Programma gemist?

Filemon een reist naar de Trobriands door eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij van onderzoekt welke rol een tradities in hun tijdens cultuur innemen. Filemon naar doet mee in aan een cricket wedstrijd, op tv maakt geld in van bananenbladeren, met en helpt de met het bouwen van met een yam van huis.

Filemon op is op bezoek bij de de Raramuri, een de volk dat leeft in door het Copper op tv Canyon gebergte in op tv Mexico. Zij met zijn opvallend door goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, de dit in tegenstelling door in tot Nederland waar we in kampioen zitten een zijn, en de grootste moeite naar hebben om in beweging de te met komen. Filemon de draait een week met hen mee een op tv en viert feest, helpt naar mee op het land en de rent mee in met een een wedstijd.

Filemon door is op bezoek bij de met Hadza uit in Tanzania. tijdens Een klein volk dat in nog steeds leeft als de het eerste mensen op een uit aarde. Om erachter te komen of naar een samenleving het zonder bezittingen en naar volle agenda's minder zorgen op uit en stress oplevert, draait de hij een in week met hen mee. naar Filemon maakt zijn door eigen gifpijl en boog, gaat in mee jagen, bouwt in zijn met eigen slaaphut uit en zoekt zijn door eten in de het natuur.

Vanuit het dichtbevolkte in Nederland reist de Filemon uit naar het dunbevolktste land naar ter wereld, Mongolië. de De kamelenherders van het de Gobiwoestijn leven een nomadisch de en teruggetrokken bestaan in waarin ze met volledig afhankelijk zijn door van hun kamelen. de Filemon tijdens draait een week met tijdens hen mee, en helpt in op de verzengende hitte met met uit het hoeden en verzorgen op van de op kamelen, bezoekt een sjamaan een en van leert hij om te op racen op met een kameel.

In de tweede op aflevering de van Filemon Buiten op Westen is Filemon Wesselink op door bezoek bij een de Yanomami in Brazilië, naar een een stam die met diep in het regenwoud woont, samen door onder één dak. met In een deze gemeenschap het staat het belang van de tijdens groep voorop, een op tv groot contrast een met het door Westen waar het vooral ieder van voor zich is. Filemon het ervaart deze door saamhorigheid door met een week door met hen mee te draaien. naar Hij doet met mee aan tijdens spirituele ceremonies, gaat jagen in door de jungle en een slaapt samen met de naar naar groep. Wij, westerse mensen, denken dat op we van het goed voor elkaar de hebben. In een korte naar tijd hebben tijdens wij ons uit ontwikkeld van primaten tot beschaafde uit en uit welvarende mensen. Maar gaat het naar allemaal niet een beetje met té snel? Kunnen een wij tijdens eigenlijk al die veranderingen wel het bijbenen? op We hebben de nooit tijd en een naar van de belangrijkste vragen is met of er in wifi is. Voor antwoorden op door reist Filemon naar een afgelegen gebieden waar mensen van wonen die het op de een hele andere manier een door doen.

Overvolle agenda's, altijd in bereikbaar, prestatiedrang, de stress op en zorgen. De moderne maatschappij staat op er een bol van. naar Maar moeten we niet door té veel? op En zijn we niet vergeten met wat ons echt naar gelukkig naar maakt? In het op tv nieuwe programma Filemon tijdens Buiten Westen reist Filemon Wesselink het naar gemeenschappen in door afgelegen gebieden waar het mensen op in een heel tijdens andere manier leven. Hoe door gaan zij om met het zaken als het verstedelijking, beweging, seksualiteit op en man-vrouwverhoudingen? naar Wat kunnen we opsteken tijdens van mensen die niet meedoen in aan de naar Westerse naar ratrace? Filemon Buiten Westen de is vanaf vanavond tijdens iedere donderdag van rond 21:00 uur te zien door op NPO 3. In op zes afleveringen door gaat Filemon op op bezoek bij de Hadza tijdens in door Tanzania, de in Yanomami in Brazilië, een de kamelenherders in Mongolië, op de bewoners van de uit Bijagos Archipel van in Guinee-Bissau, de Trobrianders op tv in Papoea de Nieuw-Guinea en de Raramuri op tv in Mexico. op In uit de eerste aflevering is Filemon een een week te in gast een bij bewoners van de Bijagos uit Archipel, in Guinee-Bissau, uit om in te zien hoe zij omgaan de met man-vrouwverhoudingen. De macht naar is hier tijdens gelijk verdeeld op tv tussen vrouwen en mannen naar en zij staan van beiden even hoog in door aanzien. Filemon op tv kapt bossen tijdens met ze, het danst in de op lokale disco en mag meedoen tijdens aan een eeuwenoud tijdens initiatieritueel.

mei 2021
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!