Programma gemist?

Filemon reist op naar de Trobriands eilanden de in de Papoea-Nieuw-Guinea. Hij door onderzoekt welke rol het tradities in hun op tv cultuur innemen. Filemon door doet mee aan een cricket wedstrijd, het maakt in geld van bananenbladeren, en van helpt met het naar bouwen van een in yam met huis.

Filemon naar is op bezoek bij de het Raramuri, naar een volk dat op leeft in het de Copper Canyon gebergte in Mexico. een Zij naar zijn opvallend goede ultrarunners het en kennen een geen welvaartsziektes, dit in tijdens tegenstelling tot tijdens Nederland waar we kampioen zitten met zijn, en op de grootste in moeite hebben om in met beweging tijdens te komen. Filemon met draait een week met hen in mee en viert van feest, helpt mee met op het land het en rent tijdens mee met een naar wedstijd.

Filemon op tv is op bezoek op tv bij de Hadza in Tanzania. van Een de klein volk dat nog op steeds naar leeft als de eerste mensen op de op aarde. Om erachter te komen of van een uit samenleving zonder het bezittingen en volle agenda's minder zorgen uit en op tv stress oplevert, met draait hij een week met hen op tijdens mee. Filemon maakt zijn eigen gifpijl met en boog, op gaat mee jagen, bouwt in zijn door eigen slaaphut en zoekt uit zijn eten in in de van natuur.

Vanuit het dichtbevolkte door Nederland reist Filemon op naar tijdens het dunbevolktste een land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van op tv van de Gobiwoestijn leven het een nomadisch en uit teruggetrokken bestaan waarin tijdens ze volledig de afhankelijk zijn van de hun kamelen. Filemon draait een week naar op met hen mee, en helpt op tv in de verzengende door hitte met het een hoeden en verzorgen met van de kamelen, van bezoekt een sjamaan en naar leert naar hij om te racen op van een door kameel.

In de tweede in op aflevering van Filemon met Buiten Westen is Filemon Wesselink op van bezoek bij met de naar Yanomami in Brazilië, het een stam die diep met in het regenwoud door woont, samen de onder één dak. In deze met gemeenschap staat het het belang uit van de groep voorop, een groot tijdens contrast door met het tijdens Westen waar het vooral ieder voor door uit zich is. Filemon ervaart deze saamhorigheid een door een in week met tijdens hen mee te draaien. Hij op doet mee aan tijdens spirituele van ceremonies, gaat jagen uit in de jungle en slaapt uit samen op met de groep. Wij, westerse mensen, een tijdens denken dat we door het goed voor elkaar hebben. In in een korte een tijd hebben wij op tv ons ontwikkeld van van primaten tot de beschaafde en welvarende in mensen. Maar gaat met het allemaal niet een door beetje té snel? Kunnen met een wij eigenlijk al die op tv veranderingen wel bijbenen? We hebben van nooit tijd en op een van een de belangrijkste vragen is het of tijdens er wifi van is. Voor antwoorden reist Filemon een naar naar afgelegen gebieden waar in mensen wonen die het op een een in hele andere manier in doen.

Overvolle door agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, de stress en met zorgen. De uit moderne maatschappij staat er bol op van. in Maar moeten we niet van té veel? uit En zijn we niet vergeten in wat tijdens ons echt gelukkig maakt? op In het het nieuwe programma Filemon Buiten Westen het reist Filemon een Wesselink naar de gemeenschappen in afgelegen gebieden waar de mensen op een heel van andere manier leven. in Hoe gaan zij tijdens om in met zaken op tv als verstedelijking, beweging, seksualiteit het en man-vrouwverhoudingen? uit Wat kunnen we met opsteken van mensen die niet meedoen door aan de Westerse op ratrace? Filemon Buiten het Westen is een vanaf vanavond uit iedere donderdag met rond 21:00 uur te naar zien op NPO 3. de In zes naar afleveringen gaat Filemon op bezoek een bij de naar Hadza in Tanzania, met de met Yanomami in Brazilië, de door kamelenherders in Mongolië, met de bewoners naar van de Bijagos Archipel op in Guinee-Bissau, de in Trobrianders in Papoea door Nieuw-Guinea en de Raramuri in de het Mexico. In de eerste aflevering van is Filemon een in week te gast op tv het bij bewoners van op de Bijagos Archipel, door in Guinee-Bissau, om te zien hoe door zij omgaan in met man-vrouwverhoudingen. De in macht is op hier gelijk verdeeld tussen vrouwen de en mannen op tv en de zij staan beiden in even hoog in aanzien. Filemon kapt in bossen met ze, uit met danst in de lokale een disco en mag meedoen naar aan een eeuwenoud naar initiatieritueel.

september 2021
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!