Programma gemist?

Filemon van reist naar de op Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. uit Hij onderzoekt welke met rol tradities naar in hun cultuur de innemen. Filemon doet in mee aan de een cricket wedstrijd, uit maakt geld van van bananenbladeren, en helpt met een het bouwen van een uit yam van huis.

Filemon naar is op bezoek bij de naar de Raramuri, een volk dat leeft in het het op tv Copper Canyon gebergte in Mexico. tijdens Zij zijn opvallend uit goede met ultrarunners en kennen geen een welvaartsziektes, uit dit in tegenstelling tot Nederland waar een we in kampioen zitten zijn, en de door grootste moeite hebben met om in beweging van te van komen. Filemon draait een week tijdens de met hen mee en viert met feest, het helpt mee op het tijdens land en rent mee op met een tijdens wedstijd.

Filemon in is op bezoek op bij de Hadza in op tv Tanzania. door Een klein volk dat in nog steeds een leeft als de de eerste mensen op door aarde. Om erachter te komen op tv of een samenleving zonder op tv bezittingen van en volle agenda's minder een zorgen en stress met oplevert, draait hij van een een week met hen mee. het Filemon maakt zijn op tv eigen gifpijl in en boog, gaat mee jagen, het bouwt zijn een eigen slaaphut en zoekt naar zijn eten in de op tv door natuur.

Vanuit door het dichtbevolkte Nederland reist van Filemon naar in het dunbevolktste naar land ter wereld, Mongolië. van De kamelenherders van de op tv Gobiwoestijn leven een nomadisch tijdens en teruggetrokken bestaan tijdens waarin met ze volledig afhankelijk op zijn van hun uit kamelen. Filemon draait een week het met het hen mee, en met helpt in de uit verzengende hitte met het een hoeden en verzorgen van naar door de kamelen, bezoekt een sjamaan de en leert hij de om te racen op naar een naar kameel.

In van de tweede van aflevering van Filemon door Buiten Westen is in Filemon Wesselink op naar bezoek bij de een Yanomami in Brazilië, een stam door die diep in naar het regenwoud tijdens woont, samen onder één dak. uit In deze de gemeenschap staat door het belang van door de groep voorop, op tv een groot contrast met het de Westen waar door het tijdens vooral ieder voor zich door is. Filemon ervaart naar deze saamhorigheid door een week op met op hen mee door te draaien. Hij doet naar mee aan spirituele ceremonies, uit gaat jagen in in de jungle en tijdens slaapt samen met de in op tv groep. Wij, westerse mensen, denken dat we van het op tv goed voor elkaar hebben. met In een korte door tijd hebben wij met ons ontwikkeld van primaten een naar tot beschaafde en de welvarende mensen. Maar tijdens gaat het allemaal uit niet een beetje té snel? naar Kunnen de wij eigenlijk al die veranderingen op wel uit bijbenen? We hebben nooit de tijd en een uit van de belangrijkste uit vragen is of er wifi van is. in Voor antwoorden reist Filemon op naar afgelegen gebieden waar op tv de mensen wonen die het met op een hele andere door manier een doen.

Overvolle agenda's, in altijd naar bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De tijdens moderne maatschappij in staat er bol tijdens van. Maar het moeten we niet té in veel? En zijn we op tv niet vergeten wat het naar ons echt gelukkig maakt? In het van nieuwe programma Filemon een Buiten uit Westen reist Filemon Wesselink op naar het gemeenschappen in afgelegen gebieden op tv waar mensen op op een heel andere manier leven. tijdens Hoe door gaan zij om met zaken een als verstedelijking, beweging, de seksualiteit en man-vrouwverhoudingen? de Wat kunnen we van de opsteken van mensen die niet meedoen de met aan de Westerse ratrace? Filemon Buiten met van Westen is vanaf op tv vanavond iedere donderdag rond 21:00 in uur te zien met op NPO 3. door In zes het afleveringen gaat door Filemon op bezoek bij van de Hadza in het Tanzania, de Yanomami in Brazilië, op de kamelenherders in de Mongolië, de bewoners op van een de Bijagos Archipel in in Guinee-Bissau, de op Trobrianders in het Papoea Nieuw-Guinea en de Raramuri op tv in Mexico. In naar de eerste op aflevering de is Filemon een week naar te gast bij op bewoners van de Bijagos Archipel, naar in Guinee-Bissau, het om op tv te zien hoe door zij omgaan met man-vrouwverhoudingen. De met macht is met hier gelijk de verdeeld tussen vrouwen en mannen en met met zij staan beiden even hoog in in uit aanzien. Filemon kapt door bossen met ze, danst in door de lokale in disco en mag met meedoen aan een door eeuwenoud initiatieritueel.

november 2021
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!