Programma gemist?

Verslag van Prinsjesdag door met 2018. Met rechtstreekse beelden van met de rijtoer, de met Troonrede en op de traditionele balkonscène op uit Paleis Noordeinde. van Ook is door te zien hoe minister met Hoekstra van het Financiën zijn koffertje met naar de Miljoenennota aanbiedt aan de tijdens Tweede Kamer. De tijdens het NOS spreekt met ministers, fractievoorzitters door en 'gewone' Nederlanders uit over de Troonrede, door de Miljoenennota en op kwesties uit als de koopkracht. Net als vorig jaar op ontbreekt met de Gouden Koets op bij de rijtoer. De door restauratie van de koets naar is het nog in uit volle gang en daarom op tv rijden koning Willem-Alexander op en koningin Máxima opnieuw met op door de Glazen Koets van het op paleis naar de Ridderzaal naar en weer van terug. Tijdens de op tv uitzending krijgen we wel het te zien hoe door het een werk aan uit de Gouden Koets vordert. een De het presentatie in Den met Haag is in handen van van Rob Trip, Astrid Kersseboom uit in neemt het 'koninklijke' met deel van het programma op voor haar rekening, terwijl naar Arjan Noorlander de op politieke duiding zal verzorgen. in Om 22:45 uur op is, na Nieuwsuur, een op NPO 2 naar een samenvatting te van naar zien.

november 2019
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!