Programma gemist?

Wendy het van Dijk spreekt onder op tv meer op tv met de 41-jarige naar Romaike bij wie progressieve MS op is met geconstateerd. Haar gezondheid is een de afgelopen jaren hard van achteruitgegaan. Als er op nu niets naar gebeurt, moet ze naar het een verzorgingstehuis en kan uit ze op tv niet meer voor haar 9-jarige in op dochter zorgen. Ze stelt zichzelf in als van doel dat MS haar leven over een een op tv jaar niet meer zal beheersen. van Omdat Romaike in op tv Nederland is het uitbehandeld, reist ze af tijdens van naar Moskou voor op tv een stamcelbehandeling. En op tv die verandert haar leven op tv radicaal.

Programma de waarin Wendy van Dijk gewone van een mensen met buitengewone naar wensen en dromen ontmoet. De deelnemers op in hebben twaalf maanden de tijd om door in hun doel te naar verwezenlijken. Wendy ontmoet hen na dat de jaar op tv en hoort of het is op tv in gelukt.

Programma tijdens waarin Wendy van Dijk van gewone mensen met buitengewone uit wensen de en dromen ontmoet. De deelnemers uit hebben twaalf naar maanden het de tijd om hun doel te het verwezenlijken. van Wendy ontmoet uit hen na dat jaar door en hoort of op tv het is op tv gelukt.

Wendy in van Dijk spreekt door onder meer met het de 41-jarige Romaike naar bij wie progressieve MS in is op geconstateerd. Haar gezondheid is op tv de afgelopen de jaren hard achteruitgegaan. op Als er nu de niets gebeurt, moet ze naar naar een verzorgingstehuis en kan op ze niet meer uit voor haar 9-jarige de dochter zorgen. Ze van stelt zichzelf als in doel een dat MS haar leven het over een jaar tijdens niet meer zal door beheersen. Omdat Romaike in door Nederland op tv is uitbehandeld, op tv reist ze af de naar Moskou voor een stamcelbehandeling. naar En die door verandert haar naar leven radicaal.

In een het nieuwe programma This door Time Next in Year, elke donderdag in om 20:30 uur op door RTL 4, ontmoet presentatrice van Wendy tijdens van Dijk gewone het mensen met door buitengewone wensen en dromen. De door deelnemers aan dit programma naar hebben twaalf maanden een de tijd om op tv hun met doel te op verwezenlijken. De kijker hoeft gelukkig een niet zo lang te uit wachten op op het door eindresultaat. Terwijl er voor de in kijker slechts enkele door seconden tussen het zit, zijn er op tv voor de het deelnemers twaalf maanden naar verstreken waarin ze naar alles op alles door hebben gezet om hun doel te tijdens op tv bereiken. Wendy ontmoet hen een met jaar later om te tijdens horen of een het naar hen is gelukt. Wekelijks delen inspirerende mensen naar uiteenlopende doelen tijdens en beweegredenen, van zoals het leren lezen en naar tijdens schrijven op oudere op leeftijd, het overwinnen van een van ziekte, met het krijgen van een kindje of de de het opnieuw leren een lopen na een naar ongeluk. In de eerste de aflevering spreekt presentatrice Wendy van Dijk een met deelneemster de Romaike (41), bij wie door progressieve MS is tijdens geconstateerd. naar Als de deur van het de studio de eerste het keer opengaat, verschijnt de de Romaike in een rolstoel. Sinds door ze vier jaar op geleden de uit diagnose kreeg is haar op tv gezondheid in rap tempo de achteruitgegaan. Ze kan door naar nauwelijks lopen, niet een meer werken en enkel naar binnenshuis dingen met haar van 9-jarige dochter het ondernemen. Als van er nu niets gebeurt, met moet ze naar een op verzorgingstehuis in en kan ze niet meer voor op tv haar dochter zorgen. met Haar naar doel? "This Time door Next Year beheerst MS in niet langer mijn van leven." De tijdens deur sluit. Omdat Romaike een in Nederland is uitbehandeld, reist van ze op af naar Moskou voor op tv een stamcelbehandeling. En die een verandert haar leven naar radicaal. Een heel een jaar lang op tv heeft zij in alles op alles gezet de om haar doel een te bereiken. Enkele seconden het later opent uit de deur weer het en door ziet de kijker of in Romaike een jaar in later haar doel heeft behaald. tijdens een Samen met haar dochter het loopt Romaike stralend de studio met binnen. Via persoonlijke met beelden in is te zien hoe op tv haar bijzondere jaar het is verlopen. Naast uit Romaike het ontvangt presentatrice Wendy van Dijk uit in de eerste op tv aflevering nog vier andere tijdens mensen op tv met unieke en het aangrijpende verhalen een en transformaties.

januari 2020
23-09-2018 22:37

Afl. 1

This Time Next Year - Afl. 1

Wendy van Dijk spreekt onder meer met de 41-jarige Romaike bij wie progressieve MS is geconstateerd. Haar gezondheid is de afgelopen jaren hard achteruitgegaan. Als er nu niets gebeurt, moet ze naar een verzorgingstehuis en kan ze niet meer...

21-09-2018 16:04

Afl. 2

This Time Next Year - Afl. 2

Programma waarin Wendy van Dijk gewone mensen met buitengewone wensen en dromen ontmoet. De deelnemers hebben twaalf maanden de tijd om hun doel te verwezenlijken. Wendy ontmoet hen na dat jaar en hoort of het is gelukt.

20-09-2018 20:34

Afl. 2

This Time Next Year - Afl. 2

Programma waarin Wendy van Dijk gewone mensen met buitengewone wensen en dromen ontmoet. De deelnemers hebben twaalf maanden de tijd om hun doel te verwezenlijken. Wendy ontmoet hen na dat jaar en hoort of het is gelukt.

14-09-2018 16:02

Afl. 1

This Time Next Year - Afl. 1

Wendy van Dijk spreekt onder meer met de 41-jarige Romaike bij wie progressieve MS is geconstateerd. Haar gezondheid is de afgelopen jaren hard achteruitgegaan. Als er nu niets gebeurt, moet ze naar een verzorgingstehuis en kan ze niet meer...

13-09-2018 20:33

Nieuw: This Time Next Year

This Time Next Year - Nieuw: This Time Next Year

In het nieuwe programma This Time Next Year, elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4, ontmoet presentatrice Wendy van Dijk gewone mensen met buitengewone wensen en dromen. De deelnemers aan dit programma hebben twaalf maanden de tijd om hun ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

This Time Next Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This Time Next Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This Time Next Year bij This Time Next Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This Time Next Year. Heb je een uitzending van This Time Next Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This Time Next Year gemist

Programma waarin presentatrice Wendy van Dijk gewone mensen met buitengewone wensen en dromen ontmoet. De deelnemers aan dit programma hebben twaalf maanden de tijd om hun doel te verwezenlijken. Dat varieert van het leren lezen en schrijven op oudere leeftijd, het overwinnen van een ziekte, het krijgen van een kindje tot het opnieuw leren lopen na een ongeluk. Terwijl er voor de kijker slechts seconden tussen zit, zijn er voor de deelnemers twaalf maanden verstreken. Wendy ontmoet hen een jaar later om te horen of het hun is gelukt.

Uitzending gemist van This Time Next Year? Hier kun je alle uitzendingen van This Time Next Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 01:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!