Programma gemist?

Hij uit was advocaat in in roemruchtige zaken, van in Hells Angels tot van Geert Wilders en van Julio het Poch van tot de ten uit onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. de Geert-Jan Knoops werkt met met militaire het precisie de wanneer hij het voor op tv zijn cliënten opneemt. Hoe beschrijven op tv zijn tijdens echtgenote en deskundigen door het leven en uit de carrière van deze hardwerkende in advocaat en een wetenschapper? Dit is op een herhaling van 11 maart tijdens uit 2019.

Jan Terlouw is naar een met wetenschapper, politicus en naar een schrijver. op Vooral zijn jeugdboeken een zijn bestsellers en hij riep naar de jongeren van Nederland op tv op om het rond de klimaatproblemen op tv in opstand te komen. Zijn tijdens oudste uit dochter Sanne, van oud-premier Dries van Agt, journalist in Jan van Tromp en JOVD-voorzitter Splinter Chabot belichten de het leven en naar de carrière van de deze man met met vele van levens. Dit is een herhaling van het 4 maart uit 2019.

Paul McCartney een begint aan op tv een nieuw tournee. Wat beweegt met op hem om op zijn leeftijd door opnieuw op de internationale spotlights op te zoeken? tijdens naar En hoe kan het dat in zijn muziek uit bevrijdend werkt bij in zijn fans, terwijl hij in zelf zo lastig om het kan van gaan met tegenslagen? Het indrukwekkende het verhaal van uit de Britse zanger de en componist wordt verteld met door de in ogen van anderen. Dit is van een herhaling het van 25 tijdens februari 2019.

Theresa May naar wordt geschetst als zeer naar door ambitieuze vrouw die al jong op tv haar zinnen had gezet door naar op het premierschap. tijdens Maar in de politiek met handelt ze in veel tijdens opzichten op tv sociaal en communicatief niet altijd even het handig. Dat op beeld wordt de nog eens versterkt nu op tv ze rond Brexit een tijdens eigenzinnige de koers blijft varen. Goede vriendin op tv Patricia op tv Frankland, publicist Julia Wouters, hoogleraar uit met Gareth Davies en correspondent het Lia van Bekhoven schetsen een van op beeld van de Britse tijdens premier. Dit is een herhaling uit van 18 in februari 2019.

Het leven en van de met carrière van van prinses Laurentien van Oranje wordt in geportretteerd. Prinses Laurentien door van Oranje was op de van eerste burgerprinses aan het hof toen van ze op tv in 2001 het jawoord een gaf het aan prins Constantijn. Haar naar vader Laurens tijdens Jan Brinkhorst, goede vriend Jeroen van Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver Paul naar van in Loon, collega Daisy van Mertens en door journaliste Carla Joosten de schetsen een beeld van het het leven en op de carrière van de het prinses.

Prinses Laurentien van een Oranje kan uit bijna niet stoppen met in werken als het van gaat om haar tijdens sociale een projecten. Zo op heeft ze kinderraden opgezet en de zet door ze zich in om analfabetisme de en laaggeletterdheid te voorkomen op tv en verminderen. Als met studente de trok ze op met in straatprostituees en de zwervers. Goede vriend naar Jeroen Smit vertelt met dat ze altijd met in mensen zelf met in gesprek de wilde gaan en zo haar een hartstocht door rond analfabetisme is in ontstaan. Haar vader vraagt zich wel naar eens af of tijdens ze niet met te hard van werkt, maar als tijdens ze geen prinses was geweest het had in ze hetzelfde werk gedaan menen naar vrienden en een bekenden. Wat zijn de door drijfveren van in deze hardwerkende naar prinses?

Michelle het Obama is de voormalige first uit lady van op tv de Verenigde Staten. door Ze eindigde door met haar uit grote liefde Barack Obama uit tegen wil en dank in de met het Witte Huis. Een met groot contrast met op tv de plek op tv waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt naar in Chicago. een Michelle wist op zich te ontworstelen aan de tijdens armoede en werd door als jonge, slimme vrouw van advocate. Onder meer een journalist Antoinnette Scheulderman, een politicus van Tanja Jadnanansing, jurist en tijdens journalist Michiel Vos en in schrijver van de uit de biografie over Barack, David uit Maraniss, beschrijven de het leven en de carrière op tv van deze bijzondere op tv vrouw.

Sinan het Can heeft een al een indrukwekkend met oeuvre op zijn op naam staan, maar door zijn deelname door uit aan Wie is uit de Mol wordt hij met in één klap de een bekende Nederlander. op Hij groeit op in Nijmegen tijdens tijdens als zoon van een Turkse in vader en de een Koerdische de moeder. Hij heeft een zorgeloze in jeugd en uit besluit al vroeg om journalist naar te naar worden. En met ondanks dat hij wegens in vele bedreigingen zijn familie bewust het buiten beeld houdt, in schuwt in hij zelf het debat een niet. Van een Saoedi-Arabië tot Afghanistan op tv en IS-gebied: hij uit deinst niet op terug voor het gevaar op in een zoektocht naar de tijdens in waarheid.

Onder leiding uit van Fons op de Poel worden uit levens en carrières belicht door van spraakmakende van personen. Personen uit de de werelden van onder een meer sport, amusement, het maatschappelijk van middenveld, cultuur en politiek. tijdens Het programma van schetst de drijfveren van de het geportretteerden. Intimi, met deskundigen, familieleden en andere betrokkenen door voorzien het de levensverhalen op van duiding en zorgen voor een originele een invalshoeken.

Presentator en de vriend Jort Kelder, biografe in Sheila door Sitalsing, politiek naar columnist Tom-Jan Meeus naar en oud-Kamerlid van de VVD Ton tijdens Elias uit schetsen een beeld van het premier Mark op Rutte. Na de verkiezingen voor naar de het Provinciale Staten een is het politieke landschap rond het naar kabinet fors op veranderd. door Lukt het Rutte om de brokstukken naar te lijmen het en de zijn kabinet op uit koers te houden? En op ook zijn de jeugd komt aan met bod. Zijn vader verloor met zijn eerste vrouw in in een Jappenkamp in een Nederlands Indië, hertrouwde en op bouwde een naar nieuw leven tijdens op in Nederland. Wat op tv betekende in dit voor het leven en de het van carrière van de premier van met Nederland?

Onder meer broer het uit Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever op Jack van Gelder in en FC tijdens Groningen-directeur op tv Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret op van op tv Ronald Koeman. Hij wordt geschetst de van als een tomeloos ambitieuze jongen een die volgens ingewijden tijdens in de voorbije het jaren aanzienlijk milder is in naar geworden. Aan de door vooravond van de op tv WK-kwalificatiereeks zit hij niet stil, al op tv ervaart hij zijn naar huidige de baan als bondscoach volgens het de mensen van als een verademing. ?Hij blijft de uit een winnaar, ook bij Oranje?, aldus in een Jack van Gelder.

Hij naar was advocaat in roemruchtige zaken, een van naar Hells Angels tot Geert uit Wilders en van door Julio op tv Poch tot de ten onrechte de veroordeelde door ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt door met militaire uit precisie wanneer de hij het voor de zijn cliënten naar opneemt. Hoe beschrijven zijn van echtgenote en op tv deskundigen het leven en de met carrière van deze hardwerkende het advocaat uit en wetenschapper?

In de de week voorafgaand met aan de klimaatmars in uit Amsterdam wordt in Door uit Andere Ogen van Jan Terlouw geportretteerd; een de oud-politicus die op tv de jeugd van Nederland met heeft opgeroepen om tijdens op tv rond de klimaatproblemen van in opstand te komen. Terlouw de is naar een man van vele levens: wetenschapper, de politicus de (namens D66 met partijleider en minister) en schrijver, vooral op van jeugdboeken op die bestsellers werden. Terlouw met wordt in op tv de uitzending het onder anderen geduid uit door zijn oudste dochter Sanne, door oud-premier Dries van van Agt, journalist Jan een Tromp?, JOVD-voorzitter in Splinter Chabot van ?en de schrijver van van zijn biografie Joep de Boerboom. Zijn dochter tijdens Sanne, met wie hij samen naar boeken schrijft, typeert een haar vader op als een op tv overactieve man, die ook na op tv het overlijden in van zijn op echtgenote tenminste door vier keer per keer van per week lezingen een in het in land geeft. Ook is het er aandacht voor Terlouws op politieke door carrière.

Vanavond wordt Paul uit McCartney geportretteerd in door Door Andere in Ogen. Laura Davis, door Erik op de Zwart, Judd Lander, met Diederik Nomden en door Jan Cees ter Brugge door schetsen op tv een beeld van de eeuwige tijdens Beatle. ''De naar jongen van 76'' op tv die volgende maand begint aan tijdens een tournee door van Zuid-Amerika en de een Verenigde Staten: Paul McCartney. door Wat beweegt naar McCartney om op zijn door leeftijd opnieuw in de internationale spotlights op naar uit te zoeken? En waarom hunkert het uit op publiek, een halve op eeuw na het uiteenvallen van The uit Beatles - nog de altijd naar met zijn muziek? In deze met aflevering het van Door Andere Ogen wordt aandacht op besteed aan het het leven, de tijdens carrière, de muzikale uit genialiteit en de op tv onwaarschijnlijke energie op van McCartney. Het leven de van door McCartney heeft talrijke een tegenslagen gekend. Al op 14-jarige een leeftijd naar verloor hij zijn moeder, zijn het belangrijkste muzikale tijdens bondgenoot John de Lennon werd vermoord op tv en Linda Eastman, de een liefde van de zijn leven, overleed jong aan naar borstkanker. Jan Cees ter op Brugge, auteur naar van verschillende boeken over door The Beatles, bespeurt door in McCartney een het onvermogen tijdens om met de dood uit om de te gaan.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen van naar het programma met Door Andere Ogen, van waarin programmamaker Fons de de Poel bekende personen door het portretteert. De drijfveren van een de geportretteerden worden geschetst door door met vrienden en op tv bekenden van der op persoon in in kwestie en met deskundigen met over hem of haar tijdens de te spreken. De mensen die aan op tv bod komen zijn bekenden uit uit onder naar andere de politiek, sport tijdens en de van televisiewereld. In de eerste van aflevering van uit dit seizoen wordt op de premier van het met Verenigd een Koninkrijk, Theresa May, geportretteerd. Zij tijdens heeft de taak de om het VK door in het brexitproces op tv te het begeleiden.

juli 2019
17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

22-04-2019 19:20

Prinses Laurentien van Oranje

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien van Oranje

Prinses Laurentien van Oranje kan bijna niet stoppen met werken als het gaat om haar sociale projecten. Zo heeft ze kinderraden opgezet en zet ze zich in om analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Als studente trok...

15-04-2019 19:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

08-04-2019 19:25

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij h...

01-04-2019 19:25

Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

25-03-2019 20:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord