurt in het de Chicago. Michelle wist zich te ontworstelen van aan de armoede van en werd op tv als naar jonge, slimme vrouw advocate. Onder met meer journalist van Antoinnette Scheulderman, politicus door Tanja Jadnanansing, jurist op en journalist Michiel Vos het en het schrijver van de een biografie over Barack, David Maraniss, van beschrijven het uit leven en de carrière van het deze door bijzondere vrouw.

Sinan het Can heeft tijdens al een indrukwekkend oeuvre op op zijn naam door staan, maar door zijn deelname de aan Wie de is de Mol het wordt hij in één de klap een bekende van Nederlander. Hij groeit met op de in Nijmegen als zoon met van door een Turkse vader en een Koerdische in moeder. naar Hij heeft een door zorgeloze jeugd en besluit de al vroeg om tijdens journalist te worden. door En ondanks dat door hij wegens tijdens vele bedreigingen zijn familie de bewust buiten door beeld houdt, op schuwt hij zelf het debat een niet. Van de Saoedi-Arabië tot Afghanistan tijdens en IS-gebied: hij deinst niet naar terug op voor het gevaar tijdens in een zoektocht tijdens naar de met waarheid.

Onder leiding van de Fons de Poel met naar worden levens en op tv carrières belicht van spraakmakende van personen. Personen uit uit de werelden tijdens van onder meer sport, amusement, op maatschappelijk middenveld, cultuur en met een politiek. Het programma met schetst de drijfveren van de geportretteerden. met Intimi, de deskundigen, familieleden en andere op betrokkenen voorzien de op levensverhalen van duiding en de zorgen op voor originele tijdens invalshoeken.

Presentator door en vriend Jort Kelder, biografe van Sheila tijdens Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan tijdens Meeus van en oud-Kamerlid van op tv de VVD Ton de Elias schetsen een beeld van premier een Mark Rutte. Na op tv de uit verkiezingen voor de de Provinciale Staten is het politieke met landschap rond op het kabinet fors de veranderd. Lukt het Rutte tijdens om de naar brokstukken te lijmen uit en zijn kabinet van op koers te op houden? het En ook zijn jeugd komt aan het bod. Zijn vader op tv op tv verloor zijn eerste de vrouw in een Jappenkamp in van Nederlands Indië, hertrouwde en van bouwde op tv een nieuw leven een op in Nederland. Wat op betekende dit voor een het door leven en de carrière van de de premier van een Nederland?

Onder door meer broer Erwin, dochter Debbie, naar zoon Tim, sportverslaggever tijdens Jack van Gelder uit en FC Groningen-directeur door Hans Nijland op schetsen een persoonlijk portret door van Ronald Koeman. naar Hij wordt geschetst uit als op een tomeloos ambitieuze jongen met die volgens ingewijden in van de voorbije de jaren aanzienlijk van milder is geworden. Aan tijdens de een vooravond van de WK-kwalificatiereeks van zit hij niet stil, in al ervaart hij zijn uit huidige in baan als bondscoach volgens in de mensen als een de verademing. ?Hij de blijft tijdens een winnaar, ook bij Oranje?, aldus een Jack van tijdens Gelder.

Hij van was advocaat in in roemruchtige zaken, van van Hells Angels tot Geert Wilders naar het en van Julio Poch tot de met ten een onrechte veroordeelde ouderenverzorgster de Ina Post. van Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie in een wanneer hij het door voor zijn cliënten opneemt. Hoe de beschrijven zijn van echtgenote en deskundigen het op tv leven en op de carrière in van deze hardwerkende advocaat en door wetenschapper?

In de de week voorafgaand op tv aan de klimaatmars in Amsterdam met wordt tijdens in Door Andere Ogen op tv Jan Terlouw naar geportretteerd; de oud-politicus die de de jeugd van Nederland in heeft opgeroepen door om rond op de klimaatproblemen door in opstand te komen. Terlouw is in een met man van uit vele levens: wetenschapper, politicus door (namens D66 van partijleider en minister) en schrijver, de vooral van jeugdboeken naar die bestsellers werden. Terlouw op wordt de in de uitzending onder tijdens anderen geduid het door zijn oudste dochter Sanne, de oud-premier door Dries van Agt, journalist door Jan Tromp?, JOVD-voorzitter de Splinter van Chabot ?en de in schrijver van zijn biografie Joep uit Boerboom. Zijn dochter Sanne, door met wie het hij samen van boeken schrijft, typeert haar vader als met een tijdens overactieve man, die ook na een het overlijden van een zijn echtgenote tenminste uit vier keer per uit keer van per week lezingen in het een land geeft. op Ook uit is er aandacht voor Terlouws politieke met op tv carrière.

Vanavond wordt Paul een McCartney geportretteerd een in Door Andere in Ogen. Laura Davis, in Erik de Zwart, Judd van Lander, Diederik naar Nomden een en Jan Cees ter Brugge op schetsen een een beeld van de eeuwige Beatle. ''De het jongen door van 76'' naar die volgende maand begint op aan een tournee door Zuid-Amerika op en de Verenigde naar Staten: Paul McCartney. op Wat beweegt door McCartney om met op zijn leeftijd opnieuw de naar van internationale spotlights op te zoeken? En op waarom met hunkert het tijdens publiek, een halve eeuw na het met op uiteenvallen van The op tv Beatles - nog met altijd naar zijn muziek? In deze door aflevering op tv van Door Andere Ogen wordt met aandacht besteed aan het van naar leven, de carrière, de de muzikale genialiteit en de tijdens onwaarschijnlijke een energie van McCartney. Het een leven van McCartney door heeft talrijke tegenslagen gekend. in Al op van 14-jarige leeftijd een verloor hij zijn moeder, zijn naar belangrijkste muzikale bondgenoot door John Lennon tijdens werd vermoord en Linda op tv Eastman, in de liefde van zijn leven, overleed door de jong aan borstkanker. Jan Cees ter van Brugge, auteur van een uit verschillende boeken over The Beatles, bespeurt een in McCartney een naar van onvermogen om met de dood om op de te gaan.

Vanavond in start een op nieuw seizoen van het programma Door de Andere Ogen, waarin van programmamaker Fons uit de Poel bekende naar personen portretteert. De op tv drijfveren van de geportretteerden worden een geschetst door tijdens met vrienden op en bekenden van der persoon door de in kwestie en met met deskundigen over hem de of haar te een spreken. De mensen die uit aan bod komen zijn tijdens bekenden op uit onder andere de politiek, sport in en naar de televisiewereld. In de eerste in aflevering in van dit seizoen wordt de op tv premier van het Verenigd naar Koninkrijk, Theresa tijdens May, geportretteerd. Zij heeft een de taak om het het het VK door het naar brexitproces te van begeleiden.

In tijdens de zomer door van 2018 groeide van der Weijden tijdens uit tijdens tot een volksheld door door de met Elfstedentocht zwemmend af te leggen door en binnenkort doet hij met uit een theatertour in in elf steden om zijn op verhaal te op doen. Maarten van der Weijden, olympisch de kampioen op de een lange afstand, met groeide naar op in een sfeer van competitie. op ''Doelen stellen, het naar de uiterste uit jezelf halen, dat het had hij als kind tijdens al,'' een beschrijft zus een Etta. Als Maarten op 19-jarige uit leeftijd door leukemie de wordt getroffen, heeft hij in met een moeilijke relatie met zijn ouders. de ''Hij het wilde alleen van maar trainen, verder deed niets van er nog in toe. Bij de zijn ziekte zijn wij het weer heel dichtbij elkaar een gekomen,'' zegt met zijn moeder Janneke. Historicus Herman Pleij de noemt Maarten op een typische Hollandse een held. Bijzonder in tijdens de uitzending is een de rol van Janneke van naar der Weijden, op tv de moeder van in Maarten. Zij beschrijft op tv hoe topsport uit iemand als Maarten ook van in staat stelt om uit een de nare episodes uit zijn met leven opzij te zetten. door Dat hij uit nu weer de theaters op tv in met gaat, maakt deel naar uit van in dat patroon: altijd weer een nieuw van doel naar voor ogen. Janneke beschrijft op tv ook haar met angst, dat de het ziekte bij Maarten kan terugkeren. Dit tijdens is in een herhaling van 5 november een het 2018.

De van ouders van Wesley met Sneijder vertellen uitvoerig over uit zijn op jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. door Zijn vrouw Yolanthe op tv Sneijder-Cabeau beschrijft door hoe Wesley tijdens haar ooit de veroverde. Ook Kees Jansma vertelt tijdens uitgebreid over de zijn relatie met Wesley Sneijder. Dit het is een naar herhaling van door 10 september in 2018.

Een portret door van de hitmachine ABBA. op tv De band, bestaande het uit in Benny, Björn, de Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? met Hoe vonden ze op elkaar? op tv Hoe is het mogelijk naar dat ze na een alle successen en de persoonlijk drama onderling het nu weer tijdens samen aan het de slag gaan? Aan van het woord komen Ingmarie Halling, een het Carl Magnus Palm, journalist Cornald Maas, een pianist de Cor Bakker en zangeres Antje uit Monteiro, door die de het hoofdrol vertolkt in de musical tijdens Mamma Mia!. Dit is naar een herhaling van 15 op tv het oktober 2018.

De toestand en op tv de het toekomst van naar de aarde wordt een door deskundigen besproken. André Kuipers uit vertelt uitvoerig van hoe confronterend het was van om voor het eerst de de aarde met op een afstand te zien liggen tijdens als een kwetsbaar bolletje in een een vijandelijke, koude van en een kille omgeving. De kosmische met ervaringen op tv hebben zijn leven veranderd. Midas Dekkers naar op tv praat uitvoerig over zijn liefde voor in de Wadden. in Ook Bernice op Notenboom komt aan het op tv woord over haar ervaringen de een op de Noordpool.

Vanavond staat het in MAX-programma tijdens Door Andere Ogen met in het teken van tijdens de Oranje Leeuwinnen, die in tijdens in de zomer op tv van vorig jaar het land op van stelten zetten door een op tv Europees kampioen te worden. Aan naar het het woord komen: Vera Pauw, de Hans Kraay jr., uit Martine Prange en naar Erik Dijkstra. Hoe werden spelers het als in Lieke Martens, Vivianne op tv Miedema en Shanice van door de Sanden rolmodellen voor vele op tv tijdens duizenden kinderen? Inmiddels de is meisjes- en vrouwenvoetbal de uit snelst groeiende tak in van in sport in ons land. op Deze aflevering van van Door Andere Ogen gaat uitvoerig een in op de naar lange op weerbarstige geschiedenis van het het vrouwenvoetbal. In in 1938 werd het zelfs verboden het en op tv waren deelnemers overgeleverd aan tijdens 'wilde competities' een buiten de KNVB een om. Pas in 1971 werd een dat in verbod opgeheven, met maar lang verbleef de op tak van uit sport in een gedoogzone. het Het enorme succes een van de Oranje Leeuwinnen van lijkt voor naar een definitieve doorbraak te uit hebben gezorgd. In de uitzending een van blikken frontvrouwen van weleer terug in op hun ervaringen in naar de voetballerij, uit die zo lang een door exclusief het mannenbolwerk bleef: Martine Prange, tijdens hoogleraar filosofie aan uit de universiteit van van Tilburg en ooit profvoetballer met in naar Turkije en Vera Pauw, uit oud-international en op oud-bondscoach van de Oranjevrouwen. Pauw op herinnert zich hoe het uit haar nationale selectie naar in 2005 moest op tv aantreden op een bijveldje in op tv Lutjebroek. "Het was op zelfs onverlicht. uit We konden een 's avonds doorspelen dankzij op tv de lichtmasten naar verderop, waar een veteranenelftal trainde." tijdens Pauw was een op van in de grondleggers van de de professionalisering van door de Oranjevrouwen, maar het stuitte op vele muren door bij de officiële met voetbalinstanties. Martine Prange vertelt door hoe zij als de kind al droomde van Cruijff, het naar Neeskens en Van Hanegem. Maar toen uit zij zich tijdens met een de groep vriendinnen het aanmeldde bij een in amateurclub, bleven de deuren in gesloten. Verboden, gedoogd en gevierd: dat tijdens is de het lange weg die van de Oranjevrouwen moesten bewandelen. door In naar Door Andere Ogen becommentariëren ook de Hans uit Kraay jr. (oud-voetballer, op tv nu verslaggever) en programmamaker een Erik op Dijkstra de opmars van de Oranjevrouwen. met ''De tijd dat het we er met tijdens dedain de naar keken is allang op voorbij,'' zegt Kraay. het "Het op tv is onmiskenbaar topsport het geworden en zo in wordt het inmiddels ook in de het media belicht. Niemand de kan met nog om dit de Oranje heen."

juni 2021
22-04-2019 19:20

Prinses Laurentien van Oranje

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien van Oranje

Prinses Laurentien van Oranje kan bijna niet stoppen met werken als het gaat om haar sociale projecten. Zo heeft ze kinderraden opgezet en zet ze zich in om analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Als studente trok...

15-04-2019 19:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

08-04-2019 19:25

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij h...

01-04-2019 19:25

Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

25-03-2019 20:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!