Programma gemist?

Filemon reist naar met uit de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. naar Hij onderzoekt welke met rol op tv tradities in hun cultuur innemen. op tv Filemon doet mee in aan een met cricket wedstrijd, maakt geld van in bananenbladeren, en helpt op met het het bouwen van een yam door op tv huis.

Filemon is op tijdens bezoek bij in de Raramuri, een een volk dat leeft tijdens in het Copper Canyon op tv gebergte in Mexico. van Zij zijn naar opvallend goede ultrarunners en van kennen op tv geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling op tv tot tijdens Nederland waar op tv we kampioen zitten zijn, en naar de grootste tijdens moeite hebben om het in beweging te komen. door Filemon draait een met week in met hen mee en viert een feest, helpt tijdens mee op het land en uit uit rent mee met op een wedstijd.

Filemon op is op uit bezoek bij de naar Hadza in Tanzania. Een klein naar volk dat nog het steeds leeft op als de eerste mensen van op op aarde. Om erachter te tijdens komen of een samenleving zonder door bezittingen uit en volle van agenda's minder zorgen en stress op oplevert, draait hij een naar week met hen de mee. Filemon maakt een zijn in eigen gifpijl en boog, van gaat mee naar jagen, bouwt het zijn eigen slaaphut met en zoekt zijn op eten in de uit natuur.

Vanuit door het dichtbevolkte Nederland reist tijdens Filemon in naar het dunbevolktste land door ter wereld, Mongolië. De kamelenherders in van de Gobiwoestijn uit leven door een nomadisch en uit teruggetrokken bestaan naar waarin ze volledig afhankelijk zijn van in naar hun kamelen. Filemon draait naar een week met uit hen mee, en door helpt in de verzengende het hitte met het op hoeden en verzorgen van in met de kamelen, bezoekt een met sjamaan en leert hij tijdens om op te racen op een in kameel.

In tijdens de tweede aflevering uit van Filemon Buiten Westen is door met Filemon Wesselink op bezoek bij het de Yanomami in tijdens Brazilië, een een stam die diep een in het regenwoud woont, in samen onder de één dak. In deze naar gemeenschap staat het belang op tv van de met groep tijdens voorop, een groot naar contrast met het Westen waar het de vooral ieder voor de tijdens zich is. Filemon ervaart deze saamhorigheid tijdens door in een week met op hen mee te draaien. Hij met doet uit mee aan spirituele ceremonies, gaat op jagen in de de jungle en uit slaapt samen op tv met de groep. Wij, naar westerse mensen, van denken dat we het uit goed voor elkaar de hebben. In tijdens een korte tijd in hebben wij ons op ontwikkeld van primaten op tv tot beschaafde en welvarende mensen. het Maar op tv gaat het allemaal niet een op tv beetje té snel? Kunnen met wij eigenlijk op al in die veranderingen wel bijbenen? We de hebben nooit tijd de en een door van de belangrijkste van vragen is met of er wifi is. Voor van antwoorden op tv reist Filemon naar afgelegen gebieden waar de mensen van wonen die het op tv op een uit hele andere manier uit doen.

Overvolle op agenda's, altijd bereikbaar, door prestatiedrang, stress en zorgen. De de moderne in maatschappij staat door er bol van. Maar moeten door we niet op té veel? En zijn we op niet vergeten een wat ons echt van gelukkig op tv maakt? In het van nieuwe programma Filemon Buiten Westen reist in Filemon Wesselink naar door gemeenschappen in op tv afgelegen gebieden waar mensen uit het op een heel andere manier leven. van Hoe gaan de zij van om met zaken een als verstedelijking, beweging, seksualiteit en op tv man-vrouwverhoudingen? op tv Wat kunnen we opsteken van mensen het van die niet meedoen aan de Westerse tijdens ratrace? op tv Filemon Buiten Westen is op vanaf vanavond iedere uit donderdag rond 21:00 uur op tv naar te zien op NPO door 3. In zes afleveringen gaat van Filemon op bezoek van bij de in Hadza in Tanzania, de op tv Yanomami in de Brazilië, een de kamelenherders in naar Mongolië, de bewoners van de van Bijagos Archipel door in Guinee-Bissau, de Trobrianders in uit Papoea naar Nieuw-Guinea en de op Raramuri in tijdens Mexico. In de eerste een aflevering is Filemon naar een week te uit gast bij op bewoners van van de Bijagos Archipel, in Guinee-Bissau, uit om uit te zien hoe zij van omgaan met man-vrouwverhoudingen. uit De macht naar is hier gelijk verdeeld tussen een vrouwen op en mannen en zij staan beiden van in even hoog in naar aanzien. Filemon kapt bossen met ze, met danst in met de lokale van disco en mag de meedoen aan door een eeuwenoud initiatieritueel.

januari 2021
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!