Programma gemist?

Verslag van in Prinsjesdag 2018. Met van rechtstreekse beelden de van de rijtoer, de Troonrede een naar en de traditionele het balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook het is te van zien hoe minister Hoekstra naar van Financiën zijn koffertje op met in de Miljoenennota het aanbiedt aan de tijdens Tweede Kamer. De NOS spreekt uit met ministers, fractievoorzitters naar en naar 'gewone' Nederlanders over de Troonrede, de de tijdens Miljoenennota en kwesties als naar de koopkracht. Net als van vorig jaar ontbreekt op tv de Gouden in Koets bij de rijtoer. De restauratie een tijdens van de koets is met nog in naar volle gang en daarom op tv rijden koning Willem-Alexander in en koningin Máxima tijdens opnieuw met de tijdens Glazen Koets van het uit paleis naar de op Ridderzaal en weer naar terug. Tijdens de met uitzending krijgen we met wel het te zien hoe het werk in aan de Gouden het Koets vordert. De op presentatie in Den door Haag uit is in van handen van Rob Trip, Astrid Kersseboom het neemt door het 'koninklijke' deel van door het programma voor in haar rekening, terwijl naar Arjan Noorlander de naar politieke duiding zal op tv verzorgen. Om 22:45 uur door is, na Nieuwsuur, met op NPO in 2 een samenvatting naar te tijdens zien.

mei 2020
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!