Programma gemist?

Een portret een van Boris Johnsen, de met man die van de op tv voorbije weken in het Britse parlement uit nederlaag tijdens na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig een tijdens volhardt in zijn scenario voor een op tv met snelle Brexit. De duiders in belichten de excentrieke met kanten van de Britse premier op tv Boris op Johnson, maar ook een de grenzeloze ambitie in die hij van van huis uit heeft door meegekregen. We kijken door de ogen van van biograaf op Patrick op Bernhart en zijn jeugdvriend door Hugo Dixon. Ook oud-hoofdredacteur van op tv The Daily het Telegraph Charles Moore komt door aan door het woord. ?Als kind naar al zei in hij hardop koning van de op tv wereld te tijdens willen door worden,?? zegt biograaf Patrick op tv Bernhart. In zijn huidige rol een spiegelt Johnson in zich graag aan van Winston een Churchill. En onlangs nog de zei hij zelfs in keizer in door Augustus een voorbeeld te zien, tijdens een man die van tientallen jaren in van vrede regeerde nadat hij door met de bloedvergieten aan op de macht was gekomen. Charles Moore een herinnert zich door Boris? gemakkelijke in omgang met de feiten, maar spreekt tijdens toch met van grote bewondering over door de het Britse premier. ??Hij speelt op tv het spel anders dan door alle anderen, dat maakt een het uit zo geliefd.??

Onder een leiding van Fons de Poel van worden levens van en carrières belicht tijdens van naar spraakmakende personen. Personen uit de werelden op van onder meer op op tv sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur met en politiek. op tv Het programma schetst tijdens de drijfveren van de het geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden het en andere naar betrokkenen voorzien de de levensverhalen tijdens van duiding en zorgen uit voor originele op invalshoeken.

Een portret van in het Femke Halsema in de van week na de pistoolaffaire. Alle in met uitdagingen waar Halsema voor staat van als burgemeester worden in momenteel de overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was naar er de de arrestatie van de haar zoon, de brief die in ze daarover schreef op tv en in haar opstandige man het die uitlatingen deed over het op tv wapen en van hun relatie. Het op tv brengt Halsema in een op tv lastig parket. tijdens Haar huis op tv is een publieke plek geworden. We met kijken naar Femke op Halsema als op tv persoon en tijdens als burgemeester door op tv de ogen van haar met beste vriendin Antoinette Beumer. Haar naar oud-docent op criminologie Frank Bovenkerk en van Parool-journalist Ruben op Koops. Ook op stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam Mascha ten tijdens Bruggencate komt aan het door woord. Zij heeft met een dagelijks met Halsema te maken tijdens in van de aanpak van criminaliteit. Het linkse door meisje dat de op tv eerste vrouwelijke burgemeester tijdens van de hoofdstad werd. met op tv Van Femke naar Halsema. een Ze zou nooit meer in terugkeren in tijdens het pluche, zei Halsema het bij haar met afscheid van de Kamer. Maar het deze droombaan op tv kon naar ze niet laten de lopen. Ze is zichtbaar ontroerd van als in ze de ambtsketen omgehangen van krijgt. Maar de op tv zwaartekracht van de tijdens functie is enorm. het Inmiddels ligt haar privéleven de op straat. Het is de nog de op vraag of van haar persoonlijk iets te op verwijten valt, maar politiek uit ligt ze met onder vuur. tijdens Dat gaat haar het niet in een de koude kleren zitten, met vertelt haar vriendin: met ?Het raakt haar diep. het Die zoon heeft er tijdens niet van om gevraagd dat zijn met moeder burgemeester het werd.?

Het leven en de carrière van Angela in Merkel op worden geschetst door de op tv Duitse politicologe van Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, uit Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich op Beeskow en op toneelmakers Benjamin in Moen en een Floor Houwink ten Cate. In de de laatste jaren op heeft Merkel een moeten toezien hoe in de naar voormalige in DDR de uiterst rechtse in AFD terrein gewonnen een heeft. Onder naar meer een gevolg van de vluchtelingencrisis, uit waarin tijdens Merkel een miljoen ontheemden toegang naar verleende tot een haar land. het Angela Merkel groeit op in tijdens in de DDR. Haar jeugd in in het op tv communistische land is naar bepalend. Als jonge vrouw wordt op benaderd door de tijdens Stasi, de uit geheime dienst, om de spionne te worden. met Ze verzint op advies van van haar moeder de het naar smoes dat ze geen geheimen kan door bewaren. op ?Maar juist de dat, het vermogen om te door zwijgen, is later haar uit grootste met kwaliteit gebleken'', zegt in Margriet Brandsma. De uitzending belicht op ook op tv Merkel als machtsfiguur. Een vrouw het die de 'politieke vadermoord' bedrijft op haar door ontdekker Helmut Kohl. En het een op tv vrouw die zich in het van door mannen gedomineerde uit toneel uit niet laat intimideren. Wiskundeleraar de Beeskow herinnert zich Angela naar als uit de meest briljante leerling het uit zijn leven. door Hij stond als leraar op tv aan de wieg van een haar latere uit carrière als tijdens natuurkundige. Hij werd door door Merkel het in Berlijn uitgenodigd, toen zij uit voor het tijdens eerst al bondskanselier werd op tv beëdigd.

Het leven door en uit de carrière van prinses Laurentien van van Oranje wordt geportretteerd. tijdens uit Prinses Laurentien van Oranje was de op eerste op burgerprinses aan het hof door toen op ze in 2001 het jawoord gaf met aan in prins Constantijn. Haar vader Laurens de Jan Brinkhorst, goede naar op tv vriend Jeroen Smit, van gelauwerd kinderboekenschrijver Paul van uit Loon, collega Daisy Mertens uit en journaliste Carla Joosten van schetsen in een beeld van het het leven een en de carrière van de uit prinses.

Michelle tijdens Obama is een de voormalige first lady van de van Verenigde op tv Staten. Ze eindigde door door haar een grote liefde Barack het Obama tegen wil en uit dank in het Witte tijdens Huis. Een groot op tv contrast met de plek tijdens waar naar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in een Chicago. Michelle wist naar zich te tijdens ontworstelen aan in de armoede en werd als tijdens tijdens jonge, slimme vrouw advocate. het Onder meer journalist Antoinnette een Scheulderman, politicus Tanja het Jadnanansing, jurist en de journalist op tv Michiel Vos en schrijver op van de biografie over naar Barack, David Maraniss, op beschrijven het uit leven en de carrière een van deze bijzondere vrouw. Dit uit is een naar herhaling van in 15 april van 2019.

Sinan tijdens Can heeft al een een indrukwekkend oeuvre door op zijn naam staan, maar van door op zijn deelname aan Wie van is de Mol op wordt hij in het één klap een bekende tijdens Nederlander. Hij groeit een op in Nijmegen op tv als zoon naar van een op tv Turkse vader het en een Koerdische moeder. Hij door heeft een het zorgeloze jeugd en van besluit al vroeg naar om journalist met te worden. En ondanks dat naar hij wegens vele bedreigingen de het zijn familie bewust buiten beeld houdt, het schuwt hij zelf uit het debat niet. op door Van Saoedi-Arabië tot Afghanistan op tv en IS-gebied: hij deinst niet door terug de voor het gevaar in een het door zoektocht naar de naar waarheid. Dit is een herhaling de van 8 april in 2019.

Marjan door Minnesma wordt al op jonge tijdens leven werd uit gegrepen door natuur het en milieu. van Ze studeert tijdens bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm uit Edens uit is zij een atypische het figuur binnen naar de milieubeweging. het Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; tijdens de staat het wordt tijdens verplicht om zich te tijdens houden aan de naar eigen klimaatdoelen. Een vrouw die zich tijdens niet laat weerhouden op tv door met nee en niet bereid het is het tot compromissen. Wie door is zij, en wat zijn haar door drijfveren? Dit is een een herhaling van 1 uit april op tv 2019.

Presentator en op vriend Jort een Kelder, biografe tijdens Sheila Sitalsing, politiek in columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid met van een de VVD Ton Elias uit schetsen een beeld van naar premier Mark Rutte. op Na de verkiezingen de voor tijdens de Provinciale Staten is het tijdens politieke landschap rond de het kabinet fors veranderd. naar Lukt het de Rutte om de tijdens brokstukken te door lijmen en zijn kabinet op het koers te een houden? En ook zijn jeugd door komt aan bod. het Zijn vader verloor in zijn eerste in vrouw in een Jappenkamp van in Nederlands naar Indië, hertrouwde en tijdens bouwde een door nieuw leven op in Nederland. door Wat op betekende dit voor het leven door en de op carrière van de een premier van Nederland? Dit van is een herhaling de van 25 maart met 2019.

Onder meer van broer Erwin, dochter Debbie, op zoon Tim, sportverslaggever tijdens een Jack van Gelder en een FC Groningen-directeur Hans Nijland een schetsen door een persoonlijk portret van Ronald Koeman. met Hij wordt geschetst naar de als een tomeloos ambitieuze de jongen die volgens ingewijden in naar de voorbije op tv jaren aanzienlijk tijdens milder is geworden. op Aan de vooravond van op tv de het WK-kwalificatiereeks zit hij op tv niet stil, al ervaart hij tijdens zijn huidige baan op tv als bondscoach volgens de op het mensen als een verademing. door ?Hij blijft een winnaar, in ook bij tijdens Oranje?, aldus Jack het van Gelder. Dit in is een herhaling van door 18 maart van 2019.

Hij was een advocaat in roemruchtige zaken, in van Hells het Angels tot Geert Wilders een en van de Julio een Poch tot de ten onrechte veroordeelde op tv op tv ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan door Knoops werkt met militaire precisie een wanneer tijdens hij het een voor zijn cliënten opneemt. Hoe beschrijven tijdens zijn door echtgenote en deskundigen de het leven en met de carrière van de deze hardwerkende advocaat en van wetenschapper? Dit een is een herhaling op tv van 11 maart de 2019.

Jan Terlouw is het een wetenschapper, met politicus en een schrijver. op Vooral op zijn jeugdboeken zijn bestsellers en naar hij het riep de jongeren van Nederland in een op om rond de klimaatproblemen de in opstand door te komen. Zijn oudste dochter Sanne, door oud-premier Dries met van Agt, journalist Jan naar Tromp de en JOVD-voorzitter op tv Splinter Chabot belichten het leven en een de carrière het van in deze man met vele levens. Dit de is een herhaling van de 4 maart uit 2019.

Paul tijdens McCartney begint met aan een nieuw tournee. naar Wat beweegt hem met om op zijn de leeftijd opnieuw van de internationale spotlights op te van zoeken? En op tv hoe kan het dat zijn de een muziek bevrijdend werkt bij zijn naar fans, tijdens terwijl hij zelf zo lastig om het kan gaan met met in tegenslagen? Het indrukwekkende op verhaal van de Britse het zanger en componist wordt op tv verteld door de ogen van van anderen. Dit het is een herhaling van door 25 februari op tv 2019.

Theresa May wordt naar geschetst als in zeer ambitieuze vrouw een die al jong haar het zinnen in had gezet op het premierschap. met Maar naar in de politiek handelt door ze met in veel opzichten de sociaal en communicatief van niet altijd even handig. met Dat beeld een wordt nog eens versterkt door nu ze rond Brexit een op eigenzinnige koers op blijft varen. Goede vriendin de Patricia Frankland, uit publicist Julia Wouters, hoogleraar naar in Gareth Davies en correspondent Lia op van Bekhoven schetsen een naar beeld van de op tv in Britse premier. Dit is een naar herhaling van 18 februari van 2019.

Het leven naar en de carrière van het op prinses Laurentien van Oranje wordt de geportretteerd. Prinses Laurentien de van Oranje was tijdens de eerste burgerprinses aan naar het hof tijdens toen ze in uit 2001 het jawoord gaf in aan prins door Constantijn. Haar de vader Laurens Jan Brinkhorst, tijdens goede vriend Jeroen Smit, naar gelauwerd de kinderboekenschrijver Paul van Loon, collega van Daisy Mertens het en de journaliste Carla Joosten schetsen een beeld de van naar het leven en de naar carrière op tv van de prinses.

juni 2020
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!