Programma gemist?

Filemon van reist naar de Trobriands uit eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. de Hij onderzoekt welke rol uit op tv tradities in hun een cultuur innemen. Filemon doet mee in aan in een cricket wedstrijd, een maakt geld van bananenbladeren, het en helpt met het uit bouwen van een in yam het huis.

Filemon het is op het bezoek bij de Raramuri, een het volk dat leeft in door het het Copper Canyon op tv gebergte in Mexico. Zij tijdens zijn opvallend goede de ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, het dit in tegenstelling naar van tot Nederland waar we kampioen zitten op zijn, naar en de grootste moeite naar hebben om in naar beweging te tijdens komen. Filemon draait een naar week met hen mee naar op tv en viert feest, op tv helpt mee op het door land en rent mee met tijdens een naar wedstijd.

Filemon op is op bezoek bij de een op tv Hadza in Tanzania. Een klein volk tijdens dat op tv nog steeds leeft als tijdens de eerste mensen in op aarde. Om erachter tijdens te uit komen of een samenleving van zonder bezittingen en volle de agenda's minder de zorgen het en stress oplevert, draait hij een het week met hen een mee. uit Filemon maakt het zijn eigen gifpijl en boog, gaat het mee door jagen, bouwt op tv zijn eigen slaaphut en zoekt in zijn eten in op de tijdens natuur.

Vanuit met het dichtbevolkte Nederland reist uit Filemon naar het dunbevolktste op tv land de ter wereld, Mongolië. De kamelenherders op van met de Gobiwoestijn uit leven een nomadisch en teruggetrokken tijdens bestaan waarin ze volledig op afhankelijk de zijn van hun kamelen. Filemon tijdens draait een in week uit met hen mee, en helpt in uit het de verzengende hitte met het hoeden het en het verzorgen van de kamelen, een bezoekt een sjamaan en de leert tijdens hij om te op racen op met een kameel.

In op de tweede in aflevering van Filemon door Buiten Westen is Filemon de Wesselink op tijdens bezoek bij de naar Yanomami in Brazilië, met een stam die diep in het de regenwoud woont, samen met onder met één dak. In deze door gemeenschap staat naar het belang van de naar groep voorop, een groot van contrast met met het Westen waar een het vooral ieder voor de zich het is. Filemon ervaart uit deze saamhorigheid op door een week tijdens met hen mee het te draaien. Hij doet mee aan tijdens op spirituele ceremonies, gaat jagen in de tijdens jungle en slaapt de samen met de in tijdens groep. Wij, westerse mensen, denken dat van we het goed in voor elkaar naar hebben. In een naar korte tijd uit hebben wij ons ontwikkeld door van primaten tot naar beschaafde en door welvarende mensen. Maar gaat op het allemaal niet een naar beetje in té snel? Kunnen wij eigenlijk al door die door veranderingen wel met bijbenen? We hebben nooit van tijd en uit een van de van belangrijkste vragen is of een er wifi is. Voor antwoorden door reist op tv Filemon naar afgelegen gebieden op waar mensen wonen met die het op het een hele de andere manier in doen.

Overvolle in agenda's, altijd met bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De door naar moderne maatschappij staat er van bol van. op Maar moeten we niet té het veel? tijdens En zijn we niet vergeten het wat ons echt gelukkig tijdens maakt? het In het in nieuwe programma Filemon Buiten Westen reist in Filemon door Wesselink naar gemeenschappen in afgelegen naar gebieden een waar mensen op een heel de andere manier leven. uit Hoe in gaan zij om met zaken tijdens als verstedelijking, beweging, de seksualiteit op en man-vrouwverhoudingen? van Wat kunnen we opsteken met van mensen die naar niet meedoen aan op tv de Westerse ratrace? naar Filemon Buiten Westen is vanaf een een vanavond iedere donderdag rond tijdens 21:00 uur te de zien op NPO 3. In met naar zes afleveringen gaat Filemon tijdens op bezoek de bij de Hadza het in Tanzania, de Yanomami in tijdens Brazilië, door de kamelenherders in Mongolië, uit de bewoners van de de Bijagos door Archipel in Guinee-Bissau, de Trobrianders op tv in het Papoea Nieuw-Guinea en de op tv Raramuri in in Mexico. In de eerste aflevering op tv is Filemon een van met week te gast bij met bewoners van de de Bijagos Archipel, in Guinee-Bissau, om op naar te zien hoe zij op omgaan met man-vrouwverhoudingen. in De macht in is hier gelijk verdeeld tussen op tv vrouwen en mannen en naar uit zij staan beiden even hoog in in aanzien. Filemon kapt van bossen met door ze, de danst in de lokale disco en het uit mag meedoen aan een eeuwenoud in initiatieritueel.

februari 2020
18-10-2018 21:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon Buiten Westen - Papoea-Nieuw-Guinea

Filemon reist naar de Trobriands eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij onderzoekt welke rol tradities in hun cultuur innemen. Filemon doet mee aan een cricket wedstrijd, maakt geld van bananenbladeren, en helpt met het bouwen van een yam hui...

11-10-2018 21:00

Raramuri Mexico

Filemon Buiten Westen - Raramuri Mexico

Filemon is op bezoek bij de Raramuri, een volk dat leeft in het Copper Canyon gebergte in Mexico. Zij zijn opvallend goede ultrarunners en kennen geen welvaartsziektes, dit in tegenstelling tot Nederland waar we kampioen zitten zijn, en de ...

04-10-2018 21:00

Hadza in Tanzania

Filemon Buiten Westen - Hadza in Tanzania

Filemon is op bezoek bij de Hadza in Tanzania. Een klein volk dat nog steeds leeft als de eerste mensen op aarde. Om erachter te komen of een samenleving zonder bezittingen en volle agenda's minder zorgen en stress oplevert, draait hij een ...

27-09-2018 21:00

Kamelenherders in Mongolië

Filemon Buiten Westen - Kamelenherders in Mongolië

Vanuit het dichtbevolkte Nederland reist Filemon naar het dunbevolktste land ter wereld, Mongolië. De kamelenherders van de Gobiwoestijn leven een nomadisch en teruggetrokken bestaan waarin ze volledig afhankelijk zijn van hun kamelen. File...

20-09-2018 21:00

Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

Filemon Buiten Westen - Filemon Buiten Westen: bezoek aan stam in Brazilië

In de tweede aflevering van Filemon Buiten Westen is Filemon Wesselink op bezoek bij de Yanomami in Brazilië, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder één dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een gro...

13-09-2018 20:55

Nieuw: Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen - Nieuw: Filemon Buiten Westen

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt? In het nieuwe programma Filemon Buiten Wes...

Filemon Buiten Westen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Buiten Westen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Buiten Westen bij Filemon Buiten Westen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Buiten Westen. Heb je een uitzending van Filemon Buiten Westen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Buiten Westen gemist

Uitzending gemist van Filemon Buiten Westen? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Buiten Westen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!