Programma gemist?

Filemon reist naar op met de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. op Hij onderzoekt de welke rol tradities in hun naar cultuur de innemen. Filemon naar doet mee aan een cricket wedstrijd, in tijdens maakt geld van bananenbladeren, en van helpt met het in bouwen van een de yam de huis.

Filemon door is op bezoek bij op tv de Raramuri, een het volk dat leeft in de het Copper Canyon in gebergte in Mexico. op tv Zij zijn van opvallend goede ultrarunners en uit met kennen geen welvaartsziektes, dit in in tegenstelling tot Nederland op tv waar in we kampioen zitten zijn, en tijdens de grootste moeite hebben in om tijdens in beweging te komen. Filemon in draait een week op tijdens met hen mee van en viert feest, helpt naar mee op het land en naar tijdens rent mee met een uit wedstijd.

Filemon is op tijdens bezoek bij de een op Hadza in Tanzania. Een klein volk een dat in nog steeds op leeft als de eerste mensen de op aarde. het Om erachter te komen of een in een samenleving zonder bezittingen de en volle agenda's het minder zorgen en stress in oplevert, draait in hij een week met hen een mee. in Filemon maakt zijn eigen op tv gifpijl en boog, gaat de een mee jagen, bouwt zijn een eigen slaaphut en een zoekt zijn tijdens eten in de van natuur.

Vanuit uit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar naar in het dunbevolktste land op tv ter wereld, Mongolië. De met kamelenherders van de de Gobiwoestijn leven op tv een nomadisch en teruggetrokken bestaan tijdens waarin ze in volledig afhankelijk zijn de van hun op tv kamelen. Filemon draait een week uit met hen tijdens mee, en het helpt in de verzengende hitte tijdens met het hoeden op en verzorgen van de de kamelen, bezoekt op tv een door sjamaan en leert hij de om te het racen op door een kameel.

In de op tv tweede aflevering van het Filemon Buiten tijdens Westen is Filemon tijdens Wesselink op bezoek met bij de Yanomami een in Brazilië, een stam die het diep door in het regenwoud woont, naar samen onder uit één dak. In deze gemeenschap uit staat het belang op op van de groep voorop, een met groot contrast met het uit Westen waar in het de vooral ieder voor zich in is. Filemon op ervaart deze saamhorigheid door de een week met hen naar mee te de draaien. Hij naar doet mee aan spirituele van ceremonies, gaat jagen tijdens in de jungle de en slaapt samen de met de groep. Wij, op westerse mensen, denken dat op we het goed in voor elkaar naar hebben. In een korte tijd een hebben wij ons naar het ontwikkeld van primaten tot van beschaafde en van welvarende mensen. Maar met gaat het allemaal naar niet een beetje té snel? Kunnen naar wij een eigenlijk al die veranderingen wel uit bijbenen? We in hebben nooit tijd en een een van de in belangrijkste door vragen is of er wifi door is. Voor antwoorden door reist Filemon het naar met afgelegen gebieden waar uit mensen wonen die tijdens het op een hele uit andere manier een doen.

Overvolle agenda's, altijd uit op bereikbaar, prestatiedrang, stress naar en zorgen. De moderne maatschappij staat op van er bol van. Maar naar moeten we door niet té veel? de En zijn we niet door vergeten wat ons echt op gelukkig maakt? op In het nieuwe programma Filemon uit Buiten Westen van reist Filemon Wesselink met naar op tv gemeenschappen in afgelegen gebieden waar mensen in uit op een heel van andere manier leven. Hoe gaan op zij op tv om met zaken als tijdens verstedelijking, beweging, seksualiteit door en man-vrouwverhoudingen? Wat kunnen we naar opsteken van op mensen die uit niet meedoen aan de door Westerse in ratrace? Filemon Buiten Westen is met vanaf vanavond iedere het donderdag rond de 21:00 uur van te zien op NPO op 3. In zes afleveringen gaat met de Filemon op bezoek bij de een Hadza in Tanzania, de op Yanomami het in Brazilië, de op kamelenherders in Mongolië, de door bewoners van de op tv Bijagos Archipel in met Guinee-Bissau, de Trobrianders in in een Papoea Nieuw-Guinea en met de Raramuri in Mexico. door In een de eerste aflevering is een Filemon een week met te gast bij bewoners van tijdens van de Bijagos Archipel, in de Guinee-Bissau, om te zien hoe naar een zij omgaan met man-vrouwverhoudingen. De tijdens macht de is hier gelijk verdeeld tussen door vrouwen een en mannen en zij naar staan beiden even hoog in met uit aanzien. Filemon kapt bossen met ze, met danst in de van lokale uit disco en de mag meedoen aan een een eeuwenoud initiatieritueel.

januari 2020
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!