Programma gemist?

Vanavond met staat het MAX-programma Door van Andere tijdens Ogen in het teken naar van het levensverhaal en de het carrière van zwemmer de van Maarten van der Weijden. met In de zomer groeide hij met uit tot het een volksheld door de van Elfstedentocht zwemmend af naar naar te leggen en op tv binnenkort doet hij een van theatertour in op elf steden om zijn uit verhaal te doen. door Aan het met woord komen: Herman Pleij, Marcel het Wouda, moeder Janneke, in zus Etta en echtgenote door Daisy. Maarten van uit der Weijden, olympisch kampioen met op de het lange afstand, groeide op uit in op tv een sfeer van competitie. de ''Doelen stellen, het uiterste op tv naar uit jezelf halen, dat had een hij met als kind al'', beschrijft zus op tv Etta. Als op tv Maarten op 19-jarige leeftijd door naar leukemie naar wordt getroffen, heeft uit hij een moeilijke relatie van met op zijn ouders. ''Hij wilde alleen naar maar met trainen, verder deed niets door er nog toe. Bij naar zijn van ziekte zijn wij weer van heel dichtbij op elkaar gekomen'', zegt zijn moeder Janneke. Als de Maarten zich tijdens een door olympisch doel stelt, is met hij zo gedreven in dat hij van zelfs zijn relatie met Daisy op tv - inmiddels zijn echtgenote tijdens - opgeeft. naar Openhartig vertelt zij de hoe moeilijk het voor een uit haar was om Maarten een in die beslissing te op tv kunnen volgen. Ook zijn op toenmalige zwemcoach de Marcel Wouda typeert Maarten een als met een man die uit alles opzij zet naar om zijn naar sportieve droom waar te maken. Historicus Herman met de Pleij noemt Maarten een naar typische Hollandse de held: ''Heldenverering is bepaald met geen Nederlandse eigenschap. Maar het we maken een met uitzondering voor sporthelden, tijdens zeker als we ze in tijdens als 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder in de uitzending met het is de rol van Janneke van op der Weijden, de de moeder van van Maarten. naar Zij beschrijft hoe het topsport iemand als Maarten ook in in staat stelt om de de nare op tv episodes uit op zijn leven opzij het te zetten. Dat hij nu op tv het weer de theaters in op tv gaat, maakt deel uit het van dat uit patroon: altijd weer uit een nieuw op tv doel voor ogen. op Janneke beschrijft ook uit haar angst, dat de ziekte naar bij Maarten op tv kan terugkeren. Door Andere de Ogen is een actueel uit biografieënprogramma onder leiding het van Fons tijdens de Poel. het In dit MAX-programma worden in de levens en carrières belicht door van spraakmakende op tv personen uit door de werelden van met o.a. sport, op amusement, cultuur en politiek. op Intimi, deskundigen, het familieleden en andere betrokkenen voorzien het de levensverhalen van in duiding en naar zorgen voor originele invalshoeken en op tv nieuwe van perspectieven.

Na uit alle commotie op tv rond de verdwijning van Jamal uit Khashoggi in in het Saudische consulaat in in Istanbul, het speelt wereldwijd de vraag: met wie is deze machtige kroonprins van op tv van Saudi-Arabië en wist uit hij van in de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspecialist Paul naar Aarts, arabiste door Laila al-Zwaini en van historicus Mark Blaisse schetsen de op tv een portret van Mohammed bin uit Salman. De kenners van Saudi-Arabië tijdens duiden de het snelle opkomst tijdens van de naar jonge kroonprins, die in een paar met jaar het tijd de machtigste in man van met het land werd. Aanvankelijk werd hij op tv beschouwd tijdens als een naar dynamische hervormer, maar al op snel bleek hij tijdens een roekeloos een en autoritair figuur in te zijn.

Vanavond een staat het MAX-programma Door Andere een Ogen in het door door teken van het staatsbezoek van koning van Willem-Alexander en koningin op tv Máxima tijdens aan de uit Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond de van het een staatsbezoek aan van het Verenigd Koninkrijk toont tijdens Door Andere Ogen het portret op tv van tijdens koning Willem-Alexander, koningin Máxima en in koningin met Elizabeth. De portretten op tv worden geschetst door correspondent het Lia van Bekhoven, het conservator van door Paleis Het in Loo en kunsthistoricus Paul Rem, koningshuisverslaggever met Marc van van der Linden en een historicus Wim tijdens Berkelaar. Lia van Bekhoven, al op tv dertig tijdens jaar correspondent in Londen, ziet het uit staatsbezoek met van koning Willem-Alexander en door koningin Máxima aan een de naar Britse koningin Elizabeth naar als een belangrijk signaal in de tijden van een Brexit. De Windsors willen de in Oranjes met laten weten dat zij ondanks de met het vertrek van Engeland uit de met Europese door Unie nog steeds tot de van Europese familie door blijven behoren. Van de Bekhoven: ''De Brexit is met tijdens tijdelijk, wij zijn er al meer de dan een duizend jaar. Dat is door de boodschap. Het is uit onderdeel van de soft diplomacy van de de Britse royals." Waar het de Nederlandse naar koningspaar zich door menselijk en benaderbaar etaleert, door heerst op Buckingham het Palace nog in altijd de doctrine van afstandelijkheid, traditie met en op strenge protocollen. in "Elizabeth heeft nog nooit haar tijdens eigen gordijnen geopend, het op tv uit eigen bad laten vollopen met of zelf in haar bh aan gedaan. Dat op is de monarchie een waar het je hier nog mee de te maken hebt", zegt van tijdens Bekhoven. naar ''Het staatsbanket zal de indrukwekkend zijn. Alles het wordt uit de kast gehaald. op op tv Dit is de tijdens eredivisie van alle op monarchieën." Door Andere Ogen is van een actueel door biografieënprogramma onder leiding van Fons in de naar Poel. In dit van MAX-programma worden de met levens en carrières belicht van op spraakmakende tijdens personen uit de op tv werelden van onder andere in sport, amusement, cultuur en naar politiek. Intimi, deskundigen, een familieleden uit en andere betrokkenen voorzien de door levensverhalen van op duiding en zorgen voor originele door invalshoeken en de nieuwe tijdens perspectieven.

Een portret met van de tijdens hitmachine ABBA. De een band, bestaande uit Benny, het Björn, Agnetha en Anni-Frid. naar Wie zijn in zij? Hoe vonden ze door elkaar? Hoe is op op het mogelijk dat de ze na alle successen en het persoonlijk drama onderling nu op door weer samen aan in de slag gaan? Aan het op tv woord met komen Ingmarie Halling, Carl Magnus Palm, een naar journalist Cornald Maas, pianist Cor Bakker met en door zangeres Antje Monteiro, die uit de hoofdrol op vertolkt in de musical Mamma een van Mia!.

Goede vriend door en collega op Matthijs van Nieuwkerk, het uitgever en vriend Mai Spijkers naar en zijn vrouw in door Anna schetsen een op beeld van Akyol. Onder andere de een impact van met de op dreigementen die volgden op uitzending op van van de tv-serie De Neven op van Eus komt aan door bod. De felle reacties op tv met leidden ertoe dat Akyol tijdens en zijn gezin zich op in hun op eigen huis niet op meer veilig in voelden.

Vanavond staat het tijdens programma Door Andere door op tv Ogen in het de teken van Sander de Kramer. Zijn de leven wordt op geschetst door Hugo in Borst, tijdens Jochem Davidse, zijn op tv ouders en vrouw. In Door uit Andere Ogen een portret het van journalist, columnist en van tv-maker Sander in de Kramer. De uit Kramer begon naar in Rotterdam tijdens als hoofdredacteur van de Straatkrant. Deze aflevering door toont het bijzondere het verhaal van in een Rotterdammer die de in het Afrikaanse op land Sierra naar Leone tot chief werd benoemd: met een belangrijke op functie in Afrikaanse met samenlevingen. De Kramer, op die in Sierra Leone de ''Chief op tv Ouwe Dibbes'' wordt genoemd, wordt tijdens gezien als door een volksheld nadat hij tijdens daar talrijke het scholen liet bouwen op en met andere sociale projecten initieerde. Zo op bevrijdde hij door kinderen die in de diamantmijnen naar als slaven werden de ingezet en bood een hen scholing aan. een de ''Zijn inzet is voor honderdduizenden uit mensen van betekenis'', tijdens zegt met zijn biograaf Jochem van Davidse. Ook Hugo Borst typeert De op tv Kramer: ''Sander doet alles een met een schaterlach. op Maar hij heeft van ook zijn tijdens donkere kant.'' In Door naar Andere Ogen beschrijven een intimi hoe Sander de tijdens Kramer in naar augustus 2013 uit wordt getroffen tijdens door tinnitus; een tijdens oorverdovende piep in het op tv hoofd. Zijn echtgenote een Wendy vertelt hoe haar op tv man zelfs overwoog met om door zich het leven te benemen: op ''Hij wilde een naar Sierra Leone een om te sterven.'' in Dat hij een inmiddels met de aandoening heeft leren naar in leven zegt ''alles over op zijn vermogen om ondanks met alles van een het leven te willen genieten,'' een de aldus zijn vrouw. Door Andere Ogen is met een actueel op biografieënprogramma onder uit leiding van Fons de uit Poel. het In dit MAX-programma worden de door levens tijdens en carrières belicht van tijdens spraakmakende personen met uit de werelden van o.a. sport, van amusement, in cultuur en politiek. Intimi, deskundigen, op tv familieleden naar en andere betrokkenen een voorzien de levensverhalen van duiding op en met zorgen voor originele op tv invalshoeken en nieuwe op perspectieven.

Vanavond staat van het uit programma Door Andere op tv Ogen in het teken van Glennis op Grace. de John van Katwijk, Henny op tv Huisman en Babette Labeij een bespreken de met carrière en de de Amerikaanse opmars van de een zangeres. In Door een Andere Ogen een naar portret van het de Amsterdamse naar meisje dat droomde naar van het grootste in podium van de wereld en door uiteindelijk een finaleplek in de America’s Got Talent in wist te bemachtigen: het Glennis op tv Grace. Voormalig manager John van Katwijk van spreekt openhartig over naar de op soms moeizame tocht die naar Glennis maakte, naar zeker nadat zij in naar 2005 al in naar de uit voorronde sneuvelde bij het tijdens Eurovisie Songfestival: ''We naar zaten samen te naar huilen in het vliegtuig naar op weg de naar huis.'' Het leven op tv van Glennis wordt ook naar besproken door Henny door Huisman, bij wie ze in een doorbrak in de Soundmixshow. de Ook Babette in Labeij schetst de vrouw op tv die in Amerika harten van lijkt te veroveren. op tv Labeij woonde tot voor het kort in uit Los Angeles en op tv is als zangcoach tijdens betrokken bij vrijwel het alle tv-talentenjachten in de zowel Nederland als de een Verenigde Staten. op tv Ze adviseert Glennis: ''Ga in vooral naar emigreren, je moet in daar blijven om het uit er echt van helemaal te de gaan maken.'' Door Andere Ogen is een naar actueel biografieënprogramma een onder leiding van de Fons de in Poel. In dit MAX-programma worden tijdens een de levens en carrières uit belicht van in spraakmakende personen uit de de werelden van o.a. naar sport, amusement, tijdens cultuur en politiek. Intimi, deskundigen, familieleden met uit en andere betrokkenen voorzien de levensverhalen op tv van duiding en het zorgen voor tijdens originele invalshoeken en uit nieuwe op tv perspectieven.

Vanavond zendt naar Omroep MAX een portret met van VVD-fractievoorzitter Klaas met Dijkhoff van uit. In de op tweede uitzending van Door Andere de van Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, naar Kees Boonman en met Arnoud-Jan van Bijsterveld aan het een woord. Hij is winnaar van De op tv Slimste Mens, uitverkozen het de tot Politicus van het Jaar, op tv de best van geklede man van het op tv land door en zelfs de tijdens meest sexy politicus van Den Haag. tijdens "Maar naar dat alles maakt een tijdens mens nog in niet tot uit een goed politicus", zegt politiek tijdens commentator Kees Boonman. van "Zijn losse houding op tv is op ook een risico in een met calvinistisch land als het uit onze. op Politiek is op tv een moeilijker vak dan we denken. de tijdens Het kan in vierentwintig uur van gebeurd zijn." De politieke op tv bliksemcarrière van Dijkhoff de wordt behalve door Kees een Boonman belicht een door uit Dijkhoffs jeugdvriend Christophe van der de Maat, partijgenoot Jeanine Hennis-Plasschaert met en Arnoud-Jan op tv Bijsterveld, hoogleraar Cultuur in door Brabant in aan de Universiteit van Tilburg, tijdens waar op Dijkhoff ooit cum laude afstudeerde. Door de Andere Ogen is uit door een actueel biografieënprogramma onder leiding van in door Fons de Poel. In dit naar MAX-programma naar worden de levens de en carrières belicht van spraakmakende uit personen van uit de werelden van het o.a. sport, amusement, cultuur en op tv tijdens politiek. Intimi, deskundigen, familieleden en andere tijdens betrokkenen voorzien de op tv levensverhalen van duiding op en op tv zorgen voor originele invalshoeken op tv en nieuwe op tv perspectieven.

Vanaf van vanavond is het het nieuwe programma Door de Andere Ogen elke door maandag om 20:25 de uur te zien op NPO met op 2. Hierin worden portretten geschetst met van bijzondere personen door tijdens de ogen van van anderen. een Met onder een meer afleveringen over Wesley Sneijder en met naar Klaas Dijkhoff (volgende week door 17 september door 2018). Wesley Sneijder In de 1e aflevering de de recordinternational tijdens die afscheid neemt van op Oranje: Wesley Sneijder. Onder door meer zijn ouders, naar echtgenote op Yolanthe en van goede vriend Kees het Jansma geven een intiem het beeld van Sneijder, door “een man met de een vernietigende naar kracht, binnen en de buiten de krijtlijnen”, met zoals Jansma hem typeert. tijdens Zijn ouders vertellen uitvoerig over de op zijn jeugd in met de Utrechtse volkswijk Ondiep, de “een buurt waar zich veel een narigheid afspeelde”. de Hoe Wesley door al op jonge naar leeftijd uit op dankbaarheid hun auto en een hun huis financiert en uit – zijn rijkdom ten op spijt – zijn de afkomst nooit verloochent. op tv Yolanthe naar Sneijder-Cabeau beschrijft hoe hij haar een ooit heeft naar verovert in een naar urenlang naar telefoongesprek. Kees Jansma tijdens verhaalt hoe Wesley bij het WK uit van 2010 in tijdens uit de rust van Nederland-Brazilië – de op verzoek door van coach een Bert van Marwijk een – al zijn teamgenoten uitkaffert: “Jullie in verkloten van mijn hele toernooi”. En met hoe Oranje na rust naar met op 2 doelpunten van Sneijder een alsnog Brazilië op uitschakelen. Meer Door Andere Ogen In in tien uitzendingen naar van telkens een half uur het een schetst het programma de drijfveren van op tv de geportretteerden. met Intimi, in deskundigen, familieleden en naar andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van een duiding en zorgen naar voor originele in invalshoeken. Door Andere naar Ogen biedt nieuwe het perspectieven, bijzondere informatie en tijdens mooie anekdotes over tijdens de geportretteerde van persoon.

juni 2021
05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

01-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Sander de Kramer. Zijn leven wordt geschetst door Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In Door Andere Ogen een portret van journalist, columnist en tv-maker Sander...

24-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Glennis Grace

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Glennis Grace

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres. In Door Andere Ogen een portret van het Amsterd...

17-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is winn...

10-09-2018 20:25

Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Kla...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!