Programma gemist?

Gesprek van Leo uit een Fijen met pastoor dr. naar Ad van der door Helm, om op 10.00 gevolgd door de een rechtstreekse uitzending van de naar eucharistieviering vanuit een de kerk van de op Heilige Jacobus met de Meerdere in naar Den Haag, waarin pastoor op tv Van tijdens der Helm zal van voorgaan.

Afl.: door Halsteren. Gesprek met pastor Han op tv Akkermans, de om 10.00 naar gevolgd door de rechtstreekse uitzending met van de met eucharistieviering vanuit de kerk op van naar de Heilige Quirinus met in Halsteren, waarin op tv pastor Akkermans zal voorgaan. Presentatie: van Leo door Fijen.

Gesprek op tv met Peter Denneman, die op na zestien jaar een afscheid neemt door als mediapastor, om 10.00 uur tijdens gevolgd door op de rechtstreekse uitzending op tv van de eucharistieviering vanuit op de Sint Nicolaasbasiliek op tv in IJsselstein, waarin tijdens op pastor Denneman voor het laatst op tv zal tijdens voorgaan.

september 2020
17-01-2010 09:35

Aflevering 3

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 3

Gesprek van Leo Fijen met pastoor dr. Ad van der Helm, om 10.00 gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de kerk van de Heilige Jacobus de Meerdere in Den Haag, waarin pastoor Van der Helm zal voorgaan.

10-01-2010 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Gesprek met pastor Han Akkermans, om 10.00 gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de kerk van de Heilige Quirinus in Halsteren, waarin pastor Akkermans zal voorgaan. Presentatie: Leo Fijen...

03-01-2010 09:35

Aflevering 1

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 1

Gesprek met Peter Denneman, die na zestien jaar afscheid neemt als mediapastor, om 10.00 uur gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de Sint Nicolaasbasiliek in IJsselstein, waarin pastor Denneman voor het ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!