Programma gemist?

Een portret van naar op Boris Johnsen, de man die een de op tv voorbije weken in het Britse parlement tijdens nederlaag na nederlaag op beleefde, maar eigenzinnig naar volhardt in in zijn naar scenario voor een met snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke in tijdens kanten van de Britse van premier Boris Johnson, maar naar ook uit de grenzeloze ambitie op tv die hij van huis uit het heeft door meegekregen. We kijken door de ogen op van biograaf uit Patrick Bernhart een en zijn jeugdvriend naar Hugo Dixon. het Ook oud-hoofdredacteur van The in Daily Telegraph het Charles Moore komt aan uit het woord. ?Als op kind al zei naar hij hardop koning van een de wereld te willen in worden,?? zegt biograaf een Patrick met Bernhart. In een zijn huidige rol het spiegelt Johnson zich de graag aan Winston Churchill. een En onlangs nog naar zei hij zelfs in keizer tijdens Augustus van een voorbeeld door te zien, een van man die tientallen jaren in vrede op tv regeerde nadat hij op tv met bloedvergieten van aan de de macht was door gekomen. Charles Moore herinnert zich Boris? uit gemakkelijke tijdens omgang met de feiten, maar uit spreekt toch door met grote bewondering over op tv de Britse premier. een ??Hij speelt het tijdens spel anders dan alle met anderen, naar dat maakt het zo de geliefd.??

Onder leiding op tv van Fons door de Poel uit worden levens en carrières met belicht van op tv spraakmakende personen. Personen uit uit de werelden van onder naar meer sport, amusement, uit maatschappelijk een middenveld, cultuur en een politiek. Het programma schetst de drijfveren in van de naar geportretteerden. Intimi, de deskundigen, familieleden en andere tijdens betrokkenen voorzien uit de levensverhalen van duiding en in uit zorgen voor originele een invalshoeken.

Een portret van op tv Femke Halsema uit in de door week na de door pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema naar voor staat als met burgemeester worden momenteel tijdens overschaduwd uit door privé-perikelen. Eerst was er het op tv de arrestatie van haar zoon, naar de brief een die ze daarover schreef de en haar opstandige in man met die uitlatingen deed over op het wapen op tv en hun relatie. Het brengt Halsema het in uit een lastig parket. Haar huis tijdens de is een publieke tijdens plek geworden. We kijken naar naar Femke Halsema als persoon op tv en als met burgemeester door van de ogen van haar beste met vriendin Antoinette Beumer. Haar door in oud-docent criminologie Frank Bovenkerk en op Parool-journalist Ruben Koops. Ook met stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam op uit Mascha ten Bruggencate uit komt aan het van woord. Zij heeft de dagelijks met Halsema te het maken in de aanpak uit van criminaliteit. Het linkse meisje naar een dat de eerste vrouwelijke burgemeester van in de hoofdstad werd. door Van Femke uit naar Halsema. Ze zou het een nooit meer terugkeren de in het pluche, zei Halsema bij met haar op afscheid van de Kamer. Maar tijdens deze droombaan het kon ze niet een laten lopen. Ze is tijdens zichtbaar ontroerd met als ze met de ambtsketen omgehangen krijgt. de Maar de zwaartekracht van door de functie tijdens is enorm. Inmiddels een ligt haar op tv privéleven op straat. Het is van nog met de vraag het of haar persoonlijk iets te verwijten tijdens in valt, maar politiek ligt ze op onder vuur. Dat gaat op haar door niet in de van koude kleren zitten, vertelt haar op vriendin: ?Het naar raakt haar diep. tijdens Die zoon in heeft er uit niet om gevraagd dat op zijn moeder burgemeester in werd.?

Het de leven en carrière van met Angela Merkel worden geschetst op tv in door de Duitse politicologe uit Julia Schramm, oud-correspondent de Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich met op tv Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen met en Floor op Houwink ten met Cate. In de laatste jaren het heeft Merkel de moeten toezien hoe uit in de voormalige met DDR de uiterst rechtse AFD terrein van gewonnen heeft. het Onder het meer een gevolg in van de vluchtelingencrisis, waarin Merkel van een miljoen ontheemden op tv toegang verleende uit tot haar land. Angela Merkel naar groeit met op in de in DDR. Haar jeugd in het het communistische land in is bepalend. Als naar jonge in vrouw wordt benaderd door de Stasi, van de geheime tijdens dienst, om van spionne te met worden. Ze verzint op door advies van haar van moeder de naar smoes dat ze op geen geheimen kan bewaren. ?Maar juist op tv dat, het in vermogen om te zwijgen, tijdens is later haar tijdens naar grootste kwaliteit gebleken'', zegt Margriet Brandsma. De van uitzending naar belicht ook Merkel als naar machtsfiguur. Een vrouw in die 'politieke vadermoord' door bedrijft op haar een ontdekker Helmut Kohl. En door van een vrouw die zich tijdens in het door mannen naar gedomineerde toneel een niet laat intimideren. Wiskundeleraar Beeskow herinnert het zich op tv Angela als door de meest briljante leerling op uit zijn van leven. Hij stond als leraar op tv aan de wieg van van haar latere carrière uit als natuurkundige. Hij op tv werd het door Merkel in Berlijn uitgenodigd, de toen tijdens zij voor uit het eerst al bondskanselier werd tijdens beëdigd.

Het leven en in de carrière op tv van prinses Laurentien met van Oranje door wordt geportretteerd. Prinses Laurentien in van Oranje naar was de eerste burgerprinses aan naar een het hof toen de ze in 2001 het door jawoord gaf aan prins van Constantijn. met Haar vader Laurens Jan door Brinkhorst, goede vriend Jeroen door Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver op Paul van uit Loon, collega Daisy Mertens met en journaliste Carla een Joosten in schetsen een beeld van het leven tijdens en de tijdens carrière van op de prinses.

Michelle Obama het is de voormalige first het met lady van de Verenigde Staten. Ze uit eindigde het door haar grote liefde Barack door de Obama tegen wil en dank op in het met Witte Huis. op tv Een groot contrast met de plek van waar ze van opgroeide, een achterstandsbuurt uit in met Chicago. Michelle wist van zich te ontworstelen aan de op armoede en tijdens werd als jonge, een slimme vrouw in advocate. Onder meer journalist Antoinnette het Scheulderman, politicus Tanja van Jadnanansing, met jurist en journalist een Michiel Vos en schrijver van met de naar biografie over Barack, van David Maraniss, beschrijven de het leven en de carrière op van deze bijzondere op tv vrouw. Dit is van een herhaling van 15 de april op tv 2019.

Sinan Can een heeft al een indrukwekkend van oeuvre op zijn door naam op tv staan, maar door uit zijn deelname in aan Wie is de Mol wordt door met hij in één klap de een bekende Nederlander. Hij een groeit op in Nijmegen met uit als zoon van een een Turkse vader en van een Koerdische tijdens moeder. Hij heeft op een zorgeloze jeugd en besluit al naar vroeg om met journalist van te worden. En ondanks dat in hij wegens vele bedreigingen de zijn familie bewust uit buiten beeld houdt, op schuwt door hij zelf op het debat niet. Van Saoedi-Arabië naar tot Afghanistan tijdens en IS-gebied: hij door deinst niet terug voor een het gevaar in in een op tv zoektocht naar de waarheid. Dit uit is een naar herhaling van 8 met april 2019.

Marjan naar Minnesma wordt al op jonge op tv leven werd gegrepen het door tijdens natuur en milieu. het Ze studeert bedrijfskunde, rechten met en het filosofie. Volgens Harm Edens is zij het een atypische door figuur naar binnen de milieubeweging. Ze krijgt in het ondenkbare voor elkaar; met door de staat wordt met verplicht om zich te tijdens houden aan de eigen klimaatdoelen. Een met vrouw een die zich niet laat op tv weerhouden door nee de en niet uit bereid is tot compromissen. Wie op tv is zij, en naar een wat zijn haar drijfveren? Dit door is een herhaling op van 1 april op tv 2019.

Presentator en vriend door Jort een Kelder, biografe Sheila Sitalsing, de politiek door columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid op van de een VVD Ton Elias tijdens schetsen een beeld uit van premier Mark Rutte. Na op tv de verkiezingen van voor een de Provinciale Staten met is het politieke landschap rond de het kabinet fors met veranderd. Lukt het naar Rutte om de in brokstukken te lijmen en door zijn met kabinet op met koers te houden? En ook zijn in jeugd komt aan op tv bod. de Zijn vader verloor in zijn eerste vrouw in in een Jappenkamp op tv in Nederlands Indië, hertrouwde door en bouwde een op nieuw leven op in een Nederland. Wat een betekende dit op voor het leven en de carrière het van de door premier van tijdens Nederland? Dit is op een herhaling van 25 maart door 2019.

Onder door meer broer Erwin, op dochter Debbie, tijdens zoon Tim, sportverslaggever de Jack van Gelder en FC Groningen-directeur op Hans Nijland schetsen het een persoonlijk portret naar van Ronald Koeman. naar op tv Hij wordt geschetst in als een tomeloos op ambitieuze jongen die volgens ingewijden in in in de voorbije jaren aanzienlijk de milder is geworden. Aan de het vooravond van in de WK-kwalificatiereeks op tv zit hij in niet stil, al ervaart hij zijn met huidige baan als de bondscoach volgens op tv de mensen uit als een naar verademing. ?Hij blijft een winnaar, ook een de bij Oranje?, aldus Jack in van Gelder. Dit is naar een herhaling uit van 18 maart op tv 2019.

Hij het was advocaat in roemruchtige zaken, op tv van Hells de Angels tot Geert een Wilders door en van Julio Poch van tot de ten het onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. van naar Geert-Jan Knoops werkt uit met militaire precisie wanneer hij het het voor zijn van cliënten opneemt. Hoe beschrijven een zijn echtgenote met en deskundigen het een leven en de carrière het het van deze hardwerkende advocaat de en wetenschapper? Dit is een in herhaling door van 11 maart op 2019.

Jan de Terlouw is een in wetenschapper, politicus en in een schrijver. Vooral zijn het jeugdboeken zijn bestsellers en in hij riep een de jongeren tijdens van Nederland op van om rond de het klimaatproblemen in de opstand te komen. Zijn oudste dochter van Sanne, naar oud-premier Dries van Agt, van journalist Jan met Tromp en JOVD-voorzitter Splinter uit Chabot belichten tijdens het leven en het de carrière van uit deze man met vele naar levens. Dit is een herhaling van op 4 maart tijdens 2019.

Paul McCartney begint de aan een van nieuw met tournee. Wat beweegt hem op om op zijn leeftijd opnieuw naar van de internationale spotlights op te door zoeken? En hoe het kan naar het dat zijn muziek bevrijdend met werkt bij zijn fans, op tv terwijl hij zelf in zo lastig op tv om kan gaan met met tegenslagen? Het met indrukwekkende verhaal op tv van de Britse zanger uit en componist wordt uit verteld door de op tv ogen door van anderen. Dit is een met herhaling van 25 februari op tv 2019.

Theresa May wordt op met geschetst als zeer ambitieuze vrouw met die al op jong haar zinnen op had gezet door op het premierschap. Maar in de een politiek handelt ze een in veel door opzichten sociaal en het communicatief niet met altijd even handig. de Dat beeld wordt nog eens in versterkt nu ze de een rond Brexit een eigenzinnige koers naar blijft varen. Goede vriendin uit door Patricia Frankland, publicist Julia Wouters, hoogleraar uit Gareth Davies en de van correspondent Lia van Bekhoven schetsen de een beeld van op de Britse premier. Dit is het met een herhaling van 18 het februari 2019.

Het naar leven en van de carrière van prinses op Laurentien van Oranje in wordt geportretteerd. Prinses Laurentien het van Oranje in was de met eerste burgerprinses aan het hof van toen naar ze in 2001 het jawoord tijdens gaf een aan prins Constantijn. Haar vader Laurens in door Jan Brinkhorst, goede vriend Jeroen Smit, naar gelauwerd kinderboekenschrijver in Paul van Loon, op tv collega door Daisy Mertens en journaliste Carla de Joosten schetsen een beeld van van door het leven en de carrière het van de het prinses.

januari 2021
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!