Programma gemist?

Verslag op tv van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse tijdens beelden van op tv de rijtoer, de Troonrede door en de van traditionele balkonscène tijdens op Paleis op tv Noordeinde. Ook is te zien hoe naar minister in Hoekstra van Financiën tijdens zijn koffertje met de Miljoenennota de aanbiedt aan de in Tweede door Kamer. De NOS spreekt met op tv het ministers, fractievoorzitters en de 'gewone' Nederlanders over het de Troonrede, de Miljoenennota en tijdens kwesties als van de koopkracht. Net als vorig jaar in ontbreekt de Gouden van Koets bij de van met rijtoer. De restauratie van een de koets is nog op in volle gang en op daarom rijden het koning Willem-Alexander en het koningin het Máxima opnieuw met de Glazen Koets een het van het paleis naar de door Ridderzaal en weer terug. de Tijdens van de uitzending van krijgen we wel te uit zien hoe het werk aan uit de Gouden op Koets naar vordert. De presentatie het in Den Haag is op in handen van met Rob Trip, op tv Astrid Kersseboom neemt het tijdens 'koninklijke' deel op tv van het programma voor uit haar rekening, terwijl op tv Arjan Noorlander de politieke uit duiding tijdens zal verzorgen. Om 22:45 uur naar is, na op Nieuwsuur, naar op NPO 2 tijdens een samenvatting te de zien.

juli 2021
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!