Programma gemist?

Een portret van uit Boris Johnsen, door de man een die de in voorbije weken in naar het Britse parlement nederlaag na nederlaag tijdens beleefde, maar een eigenzinnig in volhardt in zijn scenario voor een een snelle Brexit. De duiders de belichten op de excentrieke een kanten van de het Britse premier Boris Johnson, in maar ook de grenzeloze op tv ambitie die naar hij van huis uit op tv heeft meegekregen. We kijken tijdens een door de ogen door van biograaf Patrick Bernhart en de zijn jeugdvriend Hugo uit Dixon. Ook oud-hoofdredacteur van van The in Daily Telegraph Charles Moore op komt aan op tv het woord. ?Als kind al uit zei hij de hardop uit koning van de wereld te uit willen worden,?? zegt met biograaf Patrick Bernhart. In uit naar zijn huidige rol spiegelt Johnson op zich een graag aan Winston in Churchill. En onlangs met nog zei hij zelfs in keizer een met Augustus een voorbeeld de te zien, een man die op tv tientallen een jaren in vrede regeerde uit nadat hij met bloedvergieten de aan de macht met was gekomen. Charles Moore met herinnert door zich Boris? gemakkelijke omgang met in de feiten, van maar spreekt de toch met grote bewondering over de een Britse in premier. ??Hij speelt het in spel anders dan alle door anderen, van dat maakt het zo een geliefd.??

Onder leiding van de met Fons de Poel worden levens door en carrières belicht van door spraakmakende personen. met Personen uit de werelden een van onder op tv meer sport, van amusement, maatschappelijk middenveld, naar cultuur en politiek. met Het programma schetst op tv de drijfveren van de geportretteerden. uit Intimi, op tv deskundigen, familieleden en andere met betrokkenen voorzien een de levensverhalen van op tv duiding en zorgen voor originele een tijdens invalshoeken.

Een portret in van Femke Halsema in van op tv de week na de pistoolaffaire. een Alle uitdagingen waar van Halsema voor staat de als van burgemeester worden momenteel overschaduwd van door privé-perikelen. Eerst in was er de arrestatie naar van haar zoon, de de uit brief die ze de daarover schreef en haar tijdens opstandige man die in uitlatingen deed de over het wapen en uit hun relatie. op tv Het brengt Halsema uit in een lastig parket. Haar in huis van is een publieke plek geworden. We kijken in op tv naar Femke Halsema als persoon en uit als burgemeester door op op de ogen van haar beste op tv vriendin het Antoinette Beumer. Haar oud-docent criminologie op Frank door Bovenkerk en Parool-journalist Ruben uit Koops. Ook uit stadsdeelvoorzitter centrum Amsterdam van Mascha ten Bruggencate komt aan het een woord. tijdens Zij heeft dagelijks met uit Halsema op tv te maken in in de aanpak van criminaliteit. Het uit linkse meisje op dat de eerste van vrouwelijke burgemeester van de het hoofdstad werd. een Van Femke naar Halsema. Ze zou door nooit van meer terugkeren in het pluche, tijdens zei Halsema de bij haar naar afscheid van de Kamer. Maar de deze droombaan op tv kon op ze niet laten lopen. Ze tijdens is zichtbaar ontroerd als op tv ze de op ambtsketen omgehangen naar krijgt. Maar op tv de zwaartekracht van de functie de is enorm. een Inmiddels ligt haar op tv privéleven op de straat. Het is nog van de vraag of haar persoonlijk van iets te de verwijten in valt, maar politiek in ligt ze onder uit vuur. Dat gaat haar niet in in tijdens de koude kleren zitten, vertelt in haar een vriendin: ?Het raakt haar het diep. Die zoon heeft er van in niet om gevraagd dat in zijn moeder burgemeester met werd.?

Het leven op tv en carrière van een Angela Merkel het worden geschetst door de Duitse van politicologe tijdens Julia Schramm, oud-correspondent het Margriet Brandsma, tijdens Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow door en toneelmakers Benjamin Moen en op tv Floor van Houwink ten Cate. In de naar laatste jaren tijdens heeft Merkel moeten in toezien hoe in de voormalige uit DDR de uiterst door op tv rechtse AFD terrein gewonnen heeft. Onder tijdens uit meer een gevolg van op tv de vluchtelingencrisis, waarin Merkel een door miljoen ontheemden toegang met verleende tot haar door land. Angela Merkel het op tv groeit op in met de DDR. Haar van jeugd in het communistische van land is bepalend. Als met jonge vrouw op tv wordt benaderd door een de Stasi, uit de geheime dienst, om de spionne te worden. een Ze verzint op advies een van haar moeder de met smoes dat ze de geen geheimen een kan uit bewaren. ?Maar juist dat, het door vermogen met om te zwijgen, is op later haar grootste kwaliteit gebleken'', uit zegt in Margriet Brandsma. De uitzending belicht naar ook Merkel het als machtsfiguur. Een vrouw die van 'politieke uit vadermoord' bedrijft op op haar ontdekker Helmut Kohl. door En een vrouw op die zich in met het door de mannen gedomineerde toneel niet in laat intimideren. Wiskundeleraar Beeskow tijdens herinnert zich Angela het als de uit meest briljante leerling met uit zijn leven. Hij van stond als leraar aan uit de wieg van van in haar latere carrière van als natuurkundige. Hij werd in door Merkel de in Berlijn uitgenodigd, toen een zij voor het eerst door al bondskanselier uit werd beëdigd.

Het op tv leven en door de carrière van prinses op tv Laurentien van van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien met van Oranje was de van eerste burgerprinses aan het het hof toen uit ze in een 2001 het in jawoord gaf aan prins Constantijn. van Haar op vader Laurens Jan Brinkhorst, goede met vriend Jeroen de Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver Paul door van Loon, collega de Daisy door Mertens en journaliste Carla Joosten het in schetsen een beeld van het naar leven en de het carrière met van de prinses.

Michelle naar Obama is op de voormalige first het lady van de Verenigde een Staten. Ze eindigde door haar de met grote liefde Barack Obama tijdens tegen wil tijdens en dank in met het Witte Huis. uit Een groot contrast met de op tv plek waar ze opgroeide, op een uit achterstandsbuurt in van Chicago. Michelle wist zich te de ontworstelen aan op de armoede en de werd als jonge, slimme vrouw het advocate. op Onder meer journalist Antoinnette op tv Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, op op tv jurist en journalist Michiel door Vos en schrijver een van de biografie over op Barack, uit David Maraniss, beschrijven het leven in en de carrière van in deze bijzondere een vrouw. Dit is een herhaling door van van 15 april van 2019.

Sinan Can heeft in al het een indrukwekkend oeuvre op zijn met naam op tv staan, maar door zijn deelname van aan Wie is uit de Mol in wordt hij in in één klap een met bekende van Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen de uit als zoon van uit een Turkse vader en een met Koerdische moeder. van Hij heeft een zorgeloze jeugd op en besluit al van vroeg om journalist met te worden. En met ondanks dat hij op tv wegens vele bedreigingen uit zijn familie een bewust buiten een beeld houdt, schuwt hij zelf het het debat het niet. Van Saoedi-Arabië tot op Afghanistan en van IS-gebied: hij deinst niet in terug de voor het gevaar in een op tv zoektocht naar op tv de waarheid. Dit is uit een herhaling in van 8 april het 2019.

Marjan door Minnesma wordt uit al op jonge leven werd gegrepen tijdens door op natuur en in milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten tijdens en het filosofie. Volgens Harm Edens is zij uit een atypische figuur van van binnen de milieubeweging. Ze de krijgt het naar ondenkbare voor elkaar; de staat wordt tijdens verplicht om zich de te houden aan de de op eigen klimaatdoelen. Een vrouw die tijdens zich niet laat weerhouden naar door nee en van niet bereid met is tijdens tot compromissen. Wie is naar zij, en door wat zijn haar drijfveren? Dit is door een herhaling de van 1 april de 2019.

Presentator de en vriend Jort Kelder, in biografe Sheila Sitalsing, politiek tijdens tijdens columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid in van de VVD op Ton Elias schetsen het een beeld van een premier op tv Mark Rutte. Na de door verkiezingen voor de Provinciale door Staten is een het politieke landschap met rond het kabinet fors op veranderd. het Lukt het Rutte om de brokstukken door in te lijmen en zijn kabinet op tijdens koers te houden? En het ook zijn jeugd uit komt op aan bod. Zijn van vader verloor zijn door eerste vrouw tijdens in een Jappenkamp in Nederlands Indië, uit uit hertrouwde en bouwde een een nieuw leven in op in Nederland. naar Wat betekende dit voor uit het leven de en de carrière van de van premier van Nederland? Dit op tv is met een herhaling van 25 maart door 2019.

Onder tijdens meer broer Erwin, naar dochter Debbie, zoon Tim, uit sportverslaggever Jack op van Gelder en een FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen van een persoonlijk door portret van met Ronald Koeman. naar Hij wordt geschetst als een tomeloos naar ambitieuze jongen die op volgens op ingewijden in de voorbije jaren de aanzienlijk een milder is geworden. door Aan de het vooravond van de WK-kwalificatiereeks zit hij naar niet op stil, al ervaart hij in zijn huidige baan als op bondscoach uit volgens de mensen als een met verademing. ?Hij door blijft een in winnaar, ook bij Oranje?, aldus tijdens Jack van Gelder. Dit een is met een herhaling van 18 maart in door 2019.

Hij in was advocaat in roemruchtige zaken, op van door Hells Angels tot het Geert Wilders en de van Julio Poch het tot de ten onrechte veroordeelde door met ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt uit in met militaire precisie wanneer hij van het voor tijdens zijn cliënten opneemt. naar Hoe beschrijven zijn echtgenote en de de deskundigen het leven en de carrière door door van deze hardwerkende advocaat en wetenschapper? Dit een is een op herhaling het van 11 maart de 2019.

Jan Terlouw is van op een wetenschapper, politicus en met een schrijver. Vooral in zijn jeugdboeken zijn bestsellers met en hij riep de op tv jongeren van de Nederland het op om rond de klimaatproblemen in van opstand de te komen. Zijn oudste dochter Sanne, de oud-premier Dries van met Agt, journalist Jan tijdens Tromp en van JOVD-voorzitter Splinter in Chabot belichten het tijdens leven en de carrière het van deze man op met vele levens. Dit van is een herhaling een van 4 met maart 2019.

Paul uit McCartney begint aan een nieuw op tv het tournee. Wat beweegt hem van om op zijn in leeftijd opnieuw op de internationale spotlights op uit te zoeken? En hoe kan de het dat de zijn muziek bevrijdend een werkt bij uit zijn fans, terwijl hij zelf de zo in lastig om kan tijdens gaan met op tv tegenslagen? Het indrukwekkende met verhaal van de Britse zanger en het met componist wordt verteld door in de ogen van anderen. Dit is door een herhaling de van 25 februari naar 2019.

Theresa May wordt van geschetst als zeer de ambitieuze vrouw die op tv al door jong haar het zinnen had gezet op het in premierschap. Maar in de op tv op tv politiek handelt ze in veel in opzichten op tv sociaal en communicatief tijdens niet altijd even handig. Dat beeld uit wordt nog op tv eens versterkt met nu ze de rond Brexit een eigenzinnige koers op tv blijft varen. Goede in vriendin Patricia Frankland, publicist tijdens Julia Wouters, met hoogleraar op Gareth Davies en een correspondent Lia van Bekhoven schetsen uit een beeld in van de Britse door premier. Dit is de een herhaling van op 18 februari 2019.

Het leven in en de carrière het van prinses een Laurentien van een Oranje wordt geportretteerd. de Prinses Laurentien van Oranje was de van eerste burgerprinses aan het het in hof toen met ze in 2001 het jawoord gaf met aan op tv prins Constantijn. Haar vader door Laurens Jan Brinkhorst, goede naar met vriend Jeroen Smit, gelauwerd een kinderboekenschrijver Paul van Loon, collega op tv het Daisy Mertens en journaliste Carla van Joosten schetsen een de beeld van het leven de en de carrière uit van de op prinses.

december 2019
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!