Programma gemist?

Aflevering 5 - naar de In Wat is de uitslag? het bezoekt van presentatrice Leonie ter door Braak mensen die op naar het punt staan om een op in belangrijke uitslag te een ontvangen. Haalt een jongen met de faalangst na zeven keer door zakken door eindelijk zijn uit rijbewijs? Heeft een jonge vrouw wel van of geen in erfelijke uit aanleg voor borstkanker? Mag een vluchtelinge op na haar hoger uit beroep toch het in Nederland blijven? naar Is het koppel dat de hun laatste de ivf-poging deed wel met of niet zwanger en op een blijkt het erfstuk in dat een familie op tv liet taxeren, goud in waard - of juist helemaal in niets?

Aflevering uit 4 - op tv In Wat is de uitslag? naar bezoekt presentatrice Leonie met ter Braak een mensen die op het een punt staan door om een belangrijke uitslag te in ontvangen. Haalt een in jongen naar met faalangst van na zeven keer zakken eindelijk naar zijn rijbewijs? tijdens Heeft een met jonge vrouw wel op tv of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? met Mag een vluchtelinge uit met na haar hoger beroep toch in met Nederland naar blijven? Is het koppel tijdens dat hun tijdens laatste ivf-poging uit deed wel of niet zwanger op en blijkt het erfstuk op tv dat door een familie liet een taxeren, goud tijdens waard - of tijdens juist helemaal niets?

Aflevering naar 3 - In uit Wat is het de uitslag? bezoekt presentatrice de Leonie ter uit Braak mensen die op het punt tijdens staan naar om een op tv belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een de jongen met faalangst tijdens het na zeven keer zakken eindelijk zijn uit rijbewijs? op tv Heeft een jonge vrouw de wel of van geen erfelijke naar aanleg voor borstkanker? de Mag een vluchtelinge na haar hoger naar beroep toch in het Nederland door blijven? Is het koppel dat op tv in hun laatste ivf-poging deed wel op of de niet zwanger en blijkt het tijdens erfstuk dat tijdens een familie met liet taxeren, goud waard - van of uit juist helemaal niets?

Aflevering door 2 - met In Wat is de naar uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter op tv de Braak mensen die met op het punt staan om naar een met belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een de jongen met faalangst naar na uit zeven keer zakken eindelijk op zijn op tv rijbewijs? Heeft een een jonge vrouw wel of geen erfelijke van tijdens aanleg voor borstkanker? Mag de een vluchtelinge na op haar hoger beroep toch het in de Nederland blijven? Is het op tv koppel dat hun laatste ivf-poging op op deed wel of niet in zwanger en op blijkt het erfstuk dat een tijdens familie liet taxeren, een goud waard - of in juist helemaal door niets?

augustus 2020
02-10-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 5 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

25-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 4 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

18-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 3 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

11-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 2 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

Wat is de uitslag? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is de uitslag? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is de uitslag? bij Wat is de uitslag? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is de uitslag?. Heb je een uitzending van Wat is de uitslag? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is de uitslag? gemist

Uitzending gemist van Wat is de uitslag?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is de uitslag? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!