Programma gemist?

Aflevering 5 een - In op tv Wat is de uitslag? bezoekt op presentatrice Leonie tijdens ter Braak mensen die uit op het punt de staan om met een belangrijke uitslag te het ontvangen. Haalt een van op tv jongen met faalangst na naar zeven keer zakken eindelijk uit zijn het rijbewijs? Heeft een van jonge vrouw wel of geen erfelijke met aanleg voor naar borstkanker? in Mag een vluchtelinge na haar op hoger beroep toch in naar Nederland blijven? een Is het koppel van dat de hun laatste ivf-poging deed wel door of niet zwanger een en blijkt het het erfstuk dat de een familie liet taxeren, goud naar waard - van of juist helemaal in niets?

Aflevering uit 4 - het In Wat is de naar uitslag? bezoekt presentatrice naar Leonie ter Braak mensen op die op het punt tijdens staan om tijdens een belangrijke uitslag het te ontvangen. Haalt een met jongen door met faalangst na de zeven keer zakken eindelijk zijn het rijbewijs? met Heeft een jonge een vrouw wel of geen erfelijke uit aanleg voor borstkanker? tijdens op Mag een vluchtelinge na haar de hoger beroep toch uit in tijdens Nederland blijven? Is het koppel met dat hun door laatste ivf-poging deed wel van of niet zwanger en uit blijkt het erfstuk een dat de een familie liet in taxeren, goud waard op - of juist helemaal de niets?

Aflevering 3 - de tijdens In Wat is van de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter tijdens Braak mensen naar die op het punt in op tv staan om een belangrijke uitslag op tv te ontvangen. het Haalt een jongen met faalangst van na zeven naar keer zakken eindelijk op zijn rijbewijs? Heeft een de jonge tijdens vrouw wel of in geen erfelijke aanleg in voor borstkanker? de Mag een vluchtelinge na haar hoger tijdens beroep in toch in Nederland van blijven? Is in het koppel dat hun door laatste ivf-poging deed wel of het niet tijdens zwanger en door blijkt het erfstuk dat een een familie liet taxeren, de goud waard - uit of juist helemaal het niets?

Aflevering met 2 - In Wat naar is de op tv uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter in Braak mensen door die op uit het punt staan op tv om een het belangrijke uitslag te op ontvangen. Haalt een jongen de met faalangst tijdens na zeven keer zakken eindelijk een zijn het rijbewijs? Heeft een jonge vrouw tijdens wel of geen erfelijke tijdens aanleg tijdens voor borstkanker? in Mag een vluchtelinge na haar een hoger beroep met toch in Nederland de blijven? Is het koppel in dat hun laatste ivf-poging de deed wel of op niet zwanger en het blijkt het naar erfstuk door dat een familie liet taxeren, goud uit waard met - of juist helemaal het niets?

november 2019
02-10-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 5 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

25-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 4 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

18-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 3 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

11-09-2018 21:30

Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? - Wat is de uitslag?

Aflevering 2 - In Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge ...

Wat is de uitslag? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is de uitslag? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is de uitslag? bij Wat is de uitslag? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is de uitslag?. Heb je een uitzending van Wat is de uitslag? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is de uitslag? gemist

Uitzending gemist van Wat is de uitslag?? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is de uitslag? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!