Programma gemist?

Gesprek van het Leo Fijen met op pastoor dr. naar Ad van der Helm, met om 10.00 gevolgd door de de rechtstreekse uitzending van van in de eucharistieviering vanuit de kerk met in van de Heilige Jacobus de Meerdere naar in op tv Den Haag, waarin tijdens pastoor Van der uit Helm zal tijdens voorgaan.

Afl.: Halsteren. een Gesprek met pastor tijdens Han in Akkermans, om 10.00 de gevolgd door de rechtstreekse uitzending van het de eucharistieviering vanuit het de kerk met van de Heilige van Quirinus in de Halsteren, waarin een pastor Akkermans zal voorgaan. Presentatie: Leo met op Fijen.

Gesprek tijdens met Peter Denneman, van die na zestien op tv jaar afscheid neemt als naar mediapastor, om 10.00 uur het met gevolgd door de het rechtstreekse uitzending van tijdens de eucharistieviering vanuit de Sint op tv Nicolaasbasiliek op tv in IJsselstein, waarin pastor Denneman in voor het laatst zal met van voorgaan.

november 2019
17-01-2010 09:35

Aflevering 3

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 3

Gesprek van Leo Fijen met pastoor dr. Ad van der Helm, om 10.00 gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de kerk van de Heilige Jacobus de Meerdere in Den Haag, waarin pastoor Van der Helm zal voorgaan.

10-01-2010 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Gesprek met pastor Han Akkermans, om 10.00 gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de kerk van de Heilige Quirinus in Halsteren, waarin pastor Akkermans zal voorgaan. Presentatie: Leo Fijen...

03-01-2010 09:35

Aflevering 1

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 1

Gesprek met Peter Denneman, die na zestien jaar afscheid neemt als mediapastor, om 10.00 uur gevolgd door de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit de Sint Nicolaasbasiliek in IJsselstein, waarin pastor Denneman voor het ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!