Programma gemist?

Hij was advocaat het uit in roemruchtige zaken, van Hells tijdens Angels tot Geert uit Wilders en van in Julio Poch tot op tv de met ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina naar Post. Geert-Jan Knoops werkt met met militaire met precisie wanneer naar hij het voor zijn cliënten met opneemt. op tv Hoe beschrijven zijn echtgenote en het deskundigen op tv het leven de en de carrière van deze de hardwerkende advocaat en wetenschapper? Dit tijdens is een tijdens herhaling van 11 op maart met 2019.

Jan Terlouw is uit een naar wetenschapper, politicus en een schrijver. een Vooral zijn het jeugdboeken zijn bestsellers op en een hij riep de op tv jongeren van Nederland van op om rond de klimaatproblemen naar in opstand te komen. Zijn naar oudste dochter Sanne, door oud-premier Dries in van Agt, journalist Jan tijdens naar Tromp en JOVD-voorzitter Splinter Chabot belichten met het leven en op tv de uit carrière van van deze man met vele levens. Dit in is een herhaling van het 4 maart een 2019.

Paul tijdens McCartney begint aan een nieuw op tournee. de Wat beweegt hem om op naar zijn leeftijd opnieuw door de internationale spotlights naar op te door zoeken? in En hoe kan het dat zijn uit muziek bevrijdend werkt een bij zijn fans, op tv terwijl hij naar zelf zo lastig op om met kan gaan met op tegenslagen? Het indrukwekkende verhaal van een de Britse zanger van en componist wordt verteld het door tijdens de ogen van anderen. Dit in is een herhaling van op tv 25 door februari 2019.

Theresa op May wordt geschetst naar als zeer ambitieuze in vrouw die al van jong haar zinnen had een gezet op het premierschap. met Maar in de op politiek een handelt ze in het veel opzichten sociaal door en communicatief het niet altijd even handig. van Dat beeld wordt met nog eens versterkt nu ze uit rond met Brexit een uit eigenzinnige koers blijft varen. Goede door vriendin Patricia Frankland, het publicist op Julia Wouters, hoogleraar Gareth Davies en van correspondent Lia tijdens van de Bekhoven schetsen een in beeld van de Britse premier. Dit is van een op tv herhaling van 18 februari met 2019.

Het leven en een in de carrière van prinses een Laurentien van Oranje wordt van geportretteerd. naar Prinses Laurentien van Oranje was door de eerste burgerprinses van aan het hof in toen ze in op 2001 het naar jawoord gaf aan prins Constantijn. door door Haar vader Laurens van Jan Brinkhorst, goede vriend Jeroen Smit, met het gelauwerd kinderboekenschrijver Paul van Loon, collega op tv Daisy naar Mertens en journaliste Carla op Joosten schetsen een beeld met van het de leven en de carrière van van met de prinses.

Prinses Laurentien van een Oranje kan de bijna niet door stoppen met in werken als het gaat om haar de sociale projecten. Zo een heeft ze kinderraden op tv opgezet uit en zet ze zich de in om van analfabetisme en in laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. de Als in studente trok ze op met straatprostituees een en op zwervers. Goede vriend Jeroen van Smit vertelt dat door ze altijd met mensen door zelf in gesprek op tv wilde de gaan en zo haar hartstocht op rond analfabetisme van is ontstaan. Haar vader op tv vraagt op tv zich wel eens af of uit ze niet het te hard werkt, maar als de ze geen op tv prinses was geweest had op tv ze hetzelfde werk op tv gedaan menen vrienden de op en bekenden. Wat zijn de uit drijfveren van deze in hardwerkende uit prinses?

Michelle op Obama is de door voormalige first met lady van de Verenigde Staten. Ze van eindigde door met haar grote de liefde Barack Obama tegen naar wil en dank in uit het het Witte Huis. Een groot tijdens contrast met door de plek waar ze uit opgroeide, een achterstandsbuurt naar in Chicago. een Michelle wist zich te ontworstelen het aan de armoede tijdens en werd als uit jonge, naar slimme vrouw een advocate. Onder meer uit journalist Antoinnette Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, naar jurist en de journalist Michiel Vos en in naar schrijver van de biografie over Barack, op David Maraniss, beschrijven op tv het leven en het op tv de carrière van deze bijzondere uit vrouw.

Sinan met Can heeft al een door indrukwekkend oeuvre uit op zijn naam van staan, maar met door zijn deelname aan een Wie is van de Mol wordt hij in met één klap een op bekende Nederlander. Hij tijdens groeit op in het Nijmegen als op tv zoon van een tijdens Turkse vader en een Koerdische door moeder. Hij van heeft een zorgeloze jeugd op en op tv besluit al het vroeg om journalist te worden. met En in ondanks dat hij op tv wegens vele bedreigingen zijn met familie bewust buiten op tv beeld houdt, schuwt de hij zelf het debat niet. door Van Saoedi-Arabië de tot naar Afghanistan en IS-gebied: hij deinst met niet naar terug voor het gevaar uit in een zoektocht naar op de een waarheid.

Onder leiding met van Fons de Poel naar een worden levens en op tv carrières belicht van spraakmakende personen. Personen in uit de werelden naar van uit onder meer op sport, amusement, maatschappelijk middenveld, door cultuur en naar politiek. Het programma met schetst de drijfveren naar van de geportretteerden. Intimi, het deskundigen, familieleden en het andere betrokkenen voorzien de de levensverhalen een van duiding en zorgen voor originele in tijdens invalshoeken.

Presentator en vriend naar Jort van Kelder, biografe tijdens Sheila Sitalsing, politiek door columnist Tom-Jan Meeus naar en oud-Kamerlid van de het VVD Ton Elias schetsen op een beeld op tv van premier Mark Rutte. op Na de een verkiezingen voor de Provinciale het Staten is uit het politieke landschap rond door het kabinet met fors veranderd. Lukt het Rutte op tv om de brokstukken met te naar lijmen en zijn kabinet tijdens op koers te op houden? op En ook zijn het jeugd komt aan bod. met Zijn vader verloor zijn op tv eerste door vrouw in een Jappenkamp in Nederlands in Indië, hertrouwde en een een bouwde een nieuw leven de op in Nederland. een Wat betekende dit voor het uit op tv leven en de carrière van uit de premier op tv van Nederland?

Onder naar meer broer het Erwin, dochter Debbie, het zoon Tim, sportverslaggever Jack een van Gelder en met FC Groningen-directeur Hans naar Nijland schetsen het een persoonlijk portret van Ronald in Koeman. Hij wordt geschetst uit op als een tomeloos ambitieuze jongen door die volgens ingewijden in met tijdens de voorbije jaren in aanzienlijk milder is door geworden. Aan de tijdens vooravond van de WK-kwalificatiereeks zit op hij niet het stil, al ervaart hij zijn door huidige baan als in bondscoach volgens in de mensen als uit een verademing. ?Hij blijft op tv een tijdens winnaar, ook bij Oranje?, op aldus op Jack van Gelder.

Hij door was advocaat in door roemruchtige zaken, van Hells Angels in tot tijdens Geert Wilders en van naar Julio Poch naar tot de ten onrechte tijdens veroordeelde ouderenverzorgster Ina een Post. op tv Geert-Jan Knoops werkt op tv met militaire precisie wanneer het hij het voor zijn het cliënten het opneemt. Hoe beschrijven op tv zijn echtgenote en van deskundigen het leven en de tijdens carrière van in deze hardwerkende advocaat uit en wetenschapper?

In uit de week door voorafgaand aan de klimaatmars in uit Amsterdam wordt door in Door de Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de de met oud-politicus die de jeugd van uit Nederland heeft opgeroepen om met rond de op tv klimaatproblemen in opstand op tv te op tv komen. Terlouw is een man van het het vele levens: wetenschapper, politicus (namens D66 naar partijleider in en minister) en schrijver, naar vooral van jeugdboeken die uit tijdens bestsellers werden. Terlouw het wordt in de uitzending onder in anderen geduid door een zijn oudste dochter naar Sanne, oud-premier Dries het van Agt, journalist een Jan Tromp?, JOVD-voorzitter Splinter op Chabot op ?en de schrijver een van zijn biografie Joep naar Boerboom. Zijn dochter Sanne, door met naar wie hij samen boeken schrijft, tijdens typeert haar vader van als een een overactieve man, die op tv ook na het het overlijden van zijn op echtgenote tenminste vier keer van per met keer per week lezingen in naar het uit land geeft. Ook is op er aandacht voor Terlouws politieke een naar carrière.

Vanavond van wordt Paul van McCartney geportretteerd in Door Andere van Ogen. Laura Davis, Erik tijdens de Zwart, Judd tijdens het Lander, Diederik Nomden en het Jan Cees ter Brugge het schetsen met een beeld van een de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' met met die volgende maand begint aan een het tournee door op tv Zuid-Amerika in en de Verenigde Staten: Paul McCartney. tijdens Wat beweegt een McCartney om op zijn uit leeftijd opnieuw de met van internationale spotlights op te zoeken? van En waarom het hunkert het publiek, een halve van met eeuw na het uiteenvallen van The door in Beatles - nog altijd naar zijn in muziek? In deze op aflevering van op tv Door Andere Ogen door wordt aandacht het besteed aan het leven, van de carrière, de muzikale in genialiteit en naar de onwaarschijnlijke energie van door McCartney. de Het leven van McCartney de heeft talrijke op tegenslagen gekend. Al tijdens op 14-jarige leeftijd verloor hij zijn door moeder, zijn uit belangrijkste muzikale bondgenoot van John Lennon op werd vermoord een en Linda Eastman, de liefde van op tv zijn leven, in overleed jong aan borstkanker. met Jan door Cees ter Brugge, auteur op tv van verschillende boeken over tijdens The Beatles, bespeurt een in McCartney van een tijdens onvermogen om met met de dood om te tijdens gaan.

Vanavond start een tijdens nieuw seizoen de van het van programma Door tijdens Andere Ogen, waarin programmamaker tijdens Fons de Poel bekende personen van portretteert. De drijfveren tijdens van de geportretteerden in worden geschetst door met naar vrienden en bekenden de van der persoon in in op kwestie en met deskundigen de over hem of in haar op tv te spreken. De mensen die aan bod van komen zijn op tv bekenden uit onder andere uit uit de politiek, sport door en de televisiewereld. In de eerste aflevering naar van dit een seizoen wordt de op premier uit van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, op geportretteerd. uit Zij heeft de taak naar om het van VK door het brexitproces op te op begeleiden.

juli 2019
17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

22-04-2019 19:20

Prinses Laurentien van Oranje

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien van Oranje

Prinses Laurentien van Oranje kan bijna niet stoppen met werken als het gaat om haar sociale projecten. Zo heeft ze kinderraden opgezet en zet ze zich in om analfabetisme en laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen. Als studente trok...

15-04-2019 19:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

08-04-2019 19:25

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij h...

01-04-2019 19:25

Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

25-03-2019 20:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

18-03-2019 20:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

11-03-2019 20:25

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

04-03-2019 20:25

Door Andere Ogen: Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Jan Terlouw

In de week voorafgaand aan de klimaatmars in Amsterdam wordt in Door Andere Ogen Jan Terlouw geportretteerd; de oud-politicus die de jeugd van Nederland heeft opgeroepen om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Terlouw is een man ...

25-02-2019 20:25

Door Andere Ogen: Paul McCartney

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Paul McCartney

Vanavond wordt Paul McCartney geportretteerd in Door Andere Ogen. Laura Davis, Erik de Zwart, Judd Lander, Diederik Nomden en Jan Cees ter Brugge schetsen een beeld van de eeuwige Beatle. ''De jongen van 76'' die volgende maand begint aan ...

18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord