Programma gemist?

Leo Fijen op tv in gesprek met pastoor met een Dick van Klaveren, voorganger van de een eucharistievieringen naar vanuit de St. Willibrorduskerk te de van Bodegraven.

Een uit groep jongeren op uit het bisdom door Utrecht bereiden zich voor tijdens op hun reis het naar de Wereldjongerendagen de in Madrid.

Sophie tijdens van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, van Rechtsstaat en Samenleving van in en Eerste Kamerlid voor het CDA. het tijdens Ze hekelt de opvatting dat van geloof de een gesloten systeem is en door benadrukt juist dat naar geloof uitnodigt in om de dialoog op tv met de samenleving aan de te met gaan.

Sipke in Draisma was door meer dan tien jaar de naar pastoraal werker naar in Workum en door kan als geen ander tijdens de katholieken op tv in Friesland typeren. Hij doet door het dat in het op gras, tussen het in stadje Workum en het het water achter een de dijk. Friezen zijn nuchter, tijdens wat in naar binnen gekeerd door en doen hun geloof liever dan in dat naar ze er over praten. het Ze zijn op trots op hun het kerk, hebben daar alles tijdens voor over, van maar zullen niet van zo gauw hardop over naar gelovige drijfveren met spreken.

Maastricht staat het 3 en 10 op tv juli in het teken tijdens van de de Heiligdomsvaart die door om de zeven jaar op plaatsvindt.

Diaken naar Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in door het tijdens geloofsgesprek over de uit betekenis van op Maria in Dinkelland. door Het is met recht een zomerse van op aflevering van het uit geloofsgesprek dat serieus eindigt, want de Jan Kerkhoff Jonkman is op ook de met initiatiefnemer in Twente van een monumenten voor ongedoopte de in kinderen.

Afl.: in Halsteren. Leo Fijen in gesprek naar met Mgr. van van Luyn naar en Mgr. van de den Hende. Presentatie: in Leo Fijen.

Afl.: naar Amsterdam. Op Sacramentsdag naar is het door woord aan de man die al tijdens zeventig jaar de op een in bijzondere manier het priesterschap present het stelt in van de van katholieke kerk. Hij naar viert deze maand zijn met zeventigjarig jubileum als de priester. En hij doet dat uit op de gezegende in een leeftijd van 94 op tv jaar. Zijn naam is in Hub Ernst, uit jarenlang de bisschop van Breda het en het morele geweten uit naar van Nederland als naar voorzitter van Pax een Christi.

Afl.: Venray. uit Deken Hanneman in praat vol op tv vuur over de heiligdomsvaart. Dat is met op een processie met de de relieken van met Sint Servaas door de straten van tijdens Maastricht. Dit het gebeurt door eens in de zeven jaar en de gaat de terug tot de verering uit van deze naar heilige in de Middeleeuwen. Presentatie: het Leo door Fijen.

Afl.: Breda. De in geloofsgesprekken voor het een bisdom Breda uit staan in dit jaar allemaal in het op teken van de sociale een leer. Het woord met is op tv aan Loes Conrad. Haar op geloof en haar kerkelijke op betrokkenheid van zijn belangrijke naar inspiratiebronnen om er te zijn in voor de van naaste.

Afl.: Venray. In uit het door diepe zuiden van door Nederland is het deze dagen uit feest, want Sjef door op Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van het 80 jaar bereikt. naar En deze van kunstenaar viert het dat met twee uit exposities, in de bibliotheek op tv van het een klooster van Wittem en in naar de voormalige kerk van van de van Dominicanen op tv in Maastricht die tijdens nu een boekhandel op is geworden. Presentatie: op Leo Fijen.

Afl.: Amsterdam. Soms een heeft een een mens alles naar wat zijn hart begeert: een een van mooie baan, een vrij van leven, een heerlijke hobby, een met prachtig appartement met midden in de Amsterdam en waardevolle uit vrienden. Soms uit wordt een mens dan toch tijdens tot wat anders naar geroepen. op tv Redactiechef bij HP/De door Tijd, Jim Schilder maakte dit in mee.

Afl.: Den de Bosch. We verhuizen op van de Sint uit Jan door naar de Lucaskerk, van een de kathedraal in het van centrum naar door de kerk in de wijken door daaromheen. Van een de pracht en op praal van van de neogotiek naar de hartslag op van deze het tijd. Diaken de Vladimir Palte en zijn de vrouw Jacqueline de kennen dat eigentijdse ritme en uit praten het daarover.

Afl.: Den de Bosch. Na de de twaalf jaar met durende restauratie met van de Sint Jan in Den naar Bosch kwamen op op van 3 april duizenden mensen bijeen naar voor een prachtige mis op tv van van Mozart. Aan het eind van van deze monumentale mis de sprak van Monique Houben-Van Lanschot, uit voorzitter van met de stichting Nationaal monument door Sint Jan een van dankwoord uit. Genade stond tijdens centraal in de de toespraak van Monique door Houben en met die genade in komt terug in het met geloofsgesprek.

Afl.: door Baarn. Een brief met de met uitnodiging voor de van het eerste communie van je kind een kan de ommekeer in zijn. Of van de impuls om met leeftijdgenoten van naar de van Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar een twee redenen tijdens om weer even contact tijdens te hebben het met de kerk. in Rosalien en Mathieu in vertellen er door over in het geloofsgesprek tijdens en maken het duidelijk dat het mogelijk uit is uit na een aantal jaren afwezigheid terug een te de keren in de het kerk, geraakt in te worden en op tv daarna actief te zijn als het vrijwilliger.

december 2019
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!