Programma gemist?

Verslag met van Prinsjesdag op 2018. Met rechtstreekse het beelden van de rijtoer, de Troonrede het en de de traditionele balkonscène op tv op Paleis Noordeinde. Ook op is te zien in hoe op minister Hoekstra van Financiën zijn op tv koffertje met naar de Miljoenennota aanbiedt uit aan de van Tweede Kamer. De NOS spreekt het met de ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders met over de Troonrede, de de op tv Miljoenennota en kwesties op als de koopkracht. Net als op tv vorig jaar ontbreekt op tv de Gouden uit Koets bij de rijtoer. De uit restauratie van de tijdens koets in is nog in volle gang door en de daarom rijden koning Willem-Alexander en koningin met Máxima opnieuw met in door de Glazen Koets van het op tv paleis naar naar de Ridderzaal en weer tijdens terug. Tijdens de uitzending de in krijgen we wel te het zien hoe het met werk aan een de Gouden Koets vordert. een De presentatie een in Den Haag is van in handen van van Rob Trip, uit Astrid Kersseboom neemt op tv het 'koninklijke' met deel van het programma voor haar op rekening, tijdens terwijl Arjan met Noorlander de politieke duiding zal tijdens verzorgen. Om 22:45 uur de is, na uit Nieuwsuur, op naar NPO 2 op een samenvatting te de zien.

juni 2021
18-09-2018 12:25

Live: Prinsjesdag 2018

NOS Prinsjesdag 2018 - Live: Prinsjesdag 2018

Verslag van Prinsjesdag 2018. Met rechtstreekse beelden van de rijtoer, de Troonrede en de traditionele balkonscène op Paleis Noordeinde. Ook is te zien hoe minister Hoekstra van Financiën zijn koffertje met de Miljoenennota aanbiedt aan de...

NOS Prinsjesdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2018 bij NOS Prinsjesdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!