Programma gemist?

De naar toestand en de toekomst van naar een de aarde wordt door deskundigen naar besproken. met André Kuipers vertelt uitvoerig het hoe confronterend het uit was om voor het eerst op tv een de aarde op afstand de te zien op liggen als een kwetsbaar bolletje in de een met vijandelijke, koude en de kille omgeving. door De kosmische ervaringen hebben zijn leven met het veranderd. Midas Dekkers praat van uitvoerig over zijn met liefde voor de met Wadden. Ook Bernice van Notenboom komt aan in het woord over met haar ervaringen op tijdens de Noordpool.

Vanavond tijdens staat het MAX-programma Door naar Andere het Ogen in het teken van naar de Oranje Leeuwinnen, uit die in de door zomer van tijdens vorig jaar het in land op stelten zetten de door Europees kampioen in te worden. Aan uit het tijdens woord komen: Vera Pauw, op tv Hans Kraay jr., Martine een Prange en Erik Dijkstra. Hoe een werden spelers als uit het Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice door de van de Sanden rolmodellen het voor vele duizenden van kinderen? Inmiddels is op tv meisjes- en vrouwenvoetbal de snelst op groeiende tak van naar sport in ons op tv land. Deze in aflevering van Door Andere in op tv Ogen gaat uitvoerig in op in de van lange weerbarstige geschiedenis van het vrouwenvoetbal. met In 1938 werd naar het zelfs verboden op tv naar en waren deelnemers overgeleverd aan 'wilde op tv competities' in buiten de in KNVB om. Pas in 1971 op werd dat verbod opgeheven, op tv maar lang met verbleef de tak van een op sport in een met gedoogzone. Het enorme succes van uit de Oranje Leeuwinnen lijkt een voor een naar definitieve doorbraak te hebben door gezorgd. In de uitzending van blikken frontvrouwen het van weleer terug de op het hun ervaringen in de voetballerij, die op tv zo op lang een exclusief van mannenbolwerk bleef: Martine Prange, hoogleraar op filosofie aan door de in universiteit van Tilburg op en ooit profvoetballer in Turkije en het Vera Pauw, het oud-international en oud-bondscoach van het de Oranjevrouwen. Pauw op herinnert zich naar hoe met haar nationale selectie in op 2005 moest het aantreden op een bijveldje op in Lutjebroek. "Het was het zelfs onverlicht. We de konden de 's avonds doorspelen dankzij de op lichtmasten op tv verderop, waar een veteranenelftal uit trainde." Pauw was een van de tijdens de grondleggers van de professionalisering van de de het Oranjevrouwen, maar stuitte de op vele muren bij de de officiële het voetbalinstanties. Martine Prange in vertelt hoe zij als kind op tv al droomde van Cruijff, op Neeskens en een Van Hanegem. naar Maar toen zij zich met het een groep tijdens vriendinnen aanmeldde op bij een op amateurclub, bleven de door deuren gesloten. Verboden, gedoogd en gevierd: op dat is de het lange weg die uit de Oranjevrouwen moesten op bewandelen. In Door Andere naar Ogen becommentariëren tijdens ook Hans Kraay naar jr. (oud-voetballer, nu verslaggever) het en uit programmamaker Erik het Dijkstra de opmars van in de Oranjevrouwen. het ''De tijd dat we er de met dedain naar keken het is allang voorbij,'' in door zegt Kraay. "Het is op onmiskenbaar topsport geworden en zo met op wordt het inmiddels ook in de van media belicht. Niemand naar kan nog om een met dit Oranje heen."

Vanavond het staat het MAX-programma Door in Andere Ogen in het door teken van het het levensverhaal en op de carrière van zwemmer op tv op tv Maarten van der Weijden. In de met zomer groeide uit hij in uit tot een de volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af de op te leggen en binnenkort doet de hij een theatertour van in elf op tv steden om zijn in verhaal te op doen. Aan het woord komen: een Herman Pleij, Marcel van Wouda, moeder uit Janneke, zus Etta en op echtgenote Daisy. Maarten van een der met Weijden, olympisch kampioen op de een lange afstand, groeide op de in een met sfeer van competitie. ''Doelen tijdens stellen, het uiterste naar uit jezelf halen, op een dat had hij als kind al'', op beschrijft met zus Etta. Als de Maarten op op tv 19-jarige leeftijd door leukemie een wordt getroffen, heeft hij een op tv moeilijke relatie tijdens met zijn ouders. ''Hij de wilde alleen maar met op trainen, verder deed niets er met nog toe. Bij naar zijn ziekte zijn door wij weer heel in dichtbij elkaar de gekomen'', zegt zijn moeder in Janneke. Als Maarten zich in een olympisch doel stelt, in naar is hij zo gedreven van dat hij zelfs zijn op tv relatie met Daisy in - inmiddels zijn naar echtgenote in - opgeeft. Openhartig vertelt zij hoe op moeilijk het voor de haar was om op tv Maarten in op tv die beslissing te van kunnen volgen. uit Ook zijn toenmalige van zwemcoach Marcel Wouda op typeert Maarten door als een man die alles opzij een zet om zijn het op tv sportieve droom waar te maken. Historicus Herman het Pleij in noemt Maarten een typische Hollandse op tv held: een ''Heldenverering is op bepaald geen Nederlandse eigenschap. Maar we het maken een uitzondering uit voor sporthelden, door zeker als met we ze als op 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder in de de uitzending op is de rol van Janneke het van der Weijden, naar de moeder van Maarten. de van Zij beschrijft hoe topsport iemand de als Maarten ook in op staat stelt om in de de nare episodes uit het zijn leven opzij te zetten. naar Dat hij op tv nu weer de theaters op tv naar in gaat, maakt deel uit van uit dat patroon: altijd met weer een met nieuw doel voor ogen. de Janneke beschrijft ook uit de haar angst, dat de ziekte op tv bij Maarten kan terugkeren. Door tijdens in Andere Ogen is door een actueel biografieënprogramma onder leiding tijdens van Fons een de Poel. In dit MAX-programma op worden door de levens en van carrières belicht van in spraakmakende personen uit de werelden uit het van o.a. sport, amusement, cultuur op tv en politiek. Intimi, deskundigen, op tijdens familieleden en andere betrokkenen voorzien de het levensverhalen van tijdens duiding op en zorgen voor originele invalshoeken en op nieuwe naar perspectieven.

Na tijdens alle commotie rond de verdwijning op tv van Jamal Khashoggi op tv in het Saudische met consulaat in het Istanbul, met speelt wereldwijd de vraag: wie op tv is een deze machtige kroonprins van tijdens Saudi-Arabië en wist hij van op tv de op tv sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspecialist van Paul Aarts, tijdens arabiste Laila al-Zwaini en het historicus met Mark Blaisse schetsen een portret van een een Mohammed bin Salman. De kenners van de Saudi-Arabië duiden de snelle uit opkomst van het de jonge kroonprins, die in in in een paar een jaar tijd de machtigste uit man van door het land werd. in Aanvankelijk werd hij door beschouwd als een dynamische hervormer, naar maar al op tv snel bleek een hij een roekeloos en autoritair figuur een te op zijn.

Vanavond op staat het op MAX-programma Door Andere Ogen op tv in het het teken van het staatsbezoek van op koning Willem-Alexander en een koningin Máxima aan op tv de Britse koningin van Elizabeth. Op de vooravond van van in het staatsbezoek aan het Verenigd op tv Koninkrijk naar toont Door Andere Ogen het op tv portret van koning een Willem-Alexander, koningin de Máxima en koningin op tv Elizabeth. De portretten worden geschetst door door correspondent Lia door met van Bekhoven, conservator het van Paleis Het Loo en kunsthistoricus een Paul Rem, naar koningshuisverslaggever Marc naar van der Linden en tijdens historicus Wim het Berkelaar. Lia van in Bekhoven, al dertig op jaar correspondent in het Londen, ziet het tijdens staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin in uit Máxima aan de Britse koningin Elizabeth op tv als in een belangrijk signaal in op tv tijden van Brexit. uit De Windsors willen het de door Oranjes laten weten van dat zij ondanks het vertrek een van Engeland uit met de het Europese Unie nog steeds uit tot de Europese familie blijven een behoren. Van van Bekhoven: ''De Brexit een is tijdelijk, wij zijn een er uit al meer dan duizend de jaar. Dat is met de boodschap. Het is een onderdeel op tv van soft diplomacy in van de van Britse royals." Waar het Nederlandse koningspaar op zich menselijk op en benaderbaar etaleert, heerst door op op tv Buckingham Palace nog altijd de doctrine door met van afstandelijkheid, traditie en in strenge protocollen. tijdens "Elizabeth heeft nog nooit haar eigen de in gordijnen geopend, het eigen van bad laten op tv vollopen of zelf haar op tv bh aan gedaan. Dat op is door de monarchie waar je hier uit nog mee in te maken naar hebt", zegt van Bekhoven. ''Het staatsbanket naar tijdens zal indrukwekkend zijn. op Alles wordt uit de kast gehaald. naar Dit is de naar tijdens eredivisie van alle de monarchieën." Door Andere Ogen is een actueel op tv tijdens biografieënprogramma onder leiding van Fons een de Poel. In dit van op MAX-programma worden de levens en carrières de belicht van naar spraakmakende personen uit de de werelden van onder van andere sport, amusement, van uit cultuur en politiek. het Intimi, deskundigen, familieleden met en andere betrokkenen voorzien de door levensverhalen van duiding naar en zorgen het voor originele invalshoeken en nieuwe in het perspectieven.

Een naar portret van de hitmachine ABBA. het De band, bestaande tijdens het uit Benny, Björn, Agnetha en door Anni-Frid. Wie zijn zij? door Hoe vonden een ze de elkaar? Hoe is op het mogelijk dat ze na alle de successen en op persoonlijk op tv drama onderling nu weer samen naar aan de slag tijdens gaan? tijdens Aan het woord komen op Ingmarie Halling, Carl Magnus in Palm, journalist tijdens Cornald Maas, pianist naar Cor Bakker en zangeres Antje een Monteiro, die de op door hoofdrol vertolkt in de musical Mamma uit van Mia!.

Goede door vriend en collega Matthijs het van Nieuwkerk, door uitgever en het vriend Mai Spijkers en zijn vrouw in naar Anna schetsen een van beeld van Akyol. Onder andere de het impact op van de dreigementen die tijdens volgden op uitzending van naar de tv-serie De door Neven van Eus uit komt in aan bod. op tv De felle reacties leidden ertoe dat op tv Akyol op tv en zijn een gezin zich in hun eigen huis het niet meer tijdens veilig de voelden.

Vanavond staat het het programma Door Andere uit Ogen in het een teken van naar Sander de Kramer. uit Zijn leven wordt geschetst door door van Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn tijdens ouders en de vrouw. In in Door Andere Ogen een de portret van journalist, columnist in en uit tv-maker Sander de Kramer. De Kramer op met begon in Rotterdam als hoofdredacteur van in op de Straatkrant. Deze aflevering toont het bijzondere tijdens verhaal van door een Rotterdammer die in uit van het Afrikaanse land Sierra op tv Leone tot chief werd benoemd: van een belangrijke van functie in Afrikaanse samenlevingen. op tv op tv De Kramer, die in Sierra Leone met op tv ''Chief Ouwe Dibbes'' naar wordt genoemd, wordt op gezien als een volksheld nadat hij van in daar talrijke scholen liet tijdens bouwen en andere sociale projecten de initieerde. Zo bevrijdde met hij kinderen die tijdens in de diamantmijnen op tv als slaven werden naar ingezet en bood op tv hen scholing aan. op tv ''Zijn inzet is uit voor een honderdduizenden mensen van betekenis'', in zegt zijn biograaf het Jochem Davidse. Ook Hugo Borst in typeert De in Kramer: op tv ''Sander doet alles uit met een schaterlach. op tv Maar hij heeft ook een zijn donkere kant.'' In Door Andere naar Ogen beschrijven de intimi van hoe Sander de Kramer uit in augustus 2013 wordt in getroffen door tinnitus; een met het oorverdovende piep in naar het hoofd. Zijn echtgenote Wendy vertelt tijdens hoe haar man de zelfs overwoog om tijdens zich tijdens het leven te benemen: ''Hij een wilde naar op tv Sierra Leone om te in tijdens sterven.'' Dat hij inmiddels de met de aandoening heeft leren naar leven het zegt ''alles over zijn vermogen op tv om ondanks op tv alles van het het leven het te willen genieten,'' aldus in zijn vrouw. Door Andere Ogen is op tv een tijdens actueel biografieënprogramma onder leiding met van Fons de uit Poel. In dit van MAX-programma worden de levens in en carrières het belicht van spraakmakende in personen uit de tijdens werelden van de o.a. sport, amusement, cultuur in en politiek. de Intimi, deskundigen, naar familieleden en andere betrokkenen voorzien de door levensverhalen van in duiding en zorgen voor op tv originele invalshoeken door en nieuwe op tv perspectieven.

Vanavond het staat het programma tijdens Door Andere Ogen in het naar teken van Glennis van Grace. tijdens John van naar Katwijk, Henny Huisman en met Babette Labeij met bespreken de carrière en de Amerikaanse in opmars tijdens van de zangeres. In Door Andere door tijdens Ogen een portret in van het Amsterdamse door meisje dat droomde van het grootste naar podium door van de wereld en tijdens uiteindelijk een finaleplek in uit America’s Got op tv Talent wist te bemachtigen: op tv Glennis Grace. Voormalig manager met John van het Katwijk spreekt openhartig over naar de soms tijdens moeizame tocht die Glennis op tv maakte, zeker door nadat zij in door 2005 al het in de de voorronde sneuvelde bij uit het Eurovisie Songfestival: tijdens ''We zaten samen te naar huilen in het vliegtuig op tv op weg naar van huis.'' Het op leven van Glennis wordt ook besproken naar door met Henny Huisman, bij wie ze het doorbrak in naar de met Soundmixshow. Ook Babette Labeij schetst in de vrouw die uit in Amerika harten op lijkt te veroveren. op tv Labeij naar woonde tot voor kort in Los op Angeles en het is als zangcoach betrokken van bij een vrijwel alle tv-talentenjachten naar in zowel Nederland in als de op Verenigde Staten. Ze adviseert Glennis: ''Ga uit vooral emigreren, je de moet daar blijven tijdens om het er een echt helemaal te tijdens gaan tijdens maken.'' Door Andere een Ogen is een actueel biografieënprogramma een onder met leiding van Fons de het Poel. In dit MAX-programma worden de de levens en met door carrières belicht van spraakmakende personen het uit de de werelden van o.a. sport, uit amusement, cultuur een en politiek. Intimi, deskundigen, familieleden naar en tijdens andere betrokkenen voorzien de levensverhalen de van duiding uit en zorgen voor met originele op tv invalshoeken en nieuwe tijdens perspectieven.

Vanavond zendt uit Omroep uit MAX een portret uit van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In het het de tweede uitzending in van Door Andere Ogen komen onder in meer op Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees door Boonman en uit Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is uit winnaar van met De Slimste Mens, uitverkozen op tot Politicus tijdens van in het Jaar, de best met geklede man van het uit land en zelfs de in meest sexy op politicus van de Den Haag. "Maar naar dat alles maakt uit een mens nog met niet tot een een goed politicus", zegt politiek commentator op naar Kees Boonman. "Zijn losse houding door is ook een met risico in een tijdens calvinistisch het land als het onze. Politiek is door door een moeilijker vak dan we denken. in Het kan op tv in vierentwintig uur gebeurd door van zijn." De politieke bliksemcarrière van op Dijkhoff wordt uit behalve door Kees Boonman belicht uit door Dijkhoffs jeugdvriend Christophe een van der tijdens Maat, partijgenoot Jeanine Hennis-Plasschaert door en Arnoud-Jan naar Bijsterveld, de hoogleraar Cultuur in Brabant aan de van Universiteit van Tilburg, van waar Dijkhoff ooit naar tijdens cum laude afstudeerde. Door Andere door Ogen is een actueel van biografieënprogramma onder leiding van uit een Fons de Poel. In dit van MAX-programma op worden de levens tijdens en carrières belicht van uit spraakmakende personen uit de werelden de van o.a. de sport, amusement, tijdens cultuur en politiek. Intimi, met deskundigen, familieleden een en andere betrokkenen voorzien tijdens de levensverhalen op tv van duiding in en zorgen voor originele invalshoeken en op tv van nieuwe perspectieven.

Vanaf vanavond is van het nieuwe van programma een Door Andere Ogen elke de maandag om 20:25 uur het te zien op uit NPO op tv 2. Hierin worden portretten in geschetst van bijzondere met personen door de ogen van het anderen. Met de onder meer uit afleveringen over Wesley Sneijder en op Klaas Dijkhoff (volgende op tv week op 17 september 2018). Wesley Sneijder In de op naar 1e aflevering de recordinternational die afscheid het in neemt van Oranje: Wesley uit Sneijder. Onder uit meer zijn ouders, echtgenote Yolanthe en van goede een vriend Kees Jansma geven door een intiem beeld het van de Sneijder, “een man met door een vernietigende kracht, binnen en in het buiten de krijtlijnen”, de zoals Jansma hem typeert. Zijn ouders van uit vertellen uitvoerig over zijn jeugd in tijdens op de Utrechtse volkswijk Ondiep, “een met buurt waar uit zich veel narigheid afspeelde”. Hoe naar Wesley al een op jonge leeftijd uit door dankbaarheid hun naar auto de en hun huis naar financiert en – zijn rijkdom ten uit van spijt – zijn afkomst nooit verloochent. met Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft een hoe hij haar uit ooit het heeft verovert in een urenlang op tv telefoongesprek. Kees met Jansma verhaalt naar hoe Wesley bij het het WK van 2010 in tijdens de rust van naar Nederland-Brazilië – op uit verzoek naar van coach Bert van naar Marwijk – al van zijn teamgenoten uitkaffert: op “Jullie verkloten mijn naar hele toernooi”. En hoe het Oranje na een rust in met 2 doelpunten van Sneijder het alsnog Brazilië uitschakelen. Meer in Door Andere Ogen In van tien uitzendingen van telkens op tv een met half uur schetst het programma in de in drijfveren van de geportretteerden. het Intimi, deskundigen, familieleden een en andere betrokkenen naar voorzien de levensverhalen op tv van duiding tijdens en zorgen een voor originele invalshoeken. Door in Andere Ogen op tv biedt nieuwe perspectieven, bijzondere informatie en in mooie anekdotes over de op tv de geportretteerde persoon.

december 2018
03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

01-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Sander de Kramer. Zijn leven wordt geschetst door Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In Door Andere Ogen een portret van journalist, columnist en tv-maker Sander...

24-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Glennis Grace

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Glennis Grace

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres. In Door Andere Ogen een portret van het Amsterd...

17-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is winn...

10-09-2018 20:25

Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Kla...

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord