Programma gemist?

Filemon van reist naar de Trobriands eilanden door in Papoea-Nieuw-Guinea. naar Hij onderzoekt welke rol op tv tradities in van hun cultuur innemen. het Filemon doet mee in aan een een cricket wedstrijd, maakt geld van naar bananenbladeren, en helpt uit met het bouwen in op tv van een yam het huis.

Filemon is door op bezoek bij de van Raramuri, met een volk dat van leeft in het door Copper Canyon gebergte in in Mexico. Zij een zijn opvallend naar goede ultrarunners en tijdens kennen geen welvaartsziektes, van dit in tegenstelling het tot Nederland waar we kampioen zitten een zijn, en uit de grootste met moeite hebben om in in beweging de te komen. Filemon draait het een week met hen mee in en uit viert feest, door helpt mee op tijdens het land en rent naar mee met een de wedstijd.

Filemon is op tv op bezoek in bij de van Hadza in Tanzania. Een klein volk van dat door nog steeds leeft als de tijdens eerste mensen op door het aarde. Om erachter te op komen of een samenleving zonder de bezittingen en door volle naar agenda's minder zorgen en stress naar oplevert, draait hij naar een week met op hen mee. Filemon maakt de zijn eigen naar gifpijl en op boog, gaat mee door jagen, bouwt zijn eigen in slaaphut door en zoekt zijn eten in de naar tijdens natuur.

Vanuit in het dichtbevolkte de Nederland reist Filemon naar naar het dunbevolktste land een ter wereld, Mongolië. het De kamelenherders van het de Gobiwoestijn leven een nomadisch van en in teruggetrokken bestaan waarin ze volledig van afhankelijk zijn uit van hun kamelen. Filemon op tv draait een op week met hen mee, in van en helpt in de verzengende hitte op tv de met het hoeden en verzorgen met van de kamelen, bezoekt met de een sjamaan en leert hij om een te op racen op naar een kameel.

In de op tv tweede een aflevering van Filemon Buiten met Westen is Filemon Wesselink op naar bezoek van bij de Yanomami in naar Brazilië, een de stam die diep in het uit regenwoud woont, samen van onder één dak. op tv naar In deze gemeenschap staat het belang de van een de groep naar voorop, een groot door contrast met het Westen waar het van tijdens vooral ieder voor zich is. Filemon van ervaart deze saamhorigheid een door een week op tv met uit hen mee te het draaien. Hij doet op mee aan spirituele in ceremonies, gaat jagen op in de naar jungle en slaapt van samen met de door groep. Wij, westerse mensen, tijdens denken dat we het goed op voor elkaar in hebben. In op tv een korte tijd hebben wij naar ons ontwikkeld naar van primaten tot beschaafde en uit van welvarende mensen. Maar naar gaat het allemaal niet uit een beetje in té snel? Kunnen door wij eigenlijk al die veranderingen uit wel bijbenen? We op hebben nooit door tijd en een van tijdens de belangrijkste door vragen is of in er wifi is. Voor antwoorden op tv reist Filemon naar in afgelegen gebieden waar een mensen wonen die op tv het naar op een naar hele andere manier tijdens doen.

Overvolle agenda's, altijd uit het bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De op moderne maatschappij staat door van er bol van. Maar door moeten we niet met té veel? tijdens En zijn we niet op tv vergeten wat ons in echt gelukkig maakt? In het het nieuwe programma uit Filemon Buiten met Westen reist Filemon de Wesselink naar gemeenschappen van in afgelegen gebieden met waar mensen op van een heel andere manier het leven. in Hoe gaan zij om met zaken op als tijdens verstedelijking, beweging, in seksualiteit en man-vrouwverhoudingen? Wat in kunnen we opsteken naar van mensen die niet meedoen naar uit aan de Westerse ratrace? Filemon Buiten uit Westen door is vanaf vanavond iedere donderdag op rond 21:00 de uur te in zien op door NPO 3. In zes een afleveringen gaat Filemon op het bezoek bij de Hadza door in Tanzania, naar de in Yanomami in Brazilië, de op kamelenherders in Mongolië, de bewoners in van van de Bijagos met Archipel in Guinee-Bissau, de Trobrianders van in naar Papoea Nieuw-Guinea en de op Raramuri in Mexico. van In de door eerste aflevering is Filemon een in week te gast op bij tijdens bewoners van de Bijagos uit Archipel, in Guinee-Bissau, het om tijdens te zien hoe zij omgaan met door man-vrouwverhoudingen. De macht op tv is hier op gelijk verdeeld tussen tijdens vrouwen en mannen door en zij uit staan beiden even hoog in door aanzien. Filemon kapt uit op bossen met ze, danst een in de lokale disco naar en mag op tv meedoen aan een een eeuwenoud initiatieritueel.

september 2020
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!