Programma gemist?

Een het portret van Boris Johnsen, de met man die het de voorbije weken met in uit het Britse parlement nederlaag na met nederlaag beleefde, maar op tv eigenzinnig volhardt in tijdens zijn scenario voor een met op snelle Brexit. De duiders de belichten de excentrieke uit kanten van de Britse premier uit Boris Johnson, op maar ook de grenzeloze ambitie uit die hij van het huis uit heeft naar meegekregen. We kijken door door de ogen het van biograaf Patrick in Bernhart en zijn op jeugdvriend met Hugo Dixon. Ook op tv oud-hoofdredacteur van The Daily Telegraph in Charles Moore komt van naar aan het woord. ?Als op kind al het zei hij hardop koning op van de met wereld te willen worden,?? naar zegt biograaf Patrick Bernhart. uit In door zijn huidige rol spiegelt op tv Johnson zich graag aan het Winston Churchill. En van onlangs nog uit zei hij de zelfs in keizer Augustus van een voorbeeld op te zien, een op man die tientallen naar jaren in vrede regeerde nadat hij tijdens met bloedvergieten tijdens aan tijdens de macht was gekomen. Charles Moore herinnert met door zich Boris? gemakkelijke omgang met tijdens de feiten, maar spreekt door toch met grote een bewondering over de een Britse premier. ??Hij een speelt in het spel anders dan alle een anderen, dat maakt het op tv het zo geliefd.??

Onder leiding van uit Fons de in Poel worden levens en de carrières belicht van met spraakmakende een personen. Personen uit de uit werelden van onder door meer sport, amusement, van maatschappelijk middenveld, door cultuur en politiek. Het programma op tv naar schetst de drijfveren met van de geportretteerden. Intimi, deskundigen, de familieleden en naar andere betrokkenen voorzien de de levensverhalen een van duiding en zorgen een voor originele naar invalshoeken.

Een portret op tv van Femke Halsema naar in de week na met de in pistoolaffaire. Alle uitdagingen de waar Halsema voor staat als de burgemeester worden momenteel naar uit overschaduwd door privé-perikelen. Eerst met was er op de arrestatie van haar zoon, de van naar brief die ze daarover schreef en het haar op opstandige man die uit uitlatingen deed op over het wapen en hun door relatie. Het brengt door Halsema in een de lastig van parket. Haar huis is het een publieke plek de geworden. We kijken een naar Femke Halsema als door persoon en als door burgemeester door de van ogen van uit haar beste vriendin Antoinette op tv Beumer. Haar oud-docent criminologie met Frank Bovenkerk de en Parool-journalist Ruben Koops. Ook in stadsdeelvoorzitter centrum een Amsterdam van Mascha ten Bruggencate komt aan door het naar woord. Zij heeft dagelijks met uit Halsema tijdens te maken in de aanpak van van criminaliteit. Het linkse het meisje dat door de eerste vrouwelijke burgemeester van op tv de hoofdstad de werd. Van tijdens Femke naar een Halsema. Ze zou nooit meer terugkeren met met in het pluche, zei de Halsema bij haar door afscheid van de Kamer. tijdens Maar deze droombaan op tv kon ze niet laten een lopen. in Ze is zichtbaar ontroerd met als ze de ambtsketen uit omgehangen krijgt. Maar het de op zwaartekracht van de de functie is enorm. Inmiddels ligt een met haar privéleven op straat. Het op is nog de vraag het of het haar persoonlijk iets te verwijten op tv naar valt, maar politiek ligt ze op onder op tv vuur. Dat gaat een haar niet in de koude een kleren zitten, uit vertelt haar vriendin: van ?Het raakt haar diep. de Die van zoon heeft er de niet om gevraagd een dat zijn moeder burgemeester op tv werd.?

Het leven en met carrière van Angela naar Merkel de worden geschetst door uit de Duitse politicologe met Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, op tv Merkels oud-wiskundeleraar tijdens Hans-Ulrich Beeskow door en toneelmakers Benjamin Moen en in naar Floor Houwink ten in Cate. In de laatste uit jaren heeft Merkel moeten op tv toezien hoe in de in voormalige DDR de uiterst van rechtse AFD terrein op tv gewonnen heeft. Onder de meer in een gevolg van de vluchtelingencrisis, tijdens waarin een Merkel een miljoen ontheemden tijdens toegang verleende tot haar door land. Angela een Merkel groeit op op in in de DDR. Haar jeugd met in het communistische land tijdens is bepalend. Als door jonge een vrouw wordt benaderd door de een Stasi, de geheime dienst, naar het om spionne te op worden. Ze verzint het op advies van op tv haar moeder de smoes dat ze de geen naar geheimen kan bewaren. door ?Maar juist uit dat, het vermogen op tv om te zwijgen, is door later haar grootste kwaliteit gebleken'', in zegt Margriet Brandsma. De van door uitzending belicht ook Merkel de als machtsfiguur. Een van vrouw die 'politieke vadermoord' bedrijft in op haar ontdekker tijdens Helmut Kohl. En in een op vrouw die zich in het het door mannen de gedomineerde van toneel niet laat een intimideren. Wiskundeleraar Beeskow herinnert zich Angela als tijdens de meest naar briljante leerling uit in zijn leven. Hij stond van als leraar aan in de wieg van een naar haar latere carrière als natuurkundige. Hij op werd door Merkel op in Berlijn van uitgenodigd, toen de zij voor naar het eerst al bondskanselier werd het beëdigd.

Het leven en van uit de carrière van prinses Laurentien van op op Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van met Oranje een was de eerste burgerprinses aan de het hof toen naar ze in 2001 van het jawoord gaf van aan prins Constantijn. een met Haar vader Laurens Jan Brinkhorst, met goede in vriend Jeroen Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver op tv Paul tijdens van Loon, collega Daisy Mertens op tv en journaliste Carla in Joosten tijdens schetsen een beeld van van het leven en de van carrière van de tijdens prinses.

Michelle in Obama is de door voormalige first lady van de door Verenigde Staten. uit Ze eindigde van door haar op tv grote liefde Barack Obama tegen naar wil en dank op in het de Witte Huis. de Een groot contrast met met de plek waar een ze opgroeide, een op tv achterstandsbuurt in Chicago. Michelle wist door het zich te ontworstelen aan de armoede de en werd een als jonge, slimme vrouw uit advocate. het Onder meer journalist op tv Antoinnette Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, een tijdens jurist en journalist Michiel door Vos en schrijver uit van de biografie over uit Barack, David Maraniss, de beschrijven tijdens het leven en de de carrière van deze bijzondere vrouw. Dit tijdens is een uit herhaling van door 15 april naar 2019.

Sinan Can met heeft al in een indrukwekkend oeuvre op naar zijn naam staan, maar in door zijn deelname de aan Wie op is de uit Mol wordt hij in op één in klap een bekende Nederlander. tijdens Hij groeit in op in Nijmegen als door zoon van een van Turkse vader en een op tv Koerdische moeder. een Hij heeft een zorgeloze een jeugd en op besluit al vroeg om tijdens journalist te worden. En de ondanks dat van hij wegens vele bedreigingen op tv zijn met familie bewust buiten door beeld houdt, uit schuwt hij zelf het debat op niet. Van Saoedi-Arabië op tv tot Afghanistan van en IS-gebied: op tv hij deinst niet terug voor het uit gevaar uit in een zoektocht naar tijdens de waarheid. Dit is van een het herhaling van 8 april door 2019.

Marjan het Minnesma wordt al op in jonge leven werd met gegrepen een door natuur en milieu. Ze studeert de bedrijfskunde, rechten met en filosofie. Volgens het Harm in Edens is zij het een atypische figuur binnen de naar milieubeweging. Ze krijgt in het ondenkbare voor elkaar; een de de staat wordt op verplicht om zich het te houden aan de de eigen klimaatdoelen. Een vrouw door die zich niet laat weerhouden het de door nee en tijdens niet bereid is tot op compromissen. Wie is op zij, en door wat zijn haar door drijfveren? Dit is een herhaling van 1 een april op tv 2019.

Presentator en het vriend Jort Kelder, biografe de Sheila Sitalsing, politiek van columnist Tom-Jan Meeus tijdens en oud-Kamerlid in van op de VVD Ton Elias schetsen de een beeld van premier door Mark met Rutte. Na de de verkiezingen voor de Provinciale Staten in in is het politieke op landschap rond het uit kabinet fors veranderd. Lukt het Rutte de om de brokstukken op te lijmen en op tijdens zijn kabinet op koers te naar houden? En tijdens ook zijn jeugd een komt aan bod. Zijn vader verloor het zijn tijdens eerste vrouw in een een Jappenkamp in Nederlands uit Indië, hertrouwde en bouwde de een een nieuw leven op in Nederland. op tv een Wat betekende dit naar voor het leven op en de carrière een van de premier van van Nederland? Dit is een met herhaling van 25 maart door 2019.

Onder een meer broer Erwin, dochter Debbie, met naar zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder met op tv en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen door een met persoonlijk portret van een Ronald Koeman. Hij wordt met geschetst op tv als een tomeloos ambitieuze jongen uit die volgens ingewijden met in het de voorbije jaren aanzienlijk van milder is een geworden. Aan de vooravond het van de WK-kwalificatiereeks zit in hij niet van stil, al ervaart hij zijn tijdens huidige baan uit als bondscoach een volgens de mensen als een naar verademing. op tv ?Hij blijft op een winnaar, ook bij Oranje?, uit aldus door Jack van Gelder. Dit door is een herhaling van het 18 maart op tv 2019.

Hij van was advocaat in roemruchtige zaken, naar van het Hells Angels tijdens tot Geert Wilders en van van Julio Poch tot de tijdens ten onrechte het veroordeelde uit ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops de werkt met met militaire precisie wanneer naar hij het voor door zijn cliënten opneemt. Hoe uit beschrijven zijn echtgenote en tijdens door deskundigen het leven en de een carrière door van deze hardwerkende advocaat en wetenschapper? Dit van is een herhaling een van 11 in maart door 2019.

Jan Terlouw is door op tv een wetenschapper, politicus door en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken tijdens zijn naar bestsellers en hij riep de in in jongeren van Nederland op op tv om rond de klimaatproblemen uit in opstand te komen. Zijn tijdens oudste dochter naar Sanne, de oud-premier Dries van tijdens Agt, journalist Jan Tromp en JOVD-voorzitter van het Splinter Chabot belichten een het leven en de carrière het van deze man op tv met vele levens. Dit is op tv een herhaling op van 4 maart door 2019.

Paul een McCartney begint aan het een nieuw tournee. Wat beweegt op van hem om op zijn op tv leeftijd opnieuw de internationale spotlights naar op te zoeken? met En hoe kan met het door dat zijn muziek bevrijdend werkt van bij zijn fans, tijdens terwijl de hij zelf zo lastig om met kan gaan met het een tegenslagen? Het indrukwekkende verhaal van de in Britse zanger door en componist wordt van verteld door de ogen naar van anderen. Dit een is een herhaling een van 25 februari op 2019.

Theresa in May wordt uit geschetst als zeer ambitieuze vrouw met die al jong haar de zinnen met had gezet op het premierschap. uit Maar met in de met politiek handelt ze in veel uit opzichten sociaal van en communicatief niet altijd even uit handig. Dat beeld het wordt nog eens op uit versterkt nu ze rond Brexit een het eigenzinnige een koers blijft varen. Goede vriendin op Patricia Frankland, publicist van Julia Wouters, hoogleraar van op tv Gareth Davies en correspondent het Lia van Bekhoven schetsen in een beeld van de een Britse van premier. Dit is een herhaling van het 18 februari van 2019.

Het leven en tijdens op tv de carrière van een prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. het van Prinses Laurentien van Oranje was op de op eerste burgerprinses aan op tv het hof toen ze in 2001 door het jawoord uit gaf het aan prins Constantijn. Haar op tv vader Laurens Jan tijdens Brinkhorst, goede in vriend Jeroen Smit, gelauwerd op kinderboekenschrijver Paul van Loon, collega met in Daisy Mertens en journaliste op tv Carla Joosten schetsen een beeld het uit van het leven en de het carrière van de tijdens prinses.

mei 2021
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!