Programma gemist?

Een op tv portret van Boris Johnsen, de tijdens man een die de voorbije weken in op tv het op Britse parlement nederlaag een na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig met het volhardt in zijn naar scenario voor een snelle Brexit. De duiders van door belichten de excentrieke kanten van de een Britse premier Boris door Johnson, uit maar ook een de grenzeloze ambitie die op hij van in huis uit heeft meegekregen. We de kijken door de door ogen van op tv biograaf Patrick Bernhart en door zijn jeugdvriend op Hugo Dixon. Ook op tv oud-hoofdredacteur van van The Daily Telegraph Charles Moore komt de aan het woord. met ?Als kind al in zei het hij hardop koning door van de wereld te willen met worden,?? op tv zegt biograaf naar Patrick Bernhart. In zijn huidige tijdens rol spiegelt met Johnson zich graag op tv aan Winston Churchill. En in onlangs nog zei van hij zelfs in keizer een in Augustus een voorbeeld te door zien, een man tijdens die tientallen jaren in vrede van regeerde nadat hij tijdens uit met bloedvergieten aan de macht in was gekomen. Charles Moore herinnert in zich door Boris? gemakkelijke omgang met naar de feiten, maar door spreekt toch tijdens met grote bewondering over naar de Britse in premier. ??Hij speelt naar het spel anders dan op alle anderen, naar dat maakt uit het zo geliefd.??

Onder leiding van naar Fons de Poel op uit worden levens en carrières belicht in van spraakmakende de personen. Personen op tv uit de werelden met van onder meer sport, met amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en het politiek. de Het programma op tv schetst de drijfveren van de met geportretteerden. op tv Intimi, deskundigen, familieleden en andere een betrokkenen voorzien de in levensverhalen van duiding het en zorgen door voor originele op invalshoeken.

Een tijdens portret van Femke Halsema in naar de met week na de pistoolaffaire. Alle door uitdagingen waar Halsema op voor staat uit als uit burgemeester worden momenteel door overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was het er de arrestatie door van haar zoon, de het brief die ze naar daarover schreef en op haar opstandige in man tijdens die uitlatingen deed over door het wapen en hun relatie. op tv Het naar brengt Halsema in op een lastig parket. Haar huis naar is een publieke in plek geworden. We kijken het naar Femke Halsema in als persoon en het als burgemeester door uit de ogen uit van haar beste de vriendin Antoinette tijdens Beumer. Haar oud-docent criminologie Frank het Bovenkerk op tv en Parool-journalist een Ruben Koops. Ook stadsdeelvoorzitter centrum de Amsterdam op tv Mascha ten Bruggencate komt aan het tijdens woord. Zij heeft tijdens dagelijks met met Halsema te de maken in de aanpak uit van criminaliteit. Het linkse een meisje naar dat de eerste vrouwelijke burgemeester van tijdens de hoofdstad werd. een Van Femke naar de Halsema. het Ze zou tijdens nooit meer terugkeren in het het pluche, zei een Halsema bij op haar afscheid van het de Kamer. Maar deze de droombaan kon ze niet met laten lopen. Ze uit is zichtbaar ontroerd naar als ze een de ambtsketen omgehangen krijgt. Maar het de tijdens zwaartekracht van de functie is op enorm. in Inmiddels ligt haar privéleven op in straat. Het is een op nog de vraag of van haar persoonlijk iets te verwijten naar valt, naar maar politiek ligt ze door onder vuur. Dat gaat tijdens haar niet in door de koude op kleren door zitten, vertelt haar vriendin: ?Het raakt in haar diep. Die in zoon uit heeft er niet om gevraagd op tv dat het zijn moeder burgemeester met werd.?

Het leven tijdens en carrière van in Angela Merkel op tv worden geschetst het door de Duitse politicologe Julia door Schramm, oud-correspondent de Margriet Brandsma, Merkels van oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow in en toneelmakers in Benjamin Moen en Floor Houwink ten door Cate. In de laatste de jaren heeft van Merkel moeten toezien hoe in in de voormalige in DDR de uiterst van rechtse AFD terrein door gewonnen heeft. op tv Onder meer een in gevolg van de op tv vluchtelingencrisis, waarin Merkel op een een miljoen ontheemden toegang verleende het tot haar land. Angela Merkel van groeit op in uit op tv de DDR. Haar jeugd in het naar communistische land is op tv bepalend. Als jonge op tv vrouw wordt een benaderd door de op Stasi, de tijdens geheime dienst, om spionne het te met worden. Ze verzint op advies met van haar moeder de een van smoes dat ze van geen geheimen kan bewaren. ?Maar juist tijdens dat, het door vermogen op tv om te zwijgen, is later op tv haar grootste kwaliteit van gebleken'', het zegt Margriet Brandsma. De uitzending belicht op ook Merkel als machtsfiguur. uit Een met vrouw die 'politieke vadermoord' in bedrijft op de haar ontdekker Helmut Kohl. En tijdens een vrouw tijdens die zich in het op tv door mannen de gedomineerde tijdens toneel niet laat intimideren. Wiskundeleraar Beeskow herinnert in zich Angela in als naar de meest briljante op tv leerling uit zijn op leven. Hij stond als leraar de aan een de wieg van haar op latere carrière uit als natuurkundige. Hij werd door met Merkel in Berlijn door uitgenodigd, toen zij voor in tijdens het eerst al de bondskanselier werd beëdigd.

Het leven en een de de carrière van prinses van Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. een Prinses Laurentien door van Oranje was de een uit eerste burgerprinses aan het een hof toen ze in 2001 in het jawoord gaf het aan prins Constantijn. op Haar vader de Laurens Jan Brinkhorst, goede een uit vriend Jeroen Smit, gelauwerd van kinderboekenschrijver Paul van Loon, collega het uit Daisy Mertens en een journaliste Carla Joosten schetsen een beeld in van het op leven en de de carrière het van de prinses.

Michelle tijdens Obama is met de voormalige first door lady van de in Verenigde Staten. Ze eindigde van door haar grote in liefde Barack Obama tegen de wil een en dank in het Witte Huis. op tv Een groot tijdens contrast met de een plek waar ze opgroeide, in een achterstandsbuurt de in Chicago. Michelle op tv wist zich te ontworstelen naar aan de de armoede en uit werd als de jonge, slimme vrouw advocate. naar Onder meer van journalist Antoinnette Scheulderman, met politicus Tanja Jadnanansing, jurist naar en journalist Michiel Vos en het schrijver door van de biografie over door Barack, David het Maraniss, beschrijven het leven en het de carrière door van van deze bijzondere vrouw. Dit is een naar herhaling door van 15 april naar 2019.

Sinan het Can heeft al op een indrukwekkend oeuvre het op zijn op naam staan, maar door zijn deelname met aan in Wie is de Mol wordt op tv hij in één op klap een bekende uit op Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen het als met zoon van de een Turkse vader in en een Koerdische moeder. Hij uit heeft de een zorgeloze jeugd en besluit het al vroeg om een journalist te worden. uit En ondanks dat hij een wegens in vele bedreigingen zijn familie bewust van buiten beeld houdt, tijdens op schuwt hij zelf het met debat niet. Van Saoedi-Arabië de tot Afghanistan en het IS-gebied: hij deinst niet op terug tijdens voor het gevaar in een op tv tijdens zoektocht naar de waarheid. Dit naar is een herhaling op van 8 april tijdens 2019.

Marjan naar Minnesma wordt al op naar jonge leven in werd gegrepen in door natuur en milieu. Ze in studeert het bedrijfskunde, rechten en van filosofie. Volgens Harm Edens is het zij een atypische figuur van binnen de milieubeweging. het Ze krijgt door het het ondenkbare voor elkaar; van de staat wordt verplicht naar om zich te houden aan in de eigen tijdens klimaatdoelen. Een de vrouw die zich niet laat naar weerhouden naar door nee en niet bereid naar is tot compromissen. Wie met is uit zij, en tijdens wat zijn haar uit drijfveren? Dit is een herhaling van 1 van door april 2019.

Presentator tijdens en vriend Jort tijdens Kelder, biografe de Sheila Sitalsing, politiek columnist naar Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van met op tv de VVD Ton Elias schetsen in een door beeld van premier Mark Rutte. de Na de verkiezingen voor van de de Provinciale Staten tijdens is het politieke landschap rond het met kabinet fors op veranderd. Lukt het Rutte van in om de brokstukken te lijmen en uit zijn kabinet op tijdens koers te houden? En op ook zijn naar jeugd komt aan bod. tijdens Zijn vader uit verloor zijn eerste vrouw tijdens in een het Jappenkamp in Nederlands tijdens Indië, hertrouwde een en bouwde een nieuw leven uit uit op in Nederland. op Wat betekende dit voor op het leven en de carrière van van de premier van van Nederland? Dit is de een herhaling op van 25 tijdens maart 2019.

Onder meer broer een Erwin, dochter Debbie, op op zoon Tim, sportverslaggever Jack van een Gelder en FC naar Groningen-directeur Hans de Nijland schetsen de een persoonlijk portret van Ronald Koeman. van Hij naar wordt geschetst als een tomeloos de ambitieuze jongen die van volgens op ingewijden in op tv de voorbije jaren aanzienlijk het milder is geworden. Aan de door vooravond van de het WK-kwalificatiereeks zit hij van niet stil, van al ervaart hij tijdens zijn huidige tijdens baan als bondscoach volgens de door mensen als een een de verademing. ?Hij blijft een winnaar, ook tijdens bij de Oranje?, aldus op Jack van Gelder. Dit is naar een herhaling de van 18 maart van 2019.

Hij door was advocaat op in roemruchtige zaken, de van Hells Angels tot Geert van Wilders en op van Julio Poch in tot de naar ten onrechte veroordeelde met ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan van Knoops werkt door met militaire precisie wanneer in hij het het voor zijn cliënten opneemt. op tv Hoe beschrijven zijn echtgenote het en deskundigen het uit leven in en de carrière van deze hardwerkende op advocaat en wetenschapper? Dit de is de een herhaling van op tv 11 maart uit 2019.

Jan Terlouw de is door een wetenschapper, politicus en een de schrijver. Vooral van zijn jeugdboeken zijn bestsellers en van hij riep op tv de jongeren van Nederland tijdens op in om rond de klimaatproblemen in uit opstand te het komen. Zijn oudste dochter Sanne, door oud-premier uit Dries van Agt, naar journalist Jan Tromp op tv en JOVD-voorzitter Splinter Chabot belichten met het leven van en de carrière van op tv een deze man met vele levens. Dit het is een herhaling van naar een 4 maart 2019.

Paul tijdens McCartney begint aan een nieuw op tournee. Wat het beweegt hem om in op zijn leeftijd op tv opnieuw uit de internationale spotlights op te zoeken? in En hoe uit kan met het dat zijn muziek op bevrijdend werkt bij uit zijn fans, terwijl het hij zelf zo lastig het om tijdens kan gaan met tegenslagen? naar Het indrukwekkende verhaal van in de Britse zanger en de componist wordt van verteld met door de ogen van met anderen. Dit is het een herhaling van in 25 februari 2019.

Theresa het May wordt tijdens geschetst als zeer ambitieuze vrouw die de al tijdens jong haar zinnen de had gezet op het de premierschap. Maar in uit de politiek op handelt ze in veel tijdens opzichten sociaal en tijdens communicatief niet altijd even uit handig. Dat met beeld het wordt nog eens versterkt nu ze een rond Brexit een het eigenzinnige tijdens koers blijft tijdens varen. Goede vriendin Patricia Frankland, publicist met Julia Wouters, hoogleraar tijdens de Gareth Davies en correspondent Lia van tijdens Bekhoven de schetsen een beeld van de van Britse premier. Dit naar is een herhaling door van 18 februari met 2019.

Het de leven en de carrière van in prinses met Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. in Prinses Laurentien van uit naar Oranje was de op tv eerste burgerprinses aan het hof toen uit ze in op tv 2001 het jawoord gaf naar aan prins de Constantijn. Haar met vader Laurens Jan Brinkhorst, op tv goede vriend Jeroen een Smit, van gelauwerd kinderboekenschrijver Paul van op tv Loon, collega met Daisy Mertens en het journaliste Carla Joosten schetsen een beeld van van op tv het leven en van de carrière van de op prinses.

september 2021
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!