Programma gemist?

Een portret van op tv Boris Johnsen, de met man die de uit voorbije van weken in het Britse parlement door nederlaag na nederlaag naar beleefde, maar op tv eigenzinnig volhardt naar in zijn scenario voor een door de snelle Brexit. De duiders naar belichten de excentrieke door kanten van de Britse premier Boris van van Johnson, maar ook de op grenzeloze ambitie die hij tijdens van door huis uit heeft meegekregen. op We kijken de door de ogen uit van biograaf Patrick een Bernhart en zijn jeugdvriend Hugo Dixon. de Ook oud-hoofdredacteur van het The Daily het Telegraph het Charles Moore komt aan het woord. uit ?Als kind al op tv zei in hij hardop koning van het de wereld in te willen worden,?? de zegt biograaf uit Patrick Bernhart. In zijn huidige uit rol spiegelt op Johnson zich graag aan van Winston Churchill. En onlangs het nog zei hij een zelfs in door keizer uit Augustus een voorbeeld te met zien, een man die tientallen door in jaren in vrede regeerde op tv nadat hij een met bloedvergieten aan de door macht was de gekomen. Charles Moore herinnert zich de Boris? gemakkelijke omgang met de van feiten, op tv maar spreekt toch met grote de bewondering over uit de Britse premier. ??Hij met speelt door het spel anders dan alle op anderen, het dat maakt het zo een geliefd.??

Onder leiding van van Fons de Poel met uit worden levens en carrières door belicht van met spraakmakende personen. Personen uit een de werelden van van onder meer sport, amusement, maatschappelijk naar middenveld, cultuur en het politiek. op Het programma schetst de drijfveren in van de geportretteerden. uit Intimi, deskundigen, in familieleden en op andere betrokkenen voorzien de het levensverhalen van duiding en op tv zorgen voor originele op tv naar invalshoeken.

Een tijdens portret van van Femke Halsema in de week na de de uit pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema uit voor staat als de burgemeester worden momenteel het overschaduwd door op tv privé-perikelen. Eerst was er met de arrestatie van van haar naar zoon, de van brief die ze van daarover schreef en met haar opstandige man die uitlatingen deed de over het een wapen en hun relatie. met tijdens Het brengt Halsema in een lastig naar parket. de Haar huis is een publieke de plek de geworden. We kijken naar het Femke Halsema als persoon en van als burgemeester door op tv tijdens de ogen van van haar beste vriendin Antoinette op Beumer. Haar door oud-docent criminologie Frank Bovenkerk en de Parool-journalist Ruben Koops. Ook in stadsdeelvoorzitter op tv centrum Amsterdam op tv Mascha ten Bruggencate komt tijdens aan het woord. Zij met heeft dagelijks met Halsema van te op maken in de een aanpak van criminaliteit. Het linkse de meisje het dat de eerste vrouwelijke door burgemeester van de hoofdstad werd. de Van een Femke naar Halsema. Ze zou op nooit meer terugkeren met in naar het pluche, zei Halsema op bij haar naar afscheid van de Kamer. door Maar deze van droombaan kon ze niet naar laten in lopen. Ze is zichtbaar ontroerd in als ze de in ambtsketen omgehangen op tv krijgt. Maar de zwaartekracht van met de functie is op enorm. Inmiddels uit ligt van haar privéleven op straat. Het is naar nog de uit vraag of haar persoonlijk op iets te verwijten naar valt, maar tijdens politiek ligt uit ze onder vuur. Dat op gaat haar met niet in met de koude kleren het zitten, vertelt haar vriendin: in ?Het raakt haar diep. naar Die een zoon heeft er niet om gevraagd de door dat zijn moeder burgemeester de werd.?

Het op tv leven en carrière van Angela de Merkel worden op tv geschetst door de Duitse tijdens politicologe Julia Schramm, de oud-correspondent Margriet het Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar naar Hans-Ulrich Beeskow de en toneelmakers de Benjamin Moen en Floor Houwink ten op tv het Cate. In de laatste jaren heeft naar Merkel moeten toezien hoe een in de voormalige een DDR de de uiterst rechtse AFD het terrein gewonnen heeft. Onder uit meer een op tv gevolg met van de vluchtelingencrisis, het waarin Merkel een naar miljoen ontheemden toegang verleende van tot haar land. van Angela Merkel op groeit op in de DDR. uit Haar jeugd naar in het communistische land tijdens is van bepalend. Als jonge vrouw wordt benaderd het naar door de Stasi, de uit geheime dienst, om spionne op te worden. Ze tijdens verzint een op advies van haar moeder van de smoes dat in ze geen geheimen de kan het bewaren. ?Maar juist dat, met het vermogen uit om te zwijgen, het is later haar grootste op kwaliteit gebleken'', zegt Margriet in Brandsma. De naar uitzending belicht ook Merkel als machtsfiguur. van het Een vrouw die 'politieke vadermoord' bedrijft het op de haar ontdekker Helmut Kohl. En naar een op tv vrouw die zich in tijdens het door mannen met gedomineerde in toneel niet laat intimideren. Wiskundeleraar Beeskow op tv herinnert zich Angela met als de meest briljante van leerling uit zijn tijdens leven. door Hij stond als leraar op aan de de wieg van tijdens haar latere carrière als natuurkundige. de Hij werd door een Merkel met in Berlijn uitgenodigd, toen zij voor van het eerst uit al bondskanselier werd van beëdigd.

Het van leven en de carrière van de prinses naar Laurentien van Oranje op tv wordt geportretteerd. Prinses op Laurentien van van Oranje was de eerste burgerprinses aan op tv het hof toen tijdens ze uit in 2001 het jawoord met gaf aan prins met Constantijn. Haar op tv vader Laurens Jan Brinkhorst, met goede vriend Jeroen Smit, de gelauwerd op kinderboekenschrijver Paul van Loon, een collega Daisy Mertens en het tijdens journaliste Carla Joosten schetsen op een beeld van het met leven en de carrière met de van de prinses.

Michelle tijdens Obama is de voormalige tijdens first naar lady van de Verenigde het Staten. Ze een eindigde door haar op grote liefde Barack Obama van tegen wil en op tv dank in het Witte het Huis. op tv Een groot contrast met met de plek waar uit ze opgroeide, een uit achterstandsbuurt in Chicago. Michelle naar wist zich te ontworstelen in van aan de armoede van en werd als jonge, de slimme vrouw advocate. de Onder meer journalist in Antoinnette Scheulderman, politicus Tanja een Jadnanansing, van jurist en journalist uit Michiel Vos en schrijver van de de biografie op over Barack, David van Maraniss, beschrijven het leven en naar de carrière uit van door deze bijzondere vrouw. Dit is door een herhaling met van 15 april tijdens 2019.

Sinan Can de heeft al een een indrukwekkend door oeuvre op zijn naam met staan, maar door zijn de deelname aan Wie is naar de Mol wordt op hij in een één klap een een bekende Nederlander. door Hij groeit op in Nijmegen naar van als zoon van een Turkse vader met en naar een Koerdische uit moeder. Hij heeft een zorgeloze tijdens jeugd en besluit al uit op tv vroeg om journalist te uit worden. En ondanks het dat hij wegens vele van bedreigingen zijn het familie bewust buiten op tv beeld houdt, schuwt met hij zelf op het debat niet. in Van Saoedi-Arabië tot naar Afghanistan en IS-gebied: hij deinst in niet terug door voor het gevaar in een met zoektocht naar naar de waarheid. Dit is een uit herhaling van tijdens 8 april naar 2019.

Marjan Minnesma wordt de al op uit jonge leven werd gegrepen het door natuur door en milieu. Ze studeert tijdens bedrijfskunde, rechten en met filosofie. Volgens naar Harm Edens is met zij naar een atypische figuur binnen de naar milieubeweging. Ze krijgt het uit ondenkbare voor elkaar; met de naar staat wordt verplicht om zich naar te houden aan in de op tv eigen klimaatdoelen. Een uit vrouw die zich niet laat uit weerhouden door nee en het de niet bereid is op tv tot compromissen. Wie is zij, de en met wat zijn haar drijfveren? Dit is de een herhaling een van 1 april op tv 2019.

Presentator op en vriend Jort een Kelder, biografe Sheila Sitalsing, tijdens politiek tijdens columnist Tom-Jan Meeus en op tv oud-Kamerlid van de de VVD Ton Elias schetsen tijdens een beeld van premier een Mark Rutte. Na in de verkiezingen naar voor de Provinciale Staten in is het politieke de landschap rond uit het kabinet fors veranderd. een het Lukt het Rutte tijdens om de brokstukken te lijmen en met zijn kabinet uit op koers te houden? En op tv ook zijn op tv jeugd met komt aan bod. Zijn vader uit verloor zijn eerste tijdens vrouw in in een Jappenkamp op in Nederlands Indië, in hertrouwde en bouwde op een nieuw leven op in Nederland. een Wat betekende op dit voor door het leven en de carrière tijdens van de premier tijdens van in Nederland? Dit is een herhaling van naar 25 maart uit 2019.

Onder meer in broer op Erwin, dochter Debbie, zoon een Tim, sportverslaggever Jack van Gelder met en FC Groningen-directeur een Hans Nijland schetsen door een persoonlijk op portret van Ronald Koeman. de Hij wordt een geschetst als een tomeloos op ambitieuze jongen op die volgens naar ingewijden in de voorbije in jaren op tv aanzienlijk milder is geworden. op tv Aan de vooravond van de de WK-kwalificatiereeks zit op hij niet stil, een al ervaart op hij zijn huidige naar baan als bondscoach volgens met de mensen als een in verademing. ?Hij van blijft tijdens een winnaar, ook bij Oranje?, aldus in Jack van in Gelder. Dit is door een herhaling van 18 op tv maart de 2019.

Hij was het advocaat in roemruchtige zaken, in van Hells Angels een tot Geert op Wilders op en van Julio Poch tot de de ten onrechte naar veroordeelde ouderenverzorgster naar Ina Post. Geert-Jan Knoops op tv werkt tijdens met militaire precisie wanneer hij met het voor zijn uit cliënten opneemt. de Hoe beschrijven zijn op tv echtgenote en deskundigen uit het leven en de uit carrière van deze hardwerkende de advocaat en wetenschapper? Dit op is een de herhaling op tv van 11 maart naar 2019.

Jan Terlouw is in een op wetenschapper, politicus en een door schrijver. Vooral zijn jeugdboeken door zijn bestsellers tijdens en hij riep de tijdens jongeren van de Nederland door op om rond de naar klimaatproblemen in opstand te naar komen. Zijn oudste dochter Sanne, in oud-premier Dries van van Agt, journalist Jan door Tromp de en JOVD-voorzitter Splinter Chabot belichten op het leven een en de carrière door van deze man het met naar vele levens. Dit is tijdens een herhaling van 4 maart uit 2019.

Paul op McCartney begint door aan een nieuw tournee. tijdens Wat beweegt hem om op op zijn leeftijd van opnieuw de internationale met spotlights van op te zoeken? En hoe op tv kan het dat zijn met met muziek bevrijdend werkt bij zijn met fans, terwijl tijdens hij zelf zo lastig naar om kan gaan uit met tegenslagen? Het indrukwekkende uit verhaal een van de met Britse zanger en componist wordt verteld in door de ogen tijdens van anderen. Dit tijdens is een herhaling van in 25 februari in 2019.

Theresa May door wordt geschetst als de zeer ambitieuze tijdens vrouw die al het jong haar van zinnen had gezet op het premierschap. tijdens Maar in de van politiek handelt met ze in veel tijdens opzichten sociaal het en communicatief naar niet altijd even naar handig. Dat beeld wordt op tv nog eens versterkt nu ze tijdens uit rond Brexit een de eigenzinnige koers blijft varen. Goede uit vriendin op Patricia Frankland, publicist Julia tijdens Wouters, hoogleraar Gareth op Davies en correspondent Lia van van Bekhoven op tv schetsen een beeld de van de Britse premier. Dit naar is door een herhaling van 18 februari in 2019.

Het in leven en de carrière naar van prinses met Laurentien van naar Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien het van Oranje was de op tv eerste burgerprinses tijdens aan het hof met toen door ze in 2001 uit het jawoord gaf aan prins tijdens Constantijn. Haar vader op tv Laurens Jan naar Brinkhorst, goede de vriend Jeroen Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver op tv Paul van tijdens Loon, collega Daisy Mertens tijdens en journaliste Carla een Joosten schetsen een naar beeld van uit het leven en op tv de carrière naar van de prinses.

september 2020
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!