Programma gemist?

Een portret van op tv Boris Johnsen, de op tv man die een de voorbije op weken in het Britse parlement in nederlaag op tv na nederlaag beleefde, maar op tv eigenzinnig volhardt in zijn met tijdens scenario voor een snelle Brexit. De een duiders belichten de excentrieke van kanten van van de Britse premier met Boris een Johnson, maar ook de grenzeloze tijdens ambitie die hij een van huis uit heeft op tv meegekregen. We kijken op met door de ogen door van biograaf Patrick op Bernhart en zijn jeugdvriend in Hugo Dixon. op tv Ook oud-hoofdredacteur van The Daily Telegraph op Charles tijdens Moore komt aan het naar woord. ?Als kind een al door zei hij hardop koning van het de wereld te door willen worden,?? zegt door biograaf uit Patrick Bernhart. In zijn door huidige rol spiegelt Johnson zich op tv graag aan Winston tijdens Churchill. En onlangs tijdens een nog zei hij zelfs op tv in keizer een Augustus een voorbeeld te zien, een op man die in tientallen jaren in door vrede regeerde in nadat hij met de bloedvergieten aan de tijdens macht was gekomen. Charles een Moore herinnert zich Boris? gemakkelijke tijdens omgang met de met feiten, maar spreekt door tijdens toch met grote bewondering door over de uit Britse premier. ??Hij speelt het met spel anders dan alle met anderen, dat maakt met het zo door geliefd.??

Onder op tv leiding van Fons de Poel tijdens in worden levens en carrières belicht een van spraakmakende personen. Personen de uit de de werelden van onder naar meer sport, amusement, tijdens maatschappelijk middenveld, naar cultuur en politiek. Het programma een schetst de drijfveren op tv van de het geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden de en andere op betrokkenen van voorzien de levensverhalen van met duiding en een zorgen voor originele naar invalshoeken.

Een portret van tijdens Femke de Halsema in een de week na de pistoolaffaire. de Alle uitdagingen waar een Halsema voor een staat als burgemeester tijdens worden momenteel overschaduwd door op tv privé-perikelen. Eerst was het er op de arrestatie van haar op zoon, de brief naar die ze daarover schreef en in haar opstandige man door die uitlatingen deed naar over het uit wapen en hun relatie. op van Het brengt Halsema in op tv een lastig parket. het Haar huis tijdens is een publieke plek geworden. We kijken met naar Femke Halsema in als persoon op en naar als burgemeester door naar de ogen van haar beste vriendin op Antoinette Beumer. Haar het oud-docent de criminologie Frank Bovenkerk tijdens en Parool-journalist Ruben op Koops. Ook stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam in met Mascha ten Bruggencate naar komt aan het in woord. Zij heeft dagelijks met op tv Halsema te maken tijdens in de aanpak een van criminaliteit. Het linkse in meisje uit dat de eerste vrouwelijke burgemeester naar van de hoofdstad werd. uit met Van Femke naar Halsema. Ze door zou nooit de meer terugkeren in een het pluche, zei Halsema bij naar van haar afscheid van de Kamer. Maar op tv deze droombaan kon tijdens ze niet laten van lopen. Ze is tijdens zichtbaar het ontroerd als ze van de ambtsketen op tv omgehangen krijgt. Maar de zwaartekracht van de de door functie is enorm. Inmiddels op ligt op tv haar privéleven op straat. een Het is op tv nog de vraag of haar persoonlijk door iets met te verwijten van valt, maar politiek ligt van ze onder vuur. Dat gaat naar haar niet door in de koude het kleren zitten, vertelt van haar vriendin: een ?Het raakt door haar diep. Die uit zoon heeft er niet naar om gevraagd dat zijn op tv moeder burgemeester het werd.?

Het leven met en carrière het van Angela van Merkel worden geschetst door door de Duitse een politicologe Julia Schramm, naar oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels met oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow het en toneelmakers Benjamin Moen van en Floor Houwink een ten Cate. In het de laatste naar jaren heeft Merkel moeten uit toezien hoe in de voormalige op tv DDR de uiterst de rechtse naar AFD terrein naar gewonnen heeft. Onder meer met een gevolg van de vluchtelingencrisis, door waarin in Merkel een miljoen ontheemden toegang van verleende tot haar de land. Angela op tv Merkel groeit op in uit de DDR. het Haar de jeugd in het een communistische land is bepalend. tijdens Als jonge vrouw wordt benaderd uit door in de Stasi, de geheime dienst, in om spionne tijdens te worden. een Ze verzint op de advies van haar moeder de uit smoes dat in ze op tv geen geheimen kan bewaren. ?Maar juist een dat, het vermogen in om te naar zwijgen, is in later haar grootste kwaliteit gebleken'', naar een zegt Margriet Brandsma. De uitzending belicht tijdens ook met Merkel als machtsfiguur. Een vrouw die op tv 'politieke vadermoord' in bedrijft op haar ontdekker tijdens Helmut Kohl. door En een het vrouw die zich in het het door mannen gedomineerde de een toneel niet laat een intimideren. Wiskundeleraar Beeskow herinnert op zich Angela als de meest van briljante leerling uit tijdens zijn leven. Hij een stond tijdens als leraar aan een de wieg van uit haar latere carrière naar als natuurkundige. Hij werd door Merkel door door in Berlijn uitgenodigd, toen zij voor van het eerst al het bondskanselier werd naar beëdigd.

Het leven en uit de carrière van uit op prinses Laurentien van Oranje het wordt geportretteerd. Prinses Laurentien het van een Oranje was de tijdens eerste burgerprinses aan het van hof toen ze in 2001 in het jawoord gaf op tv op aan prins Constantijn. Haar vader Laurens naar Jan Brinkhorst, uit goede vriend Jeroen Smit, op gelauwerd kinderboekenschrijver met Paul het van Loon, collega Daisy een Mertens en journaliste Carla in Joosten schetsen een beeld tijdens van in het leven en de carrière naar van van de prinses.

Michelle door Obama is de voormalige door first lady van in de Verenigde Staten. in Ze eindigde met door haar grote naar liefde Barack door Obama tegen wil en met dank in het in Witte Huis. Een groot de contrast met de plek met het waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in van tijdens Chicago. Michelle wist zich het te ontworstelen aan een de armoede en werd van als jonge, slimme het vrouw advocate. Onder op meer journalist Antoinnette op Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, de jurist en het journalist Michiel Vos op en schrijver het van de het biografie over Barack, David op tv Maraniss, beschrijven het tijdens leven en de carrière van van deze een bijzondere vrouw. Dit is een herhaling door van in 15 april uit 2019.

Sinan een Can heeft in al een indrukwekkend de oeuvre op zijn het naam staan, maar door zijn deelname op aan Wie is op de Mol wordt naar hij in één van van klap een bekende Nederlander. Hij groeit in met op in Nijmegen als zoon van het een Turkse vader van en een Koerdische tijdens moeder. Hij heeft van een door zorgeloze jeugd en tijdens besluit al het vroeg om journalist te door worden. En ondanks dat met hij wegens vele bedreigingen in in zijn familie bewust buiten naar beeld houdt, in schuwt hij zelf het debat niet. tijdens Van Saoedi-Arabië naar tot Afghanistan de en IS-gebied: in hij deinst niet terug voor het door gevaar de in een uit zoektocht naar de door waarheid. Dit is een herhaling van door 8 april het 2019.

Marjan Minnesma in wordt al op de jonge met leven werd gegrepen door natuur en door naar milieu. Ze studeert in bedrijfskunde, rechten en filosofie. uit Volgens Harm een Edens is zij op tv een atypische figuur binnen de uit milieubeweging. Ze krijgt tijdens het op tv ondenkbare voor elkaar; de staat tijdens wordt naar verplicht om zich tijdens te houden aan de eigen klimaatdoelen. Een op tijdens vrouw die zich niet laat de weerhouden in door nee en niet bereid tijdens is tot compromissen. het Wie is zij, en tijdens wat naar zijn haar het drijfveren? Dit is een naar herhaling van 1 april een 2019.

Presentator en van vriend Jort tijdens Kelder, biografe op Sheila Sitalsing, politiek door columnist Tom-Jan Meeus en de oud-Kamerlid van de VVD de Ton op Elias schetsen een beeld van op premier Mark Rutte. in Na de verkiezingen voor de het de Provinciale Staten is het politieke naar landschap rond op het kabinet tijdens fors veranderd. door Lukt het Rutte om de brokstukken naar te lijmen op tv en zijn kabinet op naar koers te houden? En tijdens op ook zijn jeugd komt aan bod. in Zijn in vader verloor zijn eerste de vrouw het in een Jappenkamp in Nederlands met Indië, hertrouwde en de bouwde uit een nieuw leven op in Nederland. een Wat betekende dit op voor het door leven en het de carrière van de de premier van naar Nederland? Dit is een herhaling op tv van 25 maart door 2019.

Onder op tv meer broer tijdens Erwin, dochter Debbie, zoon de Tim, sportverslaggever van Jack van Gelder en FC Groningen-directeur in Hans Nijland door schetsen met een persoonlijk portret van Ronald Koeman. op tv Hij wordt geschetst uit als uit een tomeloos ambitieuze op tv jongen die volgens ingewijden in van het de voorbije jaren een aanzienlijk milder is geworden. Aan op de vooravond van in de WK-kwalificatiereeks zit hij op niet stil, een al ervaart op hij zijn huidige baan als van in bondscoach volgens de mensen een als een verademing. ?Hij blijft de een van winnaar, ook met bij Oranje?, aldus met Jack van Gelder. Dit is een herhaling in van op 18 maart naar 2019.

Hij was advocaat op in het roemruchtige zaken, van Hells Angels tijdens op tot Geert Wilders op en van Julio Poch tot de het ten van onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. naar van Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie op tv wanneer hij het met voor zijn met cliënten naar opneemt. Hoe beschrijven zijn echtgenote uit en deskundigen uit het leven en de op carrière van deze uit hardwerkende de advocaat en wetenschapper? Dit op tv is een herhaling in van 11 maart op 2019.

Jan Terlouw het is een het wetenschapper, politicus en een een schrijver. Vooral op tv zijn jeugdboeken zijn bestsellers en een hij door riep de naar jongeren van Nederland het op om rond de klimaatproblemen door in door opstand te komen. Zijn oudste uit dochter Sanne, oud-premier naar Dries van Agt, journalist in Jan Tromp een en JOVD-voorzitter Splinter Chabot belichten van het leven tijdens en de carrière met van deze man met uit vele levens. Dit is uit een herhaling van op 4 maart de 2019.

Paul McCartney begint tijdens aan een door nieuw tournee. Wat uit beweegt tijdens hem om op zijn leeftijd tijdens opnieuw de internationale door spotlights op te op zoeken? een En hoe kan het dat zijn het muziek bevrijdend werkt op bij naar zijn fans, terwijl door hij zelf zo lastig uit om kan gaan met tijdens tegenslagen? Het indrukwekkende met verhaal van uit de Britse zanger op tv en componist wordt op verteld door door de ogen het van anderen. Dit is een herhaling van van 25 februari op tv 2019.

Theresa in May wordt geschetst met als zeer in ambitieuze vrouw die al jong van haar zinnen had in gezet naar op het premierschap. Maar in van de politiek handelt door ze in veel met opzichten van sociaal en communicatief op niet altijd even handig. Dat tijdens beeld wordt nog eens in versterkt nu met ze rond met Brexit een tijdens eigenzinnige koers blijft varen. het Goede vriendin Patricia Frankland, tijdens publicist Julia met Wouters, hoogleraar Gareth Davies en van correspondent Lia van uit Bekhoven tijdens schetsen een beeld een van de op tv Britse premier. Dit is een tijdens herhaling van 18 tijdens februari 2019.

Het leven naar en de carrière van het prinses Laurentien van het Oranje wordt een geportretteerd. Prinses het Laurentien van naar Oranje was de tijdens eerste burgerprinses aan tijdens het hof toen ze in 2001 door het jawoord gaf de tijdens aan prins Constantijn. Haar tijdens vader Laurens Jan van Brinkhorst, goede vriend Jeroen Smit, het gelauwerd tijdens kinderboekenschrijver Paul van naar Loon, collega op tv Daisy Mertens en door journaliste Carla Joosten in schetsen een beeld van van het leven en de het carrière van door de prinses.

november 2019
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!