Programma gemist?

Verslag van Prinsjesdag het 2018. Met rechtstreekse een beelden van van de rijtoer, naar de Troonrede tijdens en de traditionele balkonscène op Paleis op Noordeinde. tijdens Ook is te door zien hoe minister Hoekstra van de uit Financiën zijn koffertje met de in Miljoenennota aanbiedt aan met de op tv Tweede Kamer. De NOS spreekt uit met het ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over van de een Troonrede, de Miljoenennota door en kwesties in als de koopkracht. Net van als vorig jaar ontbreekt de naar Gouden Koets bij naar de rijtoer. De met restauratie van de de koets is nog in het volle gang en van daarom van rijden koning Willem-Alexander en koningin een Máxima opnieuw uit met de Glazen van Koets van het naar paleis naar door de Ridderzaal en weer terug. naar op Tijdens de uitzending de krijgen we wel te zien hoe een het werk aan met de Gouden Koets de een vordert. De presentatie in Den uit Haag is op tv in handen van met Rob van Trip, Astrid Kersseboom neemt het door 'koninklijke' deel met van het programma voor de haar rekening, de terwijl Arjan Noorlander op tv de politieke duiding zal verzorgen. naar Om 22:45 uit uur in is, na Nieuwsuur, op NPO 2 naar een naar samenvatting te tijdens zien.

januari 2021
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!