Programma gemist?

Verslag van van Prinsjesdag 2018. Met met rechtstreekse beelden van de in rijtoer, de tijdens Troonrede en door de traditionele op balkonscène op Paleis Noordeinde. op Ook is te een zien hoe minister Hoekstra van van Financiën naar zijn koffertje met de Miljoenennota het in aanbiedt aan de van Tweede Kamer. De een NOS spreekt met door ministers, fractievoorzitters en het 'gewone' Nederlanders over de Troonrede, de tijdens Miljoenennota en kwesties in als naar de koopkracht. Net naar als vorig jaar van ontbreekt de Gouden Koets bij van de naar rijtoer. De restauratie het van de koets is op nog in volle een gang en daarom rijden van koning op Willem-Alexander en koningin Máxima opnieuw in met de van Glazen Koets van het op tv paleis naar de van Ridderzaal en weer terug. op Tijdens op de uitzending krijgen we van wel te zien hoe tijdens door het werk aan door de Gouden Koets vordert. de De presentatie uit in Den Haag naar is in handen van op Rob Trip, tijdens Astrid Kersseboom neemt het 'koninklijke' op tv deel van het naar programma voor op tv haar rekening, het terwijl Arjan naar Noorlander de politieke duiding zal door verzorgen. Om uit 22:45 uur is, na Nieuwsuur, door op NPO 2 van een samenvatting te op van zien.

mei 2021
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!