Programma gemist?

Filemon een reist naar de Trobriands de eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij naar onderzoekt welke uit rol tradities in hun tijdens cultuur innemen. Filemon met doet mee aan in een cricket wedstrijd, de maakt geld van op bananenbladeren, tijdens en helpt met een het bouwen van een een yam een huis.

Filemon is een op bezoek bij op tv de Raramuri, op een volk dat in leeft in van het Copper Canyon gebergte met in Mexico. Zij zijn op tv opvallend goede ultrarunners en door kennen geen welvaartsziektes, een dit in tegenstelling het tot Nederland waar de een we kampioen zitten zijn, met en de tijdens grootste moeite hebben om het in beweging te komen. Filemon met draait een week op met in hen mee en viert feest, door op helpt mee op op tv het land en naar rent mee met een een wedstijd.

Filemon een is op bezoek bij de op Hadza in in Tanzania. Een het klein volk dat nog in steeds met leeft als de eerste tijdens mensen op aarde. uit Om erachter te komen of naar door een samenleving zonder door bezittingen en volle agenda's minder uit zorgen en stress het oplevert, draait hij met een week naar met hen mee. op tv Filemon maakt van zijn eigen gifpijl en boog, gaat de mee jagen, bouwt het zijn eigen naar slaaphut en zoekt de zijn eten in de met de natuur.

Vanuit het uit dichtbevolkte Nederland reist Filemon met naar het dunbevolktste met land ter wereld, de van Mongolië. De kamelenherders van de de Gobiwoestijn van leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan op waarin ze met volledig door afhankelijk zijn van hun in kamelen. Filemon draait een op week met tijdens hen mee, een en helpt in uit de verzengende hitte met uit het hoeden en verzorgen in van de kamelen, tijdens bezoekt een sjamaan het en leert hij de om te tijdens racen op een het kameel.

In de de tweede aflevering van Filemon op Buiten naar Westen is van Filemon Wesselink op bezoek bij de naar van Yanomami in Brazilië, een stam een die diep in het naar regenwoud woont, samen tijdens onder één met dak. de In deze gemeenschap staat het belang het van van de groep voorop, een het groot contrast van met het Westen uit waar het vooral ieder voor op tv zich is. met Filemon ervaart deze saamhorigheid tijdens door een week in met hen een mee door te draaien. Hij doet mee uit aan de spirituele ceremonies, gaat jagen op tv in de jungle uit en slaapt samen met naar de groep. Wij, westerse mensen, door denken dat we met het goed voor op elkaar hebben. In een een een korte tijd hebben wij ons van ontwikkeld van primaten door tot beschaafde het en welvarende op tv mensen. Maar gaat het het allemaal op niet een beetje té snel? het Kunnen wij eigenlijk met al die veranderingen een wel bijbenen? We op tv hebben nooit de tijd en een van het de op belangrijkste vragen is of er wifi op tv is. Voor antwoorden door op tv reist Filemon naar afgelegen gebieden een waar mensen tijdens wonen die het uit op een uit hele andere manier uit doen.

Overvolle uit agenda's, altijd van bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. van De moderne in maatschappij staat er uit bol van. door Maar moeten we niet té van veel? En zijn we met niet het vergeten wat ons echt gelukkig het maakt? In het het nieuwe programma in Filemon Buiten Westen tijdens reist Filemon Wesselink door naar gemeenschappen naar in afgelegen gebieden waar uit mensen op naar een heel andere uit manier leven. Hoe gaan zij het om met op tv zaken op tv als verstedelijking, beweging, seksualiteit naar en man-vrouwverhoudingen? Wat met kunnen we opsteken de van mensen het die niet meedoen aan de het Westerse ratrace? Filemon Buiten het Westen is in vanaf vanavond uit iedere donderdag de rond 21:00 uur te zien met op NPO 3. op tv In zes afleveringen een gaat Filemon op bezoek op in bij de Hadza in Tanzania, naar de Yanomami in Brazilië, van de kamelenherders met in tijdens Mongolië, de bewoners van op de Bijagos Archipel in in Guinee-Bissau, tijdens de Trobrianders in Papoea met Nieuw-Guinea en de Raramuri in met Mexico. op tv In naar de eerste aflevering is Filemon een naar week op te gast bij bewoners van tijdens de Bijagos op tv Archipel, in Guinee-Bissau, met om te zien op hoe zij uit omgaan met naar man-vrouwverhoudingen. De macht de is hier gelijk verdeeld een tussen vrouwen en mannen en door zij staan beiden door even uit hoog in aanzien. een Filemon kapt bossen met ze, op tv danst in uit de lokale de disco en met mag meedoen aan een uit eeuwenoud initiatieritueel.

juni 2020
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!