Programma gemist?

Verslag van Prinsjesdag met het 2018. Met rechtstreekse beelden van in de door rijtoer, de Troonrede en met de traditionele balkonscène met op Paleis Noordeinde. Ook is naar te zien hoe tijdens minister Hoekstra de van Financiën zijn in koffertje tijdens met de Miljoenennota op tv aanbiedt aan de van Tweede Kamer. De NOS door spreekt met ministers, fractievoorzitters van en 'gewone' Nederlanders over op tv de de Troonrede, de Miljoenennota en kwesties op tv als de koopkracht. Net op tv als vorig uit jaar ontbreekt de naar Gouden Koets bij de een rijtoer. op tv De restauratie een van de koets met is nog in volle gang en in een daarom rijden koning Willem-Alexander en koningin het Máxima opnieuw met het de de Glazen Koets van het de paleis naar door de Ridderzaal op tv en weer terug. de Tijdens de uitzending de krijgen we wel door te zien hoe het werk in aan de Gouden in Koets vordert. naar De presentatie in naar Den Haag is in met handen van Rob een Trip, Astrid Kersseboom op tv neemt het 'koninklijke' met deel van met het programma voor uit haar een rekening, terwijl Arjan Noorlander de met politieke duiding het zal verzorgen. Om 22:45 uur tijdens is, na op tv Nieuwsuur, een op NPO 2 een op samenvatting te op zien.

oktober 2019
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!