Programma gemist?

Onder het meer broer een Erwin, dochter Debbie, tijdens zoon Tim, sportverslaggever in Jack van Gelder en FC Groningen-directeur door Hans Nijland schetsen op met een persoonlijk portret van op Ronald Koeman. Hij de wordt geschetst als in een tomeloos ambitieuze jongen de die tijdens volgens ingewijden in de voorbije jaren van aanzienlijk milder de is geworden. Aan uit de vooravond van de tijdens met WK-kwalificatiereeks zit hij niet van stil, al ervaart hij tijdens zijn huidige baan als van bondscoach volgens de door tijdens mensen als een tijdens verademing. ?Hij blijft een winnaar, in ook bij Oranje?, aldus op Jack van in Gelder.

Hij was advocaat een in met roemruchtige zaken, op tv van Hells Angels tot in Geert Wilders met en van Julio Poch het tot de ten op tv onrechte veroordeelde van ouderenverzorgster Ina Post. een Geert-Jan Knoops werkt het met militaire precisie in wanneer hij het voor zijn de cliënten opneemt. Hoe naar beschrijven de zijn echtgenote en deskundigen het van leven en de naar carrière van op deze hardwerkende advocaat en op tv wetenschapper?

In de week op tv voorafgaand aan de met klimaatmars in Amsterdam de wordt in Door in de Andere Ogen Jan naar Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de het jeugd met van Nederland op tv heeft opgeroepen om rond uit de klimaatproblemen op in opstand te komen. Terlouw is van een man van op tv een vele levens: wetenschapper, een politicus (namens D66 partijleider op en minister) en tijdens schrijver, vooral van tijdens jeugdboeken die bestsellers werden. Terlouw uit wordt op in de uitzending onder op anderen tijdens geduid door zijn oudste dochter tijdens Sanne, oud-premier Dries van met Agt, door journalist Jan Tromp?, met JOVD-voorzitter Splinter door Chabot ?en de met schrijver van zijn biografie Joep een Boerboom. Zijn dochter Sanne, met naar wie hij samen het uit boeken schrijft, typeert in haar vader als een overactieve man, op die uit ook na het overlijden van in naar zijn echtgenote tenminste vier keer op tv per keer per week van lezingen in het met in land geeft. Ook is er aandacht tijdens voor Terlouws politieke in op carrière.

Vanavond tijdens wordt Paul McCartney geportretteerd in tijdens het Door Andere Ogen. Laura Davis, in Erik de uit Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden op een en Jan Cees ter Brugge schetsen naar een beeld van door de de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' in die volgende het maand begint aan van een tournee door op tv Zuid-Amerika en de van Verenigde Staten: uit Paul McCartney. Wat uit beweegt McCartney door om op zijn leeftijd de opnieuw de internationale spotlights met op te uit zoeken? En de waarom hunkert het publiek, op een halve eeuw na op tv het uiteenvallen van The uit Beatles - uit nog het altijd naar zijn muziek? In op tv deze aflevering van Door Andere van Ogen naar wordt aandacht besteed aan het op leven, de uit carrière, de uit muzikale genialiteit en op tv de onwaarschijnlijke energie van naar McCartney. Het de leven van de McCartney heeft talrijke tegenslagen gekend. Al naar op 14-jarige uit leeftijd verloor hij zijn in moeder, zijn belangrijkste op muzikale bondgenoot met John Lennon werd vermoord tijdens en op tv Linda Eastman, op tv de liefde van zijn leven, overleed door jong van aan borstkanker. de Jan Cees ter Brugge, auteur de van verschillende boeken uit over met The Beatles, bespeurt in de McCartney een onvermogen om met de de dood om naar te het gaan.

Vanavond start een naar van nieuw seizoen van het programma Door naar het Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de de op Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van met de geportretteerden worden tijdens geschetst op tv door met vrienden en naar bekenden tijdens van der persoon in kwestie van en met deskundigen over op hem of haar naar te op spreken. De mensen die het aan bod komen zijn naar bekenden uit onder op andere tijdens de politiek, sport naar en de televisiewereld. In op tv de eerste aflevering van dit een seizoen wordt de het premier met van het Verenigd door Koninkrijk, Theresa May, geportretteerd. Zij heeft in de taak om op van het VK door het brexitproces te door uit begeleiden.

In tijdens de zomer van 2018 groeide naar van der naar Weijden uit tot een naar van volksheld door de Elfstedentocht door zwemmend af te leggen en de binnenkort naar doet hij op tv een theatertour in elf steden op om zijn van verhaal te tijdens doen. Maarten van der Weijden, op olympisch uit kampioen op de in lange afstand, groeide op in een op tv sfeer van competitie. naar ''Doelen stellen, het uit uiterste het uit jezelf uit halen, dat had hij tijdens als kind al,'' een beschrijft zus Etta. Als tijdens Maarten op uit 19-jarige leeftijd door leukemie het wordt in getroffen, heeft hij een moeilijke relatie in met tijdens zijn ouders. ''Hij wilde het alleen maar van trainen, verder uit deed niets er nog toe. Bij de zijn ziekte zijn de op tv wij weer heel het dichtbij elkaar gekomen,'' zegt zijn moeder naar Janneke. Historicus Herman Pleij op noemt Maarten een van typische Hollandse held. Bijzonder het in de uitzending op is de een rol van Janneke van tijdens der Weijden, op de moeder van van Maarten. Zij beschrijft hoe een in topsport iemand als Maarten van ook in staat de stelt om de nare episodes naar uit zijn leven met opzij te van zetten. Dat naar hij nu op tv weer de theaters in gaat, maakt met deel uit van de in dat patroon: altijd weer naar een nieuw doel voor het ogen. Janneke beschrijft op tv ook haar angst, dat met de ziekte op tv bij door Maarten kan terugkeren. Dit is een in herhaling tijdens van 5 november het 2018.

De naar ouders van Wesley Sneijder een vertellen uitvoerig over met zijn jeugd in de tijdens Utrechtse de volkswijk Ondiep. op tv Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau een beschrijft hoe Wesley haar tijdens ooit het veroverde. Ook Kees Jansma vertelt van uitgebreid over zijn in relatie met Wesley een Sneijder. Dit is naar een herhaling van 10 door september door 2018.

Een een portret van de uit hitmachine ABBA. De band, bestaande de uit met Benny, Björn, Agnetha en tijdens Anni-Frid. Wie zijn zij? van Hoe uit vonden ze elkaar? naar Hoe is het mogelijk dat op ze na alle de successen en persoonlijk met op tv drama onderling nu naar weer samen aan de slag gaan? uit naar Aan het woord komen Ingmarie Halling, van Carl Magnus met Palm, uit journalist Cornald Maas, uit pianist Cor Bakker en zangeres Antje van Monteiro, die door de hoofdrol vertolkt het in de de musical Mamma Mia!. Dit is van een herhaling van met 15 oktober een 2018.

De op tv toestand en op tv de toekomst van de op tv aarde wordt door deskundigen besproken. naar door André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend door het was om door voor het eerst in de aarde naar op afstand te uit zien liggen als in een kwetsbaar bolletje in op in een vijandelijke, koude en kille omgeving. van De kosmische met ervaringen hebben zijn op leven uit veranderd. Midas Dekkers praat uitvoerig over tijdens in zijn liefde voor de Wadden. met Ook Bernice Notenboom komt op tv een aan het woord over haar in ervaringen op tv op de Noordpool.

Vanavond staat tijdens het MAX-programma Door de Andere Ogen in de het teken van door de Oranje Leeuwinnen, die in in met de zomer van vorig jaar door het land in op stelten zetten een door Europees kampioen op te worden. in Aan het op tv woord komen: Vera Pauw, tijdens Hans Kraay jr., Martine Prange door en Erik Dijkstra. Hoe in werden spelers als het Lieke in Martens, Vivianne uit Miedema en Shanice van de op tv Sanden uit rolmodellen voor vele duizenden kinderen? van Inmiddels op is meisjes- en vrouwenvoetbal de snelst op in groeiende tak van in sport in ons land. Deze het aflevering een van Door Andere Ogen gaat tijdens uitvoerig in op de de lange weerbarstige uit geschiedenis tijdens van het vrouwenvoetbal. In met 1938 werd het zelfs verboden naar en waren deelnemers met overgeleverd aan 'wilde het naar competities' buiten de KNVB om. Pas door in in 1971 werd dat verbod op tv opgeheven, op tv maar lang verbleef de op tv tak van naar sport in een gedoogzone. met Het enorme succes de van de Oranje Leeuwinnen lijkt een voor een met definitieve doorbraak te op hebben uit gezorgd. In de uitzending blikken een frontvrouwen van in weleer terug op hun ervaringen in uit de voetballerij, die op tv zo lang tijdens een exclusief mannenbolwerk door bleef: naar Martine Prange, hoogleraar filosofie aan de de op universiteit van Tilburg en de ooit profvoetballer in het Turkije en op tv Vera Pauw, oud-international de en oud-bondscoach van de van Oranjevrouwen. Pauw op tv herinnert zich hoe haar nationale selectie de in 2005 een moest aantreden op in een bijveldje in van Lutjebroek. "Het was van zelfs met onverlicht. We konden 's de avonds doorspelen dankzij de lichtmasten tijdens verderop, waar een een veteranenelftal trainde." Pauw een was een van van de grondleggers van uit de professionalisering van van de Oranjevrouwen, in maar stuitte op uit vele muren bij op de officiële voetbalinstanties. Martine uit Prange het vertelt hoe zij als kind met al droomde van Cruijff, van Neeskens tijdens en Van op Hanegem. Maar toen zij zich naar met een groep op tv vriendinnen aanmeldde bij door een amateurclub, bleven de met deuren gesloten. Verboden, gedoogd in en gevierd: een dat is van de lange weg die de de uit Oranjevrouwen moesten bewandelen. op tv In Door Andere de Ogen becommentariëren ook Hans Kraay door jr. (oud-voetballer, nu verslaggever) met en programmamaker Erik in Dijkstra van de opmars van van de Oranjevrouwen. uit ''De tijd dat we er uit met dedain naar keken door is allang voorbij,'' de zegt Kraay. "Het met is onmiskenbaar topsport tijdens geworden en zo met wordt het inmiddels in naar ook in de in media belicht. Niemand kan nog om de het dit Oranje heen."

Vanavond de staat het door MAX-programma Door Andere Ogen in het uit teken naar van het naar levensverhaal en de carrière van uit zwemmer Maarten tijdens van der Weijden. op tv In de zomer een groeide hij uit tot een in volksheld door door de Elfstedentocht zwemmend tijdens af te leggen en door in binnenkort doet hij een naar theatertour in met elf steden om zijn verhaal van te met doen. Aan het woord komen: naar Herman Pleij, Marcel Wouda, op moeder met Janneke, zus Etta van en echtgenote Daisy. Maarten op tv van der Weijden, met olympisch kampioen op tijdens de lange van afstand, groeide op in een met sfeer van competitie. ''Doelen het in stellen, het uiterste uit jezelf halen, op tv dat op had hij als de kind al'', beschrijft zus met Etta. Als Maarten op op 19-jarige leeftijd door de leukemie wordt naar getroffen, heeft hij tijdens een moeilijke relatie van met zijn ouders. ''Hij het wilde alleen van maar trainen, naar verder deed niets er door nog toe. Bij het zijn ziekte zijn in wij weer heel op dichtbij elkaar gekomen'', uit zegt zijn moeder Janneke. Als met Maarten zich een uit olympisch doel met stelt, is hij zo de gedreven dat hij tijdens zelfs zijn relatie uit op met Daisy - inmiddels van zijn echtgenote uit - opgeeft. Openhartig vertelt zij de hoe moeilijk op tv het voor haar tijdens was om Maarten in in die beslissing te uit kunnen volgen. Ook zijn door toenmalige zwemcoach Marcel in een Wouda typeert Maarten als een man de die alles opzij in zet uit om zijn sportieve droom waar met te maken. Historicus tijdens Herman Pleij noemt naar Maarten een typische Hollandse door op tv held: ''Heldenverering is uit bepaald geen Nederlandse eigenschap. Maar in we maken een tijdens uitzondering voor sporthelden, met zeker als we naar ze tijdens als 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder met in de uitzending is de rol de de van Janneke van der naar Weijden, de moeder van in Maarten. Zij beschrijft het hoe topsport door iemand als uit Maarten ook in staat stelt van om de nare episodes het uit zijn leven tijdens opzij te zetten. naar Dat uit hij nu weer een de theaters in gaat, van maakt deel uit van van dat patroon: de altijd weer een het nieuw doel voor op tv ogen. Janneke beschrijft ook op haar angst, dat op met de ziekte bij Maarten kan door terugkeren. Door in Andere Ogen is een naar actueel biografieënprogramma onder leiding van op op Fons de Poel. In tijdens dit MAX-programma worden uit de levens en op carrières belicht van spraakmakende personen uit de uit de werelden van o.a. sport, een amusement, cultuur en op tv in politiek. Intimi, deskundigen, familieleden tijdens en andere op betrokkenen voorzien de door levensverhalen van duiding op tv en zorgen voor tijdens originele invalshoeken en nieuwe de perspectieven.

Na alle commotie de rond de uit verdwijning van Jamal Khashoggi een door in het Saudische consulaat met in Istanbul, speelt wereldwijd een de op vraag: wie is deze machtige naar kroonprins van Saudi-Arabië een en wist een hij van met de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspecialist Paul van Aarts, arabiste Laila een al-Zwaini en de historicus Mark Blaisse op schetsen een portret in van Mohammed bin van Salman. De kenners van Saudi-Arabië op het duiden de snelle opkomst van naar de een jonge kroonprins, die van in een paar jaar tijd de het machtigste op tv man van het het land werd. een Aanvankelijk werd hij beschouwd een als een met dynamische hervormer, maar met al snel bleek hij door een roekeloos en autoritair figuur uit te uit zijn.

Vanavond door staat het MAX-programma Door Andere in Ogen in in het de teken van het staatsbezoek van de koning Willem-Alexander door en koningin Máxima het aan de met Britse koningin Elizabeth. Op naar de vooravond van het staatsbezoek naar aan op tv het Verenigd Koninkrijk naar toont Door Andere de Ogen het portret van koning in Willem-Alexander, koningin Máxima en van koningin Elizabeth. De de portretten worden van geschetst door van correspondent Lia van van Bekhoven, conservator op tv van Paleis Het Loo en kunsthistoricus door Paul Rem, koningshuisverslaggever een Marc met van der door Linden en historicus Wim Berkelaar. Lia de van Bekhoven, al met dertig jaar in correspondent in Londen, ziet het met staatsbezoek van door koning Willem-Alexander en de koningin met Máxima aan de Britse koningin de Elizabeth als een belangrijk de signaal in tijden de van Brexit. De door Windsors willen het de Oranjes laten weten op dat door zij ondanks door het vertrek van Engeland op uit de Europese Unie naar nog van steeds tot de Europese in familie blijven door behoren. Van Bekhoven: met ''De Brexit is tijdelijk, wij zijn naar er op al meer uit dan duizend jaar. Dat is in de uit boodschap. Het is op tv onderdeel van soft diplomacy van tijdens de naar Britse royals." Waar het door Nederlandse koningspaar zich naar menselijk en benaderbaar etaleert, heerst op tv op Buckingham tijdens Palace nog met altijd de doctrine van van afstandelijkheid, traditie en strenge een protocollen. "Elizabeth heeft nog naar nooit haar het eigen gordijnen op tv geopend, het op tv eigen bad laten vollopen of op tv zelf haar het bh aan gedaan. Dat is van de monarchie waar op je met hier nog mee het te maken hebt", zegt van op tv Bekhoven. ''Het van staatsbanket zal op tv indrukwekkend zijn. Alles wordt het uit de kast gehaald. tijdens op Dit is de eredivisie van alle in monarchieën." Door Andere Ogen een is een op tv actueel biografieënprogramma onder leiding op van Fons met de in Poel. In dit een MAX-programma worden de levens en carrières tijdens door belicht van spraakmakende door personen uit de werelden van onder de andere sport, het amusement, cultuur en politiek. van Intimi, naar deskundigen, familieleden uit en andere betrokkenen de voorzien de levensverhalen van duiding met en zorgen voor uit originele invalshoeken het en nieuwe door perspectieven.

Een portret van naar een de hitmachine ABBA. van De band, bestaande uit met Benny, Björn, Agnetha het en Anni-Frid. Wie zijn naar zij? Hoe vonden naar ze elkaar? op tv Hoe is uit het mogelijk dat ze na een alle op successen en persoonlijk drama onderling nu tijdens weer door samen aan het de slag gaan? de Aan het woord komen in Ingmarie Halling, op Carl Magnus Palm, op journalist Cornald Maas, pianist de Cor Bakker uit en zangeres Antje tijdens Monteiro, die de hoofdrol vertolkt door in op de musical Mamma de Mia!.

Goede de vriend en collega Matthijs de van naar Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai door Spijkers uit en zijn vrouw Anna van schetsen een beeld naar van Akyol. Onder andere de met een impact van de een dreigementen die volgden op uitzending het van de tv-serie met De uit Neven van Eus een komt aan bod. met De felle reacties leidden ertoe dat op tv Akyol en zijn uit gezin op tv zich in hun eigen huis tijdens niet meer veilig de op tv voelden.

maart 2019
18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord