Programma gemist?

Aflevering in 5 - met In Wat is de uitslag? bezoekt een presentatrice Leonie van ter Braak mensen die naar op de het punt op tv staan om een belangrijke uitslag op tv te ontvangen. Haalt uit een jongen met faalangst in tijdens na zeven keer zakken eindelijk zijn met rijbewijs? de Heeft een jonge vrouw door wel met of geen erfelijke de aanleg voor borstkanker? van Mag een vluchtelinge na haar hoger een beroep toch in met Nederland blijven? de Is het koppel tijdens dat hun van laatste ivf-poging deed op wel of niet op zwanger en blijkt het erfstuk tijdens het dat een familie liet op taxeren, goud waard - een of door juist helemaal niets?

Aflevering 4 door - In een Wat is tijdens de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter op tijdens Braak mensen die op het naar punt staan om een naar belangrijke uitslag tijdens te ontvangen. Haalt de een jongen met uit faalangst na op zeven keer zakken eindelijk zijn in rijbewijs? Heeft door een jonge vrouw wel naar of geen erfelijke naar aanleg voor borstkanker? door Mag een vluchtelinge een na haar hoger met beroep toch in naar Nederland blijven? tijdens Is het het koppel dat hun tijdens laatste ivf-poging deed met wel of niet zwanger tijdens en tijdens blijkt het erfstuk uit dat een familie het liet taxeren, goud waard - in of juist helemaal uit niets?

Aflevering 3 - tijdens In Wat is een de uitslag? bezoekt van presentatrice Leonie ter naar Braak mensen de die op uit het punt staan om van een belangrijke uitslag door te ontvangen. Haalt uit een het jongen met faalangst na zeven keer op op tv zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft op tv een jonge vrouw wel op tv of geen de erfelijke aanleg voor tijdens borstkanker? Mag tijdens een vluchtelinge na haar op hoger uit beroep toch in Nederland naar blijven? Is het koppel dat naar hun laatste tijdens ivf-poging deed wel uit of niet zwanger in en blijkt het van erfstuk tijdens dat een familie met liet taxeren, goud waard - op tv of juist helemaal naar niets?

Aflevering 2 door - In tijdens Wat is de uitslag? bezoekt de presentatrice op Leonie ter Braak mensen tijdens die op het punt in door staan om een belangrijke uitslag te de ontvangen. Haalt een door jongen met faalangst uit na zeven keer in zakken tijdens eindelijk zijn rijbewijs? Heeft met een jonge vrouw wel de of een geen erfelijke aanleg in voor borstkanker? Mag een vluchtelinge door van na haar hoger beroep het toch in Nederland op tv blijven? Is het koppel de dat het hun laatste ivf-poging deed wel of met niet zwanger met en blijkt het erfstuk van dat een familie in liet naar taxeren, goud met waard - of juist helemaal een niets?

juni 2021
02-10-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 5 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

25-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 4 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

18-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 3 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

11-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 2 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

Wat is de uitslag? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is de uitslag? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is de uitslag? bij Wat is de uitslag? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is de uitslag?. Heb je een uitzending van Wat is de uitslag? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is de uitslag? gemist

Uitzending gemist van Wat is de uitslag?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is de uitslag? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!