Programma gemist?

Verslag in van Prinsjesdag 2018. Met de rechtstreekse beelden op van de rijtoer, de door Troonrede en de traditionele uit balkonscène op Paleis op uit Noordeinde. Ook is te zien hoe een minister met Hoekstra van Financiën zijn koffertje met met de van Miljoenennota aanbiedt aan de in Tweede Kamer. De op met NOS spreekt met ministers, fractievoorzitters in en 'gewone' Nederlanders van over op de Troonrede, de een Miljoenennota en kwesties als het de koopkracht. Net als vorig jaar op tv ontbreekt tijdens de Gouden in Koets bij de rijtoer. De de restauratie van de de koets is nog de in volle gang naar en daarom met rijden koning de Willem-Alexander en koningin Máxima opnieuw met met van de Glazen Koets van het paleis de naar naar de Ridderzaal en het weer terug. Tijdens de tijdens uitzending krijgen we de wel de te zien hoe het werk met aan de Gouden van Koets met vordert. De naar presentatie in Den Haag de is in met handen van Rob een Trip, Astrid Kersseboom neemt het de 'koninklijke' deel van door het programma in voor haar het rekening, terwijl Arjan Noorlander de politieke door duiding zal verzorgen. in Om met 22:45 uur is, na op tv Nieuwsuur, op op NPO 2 een met samenvatting te met zien.

september 2020
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!