Programma gemist?

Aflevering 5 - de uit In Wat is de uitslag? bezoekt tijdens presentatrice Leonie het ter Braak met mensen die van op het punt staan om met een door belangrijke uitslag te op ontvangen. Haalt een jongen met faalangst op na zeven door keer zakken een eindelijk zijn rijbewijs? Heeft het een jonge vrouw door wel of geen met erfelijke aanleg naar voor borstkanker? op Mag een vluchtelinge na haar hoger met beroep toch in met Nederland blijven? Is tijdens het koppel dat tijdens hun laatste op ivf-poging deed wel of in niet de zwanger en blijkt het erfstuk een dat naar een familie liet taxeren, een goud naar waard - of de juist helemaal niets?

Aflevering 4 een - van In Wat is de op tv uitslag? bezoekt presentatrice uit Leonie ter uit Braak mensen die op het tijdens punt staan om op een belangrijke uitslag de te ontvangen. het Haalt een jongen met van faalangst na met zeven keer in zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft tijdens een jonge vrouw wel het of geen erfelijke met aanleg voor een borstkanker? Mag de een vluchtelinge van na haar hoger beroep toch met in Nederland van blijven? Is het koppel uit dat hun naar laatste ivf-poging op deed wel of niet zwanger de en blijkt tijdens het erfstuk dat een naar familie in liet taxeren, goud waard met - of juist tijdens helemaal niets?

Aflevering 3 - een In Wat van is de uitslag? het bezoekt presentatrice Leonie de ter Braak mensen uit die op op het punt staan tijdens om een belangrijke naar uitslag te ontvangen. Haalt een een jongen naar met faalangst na zeven keer in zakken tijdens eindelijk zijn het rijbewijs? Heeft een jonge van vrouw wel of een geen erfelijke aanleg van voor borstkanker? Mag een naar vluchtelinge na haar op tv hoger beroep toch uit in tijdens Nederland blijven? Is het door koppel dat hun laatste uit ivf-poging deed wel van of in niet zwanger en blijkt het erfstuk op tv dat een in familie liet taxeren, goud met waard - van of juist helemaal met niets?

Aflevering 2 het - In een Wat is de door uitslag? bezoekt presentatrice op Leonie ter Braak mensen door die op het met punt staan met om een belangrijke tijdens uitslag te ontvangen. Haalt een op door jongen met faalangst na zeven keer tijdens zakken eindelijk van zijn rijbewijs? Heeft door een van jonge vrouw wel door of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? een de Mag een vluchtelinge na haar hoger de beroep door toch in Nederland blijven? tijdens Is het koppel dat op hun laatste ivf-poging op tv deed op wel of niet zwanger op tv en blijkt het het erfstuk dat een naar familie het liet taxeren, goud waard - of naar juist helemaal uit niets?

december 2021
02-10-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 5 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

25-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 4 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

18-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 3 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

11-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 2 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

Wat is de uitslag? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is de uitslag? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is de uitslag? bij Wat is de uitslag? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is de uitslag?. Heb je een uitzending van Wat is de uitslag? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is de uitslag? gemist

Uitzending gemist van Wat is de uitslag?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is de uitslag? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!