Programma gemist?

Aflevering 5 op - In Wat een is uit de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter op tv Braak mensen die het op de het punt staan een om een uit belangrijke uitslag te door ontvangen. Haalt een jongen met naar faalangst na zeven naar keer de zakken eindelijk zijn door rijbewijs? Heeft een jonge vrouw van wel het of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? tijdens Mag een vluchtelinge het na haar hoger door beroep naar toch in van Nederland blijven? Is het op koppel dat hun laatste in ivf-poging deed wel naar of niet met zwanger en door blijkt het erfstuk op tv dat een familie liet taxeren, het goud waard - van of juist helemaal de niets?

Aflevering 4 op - uit In Wat is de de uitslag? bezoekt de presentatrice Leonie ter Braak de mensen die op het punt in staan op tv om een belangrijke op tv uitslag te ontvangen. Haalt tijdens een jongen in met faalangst na zeven keer het in zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft tijdens een jonge het vrouw wel of geen erfelijke in aanleg door voor borstkanker? Mag een vluchtelinge het na haar hoger door in beroep toch in Nederland de blijven? Is uit het koppel dat hun op tv laatste ivf-poging op tv deed wel of niet zwanger en een blijkt het erfstuk een op tv dat een familie een liet taxeren, goud waard - het of juist helemaal met niets?

Aflevering 3 het - door In Wat is een de uitslag? bezoekt uit presentatrice Leonie ter Braak het mensen die op uit het punt staan om een het belangrijke uitslag te het ontvangen. op tv Haalt een jongen met faalangst naar na het zeven keer zakken eindelijk tijdens zijn rijbewijs? Heeft de een jonge vrouw wel op tv of geen door erfelijke aanleg voor borstkanker? naar het Mag een vluchtelinge het na haar hoger uit beroep toch in in Nederland blijven? Is met het koppel dat hun laatste ivf-poging een uit deed wel of niet zwanger uit en op blijkt het erfstuk dat een familie naar op liet taxeren, goud waard door - of juist helemaal een niets?

Aflevering 2 - op tv In Wat is door de uitslag? bezoekt van presentatrice Leonie ter door Braak mensen die een op het van punt van staan om een belangrijke uitslag te op ontvangen. Haalt met een jongen met naar faalangst na zeven keer door een zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een met jonge vrouw door wel of geen op erfelijke tijdens aanleg voor borstkanker? met Mag een vluchtelinge na met haar hoger beroep toch op tv in Nederland blijven? naar Is het koppel dat naar uit hun laatste ivf-poging deed in wel of niet zwanger in en blijkt het erfstuk op met dat een familie liet taxeren, het goud op tv waard - of juist helemaal uit niets?

april 2020
02-10-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 5 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

25-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 4 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

18-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 3 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

11-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 2 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

Wat is de uitslag? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is de uitslag? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is de uitslag? bij Wat is de uitslag? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is de uitslag?. Heb je een uitzending van Wat is de uitslag? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is de uitslag? gemist

Uitzending gemist van Wat is de uitslag?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is de uitslag? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!