Programma gemist?

Een portret van van Boris Johnsen, de met man die de de voorbije weken door in het Britse parlement in nederlaag na nederlaag door beleefde, maar eigenzinnig door door volhardt in zijn scenario van voor een snelle Brexit. De van duiders belichten de de excentrieke in kanten van de Britse premier Boris het Johnson, in maar ook de grenzeloze in ambitie een die hij van huis uit van heeft meegekregen. We kijken het met door de ogen van biograaf Patrick van Bernhart met en zijn jeugdvriend een Hugo Dixon. Ook oud-hoofdredacteur van door The Daily Telegraph op Charles Moore naar komt aan door het woord. ?Als kind tijdens al zei van hij hardop door koning van de wereld te naar willen het worden,?? zegt biograaf Patrick Bernhart. van In zijn huidige rol door spiegelt een Johnson zich graag aan Winston uit Churchill. En op tv onlangs nog zei op hij zelfs door in keizer Augustus een voorbeeld op de te zien, een het man die tientallen een jaren in vrede regeerde door nadat hij met bloedvergieten aan op tv een de macht was op gekomen. Charles Moore herinnert zich Boris? gemakkelijke een omgang met de het tijdens feiten, maar spreekt toch met door grote een bewondering over de Britse premier. tijdens ??Hij door speelt het spel anders dan alle op tv anderen, dat met maakt van het zo geliefd.??

Onder de leiding van Fons de Poel op worden levens van en carrières belicht van door spraakmakende personen. Personen met uit uit de werelden van onder meer een sport, amusement, op maatschappelijk middenveld, cultuur en uit politiek. Het de programma schetst van de drijfveren met van de geportretteerden. Intimi, deskundigen, in familieleden tijdens en andere betrokkenen voorzien de in levensverhalen met van duiding en zorgen op tv voor originele een invalshoeken.

Een portret op tv van uit Femke Halsema in de week na tijdens in de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema op tv voor in staat als burgemeester het worden momenteel overschaduwd door het privé-perikelen. op tv Eerst was er de een arrestatie van tijdens haar zoon, de brief die ze het daarover schreef en door haar opstandige het man die uitlatingen deed van het over het wapen en de hun relatie. Het brengt een Halsema in op een lastig parket. uit Haar huis van is een publieke plek geworden. We uit kijken naar het Femke Halsema als persoon in en als met burgemeester door met de ogen van een haar beste vriendin Antoinette naar Beumer. Haar oud-docent op tv criminologie Frank Bovenkerk in en Parool-journalist Ruben Koops. Ook op tv stadsdeelvoorzitter centrum uit Amsterdam Mascha in ten Bruggencate komt aan uit het van woord. Zij heeft door dagelijks met Halsema te maken in het met de aanpak van criminaliteit. Het de linkse meisje naar dat de eerste vrouwelijke burgemeester op tv van de in hoofdstad werd. Van Femke naar de Halsema. Ze het zou op tv nooit meer terugkeren in tijdens het pluche, met zei Halsema bij haar afscheid op tv van de Kamer. Maar het op deze droombaan kon ze niet van laten lopen. van Ze is zichtbaar een ontroerd als ze een de ambtsketen omgehangen krijgt. Maar het de zwaartekracht van de een de functie is enorm. uit Inmiddels ligt op haar privéleven op op straat. Het is nog op tv de vraag tijdens of haar persoonlijk iets op te verwijten op tv valt, maar politiek ligt ze onder het vuur. met Dat gaat op tv haar niet in op de koude kleren naar zitten, vertelt haar vriendin: ?Het uit raakt haar diep. op tv Die zoon met heeft er niet de om gevraagd op tv dat zijn moeder met burgemeester werd.?

Het naar leven en carrière van Angela door Merkel worden tijdens geschetst naar door de Duitse op politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, door een Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow het en toneelmakers Benjamin Moen door en Floor Houwink ten het tijdens Cate. In de laatste jaren heeft Merkel van moeten toezien de hoe in de voormalige door door DDR de uiterst rechtse met AFD terrein gewonnen heeft. Onder met in meer een gevolg van de op vluchtelingencrisis, waarin Merkel op tv een miljoen ontheemden toegang het de verleende tot haar op tv land. Angela Merkel groeit op in op tv de DDR. in Haar jeugd in met het communistische land door is bepalend. Als jonge door vrouw wordt benaderd uit het door de Stasi, in de geheime dienst, om naar spionne te worden. Ze van verzint door op advies van haar moeder de de smoes dat ze de in geen geheimen kan bewaren. door ?Maar juist dat, het door vermogen in om te zwijgen, is van later haar grootste kwaliteit op gebleken'', zegt door Margriet Brandsma. De uitzending belicht ook de Merkel naar als machtsfiguur. Een op vrouw die naar 'politieke vadermoord' bedrijft op haar ontdekker naar Helmut Kohl. En het een vrouw die naar zich op tv in het door mannen een gedomineerde toneel niet laat de intimideren. Wiskundeleraar Beeskow het herinnert zich Angela als uit op tv de meest briljante leerling uit zijn door leven. Hij stond het als leraar de aan de van wieg van een haar latere carrière als natuurkundige. Hij van werd door uit Merkel in het Berlijn uitgenodigd, toen zij voor tijdens het eerst al van bondskanselier werd tijdens beëdigd.

Het op leven en de carrière van een prinses de Laurentien van Oranje op wordt geportretteerd. op Prinses Laurentien van Oranje was van de eerste tijdens burgerprinses aan het hof met toen ze in 2001 de uit het jawoord gaf aan de prins Constantijn. Haar vader Laurens met naar Jan Brinkhorst, goede vriend Jeroen het Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver Paul tijdens van Loon, collega met Daisy Mertens door en journaliste Carla Joosten op schetsen een naar beeld van het het leven en de carrière een van de naar prinses.

Michelle Obama een is de voormalige first door lady van op tv de Verenigde tijdens Staten. Ze een eindigde door haar grote liefde Barack met van Obama tegen wil en in dank in het Witte door Huis. Een groot uit contrast door met de plek waar ze uit opgroeide, een door achterstandsbuurt in Chicago. de Michelle wist zich met te ontworstelen aan op de armoede op tv en werd als uit jonge, slimme vrouw advocate. Onder van meer journalist Antoinnette uit Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, op tv de jurist en journalist een Michiel Vos en schrijver van de door biografie over Barack, het David Maraniss, beschrijven tijdens door het leven en uit de carrière van deze bijzondere vrouw. Dit met is op een herhaling van de 15 april van 2019.

Sinan Can een heeft al een indrukwekkend naar een oeuvre op zijn naam staan, door maar van door zijn deelname aan Wie de is de Mol het wordt hij in op tv één klap naar een bekende Nederlander. Hij groeit tijdens op in met Nijmegen als op zoon van uit een Turkse vader tijdens en een Koerdische tijdens moeder. Hij heeft een zorgeloze jeugd met en een besluit al vroeg in om journalist te worden. op En de ondanks dat hij wegens vele naar bedreigingen zijn familie bewust het buiten beeld houdt, door schuwt hij zelf de het een debat niet. Van Saoedi-Arabië tot het Afghanistan door en IS-gebied: hij deinst tijdens niet terug voor een het gevaar in naar een de zoektocht naar de waarheid. Dit is het een herhaling van door 8 april door 2019.

Marjan Minnesma wordt de met al op jonge van leven werd gegrepen door natuur en door milieu. met Ze studeert bedrijfskunde, van rechten en filosofie. op tv Volgens Harm Edens het is zij een atypische figuur naar binnen de op tv milieubeweging. Ze krijgt op tv het een ondenkbare voor elkaar; de van staat wordt door verplicht om zich te op houden aan de eigen in klimaatdoelen. Een vrouw die zich de niet laat weerhouden door door door nee en niet naar bereid is tot van compromissen. Wie is zij, en op tv wat zijn haar in door drijfveren? Dit is een herhaling van 1 op tv april van 2019.

Presentator en vriend naar Jort Kelder, door biografe Sheila Sitalsing, door politiek columnist Tom-Jan tijdens Meeus en oud-Kamerlid van uit van de VVD Ton Elias schetsen met een beeld van premier het Mark tijdens Rutte. Na de door verkiezingen voor de Provinciale Staten tijdens is het politieke tijdens landschap tijdens rond het kabinet fors de veranderd. Lukt het met Rutte op om de brokstukken tijdens te lijmen en zijn kabinet op op tv koers met te houden? En ook zijn tijdens jeugd komt met aan bod. Zijn vader door verloor met zijn eerste vrouw in een in Jappenkamp in Nederlands het Indië, hertrouwde en van bouwde een nieuw op tv leven op in een Nederland. Wat betekende dit een op voor het leven en de carrière op van de premier van uit van Nederland? Dit is een herhaling in van 25 maart tijdens 2019.

Onder uit meer broer Erwin, dochter Debbie, uit zoon Tim, met sportverslaggever Jack van Gelder de en FC Groningen-directeur naar Hans van Nijland schetsen een een persoonlijk portret van op Ronald Koeman. Hij wordt door geschetst als een op tomeloos ambitieuze een jongen die volgens tijdens ingewijden in de met voorbije jaren aanzienlijk in milder is geworden. Aan de tijdens vooravond van de van WK-kwalificatiereeks zit op hij niet stil, op al ervaart hij zijn uit huidige tijdens baan als bondscoach volgens de tijdens een mensen als een verademing. met ?Hij blijft een een winnaar, ook bij met Oranje?, aldus Jack van door Gelder. Dit is een herhaling met van 18 maart op op 2019.

Hij was advocaat naar in tijdens roemruchtige zaken, van Hells Angels door tot Geert Wilders door en van Julio de Poch tot met de op ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster het Ina Post. Geert-Jan het Knoops werkt met militaire op tv precisie wanneer hij in het voor zijn cliënten door opneemt. Hoe beschrijven een een zijn echtgenote en deskundigen van het leven en de carrière uit op van deze hardwerkende advocaat en wetenschapper? Dit met is in een herhaling van 11 maart tijdens naar 2019.

Jan Terlouw in is een wetenschapper, politicus in en een met schrijver. Vooral het zijn jeugdboeken zijn op bestsellers en hij riep op tv de jongeren van van Nederland een op om rond de klimaatproblemen in naar de opstand te komen. Zijn van oudste dochter Sanne, oud-premier Dries van een Agt, tijdens journalist Jan Tromp de en JOVD-voorzitter Splinter Chabot in belichten naar het leven en de carrière van de deze man met uit de vele levens. Dit is een herhaling de van uit 4 maart 2019.

Paul een McCartney begint aan een met nieuw tournee. Wat de beweegt het hem om op zijn leeftijd opnieuw uit de internationale spotlights uit op te zoeken? op tv En het hoe kan het dat met zijn muziek bevrijdend in werkt bij zijn fans, uit terwijl hij zelf op zo lastig met om kan door gaan met tegenslagen? Het tijdens indrukwekkende verhaal een van de Britse zanger het en door componist wordt verteld door naar de ogen van de anderen. Dit is een herhaling van met 25 februari de 2019.

Theresa May het wordt geschetst als door zeer ambitieuze op vrouw die al jong haar de het zinnen had gezet op van het premierschap. Maar in de op politiek handelt ze tijdens in met veel opzichten sociaal en door communicatief niet altijd tijdens even uit handig. Dat beeld wordt door nog eens versterkt nu ze van rond de Brexit een eigenzinnige koers blijft in varen. Goede vriendin van een Patricia Frankland, publicist Julia Wouters, hoogleraar met Gareth Davies op tv en op correspondent Lia van naar Bekhoven schetsen een beeld van op tv de Britse premier. Dit door is een de herhaling van 18 februari in 2019.

Het leven van en de carrière op tv van prinses de Laurentien van uit Oranje wordt geportretteerd. met Prinses Laurentien van Oranje was met de naar eerste burgerprinses aan door het hof toen ze van in 2001 het jawoord op tv gaf aan op prins Constantijn. Haar vader uit Laurens op tv Jan Brinkhorst, goede vriend naar Jeroen Smit, op gelauwerd kinderboekenschrijver Paul van Loon, in collega Daisy naar Mertens en journaliste Carla Joosten een schetsen een beeld door van het leven op en de op tv carrière van de naar prinses.

juni 2021
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!