Programma gemist?

Vanavond naar staat het in MAX-programma Door Andere het Ogen in het teken met van het levensverhaal van en de carrière op van zwemmer Maarten van naar der Weijden. In met de zomer groeide hij het uit tot een door tijdens volksheld door de Elfstedentocht zwemmend het af te van leggen en binnenkort doet hij op tv een van theatertour in elf steden om de zijn verhaal tijdens te doen. Aan het een woord met komen: Herman Pleij, Marcel Wouda, door moeder Janneke, tijdens zus Etta tijdens en echtgenote Daisy. Maarten van der uit Weijden, op olympisch kampioen op de lange de afstand, naar groeide op in een in sfeer het van competitie. ''Doelen stellen, het uiterste op van uit jezelf halen, dat had hij de als kind op al'', op beschrijft zus Etta. Als Maarten uit op 19-jarige een leeftijd door leukemie wordt op getroffen, heeft hij het een moeilijke relatie in met de zijn ouders. ''Hij wilde alleen maar het uit trainen, verder deed met niets er nog toe. Bij zijn tijdens ziekte zijn door wij weer heel dichtbij op tv elkaar gekomen'', zegt het een zijn moeder Janneke. Als tijdens Maarten zich een olympisch doel door stelt, is in hij zo gedreven dat op hij zelfs zijn relatie van met Daisy - door inmiddels met zijn echtgenote - opgeeft. met Openhartig vertelt zij de hoe moeilijk het voor de op haar was om in Maarten in die beslissing tijdens te kunnen volgen. Ook door zijn toenmalige zwemcoach Marcel tijdens Wouda op tv typeert Maarten uit als een man het die alles opzij zet door om zijn sportieve droom van waar te maken. Historicus op tv Herman Pleij noemt Maarten de een typische het Hollandse held: van ''Heldenverering is bepaald geen op tv Nederlandse eigenschap. Maar we door op maken een uitzondering door voor sporthelden, zeker als we door ze uit als 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder in de door uitzending naar is de rol van Janneke van het de der Weijden, de een moeder van Maarten. Zij naar beschrijft hoe topsport door iemand als Maarten uit ook in staat op tv stelt om met de nare episodes uit zijn leven op opzij te een zetten. Dat hij het nu de weer de theaters op tv in gaat, maakt deel uit het van dat patroon: in altijd weer een nieuw met met doel voor ogen. Janneke een beschrijft ook haar op tv angst, dat tijdens de ziekte bij Maarten kan op terugkeren. Door Andere op tv Ogen is met een actueel biografieënprogramma onder leiding naar van Fons de Poel. op In dit met MAX-programma worden de een levens en carrières belicht in van spraakmakende in personen door uit de werelden van o.a. sport, tijdens de amusement, cultuur en politiek. Intimi, het deskundigen, familieleden en van andere betrokkenen voorzien de een levensverhalen van tijdens duiding en zorgen naar voor het originele invalshoeken en nieuwe met perspectieven.

Na op alle commotie rond van de verdwijning in van Jamal Khashoggi in het de Saudische consulaat in met Istanbul, het speelt wereldwijd de een vraag: wie is met deze machtige kroonprins een van Saudi-Arabië en de wist hij van met de sinistere gebeurtenissen af? op Midden-Oostenspecialist Paul Aarts, met arabiste Laila al-Zwaini en het historicus Mark Blaisse een schetsen een portret een van een Mohammed bin Salman. De kenners een van Saudi-Arabië een duiden de snelle in opkomst van de jonge kroonprins, door die in een paar het jaar de tijd de machtigste man van met het land werd. met in Aanvankelijk werd hij beschouwd als naar een het dynamische hervormer, maar al snel van bleek hij een uit roekeloos en autoritair een figuur te op zijn.

Vanavond het staat het MAX-programma Door Andere van Ogen een in het teken van op tv het staatsbezoek op tv van koning Willem-Alexander en koningin op Máxima van aan de Britse door koningin Elizabeth. Op de vooravond op tv van het staatsbezoek een aan het Verenigd door Koninkrijk toont tijdens Door Andere Ogen het portret uit van koning door Willem-Alexander, koningin in Máxima en koningin Elizabeth. in De portretten worden geschetst door door het correspondent Lia uit van Bekhoven, conservator van in Paleis Het Loo en kunsthistoricus op tv Paul uit Rem, koningshuisverslaggever Marc naar van der Linden en met historicus naar Wim Berkelaar. Lia van in Bekhoven, al dertig jaar in correspondent in Londen, ziet in het staatsbezoek van koning een Willem-Alexander naar en koningin door Máxima aan de Britse uit koningin Elizabeth als een belangrijk met signaal in tijden van van in Brexit. De Windsors willen tijdens de tijdens Oranjes laten weten dat op tv zij ondanks het vertrek het van Engeland uit de in Europese Unie op nog steeds in tot de Europese familie uit blijven in behoren. Van Bekhoven: het ''De Brexit is een tijdelijk, wij zijn er al tijdens meer uit dan duizend jaar. Dat is door de boodschap. Het is op tv onderdeel van door soft diplomacy van tijdens de Britse royals." Waar op het Nederlandse koningspaar het zich menselijk en van benaderbaar etaleert, heerst op van Buckingham Palace nog in altijd de doctrine met van afstandelijkheid, traditie in en van strenge protocollen. "Elizabeth van heeft nog nooit haar eigen op gordijnen een geopend, het met eigen bad laten vollopen of op zelf haar bh aan op gedaan. Dat een is van de monarchie waar je hier de nog mee te een maken op hebt", zegt van Bekhoven. op tv ''Het staatsbanket zal indrukwekkend het zijn. het Alles wordt uit de kast tijdens gehaald. Dit is de in eredivisie van met alle monarchieën." Door Andere door Ogen de is een actueel biografieënprogramma in onder leiding door van Fons de Poel. In naar dit MAX-programma op worden de levens en carrières een belicht van met spraakmakende personen op uit de werelden van met onder andere sport, amusement, van cultuur een en politiek. Intimi, deskundigen, de familieleden en door andere betrokkenen voorzien naar de levensverhalen van duiding en het in zorgen voor originele de invalshoeken en nieuwe de perspectieven.

Een portret van tijdens de hitmachine door ABBA. naar De band, bestaande een uit Benny, Björn, Agnetha een en Anni-Frid. Wie zijn van zij? in Hoe vonden ze elkaar? in Hoe is het mogelijk een dat van ze na alle successen en persoonlijk naar drama onderling door nu weer samen van aan de slag tijdens gaan? op tv Aan het woord komen Ingmarie een Halling, Carl Magnus op Palm, journalist Cornald het Maas, pianist Cor uit Bakker en zangeres Antje het Monteiro, die met de hoofdrol vertolkt van in de het musical Mamma van Mia!.

Goede door vriend en collega Matthijs het van Nieuwkerk, uitgever het en uit vriend Mai Spijkers en zijn vrouw naar van Anna schetsen een beeld van tijdens Akyol. uit Onder andere de impact door van de dreigementen die van volgden op in uitzending van de tv-serie De met Neven van tijdens Eus komt aan van bod. De felle van reacties een leidden ertoe dat op Akyol en zijn in gezin zich in hun eigen van huis niet een meer veilig door voelden.

Vanavond tijdens staat het programma Door naar Andere een Ogen in het met teken van Sander de Kramer. Zijn een leven het wordt geschetst door Hugo met Borst, door Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In met naar Door Andere Ogen in een portret van journalist, tijdens columnist en tv-maker in Sander de Kramer. op tv De Kramer begon in Rotterdam naar als hoofdredacteur naar van de Straatkrant. Deze aflevering door toont het uit bijzondere van verhaal van een Rotterdammer die in uit tijdens het Afrikaanse land tijdens Sierra Leone tot chief werd benoemd: op een een belangrijke functie in uit Afrikaanse samenlevingen. het De Kramer, die in naar Sierra Leone ''Chief Ouwe Dibbes'' door wordt genoemd, wordt een gezien als van een volksheld nadat naar hij een daar talrijke scholen liet bouwen op tv en andere een sociale projecten initieerde. Zo door bevrijdde hij kinderen op die in de de diamantmijnen een als slaven werden ingezet en bood door hen het scholing aan. met ''Zijn inzet is voor naar honderdduizenden mensen in van betekenis'', zegt zijn een biograaf Jochem op Davidse. Ook Hugo Borst typeert De Kramer: door ''Sander doet de alles met een in schaterlach. Maar hij heeft in ook tijdens zijn donkere kant.'' In Door het Andere Ogen door beschrijven intimi hoe Sander met de Kramer in door augustus 2013 uit wordt getroffen door een tinnitus; een oorverdovende piep met in het hoofd. Zijn naar echtgenote Wendy vertelt het op hoe haar man door zelfs overwoog om het zich het leven te benemen: ''Hij de wilde naar Sierra door Leone om op tv te sterven.'' door Dat hij inmiddels met de het aandoening tijdens heeft leren leven zegt in ''alles van over zijn vermogen om van ondanks alles van het in leven te op tv willen genieten,'' aldus zijn het vrouw. Door Andere met Ogen is een actueel biografieënprogramma in onder leiding van van Fons de van Poel. In van dit MAX-programma op worden de levens en carrières belicht uit van spraakmakende door personen uit het de werelden van o.a. uit sport, amusement, een cultuur en politiek. Intimi, deskundigen, het familieleden en andere tijdens betrokkenen het voorzien de op levensverhalen van duiding en op tv zorgen voor in originele invalshoeken en in nieuwe perspectieven.

Vanavond staat het op programma de Door Andere Ogen in het met teken van met Glennis Grace. in John van Katwijk, naar Henny Huisman in en Babette Labeij bespreken de tijdens carrière en de Amerikaanse met opmars het van de zangeres. In Door Andere tijdens Ogen een een portret van op tv het Amsterdamse door meisje dat droomde van het de grootste podium van de het wereld en door uiteindelijk een finaleplek van in America’s Got Talent de wist met te bemachtigen: Glennis tijdens Grace. Voormalig manager met John van Katwijk in spreekt openhartig over de soms een moeizame tocht die Glennis naar van maakte, zeker nadat zij naar in 2005 op tv al in de voorronde sneuvelde op bij het het Eurovisie Songfestival: ''We een zaten samen te huilen een in in het vliegtuig op weg naar in huis.'' Het leven de van Glennis wordt ook door besproken door in Henny Huisman, bij uit wie ze doorbrak op tv in de Soundmixshow. Ook naar Babette Labeij schetst tijdens de vrouw die in naar Amerika harten het lijkt te veroveren. Labeij van woonde tot voor in kort tijdens in Los Angeles op en is door als zangcoach betrokken bij de vrijwel alle tv-talentenjachten met in zowel op Nederland als de op tv Verenigde Staten. Ze adviseert Glennis: een ''Ga op tv vooral emigreren, je moet in daar blijven om door het er met echt helemaal te gaan maken.'' Door Andere naar tijdens Ogen is een actueel biografieënprogramma onder het leiding van het Fons de Poel. in In op tv dit MAX-programma worden de op tv levens en carrières belicht van met de spraakmakende personen uit de door werelden van het o.a. sport, amusement, cultuur in en politiek. op tv Intimi, deskundigen, familieleden en het andere betrokkenen naar voorzien de levensverhalen naar van duiding en door zorgen voor originele invalshoeken door en nieuwe tijdens perspectieven.

Vanavond zendt met Omroep MAX een portret met van VVD-fractievoorzitter naar Klaas Dijkhoff het uit. In de tweede uitzending de van Door op tv Andere Ogen het komen onder meer het Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en het Arnoud-Jan met Bijsterveld aan het woord. Hij is uit uit winnaar van De Slimste Mens, uit uitverkozen van tot Politicus van het tijdens Jaar, de best tijdens geklede man van het land de door en zelfs de meest van sexy politicus van Den Haag. van "Maar dat alles uit maakt een mens op tv de nog niet tot in een goed politicus", zegt door politiek commentator Kees de Boonman. "Zijn losse uit houding is ook een risico op in in een calvinistisch land als het op tv onze. Politiek is een een moeilijker van vak dan we denken. met met Het kan in in vierentwintig uur gebeurd zijn." De politieke bliksemcarrière de van Dijkhoff op tv wordt behalve door het Kees Boonman belicht tijdens door Dijkhoffs met jeugdvriend Christophe van der Maat, in partijgenoot in Jeanine Hennis-Plasschaert en Arnoud-Jan Bijsterveld, door op tv hoogleraar Cultuur in Brabant aan de de Universiteit van Tilburg, naar waar Dijkhoff ooit naar cum laude van afstudeerde. Door Andere met Ogen is een actueel biografieënprogramma van onder een leiding van Fons tijdens de Poel. In dit tijdens MAX-programma worden de levens in en carrières belicht de van op tv spraakmakende personen uit de werelden op tv uit van o.a. sport, amusement, cultuur en door naar politiek. Intimi, deskundigen, op tv familieleden en andere betrokkenen het voorzien de levensverhalen van duiding van op en zorgen voor naar originele invalshoeken en nieuwe van perspectieven.

Vanaf van vanavond is door het nieuwe programma Door in Andere Ogen elke in maandag om 20:25 uur te op tv zien door op NPO een 2. Hierin worden portretten geschetst van op bijzondere op tv personen door de door ogen van anderen. Met onder uit door meer afleveringen over Wesley in Sneijder en Klaas de Dijkhoff (volgende week 17 door september door 2018). Wesley Sneijder In de 1e aflevering door de recordinternational die van afscheid neemt met van Oranje: het Wesley Sneijder. Onder meer zijn in ouders, echtgenote Yolanthe en door tijdens goede vriend Kees Jansma met geven een intiem beeld in van Sneijder, “een uit man met een vernietigende naar kracht, een binnen en buiten het de krijtlijnen”, zoals Jansma hem op tv naar typeert. Zijn ouders in vertellen uitvoerig over zijn jeugd in met de op tv Utrechtse volkswijk Ondiep, met “een buurt waar zich veel uit narigheid afspeelde”. uit Hoe de Wesley al op jonge leeftijd uit op dankbaarheid hun tijdens auto en hun huis naar financiert en op tv – zijn rijkdom in ten spijt – zijn de afkomst op tv nooit verloochent. een Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe hij haar met ooit heeft naar verovert in een urenlang in telefoongesprek. Kees op Jansma de verhaalt hoe Wesley door bij het WK op tv van 2010 in de een rust van Nederland-Brazilië – op uit een verzoek van coach Bert van op Marwijk – op tv al zijn teamgenoten naar uitkaffert: “Jullie verkloten mijn tijdens hele het toernooi”. En hoe Oranje na rust van met 2 met doelpunten van naar Sneijder alsnog Brazilië tijdens uitschakelen. Meer Door Andere een Ogen In tien van uitzendingen van telkens een half uur in naar schetst het programma de drijfveren in van op de geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden uit en andere betrokkenen van voorzien een de levensverhalen van de duiding en zorgen voor naar originele invalshoeken. naar Door Andere Ogen biedt nieuwe op tv perspectieven, bijzondere informatie en de mooie anekdotes uit over de geportretteerde een persoon.

december 2019
05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

01-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Sander de Kramer. Zijn leven wordt geschetst door Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In Door Andere Ogen een portret van journalist, columnist en tv-maker Sander...

24-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Glennis Grace

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Glennis Grace

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres. In Door Andere Ogen een portret van het Amsterd...

17-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is winn...

10-09-2018 20:25

Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Kla...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!