Programma gemist?

Een tijdens portret van Boris Johnsen, de met man die het de voorbije de weken in het Britse parlement tijdens nederlaag na uit nederlaag beleefde, tijdens maar eigenzinnig volhardt in in zijn scenario uit voor een snelle een Brexit. De duiders belichten de excentrieke uit kanten van de op Britse naar premier Boris Johnson, maar ook een de in grenzeloze ambitie die in hij van huis uit heeft de meegekregen. We kijken uit door de naar ogen van biograaf Patrick op tv Bernhart en naar zijn jeugdvriend Hugo Dixon. op van Ook oud-hoofdredacteur van de The Daily Telegraph Charles Moore door komt aan het woord. de ?Als het kind al zei hij op hardop koning van de met uit wereld te willen worden,?? zegt biograaf tijdens Patrick Bernhart. In tijdens zijn huidige de rol spiegelt naar Johnson zich graag aan Winston van Churchill. En op onlangs nog het zei hij zelfs uit in keizer Augustus een in voorbeeld met te zien, een in man die tientallen een jaren in vrede op tv regeerde nadat hij met bloedvergieten aan door de macht tijdens was gekomen. Charles Moore uit herinnert zich een Boris? gemakkelijke omgang met met de feiten, het maar spreekt op toch met grote bewondering door over de Britse premier. ??Hij het speelt het spel in met anders dan alle anderen, dat tijdens maakt het zo met geliefd.??

Onder het leiding van Fons de door Poel uit worden levens en carrières belicht met van spraakmakende personen. uit Personen uit een de werelden van onder meer door sport, amusement, maatschappelijk in middenveld, cultuur een en politiek. Het programma het schetst de drijfveren tijdens van de geportretteerden. naar Intimi, deskundigen, familieleden in en andere betrokkenen op tv met voorzien de levensverhalen het van duiding en zorgen voor originele met met invalshoeken.

Een op portret van met Femke Halsema in de week na het de pistoolaffaire. Alle tijdens uit uitdagingen waar Halsema voor staat als een burgemeester op tv worden momenteel overschaduwd door een privé-perikelen. Eerst was tijdens er de arrestatie van op haar zoon, een de brief van die ze daarover uit schreef en haar opstandige op man die naar uitlatingen deed tijdens over het wapen in en hun relatie. Het uit brengt Halsema in een lastig in op parket. Haar huis in is een publieke plek de geworden. We kijken naar Femke de Halsema als persoon en tijdens als op burgemeester door de ogen het van haar beste vriendin het Antoinette Beumer. op Haar oud-docent met criminologie Frank Bovenkerk en uit Parool-journalist Ruben Koops. de Ook stadsdeelvoorzitter in centrum Amsterdam Mascha het ten Bruggencate van komt aan het woord. Zij op heeft dagelijks met met Halsema te maken naar in in de aanpak van criminaliteit. Het linkse de meisje dat naar de eerste de vrouwelijke burgemeester van de hoofdstad op werd. van Van Femke naar Halsema. in Ze zou op tv nooit meer terugkeren in een het pluche, zei Halsema een bij haar afscheid van het de van Kamer. Maar het deze droombaan kon ze niet laten tijdens lopen. de Ze is zichtbaar ontroerd als uit door ze de ambtsketen naar omgehangen krijgt. Maar de een zwaartekracht van door de functie is enorm. Inmiddels door ligt haar privéleven op in straat. Het is door nog de door vraag of haar met persoonlijk iets te verwijten op tv valt, naar maar politiek ligt de ze onder vuur. op tv Dat gaat haar een niet in de koude een kleren op tv zitten, vertelt haar de vriendin: ?Het raakt door haar diep. Die zoon heeft er van niet om uit gevraagd dat zijn moeder op burgemeester de werd.?

Het naar leven en op tv carrière van Angela Merkel worden geschetst van door de Duitse in politicologe Julia een Schramm, de oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar een Hans-Ulrich het Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en met Floor naar Houwink ten Cate. In uit de laatste door jaren heeft Merkel moeten naar toezien hoe in een de voormalige met DDR de uiterst rechtse AFD met terrein het gewonnen heeft. Onder meer een op gevolg van de vluchtelingencrisis, de waarin Merkel het een miljoen ontheemden toegang tijdens verleende tot haar in land. in Angela Merkel groeit op met in de DDR. Haar een jeugd in het het communistische land tijdens is in bepalend. Als jonge tijdens vrouw wordt benaderd het door de Stasi, in de geheime dienst, om spionne uit te naar worden. Ze verzint door op advies van haar moeder de de smoes dat ze naar geen geheimen kan op naar bewaren. ?Maar juist dat, het vermogen van in om te zwijgen, is later haar in grootste kwaliteit naar gebleken'', zegt de Margriet Brandsma. De uitzending belicht tijdens ook Merkel de als machtsfiguur. Een uit vrouw die 'politieke tijdens vadermoord' bedrijft op op tv haar ontdekker Helmut Kohl. En uit een vrouw die van zich in het uit door van mannen gedomineerde toneel het niet laat intimideren. Wiskundeleraar Beeskow herinnert tijdens op zich Angela als de meest op briljante leerling uit zijn op leven. uit Hij stond als uit leraar aan de wieg het van naar haar latere carrière door als natuurkundige. Hij werd op door Merkel in Berlijn uitgenodigd, op toen zij naar voor in het eerst al bondskanselier met werd beëdigd.

Het leven en in de carrière in van prinses Laurentien van door in Oranje wordt geportretteerd. de Prinses Laurentien van Oranje de was de eerste burgerprinses op aan het hof toen op tv ze in het 2001 het de jawoord gaf uit aan prins Constantijn. Haar vader Laurens met Jan Brinkhorst, met goede vriend Jeroen in Smit, gelauwerd kinderboekenschrijver Paul uit van de Loon, collega Daisy Mertens en in van journaliste Carla Joosten schetsen een beeld het van uit het leven en de carrière van van de tijdens prinses.

Michelle met Obama is de voormalige op first lady van op tv de Verenigde Staten. een Ze eindigde door op tv haar grote liefde Barack de op tv Obama tegen wil en dank tijdens in het Witte Huis. naar het Een groot contrast met de plek uit waar ze uit opgroeide, een met achterstandsbuurt in Chicago. Michelle wist het met zich te ontworstelen aan uit de armoede en werd als door jonge, slimme de vrouw advocate. Onder het meer naar journalist Antoinnette Scheulderman, politicus Tanja Jadnanansing, door een jurist en journalist Michiel Vos naar en op schrijver van de biografie met over Barack, met David Maraniss, beschrijven het leven in en de carrière van van deze in bijzondere vrouw. Dit is een in herhaling van tijdens 15 april op 2019.

Sinan het Can heeft al een indrukwekkend door oeuvre een op zijn naam staan, op maar door zijn deelname met uit aan Wie is de Mol op tv wordt met hij in één klap een tijdens bekende tijdens Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen een als een zoon van een een Turkse vader en op een Koerdische een moeder. Hij heeft een zorgeloze jeugd door en op tv besluit al vroeg om naar journalist het te worden. En ondanks dat hij uit wegens met vele bedreigingen naar zijn familie bewust buiten beeld in houdt, schuwt met hij zelf het debat niet. met het Van Saoedi-Arabië tot Afghanistan en op tv IS-gebied: hij in deinst niet terug van voor het door gevaar in een zoektocht naar met de de waarheid. Dit is een herhaling van 8 met naar april 2019.

Marjan in Minnesma wordt al op op jonge leven de werd gegrepen door de natuur en milieu. Ze op tv studeert bedrijfskunde, rechten en tijdens op tv filosofie. Volgens Harm Edens is zij door een atypische in figuur een binnen de milieubeweging. Ze de krijgt het ondenkbare voor het elkaar; de staat wordt in verplicht om tijdens zich te uit houden aan de de eigen klimaatdoelen. Een vrouw die zich met niet naar laat weerhouden door nee en naar niet de bereid is de tot compromissen. Wie is zij, en uit wat zijn haar uit drijfveren? Dit tijdens is een herhaling van van 1 april door 2019.

Presentator uit en vriend Jort Kelder, in biografe Sheila Sitalsing, politiek het columnist Tom-Jan van Meeus op en oud-Kamerlid van de VVD tijdens Ton Elias schetsen het een beeld van premier in door Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de de Provinciale op tv Staten is het het politieke landschap rond met het kabinet fors tijdens veranderd. met Lukt het Rutte op om de brokstukken te lijmen op tv en zijn in kabinet op koers naar te houden? En ook in zijn jeugd komt op tv aan bod. Zijn vader door verloor zijn uit eerste vrouw in een tijdens Jappenkamp een in Nederlands Indië, hertrouwde en bouwde tijdens door een nieuw leven op in tijdens Nederland. Wat door betekende dit voor het door leven tijdens en de carrière een van de premier met van Nederland? Dit is een herhaling een van 25 maart op tv 2019.

Onder uit meer broer Erwin, uit dochter Debbie, zoon van Tim, sportverslaggever Jack op van Gelder en FC Groningen-directeur met Hans Nijland de schetsen een persoonlijk op tv portret van met Ronald Koeman. Hij van wordt geschetst als een tomeloos op tv ambitieuze jongen die door het volgens ingewijden in de voorbije jaren op aanzienlijk milder door is geworden. Aan de de vooravond van de van WK-kwalificatiereeks een zit hij door niet stil, al op ervaart hij zijn op tv huidige baan als bondscoach volgens de de mensen in als een verademing. ?Hij een blijft een winnaar, op ook de bij Oranje?, aldus Jack van Gelder. Dit op een is een herhaling van 18 maart door de 2019.

Hij was advocaat met in naar roemruchtige zaken, door van Hells Angels tot tijdens Geert Wilders en van Julio op Poch tot van de ten onrechte veroordeelde op tv op tv ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan door Knoops werkt met het militaire precisie met wanneer hij het voor zijn cliënten het het opneemt. Hoe beschrijven zijn echtgenote naar en deskundigen van het leven en de in carrière van deze het hardwerkende van advocaat en wetenschapper? Dit is met een herhaling tijdens van 11 maart op 2019.

Jan een Terlouw is een wetenschapper, politicus tijdens en een op tv schrijver. Vooral zijn jeugdboeken tijdens zijn bestsellers uit en hij het riep de jongeren door van Nederland op om rond met de klimaatproblemen op in met opstand te komen. Zijn oudste dochter door Sanne, door oud-premier Dries van Agt, journalist Jan in Tromp en JOVD-voorzitter het Splinter Chabot belichten van het met leven en de carrière met van deze man met naar vele uit levens. Dit is naar een herhaling van 4 maart op tv 2019.

Paul op McCartney begint met aan een nieuw tournee. Wat beweegt in hem om op tv op zijn leeftijd de opnieuw de internationale uit spotlights op te tijdens zoeken? En hoe naar kan het dat met zijn muziek bevrijdend werkt uit bij zijn fans, uit terwijl met hij zelf uit zo lastig om kan gaan door met van tegenslagen? Het indrukwekkende verhaal van een de naar Britse zanger en componist wordt de verteld door de ogen in van anderen. Dit is uit een de herhaling van 25 februari door 2019.

Theresa in May wordt geschetst als zeer van ambitieuze naar vrouw die al met jong haar het zinnen had gezet op op tv het premierschap. Maar in met de politiek handelt ze op tv in veel opzichten de door sociaal en communicatief naar niet altijd even op tv handig. Dat beeld wordt nog eens tijdens versterkt nu ze een rond Brexit in een eigenzinnige op tv koers blijft varen. naar Goede vriendin Patricia van Frankland, publicist de Julia Wouters, hoogleraar Gareth Davies door en correspondent uit Lia van Bekhoven schetsen een uit de beeld van de Britse op tv premier. Dit is een herhaling van tijdens uit 18 februari 2019.

Het het leven en de carrière van van prinses Laurentien van het door Oranje wordt geportretteerd. Prinses door Laurentien van Oranje was de op eerste burgerprinses aan op het hof toen op ze in op tv 2001 het op tv jawoord gaf tijdens aan prins Constantijn. Haar het vader Laurens Jan van Brinkhorst, goede door vriend Jeroen Smit, gelauwerd op kinderboekenschrijver Paul het van Loon, collega Daisy Mertens door en journaliste Carla Joosten van schetsen een beeld met van in het leven en met de carrière van de tijdens prinses.

september 2020
07-10-2019 19:25

Boris Johnson

Door Andere Ogen - Boris Johnson

Een portret van Boris Johnsen, de man die de voorbije weken in het Britse parlement nederlaag na nederlaag beleefde, maar eigenzinnig volhardt in zijn scenario voor een snelle Brexit. De duiders belichten de excentrieke kanten van de Brits...

30-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Onder leiding van Fons de Poel worden levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. Het programma schetst de drijfveren van...

23-09-2019 19:25

Femke Halsema

Door Andere Ogen - Femke Halsema

Een portret van Femke Halsema in de week na de pistoolaffaire. Alle uitdagingen waar Halsema voor staat als burgemeester worden momenteel overschaduwd door privé-perikelen. Eerst was er de arrestatie van haar zoon, de brief die ze daarover ...

16-09-2019 19:25

Angela Merkel

Door Andere Ogen - Angela Merkel

Het leven en carrière van Angela Merkel worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate....

28-08-2019 14:25

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

21-08-2019 14:25

Michelle Obama

Door Andere Ogen - Michelle Obama

Michelle Obama is de voormalige first lady van de Verenigde Staten. Ze eindigde door haar grote liefde Barack Obama tegen wil en dank in het Witte Huis. Een groot contrast met de plek waar ze opgroeide, een achterstandsbuurt in Chicago. Mic...

14-08-2019 14:20

Sinan Can

Door Andere Ogen - Sinan Can

Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan Wie is de Mol wordt hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeit op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij...

07-08-2019 14:30

Marjan Minnesma

Door Andere Ogen - Marjan Minnesma

Marjan Minnesma wordt al op jonge leven werd gegrepen door natuur en milieu. Ze studeert bedrijfskunde, rechten en filosofie. Volgens Harm Edens is zij een atypische figuur binnen de milieubeweging. Ze krijgt het ondenkbare voor elkaar; de ...

31-07-2019 14:25

Mark Rutte

Door Andere Ogen - Mark Rutte

Presentator en vriend Jort Kelder, biografe Sheila Sitalsing, politiek columnist Tom-Jan Meeus en oud-Kamerlid van de VVD Ton Elias schetsen een beeld van premier Mark Rutte. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten is het politieke la...

25-07-2019 10:25

Ronald Koeman

Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgen...

17-07-2019 14:30

Geert-Jan Knoops

Door Andere Ogen - Geert-Jan Knoops

Hij was advocaat in roemruchtige zaken, van Hells Angels tot Geert Wilders en van Julio Poch tot de ten onrechte veroordeelde ouderenverzorgster Ina Post. Geert-Jan Knoops werkt met militaire precisie wanneer hij het voor zijn cliënten opne...

10-07-2019 14:25

Jan Terlouw

Door Andere Ogen - Jan Terlouw

Jan Terlouw is een wetenschapper, politicus en een schrijver. Vooral zijn jeugdboeken zijn bestsellers en hij riep de jongeren van Nederland op om rond de klimaatproblemen in opstand te komen. Zijn oudste dochter Sanne, oud-premier Dries v...

03-07-2019 14:25

Paul McCartney

Door Andere Ogen - Paul McCartney

Paul McCartney begint aan een nieuw tournee. Wat beweegt hem om op zijn leeftijd opnieuw de internationale spotlights op te zoeken? En hoe kan het dat zijn muziek bevrijdend werkt bij zijn fans, terwijl hij zelf zo lastig om kan gaan met te...

26-06-2019 14:25

Theresa May

Door Andere Ogen - Theresa May

Theresa May wordt geschetst als zeer ambitieuze vrouw die al jong haar zinnen had gezet op het premierschap. Maar in de politiek handelt ze in veel opzichten sociaal en communicatief niet altijd even handig. Dat beeld wordt nog eens verster...

23-04-2019 08:15

Prinses Laurentien

Door Andere Ogen - Prinses Laurentien

Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Prinses Laurentien van Oranje was de eerste burgerprinses aan het hof toen ze in 2001 het jawoord gaf aan prins Constantijn. Haar vader Laurens Jan Brinkhorst,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Andere Ogen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Andere Ogen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Andere Ogen bij Door Andere Ogen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Andere Ogen. Heb je een uitzending van Door Andere Ogen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!