Programma gemist?

Vanavond in start een nieuw seizoen een van op tv het programma Door Andere met Ogen, waarin programmamaker Fons de in Poel bekende in personen een portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden naar geschetst van door met vrienden en het bekenden van der naar persoon naar in kwestie en met door deskundigen over tijdens hem of haar te spreken. De mensen naar een die aan bod komen het zijn bekenden uit onder op tv andere de politiek, sport door en de televisiewereld. In uit de eerste op aflevering van door dit seizoen wordt de premier met van door het Verenigd Koninkrijk, Theresa op May, geportretteerd. Zij van heeft de uit taak om het met VK door het naar brexitproces te tijdens begeleiden.

In de een zomer van 2018 naar groeide van tijdens der Weijden uit tot een op volksheld door met de Elfstedentocht zwemmend af door te leggen en met binnenkort met doet hij een een theatertour in uit elf steden om zijn verhaal naar te doen. Maarten in van der uit Weijden, olympisch kampioen op tv op de lange afstand, groeide uit op het in een het sfeer van competitie. ''Doelen stellen, een het uiterste op uit jezelf halen, dat had een hij door als kind al,'' beschrijft zus het Etta. Als Maarten uit het op 19-jarige leeftijd door leukemie wordt tijdens getroffen, heeft hij op tv een moeilijke op relatie met zijn van ouders. ''Hij met wilde alleen maar trainen, een verder deed tijdens niets er nog een toe. Bij op tv zijn ziekte zijn wij weer heel uit dichtbij elkaar gekomen,'' op tv zegt zijn tijdens moeder Janneke. Historicus Herman Pleij op noemt op tv Maarten een typische tijdens Hollandse held. Bijzonder door in de uitzending is de van rol in van Janneke van der Weijden, uit de moeder van Maarten. van Zij uit beschrijft hoe topsport iemand op als Maarten op tv ook in staat stelt een om de op nare episodes uit zijn leven in op tv opzij te zetten. Dat een hij nu weer de door theaters in gaat, maakt in deel op uit van dat patroon: altijd van weer een nieuw door doel uit voor ogen. Janneke beschrijft uit ook haar angst, door dat de ziekte bij in Maarten kan terugkeren. Dit de is tijdens een herhaling met van 5 november het 2018.

De ouders op van Wesley Sneijder vertellen naar uitvoerig op over zijn jeugd het in de Utrechtse volkswijk van Ondiep. Zijn naar vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe naar door Wesley haar ooit veroverde. Ook met Kees de Jansma vertelt uitgebreid tijdens over zijn relatie in met Wesley Sneijder. Dit is een een herhaling van tijdens 10 september naar 2018.

Een van portret van de in hitmachine ABBA. De band, tijdens bestaande uit Benny, in Björn, Agnetha en Anni-Frid. in Wie zijn zij? met Hoe vonden ze op tv elkaar? Hoe is door de het mogelijk dat door ze na alle successen het en persoonlijk drama onderling nu op tv op tv weer samen aan de slag de gaan? naar Aan het woord van komen Ingmarie Halling, Carl Magnus Palm, een journalist Cornald in Maas, pianist Cor tijdens Bakker en het zangeres Antje Monteiro, die de van hoofdrol vertolkt het in de musical Mamma de Mia!. Dit is een naar herhaling van op tv 15 oktober op tv 2018.

De toestand in en van de toekomst van de het aarde wordt door deskundigen besproken. op tv André Kuipers tijdens vertelt uitvoerig naar hoe confronterend het was tijdens om een voor het eerst de de aarde op de afstand te zien uit liggen als een kwetsbaar van bolletje in in een vijandelijke, koude en kille omgeving. op De kosmische ervaringen van hebben uit zijn leven veranderd. Midas uit Dekkers praat uitvoerig over naar zijn liefde naar voor de het Wadden. Ook Bernice uit Notenboom komt aan het woord van door over haar ervaringen op de op Noordpool.

Vanavond staat het met met MAX-programma Door Andere Ogen in uit het uit teken van de Oranje uit Leeuwinnen, die tijdens in de zomer van vorig jaar met het land de op stelten zetten uit door het Europees kampioen te worden. van Aan het woord komen: een Vera Pauw, het Hans Kraay jr., Martine het Prange en met Erik Dijkstra. Hoe werden het spelers als Lieke Martens, uit Vivianne Miedema in en Shanice van de op tv Sanden rolmodellen voor vele van duizenden kinderen? op Inmiddels naar is meisjes- en vrouwenvoetbal de snelst op tv groeiende uit tak van sport in ons op tv tijdens land. Deze aflevering van Door Andere het van Ogen gaat uitvoerig in uit op de lange weerbarstige door geschiedenis van het vrouwenvoetbal. op In tijdens 1938 werd het van zelfs verboden naar en waren deelnemers overgeleverd aan 'wilde het competities' op tv buiten de KNVB tijdens om. Pas in 1971 werd in dat verbod opgeheven, van tijdens maar lang verbleef de tak op van sport een in een gedoogzone. het Het enorme uit succes van de Oranje Leeuwinnen het lijkt voor een met definitieve doorbraak naar te hebben gezorgd. In door de uitzending blikken uit frontvrouwen van weleer terug op door hun ervaringen uit in uit de voetballerij, die zo het lang een exclusief in mannenbolwerk bleef: Martine Prange, hoogleraar naar van filosofie aan de universiteit van Tilburg in en op tv ooit profvoetballer in Turkije het en Vera Pauw, naar oud-international en oud-bondscoach van op tv op tv de Oranjevrouwen. Pauw herinnert zich de hoe haar nationale selectie op tv in op 2005 moest aantreden op een van bijveldje naar in Lutjebroek. "Het was zelfs op tv tijdens onverlicht. We konden 's de avonds doorspelen dankzij de tijdens lichtmasten verderop, waar een tijdens veteranenelftal trainde." Pauw tijdens was een van van de een grondleggers van een de professionalisering van de Oranjevrouwen, het maar stuitte uit op vele muren bij de in officiële voetbalinstanties. Martine tijdens Prange door vertelt hoe zij als kind door al droomde van naar Cruijff, Neeskens en Van het met Hanegem. Maar toen zij zich met het een uit groep vriendinnen aanmeldde bij op een amateurclub, door bleven de deuren gesloten. Verboden, gedoogd op tv en gevierd: op tv dat is de uit lange weg met die de Oranjevrouwen met moesten bewandelen. In in Door Andere Ogen becommentariëren op ook Hans Kraay jr. een (oud-voetballer, nu verslaggever) uit van en programmamaker Erik Dijkstra de met opmars van op de Oranjevrouwen. ''De tijd in dat tijdens we er met uit dedain naar keken op tv is allang voorbij,'' de zegt Kraay. "Het van is onmiskenbaar topsport geworden en van zo wordt het inmiddels van een ook in de het media belicht. Niemand kan het nog om de dit Oranje heen."

Vanavond op staat het MAX-programma Door Andere uit Ogen in de het teken van het tijdens levensverhaal en de tijdens carrière van zwemmer van Maarten van der uit Weijden. In de het de zomer groeide hij in uit tot een volksheld met door de in Elfstedentocht zwemmend af te in leggen en binnenkort doet hij door een theatertour in naar elf met steden om zijn verhaal van te het doen. Aan het de woord komen: Herman Pleij, uit Marcel Wouda, moeder Janneke, zus van de Etta en echtgenote in Daisy. Maarten van der Weijden, op tv olympisch kampioen op de het lange de afstand, groeide op in een in sfeer van tijdens competitie. ''Doelen in stellen, het uiterste uit jezelf halen, uit dat op tv had hij als naar kind al'', beschrijft op tv zus Etta. Als de Maarten op tijdens 19-jarige leeftijd door leukemie wordt getroffen, de op tv heeft hij een moeilijke relatie met uit zijn ouders. uit ''Hij wilde alleen de maar van trainen, verder deed niets er in nog toe. Bij zijn op tv ziekte zijn wij het weer heel dichtbij naar elkaar op gekomen'', zegt zijn door moeder Janneke. Als door Maarten zich een olympisch op tv doel stelt, is naar hij zo van gedreven dat hij zelfs zijn relatie in naar met Daisy - inmiddels zijn echtgenote tijdens tijdens - opgeeft. Openhartig vertelt zij hoe op op moeilijk het voor haar op was om Maarten een in die beslissing te naar kunnen volgen. Ook zijn naar toenmalige zwemcoach Marcel naar Wouda typeert een Maarten als met een man die alles een opzij zet uit om zijn sportieve droom door waar met te maken. Historicus Herman Pleij een noemt Maarten een typische met Hollandse held: een ''Heldenverering is een bepaald geen Nederlandse eigenschap. Maar door we maken een uit uitzondering voor sporthelden, zeker een als we tijdens ze als van 'gewoon' herkennen.'' Bijzonder in op tv de uitzending is de rol naar uit van Janneke van der Weijden, de de moeder van Maarten. het Zij tijdens beschrijft hoe van topsport iemand als Maarten ook uit in staat stelt om in de nare op tv episodes uit uit zijn leven uit opzij te zetten. het Dat hij nu weer de theaters naar in gaat, op tv maakt deel uit uit van van dat patroon: altijd weer naar een nieuw doel voor op tv ogen. Janneke de beschrijft ook haar uit angst, dat de in ziekte bij Maarten kan op terugkeren. Door Andere Ogen is uit tijdens een actueel biografieënprogramma in onder leiding van Fons met de Poel. In dit MAX-programma uit worden de levens in en carrières belicht de op van spraakmakende personen het uit de werelden van o.a. sport, op amusement, cultuur naar en politiek. Intimi, deskundigen, naar van familieleden en andere betrokkenen voorzien op tv de levensverhalen van door duiding en op zorgen voor originele invalshoeken op en nieuwe een perspectieven.

Na uit alle commotie rond de door verdwijning van Jamal een Khashoggi in het naar Saudische consulaat in Istanbul, op tv speelt de wereldwijd de vraag: wie is met deze machtige kroonprins naar van naar Saudi-Arabië en tijdens wist hij van het de sinistere gebeurtenissen af? de Midden-Oostenspecialist Paul naar Aarts, arabiste Laila al-Zwaini het en historicus Mark Blaisse van schetsen een op portret van Mohammed bin tijdens Salman. De kenners van Saudi-Arabië uit met duiden de snelle opkomst van in de jonge op kroonprins, die in een paar de jaar in tijd de machtigste man van met het land werd. tijdens Aanvankelijk werd hij door op beschouwd als een dynamische hervormer, tijdens maar al snel van bleek hij een uit roekeloos naar en autoritair figuur te uit zijn.

Vanavond de staat het een MAX-programma Door Andere Ogen door in het teken van het in staatsbezoek met van koning Willem-Alexander en een koningin Máxima het aan de Britse koningin de Elizabeth. Op de vooravond van van het staatsbezoek met aan het uit Verenigd Koninkrijk door toont Door Andere Ogen het tijdens portret van koning door Willem-Alexander, op tv koningin Máxima en koningin Elizabeth. tijdens De het portretten worden geschetst door correspondent Lia een van Bekhoven, in conservator van Paleis een Het op Loo en kunsthistoricus in Paul Rem, koningshuisverslaggever het Marc van der van Linden en historicus Wim Berkelaar. Lia van de met Bekhoven, al dertig jaar op tv correspondent in Londen, ziet het tijdens staatsbezoek tijdens van koning Willem-Alexander en door koningin Máxima op aan de Britse koningin Elizabeth het als een belangrijk met signaal de in tijden van Brexit. op De tijdens Windsors willen de Oranjes op laten weten het dat zij ondanks het vertrek van een Engeland uit de van door Europese Unie nog op steeds tot de Europese van familie blijven behoren. tijdens Van Bekhoven: door ''De Brexit is het tijdelijk, wij zijn de er al meer dan duizend jaar. op een Dat is de op tv boodschap. Het is onderdeel tijdens van soft diplomacy van van de Britse in royals." Waar het Nederlandse koningspaar zich door het menselijk en benaderbaar etaleert, de heerst op Buckingham Palace in nog de altijd de doctrine van het afstandelijkheid, traditie naar en strenge protocollen. naar "Elizabeth heeft nog door nooit haar eigen gordijnen geopend, uit het eigen bad naar laten vollopen of zelf naar haar uit bh aan gedaan. Dat is een de van monarchie waar je naar hier nog op tv mee te maken hebt", zegt van van Bekhoven. de ''Het staatsbanket zal indrukwekkend zijn. van naar Alles wordt uit het de kast gehaald. met Dit is de eredivisie in van alle monarchieën." Door Andere uit Ogen is een actueel van biografieënprogramma onder een leiding uit van Fons de uit Poel. In dit MAX-programma worden de door levens en carrières op tv belicht een van spraakmakende personen van uit de werelden van het onder andere sport, een amusement, cultuur in en politiek. Intimi, deskundigen, familieleden door en uit andere betrokkenen voorzien in de levensverhalen van duiding en tijdens zorgen voor in originele de invalshoeken en nieuwe met perspectieven.

Een met portret van de naar hitmachine ABBA. De band, bestaande in uit uit Benny, Björn, Agnetha en door Anni-Frid. Wie naar zijn zij? Hoe uit vonden ze elkaar? op Hoe is het mogelijk uit dat ze op na alle successen de en persoonlijk drama onderling tijdens nu weer samen tijdens aan de slag tijdens gaan? Aan door het woord komen van Ingmarie Halling, tijdens Carl Magnus Palm, journalist op tv Cornald Maas, pianist uit Cor Bakker en zangeres tijdens Antje Monteiro, die op tv de hoofdrol op vertolkt in uit de musical Mamma van Mia!.

Goede vriend en van collega Matthijs van op Nieuwkerk, uitgever en het vriend Mai Spijkers op en zijn naar vrouw Anna schetsen door een beeld uit van Akyol. naar Onder andere de impact een van de dreigementen die volgden de op uitzending van op tv het de tv-serie De het Neven van Eus komt aan met bod. De felle reacties op tv leidden ertoe dat een naar Akyol en zijn op gezin zich in hun eigen huis op tv niet meer een veilig naar voelden.

Vanavond uit staat het programma Door in Andere Ogen in het door een teken van Sander op de Kramer. Zijn leven wordt geschetst een door Hugo de Borst, Jochem met Davidse, zijn ouders en vrouw. In door op Door Andere Ogen een portret van met journalist, columnist en een door tv-maker Sander de Kramer. door De Kramer op tv begon in Rotterdam in als hoofdredacteur van het de Straatkrant. Deze aflevering toont een het bijzondere verhaal op tv van een Rotterdammer van die in het Afrikaanse op tv land op Sierra Leone tot uit chief werd benoemd: in een belangrijke functie in het Afrikaanse samenlevingen. De Kramer, die door uit in Sierra Leone van ''Chief Ouwe Dibbes'' wordt genoemd, een wordt gezien naar als een volksheld nadat hij met daar talrijke scholen door liet naar bouwen en andere sociale naar projecten initieerde. Zo op bevrijdde hij kinderen de die in met de diamantmijnen door als slaven werden op ingezet en bood hen scholing aan. uit met ''Zijn inzet is een voor honderdduizenden mensen van van betekenis'', zegt zijn biograaf van Jochem Davidse. Ook Hugo Borst de typeert De Kramer: met ''Sander naar doet alles met een schaterlach. uit Maar tijdens hij heeft ook op zijn donkere kant.'' In het Door Andere Ogen uit beschrijven intimi hoe Sander in de Kramer in augustus een 2013 wordt getroffen het door tinnitus; een naar oorverdovende het piep in op het hoofd. Zijn echtgenote Wendy vertelt van het hoe haar man zelfs overwoog om op zich het leven op tv te benemen: ''Hij het wilde naar de Sierra van Leone om te sterven.'' Dat hij op inmiddels met de op tv aandoening heeft op tv leren leven uit zegt ''alles over zijn het vermogen het om ondanks alles van uit het leven te willen met genieten,'' aldus de zijn vrouw. Door Andere Ogen is op tv een met actueel biografieënprogramma onder uit leiding van Fons de Poel. van In op dit MAX-programma uit worden de levens met en carrières belicht een van spraakmakende personen uit de werelden het naar van o.a. sport, amusement, cultuur en van politiek. Intimi, deskundigen, in familieleden een en andere betrokkenen voorzien de door levensverhalen op van duiding en zorgen voor op originele invalshoeken op tv en nieuwe naar perspectieven.

Vanavond uit staat het programma Door uit Andere Ogen van in het teken van tijdens Glennis Grace. met John van Katwijk, een Henny Huisman en met Babette Labeij op tv bespreken de carrière een en de Amerikaanse opmars van de door zangeres. In Door door Andere Ogen uit een portret van het het Amsterdamse meisje dat droomde door van het de grootste uit podium van de van wereld en uiteindelijk de een finaleplek in America’s Got een Talent wist te met bemachtigen: Glennis het Grace. Voormalig manager John uit van Katwijk spreekt het openhartig over de soms een moeizame tocht die van Glennis maakte, zeker van nadat zij in naar 2005 al in uit de voorronde sneuvelde van bij het Eurovisie Songfestival: uit door ''We zaten samen te huilen de in het naar vliegtuig op tijdens weg naar huis.'' Het leven van door Glennis wordt ook door besproken op tv door Henny Huisman, met bij wie ze doorbrak in op de Soundmixshow. met Ook Babette de Labeij schetst de vrouw die in door Amerika van harten lijkt naar te veroveren. Labeij woonde tot naar voor kort in naar Los Angeles en is door als zangcoach betrokken in bij uit vrijwel alle tv-talentenjachten van in zowel op tv Nederland als de Verenigde Staten. Ze de adviseert een Glennis: ''Ga vooral door emigreren, je moet daar het blijven naar om het er echt helemaal te uit een gaan maken.'' Door Andere Ogen is een tijdens actueel biografieënprogramma naar onder leiding met van Fons de uit Poel. In dit MAX-programma worden de de levens en met carrières belicht van tijdens spraakmakende tijdens personen uit op de werelden van o.a. sport, de amusement, cultuur en politiek. het Intimi, deskundigen, met familieleden uit en andere betrokkenen van voorzien de levensverhalen van duiding uit en zorgen voor van originele invalshoeken van en nieuwe de perspectieven.

Vanavond op tv zendt Omroep MAX een een portret het van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. een In de tweede in uitzending van het Door Andere Ogen komen met onder meer in Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman de en Arnoud-Jan Bijsterveld in aan het woord. Hij een is winnaar van De uit Slimste tijdens Mens, uitverkozen tot Politicus een van het Jaar, naar de best tijdens geklede man van het op tv land en zelfs de uit tijdens meest sexy politicus van met Den Haag. "Maar dat alles in maakt tijdens een mens nog niet tot tijdens op een goed politicus", zegt een politiek commentator Kees een Boonman. "Zijn losse de houding is ook een risico op tijdens in een calvinistisch land als uit het onze. Politiek van is een een moeilijker vak dan we een denken. van Het kan in vierentwintig uur gebeurd uit zijn." De politieke door bliksemcarrière van Dijkhoff wordt van behalve door Kees in Boonman van belicht door Dijkhoffs jeugdvriend Christophe in van der Maat, in van partijgenoot Jeanine Hennis-Plasschaert en van Arnoud-Jan Bijsterveld, hoogleraar een Cultuur in Brabant aan van de Universiteit van Tilburg, het in waar Dijkhoff ooit naar cum laude afstudeerde. Door naar Andere Ogen is een actueel naar biografieënprogramma onder tijdens leiding van tijdens Fons de Poel. In op tv dit MAX-programma worden de levens uit en het carrières belicht van van spraakmakende personen het uit de werelden van o.a. tijdens sport, amusement, tijdens cultuur en politiek. tijdens Intimi, deskundigen, familieleden en van andere betrokkenen met voorzien de levensverhalen van duiding het de en zorgen voor originele invalshoeken en het nieuwe tijdens perspectieven.

Vanaf het vanavond is op het nieuwe programma Door Andere tijdens Ogen elke op tv maandag om op tv 20:25 uur te zien op de NPO het 2. Hierin worden portretten op tv geschetst van bijzondere personen door het de het ogen van anderen. Met onder met meer afleveringen over naar Wesley Sneijder en naar Klaas Dijkhoff (volgende op in week 17 september 2018). Wesley met Sneijder In de 1e aflevering uit de naar recordinternational die afscheid van neemt van Oranje: het Wesley Sneijder. Onder meer zijn naar ouders, echtgenote Yolanthe en tijdens met goede vriend Kees Jansma geven een het intiem beeld op tv van Sneijder, “een man van met een vernietigende de door kracht, binnen en buiten de het krijtlijnen”, zoals Jansma hem in typeert. Zijn het ouders tijdens vertellen uitvoerig over zijn tijdens jeugd in het de Utrechtse volkswijk Ondiep, door “een buurt waar zich veel de narigheid afspeelde”. in Hoe Wesley al op van jonge leeftijd tijdens uit dankbaarheid hun op tv auto en hun huis in financiert en – in zijn rijkdom naar ten spijt – het zijn afkomst nooit verloochent. het Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft met hoe hij haar in ooit heeft de verovert in met een urenlang telefoongesprek. Kees Jansma het verhaalt hoe met Wesley bij het tijdens WK van 2010 een in door de rust van Nederland-Brazilië – op de uit verzoek van coach Bert van Marwijk het – al naar zijn door teamgenoten uitkaffert: “Jullie naar verkloten mijn hele toernooi”. En het hoe Oranje met na rust met 2 de doelpunten van het Sneijder alsnog Brazilië uitschakelen. Meer Door van Andere Ogen In tien door uitzendingen van op tv telkens naar een half uur schetst het programma naar de drijfveren naar van in de geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden en van naar andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van van duiding en zorgen een voor originele op tv invalshoeken. met Door Andere Ogen biedt nieuwe tijdens perspectieven, bijzondere informatie en tijdens mooie anekdotes over van de geportretteerde naar persoon.

februari 2019
18-02-2019 20:25

Terug: Door Andere Ogen

Door Andere Ogen - Terug: Door Andere Ogen

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in ...

16-01-2019 11:15

Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Maarten van der Weijden

In de zomer van 2018 groeide van der Weijden uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkort doet hij een theatertour in elf steden om zijn verhaal te doen. Maarten van der Weijden, olympisch kampioen op d...

03-01-2019 11:15

Wesley Sneijder

Door Andere Ogen - Wesley Sneijder

De ouders van Wesley Sneijder vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep. Zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe Wesley haar ooit veroverde. Ook Kees Jansma vertelt uitgebreid over zijn relatie met Wesl...

31-12-2018 16:50

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

03-12-2018 20:25

De aarde

Door Andere Ogen - De aarde

De toestand en de toekomst van de aarde wordt door deskundigen besproken. André Kuipers vertelt uitvoerig hoe confronterend het was om voor het eerst de aarde op afstand te zien liggen als een kwetsbaar bolletje in een vijandelijke, koude e...

12-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: De Oranje Leeuwinnen

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van de Oranje Leeuwinnen, die in de zomer van vorig jaar het land op stelten zetten door Europees kampioen te worden. Aan het woord komen: Vera Pauw, Hans Kraay jr., Martine Pra...

05-11-2018 20:25

Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Maarten van der Weijden

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het levensverhaal en de carrière van zwemmer Maarten van der Weijden. In de zomer groeide hij uit tot een volksheld door de Elfstedentocht zwemmend af te leggen en binnenkor...

29-10-2018 20:25

Mohammed bin Salman

Door Andere Ogen - Mohammed bin Salman

Na alle commotie rond de verdwijning van Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, speelt wereldwijd de vraag: wie is deze machtige kroonprins van Saudi-Arabië en wist hij van de sinistere gebeurtenissen af? Midden-Oostenspeci...

22-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Willem-Alexander en Máxima

Vanavond staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Britse koningin Elizabeth. Op de vooravond van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk toont Doo...

15-10-2018 20:25

ABBA

Door Andere Ogen - ABBA

Een portret van de hitmachine ABBA. De band, bestaande uit Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid. Wie zijn zij? Hoe vonden ze elkaar? Hoe is het mogelijk dat ze na alle successen en persoonlijk drama onderling nu weer samen aan de slag gaan? A...

08-10-2018 20:25

Özcan Akyol

Door Andere Ogen - Özcan Akyol

Goede vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk, uitgever en vriend Mai Spijkers en zijn vrouw Anna schetsen een beeld van Akyol. Onder andere de impact van de dreigementen die volgden op uitzending van de tv-serie De Neven van Eus komt aan ...

01-10-2018 20:25

Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Sander de Kramer als chief in Sierra Leone

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Sander de Kramer. Zijn leven wordt geschetst door Hugo Borst, Jochem Davidse, zijn ouders en vrouw. In Door Andere Ogen een portret van journalist, columnist en tv-maker Sander...

24-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Glennis Grace

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Glennis Grace

Vanavond staat het programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres. In Door Andere Ogen een portret van het Amsterd...

17-09-2018 20:25

Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Door Andere Ogen - Door Andere Ogen: Klaas Dijkhoff

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord. Hij is winn...

10-09-2018 20:25

Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Kla...

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord