Programma gemist?

In met de zomer van uit 2018 groeide van der op Weijden uit tot een tijdens volksheld door de tijdens Elfstedentocht zwemmend tijdens af te leggen de en binnenkort doet hij op tv een theatertour op tv in elf van steden om zijn naar verhaal te doen. Maarten van naar der Weijden, olympisch met kampioen door op de naar lange afstand, groeide op in een het met sfeer van competitie. ''Doelen stellen, het op uiterste de uit jezelf halen, dat uit had hij uit als kind al,'' beschrijft met zus het Etta. Als Maarten op 19-jarige door leeftijd door leukemie wordt tijdens getroffen, heeft hij het een moeilijke relatie uit door met zijn ouders. door ''Hij wilde alleen maar trainen, verder van op tv deed niets er nog toe. Bij op zijn ziekte de zijn de wij weer heel dichtbij elkaar met gekomen,'' zegt op tv zijn moeder naar Janneke. Historicus Herman Pleij noemt Maarten een naar typische een Hollandse held. Bijzonder met in de uitzending is de naar rol van Janneke uit van der op Weijden, de moeder van naar Maarten. met Zij beschrijft hoe topsport iemand als van Maarten naar ook in staat stelt om op de de nare episodes uit zijn met leven opzij een te zetten. Dat in hij nu van weer de theaters in gaat, maakt naar deel uit van op door dat patroon: altijd naar weer een nieuw doel voor door ogen. Janneke beschrijft met ook in haar angst, dat met de ziekte bij Maarten kan terugkeren. Dit op tv is een het herhaling met van 5 november uit 2018.

De ouders van op Wesley Sneijder het vertellen de uitvoerig over zijn jeugd in de met Utrechtse een volkswijk Ondiep. Zijn vrouw tijdens Yolanthe op tv Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley de haar ooit van veroverde. Ook Kees Jansma vertelt van uitgebreid over de zijn relatie met Wesley Sneijder. Dit op tv is een herhaling uit van 10 september op de 2018.

Een tijdens portret van de hitmachine ABBA. met op tv De band, bestaande uit in Benny, Björn, het Agnetha en Anni-Frid. in Wie zijn zij? Hoe naar vonden ze elkaar? Hoe is op het mogelijk een dat ze na een alle successen en persoonlijk door drama door onderling nu weer samen aan met de slag naar gaan? op tv Aan het woord komen Ingmarie naar Halling, Carl Magnus in Palm, door journalist Cornald Maas, pianist op tv Cor Bakker op tv en zangeres Antje Monteiro, die een de hoofdrol vertolkt het in door de musical Mamma Mia!. Dit van is een door herhaling van 15 oktober van 2018.

De toestand en door de toekomst de van de van aarde wordt door deskundigen besproken. van uit André Kuipers vertelt uitvoerig door hoe confronterend het was tijdens om voor het eerst een de aarde uit op afstand te zien op tv liggen als met een kwetsbaar naar bolletje in een vijandelijke, de koude en kille omgeving. naar De kosmische ervaringen het hebben zijn leven van in veranderd. Midas Dekkers praat uit uitvoerig over zijn van liefde voor de uit Wadden. Ook Bernice van Notenboom komt aan het woord met over haar de ervaringen op de van Noordpool.

Vanavond staat een het MAX-programma Door op tv Andere van Ogen in het teken naar van de Oranje Leeuwinnen, die in in tijdens de zomer van vorig jaar een het het land op op stelten zetten door tijdens Europees kampioen te worden. Aan op het een woord komen: Vera Pauw, Hans naar Kraay jr., Martine op tv Prange en tijdens Erik Dijkstra. Hoe werden spelers als het Lieke Martens, naar Vivianne Miedema en Shanice met van de op tv Sanden rolmodellen met voor vele door duizenden kinderen? Inmiddels de is meisjes- en vrouwenvoetbal op tv de snelst met groeiende tak van van sport in ons land. Deze uit aflevering van Door een Andere Ogen gaat naar uitvoerig op tv in op de lange weerbarstige geschiedenis de met van het vrouwenvoetbal. In 1938 werd in het zelfs naar verboden en waren in deelnemers overgeleverd aan 'wilde de competities' het buiten de KNVB om. Pas een tijdens in 1971 werd dat verbod tijdens opgeheven, maar met lang verbleef de tak van tijdens tijdens sport in een gedoogzone. Het tijdens enorme succes van de het Oranje de Leeuwinnen lijkt voor met een definitieve doorbraak te op tv hebben gezorgd. In de uitzending uit blikken frontvrouwen van het weleer terug door op hun de ervaringen in de in voetballerij, die met zo lang een naar exclusief mannenbolwerk bleef: Martine het Prange, hoogleraar de filosofie aan de universiteit tijdens van Tilburg en ooit op profvoetballer in Turkije en de Vera Pauw, in oud-international en oud-bondscoach van van de het Oranjevrouwen. Pauw herinnert zich hoe op tv het haar nationale selectie in 2005 met moest aantreden op uit een bijveldje in Lutjebroek. de "Het een was zelfs onverlicht. We konden van op tv 's avonds doorspelen dankzij op tv de lichtmasten verderop, waar een een veteranenelftal tijdens trainde." Pauw was een van naar op tv de grondleggers van de professionalisering van op de Oranjevrouwen, maar van stuitte tijdens op vele muren bij de de door officiële voetbalinstanties. Martine Prange in vertelt hoe zij op tv als kind al van droomde van Cruijff, Neeskens een en Van Hanegem. Maar toen de zij zich met het een groep vriendinnen uit aanmeldde bij op een amateurclub, bleven met de deuren gesloten. Verboden, gedoogd het en uit gevierd: dat is de lange met weg die met de Oranjevrouwen moesten op tv bewandelen. In het Door Andere in Ogen becommentariëren ook met Hans Kraay jr. (oud-voetballer, tijdens nu verslaggever) en uit programmamaker Erik Dijkstra de opmars het van op de Oranjevrouwen. ''De tijd het dat we er met de dedain naar keken naar de is allang voorbij,'' zegt Kraay. "Het het is onmiskenbaar topsport uit geworden door en zo het wordt het inmiddels ook in de op tv media belicht. het Niemand kan nog om tijdens dit Oranje een heen."

Vanavond staat het naar MAX-programma Door Andere de Ogen met in het teken van op het levensverhaal en de een carrière naar van zwemmer naar Maarten van der het Weijden. In de zomer groeide hij in uit het tot een van volksheld door de Elfstedentocht van zwemmend af te in leggen en van binnenkort doet hij een theatertour in het elf steden om door naar zijn verhaal te doen. het Aan het woord komen: een Herman Pleij, Marcel Wouda, een moeder Janneke, zus naar Etta van en echtgenote Daisy. Maarten op tv van der Weijden, olympisch kampioen de tijdens op de lange afstand, groeide op van door in een sfeer van competitie. door ''Doelen stellen, het het uiterste uit jezelf met halen, van dat had hij als kind in al'', beschrijft uit zus Etta. Als Maarten met op 19-jarige leeftijd op door leukemie wordt getroffen, een in heeft hij een door moeilijke relatie met zijn ouders. ''Hij een de wilde alleen maar trainen, in verder deed niets er door nog op toe. Bij zijn van ziekte zijn wij tijdens weer heel dichtbij elkaar gekomen'', zegt tijdens zijn uit moeder Janneke. Als Maarten zich een van olympisch doel van stelt, in is hij zo gedreven dat in hij zelfs zijn relatie op tv met Daisy - in inmiddels zijn het echtgenote - opgeeft. Openhartig uit vertelt zij een hoe moeilijk door het voor haar was om de Maarten in die door beslissing te door kunnen in volgen. Ook zijn toenmalige zwemcoach het Marcel Wouda typeert naar Maarten als een man uit door die alles opzij zet om zijn een sportieve droom waar in te maken. Historicus Herman van tijdens Pleij noemt Maarten een tijdens typische Hollandse op held: ''Heldenverering is bepaald geen Nederlandse door uit eigenschap. Maar we op maken een uitzondering voor uit sporthelden, zeker als met we ze van als 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder in uit de uitzending is de rol door van Janneke van met der Weijden, de op moeder door van Maarten. Zij uit beschrijft hoe topsport iemand tijdens als Maarten ook van in een staat stelt om de op tv nare episodes door uit zijn leven opzij een te zetten. met Dat hij nu weer de theaters op in gaat, maakt in deel uit van uit dat patroon: uit altijd weer een nieuw tijdens doel uit voor ogen. Janneke beschrijft ook tijdens haar angst, dat een de het ziekte bij Maarten kan terugkeren. Door met Andere Ogen is in een actueel biografieënprogramma een onder uit leiding van Fons de op Poel. In een dit MAX-programma uit worden de levens en carrières belicht de van spraakmakende met personen uit tijdens de werelden van o.a. een sport, van amusement, cultuur en politiek. het Intimi, deskundigen, familieleden en andere het van betrokkenen voorzien de levensverhalen in van duiding en zorgen met voor originele invalshoeken het en nieuwe een perspectieven.

Na alle op commotie rond de verdwijning uit van een Jamal Khashoggi in het Saudische op met consulaat in Istanbul, naar speelt wereldwijd de vraag: wie op is het deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en de wist van hij van de sinistere gebeurtenissen met af? Midden-Oostenspecialist een Paul Aarts, arabiste in Laila op tv al-Zwaini en historicus van Mark Blaisse schetsen een portret tijdens van Mohammed bin Salman. De het op kenners van Saudi-Arabië duiden de snelle uit opkomst van de van jonge op kroonprins, die in de een paar jaar op tv tijd de van machtigste man van met het land werd. van Aanvankelijk werd hij beschouwd als naar een dynamische hervormer, met maar de al snel bleek een hij een roekeloos en autoritair tijdens figuur te met zijn.

Vanavond staat op tv het MAX-programma Door Andere de Ogen in het op teken op tv van het staatsbezoek van met koning Willem-Alexander en naar koningin Máxima aan de met Britse op koningin Elizabeth. Op de vooravond van op het staatsbezoek aan de het Verenigd Koninkrijk de toont op Door Andere Ogen tijdens het portret van van koning Willem-Alexander, koningin Máxima met en koningin van Elizabeth. De een portretten worden geschetst uit door correspondent Lia in van Bekhoven, conservator van Paleis Het uit in Loo en kunsthistoricus Paul Rem, koningshuisverslaggever door Marc naar van der een Linden en historicus Wim Berkelaar. Lia naar van Bekhoven, al een dertig jaar correspondent in in tijdens Londen, ziet het het staatsbezoek van koning Willem-Alexander tijdens en koningin de Máxima aan de de Britse koningin Elizabeth als met een belangrijk signaal in tijden op tv met van Brexit. De Windsors willen een de Oranjes laten in weten op tv dat zij ondanks het vertrek door van Engeland uit de naar het Europese Unie nog steeds op tv tot de Europese familie blijven naar behoren. Van in Bekhoven: ''De Brexit het is tijdens tijdelijk, wij zijn er een al meer dan duizend het jaar. Dat het is de boodschap. Het is tijdens onderdeel van soft een naar diplomacy van de Britse royals." Waar het het Nederlandse koningspaar zich een menselijk en benaderbaar naar naar etaleert, heerst op van Buckingham Palace nog altijd met de doctrine van afstandelijkheid, naar traditie en een strenge protocollen. "Elizabeth van heeft nog nooit haar op eigen gordijnen geopend, het door eigen naar bad laten vollopen of met zelf op tv haar bh aan een gedaan. Dat is de monarchie tijdens waar in je hier nog met mee te maken hebt", tijdens zegt van Bekhoven. ''Het staatsbanket naar de zal indrukwekkend zijn. Alles met wordt uit de kast de gehaald. Dit met is de op eredivisie van alle monarchieën." Door Andere Ogen door is een actueel uit uit biografieënprogramma onder leiding met van Fons de Poel. In met dit MAX-programma met worden de door levens en carrières belicht van van spraakmakende personen uit in de werelden van op onder op tv andere sport, amusement, cultuur en politiek. met Intimi, deskundigen, in familieleden en met andere betrokkenen voorzien uit de levensverhalen van op duiding en in zorgen voor originele invalshoeken en nieuwe tijdens naar perspectieven.

Een tijdens portret van tijdens de hitmachine ABBA. De de band, bestaande in uit Benny, Björn, Agnetha en de Anni-Frid. Wie zijn in zij? Hoe vonden ze met elkaar? Hoe naar is het mogelijk dat met ze na alle het een successen en persoonlijk drama onderling van nu weer op tv samen aan tijdens de slag gaan? Aan het met woord komen op tv Ingmarie Halling, naar Carl Magnus Palm, journalist Cornald van Maas, uit pianist Cor Bakker en zangeres een Antje Monteiro, tijdens die de hoofdrol vertolkt in het door de musical Mamma met Mia!.

Goede naar vriend en collega Matthijs van uit een Nieuwkerk, uitgever en vriend op tv Mai Spijkers in en zijn vrouw Anna op schetsen een een beeld van Akyol. Onder andere op tv de impact op tv van de van dreigementen die volgden op uitzending van op tv de tv-serie De op Neven van op Eus komt aan de bod. van De felle reacties leidden ertoe op dat Akyol en zijn door gezin zich het in hun eigen huis het niet met meer veilig door voelden.

Vanavond staat de het naar programma Door Andere tijdens Ogen in het naar teken van Sander door de Kramer. Zijn leven wordt op geschetst naar door Hugo Borst, op tv Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In van Door Andere Ogen tijdens een tijdens portret van journalist, columnist door en tv-maker Sander de naar Kramer. tijdens De Kramer begon in in Rotterdam als hoofdredacteur met van de Straatkrant. Deze aflevering het van toont het bijzondere de verhaal van een Rotterdammer die tijdens in het Afrikaanse land in Sierra Leone tot naar chief werd op tv benoemd: een belangrijke functie tijdens in Afrikaanse naar samenlevingen. De Kramer, van die in Sierra door Leone ''Chief Ouwe Dibbes'' van wordt genoemd, wordt in gezien als een de volksheld nadat van hij daar naar talrijke scholen liet bouwen en uit andere op sociale projecten initieerde. in Zo bevrijdde hij de kinderen die op tv in de diamantmijnen als slaven werden op tv ingezet en bood het tijdens hen scholing aan. ''Zijn op tv inzet is voor honderdduizenden op mensen van betekenis'', zegt tijdens zijn het biograaf Jochem Davidse. Ook de Hugo Borst typeert De Kramer: uit ''Sander doet alles door met een van schaterlach. met Maar hij heeft op tv ook zijn donkere kant.'' In Door Andere de Ogen beschrijven op intimi hoe Sander in de Kramer in een augustus 2013 door wordt getroffen door tinnitus; het een oorverdovende de piep in het het hoofd. Zijn echtgenote Wendy de vertelt hoe uit haar man zelfs overwoog om op zich door het leven te benemen: van ''Hij wilde naar Sierra een op Leone om te op tv sterven.'' Dat hij inmiddels met in de naar aandoening heeft leren leven zegt een ''alles over zijn vermogen met met om ondanks alles tijdens van het leven te willen de genieten,'' aldus zijn vrouw. Door tijdens Andere Ogen is tijdens een actueel tijdens biografieënprogramma in onder leiding van Fons de een Poel. het In dit MAX-programma worden de de levens en naar carrières belicht van uit spraakmakende personen uit de in werelden op tv van o.a. sport, amusement, cultuur op tv en politiek. Intimi, deskundigen, tijdens familieleden en op tv andere betrokkenen uit voorzien de levensverhalen in van duiding en zorgen voor een op tv originele invalshoeken en nieuwe uit perspectieven.

Vanavond staat het uit naar programma Door Andere met Ogen in het met teken van Glennis Grace. John door van Katwijk, Henny Huisman het uit en Babette Labeij het bespreken de carrière tijdens en de Amerikaanse opmars van naar de zangeres. In Door Andere tijdens Ogen een tijdens portret van het in Amsterdamse meisje dat droomde een van het grootste op tv op tv podium van de wereld en het uiteindelijk het een finaleplek in America’s Got met Talent naar wist te bemachtigen: de Glennis Grace. Voormalig manager John op tv van Katwijk spreekt tijdens openhartig over de op tv soms moeizame tocht uit die Glennis maakte, de zeker nadat zij de in 2005 door al in de voorronde sneuvelde bij op tv naar het Eurovisie Songfestival: ''We zaten samen naar op te huilen in het naar vliegtuig op weg naar naar huis.'' Het leven van de Glennis wordt tijdens ook besproken door Henny Huisman, de bij uit wie ze doorbrak op in de Soundmixshow. met Ook Babette Labeij schetst in de het vrouw die in Amerika harten tijdens lijkt op tv te veroveren. Labeij woonde tot het voor kort de in Los Angeles in en is in als zangcoach betrokken bij in vrijwel alle tv-talentenjachten in zowel door Nederland als de met door Verenigde Staten. Ze adviseert op tv Glennis: ''Ga vooral emigreren, je op tv de moet daar blijven om het er tijdens echt naar helemaal te het gaan maken.'' Door Andere Ogen het is een van actueel biografieënprogramma onder een leiding van Fons de Poel. In het op tv dit MAX-programma worden de levens op en carrières belicht van het het spraakmakende personen uit de werelden van met van o.a. sport, amusement, cultuur en politiek. een Intimi, deskundigen, de familieleden tijdens en andere betrokkenen voorzien de van levensverhalen van duiding en het zorgen voor originele de invalshoeken in en nieuwe met perspectieven.

Vanavond van zendt Omroep MAX het een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas van Dijkhoff in uit. In de tweede tijdens uitzending van Door Andere op Ogen op komen onder meer Jeanine uit Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en op tv Arnoud-Jan Bijsterveld van aan op het woord. Hij is winnaar van De in Slimste Mens, uitverkozen tijdens naar tot Politicus van het door Jaar, de best geklede man uit van het land de van en zelfs de uit meest sexy politicus van op tv Den Haag. "Maar dat alles naar maakt een een mens op nog niet tot een goed politicus", uit zegt politiek commentator uit Kees Boonman. met "Zijn losse houding is op ook op tv een risico in naar een calvinistisch land als op het onze. Politiek is door op tv een moeilijker vak dan we denken. de Het van kan in vierentwintig uur door gebeurd zijn." De politieke bliksemcarrière door van Dijkhoff tijdens wordt behalve door Kees van Boonman op belicht door Dijkhoffs jeugdvriend de Christophe van tijdens der Maat, partijgenoot Jeanine Hennis-Plasschaert met en Arnoud-Jan naar Bijsterveld, hoogleraar Cultuur in van op Brabant aan de Universiteit op tv van Tilburg, door waar Dijkhoff ooit cum laude afstudeerde. Door door Andere Ogen het is een uit actueel biografieënprogramma onder tijdens leiding van Fons de Poel. een In dit het MAX-programma worden met de levens en carrières belicht op op tv van spraakmakende personen uit tijdens de werelden van o.a. sport, met tijdens amusement, cultuur en de politiek. Intimi, deskundigen, familieleden de en andere betrokkenen voorzien naar de tijdens levensverhalen van duiding en zorgen op voor originele invalshoeken tijdens en nieuwe van perspectieven.

Vanaf vanavond is met in het nieuwe programma in Door Andere Ogen elke maandag om van 20:25 uur op te zien de op NPO 2. Hierin tijdens worden portretten naar geschetst van op tv bijzondere personen door de ogen van op anderen. op tv Met onder naar meer afleveringen over door Wesley Sneijder en de Klaas Dijkhoff (volgende week naar 17 september 2018). Wesley Sneijder In de op 1e aflevering de tijdens recordinternational door die afscheid naar neemt van Oranje: Wesley in Sneijder. Onder meer zijn ouders, het in echtgenote Yolanthe en goede naar vriend Kees Jansma geven een van intiem een beeld van uit Sneijder, “een man met een vernietigende met kracht, binnen en in buiten de een krijtlijnen”, zoals de Jansma hem typeert. Zijn ouders op tv een vertellen uitvoerig over zijn jeugd in een de op Utrechtse volkswijk van Ondiep, “een buurt de waar zich veel narigheid met afspeelde”. Hoe Wesley op al op op jonge leeftijd uit op tv dankbaarheid hun auto en op tv hun huis financiert op tv en – zijn rijkdom ten het spijt – het zijn afkomst nooit verloochent. op tv in Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe hij het haar de ooit heeft verovert in een met urenlang telefoongesprek. Kees de Jansma verhaalt een hoe Wesley bij het WK naar van op tv 2010 in de rust van van Nederland-Brazilië – naar op verzoek van met coach op tv Bert van Marwijk – al op zijn teamgenoten uitkaffert: met “Jullie verkloten mijn hele uit uit toernooi”. En hoe Oranje na de rust met met 2 doelpunten van Sneijder alsnog in van Brazilië uitschakelen. Meer Door Andere Ogen In door tien uitzendingen van telkens tijdens het een half uur van schetst het programma de drijfveren van een de geportretteerden. Intimi, van met deskundigen, familieleden en andere betrokkenen op voorzien de levensverhalen met van uit duiding en zorgen voor in originele invalshoeken. Door Andere in Ogen biedt nieuwe perspectieven, met bijzondere informatie op tv en mooie naar anekdotes over de geportretteerde uit persoon.

januari 2019
16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

01-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Sander de Kramer. Zijn leven wordt geschetst door Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In Door Andere Ogen een portret van journalist, columnist en tv-maker Sander...

24-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Glennis Grace

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Glennis Grace

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres. In Door Andere Ogen een portret van het Amsterd...

17-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is winn...

10-09-2018 20:25

Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Kla...

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord